Sziasztok,
apa a szülésnél bent legyen-e?hát, én lehet kicsit kilógok a sorból ebben a kérdésben. én úgy gondolom, hogy ha nem nagyon akar bejönni, akkor nem erőltetném. sőt, akkor ne jöjjön be, ill. ne az én akaratomra legyen ott. persze, jó lehet az, ha ott van támogat, fogja a kezemet, stb.
igaz, az én párom beakar jönni, de ha nem így lenne, akkor inkább egy olyan családtagot vagy barátnőt hívnék, aki tényleg közel áll hozzám és szeretne ott lenni, sőt mi több, jól esne neki, megtiszteltetésnek érezné, hogy ott lehet.
amúgy én a páromnak azt mondtam pár hónapja, hogy ha azt mondom neki szülés közben, hogy menjen ki, -mert esetleg olyant mondok neki,amit nem kellene, vagy úgy viselkedek, hogy utána szégyellném magam előtte-, akkor menjen ki. erre azt mondta, hogy ő nem fog kimenni.
őszintén szólva, én nem örültem ennek a válasznak.
(Ja, azért szigorúan ki kötötte ill. én is úgy gondolom, hogy fejemnél lehet, "premier plán"-ban nem fotózhat, nézelődhet
előtej, semmi. csak olyan beszáradt sárgás a bimbóm teteje. lehet, hogy az az?foltot még nem láttam...
nono,jók az új szerzemények...de akkor sem megyek tekszóba!!!!(nem, mert utálom, hanem mert nem veszek több rucit!!!)
gabó, a gátmasszáshoz annyit, hogy első gyereket várom, mégis a szülésznő nagyon ajánlotta. amikor rákérdeztem a kívül-belülre, azt mondta, hogy mindenképpen belül is. természetesen a megfelelő olajat használva. (mert nem mindegyik keverék, saját keverés megfelelő.) én hiszek neki, mert pár 100 szülést már végig csinált gátvédelemmel. de persze ez nem garancia semmire.
de mindenkinek szíve joga a döntés.
lituka, azanyját!!! ez átváltozás rendesen. hadd pusmogjanak a faluban, legalább van most 3 napig min csámcsogni. (Bevallom nekem most tök furi vagy így, a régi frizud nagyon bejött, de ez is jó

.) én is a héten rakattam rendbe a szénát a fejemen.
pocakfotó, voltam ma

tuti jó képek

Anikó nagyon jó fej, figyelmes, lelkiismeretes, ügyes
klarka, 37. hét? gratula, nem semmi!:shock:
pocaknövekedésnapról napra nagyobb. húúú, ez így is tud nőni? ilyen iramban?
mangó, megértem az aggódásaidat, amikor a férjed elindul itthonról. de ne aggódj, neked most a gyerköcöt kell nevelni, ő meg dolgozik. lehetne ez fordítva is, hogy a bombanő elvonul egész napra, a férj meg alsónaciban elköszön karján a deddel tőle (és aggódik utána). De sajnos Mo-n az előbbi szerint vannak a szerepek gyereknevelésnél, otthon maradásnál...és igen is fontos, hogy mit énekeltettek, mit csináltatok a gyermekkel.
bolygó, az én babám is ilyen szélsőséges. tegnap szét rúgott mindenhol, ma meg ali-alig van valami...viszont állatira kinyomja magát a hasfalamhoz, néha azt hiszem, hogy most fog szétrepedni...
tim, gratula a 9. kockához. ez tényleg atyavilág már!!!!
mezsó, nem lesz ebből április, de jó nagy már a babád...te leszel az első!!!
szőlő, szerintem engem sem fognak elbúcsúztatni. elvileg úgy terveztem, hogy holnap be sem megyek, de aztán van bent még 1-2 cuccom, amit nem hagyok ott. a főnökömet kérdeztem, hogy le kell-e még ülnünk megbeszélni valamit, erre annyit mondott, hogy ha van valami, majd átjön hozzánk sörözni...amúgy az egyik kolleganőmnek kicsit kibuktam a kollegáim érdektelenségén. nem reagálta túl a dolgokat.
1Bambi