Sziasztok!
Jelentem, a gyerkőc nem frontérzékeny, még mindig vígan van odabent, bár tényleg kicsit kevesebbet mozog. Hivatalosan jövő kedd, nem hivatalosan jövő szombat, bár a Doktorbácsi tegnap megvizsgált, és azt mondta, hogy vannak már jelek, nem lehetetlen, hogy akár már a hétvégén...! (Megjegyzem, csúnya dolog volt részéről, hogy nem említette előre, hogy ilyenkor már KÉT ujjal "nézi" a méhszájat, igen meglepődtem

Aztán meg sűrűn kért bocsánatot

) Szóval most várok, figyelem magam, csak tudnám, mit kéne érezni. Bár mindenki azt mondja, hogy rá fogok jönni, hogy itt az idő.
Babóca, azt én is szeretném tudni

Meg azt is, hogy nektek mikor lehet drukkolni. Van már valami elképzelésetek arról, hogy mikor tudtok kezdeni?
Hajnóca, Grillázs, Padri drukkolok!
Moncsiga nevénél az Ovu ovuláció indukciót jelent? A Clostilbegytből is gondolom. Hát hajrá, sok sikert, kívánom, hogy ez ügyben ez legyen a legbrutálisabb beavatkozás, amin át kell esned!
Most lelépek, nemtom, mikor jelentkezem legközelebb, ha van valami újság, Februárapu majd bejelentkezik.
Mindenkinek köszönöm, hogy gondoltok ránk, mi is sokat gondolunk rátok, és drukkolunk mindenkinek!
f.