És akkor 1-2 reagálás...
Kisfruzsi! Csini vagy! Szép a babakocsitok és aranyos rucis képeket tettél fel.
Atizka! Így a vége felé mindenkinek minden baja van már. Sokkal érzékenyebben reagálunk dolgokra és túlságosan aggodalmaskodókká válunk. Remélem már jobban érzed magad.
Nuska! Sajnálom, hogy nem lesz tejed, de örülök, hogy mégis lesz...
Babyteve! Örülök, hogy viszonylag jól vagytok! Csak így tovább!
Nicci! Hú... ez nem volt semmi, ami a Dm-ben történt veletek. És 40 percig... jó, hogy nem lett bajotok.
Bambi! Sajnálom, hogy ilyen érzéketlenek voltak a kollégáid. Igazad van, megérdemelted volna, hogy elbúcsúzzanak, sokáig helyt álltál pocakosan is. De most próbálj erről megfeledkezni és élvezd a pihenést, csinosítgasd a babaszobát. Ettől jól fogod érezni magad.
És gyere ide panaszkodni, ha mégsem sikerült túltenni magad ezen.
És... a bimbóm nekem is olyan, és még sárgás is. De előtejem nem volt még. És annyira a melleim sem nőttek mióta várandós vagyok.
Xsara! Picit elkéstem, de: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK DANINAK!
És sajnálom, hogy téged sem búcsúztattak el a munkatársaid.
Benettke! Ne aggódj, a festés hamar fog menni és utána gyorsan bepakoltok majd. Örülök, hogy minden rendben a babával.
Köszi a híreket Marciról. Még mindig sokat gondolok rá. Remélem hamarosan hazavihetik a kórházból és jó egészséget kívánok nekik.
Celesztina! Nekem is mindenem szokott zsibbadni. Főleg a végtagjaim éjjel. Néha erre ébredek fel.
Nekem is kell olyan oroszlános ágyterítő!!!:D:DPont oroszlános, és nekem nem lesz...
Lituka! Jó lesz a tábli.
Nici! Örülök, hogy Törpillával minden rendben.

Azok a talpacskák... aranyosak lehetnek.
Nagyon édes a kislányod! Olyan jó képeket csináltak!
Örülök, hogy van hír Mezsóékról. Már nagyon várom az első képet a babáról.
Szösszenet! Köszi a híreket!
ÓH... MÁR LÁTOM A KÉPET BLANKA BABÁRÓL. NAGYON ÉDES!:D OLYAN SZÉP RÓZSASZÍN A BŐRE.
Szösszenet! De izgalmas, hogy túl vagytok az első nst-n.

És látom, Alíz jó kislány volt, nem aludt. Örülök, hogy a párod jobban van, így el tudtok menni a fotózásra.
Azt értem, hogy ápr. 1-et nem szeretnétek , de a 4.-ével mi a baj? Ha szabad kérdezni.
Szibi! Örülök a jó híreknek.

Kíváncsi vagyok a matricákra. Mi is vadásszuk, de eddig nem találtunk.
Zsu! KATÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szőlő! A mi baldachin vasunknak sincs alsó része. Bár mi még nem próbáltuk ki.
Mikor rendeltem a szopiparna.hu-ról, kaptam e-mailben egy értesítést, hogy feladták (már nem emlékszem pontosan, mert még januárban rendeltem a szopipárnát, de a visszaigazolás után kb. 3-4 nappal) és másnap már jött is az értesítés a postáról, hogy átvehetem.
Gabo! Milyen az az akciós légzésfigyelő? És mennyire akciós? Hol lehet venni? Most figyelgetjük mi is. Ezért érdekelne.
Kritta! GRATULÁLOK AZ ESKÜVŐHÖZ! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!
Csinos vagy!
Nono! Remélem az 1. igaz a picurra, és nem lesz semmi baj a kis szívével ill. nem kell majd császárral születnie.