A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

dmaggie

Na elszállt.

Szóval ez tök jó! Az IKEAában is láttam ilyen félsátor formát, annak nem volt alja.
De ilyen nekünk is jó lenne a teraszra, meg a strandra.

Kinéztem egy új vízforgatós medencét:
http://www.arzuhanas.com/Medenc%E9k-Kat ... 201.html#x

Kép
Kép
Kép
gremese

Na talán most sikerül...írni!

Bongyi: jobbulást! Nálatok milyen vírus tombol?

Gremese: na szóval! Tegnap amikor írtam neked utána felhívtam anyukámat, neki van 1-2 gégész ismerőse! Hát nem éppen ott ült az egyiknél??? Beszéltem vele, be is vittem gyorsan a gyereket, hogy nézze meg! A fülét rendben találta, a torka sem piros, viszont az orrába elfelejtettem belenézetni izgalmamban (bár neki is eszébe juthatott volna...).
Aztán felvittük a gyerekosztályra megnézettük egy gyerekorvossal is. Érdekes módon ő sem talált semmi okot az aggodalomra.
A vérkép jó, allergiára nem gyanakszik, mert akkor fulladna, szerinte a Ventolin sem kell, csak köptető.
Szerinte ki fogja nőni.
Ezt már a 4. orvos mondja. Lehet, hogy tényleg nincs nagy baj?
De akkor miért nem múlnak a tünetek???
Ha nagyobb az orrmandula, azt lehet kezelni?

Kép
Kép
timi26

Ja és a gyerekorvos a biztonság kedvéért még vett le orr és torokváladékot. Annak az eredménye hétfőn lesz meg. Ha van benne valami, akkor lehet célzatosan kezelni antibiotikummal, nem csak vaktában. Ha nincs akkor marad a majd kinövi verzió.

Kép
Kép
timi26

Emese! Ebben jól elfér majd Zsófi! :lol: :lol: Teccik nekem is! :lol: :lol:
Gondolom a feszített víztükör is megvan, ha nem fúj a szél. :lol:

Timi!
No, kijut Nektek is a jóból! :( Ehhez én nagyon nem értek. Csak gyógypuszkókat tudok küldeni.
dmaggie

Timi26! Ha nagy az orrmandula, azt ki szokták venni. De nézesd meg az orrmanduláit! Anyu nemhiába mondta!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi! VikDaniról mióta van ez a kép? Nagyon jóóóóó!
dmaggie

Hello Lányok,

Maggie, nagyon szuper a kocsi és árilag is kiváló! Ami igazán tetszik, az a nyári kis sátoros kuckó. Pont azon gondolkodtam, ha kirakok egy plédet a kertbe, akkor nem lesz-e gáz, ha rásüt a napocska. De lám, van megoldás! :lol:

Gremese, vízforgatós medence ügy támogatva! Főleg, ha lesz Nálatok teraszbuli. Medence mérete hasonlóan nagy, mint a kanapéé, ugye?
silka: semmi különös, a férjemmel hetente kb 5 új becenevet adunk egymásnak, mikor ide regisztráltam, akkor éppen ez volt aktuális (ma éppen cil-nél tartunk :wink: ) De, amin jót röhögtem: kb azzal egyidőben, h ide regisztráltam, csináltattam egy kapukulcsot. Pár hete meg lett egy új kulcsom, ami szintén réz, ezért megnéztem, h mi alapján tudom őket megkülönböztetni: hát a régire az van írva, h silka :shock: :shock: :shock:

silka
silka

Timi26! De majd rákérdezek, hogy 6 hónapos babánál mit csinálnak egy nagy orrmandulával....

Dmaggie! AAAAAzzzz!!!! :lol: Feszített víztükör! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hűűűűű Lányok,

olyan nosztalgikus hangulatba kerültem. Fél éve ilyenkor 2-3 perces fájásokkal indultunk a kórházba...
De ha nekem akkor vki azt mondja, h 8 pokoli óra alatt semmit nem halad előre az ügy... :cry:
Na mindegy, így alakult és kész. Csak Lizó számít :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Dmaggie: milyen kép? Mostanában nem is tettem fel képet! :shock:

Kép
Kép
timi26

Silka! Örülök, ha segíthettem. :lol: :lol: :lol: Néhány hónapja még láttam itt egy tök jó úszógumit is, ami jó lenne majd, de már nem találom. :cry:

Valami miatt belassult a net, így inkább elbúcsúzom: Jó éjt!
dmaggie

Gremese: köszi! :D És egy-egy nagy puszi mindkettőtöknek a segítségért!!! :D :D

Kép
Kép
timi26

No, még ezt!
Timi, akkor én vagyok lemaradva. A vonalzó mellettire gondoltam. Bocs! :oops: :roll:
dmaggie

Sziasztok, mi ma egész a nap csatangoltunk:-) Olyan nyügi volt a drágám, hogy felpakoltam magunk és elmentünk szomszédolni, meg sétálni. Szóval egész délután szinte kint volt,de olyan jó volt:-)

Köszönöm a biztató szavakat! Remélem gyorsan hat majd a gyógyszer!

Mindent kidomestosoztam :? remélem soha többé nem jönnek vissza a csúnya kórokozók!

Emese én is hasonló medencében gondolkodom! Már alig várom, hogy nyár legyen!!!!

Timi remélem Vikdani hamar kinővi a betegséget!

Silka, hogy milyen jó a képsorozat!

Regi kérdezted, hogy nem e félek a lánctól. Szerintem nem tud kárt okozni a gyerekben, gondolj bele mi kis láncban alszunk ( már aki , én igen) és nem tud megfolytani. DE a bizti kedvéért ott a légzésfigyelő!

Fleur tudom, hogy kérdeztél valamit, de elfelejtettem, hogy mit, majd visszaolvasok és válaszolok!

Védőnő: az enyém vén, de okés, úgy nagyjából. Havonta 1x eljön, meg én is megyek 1x. Mindig mond valami okosat! ( pl. sok a játék a járókában)

Napirend: Van valamiféle, de borulni látszik mostanság :cry: délelőtti alvás valahogy nem megy! De bezzeg a babakocsiban :?

Babakocsi: A mi sportkocsint 150 fokra dönthető, igy olyan mint az ülcsi, vagy pihiszék, nagyon jól alszik benne és kilát belőle ( imád nézelődni!)

Heni
KépKép
heni81

Dmaggie: ja, az már egy pár hónapja ott van! :D

Regi: tuti fogyás egy kis hasmenéses vírus!!! Én a héten ledobtam 3! kilót, és még most sem bírok rendesen enni!!! (szerencsére!)

Kép
Kép
timi26

Fleur, pépként adom a Sinlacot! Nagyon imádja Péterke:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Grétacica végigaludta az éjszakát :lol: :lol: :lol: :lol: Éljen, éljen :lol: :lol:

MotiotTegnap elfelejtettem válaszolni neked :roll: de most fent olvashatod. Ez most nagyon szuper :lol: :lol:

Ilyen is rég volt én kezdtem a napot :lol: Viranka, Bongyi, Juba, Dettyk, Mesi, Regi és a többiek. Hol vagytok?
Mi mindjárt indulunk úszni csak be akartam írni, hogy aludt :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek. Ne ilyen esőset :(

Puszi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na még egyszer. Ezt így akartam :oops: :roll:

Viranka, Bongyi, Juba, Dettyk, Mesi, Regi és a többiek. Hol vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !
0.30 perckor kiabálásra ébredtünk: talán a bal első zavarja a kis hölgyet, ami már tegnap is úgy virított az ínyében, mintha kibújt volna...f7-kor pedig újra sikítva és gagyarászva ébresztett :? , pedig reméltem, hogy legalább szombaton alhatok kicsit tovább :? . Most befektettem Bence mellé :roll: , ott egész jól elvan, míg én kávézok :lol: .
Kép

Silka, nagyon szuper a fotósorozat :D :D !!

Timi26, bízzunk benne, hogy tényleg nincs semmi baj :? . Rebeka jól van már?
Azért ezt a fogyási formát kihagynám :wink: , de egyszer próbálkoztam mályvateával, és ugyanezt a hatást váltotta ki :shock: .

Nem tudom megnézni a linkeket :shock: ...lehet, hogy karbantart az árzuhanás :? ...majd később próbálkozom...
dettyk

Jó reggelt!

Apa tegnap szórakozott, egyszer csak lecsukta a laptopomat, miközben én itt irogattam volna nektek. :evil: :lol: Utána meg inkább mentem aludni.

lmóni! Na látod! Szuper, hogy Cica átaludta az éjszakát!!!! :D

Timi26! Nagyon szívesen a segítséget! (Örülök, hogy a Ventolin-t nem használjátok, mert anyu szó szerint azt mondta, hogy ezzel elb.sszák a tüdejét. És Ő ritkán beszél csúnyán).

Zsófinak most felül türemkednek a fogai, tegnap kicsit nyűgös volt emiatt.

Két emelettel feljebb a kis négyéves hülyegyerek már reggel 7-től rohangál. Állandóan rohangál. Azon gonolkoztam, hogy a két idősebb testvére is ezt csinálta-e, de nem, mert eszembe jutott, hogy ők egymást b.sztatták, és állandóan sírás volt. Ez a kislány meg kicsit kilóg a sorból, így rohangál.... :evil:
(Azért írom, hogy hülyegyerek, mert aki krumpli nagyságú kővel dobálja a második emeletről az alvó kutyáimat, és járólap-, valamint mohadarabokat dobál a teraszunkra folyamatosan, fittyet hányva a szülői szóra, az nem százas. (Anyu szerint meg amúgy sem, szerinte valami bibi van nála :roll: ).
Na mindegy, egy kis reggeli csendélet... :?

Mi ma is megyünk anyósékhoz, így csak du. leszek.

Irina! Remélem szépen gyógyul Ádi sebe. A taliról persze nem maradhattok le, megvárjuk, míg teljesen egészséges lesz! :D

Terasz-tali: Addigra megszerzem ezt a nagy gyűrűs medencét, Kolbi-aput beültetjük úszómesternek, és pancsolhatnak a gyerekek!!! :lol:
(Bár addigra én Apa is Adonisz lesz - most van rajta súlyfelesleg, de dolgozik ezerrel az ügyön, már -6 kilónál jár!

Motiot! Gratu a -6 kilóhoz! Kitartás!!!! Csak így tovább!

És képzeljétek, ugye említettem, hogy rajtam +9 kiló van. No már nem annyi, hanem + 7,5. Ugyanis annyira odafigyelek arra, hogy mit eszünk - Apa miatt -, hogy idáig lement 1,5 kg. Kb. két hete tart ez.
És remélem szép lassan elérem a 70 kilót, ami a cél. (No a 68 meg álom lenne...)
Az újabb terhességet nem szeretném plusszal kezdeni. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Annyira jó a kép a testvérekről!!!! Én a hugoméknál jöttem rá arra, mekkora segtség egy nagyobb testvér. Ugyanis mikor megérkeztünk hozzájuk, még le sem ültünk, de Szonja már kukucsosat játszott Zsófival, egyből lefoglalta.

Persze nem a két éves nagyobb testvérre gondolok, akiben nem lehet megbízni (ezt félre ne értsétek!!!! Nem rosszindulatúak, mikor "ki akarják nyomni" a baba szemét, és csokit akarnak neki adni :lol: ). Csak Ők is még kicsik, jóindulatból sok rosszat tudnak okozni a babának, ha nem figyelünk, de ez teljesen normális, nincs ezzel semmi gond!
(Ugye senki nem értett félre?!) :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, szerintem senki nem értett félre :D . Bence tényleg nagy segítség, de ő már elmúlt 7 éves...és ami szintén fontos, és ezt nem szabályozhatjuk, hogy Panka rajong érte :D .
Jó anyósozást :wink: .
Gratulálok a -kilókhoz, nagyon ügyi vagy :D . Nekem is a 70 a cél, utána 68, 65, és majd meglátjuk, hogy nézek ki, de a 60 is szóba jöhet 8) :roll: . Én most taposok ezerrel, és agresszívan sétálok a babakocsival, amikor Bencéért loholok a suliba :wink: :lol: .

Nem csodálom, hogy ilyeneket csinál a felső szomszédotok, ha olyan az anyja, mint a múltkor írtad :evil: :evil: . De ez tényleg nagyon durva :shock: , majd Zsófit sem viheted ki a teraszra, mert dobálózik :shock: ?!
dettyk

Jó reggelt!

Gremese: jó, hogy mondod! :shock: Én meg majd egy hétig lelkiismeretesen szívattam vele a Ventolint, hogy majd az segít...
El is dugom jó mélyre!!!
Azt mondjuk nem értem, hogy ha nincs is diagnózis, akkor hogy adhatnak ilyen erős szereket ilyen picinek??? :shock:
A 4 éves kislánynak a távolból is egy csúzlit...

Én meg most tapasztalom, hogy a barátnőmék itt vannak, hogy mi a különbség 1 3 éves és 1 5 éves tesó között! Hát van!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

A tegnapi altatásunk egy katasztrófa volt. Szelit (szokás szerint) letettem fél 9-kor, erre fél óra múlva jelez, Apa bemegy, és Szeli nyújtott könyökkel nézelődik, mint aki kialudta magát… :shock: Aztán visszahoztuk a nagyszobába, mert már tudjuk, hogy ilyenkor nincs mit tenni, újra meg kell várni, míg álmos lesz. Aztán csapó 2, újra letettük, nagyon ordít, visít. :( Nem értettem. Újra vissza. Persze a nagyszobában minden happy, semmi baja nem volt. :wink: Aztán 10 óra körül csapó 3, újra bevittem, de most már mentem vele aludni, hátha az a baja, hogy én nem vagyok ott. :roll: Hát mégjobban ordít, visít. Akkor már mondom lehet, hogy a foga, bekentem Dentinoxal, akkor hüppögött, kicsit megnyugodott, de pár perc múlva újra ordít… :shock: Kész voltam. Ilyenkor az a legrosszabb, hogy az ember nem tudja, mi a baja a picinek. :cry: De lehet, hogy addigra már annyira felpörgette magát, hogy nem tudott lenyugodni szegénykém. Odavettem magam mellé, mondom oké, akkor együtt alszunk. De mivel pár hetes kora óta nem aludtam vele 1x sem, természetesen neki is szokatlan volt a helyzet, cumival a szájában elkezdett nézelődni a majdnem tök sötét szobában, és kaparta a falat, mert az nagyon érdekes. :lol: Viszont 5 perc alatt sikerült megnyugodnia mellettem, így áttettem a kiságyban, még egy kis nyüszi, és aludtunk 6-ig! :D

Timi26! Nagyon rossz lehet ez a bizonytalanság!!! Remélem, mielőbb sikerül kideríteni, hogy mi a baja VikDannak!!! :cry: Mennek a gyógypuszik!!!

És a többi betegeskedőnek is!!! ++++++++

Maggie! Mesi! Én miért nem tudom a linkeket megnézni??? (Lehet, hogy most nem műkszik az oldaluk, majd később újra próbálom!) :roll:
Én már pocakosan is néztem ilyen strandos sátrakat, mikor jártam úszni! Nagyon jók, szerintem is. :D

Heni! Motiot! Oké, akkor megnyugodtam lánc ügyben! :D

Légzésfigyelőt (kölcsönkapott) továbbadtam pocakos barátnőmnek! Már csak napok vannak neki hátra! Úgy izgulok!!! Már kezd ő is türelmetlen lenni, ugyanúgy, mint én voltam!!! Tök jó visszaemlékeznii!!! :D

Timi26! Van a rosszban valami jó is, igaz? :?
Na, én meg a pajzsmirigy-túlműködésem miatt nem is szedhetek semmilyen anyagcsere gyorsítót. De legalább fogynék, mint a többi túlműködős… :evil: Nagyon égő, de leírom (hisz a barátnőim vagytok): visszaszedtem a fogyi alatt leadottat, plusz feljött még 3 kiló. :oops: :oops: :oops: Szerintetek??? :evil: Nemsokára megyek újra vérvételre, kivi vagyok, hogy áll a pajzsmirigyem. :roll:

Móni! Gratu az éjszakához!!! Végülis adtál neki homeot??? :?:
Mi ma nem úszunk sajna, mert anyukám Bogácson… :(

Állítólag holnap napos idő lesz! Remélem. Ma ki se megyünk, inkább pihentetem a térdemet, az jót tesz neki! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó, Lányok,
köszi a ránkgondolást, nekem is sorra eszembe jutottatok! ;-)
Timi26: nagyon jó, hogy az orvosok pozitívumokat mondanak Vikdani állapotával kapcsolatban, szívből örülök!!!

l. móni: szuper, hogy átaludta Grétike az éjszakát!

Gremese, édes vagy, de mivel még fogalmam sincs, meddig húzódhatunk el, szerintem nyugodtan szervezzétek a talit. Az mégsem állapot, hogy miattunk csússzon mondjuk hosszú heteket.

Nekünk rémes éjszakánk volt, nem is elsősorban Ádó fogfájása okozta (bár az sem volt kutya), hanem, hogy iszonyúan fájt a fejem úgy 2-től, amire felébredek, aztán a nyakam-hátam is beállt. Hiába, 9 kilót cipelni... meg biztos emlékeztek :-), a terhességem alatt is gond volt, hogy nagyon gyengék a hátizmaim. Akkor gyógytornászt javasoltak, de már hozzá sem bírtam elmenni a távolság és a pluszkilók + mozgásképtelenség miatt, most meg szintén ez a helyzet (pluszkilók helyett időhiány ;-))
Szóval a legtöbbször aludni még lenne idő is, de az előbbiek miatt hajnaltól kezdve nem tudok aludni :cry: A férjem most nyújtógyakorlatokra buzdít és masszázst ígér. :-)
Amúgy nem tudom, mi ez, tavaszi fáradtság, vagy más, de ha Ádó elaludt, én utána bedőlök az ágyba és max. még egy félórát pislogok ki onnan, de képtelen vagyok fent maradni. Van még ezzel így valaki? Pedig nem rosszabbak vagy nehezebbek a napjaink, mint korábban...
Fogzás: csak a cicizés működik. Ádó ébredt, 2-kor, 5-kor, 6-kor és annyira sírt szegény, hogy bármi mást próbáltunk, nem hatott (Dentinox, a lidocainos? 5 kemény percig működött csak...). Olyan édes volt, 6-kor már csak kettőt kortyolt és szuszogott, úgyhogy a mell (+ gondolom, az anyaszag, testmeleg) tényleg a legjobb neki fogzási fájdalmak enyhítésére. (Mert picit féltem, hogy túleszi magát, amilyen kis mohó.)

Kép
Kép
irina

Bongyikám: Nektek pedig nagyon gyors jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!! Írd meg, hogy vagytok!!!

Kép
Kép
irina

Hétvégére elutazunk szüleimhez, sztem majd hétfőn jövök.
Legyetek jók puszi

KépKép
KépKép
fleur

Az éjszaka nálunk is katasztrófa volt :cry: 12-2 ig tartott a buli. De reggel mihelyst kinéztem az ablakon rögtön tudtam az okát :evil:
Utálom az ilyen időt!

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

VOLT VALAMI A LEVEGŐBEN????!!! :roll: Altatás dettó, mint Regiéknél. Mi is 3x hoztuk ki. Már szépen szundizott, mikor gondolt egyet és nyüszizve felkönyökölt . :shock: Dentinox elő és újra altatás... És az éjszaka is gáz volt. Én éjfél körül tudtam elaludni, a műsor meg 2:45-kor kezdődött. 30-40 percenként 2 perc sírás...
DE, meg is lett az eredménye a kínlódásnak: megvan a 2. fogacskánk is!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ez a fél éves szülinapi ajándék!

Hulla vagyok (apa persze visszafeküdt aludni), úgyhogy most döntöm magamba a kávét, h ébren tudjak maradni este 10-ig. És vendégek is jönnek ma...

silka
silka

Kedves Ikertesók!

Bogyi, Zitának boldog 6. hónapot!

Dotildi, Dorkának boldog 6. hónapot!

silka
silka

Bongyi,
egyedül a Te vonalzód jár jól! :lol:
Ennyit a nőivonalról...

silka
silka

Boldog hófordulót Lizi bébi, Zitus, Dorka!

Kép

Éjszaka nálunk jól telt, egy-két nyüszizéssel, de csak Apa kelt, cumi vissza és aludt tovább. Úgyhogy én ezzel maximálisan elégedett vagyok, nem panaszkodom. Fáradt mamik, pihenjetek napközben, ha tudtok.
Betegeskedőknek továbbra is jobbulást!++++++
Ma jön Anyum és a kisebbik öcsém a menyasszonyával, úgyhogy ezerrel főzök.
A csúnya idő ellenére is szép napot mindenkinek! Puszi.

KépKépKépKép
meryke

Szebb napot :)

már fent 1/2 6 óta csak nem volt net a routert resetelni kellett volna,de olyan hajnali órában inkább nem :)

Maggie!
én se tudom meglesni a bkocsit :( majd este megint próbálkozom :)
a pettyek meg már pörkösödenek :shock: de az arca mint a smirgli,mert ugye most nem lehet kenegetni :(

Mesi!
nem lehet vhogy visszavágni nekik?feldobálni köveket,mohákat csak h. észbekapjanak?
szerintem a segítség függ attól is h. lány avagy fiú a nagyobbik :)Míra anyáskodna állandóan öccse felett :) most Kati néniset :shock: játszik a babáinak mesél Bálint meg tekeredik a kezemben :)

Timi!
Egy közös szért van a dokik közt :) mindegyik azt mondja kinövi :wink: párásítani nem lehet a szobájában,nem lehet h. az a gond?ha van párologtatotok akkor fele Salvus víz,fele sima víz :) másik topikba ahova írok dícsérték a hatását :)

!Silka
nagyon jó a képsorozat :) s az avatarod :) :)

Irina!
nekem a hátizmaimról lassan 10 éve mondta uezt a gyógytornatanárom :( de konzultálok tesó jövendő sógornőjével és küldetek vele gyakorlatleírásokat :wink: én is állandóan aludnék olyan álomkór van rajtam :) tuti tavaszi fáradság+vitaminhiány nálam :(

az éjszaka nálunk jó volt :) míra álmodhatott rosszat 9-10 között de utána csend és béke volt :) bálint szopizott ugyan kb 3 körül de aludt is vissza :)

tegnap ugye elmentem házidokihoz.megvizsgált írt gyógyszert de kiakadt h. 3300,-ba kerül.mondtam h. csp-t a patikában hagyom,mindig kell vmit vennem :( erre kitalálta h. neki van minta tantum verde toroköblögetője ha nem járt le odaadja :) megkaptam :) s azt is mondta ne váltsam még ki a gyogyót használjam az öblögetőt. ha nem múlik a torokfájás akkor ab,ha meg megint kiújulna gégészet :(

KépKép
viranka

Zitus,Lizi bébi,Dorka
boldogságos felediket nektek :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Tegnap este akartam nektek írni, de fél9-kor sikeresen bealudtam a kanapén :oops:

Boldog nőnapot mindenkinek!
Engem ma reggelre meglátogatott szülés óta másodszorra is a mikulás. Hajrá nőnap 8)

Silka Lizi babájának sok boldogságot a féléves kor betöltéséhez és a 2. fogacskához![/b]

[b]Bongyi: Zitának is boldog félévességet![/b]

Dorka tegnap szerencsére "csak" 6-kor ébredt - gondolom, részben a fájdalomcsillapítónak köszönhetően; és a tegnapi napja egész nyugodt volt (mondjuk 2 órát sétáltunk a szomszéd tömbben lakó kismamákkal).
Ma viszont megint hajnalban (4-5 körül) ébredt (tegnap már nem kapott fájdalomcsillapítót), úgyhogy megint megszoptattam. Csak 2-3 kortyot ivott, és elég volt neki, szóval biztos a foga keltette fel :cry: Megint köztünk kötött ki az ágyban, így aludtunk 7ig.

[b]Regi,
köszi, ki fogom próbálni a homeós bogyót, mert nem akarom folyamatosan fájdalomcsillapítóval "tömni". Viszont valami megoldást kell találni...

Bébikaja: a gyümölcsöket szobahőmérsékleten kapja Dorka, csak a főzeléket melegítem neki cumisüveg-melegítővel.

Milénamóni: Tőled másképp fogadnám a tanácsokat, mivel már Anyuka vagy.
Persze tudom, hogy valahol el kell kezdeni a pályát, és az új védőnőnknek sem lehet könnyű, mivel egy nagyon tapasztalt és kedvelt védőnőtől vette át a körzetünket. Csak furcsállom, hogy már most javasolja a tejtermékeket.

Orrmandula: nem akarok riogatni senki, inkább figyelemfelhívás miatt írom: a húgomnak is megnagyobbodott az orrmandulája kiskorában, és emiatt nagyon nehezen és későn tanult meg beszélni, mivel emiatt nem hallott rendesen. Csak én értettem, hogy mit mond, én voltam a tolmács.
Kb 3 éves korában jöttek rá, hogy mi a gond - Anyukám addigra több tucat dokit körbejárt már, és sokszor csak ráfogták, hogy beképzeli, hogy valami gond van a gyerekkel.

Sinlac: 2 napja próbálom ezt adni vacsira Dorkának, de tegnap feladtam, nem hajlandó megenni. Marad a tápszer estére is.
Viszont tök fura, hogy mi még mindig a BEBA HA Start Aktív tápszert esszük. Azt mondta a dokinő, hogy nem kell még váltani :shock: (pontosabban azt mondta, hogy vacsira adjam a Sinlac-ot helyette)

Kép
dotildi

Hát nem az lett vastag betűs, amit akartam, bocsi!

Kép
dotildi

Jó reggelt mindenkinek!

Mi is fenn vagyunk reggel 6 óta, mondjuk az éjszaka jól telt, így apa is meg én is már hatkor mocorogtunk, mikor Áron enni kért. Így nem volt nehéz felkelni. Szegénykém elkezdett köhögni, elég hurutosan, de azonkívül nincs baja, nemtom mi lehet ez. Hétfön megyünk oltásra, biztosan azért. :lol:
Mi éjszakánk jól telt, 3/4 7-töl 6-ig aludt.
Viszont itt is csúnya idö van, megyünk apával meccsre, már írtam talán, hogy kosarazik. Majd a csarnokban jól kirohangálhatja magát Ábel.

Dorkának, Lizinek és Zitának boldog hófordulót!!! Pontosabban boldog félévességet!!!!

Silka, Lizinek külön gratula a második fogacskához!! :wink:

Regi, hát én sem örülnék biztosan a feljött kilóknak, mikor olyan nehezen távoznak. De nálad tényleg lehet, hogy valami pajzsmirigy-bibi az oka, ha ilyen gyorsan visszaszöktek, söt többen is? Vizsgáltasd ki!

Timi26, az ilyen fogyiról inkább én is lemondok! :wink: Remélem VikDan hamar meggyógyul! Azért nektek is kijár rendesen!

Emese, ismerös a szomszéd-sztorid, nekünk sem jobb. Fölöttünk egy két kiskölyköt egyedül nevelö 26 éves csaj lakik, akinek egy afrikai férje van, néha eljön megnézni, hogy vannak :shock: A csak totál nem bír a két kölökkel, akik annyira neveletlenek és égetnivalóan rosszak, hogy az nem is igaz. A csaj tuti nem sázas, legalábbis ahogy néha viselkedik. A gyerekek meg nem látnak otthon semmi kultúrát. Minden hétköznap reggel hatkor nekiállnak rohangálni, dübörögni, dobálni a lakásban, úgy, hogy reng a menyezet, visítanak, üvöltenek, törnek-zúznak. Szegény gyerekeim sokszor felébrednek erre. Hétvégén ( mint most is ) Áront nem tudom letenni aludni napközben, hogy ne ébresztenk fel a dübörgéssel, a csajt ez baszolút nem zavarja, nem szól rájuk semmiért, csak ha már tényleg nagy a gáz. :shock: Ja, és óvónönek készül a lelkem. :shock: :shock:
Szóvalmost épp mi is ott tartunk, hogy lassan új lakás után kell néznünk, mert ezt nem lehet kibírni. Szegény apa pihenne a hétvégén, vagy szeretnénk egyeütt ebédlni nyugodtan, de nem lehet. :twisted: Na ezt jol kiírtam magamból!

Na mennem kell, mert apa zsörtölödik, hogy ö van a gyerekekkel és nem bírja! :twisted:

KépKép
KépKép
motiot

Silka, Dettyk: nagyon jók a fotók! :D

Teszek fel majd én is a síelésről. De most rohanásban vagyok: ebédre megyünk a szüleimhez, utána a párommal színházba.

És ma reggel voltunk megint babaúszáson:
hát Dorka végig ficánkolta, vigyorogta az egészet :D És most már bukfencezik is a vízben + a lábunk alatt és között a víz alatt átúszik (úsztatjuk). Annyira édes, úgy élvezi :lol:
Voltak ma ketten is újak az úszáson. Az oktató meg is jegyezte, amikor épp mutatta ezeket a gyakorlatokat Dorkával, hogy biztos sikerült kedvet csinálnunk nekik is az úszáshoz :D

Köszönjük a köszöntéseket!
El sem hiszem, hogy már féléves "nagy" kislányom van :D

Ja, és Heni, remélem igaz az a babona, amit írtál (minél előbb bújik ki az első fogacska, annál előbb jön a kistesó). Én már nagyon szeretnék kistesót is, de persze még várunk egy kicsit.

Kép
dotildi

LIZIKE, ZITA, DORKA: boldog félévet Nektek!
Kép

Kép
Kép
irina

Viranka: nagyon köszi, abszolút érdekelnek azok a tornagyakorlatok!!! :D

Kép
Kép
irina

Motiot, jobbulást a kicsidnek!

Gremese, Motiot: szomorúan olvasom, amiket a szomszédokról (rokon szomszédokról) írtok. Tanácstalan vagyok én is, mit lehet tenni...
Sajnos nekem is inkább rossz tapasztalataim vannak. A legrémesebb szomszédunkat (pedig nem is közvetlen sz., még csak az kéne, hanem jobbra-szembe) feljelentéssel kellett megfenyegetni ahhoz (pedig hogy utálom az ilyen mentalitást), hogy megértse (HA megértette), hogy a két óriási kutyáját ne eressze szélnek az utcában találomra akármikor, mert nem tudom a gyerekemmel a lakást akkor elhagyni, amikor akarom, és akkor hazajönni. Mindehhez tudni kell, hogy kutyabolond vagyok. Ezt a vircsaftot csinálják már amúgy száz éve, és úgy általában is azt csinálnak, amit akarnak az egész utcában. Nyaranta a magyar nóta üvölt egész nap, ha jön a jó idő, kezdődik is, már várom. :shock: Ez a három ember húsz másiknak több gondot csinál, mint bárki más (bár mások is megérnének egy misét: a folyamatos avarégető, a semmibe bele nem egyező, így a rendezést akadályozó szomszédnő, aki kéthavonta egyszer jön ki a telkére...

Kép
Kép
irina

Lizikének, Dorkának és Zitukának gratulálok a félévéhez!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Silka, Anitja: szuper az új avatarotok! ;-)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Nagyon boldog feledik szülinapot kívánok Lizinek, Zitának és Dorkának!
Kép

Ma reggeltől Gergőnek meccsei voltak, bár az utcsó előtt Alberttel haza jöttünk. Nem volt hajlandó a csarnokban enni, itthon is alig evette, majd olyan nyűgös volt, hogy inkább elaltattam. Eddig tartott. :lol: Ippeg csak elolvastam az eddigi termést.

Megyek, hátha tudok etetni, aztán a nagyobbaknak is befejezem a kaját. Most itt van Gergő egyik barátja is. Már 5:1 az arány!!!!! :lol:
dmaggie

Boldog hófordulót Dorkának, Zitának, és Lizinek!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Van egy kérdésem: a sütőtök meddig áll el? Most sütöm.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Idézet egy másik topikból, egy apuka írta:
[quote]N írta:őnap alkalmából pusszancs mindenkinek és kívánom, hogy ne csak március 8-án, hanem egész évben ilyen ünnepeltek legyetek!
Ildinek sok virága van ezért nőnap alkalmából kitakarítottam, mindjárt kap egy kis talpmasszázst is és ágyba vittem neki a reggelit is.

Én ma az uramnak ágyba vittem a kávét... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: en abszolút ragaszkodok a napirendhez, mondhat bki bmit. En tudom, h linikenek csak így jo, probaltam mar kulonben mindent!!!!!! de abbol mindig balhe volt; nyugtalan lett, nyugos, sirdogalt, nem tudott aludni, tobb bukasa volt stb. minden gyerek mas, de sztem az anyukak nagyon jol tudjak mi kell a babank – amugy meg ha 20 evvel ezelott szulsz, akkor meg hulyet kaptak volna ettol a nagy igen yszerint-tol, akkor a napirendet sztaroltak!!!! ugyh sztem nagyon jol csinalod!!!!!!

viranka: miranak csucs szovege van!! :))))))) fogyi: jarok a medifatre, meg probalok dietazni. Nem voltam dietetikusnal, mert 1 kaptunk a medifatesektol dietas etrendet, 2. mar „kitanultam” a dietetikus szakmat, tudok sok mindent, csak be kellene tartaniiii!!!!! majd beszalmok, eddig 1 het -2 kg, de most 2 nap az eleg dirva volt, mert anyanal vagyunk, itt nehezebb megtartanai!

Motiot: jonak tunik a pekip, de azt nem tudom hol van itt bp-en, mi szivesen elmennenk!
Tudtok segiteni, h hol van itt ilyen?? ugy latom a neten, h nemeto-ban inkabb!

agica: peter baba cukorfalat abban akadban, mi most ugy allitjuk be a kadat, h lassa magat a tukorben: csilivili fenyek, tukor, lampak – haaaat linike extazisban a furdeteskor :)

silka: lizi nagyon edes az apukajaval, lacccik, h szeretik nagyon egymast! Milyen kreativ vagy nevugyileg :) en is azzal szoktam szorakozni, h akit nagyon szeretek elnevezem – meg aki nem szimpi oket is – kislinike most nekem karmen, ma eppen szilvi (mert egesz nap azt mondja hasszisziszisziszisziiiiii) gratula a msodik fogacskahoz!!!!

ZITA, DORKA es LIZI bebiknek sok sok puszi a felesvesseg miatt!

Kép

Kép
mmarica

Zitának, Dorkának és Lizinek boldog fél évességet!!

Kép
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: