A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="szibi"]S írta:szibizöszi-Alízod már átlépett a 9. kockába :shock: Nagyon a vége felé közeledsz.

Oh, és tényleg :lol: :lol:
Jajj de jó!!!! Akkor már hivatalosan is mondhatom, hogy a 9. hónapban vagyok ;) :)
És már a fotók is a 9. hónapban készültek :P

Kép
szösszenet

Nono, nekem is a halálom....

de 7-kor ébredt, odavoltunk 2 órát sétálni, és így se mvolt hajlandó aludni.... Persze hatra megint ki fog dőlni.... de ő legalább akkor is 7-kor kel :) Mert tegnap is hatkor aludt el ugye....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:39-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mezsóékra én is már nagyon kíváncsi vagyok, de gondolom ha érk. friss hír akkor úgyis közzéteszitek!

Kritta, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
nagyon csinos vagy a képeken, várjuk a többit is!

Szőlő
a komód tényleg nagyon jó, de az a kiscipő viszi el a pálmát..

Zsuzsófi nagyon boldog szülinapot kívánok a Te aranyos és huncut Katádnak, nagyon jók a képek!!

Nono, azon a betű-felcserélésen én is nagyon jókat derültem itt magamban...

Gumimaci, nem semmi a férjed! Még szerencse, hogy a vasalásban segíthettél...

Szösszenet,
majd én is kíváncsi vagyok az élménybeszámolóra, meg persze majd a képekre!!

Én is megyek csütörtökön pocakfotóra teljesen hirtelen, és váratlanul ért a dolog. Most úgy érzem nem fogom azt a formát hozni, amit szeretnék, még gondolatilag is elég lusta vagyok..

Én már nagyon várom a reggel 7.30-at, akkor lesz ugyanis az első CTG-m. Annyira izgatott vagyok! Utána pedig bemegyek 1 napra dolgozni..

Timi

Kép
tim27

Celesztina - Köszi a linket :)

Emi - Mezsó nem írt ... majd mondjárt írok neki egy sms-t és és jelzem, ha válaszolt :)

Emi, Gumimaci
- Hát .. április 4. "Felszabadulás" ...
http://kulturport.hu/tart/rcikk/f/0/144648/1
nem mintha ez olyan nagy figyelmet kapna, vagy annyian foglalkoznának vele .. de ha már választani lehet, akkor április 5. ;)

Nono - Meg is becsülöm a dokimat, mert tényleg a legegyszerűbb az lenne neki, ha a 37-38. héten kikapná Alízt .. de nagyon örülök, hogy ő is ugyanúgy áll ehhez a kérdéshez, mint én :) A baba érdekei előrébbvalóak mint önmagunk (akár az enyém akár az övé) kényelme :)
Rubint Réka .. no comment ..
Dokidat meg inkább hívd fel, mint kérdőjel legyen, mi történt .. nekem nem szokott fájni semmim...

Kritta - Gratulálok és sok boldogságot :)

Zsuzso - Boldog Szülinapot KAtának!

Fotózás:

Nah, a fotózás nagyon jó volt, de őrülten fárasztó ..
Úgyhogy aki megy még, pihenjen rá, mert én 1-2 óra után hulla voltam :lol: :lol: és összesen 4 órát készítette a képeket Anikó :shock: :shock: Mondjuk tele voltunk ötletekkel, és azt igyekezett megvalósítani :)
Aranyos volt, kedves, figyelmes :)
Férjecske nagyon élvezte, azt is, amikor engem fotóztak, de azt főleg, amikor ő is képbe került :D :lol:
Elvileg ma este feltölti egy titkos galériába a képeket, abból kiválasztunk 25-öt amit retusál nekünk :)
Nagyon várom én is, mert megöl a kíváncsiság :lol:
Apuci amúgy sokat kamerázott a fotózás alatt :D :D úgyhogy duplán meg vagyunk örökítve :)
Majd mutatok 1-2 fotót, ha készen lesznek .. persze azokból, amik publikusak, mert elég sok a fehérneműs meg extrém kép :P :D

Kép
szösszenet

Timi - Te is Anikóhoz mész? Szinte az egész fórum oda jár :lol: :lol:
Jajj pedig kösd fel a gatyád a fotózásra .. nekem sajog a derekam és mindenem .. annyira leszívott...

Kép
szösszenet

Nono, szerencsére a fiam 8-kor szó nélkül megy aludni :) Szóval 8-tól nyugi van, kiv, ha ébred Kata. De ez ritkán van :) Még élvezem ezt a kényelmet 6 hétig, aztán úgyis borul :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szöszke,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majd küldhetsz e-mailre, ha gondolod. Kiváncsi vagyok...
Kva nehéz kiválasztani csak 25-öt!

1Bambi

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:39-kor.
Vendég

De egy csomót átküldött szerkesztve, csak úgy (amiket neked is küldtem). Én ma válogattam...
Szívtam, számoltam, szűkítettem rendesen...

Kép
1bambi

[quote="1bambi"]K írta:1bambiva nehéz kiválasztani csak 25-öt!

Hát .. szerintem nekem ez nem fog gondot okozni ..
Anikóval meg voltam elégedve maximálisan .. a sonkáimmal és a fejemmel kevésbé :lol: :lol:
Örülök, ha találok 25 olyat, amin elfogadhatóan nézek ki ..
Bízom Anikóban .. mert ügyes csajszi :)

Kép
szösszenet

Szöszke,

Teeeeeeeeee oooolyann hhhhüllllllyyyyyyyyyeeeeeeeeeeee vaaaaaaaaaaaaagy!

Agyon verlek csütörtökön, ha ilyenekt írsz még...

Sonkák meg fejecske...Látszik, hogy fiatal vagy még!
Ejnye-bejnye!
Szólj a fiú Szöszinek, hogy csapjon a popodra!

1Bambi

Kép
1bambi

Ne fenyegess, mert nem merek elmenni csütörtökön :D :D

Kép
szösszenet

Nono, nálunk mindkettő egyedül alszik el, Bence 6 hetes kora óta, KAta pedig 2 hetes kora óta. Az alvás úgy műkszik, hogy vacsi, fürdés, fogmosás, pizsomavétel, puszi, leteszem az ágyba, betakarom, és jó éjszakát. Kata zenére alszik el, Bence mesét néz.

Nekem nem is menne másképp, mióta kettő van. Nem tudnék kétfelé szakadni :(

De egyik ágyába se tudnék bemászni sem :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="zsuzsófi"]
írta:
zsuzsófiCsöppke, tőlünk egy keménylapos könyvet kapott, aminek az a címe, hogy tanuljunk érdekes szavakat. Nagyon jó, mert nem 4-5 lapos, hanem jó vastag, és a rajzok is nagyon jól felismerhetők.
Barátnőméktől pedig egy mondókáskönyvet és egy nike pólót kapott. Mondtam is hogy így is elég sznob a kiscsaj, nem kell alá adni a lovat :) A bulin is nem volt hajlandó felvenni azt a ruhát, amit kikészítettem, hanem választott magának a szekrényből....

Domka is imádja a könyveket, azokkal bármikor levehető a lábáról. Ja és ruhában is saját ízlése van, nem vesz fel akármit :D

Tündéri a kiscsajod! :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szössz, biztos klassz lehetett a fotózás. Lehet hogy mi is Anikühoz megyünk. Mennyivel előbb kell bejelentkezni?

Úgy volt hogy itt csinál a városban egy fotós, de aztán mégse jön össze. Úgyhogy kell keresnem mást. Már Dominóval is szerettem volna ilyen képeket, de akkor elmaradt.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="csöppke"]S írta:csöppkezössz, biztos klassz lehetett a fotózás. Lehet hogy mi is Anikühoz megyünk. Mennyivel előbb kell bejelentkezni?

Hát én hetekkel előre bejelentkeztem .. aztán Szabi betegsége közbeszólt.
Szerdán le kellett mondjuk, de már ma tudott minket kivételesen fogadni.
A tájékoztató mailben is azt írta, hogy 2 héttel előtte érdemes egyeztetni :)
Most kaptam néhány nyers fotót mailben :P ...
Nagyon várom a készeket .. persze arra még várni is kell :lol:

Kép
szösszenet

Valaki kérdezte a mensis szerű hasfájást.
Hát, nekem többször is volt már.
Sőt, megint gyalogoltam egy kicsit, és nagyon megfájdult a hasam. Olyan szomorú lettem, hogy pár száz méter sem megy már, mert rögtön keményedek, fájok...
Visszatérve: az ilyen mensis fájások nem a josló fájások?
Anyukák! Ti hogy emlékeztek?

Pumpó!
mi van Veled?

Szöszke,
Ne félj, én alacsonyabb vagyok, mint Te. Simán lekaratézol!!!jók a képek?

Kép
1bambi

[quote="1bambi"]S írta:1bambizöszke,
Ne félj, én alacsonyabb vagyok, mint Te. Simán lekaratézol!!!jók a képek?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem már egyikünknek sincs ereje karatézni :lol:

Aha, van ami kimondottan tetszik már most :)
Nagyon várom a teljes galériát, hogy tudjak szemezgetni :)

Majd mutatok belőle 1-2 nyerset, ha megkaptam őket .. egyelőre csak pár db jött, mint neked is :)

Kép
szösszenet

Csajok,

Kicsit hmmm, furi kérdés! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Férj kérdezi: meddig lehet szexelni?

(Én úgy tudom, hogy végig, mert addig nem indítja a szülést, még nincs felkészülve a szervezet teljesen.)

Kép
1bambi

Szösz,
gratula a 9. kockához. Örülök, hogy jól sikerült a fotózás, viszont azt én sem igazán értem, hogy miért nem vagy megelégedve magaddal... Jobbnál-jobb képeket látok rólad :)

Zsuzsó,
annyira édes a kislányod!!!

Timi,
neked miért kell bemenned holnap?

Szibi,
én imádok kertészkedni és terem is van még bőven. Sajnos most a pocakom miatt nem igazán lehet és nem tudom, hogy ha Lili megszületik, akkor mennyire fog engedni...

Kép
emi29

[quote="1bambi"]C írta:1bambisajok,

Kicsit hmmm, furi kérdés! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Férj kérdezi: meddig lehet szexelni?

(Én úgy tudom, hogy végig, mert addig nem indítja a szülést, még nincs felkészülve a szervezet teljesen.)

Én is úgy tudom, hogy ha nincs panasz, akkor végig lehet.

Kép
emi29

Szösz,
Jó fej volt A., mert küldött kb. 12-t (amit láttál), meg még utána is jött pár db. Aztán a nyers képeket (180 db)küldte...és volt köztük még nagyon jó, több is...
Szóval tuti, hogy nem könnyen fogjátok kiválogatni a 25 db-t.

(Ja, a Rossmann honlapján nézd meg milyen tuti CEWE fotós könyvet lehet csinálni -erre is Anikó hívta fel a figyelmem. Ezekből a képekből nem hiszem (bár kitudja), de majd a kisbaba képekből biztos fogok csináltatni.)

Kép
1bambi

Bocs, ezt a CEWE fotókönyvet mindenki figyelmébe ajánlom!
a rossmann honlapján.
A lényeg, hogy Te tudsz szerkeszteni egy könyvet (ez a könyv több féle méretű lehet) a fotóidből. Hány kép legyen egy oldalon, hogyan rendeznéd el, milyen legyen a háttér, mi legyen a szöveg rajta, stb.
Én tök beindultam rá. Próbaképpen már régi képekből elkezdtem 1-et csinálni, de nagyon el lehet vele tökölni!

Emi,
Nem furi, hogy holnap nem kell menni melózni? Nekem beugrik, hogy: hm, holnap meló, aztán kis idő múlva széles vigyor a fejemen, mert rájövök, hogy nem kell menni.

1Bambi

Kép
1bambi

Ha már igy rákérdezel Bambi, vagyok, olvasó üzemmódban....
És marha fáradtan, mert ma úgy éreztem, jól vagyok, idő is türhető, Zolim dolgozik, fiúk apjuknál, igy nem ülök itthon, megyek Mammut, melltartóvásárló-körútra. Nem szopist akartam, hanem simát, ami ki is néz valahogy és jó lesz a menyasszonyi ruhám alá is.... AZ EGÉSZ MAMMUTBAN (SE AZ I-BEN SE A II-BEN) NEM VOLT A MÉRETEMBEN MELLTARTÓ!!!!! :evil: A legnagyobb méret mindenhol 85/B volt és ufóként néztek rám az eladók, hogy mit akarok??? :evil: Pedig láttam olyan szépeket és egész türhető áron, 3-4ezerért már volt, de persze minimum egy számmal és kosárral nagyobb kellett volna.... :evil:

Nem akartam ezekbe a fájásokba belevau, mert egyszer vagy már tán többször is leirtam, én ezekkel nem játszanék. Mert lehet ártalmatlan de lehet nagy baj belőle... nem akarom ismételni magamat, de én átéltem, köszönöm, senkinek nem kivánom azt a sok órát a szülőszobán infúzión lógva, folyamatos NST-vel és a fájásokkal... Én sem mentem dokihoz rögtön... aztán másodszorra igen... haza sem engedtek... de nem jártatom...
Jóslófájásnak pedig még elég korai lenne... az inkább az utolsó 2-3 hétben van... nekem volt Barnival, de még akkoris felhivtam a dokimat, hogy mit érzek, pedig az normális volt, meg ha a szülés megindul, akkor sem lett volna baj, csak az előzmények Attilával kicsit bennemmaradtak egy életre ahhoz, hogy játsszak ilyenekkel és várjam csendben, hogy elmúljon.... de ez én vagyok!!!

Szex: lehet a végéig, vagy ameddig birod Bambi!! :lol: Ha nem tiltotta meg a doki (nincs nyitva méhszáj), akkor nyugodtan. A végén már állitólag jó is... a 37.héttől én biztos, hogy megmászom Zolit minden este! Hátha kiüzzük a kisasszonyt! Akkor már jöhet! :wink: Én most csak azért nem, mert alap parázok, nehogy ki akarjon jönni mostanában... és nem mintha ártanánk vele, de ki tudja, az én összehúzódásaimmal mit váltok ki Zsófiból... vagyis apa mit vált ki belőle.... :lol:
Vendég

Zsu! De ennek is megvan az előnye. Milyen édes képet készíthettél róla, ahogy elaludt az etetőszékben. :D

Szibi! A függönyöket és a sötételőket is ő varrta meg. De nem hiszem, hogy lenne energiája ma oda is átruccani varrogatni. :lol:

Tim! :lol: Nem akartam dicsekedni. Nem szereti, ha bármit is csinálok itthon, mert a doki szerint pihennem kell a nyitott méhszáj miatt.
Gyere majd az élménybeszámolókkal a CTG és a pocakfotózás után. :)

Szösszenet! Erre nem is gondoltam (ápr. 4.). :roll: De igazad van, ha választani lehet, akkor csúsztathatod 1-2 napot előre vagy hátra. :D
Örülök, hogy összejött a fotózás és, hogy élveztétek. Biztos nagyon jól néztek ki a képeken, nem tudom miért nem hiszed el. Itt mindenki tanúsítja, hogy csinos vagy, csak a pocakod nőtt nagyra, máshol nincsenek plussz kilók.
Várom a publikus képeket. :D

Na... megyek pakolászni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi,

ez a fotóskönyv tök jól hangzik :) Utánanézek én is.
Egyébként nagyon furi, hogy holnap már nem dolgozom. Egy hete ilyenkor már rég túl voltam a hajmosáson. Most meg tökre ráérek, hiszen holnap nem kell 5-kor kelnem... Viszont délután 3-kor jelenésem van a háziorvosnál, utána meg a nőgyógyásznál, úgyhogy lesz dolgom bőven... Már csak a fizetésemre leszek kíváncsi :roll: :roll:

Kép
emi29

Pumpó,
mondtam a dokinak a fájást, azt mondta, hogy ez most már természetes...megkérdezte hol fáj, hogyan.
de kímélem most már magam.

Emi,
Most dumáltam rá a telefonomra, hogy engem ne keressenek munkaaügybe, hanem a központot. Tök jó érzés!!!(Bár viccesebbre vettem volna a szöveget, de hát céges telefon...)

Kép
1bambi

Pumpó,
Biztos irigykedtek a 50/a-s ciciméretű 38 kg-os eladók! :shock: :shock: :shock: :shock:
Férj reakciója a válaszodra: Hmmmm, szörnyűek vagytok Ti csajok! Érdekből szeretkeztek. Fórumoztok, nem hogy a férjetekkel foglalkoznátok, stb., stb.

Kép
1bambi

Én meg ma vettem elő a régi kártyámat :) A céges mobil a szülésig maradhat nálam. Azt mondta a főnököm, hogy nem kell felvennem, csak ha úgy gondolom, sőt bármikor ki is kapcsolhatom...

Kép
emi29

A Rosmann oldalát én is megnéztem :)
Jópofa ez a fotóskönyv .. köszi az ötletet :)

Szex - Szerintem is lehet .. de mi nem érdekből űzzük :D Nekünk nem célunk a kisasszonyt hamarabb kiugrasztani :) Elvégre minél tovább van bent, annál jobb neki ..

Fogok feltenni mindenképp képet .. már 1 kedvencem van is :)

Nah megyek .. eszem egy kis epret tejszínhabbal :P :P

Kép
szösszenet

Jah Pumpóka - Blaha és Rákóczi között van egy fehérneműbolt ..
A szettek ára pár ezer forint .. és szépek nagyon!!!!
Van nagy méret is .. én is ott vásároltam pár hete (bár én még így is szabvány vagyok babásan :lol:) ...
Jah, és 2-t fizet 3-at kap akció van ;)

Kép
szösszenet

Cewe fotókönyv: a DM-nek és a Photo hall-nak is van ilyen könyve. Érdemes összehasonlítani az árakat is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziazstok!

Szössz várom én is képeket nagyon! :wink:

Ez a fotókönyv szuper, nekem több is van. Mondjuk nem olcsó, de megéri mert tényleg nagyon igényes!

Kép Kép
szõlõ

Zsuzsa, a fotókönyv szerintem mindenhol ugyanannyi, csak annyi köze van a Rossmannhoz meg a DM-hez hogy ott tudod átvenni. Ha akció van az más, de általában mindehol ugyanannyi.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetNah megyek .. eszem egy kis epret tejszínhabbal :P :P

Szöszke!!!! Én direkt nem írom le, hogy milyen finomságokkal tömöm magam! :oops: :oops: Most úgy megkívántam az epret :? :? Ez nem ér!

Kép
emi29

Jut eszembe, Magika megadta valakinek az elérhetőségét???
Egyáltalán tud valaki róla valamit? Nagyon eltűnt. :roll: Szerintem ő lesz a következő.

Kép
emi29

Emi, erre én is gondoltam a napokban.... Nekem nincs meg a száma....

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:40-kor.
Vendég

Nono!
A jóslófájás fájhat is... :wink: méghozzá mensiszerüen, mint irtam, Barnussal volt... és nem más volt, hanem jósló, mivel még utána erősen 2hétig hordtam. :wink: De ha fáj mensiszerüen, érdemes dokihoz fordulni...
Ha a jósló csak keményedés lenne, akkor nekem kb. a 16.héttől vannak... 8) ami kizárt... Lehet, hogy vkinek a végén is csak keményedik de nem görcsöl kicsit sem, van akinek igen... változó!

Én sem érdekből fogok szexelni, félreérthető voltam!!! Én most is csinálnám, csak félek (Atisnál szex után jöttek a fájások mindkétszer a 27.héten, amiből aztán kórház lett)... azért irtam a 37.hetet, mert akkor már tök nyugodtan fogom csinálni, hiszen minden készen fog állni arra, hogy jöjjön ha akar. De biztos vagyok benne, hogy nem fog kijönni csakazértsem!! :lol:

Bambi! Izenem a Zuradnak, hogy a Zénuram nincsen itthon, azért ülök a net előtt. Ha itthon van, sosem vagyok itt. Akkor ő ül itt... :lol: Holnap nem leszek, talán csak beleolvasok a topicba, meg holnapután is, mert itthon lesz. Bár holnap kevésbé lesz időm rá, mert megyünk a rendezvényszervezőhöz lefixálni az öskövőt, meg inget+nyakkendőt venni Zolinak, meg Evi koszorúslányruháját is holnap vesszük át.... nem fogok unatkozni! De babanetezni sem!!
:wink:
Vendég

Pumpó majd jelezd mikor jó neked hogy összefussunk!

Kép Kép
szõlõ

Gumimaci, hát még ha látnád a videót a tegnapi elalvásról, ahogy ide-oda dülöngél :)

Szex: Én is úgy tudom hogy lehet, amíg a doki azt ne mmondja hogy állj. Nekünk még nyitott méhszájnál is javallotta szülésindítónak...

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bambi: jóslóról: elsőre nekem ugyan csak egyszer volt jóslóm, de az elég egyértelmű volt és csak nyomokban hasonlított a menziszerűre. Szerintem inkább a keményedéshez hasonló, csak jobban fáj. Legalábbis nekem ilyen volt.
Szexről: szerintem végig, nem? Már ha van kedve mindkettőtöknek...Meg én is úgy tudom, hogy csak a veszélyeztetett terhességnél nem szabad végig. (Laut túlhordtam és nekünk nem vált be a szülésindító funkció)

Cewe könyvről: mi csináltunk ilyet most, hogy közeleg a lurkó 2. szülinapja -nagyszülőknek ajándékba. Mi a legkisebbet próbáltuk ki és kicsit csalódás volt, hogy annyira kicsi -mint egy mini-füzet. Én picit csalódott voltam, de nagyon szép lett maga a felület meg a dizájn és valóban nagyon könnyű elkészíteni.

Pumpóka: ismerős a problémád -én ugyan kismamát vagy szoptatósat kerestem még elsőnél, de volt, ahol úgy néztek, hogy jé, ekkora méretű is van meg volt, ahol mondták, hogy ekkorához külön extra méreteket forgalmazó bolt kell... feldobó volt

Kép Kép
celesztina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:40-kor.
Vendég

Hello megint,

Dominó belázasodott. És alig van hangja, köhög... ez az első nagyobb betegsége (a 3 napos láz volt az első de ott 38 fokos lázzal megúsztuk), annyira sajnálom. Úgyhogy holnap kismamajóga helyett, a dokihoz megyünk. Gyanítom, hogy vírusos torokgyulladás lesz az ítélet. :cry:

Szössz, köszi a fotós infókat, akkor asszem felveszem a kapcsolatot a csajjal hamar. :) Nem akarom sokáig húzni, max a 32-33 hétig.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Tomi is beteg lett, de Ő nem lázasodik be...(mint én sem). Olyan köhögése van, mint egy kehes lónak :shock: Jobbulást!

Kép
babyteve2

Köszi a gratulát a képek sajna hét végére lesznek meg ,mert profi fotós készítette a cukiban.
Kíváncsi vagyok milyen lesz,mert már tök idegek voltunk pl. páromat nonstop hívták, az anyósék 11 30 -ra értek oda a 12 00-s esküvőre és még utána kellett a kocsit díszíteni. Kb. 6*magyarázta el nekik hova kell jönni.
Ja, szakadó esőben lehet nem 3 órát kell kalkulálni 220 km-s útra, és hogy Pesten még nem esett arról mi nem tehetünk.
12 előtt 10 perccel még nem akart senki videózni,mert bár 3-4 hete megkértem, párom beszéljen az öccse haverjával v.hogy tegnap reggel derült ki,h ő nem akar. V.ki későn szólt neki! :twisted:
Mivel szinte minden után én rohangáltam ezen kívül 12 előtt 5 perccel már ordítottam velük v.hogy nem ezt volt életem legboldogabb napja! :lol: :lol: :lol:

Majd megszépül az elmék :)

Kép
kritta

Kérdés! ugye az normális h olyan érzésem van h mindjárt szétrepedek és egyszerűen nincs elég oxigénem?
Még nem csináltam lézéstechnikát az segíthet?

Mondta a doki h hanyagoljam a háton fekvést-alvást,de mit csinájak,ha amikor oldalt vagyok rugdal nonstop. :roll:

Fruzsi eddig még minden Uh-n keresztben volt sz.tem most is úgy szeret, remélem azért tud nőni!

Minden csodálatom nektek h ekkora hassal van még nemi vágyatok! :lol: :lol:
Én egy jó hosszú :oops: alvásra jobban vágyom!

Kép
kritta

Sziasztok!

Koszonom a hianyolast!
MEg egyben vagyok.

Voltam penteken orvosnal igaz nem csinalt UH-t, de 3 kilora saccolja ramnezesre a kistesot. Szerdan kell beszednem utoljara a mgb6-ot. KIvancsi vagyok mi lesz utana.
Nekem megint voltak ejjel gorcseim, es reggelre megint jott belolem rozsaszines turtyi, de mivel nem a wc-be ment, hanem a tisztasagi betetre, nem tudom eldonteni, hogy az most egy kis verzes volt e vegy a nyakdugo. A lenyeg, hogy nem olyan volt, mint az eddigi verezgeteseim.

Ja es elkezdett kinyilni a mehszajam is a kulso bo egy ujjnyi tehat 3100 eddig teljesen zart volt.

Telo szamokat feljegyeztem tobbett is, es ha megyunk a korhazba irok. marc. 15-it azert szeretnem kihuzni.

Bar nagyon sokat kemenyedek, egyre tobbet. Mi lesz majd mgb6 nelkul.

Magi
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:40-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: