A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Köszi Emi! :lol:
Tényleg beindult Fruzsi :lol:
Féltem h. annyira fáradt leszek h nem bírom végig az egészet,de az adrenalin miatt teljesen felpörögtem.
A fogadalmat kicsit elsírtam utána meg vigyorogtam h. nem sírtam.

Kép
kritta

[quote="emi29"]S írta:emi29zőlő, tök jók ezek a komódok. Hol vettétek őket?
Egyébként baldachintartóból nekem is olyan van, aminek nincs alsó része.

Köszi, a budaörsi Auchanbn vettük, de a Corában is láttunk, csak ott drágább volt.

Kép Kép
szõlõ

Kritta, gratulálokén is! :)

Nagyon kíváncsi vagyok a képekre! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Kritta-Grtulálok az immár férjes asszonynak.Sok boldogságot nekek.

Nono-ne idegeskedj ezen,mert még jobban bepánikolsz a végén.

Emi-ne ijesztgess,hogy sok az 1 óra.Vagy a estvéredből indulsz ki?
Mástnem én is autóban szülök,mint ő :D :D :D .A lényeg az,hogy én még nem hallottam olyat,hogy valaki annyira gyorsan szüljön.Ha meg igen,akkor mázlim lesz és nem szenvedek sokat :D :D
Mondom ezt én,az optimista.De hogy akkor mi lesz.....majd kiderül,de kíváncsi vagyok rá :D

Kép
szibi

Sirkici-privi ment

Kép
szibi

Kritta - Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!!

Zsuzso
- Hát .. már én is írtam nemrég, hogy érdekes, hogy egyenlő a császár és a sima szülés aránya. Lehet hogy csak a hamarabb jött babáknál lesz ez így .. most már ők is időben vannak, és szerintem el fog húzni a természetes szülések száma :)

Nono - Érdekes a megérzésed :)
Annak pl. azért örülök, hogy az én császárom időpontja úgy tűnik fix, nem a komplikáció miatt lesz az .. és így nem vágnak hirtelen mindent amit érnek, így talán a felépülési szakasz is rövidül valamivel.
És ne aggódj, nem lesz a picivel semmi :)

Én is boldog Nőnapot kívánok Csajszik :)

Kép
szösszenet

Jah .. erről a horoszkópos reklám-izéről jut eszembe ..
Valaki belinkelt egy címet, ahol aszcendenst lehet számolni ..
Megtenné, hogy linkeli még egyszer?? :)
Köszi :)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:37-kor.
Vendég

[quote="nono26"]
írta:
nono26 Szösszenet: és melyik napra kéred?

Oh, hát ez azért nálam sem annyira kívánságműsor ..
Tehát OK nélkül nem mondhatok egy a kiírtnál sokkal korábbi időpontot.
Április 9-re vagyok kiírva és valamikor április elejére tervezzük. Eddig az 5. a legvalószínűbb. De ez nem biztos .. bármelyik vizsgálat vagy NST előrébb hozhatja ezt .. ha elkezdek nyílni vagy bármi ..
De szerintem ez az április 5. reális :) Nekem szimpatikus, kiegyezem vele ;)
Egyértelműem a dokim mondja ki a császár időpontját .. én pusztán annyit kértem, hogy ne április 1 vagy 4. legyen ;)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:37-kor.
Vendég

De megvárja ..
Az UH-k alapján magától április 13-14. előtt nem jönne :)
Sőt a legelső UH-n április 18-at írt a gép .. a terhesség elején pedig elég pontos dátumokat mondanak.
Ezért nem tűztünk ki sokkal korábbi időpontot.
Ha majd valamelyik vizsgálat (hetente mostantól nst és doki) indokolj,a akkor előrébb hozzuk.
De én nem szeretném, hogy sokkal hamarabb megcsászározzanak, mint ő magától jönne ..
Persze, egyszerűbb lenne .. de én így tartom helyesnek!
Ha megindul valami, akkor nyugodtan bemegyünk (már az első gyanus fájásnál), és megcsinálja a dokim a császárt. A derekamra nézve a kitolási szakasz a veszélyes, így akkor sem kell kapkodnunk, ha fájdogálok :)

Kép
szösszenet

Sziasztok, jó reggelt!

Szokásosan nem tudok aludni, de legalább most 5-ig kihúztam 8)

Szösszenet: http://astronet.hu/index.php?apps=aszcendens ez az :wink:

Drukkoljatok, hogy ma ne essen nagyon, mert akkor fel tudjuk avatni az új babakocsit -ha a nagylányt kibírja, akkor biztos jó lesz majd a kicsinek is :lol:
Kép

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt!

Látom, ma aztán nyugi van. Nagyon helyes. Én is csak körbenézek, amíg párocskám haza nem jön...

Mezsónak és Blanka babának jó egészséget és sok tejcit kívánok, és GRATULÁLOK a boldog apukának is!

Kritta, sok boldogságot!

Olvasva Mezsóékat, elgondolkodtam, hogy ennyi erővel örülhetek, ha az én babómmal kibírjuk április közepéig. Bár anyós azon imádkozik, hogy április elejéig kibírjam. Szerinte a május kizárt, de majd meglátjuk. :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Celesztina,
te jó ég, már megint milyen korán keltél! :roll: Mikor szoktál lefeküdni?
Én is izgulok, hogy ne essen ma, mert szeretnénk elültetni néhány növényt a kertben...

Szöszke,
az április 4-el mi a probléma?
Mezsóék nem írtak azóta?

Szibi,
Jajj, egyáltalán nem akarlak megijeszteni! Persze, hogy nem fogsz egy óra alatt megszülni. Én azért örülök, hogy közel van hozzánk a kórház, mert így a páromnak nem kell sokat utazgatnia, amikor jön látogatni, meg, a picivel is tök hamar otthon leszünk.... Na ezek csak ilyen kényelmi szempontok...

Mamacka,
te már megint nagyon eltüntél :( :(

Kép
emi29

Szőlő Szopiparna rendelésről: én 25-én este rendeltem meg, és rá egy hétre szóltak, hogy kész van. Mondjuk én közel lakom, így személyesen mentem el érte. Még a posta beleszámítódik: Kb +2-3 nap.
A színes fiókosat hol vettétek, tényleg nagyon jó. Én még gondolkodom ilyen komód szerűn, de már nem nagyon férne el, de ez roppant csábító.
(ja és közben megírtad, úgyhogy...köszi)

Szibi
a kismaszat kuttyokról is küldj majd képet! Már ha lesz időd és energiád! Az egy óra tényleg rémísztően sok. De nincs ijesztgetés!!!! Nem lesz semmi gond.

Gabo nekem egy kicsit mást csináltak zsebes tartó gyanánt, mint ami a fotókon látható, de szépen meg van csinálva, és nem akarok ezen vitatkozni. És belül ki van bélelve, nemcsak egy darab rongy. Annyi a különbség, hogy fehér az alapja és a zsebek vannak ebből a mintásból, és nem az egész olyan mintás.

Kritta gratula! Várjuk a képeket!

Kép
téjé

Tényleg Mezsóék nem írtak? én ma is gondoltam rájuk reggel. Vajon a baba cukra rendben van?

Kép
téjé

Kritta,
gratulálok, és sok boldogságot kivánok nektek!
És nagyon jól nézel ki, alig hiztál, nem lehetne megmondani, hogy már 29 hetes vagy! :D
sirkici

Sziasztok!

Csak beköszönök, megyünk sétálni a kölkökkel, és kényeztetni az én nagy, 2 éves lányomat :) Ma mindent (na jó, majdnem) megkaphat, amit kér :) Úgyhogy sztem fagyizni megyünk először :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Jó sokat kellett visszaolvasnom, de megvan és jegyzeteltem is. :lol:
Azért remélem nem marad ki semmi... :oops: :?

A tegnap elkészítette a párom a pelenkázószekrényt. Jó hatalmas darab lett, bőven pakolhatunk bele. :D És nagyon szép! :D Elkészítette az ablak alá is a tárolószekrényt :D , így mostmár csak az a dolgunk, hogy mindent a helyére rakjunk. Végre megszünik az utolsó raktársarok is a babaszobába. :D

Nagy nehezen rábeszéltem, hogy ülve én is ki tudom vasalni a babaruhákat. Olyan jó érzés volt, tegnap kész lett az is. :D

Ma megvarrja a baldachint a kiságyra, meg a falvédőt a mi ágyunkhoz. Remélem a jövő héten megjön a baba ágyneműje és a falvédője is.

A kórházi csomagomat én ma össze akarom pakolni. Már előszedtem a táskákat és a cuccok is ott hevernek, csak bele kell rakni. Én azt hiszem ettől leszek nyúgodt, bár úgy gondolom, van még elég időnk. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

És akkor 1-2 reagálás...:)

Kisfruzsi! Csini vagy! Szép a babakocsitok és aranyos rucis képeket tettél fel. :)

Atizka! Így a vége felé mindenkinek minden baja van már. Sokkal érzékenyebben reagálunk dolgokra és túlságosan aggodalmaskodókká válunk. Remélem már jobban érzed magad.

Nuska! Sajnálom, hogy nem lesz tejed, de örülök, hogy mégis lesz...:)

Babyteve! Örülök, hogy viszonylag jól vagytok! Csak így tovább!

Nicci! Hú... ez nem volt semmi, ami a Dm-ben történt veletek. És 40 percig... jó, hogy nem lett bajotok.

Bambi! Sajnálom, hogy ilyen érzéketlenek voltak a kollégáid. Igazad van, megérdemelted volna, hogy elbúcsúzzanak, sokáig helyt álltál pocakosan is. De most próbálj erről megfeledkezni és élvezd a pihenést, csinosítgasd a babaszobát. Ettől jól fogod érezni magad. :)
És gyere ide panaszkodni, ha mégsem sikerült túltenni magad ezen.
És... a bimbóm nekem is olyan, és még sárgás is. De előtejem nem volt még. És annyira a melleim sem nőttek mióta várandós vagyok.

Xsara! Picit elkéstem, de: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK DANINAK!
És sajnálom, hogy téged sem búcsúztattak el a munkatársaid.

Benettke! Ne aggódj, a festés hamar fog menni és utána gyorsan bepakoltok majd. Örülök, hogy minden rendben a babával.:)
Köszi a híreket Marciról. Még mindig sokat gondolok rá. Remélem hamarosan hazavihetik a kórházból és jó egészséget kívánok nekik.

Celesztina! Nekem is mindenem szokott zsibbadni. Főleg a végtagjaim éjjel. Néha erre ébredek fel.
Nekem is kell olyan oroszlános ágyterítő!!!:D:DPont oroszlános, és nekem nem lesz...:(

Lituka! Jó lesz a tábli.

Nici! Örülök, hogy Törpillával minden rendben. :) Azok a talpacskák... aranyosak lehetnek.:)
Nagyon édes a kislányod! Olyan jó képeket csináltak! :D

Örülök, hogy van hír Mezsóékról. Már nagyon várom az első képet a babáról.
Szösszenet! Köszi a híreket!
ÓH... MÁR LÁTOM A KÉPET BLANKA BABÁRÓL. NAGYON ÉDES!:D OLYAN SZÉP RÓZSASZÍN A BŐRE.

Szösszenet! De izgalmas, hogy túl vagytok az első nst-n. :) És látom, Alíz jó kislány volt, nem aludt. Örülök, hogy a párod jobban van, így el tudtok menni a fotózásra.
Azt értem, hogy ápr. 1-et nem szeretnétek , de a 4.-ével mi a baj? Ha szabad kérdezni.

Szibi! Örülök a jó híreknek. :) Kíváncsi vagyok a matricákra. Mi is vadásszuk, de eddig nem találtunk. :(

Zsu! KATÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Szőlő! A mi baldachin vasunknak sincs alsó része. Bár mi még nem próbáltuk ki.
Mikor rendeltem a szopiparna.hu-ról, kaptam e-mailben egy értesítést, hogy feladták (már nem emlékszem pontosan, mert még januárban rendeltem a szopipárnát, de a visszaigazolás után kb. 3-4 nappal) és másnap már jött is az értesítés a postáról, hogy átvehetem.

Gabo! Milyen az az akciós légzésfigyelő? És mennyire akciós? Hol lehet venni? Most figyelgetjük mi is. Ezért érdekelne.

Kritta! GRATULÁLOK AZ ESKÜVŐHÖZ! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!
Csinos vagy!

Nono! Remélem az 1. igaz a picurra, és nem lesz semmi baj a kis szívével ill. nem kell majd császárral születnie.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

...
Vendég

...
Vendég

Köszi mindenkinek a szopipárnás válaszokat! :wink: Jó lenne ha jövő héten megjönne, olyan kis árva így ez a baldachintartó :lol:

Tegnap voltak itt Anyuék, elhozták rokonyéktól a bébirucikat amit ajándékba kaptunk, jaj nagyon édesek, van köztük 1-2 amit nem is használtak. Jövő héten neki is állok átmosni őket. :)

Janinak ez a kedvence:

Kép

Már ki is találta hogy ha kislány lesz milyen kis vagány rózsaszín sportszárat veszi neki hozzá :lol:

Kép Kép
szõlõ

lenne egy kérdésem:

Már volt szó a szülés előtti borotválásról. Szerintetek lehet szőrtelenítő krémet is használni a borotva helyett? Gondolok itt arra, hogy elkerülhető lenne az olyan baleset, hogy megvágom magam. :roll: :?:

Nem mertem még venni, mert az mégiscsak krém, nem tudom ártanék-e vele a babának? :roll: :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nono, nekem pont ilyen volt 2 hete, én biza felhívtam a dokimat.... Mondta hogy szedjek magnéziumot, aztán mikor voltam nála hétfőn akkor is említettem és erre mondta hogy akkor nézünk méhszájat, amit amúgy ő nem szokott 36. hát előtt, ha nincs panasz. Szóval ezzel azért jobb vigyázni amennyire én levettem... Megmondom őszintén én is néha hülyén érzem magam hogy milyen kérdéseket teszek neki fel, de aztán megnyugtatom magam azzal hogy azért ő az orvosom hogy ezekre válaszoljon. :)

Kép Kép
szõlõ

Nono! Azt írtad, hogy 100%-ig megbízol a nődokidban. Akkor 1 telefon nem árthat, még ha azt is fogja mondani, hogy ez természetes. Inkább nyugodj meg, minthogy parázz rajta napokig.

Szőlő! Aranyos bébicipő. :D Én is úgy szeretem a kis zoknikat és cipőket, olyan édesk tudnak lenni ilyen pici méretben.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, a szőretelenítő krém az ilyen nagyon büdi ammóniás cucc, és nem hiszem hogy használnám most. Arról nem is beszélve hogy ha nem látsz oda (márpedig ugye a borotválással is az a probléma) akkor lehet hogy óhatatlanul is rákerül a nyálkahártyára, azt lehet hogy inkább nem kéne... De nem tudom, ennyire nem értek ehhez (sem).

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:38-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:38-kor.
Vendég

...
Vendég

:lol: :lol: Azért érhető volt, de én is jót mosolyogtam.

Azért ha megoldgható ma Nono, akkor feküdj sokat!

Kép Kép
szõlõ

Nekem a kezdetektől vannak ezek a görcsök, persze, egyre erősebbek. ha eddig nem lettek volna, tutira felhívnám a dokit!

Szőrtelenítő krém: ha eddig borotváltad, tutira semmit sem fog leszedni...ráadásul szülés előtt akkor is fognak borotválni, ha pár pihe van rajta...én már régen feladtam a borotválást :(

Kép
babyteve2

Nem most szeretném használni a krémet. Eddig sem használtam. Most még az epilátorral kínlódok. Én csak arra az 1 esetre gondoltam, amielőtt szülni megyek. Mert akkor ugye csupaszra kell? :roll: :?:
Fogalmam sincs.

És arra sem gondoltam, hogy az olyan büdös lenne. Most nem nagyon bírom még a tisztítószerek szagát sem... :?

Nono! Ha pihensz, és ma nem jelentkezik többé, biztos elég lesz holnap is telefonálni. És akkor nem zavarod vasárnap a dokit.
Amúgy én is mosolyogtam az elíráson... :oops: :D :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nono!Nekem is tegnap este 10 körül elkezdett görcsölni az alhasam. Eléggé megijedtem. Éjszaka tudtam aludni, reggelre megint elkezdtem érezni, de enyhébben, mint este. Délelőtt feküdtem. Ha holnap is fog görcsölni, valószínűleg felhívom az orvost. Most még abban reménykedem, hogy talán vmilyen front van, és azért görcsöl.
emma2008

Nono,
én kb két-három napja kelek éjjel arra, hogy görcsöl a hasam. Egyelőre nem nagyon foglalkoztam vele, mert nem szokott olyan sokáig tartani és nap közben még sose éreztem ilyet. Mindenesetre én holnap megyek dokihoz. Majd rákérdezek, hogy mitől lehet.

Gumimaci,
a krémet én sem javaslom. Szerintem kérd meg apát, hogy segítsen borotválkozni...
Örülök, hogy kész a szekrényetek. Majd teszel fel képet?

Szőlő,
nagyon édi ez a cipőcske :)

Kép
emi29

Nono!Még annyi, ha mégis felhívod ma az orvosod, légyszi írd meg, hogy mit mondott.
emma2008

Köszönöm mindenkinek a krémes hozzászólást. :)
Úgy látom, inkább leszavaztátok, akkor marad a borotva.

Emi!
Teszek majd fel képet, de az csak valamikor a jövő héten lesz szerintem, amikor már be is pakoltunk mindent a helyére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.10 12:16-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nono, nekem is volt már éjjeli menszi szerű görcsöm, el ismentem az orvoshoz.Azt mondta, hogy azt figyeljem, hogy derékból indul-e ki a görcs, vagy csak úgy simán.Nekem is nézett méhszájat, meg lepényt, mindent, és mivel mindent rendben talált, megnyugodtunk mindketten.)
Szóval saját magad megnyugtatására én is javaslom a doki felkeresését.

T

KépKépKépKép
moti

Emi: úgy 10-11 fele szoktam aludni menni. Itt amúgy egész szép idő van és ma még egy csepp eső sem esett -remélem, felétek sem és akkor tudsz/tudtál palántázni!

Zsuzsófi: add át kislánykádnak, hogy Boldog szülinapot! Jól mulattatok? Mi lett végül is a progi?

Nono: menzesz-szerű aú-m nekem is volt, bár nem fél órásan, aztán semmi gond nem lett, de minden eset más! Azért ha most jól avgy szerintem nem lehet nagy gond, de jobb biztosan tudni, nem?

Szőlő: mi a baldachint egy héttel a pici születése után raktuk fel, mert nem jöttem rá, hogy is kellene, meg lusti voltam, aztán anyám noszogatott, de elsőre így is rosszul tettem fel Drukkolok, hogy hamar megérkezzen Nektek!

Gumimaci: én még a 2. harmadban vettem, de csak sima krémet kaptam, direkt erre a területre való nem volt, de ki akartam próbálni és nekem nagyon csípett (máshol is). Nem tudom, most milyen lenne, meg persze jobb lenne biztosan ha bikini-krémet vettem volna, de én is inkább lemondok erről egyelőre....

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Mennyi hsz :) Győzzem elolvasni...

Tegnap óta ezerrel pakolunk takarítunk a festés után... remélem ma esétre már elfogadható állapotot tudunk varázsolni, bár nagyon fáradtak vagyunk. Ablakpucc, összes szekrény lemosása, faldíszek vissza, stbstb. Nem kis meló.

zsózsófi, boldog szülinapot a nagylánynak :) Hihetetlen hogy 9 nap múlva mi is újra szülinapozunk. :shock: :D
Mit kapott Kata?

szőlő, nekünk sem ilyen hosszú a baldachintartó vas, csak a felső része van, és teljesen jól tartott :)
Aranyos a babacipő!

gumimaci, szőrtelenítő-krémmel én is vigyáznék most... elég erősek.

Kritta, gratulálok az esküvőhöz :D

Ennyi voltam, ezer a dolog...sziasztok :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok,

hát úgy alakult, hogy ma is egyedül maradtunk, a férjecskémnek ma is be kellett ugrania. Szegény jól kivan már....

Gumimaci, azért kikerekedett a szemem, amikor ezt olvastam: "Ma megvarrja a baldachint a kiságyra, meg a falvédőt a mi ágyunkhoz"
Hát gratulálok a férjedhez, de tényleg!!! Nálunk most rossz a helyzet, mert szegénykém nagyon sokat dolgozik, amikor hazaér már én is hulla vagyok.. Nem is magam miatt vagyok szomorú, hanem azért mert Csengével így alig tud foglalkozni. Ráadásul az egész terhesség ilyen vacak periódusban telt, úgyhogy azt hiszem ezért nem tudtam élvezni. Pedig 100% hogy pár hónap múlva irígyelni fogom a pocakosokat...

Kép
Kép
mango.

Kritta sok boldogságot! Majd kérünk esküvői képeket is!

Kép
Kép
mango.

Celesztina,
nálunk sem esett még. Sajnos végül én nem ültettem, csak anyum.. Nekem a gyomlálás maradt :? Mindenesetre tök jó volt kicsit kint lenni a friss levegőn.

Csöppke,
Azért ne terheld túl magad! Megvár az a szoba.

Zsuzsófi,
Katának boldog szülinapot!!

Kíváncsi vagyok, hogy Szöszke fotózása hogy sikerül/sikerült..

Kép
emi29

Köszönjük szépen az ünnepelt nevében is :) Az ünneplés már megvolt pénteken, mert apa ugye most hétvégézik (minden ünnepen dolgozik)
Így ma csak sétáltunk, kapott fagyit, bementünk kicsit ugrálni a játszóházba és jöttünk haza. És 1,5 órája azért veszekszem vele, hogy aludjon el végre. Ugye tegnap is vacsi közben sikerült neki....

Csöppke, tőlünk egy keménylapos könyvet kapott, aminek az a címe, hogy tanuljunk érdekes szavakat. Nagyon jó, mert nem 4-5 lapos, hanem jó vastag, és a rajzok is nagyon jól felismerhetők.
Barátnőméktől pedig egy mondókáskönyvet és egy nike pólót kapott. Mondtam is hogy így is elég sznob a kiscsaj, nem kell alá adni a lovat :) A bulin is nem volt hajlandó felvenni azt a ruhát, amit kikészítettem, hanem választott magának a szekrényből....

Itt van egy kép a 2 évesről :)

Kép

És ilyen volt két éve:

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon boldog szülinapot Katának!!! :)

Kép Kép
szõlõ

Celesztina, Csöppke: nektek is köszönöm a reagálást. Már letettem a krémről. Marad a borotva. :wink:

Mango: igen, a páromnak van kézügyessége és tehetsége is az ilyen dolgokhoz. :D Sőt szereti is csinálni, csak sajnos neki sincs sok ideje erre. De most muszáj szakítani rá időt. Áprilisig kész kell lenni valahogy. :)

Zsu: ne veszekedj a kiscsajjal. Azt mondtad ma mindent kérhet. :wink: :D És ő nem akar aludni... :D
Amúgy nagyon aranyos most is és akkor is édes volt, mikor született.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, de ha a du-i nem alvásnak ez az eredménye????

Kép

Ez tegnap este készült, egész pontosan 18.03-kor.

Mert persze ebéd után tegnap sem aludt....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:39-kor.
Vendég

Sziasztok :D
Ma nem sokat termeltetek,így gyorsan vissza tudtam olvasni :D

Emi-látom te is szeretsz kertészkedni.Én is,de nállam már csak gyomlálás,metszés és ritkítás van,mert dugig van a kertecském....nincs több hely új növénynek.
Téjé-majd küldök kutyus képet privibe,hogy ne lombozzam le anyapajtikat :D

Szöszi-Alízod már átlépett a 9. kockába :shock: Nagyon a vége felé közeledsz.Remélem jól sikerül a fotózás.

Szőlő-nagyon aranyos a kiscipő.
Nono-én is jót nevettem az elírásodon....van ez így.

Gumimaci-ha a férjed otthon befejezte a varrást,átküldheted hozzám is,mert függönyt kell varrni :D

Kép
szibi

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a fotózásról :) Szuper volt :)
Eszünk, kicsit pihenek ... (mert ezt ki kell feküdni .. hulla vagyok), és ha Férjecském elmegy próbálni, akkor jövök, olvasok és mesélek ..
Ahogy látom még követhető a mennyiség :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: