[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2006. tavaszi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vali, jó a cipő :D , és ilyenkor felpróbálod, és visszaviszik,ha nem jó???És akkor most Alizzal mi van?
Otthon maradt még Tibivel?
Nyugi, Levente is olyan értetlen.
Írtak matekból felmérőt, sajnos ez csak 4-es lett neki,(a múlt heti bezzeg az övé volt a legjobb (5)),kicsit szétvan esve megint.
Szóval ugyanazt megakartam vele csináltatni itthon, lemásoltam a feladatokat, 3/4-ét megcsinálta, és elkezdett bőgni, hogy ez milyen nehéz :shock:
ja, mondom, ugyanezt csináltátok meg a suliban is.
Persze, addig hisztizett, amíg fel nem zavartam a szobájába.
Amit meg kijavítottam, persze tök hibátlan volt.
Kicsit hisztis a gyerek, ennyi.
meg néha bamba :lol:


Natasa meg hétfőn akciózott.Festők voltak hétvégén, és hétfőn regeglre odakészítettem az apja kocsikulcsát, p.tárcáját, meg a telefonját egymás mellé.
Erre hétfőn reggel Natuslány eltüntette a kocsikulcsot :lol:
(még szerencse megvolt a pótkulcs)
Egész reggel, amíg itthon voltak Levente uszodástáskáját cipelgette.
Mikro megkérdezetm tőle, hogy hol apa kulcsa, mindig azt mondta, hoyg "Tette" -- ez a Levente, meg mutogatott kifele.(meg a garázs felé)
Hú....., tuti a táskába rakta ezt gondoltam.
Egyik szünetben beszaladtam a suliba, hogy megnézzema táskát, DE: Levente is alkotott, a szomszéd kocsijában hagyta a táskát(mert ő vitte a suliba).
Erre telefon apának, hívja fel a szomszédot.......stb, lavina elindítva.....
Megyünk haza, pakolom tovább a kupit, felesleges újságokat kiszórtam a garázsba, erre ott a lépcső aljába a kocsikulcs :shock:
Banyek, hát, nem bedobta a kispina a garázsba :lol: :lol: :lol:
Jól megszivatott minket.
Így kalados módon, de előkerült a kulcs :lol: :lol: :lol:



Most a nem akarunk talit azt jelenti, hogy akarunk???? :shock:
Én is összegabalyodtam :wink: :wink: :wink:

vas
 
 


Szerintetek létezik felnőtt kori tejérzékenység? Hétfőn tejszínes gombás húst csináltam és egész este a klotyón űltem. Ma reggel meg ettem gyümilevest (tejjel és pudinggal sűrítve) és már 3-szor rohantam a w.c.-re :? . Még jó, hogy a gyerekorvosnál nem f.stam össze magam

Ildi: Apa simán kapott FSME juniort Pesten, szóval csak nálunk hiánycikk úgy tűnik :shock: Azért ha tudod, szerezd be időbe.

bocsi futnom kell

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Siess, Gyönygyi, siess!!!!!!!!!! :D :D
Odaértél???



Nekünk csak júniusban kell, de majd lassan beszerzem :wink:
vas
 
 

 
 

Lidke,
minden elismerésem a Tied, hogy ki tudtál állni az igazad mellett. Ez a tápimánia felháborító egy "bababarát" kórházban. :evil:
Lényeg az, hogy Déva szépen gyarapszik! Ügyik vagytok csajok!
Annácska,
milyen szép a pofija ennek a kiscsajnak! Petka meg látom nagy állatbarát. Jobbulást a betegeknek!
Vali,
pedig frankó ez a cipő. :? Szerintem se lehet a fogától x napja lázas.
Ildi, Tünde,
okosodjatok csak, aztán okítsatok minket is. :D

Megyek, vár a vasalás.
angi79
 
 


Gyöngyi,
létezik, sajnos... Bármikor kijöhet, kolléganőmnek a 2.terhessége után.
Ildi,
nem semmi ez a csajszi. :D
angi79
 
 


Angi, ne tudd meg nekem is mennyi vasalnivalóm van
(ugye nem tudtam mosni hétvégén, és a mai adaggal együtt hétfő óta mostam 8-at) :shock: :shock: :shock:
brutál :shock:
ha csak ránézek rosszul vagyok(pedig felét nem is vasalom)
Á......, lehet hagyom ott, ahol van :D
vas
 
 


Ildi:már vissza is :)

Tyűű csajok, ez ám a tuti fogyókúra :D

Angi: Na akkor figyelnem kell mostantól mit eszek.

A tejről jut eszembe: Após után, most az Anyós borított ki az étkezési tanácsaival. Kérdezte, hogy iszik-e a Lili tejet vagy kakaót. Mondom, hogy nem nagyon szereti(eddig akárhányszor adtam volna, 1 korty után visszaadta), meg hát kap ciciből, minek adjak másikat. Erre nagy tudálékosan közölte, márpedig erőltessem belé, mert fontos dolgok vannak a tejbe és neki mindennképpen kell tejet innia. Úgy kiakasztott, közöltem vele, hogy a bolti tejbe a vízen, tejporon meg cukron kívűl túl sok dolog nem hiszem, hogy van. Meg, én nem fogok semmit erőltetni neki, így is borzasztó rosszul eszik. Tiszta hülye. :evil:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


ja, és ebben az egészben az a vicc, hogy anyósom se issza meg a tejet :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi: Nem csak a tejszín volt már kicsit kétesélyes, és az futtatott meg???
Aliz sem iszik tejet, kakaót meg ritkán, és csak keveset. Én se bánom, sztem sem marad le semmiről, ezekben a bolti tejekben tényleg nincs semmi. Amit Eszti vesz a biopiacon, na az már más lehet.

Ildi: Ez úgy megy, hogy kihozza, felpróbálom, és ha jó, kifizetem. Nincs szállítási költség sem, nagyon rugalmasak. Ez a mostani pasi meg nem győzött sajnálkozni, hogy nem tudott jó méretet hozni :) Mondta, hogy máskor inkább kérjek ki több méretet, és akkor otthon próbálgathatom, hoyg melyik a jó. Csak ebből sajna a 38-as volt a legnagyobb :(

Szal nálatok is megy a bőgés tanuláskor??? Húúúú én azon nagyon ki tudok akadni, nálunk az olvasás szokott sírásba torkolni :( Nagyon utálja. Persze, mert nagyon szarul megy neki, én meg erőltetem. Hiszti, csapkodás minden van olyankor :?

Natasa nagy szám volt a kocsikulccsal :lol: Kispina :lol: :lol: :lol:

Angi: Pont az a bosszantó, hoyg nem folyamatosan lázas, hanem egyszer csak lázas lesz, lemegy neki a lázcsillapítótól és annyi. De eltelik egy hét, és megint ugyanezt játsza. Fogalmam sincs, hogy ez tényleg mitől lehet. :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Ildi :)
Nem semmi Natus :lol: Jól megszivatott :D
Még jó hogy előkerült :)
Ha már ennyi vasalni valód gyűlt össze hozd át hozzám, én imádok vasalni :lol: A másik lakásban még bérmunkában is vasaltam a szomszédnak :wink:
Akkor szombaton te is megvilágosodsz kozmetikumokat illetően? :wink:

Vali :)
Szegény Alíz :( Remélem délután már többet tudtok.
Vinin meg ne húzd fel magad. Vannak jobb és rosszabb napjaik. Néha én is küzdök Annamarival, főleg mikor olyat akarok vele olvastatni, amit ő nem akar. Na de nem lehet felnőni ponyvaregényeken :lol:
Pedig tutin néz ki ez a cipő :? Hoznak esetleg majd nagyobbat belőle vagy másikat kell választani?
Azt hittem egyébként, hogy a gyerekeknek veszel most cipőt. Lassan az is időszerű lesz, újabb vagyonokért.

Györgyi :)
Elméletileg lehetsz tejérzékeny felnőtt fejjel is, de szerintem is a tejszin lehetett a ludas.
Lilinek meg nem feltétlenül kell adni ezt a vizezett tejport, mert hogy tehenet nem látott az tuti.
Peti még sehogy sem kostolta és nem hiszem, hogy le lenne maradva bármiről is. Igaz engem is állandóan szekál vele a család :roll:

Tünde :)
Köszi :) Aztán jól megokosodni ám szombaton Ildivel és beszámolni a tudományotokról. Most már nagyon szeretném tudni mit kenhetek a képemre :D :D :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Én most csak röviden és önzőn csak rólam, aztán este hosszabban nektek. Ma hívtak az intenzívről. Apám nem bírta, és meghalt. Éreztem, mert nem kapcsoltam ki a telefont. Kicsit jobban megvisel, mint számítottam rá. De talán ez kibékíti a nagyapámat a nagynénémmel.... Hááát, nem egy egyszerű dolog. Már beszéltem a főnökével, a főbérlőjével és az egyik ősrégi barátjával.
A legdurvább az az, hogy van vagy 9 bankkártyája és passz, hogy azon mennyi tartozás van... király lesz....

Este jövök még...

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vok, sok kitartást nektek az elkövetkezendőkhöz. :(
Vendég
 


vok: sajnálom, és részvétem. Én is sok kitartást kívánok

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Vok Eszter,
sajnálom a történteket! Nagyon sok erőt Neked és a családodnak.
angi79
 
 


Hááát, tudjátok, érdekes ez a halál dolog.
A bátyám csak azon gondolkozik, hogy az apám cuccaiból mi az ami megmarad és hogy mit NE adjunk oda a tesómnak és milyen papírt ne írjak alá, hogy ne kelljen fizetnem apám adósságáért (én eladnám a cuccait és kifizetném...), anyám ott tart, hogy apám igazán bocsánatot kérhetett volna TŐLE az elszenvedett sérelmekért, mielőtt meghalt volna... Szóval igen... és anyám szerint még én vagyok a szívtelen... Én csak sajnálom minden hibája ellenére, hogy nem láthatja felnőni a Hannát, elfogadtam, hogy iszik, néha eltűnik és nem lehet rá számítani. És a maga önző módján mégis szeretett, hiszen gyűjtötte nekem a DM-es pontokat, felhívott minden nap és a legszarabb időben is hajlandó volt kibkvzni hozzánk. És mindamellett,h ogy nem volt mintaapa, hiányzni fog. Igazán ő volt az egyetlen, aki megértette az anyuval való vitáimat... Miért nehéz hát olyankor, amikor valaki elmegy, rá gondolni és nem magunkra?????

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Eszter: Részvétem :(
Nagyon sajnálom ami veletek történt, és, hogy ebben a nehéz időszakban sincs egyetértés a családban :( Nem is tudom, hogy lehet így vigaszt nyújtani annak, akinek szüksége lenne rá :(
Sok erőt és kitartást kívánok én is az elkövetkező napokhoz, és az azutániakhoz is!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést mindenkinek!

Eszter!
Nagyon sajnálom Apukádat, és téged is! Azok alapján amiket leírsz, szerintem is nagyon szeretett téged az Apukád, és jó, hogy ezt te is tudod!
Anyósom két éve kísértetiesen ugyanígy ment el, sajnos a család ilyen hozzáállása nagyon megnehezíti a gyászt. :cry: Én is csak nagyon sok erőt és mielőbbi lelki megnyugvást tudok nektek kívánni.
Ha valamiben tudunk segíteni, szólj!

Annácska!
Én is, én is! Honnan lehetne egy ilyen bocit szerezni? Petka nem félt tőle?
Kislány nagyon aranyos! Szép kis pofija van! :wink: Van már neve?
Alvással kapcsolatban elméletben tudom, hogy ez normális, csak ha már két-három órája alszik, akkor azért eszembe jut, hogy nehogy baja legyen, és mi van, ha most jön el az ébreszthetetlenség állapota. Tudom, hogy ez baromság, főleg ennyi idő után, de azért mégis... :roll:
Doktornőt én is kioktattam volna más esetben, de addigra már annyira ki voltam bukva a többi megpróbáltatástól, hogy már csak sodródtam az eseményekkel.

Eszti!
Azt ki is felejtettem, hogy mikor mindenképp tápszert akart adni a doktornő, akkor rákérdeztem, hogy az nem ugyanaz, ha fejek, és tejet kap annyit, amennyi tápszert akar adni, amire közölte, hogy de, de most hadd adjon neki 30 tápot!
Déva is besárgult, de nem nagyon. Ez nagyon jó, hogy anyatejet adtak Benyónak, itt ilyesmiről szerintem nem is hallottak! :lol: Azt én is engedtem volna, bár akkor már volt tejem.

Cory!
Péntek délelőttől nekem is jónéhányszor megfordult a fejemben, hogy mi van, ha mégis gyerekgyilkos válik belőlem, aztán vasárnap jött a nővérem, ő csecsemőgondozó, meg van három saját gyereke is, és mondtam neki, hogy nézze meg meztelenül a Dévát, hogy van-e baja, vagy vészesen sovány-e, de azt mondta, hogy pont úgy néz ki, ahogy egy újszülöttnek ki kell néznie. Akkor már kezdtem megnyugodni, aztán másnap jött a doktornénink is, és ő is mondta, hogy nincs baj, és szoptassak rendesen, ne fejjek és üvegezzek, nehogy most az egyébként jól szopó Déva se akarjon szopni. Azóta kényszerítem magam, hogy ne éljek a tej bűvöletében, és csak kétnaponta egyszer mázsálok.

Ildi!
Igen, a Szent Imrés topikon pár hete olvastam, hogy megváltoztak ott a dolgok mióta ilyen sok szülés van, de nem fejtették ki részletesebben.
Nati jó fej a kulccsal! :lol: :lol: :lol: Mázli, hogy meglett!

Tünde!
Akkor a Szabolcs utca se semmi! Sajnos a szülők többsége vagy nincs tisztában a jogával, hogy együtt lehet az újszülöttel, vagy nem meri érvényesíteni.Gondolom, néztek egy nagyot mentél Bettusért! :lol:

Vali!
Alíznak továbbra is mennek a gyógymanók! Mit mondott a doki?
Cipő nagyon jól nézett ki! Találtál helyette mást?

Gyöngyi!
Déva enni azért fölkel, sőt!
Anyóssal ne foglalkozz, Keve annyira utálja a tejet, hogy még a tejjel készült fözelékeket sem eszi meg, és mikor abbahagyta a szopit, akkor vettem neki finom banános tápit, de azt se itta. Dokinéni azt mondta, hogy elég, ha eszik tejterméket.

Angi!
Nem bababarát, csak azért felkapott, mert a szülészete mamabarát.


Nálunk áll a bál! Kiderült, hogy míg kórházban voltam, addig Attila letörölte a Déva összes ultrahangos felvételét! Én sokmindent lenyelek, és nem ragaszkodom mániákusan a tárgyi emlékekhez (Anyum szerint azt se tudom, hogy mi az.), de ezen most nagyon kiakadtam!
Keve éjszaka még lázas volt, kapott kúpot, azóta semmi. Remélem, nem is lesz már, mert akkor jön az antibigyó, meg a bátyámék is jönnének holnap, igaz, hogy gyerekek nélkül, de babát várnak, úgyhogy nem kéne elkapniuk.
Olyan jó most már két gyereket megfigyelni! Déva már a Kevére is mosolyog, a Keve meg olyanokat mond neki, hogy "Kismacska, ébresztő!", vagy "Kistestó Kismacska, mit csinálsz te itt?" :lol: Ma meg vacsoránál közölte, hogy szereti a kistestót, pedig nem mondtunk neki ilyesmit, meg tőlünk se hallhatta még, hogy a Dévának mondanánk.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Lidke!
Jajjjjjjjjjj!!!!! De miért törölte le???? Nem vette észre, hogy az az a kazetta??? Teljesen megértelek!!!!! Gondolom most már Attila is bánja! :(:(
Keve nagyon édes! :D

Annácska!
Édes a legkisebb lányod is! :D Valószinüleg már irtad, de most szita az agyam... van már neve a lánynak?
Peti meg már hatalmas! :D:D
Jajjjj, de jó lenne már veletekis randizni egyet!
Meddig jársz még suliba? Petivel ki van olyankor?

Gyöngyi!
Próbálj ki valami másik teje dolgot. Ha nem lesz tőle bajod, akkor nem lettél tejallergiás. Drukkolok, ohgy ne, mert az a legszarabb ételallergia a mogyoró után. Szinte mindenben van és baromi erős szokott lenni.
El is felejtettem irni: A lányod naaaagyon csini. :D
Anyóséknál meg kicsit tudatositani kéne, hogy Lili a TE lányod, nem az övék. Majd TE eldöntöd, hogy mikor mit adsz neki! És hagyjanak már békén! :evil:
És nem csoda, de Hanna se kapott még tejet, pedig a bölcsiben minden nap kapnak valami ilyet a törpék. És megszokták a gondozók (egy baki kivételével), hogy Hanna NEM kaphat tejes dolgot inni, azt csá. És neki sincsen semmi baja :D:D

Vali!
Aliznak mennek a gyógymanók! Remélem dokinéni mondott valami okosat!!!!!!
Hogy megy szarul incének az olvasás? Mesélj erről egy kicsit, hátha van valami jó ötletem :D

Ildi!
Ha nem tudom, hogy veletek történik meg, akkor is kitaláltam volna :lol: :lol: :lol: Ez is olyan tipikusan Ildis :D:D
Valamelyik nap néztem meg, hogy mikor is csatlakoztam a csapathoz.. és pont ott mutattad meg a "nagyobb" énedet. És elgondolkoztam. Én most kb annyi vagyok, mint te akkor és oooolyan jó lenne 60nak lenni... :D Szóval remélem nálam is bejön majd! :D Csak a kiscsajjal abbahagyjuk a szopit és kezdem a fogyikúrát. :D Majd nyaggatlak fini norbi 1es édességreceptekért :lol: :lol: :lol:

Rólunk:
Én göthös, de nagyon, Hann már sokkal jobban és anyámmal itthon. (irigykedem is ezerrel)
Köszönöm a biztatást! Lekem már jobban. Jól kisirtam magam tegnap és Ádi nagyon sokat segitett. Eljött értem a suliba, hazahozott, velem volt egész este... (olyan matrica effektussal)
Ma megyek a kórházba és utána a temetést intézni. Gondolom az se lesz egy egyszerű menet. Szerencsére apám oldaláról a család nagyon segitőkész és mindenben akarnak segiteni. A nővéremmel is beszéltem, hogy miket kell csinálni, de mivel ő Gyöngyösön felett lakik és nincsen kocsija nem is várom el tőle, hogy itt ugráljon. remélem a bankokat még a hagyatéki tárgyalás, illetve a számlazárolások előtt el tudom intézni. Jó lenne kifizetni minden hitelkártyáját, hogy addig se kamatozzon...

puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


LILI

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Eszter
Részvétem :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Majd este jövök,mert sűrű napunk lesz :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Kedves Lili,

NAGYON BOLDOG 2.SZÜLINAPOT NEKED!!
Kép

Kedves Levi,

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!
Kép
angi79
 
 


Boldog második szülinapot Levi!!!
Kép






Boldog második születésnapot Lilinek is!!!!!

Kép
vas
 
 


majd még jövök :wink: :wink: :wink:


Eszter, részvétem, és sajnálom a család reakcióját is.
vas
 
 


Levi:Nagyon boldog születésnapot kívánok neked

Lili nevében is köszönjük a jókívánságokat

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lili, Levi, boldog szülinapot nektek!!!!!
Vendég
 


Lili: Nagyon Boldog 2. szülinapot! :D
Kép


Levi: Neked is nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk! :D
[img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 98.202.gif[/img]



Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


óóóóóóóóóóóóóó ez nem sikerült :(

Levi: Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Neked is! :D

Kép


Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Lili, Levi: boldog szülinapot :)

Vali: én is rendeltem már innen ilyen márkájú cipőt, és nekem is kicsi lett a máskor megszokott méret :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Lili, Levi!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek!


Eszter!
Ha adósság van a bankoknál, akkor csak jelentsétek be Apukád halálát, de a tárgyalásig ne fizessetek, mert a tartozást levonják az örökség összegéből, és csak a maradék után kell örökösödési illetéket fizetni. Ha esetleg magánszemélyek felé is van tartozás, akkor arról papírt kell vinni róla, ha nincs papír, akkor be kell idéztetni a tárgyalásra azokat akik esetleg jelentkeznek pénzért.
Továbbra is nagyon sok erőt kívánok neked, és sokat gondolok rád!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke: Húú mekkora bosszúság :( Szegény Attila biztosan véletlenül törölte le. Tudom, ez nem vigasztal, engem is totál kiakasztana egy hasonló eset :(
Keve nagyon aranyos és okos :)

Eszter: Jobbulást mindkettőtöknek!

Olvasás: Hát nem is tudom ... szerintem szimplán csak többet kellene gyakorolnunk.
Volt náluk egy felmérés, nézték, hogy hány szótagot mennyi hibával olvas, és sajnos eléggé a mezőny végén kullogott a teljesítményével :(
Az a baj, hoyg eddig nem is tudtam, hogy ennyire nem megy neki, mert ha egyszer már végigkínlódta magát egy olvasmányon, akkor a második olvasásnál tök jól megy neki. Eddig mindig csak az olvasókönyvben lévő meséket olvastuk, de ugye ezeket az előbbiek miatt viszonylag jól olvasta, így most ismeretlen szövegekkel szenvedünk, és az meglehetősen gyatrán szokott sikerülni. :(

Cory: Na akkor a hiba az ő "készülékükben" van, valószínű, hoyg ez eleve egy kisebb fazon :( Te kaptál helyette nagyobbat?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Lili és Levi!!!!Nagyon sok boldog 2.szülinapot kívánunk nektek mi is!!!!
Vendég
 


Vokeszti:Őszinte részvétem!!!Teljesen átéreztem amit és ahogy írtad.Még meg is könnyeztelek....Kitartás, és a lényeg, hogy Te jó ember vagy, a lelked és a szíved a helyén van nagyon ám!!!A többiekkel meg próbálj meg most nem fogalkozni.Tudod gyarló az ember, ki így, ki úgy gyászol...Mert van mégis hogy kit, hisz egy apa, egy nagypapa, és egy férj ment el, mindegy hogy milyen volt, de elment..Nincs többé...Az életben ez az egy dolog ami boztos... És ezt nem fogják fel akik ilyenkor is csak magukkal foglalkoznak...
Vendég
 


Drága LILI és LEVI!!!

Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk mi is Nektek!!!



Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


VokEszter, én is nagyon sajnálom, részvétem! :( Sok erőt a családhoz is!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok :D
OLGO jelentkezik :D

Annácska
Megnéztem a Mazsola játszó hirdetését..talán tényleg hasonlítok ott egy csajszira de nem én vagyok… most tőled hallottam először a Mazsoláról..
Kicsilányod tüneményes. Lehet én is elmegyek a 3.trimeszterben 4D-re.

Vali
Tesóképek annyira édesek,meghatóak. Hihetetlenül várom már,hogy Heni kistesója is megszülessen. Annyira kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Amúgy is egész nap a babáit krémezgeti,takargatja,pelenkázza…szerintem tesókát is díjazni fogja.

Lidke
Ezt én se fogom fel miért kell a szopi ellen tenni bármi intézkedést,ahelyett,hogy örülnének,hogy valaki szoptatni akarja a babáját.
Én is eljöttem volna a helyedben. Tényleg ügyes vagy,hogy kiálltál magadért!!!
Én is pont tegnap hallottam egy nagyon durvát egyik ismerősömről. Császárral született a baba mert faros volt… és miután kiemelték a picit mondták, hogy rendbe teszik és 2 pillanat múlva megmutatják neki. Telt az idő nem látta a babát..rákérdezett…erre azt mondták elfelejtették és apuka már kinn fotózza a folyosón!!! Ez délelőtt volt… hajnal 4-kor vitték be neki először, cicire rakták a picibabát de úgy,hogy mondták nem szabad lenéznie az érzéstelenítő utóhatásai miatt. SENKINEK nem volt annyi esze,hogy szegény lány arcához emeljék a babát,hogy láthassa legalább!!! Hetekig depresszióba esett szegény…nem hogy nem szerette a gyerekét de félt tőle!!! Számomra ez egyszerűen felfoghatatlan!!!!! Hogy nincs egy minimalis jóérzés egyes emberekben!!!!
Keve és Déva közös képei csodálatosak!!!
Amúgy Heni is alvós–evős baba volt…nappal is simán megaludta a 3 órákat!

Gyöngyi
ISTEN ÉLTESSE LILIT!!!
Olyanra gondolsz mint pl a Telki??
Szerintem is felesleges. Én pl a Péterfyről nem tudok rosszat mondani…
Angi neked van rossz élményed az ottani csecsemősökkel kapcsolatban?

Era!
Szorítunk Nektek mi is nagyon-nagyon, hogy minden jóra forduljon.

Vok Eszti!
Nagyon sajnálom. Sok erőt most Nektek!

Évi,Barti
Megy a drukk a kistesóhoz.
Dórikának utólag is boldog szülinapot!

Edit
LEVI NAGYFIÚNAK IS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
holka
 
 


Rólunk:
Heni rengeteg szót mond, már olyan kis hülyeségeket is mint „nem oda Buda” vagy „aszta-paszta”. :D
És ha nagyi elviszi sétálni(én sajna most nem tudom már 4 hete fekszem) és mikor hazaérnak percekig csak mesél, magyaráz mi történt vele.
Anyósom egyszer le is bukott mert ráütött Heni kezére :evil: és ezt Heni elmesélte nekem…aztán anyós irult-pirult és magyarázkodott. Pedig szerintem Heni nagyon jó gyerek és mindent meg lehet magyarázni neki. Nekem nem kellett még rácsapnom a kezére. Oké-oké eleven de az nem árt ha egy gyerek eleven.. Viszont tök szófogadó!!
Hisztit gyorsan lerendeztük. Mert ha elkezdene úgy igazán összeszorított szemekkel valamiért hisztizni akkor megkérdezzük atom nyugodt hangon:
„Heni,sírással el lehet intézni bármit?
-NEM
„akkor nem sírsz ugye?
-NEM (és már abba is hagyta)
„akkor mit kell mondani?
-KÉREM és akkor úgy megkapja amit szeretne.És ez minden alkalommal működött az emúlt hónapokban!

Esti elalvás az egyetlen gondunk,10 előtt sose alszik. 8-kor már mindig pizsiben van,9-kor már mindig ágyban de 10-ig pakolgatja a macikat,fetreng jobbra-balra.
Nem sír,nem nyafizik csak játszik. :roll: Erre mondja a védőnő,hogy ha ingerszegény környezetben még egy órát játszik akkor ő így van bekódolva ne izgassam magam miatta…
Amúgy bújos,szeretgetős,puszit osztó édes kiscsajszi!! :D
holka
 
 


Henikém:

Kép

és a kiskukis: egy kis használati utasítás a képhez: a bal lábát felhúzza a hasija elé,így az nem látszik viszont a kukija annál jobban :lol:

Kép
holka
 
 


Olgo,
jaj de cuki és értelmes nagylányod van. Ja és a haja is jól megnőtt ám. :wink:
A babóca pedig egyértelműen kispasi. :D
Nincs összeségében rossz tapasztalatom a csecsemősökkel. Sőt volt 1 tündéri aranyos nő, ő segített a legtöbbet.
angi79
 
 


Vali: nem kértem nagyobbat, mert nekem teljesen össze-vissza lábam van, és baromira nem stimmelt rá a fazon :( 38 hosszú és 40 széles a lábam. Ez egy 40-es szandál volt, de szűk meg minden. Szóval nem kértem, nem hoztak. Szerintem maguktól nem hoznak másikat, csak ha újra rendelsz.

Hoztam egy képet a csajszimról :)

Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Mégegyszer mindenkinek köszönjük a szülinapi kívánságokat :)

Olgo: Heni is már mekkora, nagyon édi. Látom nálatok is nagy a szerelem :)

Cory: Nekünk is van ilyen pólónk :).Liza nagyon vagány a kis plüssökkel:)

Lili beszólás:

Anya: Ma van a szülinapod drágám. Annyira szeretlek. Ha Apa megjön, lesz egy kis meglepi neked

Lili: Hol a karácsonyfa?
:D :D :D :D :D
Nem gondoltam volna, hogy ekkora nyomot hagyott benne a karácsony

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi,hát, akkor rajta, karácsonyfát a csajnak!!! :D :D
Ha már azt akar :wink: :wink:

Liza nagyon nőcis :D

Olgo, örülök, hogy jól vagytok, pöcsös is jól van, Heni meg nagyon édes :D
Nem semmi a császáros eset sem :(

VokEszti, ja, most jöttem rá, milyne nagyobb énemet mutattam meg. Hát, ja :roll: (tényleg nagy volt) :lol:
Persze, hogy sikerülni fog neked is.
Ha nagyon akarod, meg kitartó vagy, simán sikerül :D :D Mindent bele!!

Lidke, sajnálom az uh felvételeket.
DE hogy történhetett meg?
Kevével minden okés?
Nem lett lázas újból?
Kismacska-haláli :D


Vali, szóval Vini is bőgőgép :lol:
Ne aggódj, Levente is képes elbőgni magát mindne szarért.
Persze a tanulásnál is.
Hányszor húzta ki a gyufát már ezért.
Elébe raktam valami feladatot, erre már nyüszített is hülye hangon....
Tudja, hogy erre kibukok, mint állat
Amikor semmi ok nélkül nyiszeg-nyöszög-hüppög-pofákat vág..........ááááááááááááááááááá......................
a halálom
Olvasni már szerencsére hajlandó(tavaly még ezért balhék voltak,mindig csak az apjával akart olvasni, velem soha)

Ma meg szülői lesz az oviban :wink:
Nem mintha valami újat tudnának mondnai... :roll:
vas
 
 


Angi
Most úgy néz ki tudok menni holnap. 4-kor benn az üzletben,jó?

Györgyi
Nagyon ari Lili :D :D

Cory:Liza nagyon csini!

Ha jobban megnézem a képet kukiskám a jobb lábát húzza fel :oops: :D
holka
 
 


Ildi: Jó az aláírásod(Apa neve hol maradt :) )

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Most ráfogtam az egyik virágcsokorra, hogy az a karácsonyfa, így megnyugodott :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Akarod őt is??? :wink: :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


[quote="pgyöngyi"]M írta:pgyöngyiost ráfogtam az egyik virágcsokorra, hogy az a karácsonyfa, így megnyugodott :)


Kép = Kép


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


LEVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!


LILINEK is BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Olgo:
örülök, hogy minden rendben Veletek!!!! :)

Vok:
sajnálom ami történt, remélem mindent el tudtok intézni!!!
részvétem!! :(

Tudja valaki, hogy miként lehet VHS videokazettáról DVD-t készíteni??
Félek, hogy Patríciáról készült filmek tönkremennek.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Olgo: Szuper, hogy minden okés :) Nevet választottatok már a kukisnak? :D
Meddig kell még feküdnöd?
Heni nagyon okos, hoyg így szót fogad. Mi nagyon messze állunk ettől (is) :roll:

Ildi: Tényleg .. mi ez a giccses aláírás?? :shock: :o :lol: :lol:
Mintha Vincéről írtál volna ... Úgy látszik ez a korosztály ilyen nyafogós :( Pedig az nekem is a halálom, egy fiú ne nyavíkoljon így :?

Tegnap dokinál rákérdezett apa, hogy mitől lehet, hogy Vincének már van 1-2 pattanás az orra körül :shock:
Azt mondta ez már pre-pubertás tünet :shock: Na bakker, akkor ezért ilyen agyalágyula a gyerek!
Állítólag már vannak 9 évesen lányok, akik menstruálnak :shock:

Gyöngyi: Tessék azonnal beszerezni egy karácsonyfát a lyánynak! Én még a napokban láttam kidobott fenyőfát, nézzetek gyorsan körbe, hátha ti is elcsíptek még egyet, aztán lehet díszíteni :wink: :lol:

Tünde: Majd megkérdem apát, ha felébredt. Itt durmol a lányával, azt mondta fél 5-kor tudta lenyomni :( Szép kilátások az esti altatásra :?
De szerintem nemsoká ébrednek, mert megjött a Family Frost-os autó :( A kutyák már lelkesen vonyítanak hozzá :evil:

Na megyek megnézem hol tart Vince a bünti írással. Ma azt kapta, hogy: "Kultúráltan viselkedek az ebédlőben, és nem beszélek engedély nélkül." Ezt 20x. Lassan betelik a 2. üzenőnk is :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: