A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bárány: hogy te milyen állati jól nézel ki! 8) :lol: Kérjük a fejes pocakfotót is!!! :lol:
Este nem menekültök, rakok fel én is, csak a kupiból elő kell majd keresnem a fényképezőt!

almaani
Kép
almaani

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:31-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:31-kor.
pironya

Köszi Pironya :oops: :oops:

Rakom majd a fejes mostani képet is de átlagon alul lelakott a fejem,majd valahogy kikupálom magam :D
Vendég

Bari!
Azt a csoki mindenit! :lol: :lol: :lol:
Jo barna voltál!!!!!!! :wink:
Nekem is ég a gyomrom elég jol.
Néha ha lehajolok vissza jön a savam.
De hát ez van. :roll:
Vendég

Mi ilyen csokik vagyunk...egy kis vonóó :D :D
Vendég

na végre megjelentetek.jól bekajáltam.
nekem is a hideg tej meg a földimogyoró,amit nekem kell megpucolni-jönnek be legjobban a gyomorégés ellen.
bari jól nézel ki,ugy sajnalom,hogy hogy feküdnöd kell,hát én nem tudom hogy bírnám.de mit mondott adoki,fel sem kelhetsz?láttad a csöppségemet?kislányunk lesz!tettem fel 4d-set

Kép
Kép
eyi

Ledöntött a takonykór :cry: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok csak délelőtt vásárolgattunk - képzeljétek megvettük a babakocsit végreeeeeeeeeeee - aztán pedig főzőcskéztem.

Melike - édesek a fotók Mátéról! :lol:

Mia - szép pocak! :lol:

Csiri-biri - én is szoktam olvasgatni őket és bizony tényleg nincs már sok hátra nekünk sem, mert ugye a 36. héttől már akármikor jön, az már teljesen renden van, már nem koraszülött.

Almaani - szép bevásárló túra lehetett, nem csoda ha elfáradtatok!

Oszman - lenti rugdosás nekem is van, pedig meg vagyok róla győződve, hogy ott már tényleg nem őt érezhetem és mégis. :roll:

Melike - mi csak pár helyiséget festettünk, többek között a babaszobát, hogy friss legyen, ha már festünk, akkor a konyhát is, mert ugye egy egészségügyi festés nem árt a folyosón beáztunk a WC-ben pedig javítani kellett a falat. Hát így alakult, de nem nagy kaland, megoldjuk, vagy inkább apa. :oops: Tavaly nyáron pedig esküvőt szerveztünk, aztán nászutaztunk, ezzel már nem volt idő foglalkozni.

Wera - kérjük majd a beszámolót és képet az esküvőről, sokszor eszembe jutsz!!!! :lol: :lol: :lol:

Pironya - (kis segítség) tegnap rakott karfiol volt, ma spagetti carbonara, holnap valami pácolt husit tervezek fűszervajjal és egyben sült krumplival Pataki tálban és valamilyen édességgel!

Bari - nagyon jól nézel ki és jó színed volt a fotón!

Gigi - jobbulást!!!!!!!!!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Köszi csajok!
Eyi nem láttam a képet :shock: :shock:

Lányok bevallom a fekvéstől 168 kiló lettem íme :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Szerintetek meddig kell megfordulnia, hogy ne keljen császározni?
Anyám szerint a 8. hónap végéig max. Tapasztalat?????
Nekem még farfekvéses.

Bemásolhatnám amit Manka irt, igy mindenkire való tekintettel, de nem teszem. Elég, ha úgy gondolom......
Nekem még lenne Mia egy kérdésem: padlószőnyeg? nem fogjátok megbánni? Én nagyon por ellenes vagyok, és abban meg tud maradni.

Bárány: KIRÁLY VAGY, NEM CSALÓDTUNK. KICSIT SOKAT PIHENTÉL MÁR, NEM? Te eltűnt!
bszilvi25

Bari!
De diliiii vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na komolyra fordítva a szót :oops:

Gigi jobbulást!!!!

Bszilvi:én ezt nem értem :oops: Mit nem másolsz be,tudod én nagyon kiváncsi természetű vagyok :oops: És ,hogy érted,hogy mindenkire való tekintettel???

Szerintem is igaza van anyukádnak,ráér még a baba befordulni 8 hónaposan.-
Vendég

Bárány
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manka
A gyerek hivatalosan koraszülöttnek számít, ha a 37. hét betöltése előtt születik...az már más, hogy a 35-36. héttől már nem szokott nagy gond lenni...

Bszilvi
A szülés idejéig... :wink:

Oszman
A német RTL-n van...
Tábliba képek... meg lehet csinálni... az kell hozzá, hogy mindenki emilben küldjön nekem képet...
Vendég

Szilvi - nyugodj meg, szülésig még biztosan megfordul! Nekem 4 hete még faros volt, legutóbb pedig fejjel lefelé helyezkedett, de szerintem ez még változhat is, bár remélem tetszik neki ez a pozíció! :lol:

[quote]B írta:emásolhatnám amit Manka irt, igy mindenkire való tekintettel, de nem teszem. Elég, ha úgy gondolom......

Ezt nem igazán értem???????????????

Bárány - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Gigi - egy hetet elcsúsztam.... :oops: Akkor rossz volt a forrás, izgulhatok egy héttel tovább. :roll:

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="mankabi"]S írta:mankabiziasztok!

Én is vagyok csak délelőtt vásárolgattunk - képzeljétek megvettük a babakocsit végreeeeeeeeeeee - aztán pedig főzőcskéztem.

Melike - édesek a fotók Mátéról! :lol:

Mia - szép pocak! :lol:

Csiri-biri - én is szoktam olvasgatni őket és bizony tényleg nincs már sok hátra nekünk sem, mert ugye a 36. héttől már akármikor jön, az már teljesen renden van, már nem koraszülött.

Almaani - szép bevásárló túra lehetett, nem csoda ha elfáradtatok!

Oszman - lenti rugdosás nekem is van, pedig meg vagyok róla győződve, hogy ott már tényleg nem őt érezhetem és mégis. :roll:

Melike - mi csak pár helyiséget festettünk, többek között a babaszobát, hogy friss legyen, ha már festünk, akkor a konyhát is, mert ugye egy egészségügyi festés nem árt a folyosón beáztunk a WC-ben pedig javítani kellett a falat. Hát így alakult, de nem nagy kaland, megoldjuk, vagy inkább apa. :oops: Tavaly nyáron pedig esküvőt szerveztünk, aztán nászutaztunk, ezzel már nem volt idő foglalkozni.

Wera - kérjük majd a beszámolót és képet az esküvőről, sokszor eszembe jutsz!!!! :lol: :lol: :lol:

Pironya - (kis segítség) tegnap rakott karfiol volt, ma spagetti carbonara, holnap valami pácolt husit tervezek fűszervajjal és egyben sült krumplival Pataki tálban és valamilyen édességgel!

Bari - nagyon jól nézel ki és jó színed volt a fotón!

Gigi - jobbulást!!!!!!!!!

Manka

Így már értitek?????
bszilvi25

Különben köszi csajok, megnyugtattatok.!! :lol: :lol: :lol:

Kérdésem van! Hol lehet pesten kismama nacit kapni, ami nem 10.000.- ft? Hanem normális áron????!!!

Köszi
bszilvi25

A harmincadik hét előtt a farfekvés a magzat természetes állapota, általában a hetedik hónap során fordul csak fejvégű helyzetbe.
A megfordulás egyébként a fájások megindulásáig elvben bármikor bekövetkezhet, bár a szülés idejéhez közeledve ennek valószínűsége csökken. Nevezetesen azért, mert a baba "belenő" a méhűrbe, azaz a teljes térfogathoz képest a baba és a magzatvíz aránya egyre jobban a baba javára tolódik el; a legvégén a magzatvíz ténylegesen csökken is.
Dédanyám, aki falusi körzeti bába volt, azt ajánlotta a kismamának, hogy egy takarót hengerré csavarva (kb. 10 cm) a vesék magasságában helyezze a gerince alá és így feküdjön hanyatt 5-10 percen át. Érezni fogja, hogy a baba mozgásai erőteljesebbé válnak ezalatt. A módszert naponta ismételgetve nem egyszer sikerült rábírni a "kis zsiványt" a helyes irányra.
Ha a szülés farfekvésben indul meg, megnő a valószínűsége a műtétes szülésnek, főleg, ha első terhességről van szó.
Dr. Nagy László
Vendég

Gigi! Köszi
bszilvi25

Szilvi - nadrágban nem tudok segíteni, sajna én nem tudtam olcsón szerezni.

Viszont ha az egyezőség mindenre vonatkozik, elárulod melyik kocsi lett a befutó?

Manka

Kép

Kép
mankabi

A lányom a szülés elött 2-3 nappal lett farfekvésű lábtartású...
ezért lett császár.
Vendég

Manka: Az egyezőség sztem Te is tudod, hogy nem pont erre szól! Nem szoktam bemásolni semmit, ezért sikerült így . Szerintem pedig az lett a befutó babakocsi, amelyiket megvettétek!!!!!
Igaz???
Na látod, látod....
Tudok mindent :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Szilvi - bocs, mikor rányomtam az elküld gombra, már láttam, hogy igazi "szőke nős" hozzászólásom lett. :oops: :oops: :oops: A befutót a tietekre gondoltam. Na befejezem a hülyeségeimet, ma úgy látszik, hogy nem vagyok formában. :oops: :oops: :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

No, csak sikerült visszaolvasnom, persze minden összefolyt, sóval a reaálás nem lesz teljes körű, sőt akár keverhetem is az eseményeket :oops:

Az tuti, hogy lláttam szép pocakokat! Kisebbet is és szép nagyot is.
Láttam bébi fotókat is és rucikat is, amik iszonyat édesek voltak. Szóval minden érintettnek gratula, szívesen tenném név szerint, de asszem, hogy kihagynék valakit...

Bari: Örülök, hogy visszatértél. Tessék mondogatni magadban, hogy nem lesz semmi baja a picinek... :) A súlyod pedig tökéletes, ne aggódj. Nem szabad ezzel foglalkozni, legalábbis amíg nem kóros és atiéd pedig közel sem az! SZóval próbáld meg élvezni a pici mozgásait, tudom, hogy a folyamatos fekvés nagyon rossz, de már nincs sok hátra. ;)
A gyomorégés sajnos nekem is megvan, főleg este, amikor lefekszünk tv-zni vagy szunyálni. Nekem segít a háztartási keksz, kb 2-3 db elég szokott lenni. A trükk az, hogy tényleg próbálj meg egy picit feljebb feküdni, így talán nem lesz gyomorégésed. ;)

Gigi: Már megint beteg vagy? Szegénykém, hát neked sem lehet egyszerű. Vigyázz magadra jobban :)

Melike: Csodásak a fotók az utódról! Minden szépen látszik ;) Mutogattam is Apának... :)

Vércukor: Hát nekem kicsit alacsonyka lett, pedig már jó rég óta nem szedek semmilyen bogyeszt, ami hatással lehetne rá :( Az éhomi 3.86 , a 2 órás pedig 3.9, igaz ez volt az, amit potom negyed órával később vettek le, mint kellett volna :evil:

Lakásfelújítás? Hát nálunk is most fog kezdődni a kicsi szobájának felújítása. Apa holnap megy megvenni a lamináltpadlót, előtte még megnézzük, hogy mennyibe fog fájni a tapéta, meg egyáltalán milyen legyen... A plafonra azt találtam ki, hogy felteszünk olyan habszivacs-lapokat és én majd a felrakás előtt szépen kidekorálom felhőkkel vagy csillagokkal vagy valami jó pofa dologgal... Még megálmodom :lol:

No még visszanézem, hogy mire szerettem volna reagálni, bár momentán éhen akarok halni :lol: Akkor sorrend fordít: Megyek nézek valami kajcsit, aztán ha lesz erőm, jövök és reagálok még ;)

Kép

Kép
bettica

Mi még nem vettünk babakocsit, de ma csiri-biri-nek mutattam melyik tetszik (msn-en). Amúgy nem volt szőke, de én vevő vagyok a vérszívásra. (csak vicceltem)
Sziasztok
bszilvi25

Jó reggelt mindenkinek!

Nőnap van.Reggel 6-kor kaptam Apától egy nagy tábla csokit meg (azt mondta) Mátétól egy óriás túró rudit. :lol:
Tegnap későn értünk haza és ma is dolgozik,ezért nem volt virág.

Megyek ma a barátnőmmel ingyenes nőnapi moziba.A Gyöngyház szórakoztató központban lesz nálunk egész napos "mindenféleség" (vásár,kiállítás,szűrések).Egy romantikus filmet vetítenek és előtte chipendale show-t ígértek!Hát,kíváncsi leszek. :oops:
Nagy pocakkal beülök és várom,hogy vetkőzzön a bácsi.Jó,mi?

Kép
melike

Ja,tegnap 4 óra hosszát voltam a melóhelyen!Rengeteg puszit és gratulációt kaptam és "rongyosra" nézegették az esküvői és ultrahangos képeket.Jól esett. :oops:

Kép
melike

szaisztok!
megint nem süt a nap... :evil: itt jó nyálkás az idő....ma fel lettem mentve a főzés alól,mert a lányomnak versenye van,most megyünk szurkolni,ha hazaértünk pedig rendelünk pizzát....Ez volt a kívánsága,mert kedden lesz 11 éves és kívánhatott 1-et :lol:

Este annyira szenvedtem a vádlim görcsölésétől...akárhova tettem,sehogy sem volt jó....Ezt utálom....
remélem Ti jobban aludtatok....

Bari!Tényleg jó barna voltál...irígyellek!Én 2 nap aladt kifakulok mindig 8)
de idén úgy nézek majd ki mint egy hipóreklám....Már most azt mondják,hogy milyen sápadt vagyok,nem majd akkor amikor mindenki barnára lesz sülve nyáron én meg.... :?
Tényleg!Szoptatás alatt szerintetek lehet szolizni?Lehet,hogy hülyeség,de nem zavar be a tejcsibe??
Vendég

Sziasztok!

Hű de sokat írtatok. :)

Nem is tudom mit írjak...kinek reagáljak és mire is :)

Nekem is elég gyakran van gyomorégésem este a jbb ldalra és magasabbra fekvés segíthet. Jbb oldalra azért érdemes fordulni mert úgy gyorsabban ürül a gyomor a vékonybél felé.

Mi is foglalkozunk kicsit a fészekrakással :) tegnap jött meg az új sarokkanapénk, a régit még kicsit kerülgetni kell, de ma talán szétszedik és kiviszik.

A haskeményedésről: Nekem minden babánál volt. Elsőnél persze végig aggódtam miatta a várandósságot, még a kórházba is befektettek 2 hétre miatta. Infúzióban nyomták belém a Mg-ot meg nyugtatót szedettek velem...de szinte alig használt...aztán már nem is szedtem a nyugtatót.
Szépen kihordtam és a 39. héten megszületett.
A többinél már nem aggódtam annyira a keményedések miatt...nem is volt rá időm, hogy foglalkozzam vele...most negyedszerre meg mintha alig keményednék...pedig szerintem ugyanannyit keményedik, csak már észre se veszem. Persze az orvosi kontroll kell, hogy a méhszáj nem nyílik-e közben. Nekem hál' Istennek nem nyílt ki előbb sosem.

Úgy néz ki, szülésznőm már van :) a Szent Imrében fogok szülni remélem...

Puszi
Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOG NŐNAPOT!!!!!
Kép

Farfekvés:
Az én kicsi fiam már a 28.héten is medencevégű volt,és később is akármikor nézték! Pedig én többször is úgy éreztem,hogy biztosan most fordult be,hiszen majdnem rosszul lettem néha a mozgásaitól...De neki esze ágában sem volt!!! Vagy mégis befordult fejjel lefelé,de amikorra UH-ra mentem,újra visszafordult...
Ez is lehet... :roll: :roll: :roll:

Mankabi!
Milyen kocsit vettetek??? Nagyon kíváncsi vagyok!!!!
FOTÓ??????????????????????????

Kép
orsitigris

Nekem már "csak" 90 napom van hátra!

Találtam egy érdekes cikket Báránynak és a hozzánk csatlakozó "sorstársainknak" !!!!

A terhesség első két harmadában az egyik legnagyobb ijedelmet okozó dolog az szokott lenni, amikor a méhszáj elkezd kinyílni, és emiatt ágynyugalomra ítélik a mamát. A harmadik harmadban pedig mindenki izgatottan várja, mikor nyílik már ki. De miért nyílik ki? És mit jelentenek a leletre írt értékek?

A méhszáj fokozatos kinyílása, felpuhulása (a felpuhulás alatt azt szokták érteni, amikor a méhszáj még nem nyílt ki, de már nem zár olyan szorosan), a méhnyak megrövidülése a szülés közeledtét jelzik, a baba súlya egyre nő, egyre lejjebb csúszik a szülőcsatorna irányába, ezáltal a méhszáj először csak lazábbá válik, a méhnyak megrövidül, aztán először a külső, utána a középső, végül a belső méhszáj is megnyílik, utat engedve ezzel a babának. Optimális esetben mindez már a fájások előtt megtörténik, a szülés előtti utolsó 1-2 hétben, esetleg napban.

Kevésbé optimális esetben már a második harmadban elkezd nyílni vagy teljesen ki is nyílik a méhszáj. Ilyenkor ítélik a kismamákat pihenésre, hiszen a szülésnek még nem kellene megindulnia (bár eddig még nem sikerült hitelt érdemlően bebizonyítani, hogy a szülés beindulhat egy kis házimunkától vagy akár nagytakarítástól), mindenesetre érthető az óvatosság, hiszen, ha mégis beindulna idő előtt a szülés, akkor senki nem szeretné saját magát okolni érte. Ami biztos, hogy kinyílt méhszájjal már nem szabad kádban fürdeni, pláne uszodába menni, hiszen ilyenkor nagyobb az esélye annak, hogy valamilyen fertőzést elkap a baba.

Mit jelentenek az egyes értékek?

A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o)

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Kép
orsitigris

100 nap van hátra!!!!

Mégsem megyünk moziba.
Tegnap nyílt meg az Agria Park Egerben,oda megyünk. :lol:
Bababolt úgy láttam nincs,de azért viszek egy kis pénzt. :wink:

Csiri-biri:ti még nem voltatok?

Kép
melike

Köszi Orsi!
Ez nekem is el van mentve már :wink:

Nekem 3100as a mészájam ,vagyis annyi sem mert nem újnyi csak certuzányi de arra nincsen szám
Vendég

Az orvosom szerint az a gáz akinek merövidülve van
Vendég

Ma a nagyob bajom,hogy nem mozog!
Már tiszta ideg vagyok...remélem csak melegfront vagy ilyesmi,de a férjemet már kikészítettem.Ő optimista,én meg már a legroszabbat látom
Vendég

Sziasztok!

Krisz vagyok, eddig csak olvasgattam.
Én nadrágot a VIII. Baross u-ban vettem, a Kálvin tér és a József krt. közti részen 3 kismama bolt is van. Ha nem ragaszkodtok a farmerhez, azt mindenhol 10k fölötti áron láttam, akkor viszkózból stb. lehet 7k körül nadrágot venni.
krisz04

üdv krisz!

melike!
A lányaim és a párom volt tegnap és mennek ma is!
bababolt van,de drága!
Viszont a C und A-ban jó árban vannak babacuccok!Játékboltok vannak és valami kiskalóz,de ott inkább 2 éves kortól...
Vendég

Hello!

Én ma du m,egyek IKEÁ-ba nyáléat csorgatni, van egy 10 ezer forintos vásárlási utalványom, ha látok valami jót, akkor elköltöm. :)

Teszek fel egy tegnapi pocifotót.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Bogi!
a Te pocid is alakul :P
Vendég

Wera!!!!
Most jutottál eszembe...lehet,hogy mostanra már asszonyka lettél a menyasszonyból???
Vendég

Sziasztok!

Orsi: köszi a részletes leírást. Jó tudni ezekről...

Bogi: Csini pocak! Te aztán vékony lány vagy. Hány kiló +nál is tartasz?

Bari: Nyugi, csak most olyanja van, hogy inkább szunyálna. Az én Bencém is ma kevesebbet mozog, szerintem a front nagyon nem tetszik neki. Ráadásul eléggé keményedek, úgy hogy veszek is be megint magnerotot...

Én is csináltam pocifotót, fel is teszem nektek ;)

Kép

Kép
bettica

Na, rossz helyre tattintottam :oops:

Szóval a fotó:

Kép Bence-lak

Kép

Kép
bettica

Csinos vékony kismamák!!!
Ti esztek eggyáltalán???? :lol:
Vendég

Képet kérek kövér kismamákról!!!
Vendég

Bárány!

Nekem 2100-as a méhszájam.Az orvosom nem utalt arra,hogy bármi nagy gáz lenne... :roll: :wink:
Amíg én nyugodt vagyok,addig te is legyél az!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Képzeljétek!
Egy másik topikban olvastam,hogy egy csajszi be akarja vinni magával a szülésre a 4,5 éves fiát!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Szerintetek normális??? :shock:
Azt mondja,hogy az ő gyereke nem fog megijedni,mert csendben fog szülni,nem fog kiabálni,és hogy ez a kisfiú egyébként is "szereti nézni" a szüléseket! :shock: Vajon hányat látott már? :shock:
Elképesztő,hogy vannak még ilyen emberek!
Még szerencse,hogy nem engedik be!! :roll:

Kép
orsitigris

Bettica!!
alakul a poci...

Bari!
Ezeke szerint nem csak én látom úgy,hogy rajtam kívűl senki se hízott és mindenki csini??? :?

Orsitigris!
A csendben szülő kismamához és a 4,5 éves gyerekéhez akit vbe akar vinni a szülésre...NO COMMENT....
Az eszem megáll....
Vendég

Nem térek napirendre ezen a kismamán...És a gyerek fog fotózni és elvágni a köldökzsinórt,majd az anyja mellére tenni a kicsit????
Majd másnap megy oviba és amikor le kell rajzolni a hétvégi élményeket,neki ez lesz a témája....vazzeeeeeeee!!!! :roll: :shock:
Vendég

Most egy elég necces témát vetek fel....Ha nagyon gáz,akkor hurrogjatok le!!!És téma lezárva...

ÉN NAGYON HÁLAPÉNZ ELLENES VAGYOK....
NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK A VÉLEMÉNYETEKRE ÉS TAPASZTALATOKRA... :?: :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: