[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2006. tavaszi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vali, lesz kép, de holnap, mert most a hűtőben figyel, összeérik, és holnap délelőtt jönnek tesómék a gyerekekkel, főként nekik lett készítve, akkor majd fotózok.
Vendég
 


Sziasztok!

Most rendelem meg a krémeket, így jövő héten már érkezik is. :D Szerintem szerdára már itt lesz, de szólok előtte. :D
Már nagyon ki szeretném próbálni. :D

most csak ennyi voltam...

puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Szőrtelenítés:
azoknak a szőröknek végleges, akik épp a megfelelő növekedési fázisban voltak a villanáskor
a sunyi, pihenő fázisban lévő szőrök meg később kikukucskálnak és akkor kell lecsapni rájuk... :)
szóval az eljárást kb, fél-egy év múlva érdemes ismételni

Hűűű, Ildivel ma annyi mindent hallottunk, hogy csak esett le az állunk :lol:

most hulla vagyok, megyek is (hátha beelőz és ír róla :wink: )

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 

 
 

Végre tudom folytatni!

Olgo!
De jó, hogy minden rendben veletek! Heni hogy bírja, hogy feküdnöd kell?
Nekünk volt egy szuper pszichológia tanárnőnk, nála tanultuk a szülők pszichológiáját. Ismerősöd jó, hogy tudta vállalni, hogy nem szereti a gyerekét, mert így lehet segíteni, de sajnos a többség (mert sokan nem szeretik) még önmagának se meri bevallani az ilyesmit a társadalmi előítéletek, elvárások miatt.
Ugyanez a tanárnő azt is mondta az alvás-ébredés kapcsán, hogy vannak bagoly-típusok és pacsirta-típusok. Nektek ezek szerint egy kis baglyotok van! :D
Heni nagyon ügyes a nem-hisztivel! Nálunk sajnos csak az használ, ha nem vesszük észre a cirkuszt, vagy ha átvisszük a másik szobába és otthagyjuk. Pár napja elkezdett egy olyan hisztit, hogy dühében minden erejéből sikítani kezd, és közben belenéz a szemünkbe. Ez meg olyan vicces, hogy mindig kinevetem szegényt, ő meg próbálkozik még párszor, aztán megsértődik. :lol:
Ezen az anyós rácsap a kezére dolgon én nagyon kiakadtam volna! Jó, hogy már beszélnek, Keve is mindig mindennel lebuktatja a szüleimet! :lol:
Heni nagyon édes, gyönyörű szeme van! :D

Cory!
Lizi is modellnek készül? :D

Ildi!
Köszi, Keve jól van, ma már nem is nyavalygott! :D
UH: Kb. egy éve elromlott az asztali dvd-írónk. Mondtam Attilának, hogy vigye el szervízbe, ha nem tudják megcsinálni, akkor meg vegyünk egy újat, mert nekem arra szükségem van. Na, azóta se vitte el, így az UH felvételeket sem tudtam átírni dvd-re. Mikor kórházban voltam Attila kérdezte, hogy van-e kazi, amire felvehet. Mondtam, hogy ennek a VÉGÉRE, de vigyázzon, nehogy letörölje az UH-okat. Mondta, hogy oké, nem törli. Így sikerült. A legjobb, hogy állítja, hogy ő ellenőrizte, hogy a felvétel mögé vegyen fel! :evil: :evil: :evil:

Vali!
Persze, tudom ezeket a dolgokat, hogy miért ne beszéljenek, csak egy gyereknek annyira hosszú egy nap, és olyan sokat kell hallgatnia. Nálunk halkan lehetett beszélni kaja közben. Mondjuk én eleve más szemléletű iskolába jártam. :roll:
Szőr: Én sem szeretem magamon, de azt sem, ha Attila morog, hogy miért nyúltam hozzá.
Csubakka: :lol:
Menzihozó drukkoknak lett eredményük?

Melitta!
Szegény Zazi! Még így olvasva is borzasztó, gondolom, te is hogy megijedhettél! Azóta minden rendben?
Felkészítésre a Szent Imre Mona Lisa csoportjába jártam, azt mindenkinek ajánlom aki babát vár! http://www.imreszul.neologik.hu/Main/Me ... enu/Relax/
Könyvek: Főleg Ina May Gaskin: Útmutató szüléshezt olvastam, akartam belőle emlékeztető jegyzeteket is írni, hogy hátha ott szükségem lesz valamire okos tanácsra, de nem írtam végül. Lehet, hogy jól jött volna! :roll: A másik könyv Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol volt, de ebbe csak a végén néztem bele, főleg a szülésindítás miatt.
Megírod priviben, hogy mik fogtak meg?

Edit!
Levinek milyen kis huncut pofija van még mindig! :D Kis csibész! :D Olyan édes!!!
A képen tényleg hasonlítottak, csak Levinek pasisabbak a vonásai! :D
Torták is gyönyörűek, receptjeiket bedobod te is a közösbe?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Jó reggelt,

na, ma reggel még kenyeret is sütök, az elsőt, ami remélem olyan lesz, amilyet igazán szeretnék. Biolisztből van, fele finom, fele teljes kiőrlésű, és tettem bele magokat: tökmag, szotyi és fenyőmag. Remélem sikerül. :) Ja, és kenyérsütőgép nélkül nyomulok, már 12 órája kel. :wink:

Lidke, ez durva, amit írsz. 2-3 hetes babát bármire is tanítani.... :evil: :twisted: :x Lelketlenségnek tartom, és nagyfokú butaságról tesznek tanúságot az én szememben!!!
Nekem Benyó még most is van, hogy felébred éjszaka, mert szomjas, de sosem hagynám sírni, hogy megtanulja, hogy éjszaka ne legyen szomjas, vagy ilyesmi baromság...ugyanis én is szoktam szomjas lenni, csak én ki tudom magam szolgálni, ők pedig még jó ideig nem. Jajjjj, de mérges vagyok az ilyenekre!!!

Igen, tökéletesen értem, miről beszélsz. A legfőbb lépés az, amikor az anyuka be meri vallani magának, és aztán a körülötte lévőknek, hogy valami nincs ok a fejben. Az a legnagyobb lépés, utána már olyan sokféle segítséget lehet kérni.
Mondjuk én hiányolom a kórházakban lévő pszichológust, mert bizony nekem abszolút szülés után -6 órával jelentkeztek a depi jelei, csak sírtam, sírtam, pedig annyira imádtam a fiamat, mégis megviselt a felelősség, ami hirtelen a nyakamba zúdult. És ha a férjem nem alhat mellettem végig a kórházban, hogy segítsen (lelkileg főként), én nem is tudom, hogy csinálom végig. És lehet, hogy jó lett volna már ott egy szakember segítsége. (Amit egyébként igénybe is vettem később, és hála neki, meg a családomnak, tök jól kikavarodtam ebből a szülés utáni depiből.)
Vendég
 


Lidke, beleolvastam a februári topikba........atyaég!!!!!!! Még azt is elferdítik, aki nem akarna adni teát, vizet inni az egy hónapos gyereknek, meg igény szerint szoptat.
Borzasztó butaságokat írnak, nehéz nem belekotyogni, főleg, ha valaki tapasztalat nélkül írja a hülyeségeket a többinek.
Az 1 hónapos gyerek hisztizik??????????? Meg ha nem 3 óránként akar enni, akkor csak hisztizik???
Nehéz megállni szó nélkül.............. :twisted:
Vendég
 


Meg utálom, amikor egy gyerekről úgy írnak, mint egy fadarabról, aki csak azért sírhat, hogy éhes. Aztán jól megregulázzák, hogy ne legyen éhes.
Megnézném az anyukáját, hogy mi van akkor, amikor ő véletlenül nem 5 óránként lesz éhes, hanem urambocsá 4. Akkor nem eszik?
Meg a piciknek (és a nagyoknak is!!!!!) vannak a testi igényeik mellett lelki igényeik is, mint az összebújás, vígasztalásra vágyás, stb stb., nektek nem mondom. ÁÁÁÁÁ, felbosszantottam magam, de nagyon!!!!!!!
És sajnálom szegény kis picurkákat, akiket 1 hónapos korukban is magára hagy az anyja!!!!!
Vendég
 


Fannikának nagyon boldog névnapocskát!!!!

Kép
vas
 
 


Fannikának boldog névnapot!

Kép



Olinak pedig boldog 4.-et! ;)


Kép

Kép

Kép
nancsika
 
 


Fanni,
boldog névnapot Neked!
Kép

Olivér,
boldog szülinapot!
Kép
angi79
 
 


Fannikának boldog névnapot!!!

Isten éltesse Olivért 4. szülinapján!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Fannika: Nagyon boldog névnapot! :D

Kép




Olinak boldog 4. szülinapot! :D


Kép



Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


FANNIKA!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

OLIVÉR!!!

Boldogságos 4. születésnapot kívánunk Neked!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


csak köszönteni jöttem

Fannika nagyon boldog szülinapot kívánok

Oli Isten éltessen sokáig szülinapodon

Vali: jó,majd dumcsizunk egyet, addigra talán én is okosabb leszek :)

Tünde: na most kicsit elkeserítettél.Nekem azt mondták,hogy havonta kell ismételni a kezelést kb. 3-szor,(de ez a szőrzet erősségétől függően változhat). Minden kezelés előtt borotválkozni kell (gondolom így érik el a nővekedési folyamat beindulását). Na hamarosan kiderűl mitől döglik a légy :wink:

jóét

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Bocsi :oops: Fannika természetesen neked névnapot

Félig a tévét lesem :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Minden szülinapos és névnapos babának sok boldogságot kívánunk!

Megint csak életjel: szerda óta ismét nagyon fájdogálok és csütörtökön voltunk dokinál. Semmi jóval nem bíztatott, ugyanis már 1cm tág vagyok.

Jó lenne még min.2-3 hetet kihúzni, h ne legyen korababa.

Kellemes estét mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Háát, lányok! Én azt mondom nem tudom eléggé megköszönni nektek,h ogy itt voltatok és vagytok nekem és olyanok vagytok, amilyenek! Más topikban nem ilyen jó a helyzet.

Lidke!
Maradj itt, és ne olvasd azt a topikot... árt Dévának, mert idegeskedsz... nekem is felment az pumpám... írtam is... Nagy a szám :D:D

Eszti!
Egyetérünk, de én beleszóltam inkább... :D Szegény manók! Sokat szenvedhetnek....

Jajjjjjjjjjj! Hát lemarad a lényeg:
Olivérnek naaaagyon boldog 4dik szülinapot! :D:D

Fanninak meg nagyon boldog névnapot kívánunk! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Én is beleolvastam az említett topikba...Vok Eszti, jól tetted, hogy írtál! Én is éreztem ingerenciát...

...és én is arra gondoltam, hogy kis tapasztalatlanként milyen szerencse, hogy pont ebbe a topikba csöppentem bele anno:)

Lányok, még lenne egy kérdésem: a húgom is kisbabát vár (8.hónapban van), és aranyere lett:(

Mi hatásos ellene? Tudtok tanácsot adni? Köszi!
Betti

Kép

Kép
bettiflame
 
 


Te Betty!
Cserélj vonalzót, mert nem fogjuk ám tudni, hogy mikor lesz a második születésnapja az úrnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van egy kifejezetten terhesség alatt erősödő aranyérpanaszokra: Sepia officinalis 9CH, naponta 2-3x5golyócska

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Fannika!
Boldog névnapot kívánunk!


Olivér!
Boldog születésnapot!


Ildi!
Boldog névnapot!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Örülök, hogy nem csak engem érint az ilyesmi érzékenyen! Mi mikor a Kevét vártuk, még olyan tanácsot is kaptunk (többgyerekes, idős nagymamától), hogy majd ha sír éjszaka, akkor dugjuk be a fülünket, a Keve keresztapjától meg többször végighallgattuk az elméletet a négyóránkénti etetésről. Minket már akkor felháborított a gondolat is.

Eszter!
Igazad van, már a relaxon a doki is mindig mondta, hogy ne olvassunk fórumokat a rémtörténetekről, de ha mégis, akkor legyen elég csak egy oldal. :D Én is gondoltam rá, hogy írok, csak nem tudom, hogy van-e értelme. Szerintem az ilyesmi annyira belülről jön. Én soha nem TUDNÁM sírni hagyni a gyerekeimet.

Eszti!
Az I. nőin volt pszichológus, de csak a nagyon súlyosnak ítélt eseteket küldték hozzá. Szerintem is nagy szükség lenne rájuk, sok család járna jól, ha szülés után egy szakember "ránézne" a kismamákra. Sokaknak van ilyen-olyan problémájuk, feldolgozandó élményük, amit ha nem tudnak megoldani, az egész család megihatja a levét. Jó, hogy te tudtál segítséget kérni!

Betti!
Mostanában reklámoznak valamilyen kombinált készítményt (kúp+krém) aranyérre, nem tudom, hogy kismamák használhatják-e, de a patikus hátha tud róla valamit bővebben.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Kedves Vas Ildi és Olgo,
nagyon boldog névnapot Nektek!

Kép
angi79
 
 


Boldog Ildi napot, és Fanni napot, és szülinapot Olinak. :wink:
Vendég
 


Ildi.Olgo bolgog névnapot nektek

meli drága: pihenjél sokat. A barátosnőmnek is nyitva volt, neki sikerűlt kihúznia azt a 2 hetet, és akkora , gyönyörű, egészséges babát szűlt (30 perc alatt) mint a csuda :) . Szóval nyugi, nyugi, nyugi :wink:

na most már én is beleolvasok ebbe a topikba (bár nem szeretem fájdítani a szívem). Múltkor sétáltam az egyik anyukával (9 hós a baba), és vagy 10 percet ordított a gyerek. Már majdnem én is sírtam. A baba hasonfekve próbálta feltornászni magát a takaró alatt, de nem tudott megfordulni, végűl az anyjának megesett rajta a szíve és segített (én már rég kikaptam volna a kocsiból a picit :oops: )

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Ildiknek nagyon boldog névnapot! :D



Kép



Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Nekem meg még mindig nem jött meg! :shock: :?
Nem értek ide a menzihozó drukkok, úgyhogy kérek még :wink:
De mielőtt kombinálnátok, tuti nem baba van a dolgoban, csak szívat a dög :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


vali:én drukkoltam a múltkor is, meg akkor most még egy kicsit. Most mi lesz? Tolódik a műtét?

Hát én is csak köszönetet mondok, hogy itt lehetek köztetek. Más közösségbe, kitudja mire vetemedhettem volna :shock: . Meg hát hálás köszönet a szoptatási tanácsadómnak, aki átsegített a szopisztrájkon is

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Nagyon boldog névnapot az Ildikóknak!!!

Vali, drukk!

Melitta, Zazi hogy van? Még a könnyem is kicsordult,örülök,h nem lett nagy baj!

Meli, Nektek is nagy drukk,h még bírjátok ki 2-3 hétig!

Tünde, Ildi, na elő a tudománnyal! Mit kenhetünk magunkra? :)

Én is örülök,h tapasztalatlan, első gyermekesként ekkor született a fiam, mint a ti gyermekeitek és ehhez a csapathoz tartozhatom. Én is annyi hülyeséget olvasok a különböző korosztályos topicokban, h magamban csak ájuldozok meg morgok... :(

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Figyuzzatok csak, szerintetek mennyire baj az, ha a Lili már napok óta szinte semmi mást nem hajlandó enni a főttojás fehérje részén kívűl? Itt dilemmázok, hogy mit csináljak. Ma is elé raktam felvágottat, sajtot, erre ő közölte, nem kell csak tojás :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Kedves csajok, nagyon szépen köszöni Olivér is(nagyon tetszettek neki a kis figurák, köszöntők), és én is köszönöm szépen a kedvességeteket :D
És OlgoIldinek is nagyon boldog névnapot kívánok!!!



Majd jövök később :wink:

Anita, majd összeszedem a gondolataimat, és leírom(vagy Tünde, akarod? :wink: :wink: )
Pusza
vas
 
 


köszi a válaszokat!

ui.: és megpróbálom frissíteni a vonalzómat:)

Kép

Kép
bettiflame
 
 


itt a következő próba:)

Kép

Kép
bettiflame
 
 


Betti:ügyi vagy :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


sziasztok,
2008 januari babak topicbol vagyok (bar a fiam 2007 decemberi - elobb racsodalkozott a vilagra, mint hittuk, a lanyom meg 2002 decemberi). Mivel vok egy hosszu hozzaszolasban elhintette a topicunkban azokat a (mar jonehany eves) elmeleteket, amiknek egy jo reszet ti is, mi is kovetunk a babainknal (s en mar kovettem 5 eve is), ezert gyanus volt, hogy ebben a topikban a mi topicunk is tema lehet koztetek. beleolvastam, s lam igazam lett.
bar szemelyesen nem erzem magam erintettnek, mivel kisfiam - mintababakent - olyan habitusu, akivel nem nehez(nem megy az en idegeim, s a csaladom karara) az igenyszerinti szoptatast/altatast vegigvinni, s nem kell lelkiismeretfurdaalva sirni hagyni, amig en ebedelek, vagy kislanyommal (is) foglalkozom stb. (jelzem, kislanyom nem ilyen volt - o 3-6 hetes kora kozott sokat sirt nagyon, kezben is, kendoben is. esti altatasnal is, ot olyankor semmi sem nyugtatta meg, hordozas se, simogatas se, szopi se. (akkor ezt annak tudtam be, hogy nem akart meg kibujni, de a 41. heten - extra sebesseggel - kirobbantottak a helyerol.) gerincemet kimelve akkor azt valasztottuk, hogy az agya mellett ulunk, s simizzuk. s lass csodat nagyon hamar a legkevesebbet az esti altatasnal sirt, sot 5-6 hetesen mar leraktuk, s elaludt. ez a mai napig igy van. szeret agyba bujni es aludni is ejjel (napkozben nemannyira, de nem is eroltettuk mar 3 evesen se, nem is alszik, nem is hianyzik neki:-)).

a Vok altal kifejtettekre bovebben reagaltam a 2008 januari babak topicban. ha van kedvetek olvassatok el.

mot csak azert irok ide, mert mindig felhaborit, ha valaki masvalakit kritizal a gyereknevelesben: nem rendelkezem - szerintem - kevesebb tapasztalattal, mint ti, de meg gyerek nelkul is azt vallottam, hogy nem tudhatjuk soha biztosan es foleg nem racionalisan, mivel artunk ill. mivel hasznalunk hosszu es rovid tavon a gyermekeinknek, magunknak es ezaltal a veluk valo kapcsolatunknak.
ezert en mindig hagyom es hagytam, hogy az osztoneim iranyitsanak, ne az elmeletek. amiket jo ismerni, s ha gond nelkul lehet, akkor jo is betartani.
Ugy vallom, ha valaki pszichesen ep, es az osztoneire hallgat, akkor cselekszik a leghelyesebben, joval helyesebben, mintha az osztonei ellen probal elmeleteket kovetni.
mereven kovetni barmifele elmeletet, legyen az megoly bababarat is: butasag.
itt csak elismetelni tudom, amit mar a sajat topicunkban is irtam:
Gyermekeink megbocsatjak tevedeseinket, ha azokat is a szeretet vezerelte. (Vekerdy)
a kritika es a felhaborodas toletek egy osztonos reakcio persze, de ti csak a ti babaitokat ismeritek, masok meg a sajatjukat, s mindannyian szeretjuk oket, mindenkinel jobban.
Merem ezeket leirni azok utan, hogy a ket gyermekem teljesen mas habitusu, mindkettot imadom, mindketto mast igenyel, neha engem, neha apjukat, neha mast, de engem is mashogy.
koszi, hogy meghallgattatok!
sok boldogsagot a gyerkocokkel!
m.

Kép
Kép
momoska
 
 


Ildik: boldog névnapot!!!!!

Én még emésztem amit Ildivel hallottunk, mert úgy kell a dolgokat megfogalmazni, hogy mindenki megértse (arra gondolok, hogy ne tudományos fejtegetés legyen)

Szerencsére nincs időm más topicot olvasni, de ha megtenném én is megírnám a magamét, az a baj, hogy sok ilyen téves eszme él és nem lehet mindenkit meggyőzni.

A múltkor hallottam a tv-ben egy híres kismamát, hogy boldogan beszélt arról, hogy milyen jó gyerekorvosuk van, aki azt mondta neki, hogy a 4. hónaptól kezdje el az elválasztást, így 6 hónapig kapott anyatejet a gyerek és milyen jó, hogy nem kellett tovább szoptatni... :roll:
ha ez megy nyilvánosan, akkor semmin nem kell meglepődni

Meli:
szorítunk, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Ja. es neha - IGENY SZERINT - igy alszanak:-) Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Tünde, épp ezért írtam én is, hogy még összeszedem a gondolataimat. :wink:
Úgyhogy csajok, várjatok egy kicsit, emészetni kell, összefoglalni, összeszedni, mit is érdemes belőle kihámozni, ami még értehető, és kivitelezhető a mai világban :D

Én nem olvastam fennt említett topikot(nincs is időm, meg nem is szokott nagyon érdekelni)


Gyöngyi, adjál neki valami fehér valamit(pl.sajtot, tofut), aztán mond azt , hogy tojásfehérje( a karácsonyfás ddolog is bejött a virággal, nem??) :D


Tünde, köszi neked is :wink:
ma névnapom alkalmából megleptem magam egy kis blúzocskával(nehogy ajándék nélkül maradjak, ha esetleg az uram elfelejti) :lol:
Cuki, tavaszi gönc :wink:


VokEszti, és mikor vehetjük át a kencét, és hol ( ezek után amit szombaton mondott a bácsi, asszem elajándékozom mindkettőt :lol: :lol: :lol: )

Meli, drukk, hogy 2-3 hétig semmiféleképpen ne akarjon kijönni a bébi!!! :)

Na, most Vali, akkor mi van?
Szivat tényleg?? :wink: (nem érdemes akkor kombinálnunk? :wink: )

Képzeljétek, Olivér nem szeretett volna szülinapi tortát, ő vaníliás pudingot akart :shock: , és megkapta :P

Eszti, milyen lett a torta?
A kávétól nem lett ám kávéíze abszolút, inkább olyan krémes, karamell ízre hasonlított.Nekem nagyon bejött :D
vas
 
 


Sziasztok Lányok

Én is írtam a sírni hagyós témában, nem bírtam ki!

A ti topicotokat olvasom már 2,5 éve, a fiam 2006. áprilisában született, bettiflame kisfiával egy időben és helyen :)

momoskának szeretnék írni:

"most csak azert irok ide, mert mindig felhaborit, ha valaki masvalakit kritizal a gyereknevelesben"
"en mindig hagyom es hagytam, hogy az osztoneim iranyitsanak,"
- azzal van a baj, hogy a sírni hagyókat nem az ösztönük vezérli, hanem a könyvek/egymás tanácsai alapján hagyják a gyereket nyűglődni, illetve mi nem kritizáltunk senkit, csupán a véleményünket, illetve segítő szándékkal a tapasztalatainkat mondtuk el, hogy lehet az ilyen helyzeteket kezelni

az idézettel kapcsolatban meg csak annyit, hogy nem jobb, ha nem is követjük el azt a tévedést, amit el tudunk kerülni?

bocsánat a normális topichangulat "züllesztésért" :oops: :D
spulni
 
 


Épp egy biotherm hasfeszesítő krémet elemzek a hatóanyaglista segítségével(idáig oké, de csak az ötödik összetevőnél tartok).
kíváncsi vagyok, átmegy -e a vizsgán???? :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


Végeredmény:MEGBUKOTT! :shock: :idea:
8 db. nem ajánlottat találtam benne, 7 db. korlátozottan ajánlottat, pár darabról semmit se találtam, és volt egypár ajánlott, nagyon ajánlott.
De asszem a 8 nagyon nem ajánlott elég meggyőző :shock:
vas
 
 


nem, spulni, azt hiszem, nincs teljesen igazad.
akik sirni hagyjak a gyerekeiket, azokat is z osztoneik iranyitjak. ugy erzik, h. a sok modszer kozul, amit hallanak, nekik ez lesz a legjobb, s sirnak veluk, ez termeszetes.
amugy a konyvek is segiteni akarnak, mint vok is is ezt irta magarol. egyik se rossz szandekbol irodott.
a vegso dontest a szulok hozzak meg. szeretetbol.
a tevedeseket meg - sajna - nem lehet elkerulni, annal ezek a kis manok bonyolultabban vannak osszerakva, h. mindig tudd, mi a helyes. ezt csecsemokent is eszreveszem, de hangsulyozottabban az ot evesemnel, pedig o mar beszelni is tud.
aki minden nyikra felkapja, megszoptatja a gyermeket, o se lehet biztos benne, h. eppen a legjobbat cselekedte.
en meg azert felek mar barkinek tanacsot adni, mert meg a sajat ket gyerekemnel se tudok mindent ugyanugy csinalni, erosebb annal az ENjuk, nemhogy egy mas csaladban elo, mas genekkel rendelkezo, mas anya a sajat gyerekevel.

elni es elni hagyni.
kosi, h. figyeltek ram is.
m.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Édesanyámmal teljesen jó a kapcsolatom,szeretem őt és szeretek vele beszélgetni,tisztelem és elismerem mint 3 gyermeket felnevelő édesanyát. Mikor Henim 2 hónapos volt és igényszerint szopizott ,értsd min. másfél óránként akkor anyum azt mondta tuti nem elég neki a tejem és adjak neki egy kis almát(régen az ő idejében teljesen természetes volt ez a korai hozzátápi) és ha ti nem vagytok lehet elkezdem a hozzátápit. :( Mert orvosi egyetem ide vagy oda,hiába tanul az ember rengeteget...ez egy teljesen új szituáció volt....karomban az első gyerekemmel, egy síró picivel tanácstalanul... És jó volt volt,hogy erősítgettük egymást! Igaz, hogy Heni konkrétan folyton cicizett, de ott jól érezte magát és
semmi napirendünk nem volt :roll: ...de mégis 4 hónapos korára teljesen magától kialakult. :D :D
Biztos vagyok benne,hogy akik tanácsot akarnak adni azok nem a kritizálásból vagy bántásból írnak hanem csak a jó szándék vezérli őket,hogy segítsenek!! Én legalábbis nagyon örültem az itt kapott tanácsoknak,ötleteknek :D



Már van egy kis kerek pocim és mikor este elalváskor kérdeztem Henit,ki alszik anyu pocijában? Erre a válasza a kisédesemnek: a LABDA. :lol: :lol: :lol:


Névnapi köszöntéseket köszönöm!!! (Holka-Olgo-Ildi----már tiszta skizofrénnek érzem magam ennyi névvel :shock: :lol: :lol: )

Olivérnek boldog szülcsinapot utólag is!!
Fanninak pedig boldog névnapot!!
holka
 
 


Vas Ildi!!
Boldog névnapot Neked is ! :D
holka
 
 


Olgonak nagon szép pocakja van, tanúsíthatom. :)
Ez a labda nagyon édes Henitől. :D
Szóval együtt turiztunk pénteken a lányoknak. :) :)

Ildi, Tünde,
remélem majd lesz olyan termék, ami átmegy a "vizsgán". Ok, emésszétek meg a dolgokat és aztán okosítsatok ki minket!

Szőr téma:
én a le vele kategória vagyok. A lányom mindig figyelmeztet is: "Anya, szőrös a lábad, menjünk Ritához!" Ő a kozmetikusom és Lidi imádja a szalont, meg amit ott csinálnak. :) Ez a végleges szőrtelenítés engem is érdekelne lábon, de nyárig már nem fér bele.

Meli,
drukkolok, hogy kihúzzátok még 2 hétig!
Vali,
elvitted Alízt vérvételre végül? Drukk, hogy mensizzél végre!

Pénteken itthon volt Feri, így elmentünk megnézni a Montessoris ovit . Tetszett, de nem vagyok meggyőzödve róla, hogy az én izgága lányomnak ez lenne a legmegfelelőbb.
Szombaton cipőket vásároltunk, Lidinek és nekem. :) Tegnap meg elmentünk a budakeszi vadasparkba. Aki még nem volt, annak csak ajánlani tudom. A mókusnál el kezdte énekelni, hogy "Mókuska, mókuska, kitörött a lába..."
angi79
 
 


Meli: Drukkolok, hogy kihúzzátok egyben azt a pár hetet! Próbálj tényleg pihenni ... tudom, könnyű ezt mondani egy 2 éves izgága mellett, de mégis fontos lenne!
Néha írj, hogy mizu veletek! :)

Gyöngyi: Jah, tolódik :? A héten már szerettem volna túllenni rajta, de ha így haladunk, a jövő hét is kérdéses lesz :(

Ildi: Hát kombinálhatsz, de szerintem felesleges. :wink: Mindenesetre ha holnap sem jön meg, akkor veszek egy tesztet, és szerdán megcsinálom. Akkor leszek a 35. napon.

Tünde: Szedjétek össze a gondolatokat, emésztgessétek, és várjuk a beszámolót :) Személy szerint én nem várok hosszú értekezést, csak lényegretörően annyit, hogy mi az, amit érdemes használni, és mi az, ami kerülhet a szemétbe.

Spulni: Üdv :) Ha már itt vagy, és megszólaltál "végre", nem lenne kedved többször is írni? :wink: :D
Mondjuk nem a fenti témában, hanem úgy egyébként.

Olgo: Dejó, hogy LABDA már ilyen jól látszódik :D
Szigorúan feküdnöd kell még?

Angi: Hol kaptál cipőt? És milyet? Mutiiiiiiii! :D
Végül nem voltunk Alizzal vérvételen, doki bácsi feleslegesnek tartotta. Kérdezte, hogy eszik-e? Mondjuk igen, Hízik? Igen. Jókedvű? Igen? Eleven? Igen. :roll:
Ma ment ismét bölcsibe. Remélem a hetet kihúzza láz nélkül.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Hííínnnye .. már megint ... :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali,
akkor tényleg biztosan ok Alízzal minden!
Cipőket Budaörsön a Kika melletti nagy Humanicban vettünk. Lidié Richter, enyém Vagabond, fekete. Szerintem ott nagyon nagy a választék és sok márkás cipő is van(Esprit, S.oliver stb).
angi79
 
 


Vali :lol: :lol: :lol: :lol: , tudod, aki sokat ír, megvan az esélye, hogy mindig a lapelsőfelső legyen :D :D :D

Jólvan, na, nem kombinálok :lol: :lol: :lol:
Nekem meg úgy néz ki bejön a spirál :wink:
Most már alig volt mensim tőle(tök jó!!!) :D
vas
 
 


Angi, miért nem tetszett a montessori?


Olgo: labda , nagyon édes lehetett :D ,
köszi neked is :wink:
vas
 
 


Látod holka,
ugy tunik, neked se volt "szenvedos" gyerekkorod, s az anyukadban vetett bizalmat se vesztetted el, mert ot is a szeretet vezerelte, csak mas trendek utjain, mint a mai trendek.
jo bizonysag a te peldad is erre, h. nem a modszer szamit, hanem ami melyebbrol jon!
s - gondolom - te is hasonlo kapcsolatot szeretnel a kislanyoddal, pedig mashogy "neveled":-)
udv
m.

Kép
Kép
momoska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: