Na akkor..
lehet nem érdekel senkit..ezért nem akartam feltenni végül de aztán irtátok itt a nőnek érezni magam témát és nos...
én ezt ugy oldottam meg hogy apa kedvenc hajszíne és hossza lett a névnapi ajándék..igy szeret a legjobban és megnyugtat a tudat hogy tegnap ota ugy csillognak rám a szemei mintha nem is lennék mindeközben egy kisebb bálna..
ugy érzem nagyon jót tett és ezzel mostmár kihuzom nőisen az utsó heteket..
akinek a képen nem tünne fel..tegnapelött még szőkésbarna vállig érő volt a hajam..most sokkal hosszabb és fekete..
elég drága mulatság de nekem már másfél éve megvan a haj azóta már volt is fenn..és apa akkor kérte meg a kezem
na szóval és annyira drága a fodrászom hogy adtam neki a hajamból ami volt fenn.és igy megegyeztünk hogy ingyen megcsinálja..igy tegnap nem kelett vagyonokat otthagynom..
ja és ezzel legalább pukkasztom itt a városban a népet..mert a rosszindulat ugyis utolér majd hogy ennyi idős terhesen még ilyenekkel foglalkozom hogy HAJ...
de én igy sokkal jobban érzem magam...

ilyen lett és ilyen volt...
Magzataktivitás: nekem Máté ugyanugy alig érezhető..pedig 31. hétben vagyok..sajna nem nem jut ki azon kismamik öröme akik egész nap intenzíven érzékelik a babát..
Egy kétszer ugyan már a bordámba akad a lábija..

de sajna ugy tünik a többi dolgot felfogja a lepényem..
Felsoa: köszi hogy szólsz

szép lett volna ha megveszem azthittem mindenhová kell…
A csomagom nekem szatyrokban áll..annyira kis naiv vagyok hogy amig a pihe puha wc papír nincs meg..pedig minden nap megyek boltba addig nem rakom össze..idegesít hogy vmi hiányik

ezért addig neki sem állok..
Szőlő: akkor megelőztél pár évvel és pár nappal de sebaj..

sztem jó ez a szűz jegy..mondjuk minden vagyok csak állandóan takarítgató tipus nem
És tényleg aztadedurva

nagyon szép az 5 csöppség..és hogy esészségesek is…nagyon vigyázott rájuk vki fenntről..
Szössz: én védőnőm is csak vérnyomi meg súly..nekem már lejárt a hónapom de még huzom az időt hogy menni kelljen hozzá…ott ülhetek órákat megint a kis betegek között..a 40 fokban..pfff..
Celesztina épp igy érzem énis ahogy Te…elképzelhetetlen messzinek tünik a május pedig rohan az idő..épphogy megszokom a terhességet..hipp hopp Anya leszek..
Geni: babóka ügyes és mostmár bizti ugy marad…:D pihenj sokat..alig van pár heted
Kisfruzsi énis hasonlót hallottam…hogy nem jó az annyira..mert ugy kell magáhot téríteni a babót ami trauma neki..de tényleg nem vagyok hozzáértő..vhol. a tévében láttam.
Nono: ez az ágynemű nagyon szép..szabad tudni az árát??
Nici,Szőlő Boldog Hétfordulót…:D
Gabo: na akkor már ketten vagyunk…:D én tényleg nem merném csinálgatni..mert ha többet ártok vele mint használok..nos..ugy van az ott megtervezve..ugyh énis maradok a természetnél..gátmasszázs ügyben