A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano Köszi, hogy megdícsérted a Berke nevét....eléggé megosztja az embereket..Csak az érdekesség kedvéért elmesélem a történetét...
Nem akarták engedélyezni, hogy Berke legyen, mondván , hogy ilyen név nincs.MOndtam, hogy már pedig az én fiam Berke lesz ha törik ha szakad.....Csípőultrahangon voltunk amikor 6 hetes volt ugye Berke és még nem volt taj száma meg semmi mert én még a Tudományos akadámiával leveleztem , hogy lehessen ez a neve.Az előttünk lévő gyereknek Don Szalvatore volt a keresztneve.....na ekkor kikészültem teljesen, hogy "na nehogymár?????!!!!!!"
Végül megengedték mikor 3-4 hónapos volt a gyerek.Gyest fél évesen kaptunk először...,mondanom sem kell kivoltam!!!!!
Egyébként a Berke ősi magyar név...Dzsinkiszkán egyik hadvezére volt Berke...valamint a tatárjárás idejére vezethető vissza a neve.....Felkutattam egy csomó mindent amit én küldtem el a TUDOMÁNYOS????? Akadémiára.....Tömöre ennyi.
Szóval ha valaki kinéz valami nevet nem szabad annyiban hagyni....szerintem

KépKépKépKép
vdorka3

Borsa
Hány foggal ropogtatja azt a nagy almát?
Édes nagyon! :lol:

Ancsa
Nem emlékszem, hogy ilyen probléma lett volna a nagyoknál. Ők szívesen maradtak a nagyival. Bár az is igaz, hogy hamar pocakba került Marci, így Pati elég hamar másokra volt bízva, míg én vizsgálatokra jártam. Inkább Marci születése után lett anyás. Apát mindig jobban díjazta, hozzám csak sírni jött. Aztán ketten már jól eljátszottak. Most meg összevesznek a kicsin.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Dorka!
De jó! köszi a kis összefoglalót :D nagyon szép ez a név! :D

Emese!
De jó hogy itt vagy!!!! És még én vagyok ritkábban lehet hogy valójában jön a következő kisdeják :D ;)

Veronikusz :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Adri 2 féllel :D

Orsi

borsa

Paklincs!
szenya vagyok én nem mondom el :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Alig bírtam visszaolvasni oylan sokat írtatok megint...

Köszönöm Petya dícséretét, a DVD-k pakolásával kapcsolatban nem nyugtattatok meg, azt hittem, hogy idővel majd megunkja, de akkor sajnos nem.

Eni: Nagyon ügyes vagy, hogy olyan higgadtan tudtad kezelni a rohamot. Nekem a keresztlányom kruppos, ő még kórházba is került miatta.

Emese: Hogyhogy nyugdíjas Nagyjankó?

Ancsa: Nagyon ügyes segítőd van :lol: :lol: Sajnos a szorongással kapcsolatban nem tudok mit mondani...

Borsa: nagyon ügyesen eszi az almát Emma!!! Jó az etetőszéketek :lol: :lol:

Andi: Nagyon édesen alszik Balázs!
Akartam írni neked, hogy nem akartok inkább olyan lakést venni, aminek a fűtése egyedi? Mert nekünk a fűtésszámlánk 36000 Ft volt januárra :-(( Mi ha tudnánk akkor menekülnénk a panelból.

Veronikusz: Nem mondott Mészi esetleg valamit a nemével kapcsolatban??

Lányok: Megkapta már valaki a gyedet?Nekem ilyenkor már rajta szokott lenni a számlámon, de most még nem kaptam meg..

KépKép

KépKép
cukorfalat

Köszi-köszi lányok. Dorka neked külön, hogy ennyire ismeretlenül, szóval köszi. Igen, Berke nekem is tetsz, nagyon szép név.

Ancsa, érdekes, bennem még nem ülepedett le... annyira csak tettvágy van bennem, eddig még meg sem ijedtem. Annyi, hogy tegnap majdnem kértem férjtől cigit, de csak majdnem... :oops:

A legnehezebb mindkettőnknek az, hogy (bocs a szóért), de Bene rettenet sokat túráztatja magát. Földhöz csapkod mindent, sír, nyüglődik, na akkor irtó hamar elkezd "húzni", de azért igyekszem. Épp most néztem ki egy új telefont, mert a másodikat tette tönkre.

De gyűrjük. Ez a fontos. NYUGODTAN.
vbea

Brigi, épp msot akartam írni, hgoy amennyire én tudom, sokkal gyakrabban krupposak a fiúk... de most már van ellenpélda is.
vbea

Cukorfalat!
nem, semmit nem mondott. Még nagyon pici.
Gyed még nem jött, de ilyenkor szokott.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
fáj a torkom és érzem, hogy a tüdőm is kezd trutyis lenni. Hamarosan sípolni is fog. (ez nem vicc :oops: :oops: :oops: ) Az orrom még nem folyik. A lányok ellopták az ásv. vizes flakonomat és beleittak. Kata meg JÓÓÓÓL BEKENTE A MARADÉK BACIJÁVAL. Neki már semmi baja, de mégis be tudta kenni.

Van valami ötlet, hogy mit tudok bevenni??? CETEBÉT szedek 2x + kék Panadolt este, mert sajna a hormonok miadt a fejem is szinte folyton fáj. Iszom amennyit tudok, de hátha van még valami. Én fújtam a számba/torkomra TANTUM VERDÉT is. Meg egy cukrát is elszopogattam, de meg se éreztem. :oops: Esetleg valami ötlet? még nem tört ki rajtam, de .... már csak ez hiányzott! :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
jó'van, akkor én sem mondom el.... :D

Borsa,
ha tudnád...nem is egy... :D

ja, megjöttünk a sétából, mert tök hideg van...

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
nyugi nem volt semmi. Mondtam, hogy én is felállok az asztalra és előadom Dejákné különszámát ha azonnal nem mondja meg, hogy mi lesz a gyerekből, de csak nézett rám, hogy most mi van!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: Mondtam, hogy bezzeg neked megmondta. Mondta, hogy ő ilyet bizti nem tett és ilyenkor ha megfeszül se lát semmit. A feje búbjától a popsijáig 6cm!!!!! Mit kéne látnia???? Fél tized mm-t?????? Szóval le lettem oltva de úgy rendesen. :lol: :lol: :lol:
A pletyiről csak annyi, hogy ő nem ismeri az itteni NICK neveket és Linocson kívül csak egy anyukáról beszélt, de nekem hiába írja le pl. Banana-t, még az életbe nem láttam róla képet se. Szóval volt még vkiről szó, de dunsztom sincs, hogy kiről! :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, jaaaaj, jobbulást nektek! :( Nagyon ügyi vagy, de tényleg, gratula a lelkierőhöz és talpraesettséghez!!!!! Irigylésreméltó!

Veronikusz, én tökre emléxem, amikor írtad, h a doki nektek is mondta ezt a hideglevegőre való kirohanást, írtad ide, ugye jól tudom???

Ancsa, mert email a tanfolyamról!

Emese, én is oszttalit szervezek (áltis), plusz főiskolai szerveződés is megy közben, de azt nem egyedül szervezem!

Dorka, én is 3. kerületis vagyok, nem jársz te véletlenül úszni Csilla nénihez Csillaghegyre? Legalábbis ott is van egy Berke úszáson, aki hasonló korú! Azaz ezer éve láttam őt egyszer, mellettünk úszott a mamájával!

Borsa, Emmus éééédes, ahogy eszi az almát! Védőnőnek én is nehezen hittem el, de aztán a saját szememmel láttam, h a gyerkők az ínyűkkel mikre képesek (pl, amikor cicire szorítanak rá, aaaaahhh :roll: )

Vali, ááááá! Ez a kééép! :lol: :lol: Én először azt hittem, h rosszul olvastam és valamit talált a földön és azt rágcsálja így, de aztán rájöttem, hogy nem :lol:

Zsófi, Lénával most ki jár úszni? Illetve jártok még?

Intimtorna szuper, én is csak jót tudok mondani róla!!

Ma Dani nagyot alakított úszáson, nem bírtam eléggé dicsérni őt, folyamatosan mondta velünk a mondókákat, tapsolt és csinálta a lábtempót vezényszóra! Nagyon ügyike volt, Csilla néni is jól megdicsérte! Merültünk is kicsit és utána se sírt egyáltalán. :D

KépKép
barimami

Sziasztok,

köszönöm szépen a reakciókat, a priviket is! Bíztató, hogy a dokiról csak jókat mondtatok, de a szülésznő kezd nagyon gyanús lenni, h. alig ismeri valaki....

Kép
Kép
mango.

Eni, Kati, jók az új wiw fotók!! :D

KépKép
barimami

Mango!
Ha másikat szeretnél én Zachár Erikára adom a voksom.... :D Ő világ bajnok nagyon aranyos :D

Barbi!
Hát igen az ínyével sokra képes..... bár alul már van két csini félfogunk :D Danca nagyon ügyes! Milyen cuki lehetet a vízben!

Orsi

borsa

Brigi!
Én sem kaptam még lóvét :(

Orsi

borsa

Mango!
a CTG-n csak 1-2 szülésznő van. Nem is értem miért. Így nem is nagyon találkoznak velük a kismamák. Szóval ez nem jelent semmit - szerintem.

Barbi!
igen, írtam. Akkor is sokkolt a dolog. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

GYES:
LÁNYOK!
ezt is igényelni kell vagy automatikusan jön? ha igényelni kell akkor hogy és hol???? ne, kifizető a cégem :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa,

hogy néz ki Zachár Erika? Lehet, hogy már láttam. Elküldenéd a számát? Bár lehet, hogy már nem tud vállalni...

Veronikusz,

az első terhességemből kiindulva a Ctg nem is tudom mire van... A szülésem napján amit csináltak szinte semmit nem mutat... azt hiszem ez az orvos kedvétől függött inkább, h. mikor szülök

Kép
Kép
mango.

Veronikusz,
Isten lássa lelkem, hogy a 18. hetet megelőző uh-n, Istenhegyin, ez történt:
Dejákné:
-Na és kisfiú vagy kislány?
Mészi:
-Én ilyenkor még nem szoktam nemet mondani, mert aztán meg ha nem az, akkor tök csalódott lesz.
Dejákné(szívet szorongató, kámpicsorodott arckifejezéssel):
-Na de hát tényleg nem látszik semmi?
Mészi(sejtelmes, vizslató tekintettel az UH-ra meredve):
-Hát, lehet ebből még kislány is.
Dejákné(kissé felszabadult vigyorral a képén):
-Szóval van esély arra, hogy kislány?
Mészi(magabiztosan beletúrva göndör hajába):
-Hát nem ezt mondtam?!

Nagyjankó kint volt a váróban, kijött kezet fogni vele és azt mondta hogy elég kislányesélyes, de még nem mond semmit.Majd Dejákné férjjel és gyerekével nem kis tomporát boldogan csóválva kisétál a klinikáról.
Na hát így történt, azért nem tettem macskakörmöt, mert nem szó szerint írtam le, az én fejem sem káptalan, ugye...Lehet, hogy nem 12. hét volt, de biztos, hogy a 18. előtt, mert azt a kórházban csinálta, és akkor megmondta tutibiztire, hogy nő van a pocakban, behítta Nagyjankót és közölte vele, hogy ő is tud hibázni(Nagyjankó meg volt győzödve addig a pillanatig, hogy ő csak fiút képes produkálni).

Cukipofa,
egyrészt, mert tök öreg(hamvas kis feleségéhez képest mindenképp :wink: ), na de komolyra fordítva rendőrberkekben ezt másképp számolják, meg hű de kemény munkakörben volt, ezért amúgy is hamarabb eljöhetett volna, és most egy átszervezésnél lehetősége nyílt rá, hogy nyugállományba lépjen, ha nem fogadja el az új beosztást, ő meg nem fogadta. Ha vigasztal, én se nagyon értem...

Az előbb tettem fel képeket, de kidobott ez az aljas, majd még próbálok később...

Kép
Kép
paklincs

Mango, csatlakozom Borsához, Zachár Erika rulez!!! :lol: wiwen fent van, ha szeretnéd megnézni, hogy rá gondolsz-e...sztem biztos tud, engem is kb ennyi idősen vállalt el, ha jól emlékszem!!! (elég sokáig húztam, halasztottam a szülésznőválasztást) és én is sipis vagyok!

KépKép
barimami

Paklincs!
akkor az a 16. héten volt. :D akkor is lesz UH

Kép

Kép

Kép
veronikusz

próbáltam összenyomni!
Kép Kép Kép Kép

Barbi,
nekem olyan töketlen osztályom van, hogy 95-ös érettségink óta egyszer bírtunk összejönni. Úgy döntöttem, hogy ez tök ciki, aztán hirtelen ötlettől vezényelve meghíttam hozzánk mindenkit. :shock: Én csak a helyet adom, kaját-piát majd közösen összehozzuk-legalább is ez a terv.

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,
na akkor akkor. Mondom, hogy az én fejem se... :D Mindegy, má' csak 4 hét, most már tudod, hogyan szed ki belőle az infot. :wink: :D

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
Szomorú boci szemekkel????? :lol: :lol: :lol: :lol: de nyugi! tuti ő is PUNCIS!!!! :lol: NA DE AKKOR ÉN PAKOLOK!!! még egy ilyen kis terroristát!!!! :lol: :lol: :lol:

Külnben meg iszonyú Anyucisak a lányok! egymást lökdösik el mellőlem. Szofi már egy órája itt ül az ölemben, pedig millió dolgom lenne :roll: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa persze Cukorfalat Brigi, bocs-bocs. :oops:

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
jaj de jó!
autókáznak??? milyen kis béketűrő Flórka! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mango!
ment privi

Orsi

borsa

Emese!
De cukik :D

Orsi

borsa

rali volt a hétvégén. :)
Veronikusz,
tök jó lesz Neked, akár csaj, akár pasi. Szaladok fürdetni, aztán még próbálok visszanézni...

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
most esett le! :D neked van külön bejáratú helyszínelőd!!!!! :lol: :lol: :lol: nekünk meg marad a TV. :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok, aztaaaa!

Andi!
Örülök,hogy jobban! Jók a képek! Nekem bogyó elhagyása után kb 30 nappal megjött aztán maradt ez a 30 napos ciklus , bár nem sokáig… :roll:

Ancsa!
Hát szerintem azért dajkáld amikor tudod, szegény lelkének nem olyan egyszerű! Lara hozzánk is jöhet pakolni! :lol:

Vali!
De édi Ádi! Így elaludt?! Irtó cuki kölyök!

Eni!
Atyám! Ez a krupp nagyon durva, bár én csak hallomásból ismerem, elhiszem, hogy szörnyű lehet!!! Tök ügyeske vagy, hogy ilyen higgadt voltál és megfelelően cselekedtél! Én is elolvasom a cikket sosem lehet tudni…

Orsi!
Napi 1x félóra??? Hú, de kemény csaj ez az Emma! És milyen széééép!

Andry!
Én is Sipisvagyok, most viszonylag új élményekkel, bátran jöhet priviben a kérdés, de az e-mail címemre is! Én 6kg-ot híztam…

MSE!
Vitamin? Azért, ha tudsz gyere, mindig olyan tök jókat írsz! Végre képek!!!! Édeseeek!

Cukorfalat!
Mekkorát nőtt a fiad! Nagyon huncutka! Én megkaptam a GYED-et sőt tegnap a családit is.

Mango!
A márciusi kismamában a hónap mamája a Kútvölgyiben szült Mészivel és Margóval és ő dicsérte. Hát bocs én csak ennyit tudok segíteni.

Ma voltam a kórházban! És tök jóóó volt! Igaz, hogy 2.5 óra volt adminisztrálással, vérvétellel, ekg-val, várakozással együtt, de az 5-en találkoztam Marcsival és emlékezett rám és beszélgettünk és Böbe (Ferenci Erszike) is volt és ő is emlékezett rám! És annyira jó, otthonos, ismerös volt minden! Láttam egy egy napos kislányt! És szinte az összes dokit, Telekit, Hegedűst, Vidát, Mészit, Keszegh Évikét is láttam, Várnai Gabit á nagy élmény volt, komolyan mondom! Na tudom senkit nem érdekel, de azért leírtam! :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz,
csak volt... :roll: Ja, nem akarlak elkeseríteni, de ha mégis fiad lesz, őt is hamar megedzik majd a lányok,szóval szerintem akárhogy is alakul, Borsa szavait kölcsönvéve Neked véged! :D

Kép
Kép
paklincs

Paklincs! szégyellem magam,. :oops: elfelejtettem, de leírom becsszó. de én is receptkönyvből csinálom,mert fejből csaka muffin recept megy... :roll: de amúgy a tésztája u.az mint a bukta...
de tényleg leírom priviben, ne kelljen mindenkinek ezt olvasgatnia...
és továbbra is köszönöm a szorítást!!!
Sajnos egyik bnőmnek,aki terhes volt, elment a babája :cry: 10 hetes volt asszem. majd holnap megpróbálom vigasztalni....

Veronikusz! megkaptad a privimet??
ja a GYEST is igénylni kell, nem jön automatikusan, a Kincstártól kapod... én most kapom majd az elsőt. csak győzzem elkölteni.. :lol:

hú nem tudom még mit akartam...

Steffi! de érdekel, ugyhogy írjad csak... nagyon jók ezek a "családias" élmények :D én is úgy ott lennék már....
Vendég

Steffi
Tök jó volt olvasni, hogy jól érezted magad kedvenc kórházunkban. Nekem is kéne mennem vizsgálatra.

Emese
Vödröt még nem próbálták ki? Mármint beleülni.
(írnod kéne vhova ezeket a szövegeket, nagyon jók!!! :D :D :D )

Cukorfalat
Még én sem kaptam meg a GYED-et.

Veronikusz
Igaz, hogy nem várandósság alatt, de szoptatáskor nekem a CORYZALIA nevű homeos bogyót ajánlották megfázásra.
Sajna a tájékoztatója eltűnt a süllyesztőben. Szerintem kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét! :D :D :D

Totyogósoktól kérdezném
Nálatok is mindennapi esemény a lila dudor létrehozása, vagy Matyi ennyire ügyetlen.
Megy, esik, kel, továbbmegy, nem sír, csak piros pukli itt-ott.
Hiába a harmadik, már elfelejtettem milyen ez a kor.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Barimami Ismét bebizonyosodott, hogy pici a világ :lol: Valószínű, sőt biztos, hogy mi voltunk, mert jártunk Csilla nénihez.Valóban nagyon régen voltunk valamikor nyár elején.Pont a napokban beszéltünk róla, hogy megint el kéne kezdeni hordani úszizni.Lehet , hogy még fogunk talizni.Így nem igazán emlékszem rátok :shock: valami segítség????
VAlamire mégiscsak jó volt, hogy ragaszkodtam a Berke névhez, legalább könnyen beazonosíthatóak lettünk :lol:
Köszi Borsa az elismerést :)

KépKépKépKép
vdorka3

Tünde
III.kerület, budai Honvéd...Köszi, hogy felveszel a listára :D

Zsófi
Na, akkor előtted már nincs titkunk :lol:

Eni
Hugicám is kruppos volt. Kinőtte, de szörnyű volt gyerek fejjel is hallgatni, hátmég anyaként... :cry:

Memme
Akkor tényleg jól választottunk :wink: Kicsit tartottam tőle, hogy túl komoly név és hát egy inci-fincinek olyan fura... Persze megnő egyszer...Barátnőm mondta, hogy higyjem el, illeni fog rá...

Adri
Nyugi...Iván is folyton kék-zöld, pedig nagyobb és tényleg nem verem :lol:

Gabi
Nem válaszoltál a János kórházas kérdésemre :( Légyszi...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vali
Bárcsk én is így találnám Ivánt egyszer... Számomra csak legenda a játszik és beleájul dolog :? Mázild van :D

Ancsa
Nálunk viszonylag gyorsan elmúlt a szeparációs félelem magától. Volt időszak, hogy benthagytam a szobában és akár 10 percig is eljátszogatott. Persze szóltam, hogy anyának dolga van, mindjárt jövök. Most viszont a második felvonást éljük :? Szívszorító üvöltés, krokodilkönnycseppek és "ajaaaaaa". Neki Apa sem gyógyír :cry: Nálunk az vált be, hogy ha kimegyek a szobából, akkor nyitva hagyom az ajtót, így van lehetőség, hogy utánam jöjjön. Ezzel beéri és olykor ki is használja. Ha elmegyek otthonról, akkor kikísér, integet és "bezárja" utánam az ajtót. Ilyenkor majdhogynem lökdös kifelé, hogy végre zárhasson :lol: Persze ő már nagyobb... A jövőre nézve talán hasznos lehet neked is :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Emese, ezt nekem nem kell bemutatni, áltis osztálytársaimmal 10 alatt kb 10 tali volt, MINDEGYIKET én szerveztem! :roll:

Steffi, de jó, h minden oké veled és ilyen jó élményeid voltak a kórházban!! Nagyon örülök Nektek! Majd írok privit, ha lesz szusszanásnyi időm!

Dorka :lol: :lol: Még csodálkoztam is, hogy miért írják, h a Berke ritka név, amikor én már találkoztam egy Berkével. :D Amikor leírtad a név-kálváriát, akkor vált gyanússá a dolog! :wink: Különös ismertető jelünk nincs (leszámítva talán, h mind a ketten viszonylag nagy, kék szemekkel rendelkezünk :D ), de íme, rakok fel rólunk úszós képet, hogy felismerj minket! :D Egyébként anyukámmal szoktunk járni általában, ha ez segítség. Jaj, és ne haragudj, de én se emlékszem nagyon rátok, csak a névre főleg, az megmaradt! Szóval kép jöhet tőletek is (nem muszáj úszós :D )

Kép ez kb akkoriban készült

KépKép
barimami

Sziasztok!

Eni
, nagyon ügyes vagy, mást nem tudok írni! Türelmet, és nyugalmat kívánok.

Veronikusz, de jó, hogy nektek ennyi uh-otok van! Nekem csak a kötelezők voltak: 8. 12. 32. 38.

Bene ma csomószor puszilgatta a húgát :D Tök jó volt látni. igaz, után meg kinyomta a szemét :D

mtunde

Tünde!
ez aranyos! :lol: de ez nálunk is így van. Egy pofon, majd jön a puszi. :lol:
Igen, nálunk több az UH. A doki havonta hív a privát rendelőjábe és ott mindig csinál UH-ot. :D

Gabi!
igen megkaptam a privit és még talán tegnap válaszoltam is.

Nekünk ritka pocsék éjszakánk volt. :oops: A lányok felváltva cinsogtak 1/4-1/2 óránként. Végük 5 fele egyszerre mind a kettő. :shock: Még szerencse, hogy a férjem elaludt és még itthon volt! :D
Ma megyünk kiskönyvért. Juppíííííííííííííííííííí! :D

Ja! vettem be tegnap Oscillocoscinumot és talán Calcium Sandozt is szabadna! :?: :?: :?: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi megkaptuk a Gyedet és a családi pótlékot is már napokkal ezelőtt...:shock:

Eni,
szegény Benő koma!!! Milyen jó, hogy hideg fejjel tudtok reagálni!! nagyon ügyesek vagytok!!nálunk István tuti para lenne!
kinövi, kinövi, kinövi....

Steffi,
de jóóó!! micsoda élmények! :lol:

Reni,
én emlékszem, hogy Gabi válaszolt! :lol:
de majd súgunk!
Iván annyira nem furcsa, több Ivánt is ismerünk, Berkét egyet sem! :lol: :lol:

Nálunk most egy István-barát törzskönyveztette a Bongor nevet (Bongor Balázs lett), de erdélyi barátaik mondták, hogy ott már van Davidbeckam keresztnevű gyerek is... :roll:

Adri, Reni,
szóval veritek a fiúkat és most alibit kerestek rá! :lol: :wink:

MSE,
csak azért nem mentünk menteni a hírhiány miatt, mert még nem vagyunk otthon!! édes nyugdíjas évek :lol: :lol: :lol:

Ancsa,
szép rendet csinált a Kisasszony!!! :lol:

Vali,
én sem akartam elsőre elhinni, hogy Ádi alszik... :lol: :lol:

Valentina,
gyermek fül-orr-gégészek
http://www.freeweb.hu/expatmed/magyar.index.html
http://www.meditrex.hu/
frufruban betársultam Viktorhoz :lol:

Veronikusz,
sztem homeopatás cuccoktól nem lehet bajod, Homeogene 9...
gyógymanókat elküldtük!!!

Orsi,
mennyit változott Emma bébi!! már alig várjuk, hogy lássuk!!! :lol: :wink:

Miklós tu 4kézlábazni előre és hátra is! :lol: ez a 10 kg-os súlyához mérve dícséretes :lol: :lol:
Apa sír otthon, hogy lemaradt... :shock:
tudunk netezni, csak ritkán, pörgünk, séta ezerrel
most sütött ki a napocska!!! szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Barimami emlékszem!!!!Helyes fiatalos szőke anyukád van akivel hasonlítotok is egymásra :D tudom.....
Kép Ez egy friss kép Berkéről

KépKépKépKép
vdorka3

Kép ez egy korabeli kép

Barimami remélem tudtam segíteni..
Egyébként ti azóta is jártok folyamatosan???

Gyuzso a Davidbeckam kersztnév nagyon erős :lol: viszont a BOngor szerintem szép....és jól is lehet becézni....Bongi...aranyos :oops: [/img]

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!!

Dorka,
Berke nagyon szép (egy kocsiba vagy yacht-ban ül??? :oops: ),kis vagány kölök :lol: :lol:
Berke tesót hogy fogják hívni???
Visszatérve a nevekre volt középiskolába egy oszt.társam,akit Belián-nak hívtak :lol:

Gyuzsó
gratula MIcunak a 4kézlábazáshoz

emano/Andi
KépKép
emano

Ja én csak családi kaptam még(tegnap)gyedet még nem!! :cry: :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Zill Zénójának pár nap késéssel, de boldog FÉL ÉVET!!!!

Hanna

Kép
hanna09

Na meg Áronnak is nagyon boldog 6 hónapot!!!
Mi újság Hanna????hogy vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Áronnak és Zénónak nagyon boldog felediket kívánunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: