A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

dorka: én is csak gratulálni tudok a Berke névhez, szerintem is jól hanzgik, szép.
szerencsére nekünk a Mikolttal nem volt ilyen kálváriánk, mert az még az utónévkönyven is benne van. :D
mostanában mindenki azt kérdezi tőlem, hogy Mikolt után, hogyhogy Dóra lesz a következő. túl egyszerű. :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Reni! írtam privit...

Veronikusz! nem kaptam privit :cry:

Gyuzso
! már itthon ???

Dorka! tök jó ez a yacht-os kép! de cuki...tényleg kicsi a világ, ti és Barbiék :lol: :lol:
ű
Paklincs! neked mingyá írok privit....

Emano! gyere (virtuálisan) sétáljunk egy kicsit az erdőben...

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Gabi
de drága vagy,oké sétáljunk,hátha elmúlik a fejfájásom..... :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Paklincs! elküldtem az aranygalit,remélem odaér :D :D nem volt eccerű írni,-Enci mellett...de megígértem,igazad van :D :D :lol:
Vendég

aranygaluska??? :shock:
somlói sem rossz...... :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Berke név nekem is bejön. Dorka, még esetleg a kistesó adatait is add meg: mikorra vagy kiírva, szülésznő?

Veronikusz: gyest neked kell igényelni, nehogymá automatikus legyen a rendszer... áááá... MÁK-nál. www.mak.hu-n van formanyomtatvány, meg leírás. elég postán.

Steffi, nekem is nagyn jó volt olvasni az élményedet!

Eni! Éjszaka volt valami? Nálunk a húgom csak álkruppos volt, amit 2-3 év alatt kinő. A szomszédunk kislánya is kruppos, náluk is bejön ez a módszer, meg ha köhög, beteg, akkor éjjelre egy félbevágott hagymát tesz az anyukája a párnájára, a hagyma illóolaja elmulasztja állítólag a köhögést, így roham sincs. Tavaly még voltak rohamaik, idén meg már megúszták, 3 éves, most kezdett oviba járni, és azzal sincs gond.

mtunde

Adri, a foltok nálunk is menők, pedig még csak mászik és feláll. :lol:

Áron, Zénó, boldog hófordulót!

Steffi, nagyon jó volt olvasni az élménybeszámolót! Máskor is várjuk, de minden pocakostól!!!

Én a GYED-et a cégemtől kapom, az megérkezett, de idén még nem kaptam CSP-ot!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
v30

Áronnak és Zénónak boldog fél évet!!

Borsa
Megpróbáltam visszakeresni, de nem találtam meg: Nem márc. 8-án lesz vhol börze? Mintha írtál volna vmikor ilyet!
A márc. 30-ait tudom.
Köszi

Gabi
Kicsit én is sétáltam veletek az erdőben. :lol:

Zsu
Kezdünk félni Micától. Nem birkózónak neveled? :D Szép súlyban van! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!
Hihetetlen hamar eltelt a 6 hónap!
Néztem is Memme vonalzóját és azt hittem valamit elírtál, mert az nem lehet, hogy 2 hónapos is elmúlt a nagylány!!! Háááát repül az idő... :D

Andi
Nagyon örülök, hogy végre jobban vagytok! :D
Nálunk is járt a védőnéni és itt is boldondokháza van a rendelőkben. Azt mondta ilyen még nem volt, mindenki beteg. Javasolta, hogy most ne menjünk közösségbe. Le is maradtunk a heti Ringatóról, de majd jövő héten!
Fejfájásban úgy tűnik egy hullámhosszon mozgunk, nekem is nagyon fáj, biztos front van!
Áron nagyszerűen van 1 hét alatt izgómozgó kisördög lett a semmitsemtudó kis manóból. Félelmetes!
Mindenáron ülni akar, onnan pedig felnyomja magát állásba és elkezdett próbálkozni a kúszással is...
Csak kapkodom a fejem :D

Gyuzso
Hiába ha a gépezet beindul!!! MIcunak nem lesz megállás!!! :D
KIs ügyes, de kell is tepernie, majd Emmus után! :lol:

Orsi
Emmus nem kezdi kis almával, ahogy látom! :lol:
Tündér! :D

Ancsa
Sikerült tegnap Apának a rácsot megvenni? Méretes volt?

Vali
Egyszerűen képtelenség visszaolvasni...Ádám jól van? MInden rendben Vele?
Láttunk képeket mostanság Rólatok? :roll:

Eni
Te jó ég! Ügyes vagy nagyon,,hogy nyugodt maradtál! Ez az egyik legfontosabb!
Zsuékhoz hasonlóan nálunk sem bírja Apa túl jól az ilyen szitukat.
Reméljük nem lesz túl gyakran ilyen roham.
Egyébként én most hallottam erről először, sajnálatos, hogy pont nálatok,de most már tudni fogjuk, mi a teendő, bár reméljük nem lesz szükség rá.

Brigi
Petis kép nagyon aranyos!
Hiszed vagy nem még mindíg nem felejtettem el a levelet! :roll:
Egyszer írok és az hosszú, lesz de olyan hosszúúúú.... :lol:

Emese
Még mindíg nagyon szerelmesek vagyunk!
Flórka gyönyörű szép!!! 8)
Apa most már kisnyugdíjas ne tessék rejtegetni ezt a szép leányzót!!! :D
Szóval mikor jöttök?

Cukipofa
Orsi jobban van már?

Hanna

Kép
hanna09

Elfelejtettem mondani: Nálunk (Érden) nagy bárányhimlő-járvány van. Az oviban alig van gyerek, a suliban is sokan hiányoznak.
Állítólag a szopi védi őket még, de majd meglátjuk mi lesz. A nagyok már voltak, de azért hazahozhatják. A gyerekorvosunk azt is mondta, hogy akin kevés pötty volt anno, mégegyszer elkaphatja. Patin nagyon kevés volt, úgyhogy most várjuk, mi lesz. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Igazi félszülinapos Áronvigyor!
Kép

Kép

Kép
hanna09

Hanna, nagyon jók a képek.
Tegnap tettem fel én is párat. :oops:

Vkbrigi, Te merre jársz???

Kép
Kép
Kép
v30

Vali
Ne haragudj, persze :oops: emlékszem is még elááááámultam Ádámon, hogy mekkorát nőt és milyen kis szöszi! Az alvós kép persze! :lol:
Hiába öregszem!!!! :lol: Mondom én, hogy rengeteg (szerencsére) a termés!! :D Képtelen vagyok fejben tartani!

Kép
hanna09

Sziasztok!

Hanna, minden szépet és jót a féléves örökmozgóhoz :) Nincs is elkésve!!!

mtunde

Sziasztok!

Mi most jöttünk haza a dokinénitől megkaptuk az első Pneumonkat, jajj nagyon sírt Lara! :cry: :cry:
Ennyire talán még sosem, de tényleg!

Tünde,

De édesek lehetnek, hogy Bene puszilgatja!! Kép?

Barbi,
Nagyon szépek vagytok! :wink:
Ezt a képet nem én csináltam? Vagy csak láttam már? Olyan ismerős. :wink: :lol:
Gratulálok a tegnapi naphoz!!!
jövő héten mikor mentek???
jó lenne együtt!!

Gyuzsó,

De jó, de jó!
Szuper Mica, gratulálok neki!! Édes!!!

mikor jöttök haza?

Dorka,
Szia, nekem is ismerős vagy a képek alapján, és a huncut, szépnevű kisfiad mosolya is rémlik:
Mikor voltatok utoljára a Babaszigten?
Merre laktok?

VeronikuszSajnálom az éjszakát! Hogy vagy???

Andi,
Gondoltam ám rád reggel, mikor megjött az sms a pénzzel, hogy akkor most már tutit megkaptad TE is.
És nem még??? :twisted: :roll:

Zénónak és Áronnak boldog fél éves szülcsinapot!!!

Kép

Hanna,
Sajnos nem jó méretben ez sem, hiába írja, hogy 75 ajtókerethez, hát akkor a nyílása, hát nem tudom mi lesz!
Nem baj legalább lefogyok!!!

Már kúszik? De jó!! Szuper!!
Gratulálok!!! 8)

Annyira édes!!!

Gabi
De hát itt már őszi is van??? :roll:
Tudom, hogy TE sietsz, de azért ennyire ne jó!

Emese
Hú azt nevezem, hogy én hogy utálllllllllllllllllllok teregetni!

Annyira édesek így együtt!!!! Flórka tényleg nagyon kis nyugodt baba.
És ez a story az uh-ról is szuper, remélem magadnak is lementetted, vagyis a gyermekeidnek!!! :wink:

Adri,
Az jó ha nem volt ilyen, ne is legyen!!!

Renáta,

Neked is köszi a tanácsot

Szeparációs félelem.
Nálunk nem akkor van a baj, ha én kimegyek a szobából, vagyis akkor de csak akkor ha van ott még valaki, mert akkor azt hiszi otthagyom, ha ketten vagyunk nincs gond, mert akkor jön utánam :lol:

Eni
Hogy vagytok?
Éjszaka??
Akkor is ügyes vagy!!!!

Steffi,
Örülök, hogy jól érezted magad fent, fent az 5.-en!
Miért Martin nem rak rendet? :wink:

Cukorfalat?

Mindenkinek szép napot!

ancsaboszi

Ancsa, ezért érdemes ezt benne erősíteni, hogy kimész, de visszajössz 5-10-20- x perc után. Vagyis anya mindig visszajön. Megtanulja.

Nincs fénykép puszilgatásról, mivel olyankor Villő a kezemben van, és ezek olyan hirtelen dolgok. Ha azt mondanám, adjon neki puszit, nem adna, de nem is mondok ilyet, nem akarom erőltetni.

mtunde

Tünde,

Hát igen, én mondom neki, de olyan kis türelmetlen mint az Anyja jön utánam, és ebben nem tudom meggátolni, így nem tudom neki bebizonyítani, hogy visszamegyek. :lol:

aranyos vagy! köszi

ja, értem, azért majd csak sikerül!!

ancsaboszi

SziasztoK!

Steffi,
Nyugodtan írjad csak le ezeket a dolgokat, én is szeretek nosztalgiázni..... Én is nagyon élveztem amikor utoljára fent voltunk a kórházban, de pl. a labornál is tök jól éreztem magam kedden. Mikor mész legközelebb????

Eni,
Szegény Beni, remélem hogy gyorsan túl lesztek rajta. Sajna fél évvel ezelőtt Rékán is ki jött ez a kruppos roham... Sajna én nem vagyok olyan nyugodt mint Te, szóval én egyből bepánikoltam... Elvittük dokihoz egyből kúpot írt fel és mondta, hogy nagyon figyeljek oda, mert ha nagyon elkezd köhögni és a hidegre sem reagál akkor irány a LÁszló kórház. Na én ettől teljesen kész voltam, egyből beszereztünk hidegpárásítót és azóta éjszakánként ezerrel megy. Szerencsére azóta nem jött elő, de azt mondta, hogy nyálkás időben támad a krupp... Ja és persze azt is hozzá tette hogy ezt kifogja nőni. Gondoltam magamban hogy köszi....

Veronikusz,
Én, fej fájásra az "atropa belladonna 9 ch" homeobogyót szedtem. A 13. hétig szinte két naponta migrénes fejgörcsöm volt és már nem bírtam tovább. A gyógyszertárban ajánlották ezt és nekem nagyon sokat segített!!

GYES: most ez hogy van??? Engem is érdekelne, bár nekem azt mondta a személyügyes hogyha Réka betölti a kettőt, akkor utána menjek táppénzre. Gondolom a táppénzzel jobban járok vagy nem??? Tudtok ebben segíteni???

Hanna,
Áron cukipofa ezzel a vigyorral!

Az UH-ot én sem értem, nekem is időpontot kell kérnem!! Ja és szerintem nekem már csak a 18. héten lesz, mert jövőhéten kedden lesz randim a dokival és gondolom utána lesz az UH, ami jobb esetben is csak vagy péntek vagy köv. hétfő. Rékával is a 18. héten voltam UH-on.

Gabi,
Ezek a képek!! Á, inkább nem írok semmit mert csak a szívem szakad meg!

ANcsa,
Anyós lakik Maroson...

Emano,
Gyertek Kispestre... A panel is tök jó, bár neked talán nem kell magyarázni... Látam a Hikádéba jártál suliba :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica
BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is!!!!

Szerintem azért monta, mert a GYES nagyon kevés tizenpárezer forint ha jól tudom, a táppénz viszont a fizetés 70%-a.
Azt, hogy egy GYEDEN lévő anyukánál miből nézik a 70-et ne tudom, de ha a GYED ből akkor is jobban jársz, ugye okos számításaim alapján!
Persze biztosan jön valaki, aki jobban otthon lesz a támában!

Kép
hanna09

Vica,
Persze hogy jobban jársz a táppénzzel, de többet inkább nem mondanék, mert egy ideje nem vagyok képben, de majd tuti jön egy könyvelő és segít! :lol:
és Ti merre laktok?

Az jó ha Anyós ott lakik, az szép hely

Kép Így alszom én!

Kép Megyek futni!

ancsaboszi

Vica, rövid távon arra a pár hónapra jobb a táppénz, ami a gyed 70%-a de utána meg a következő gyededet is már ebből fogják számolni, ha most pár hónapra gyesre mész, neked az alig lesz 2-3 hónap Tgyást is 1 hónappal korábban el lehet kezdeni, szóval akkor megint ugyanannyit kapsz, mint Rékával.
nekem ezt az OEP-nél mondták

mtunde

azt elfelejtettem, hogy akkor a következő gyed az első 70%-a lenne....

mtunde

Vica,
biztos, hogy megyünk Kispestre, csak még kérdés mikor :shock: remélem minél előbb Kép
Bizony Hikádés voltam (sárgaház :lol: :lol: )
(most volt Bálint a Kisfaludy-ba, délután az Arany János utcába,úgyhogy nem untakozik :lol: :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

én is itt... még csak 1 óra de már hulla vagyok :shock:

szomszédból áttelefonáltak, ha van vmi kidobnivaló kacatom, vigyem mert van konténerük... hát volt....
de Enci mellett ugye nem eccerű....Anyósék pont elmentek vásárolni (min.2 óra) ugyhogy eléggé jó volt a 6 zsák + dobozok + Encivel menni az uccán. Először ki a kapun,,,Encit átvittem addig szomszédnéni felügyelte, én meg hordtama zsákokat...szóval jó buli volt, a nyelvem a földön...
ja és ebédet is most gyorsan főztem,mert hát ugye enni kell....
és mindjárt alvás......
na nem panaszképpen írtam,csak már kivagyok...
ja és közben bnőmet vigasztaltam akit hétfőn műtenek, az elment baba miatt...(félóra telefon :oops: )
szóval mára ennyi elég :lol:
Vendég

Gabi
hát nem unatkoztál.....pedig csak virtuális sétáról volt szó
szegény barátnőd......

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!

virtuális séta után, most virtuális búvárkodás :D Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Ancsa drága még neked akartam mondani,hogy tök jóóóó az avatar képed! meg az alvós Lara baba :D na meg a futócipős Lara baba is :D
Vendég

Sziasztok!
Termeltek rendesen lányok!

Gyuzso: Köszönöm a segítséget,aranyos vagy.
Gratulálkok Micunak. :lol:

Most megyek mert beteg vagyok :oops:
Jók legyetek

valentina

Emano! ezek után már csak a virtuális bungee jumping van :lol: :lol:
Vendég

sziasztok, köszi szépen a reakciókat! Alszok rá egyet és azt hiszem hívom is Erikát, remélem el tud vállalni. (jajj de kellemetlen lesz lemondani a másikat, miért is nem kérdeztem előbb.. :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
mango.

Mango! írtam privit, de nem kellemetlen......ne hogy azt hidd, azt választasz akit akarsz...... :D
Ja és fotót tőled is kérhetünk??? pocakosat is ? Meg kiváncsi vagyok hogy nézel ki... én mindekitől kérek képet :D :D :oops: :oops:iwiwen rajta vagy?
Vendég

Gabi
bungee jumping helyett inkább :lol: Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Szijasztok Jányok!

Ancsa!
Természetesen folyamatosan bővítjük a takaritóbrigádot...jöhettek...
Én 2006 februárjában kezdtem a mérlegképest és addig mindíg valamelyik imádott ngyi vigyázott Orsira (pont 1 éves múlt).
Nem is volt gond egy ideig, de aztán rájött, hogy ilyenkor hosszú ideig nem leszek.
Aztán egy idő után kezdődőtt, hogy üvőltött.
Ilyenkor nem tudja, hogy most akkor mikor mész hosszabb időre mikor csak kicsit. HA ott van valaki akkor sejti, hogy elmész...
De ez így van a bölcsi-ovi beszoktatásnál i általában. Elösször tök lelkesen mennek aztán amikor rájönnek, hogy ez állandó és ez mostmár így marad akkor kezdődik a balhé...(Borsa!!!! tapasztalatok????) :D
Orsinál akkor volt megint amikor terhes voltam és mondtuk már neki, hogy valakmikor megyeka doktorbácsihoz és ott maradok pár napig éjszakára is.
Na akkor ahányszor elmentem valahova mindíg üvőltés volt.

GYES!!!!!
Nálam úgy volt, hogy január 18.án Orsi betöltötte a 2őt. Akkor már megvolt a 12 hetes terhesség. Ilyenkor az a legjobb ha elmész SZABIRA!!!!!! Amennyit engednek. Én január végéig azon voltam és utána táppénz.
Nekem azt mondták, hogy az a jó, ha szabira megyünk, mert úgyis van rengeteg és olyan mintha visszamennél dolgozni...most majdnem ugyanannyit kapok mint Orsinál...

emano!
Anyukámék épp a maldiv szigeteken annak és búvárkodnak...cápákat simogatnak és sétálnak a homokban :wink:
Tudnak élni, mi????????

Jaj Ancsa!
70 centis rács...az gondolom széles...

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Orsi szája már szinte teljesen begyógyúlt...

Kép

Kép
cukipofa

Kép valahogy így néz ki...

Kép

Kép
cukipofa

Gabi,
szegény barátnőd!! picit kihagynak és biztos jön a következő baba, aki lehet, már marad is...
kilehetsz a pakolástól! de nagyszerűen megoldottad!!! gratulaaa!!

szuperek a fotók!!!

Hajni,
Áron annyira nagy lett itt pikkpakk!!!!!

Mango,
utolsó pillanatig válthatsz!!! ne legyen emiatt rossz gondolatod! :wink:

Valentina,
gyógypusssssz nektek!!!

Ancsa,
szuper az avatar!!!! és a futni megyek csajszlitok!! :lol: :lol:
Mica mehet vele futni? :wink:
sztem hamar javulni fog a szeparáció!!

Adri,
annyira békés Mica, hogy nem él vissza a súlyával! :lol: vizilabdázónak neveljük! :wink:

Barbi,
nagyon szép a pancsi fotó!!

dorka,
legalább Téged is láthatunk!!

Ma voltunk végül az állatkertben, elzavartuk az összes gólyát+1 pelikánt és 2 kacsát!!! mindenki tudja, hová mentek, ugye?
:lol: :lol:
holnap érkezünk haza, a kert állítólag alakul, de a tv bekrepált, internet tegnap óta nincs....
lesz dolgunk hétvégén! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Csak kutyafuttában, mert Martinnak kötőhártyagyulladása van, nekem meg görcsöl a hasam :cry: :cry: . Szóval óránként kéne a szemébe cseppenteni ha-ha. Valami tipp, ötlet, fortély?! Légy sziiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dóri,
Tündének boldog 8-at! El vagyol tűnödve...

Andi,
esetleg tojásos zöld salátával?!...Én szeretem.

Gabi,
recept tenkjú. :)

Veronikusz,
a szemem nem annyira bocis, a mellem viszont alakul... :oops: :D Ja! Este jutott eszembe, hogy az uh-n bevetettem még, az összes nagyszülő tudja, hogy itt vagyok, szét fognak szedni telefonon keresztül, ha nem mondok nekik valamit trükköt is...

Gyuzsó,
jó érzés, hogy lesz aki rámtöri majd az ajtót, ha gondban vagyok... :) Sztem csak megfontoltan gyertek haza, Flórka emésztése megbolondult...Alig eszik főzeléket, mégis a napi szokásos nem kevés mellett éjszaka is 3x( :shock: :shock: ) berakta a cuccot a pelenkába. Nem szeretném, ha Micu látná kárát.
Figyu, a gólyát sejtem, hogy Gabinak szántad, na de a pelikánt??? :) Internet itt is bohóckodott, most állt helyre ténylegiből.

Zénó, Áron, boldog felediket!

Hanna,
majd megtárgyalom Nagyjankival, de nem is tudom, hol laktok. Csak hogy van kutya a szomszédban, az meg elég sok helyen van... :)

Adri,
kék-lila folt, horzsoláshegyek, biza természetes, bár én is mindig remegve mentem Kisjankóval tanácsadásra, hogy nem engedik haza velem a gyereket, hanem ránk küldik a gyámügyet.

Steffi,
tanács megfogadva. Bevettem tegnap a vitamint negyed doboz marcipános fagyi formájában. :) Fogyni nem fogok tőle, de láttad egyből mennyit bírtam írni. 6 kg...erre írnék vicceset, ha rábólintasz...már a törpézésért úgyis revansot kéne vennem... :D

Ancsa,
Lara futócipő húsvét táján jól jön, ha mennek a locsolók... :)

Megyek mosogatni, mert Nagyjankó beszólt. Mióta nyugdíjas rendőr, itthon vezényel. Keresek már neki egy énekkart... :twisted:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Steffi
Én a nagyoknál kammilával mosogattam a szemüket, de tavaly felvilágosítottak, hogy nem tesz jót.(bár azóta is ezt használom), Van rá szemcsepp, amit orvos ír fel.
Gyógypuszik mindkettőtöknek!++++++++++++++++++++++++

Zsu
Most még jobban megijedtem! :wink:

Kati
Nagyon szépen gyógyul Orsi szája! szerintem nem fog látszani.

Gabi
Sajnálom a barátnődet. :cry:
Pihenj délután!! Jól kifárasztottad magad! :wink:

Vica
Szerintem is kérd ki a szabidat, mert úgy a most aktuális fizetéseddel számolnak, utána táppénz, majd tgyás.

Ancsa
Minek Larának ekkora ágy, ha a csücsökben is jót alszik? :wink:

Valentina
Sajnálom, hogy beteg vagy? Sok gyógypuszi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi
Balu ma?

Hanna
Áron tündéri gyerkőc! :D :D :D Nagyon jók a képek!!! :lol:
Nekem nagyon ritkán sikerül vigyori képek csinálni. Ügyi vagy!!! :lol:

Mangó
Én a szülés előtt 2 héttel választottam Matyinál szülésznőt! Szerintem nyugodtan válassz mást, ha az szimpatikusabb! :roll:

Tünde
Hát igazán lehetne harmadik kezed, amiben a fényképezőgép van!!! :D :D :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Áronnak és Zénónka boldog 6. hónapot!

Hanna, ez a félszülinapos vigyor! Éééédes!

Dorka, igen, igen, szőke fiatalos nagymama, tuti jóra gondolsz! :lol: És a képről (úszós) én is rögtön felismertelek! Igen, mi azóta is járunk úszn irendületlenül, max egy-két hét maradt ki betegség, utazás miatt. Dani pont most rázódott bele, nagyon élvezi a pancsit most, örülök neki, mert volt egy sírós korszaka és anyukámnak mmég el is kellett bújnia, mert ki akart menni, ha meglátta, de most már úgy tűnik, hogy elmúlt :lol:

Ancsa, képet apukám csinálta! :D
Avatar cuki nagyon, meg a többi is! Egyébként hogy szoktad lekicsinyíteni a képeket? Csak mert elég pixeles lesz, mivel sztem nem a méretén változtatsz csak, hanem a felbontáson/képminőségen, esetleg nem tudsz inkább csak az oldalméreten állítani? Én úgy szoktam, hogy 5-600 pixel legyen és 12ből min. 9es képminőség. De persze ez programfüggő is, csak gondoltam megkérdezem...
Úszást még nem tudom, majd írok, mert Franciskáékkal is egyeztetnem kell!

Steffi, hát, nekem lövésem sincs, esetleg közbe valamilyen kedvenc mesefilmet bekapcsolni?? Vagy zenét? Vagy kint az erkélyen? nekem ezek szoktak bejönni, ha ilyesmiről van szó...
Amikor Dani szeme vörös volt egyszer, én is használtam kamillát, pedig nekem is mondták, hállítólag most már nem biztonságos, mivel midnenféle pollen van benne, de nálunk használt, el is múlt a pirosság, de ez még csecsemőkorban volt.

Gabi, hú, ezek a búváros képek engem lázba hoznak, imádok búvárkodni és már nem voltam víz alatt 3 éve :(

KépKép
barimami

Kati, jaj, szegény Orsi :( még eléggé látszik, remélem most már gyorsan elmúlik!

KépKép
barimami

Sziasztok...nem semmi Benneteket követni, alig megy el az ember a boltba meg csinál egy kis ebédet és máris le van maradva egy bő oldallal :D
Emano köszi a dícséretet:Berkusz egy yachtban ül a hajókiállításon .Kb 1 órát ültünk benne 2x is.
Berke tesó neve jó kérdés.Még nem tudjuk, hogy fiú lesz vagy lány így nem is igazán gondolkoztam.Ha fiú lesz akkor talán Merse, ha lány akkor meg talán Letti...de ez még nagyon kérdőjeles.Nem is igazán nézegettem őket, ezek alapból tetszenek.

Manóka[/b Mikolt???Nem is hallottam még soha.Ő kislány gondolom. Berkét folyton lánynak hiszik a neve alapján :lol: Szerintem a Dóra helyes név, na nem azért mert engem is úgy hívnak :lol: Szerintem tök jól lehet becézni
A Mikolt egyébként milyen eredetű név???

[b]Mtunde
Szóval a kistesó adatai:2008 09. 10-re vagyok kiírva.A szülésznőt még nem tudom mert Rákóczi Ágis voltam.HA sikerült választanom akkor jelzem.Már hála nektek vannak ötleteim :)

Ancsaboszi no egy újabb ismeretlem ismerős..... :lol: A babaszigeten már nagyon régen jártunk.HA jól emlékszem akkor júniusban lehettünk utoljára. Lakni egyébként a III.kerületben lakunk a Domoszló útján.Ti??Talizhattunk babauszin???Izgalmas.....

Hanna: Nagyon cuki Áron bébi igazi kis mosoly-csomag :D

KépKépKépKép
vdorka3

[b]Barimami[/b ezek szerint beazonosítottuk egymást :D Szerinted el lehet kezdeni újra járni úgy , hogy ilyen sok időt kihagytunk???
Berke egyébként nem igazán szeret itthon sem fürdeni....tiszta ciki :oops: belemenni nem szeret a kádba, ha már benne van akkor nincs baj.Lehet, hogy azért nem szereti mert fürci előtt meztelen félóra van , amit viszont nagyon szeret.Lehet, hogy azt nem akarja befejezni?!!??

KépKépKépKép
vdorka3

Tündérnek is boldog hófordulót!!!

Kati,
pussz Orsinak!!! már tényleg szép!!
megyünk mi is Maldívra!! :wink:

kamilla helyett szemvidítófű teát hallottam :shock: patikából lehet elvileg beszerezni vagy gyógynövényestől..

Bongor Balázs barátunknak mákja van, ha lány lett volna ilyen nevek voltak a kalpban: Füvellő... Karaszakáll..
van ez így.... :roll:

Dorka,
Letti aranyos név.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

a mai napon a korona: férjem összetörte a kocsit, ami azért is tök jó mert ugye az a amunkaeszköze :evil: :evil: :evil:
nem bírom.,,....mindig van vmi...
Vendég

Dorka, sztem egyáltalán nem gáz, ha csak most kezditek el megint! Nekem unokatesómék a másfél éves kislányukat kezdték el hordani féléve, Dani barátnője, Franciska meg majdnem egyidős Danival és ők is most kezdték! Szóval úgy is vehetitek, mintha most mennétek először! :lol: Amúgy tök jól felújították az uszit, most már alul kell bemenni és van baba-mama szauna, meg tök jó játszóház! Igaz, 3500, de plusz 300at megér sztem :wink:
Ja, és pancsival nálunk UGYANEZ volt, meztelenkedés, sivítozás, fogócska és utána bőgés, amikor megyünk a kádba! Most beújítotam pár fürcsis játékot, így amikor beletesszük, nem (mindig) sír, de amikor felemeljük és megyünk a kádhoz, még mindig óbégat, mert tudja, h vége a viháncolásnak! :roll:

KépKép
barimami

Gabi, mi történt? Ugye férjed rendben? Nagy a baj?

Steffi, én is kamilláztam annak idején. +++++++++++++++-t mindkettőtöknek!

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi
a férjed ugye azért jól van????Mi történt??

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi
én is kamilláztam
miért görcsöl a hasad :shock: ?????

emano/Andi
KépKép
emano

már megint én vagyok a lap tetején :twisted:

emano/Andi
KépKép