Sziasztok!
Rékának nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!! Tortája állati klassz! NA és az ünnepelt nagyon kis cukimanó
Deni!
Köszi! Igen, szombaton voltunk színházban, még karácsonyra kaptam a jegyeket, és az én drága férjem (mint kiderült) direkt a házassági évfordulónkra vette. AZon már ő is meglepődött, hogy az nem 8-án, hanem 5-én volt

Ésésésésés, szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OLyan jó, hogy én nme értek színházhoz, nekem már a légkör is elég, de most azt kell mondanom, hogy a darab is bejött, a sokat szidott Producerek

, HAumannt most láttam először élőben és szuper volt, és nekem Oroszlány Szonjával sem volt bajom, de hihetetlen, hogy mennyire "vaskos" az a csaj!
Johi!
Hiszti

Hát, múlt héten, amikor itt voltatok, láthattad, hogy nekünk is kijut. Csak azt tudom mondani, hogy idővel megtanulja az embre kezelni. HA van bennem türelem, és kedvesség, akkor meg tudom oldani ezeket a helyzeteket. Nálunk Tomi szokta elrontani, mert nem bírja tovább és üvölt

példa: B mesét néz. De már indulnánk/ebédelnénk/stb. ILyenkor azt mondom B-nek, hogy indulunk, kapcsolja ki. HA nem teszi, akkor mondom, hohgy oké még 2 percig nézheti, majd szólok mikor telik le. Aztán szólok, hogy már csak egy perc. És kikapcsolja magától! Nálunk sok ilyen kis játszma van, és lehet, hogy pedagógiailag szar, amit csinálok, de működik, és az idegeimnek is jót tesz
Votiv!
Jó, hogy írtad a vincetoxikumot. Nekem pont az a bajom, hogy nem tudom, mit szedjünk, ha csak azt érzem, hogy bújkál bennünk valami. Szóval amikor még csak kezdődik a betegség, nem tudom elcsípni. NA, de majd most

Kérdés: ha épp az echinaceat szedjük, és felüti a fejét a kórság, akkor adjam együtt a kettőt, vagy leállunk az echinaceával, és áttérünk vincére?