Sziasztok!
Micsoda csapat! Énekesek, gitáros. Apa nálunk is kórusban énekel. És tud is szépen. Nekem is szokott

Meg táncol is hozzá. Na az már nem megyen olyan jól
Dezsi, megértem, hogy el vagy kenődve, és egyetértek azzal, hogy ha nem érzed magad felkészültnek a következőre, akkor inkább várj egy kicsit. Nekünk is volt a 4 inszem után pár hónap szünet, és nagyon jót tett... lelkileg is és a kapcsolatunknak is. Előtte másra sem tudtam gondolni, mint hogy gyerket akarok, mindent annak vetettem alá, az egész életem megváltozott, rossz érzés volt pocakos kismamákat, újszülötteket látni. Aztán a pár hónap pihenő csodákat tett. Visszatért az életkedvem, és egyben a korábbi életem.
Legyélmami, én is sok sok ragacsot küldök. Nagyon izgalmas időszak ez szerintem, kicsit irigy vagyok érte

Na de hipp-hopp eljön az én időm is.
Gerike, úgy reméltem, hogy mire jövök, már a jó hírekkel vársz, de még semmi

Írjááááááál
Kiscsillag, micsoda fordulat

Remélem, kétcsíkos repül az űrbe, nagyon drukkolok. Szerintem azon ne izgulj, hogy halványabb az egyik a másiknál, a tájékoztatókon is azt szokták írni, hogy mindegy, milyen erős, ha ott van, akkor ott van, és kész

Várom a fejleményeket.
Katica, a szuris időszak is jó, mert eltekintve a hülye mellékhatásoktól, azért ez már valami jónak a kezdete.