A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

szia Zsóka!
hahó!

mi a helyzet veletek? éjjel a lábam is begörcsölt :( vettem is kálciumos pezsit. szal magnéziumot is inkább igyam? és végül marcit hányadik hétre szülted meg? rendes időben ugye? hívtam a dokimat és csak nagyon későn érne rá, szal marad a hétfő, meg a magnézium/kálcium. magne b6ból sztem a max adagot szedem :) (3x3)

fatima: nekem ok!
kerekpocak

marci 2 hét múlva lesz 2 éves!!!!!!!
tényleg borcsa? suliválasztás? KÉPEK?????????????
kerekpocak

sziasztok!

Zsófi! én is csak a + magnéziumot pezsgőtabletta (persze mértékkel) formában javaslom és a sok pihit (ha lehetséges :wink: )

Zsóka, szia!!!!! :lol: :lol:
mangó

Zsófi, Marcit túlhordtam, pedig a 30.hét tájékán mindenkinek azt mondtam,hogy örülök,ha a 38.hétig kihúzzuk. 40hét3napra született.
A magnézium pezsgő jóval erősebb,mint a magneb6, ilyen erős összehúzódásokra a m-b6 semmit nem ér,de kérdezz rá a dokidnál is.Én a 36.hétig ittam.

Fatima, Klári sziasztok :) !!

Mi jól vagyunk, Marci zsivány, csibész gézengúz, Borcsi meg kezdi a kiskamaszkorát :roll: :) .

pusszancsok, Zsóka

KépKép
logi

Szia Anzsi!!!!!!!!! :wink:

KépKép
logi

Zsófi, milyen volt a Baár-Madas?
logi

Tényleg Zsóka! Marci mindjárt 2 éves!!! :) De duuuurrvaaa!!!
Örülök, hogy jól vagytok!!!! :)

fatima

ööö hát nagyon nagyon jó. de más volt az igazgató, a szellemiség. nem tudom, h borcsa bírja e a szabályokat. nemtom olvastad e az abigélt? na azért nem volt annyira szigorú, de próbálkoztak. azóta az ex magyartanárom férje aaz igazgató. viszont van barátom, akinek a húga oda jár. érdeklődjek?
kerekpocak

mármint nagyon jó volt, de nem volt azért egyszerű. pl minden hétfőn istentisztelet, heti 2x hittan, nekünk még imádsággal kellett a napot kezdeni/befejezni. az ünnepek környékén sokszor áhitat. nem tudom mi maradt meg belőle, de meg tudom érdeklődni!
ami nagyon ++++ volt: -az infrastruktúra, a nagy kert, h voltak koleszosok, a 2 tornaterem, a tanárok, a társaság, h nem dohányzott kb senki (mert a 2. cigi után - bárhol a világon is láttak meg vele, kirúgtak-) nem tudtuk mi az a drog. de! én 11 éve érettségiztem. tehát nem tudom mi most a szokás? nekem életem legszebb 4 éve volt.
kerekpocak

Érdekes,hogy írtad az Abigélt; amikor nyílt napon bent voltam néhány órát a suliban, ez a regény jutott eszembe :roll: .
Hááát,ha megkérdeznéd nagyon nagy segítség lenne....
az egyik befutó a baár-madas, de még nem tuti, most pénteken megyünk elbeszélgetésre :shock: :roll: .

A szabályokkal úgy vagyunk, hogy a keményből-szigorból könnyebb engedni,mint a túl liberális nevelés után bekeményíteni.

Fatima, hát ja...őrület.most született. Bakker, Tarek is már lassan 9 hónapos :shock: .
logi

mingyá kérdezem is
kerekpocak

Az istentisztelet,hittan,áhitat u.az,nem változott semmi. A suli nekem is nagyon tetszik, meg az is,hogy szuper a kaja, ott főznek :P . + kis létszámú osztályok indulnak (nem 36 fős első osztály).
Viszont állítólag nagyon kemény, már elsőben is magasak a követelmények. Nyelvet viszont csak 4.osztálytól tanulnak, mert azt az elvet vallják,hogy először a magyar legyen fix minden téren.
logi

nem veszi fel. de hivogatom. megadjam a számát? kérdeznél tőle te is? 18 éves leányzó, samu egyik babacsősze.
kerekpocak

Köszi Zsófi, inkább majd Te kérdezd meg légyszi ha nem gond. De ráér ám!!! Ebben a hónapban kell döntenünk, áprilisban van a beiratkozás.
Köszi!! :wink:

KépKép
logi

7.től van istentisztelet. -most beszéltem vele- ő is imád odajárni és azt mondja, h nagyon jó fej az igazgató. de részletesen megkérdezi 1-2 osztálytársát, akiknek odajár a tesójuk. (azt is mondta, h az osztályok cukik és hogy már nem olyan nagy a szigor, pl volt sulibuli)
kerekpocak

mármint 1-2 osztálytársának a húga, öccse, aki alsóba jár.
nézd, mondjuk közel laktok és tény, h az egyik legszuperebbül felszerelt suli a kerületben. + ha oda jár, nem lesz gond 18 éves koráig, h hol tanuljon tovább, és a baár-madasos diákok ált. bejutnak a legjobb felsőokt. int.-be.
kerekpocak

de jóóó, köszi!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem egyébként bejön a suli szellemisége. Remélem Borinak is tetszeni fog ha...
logi

és melyik suli még a befutó?

tudod mi volt szuper nekem abban a suliban (persze ez lehet h máshol is van) h a mai napig a baráti köröm törzsnanyaga onnan van. 15 éves barátságok. rendszeresen összejárunk. a legjobb barátnőm is madasos volt. meg mi imádtuk, h keményen kell dolgozni, de lehet lázadni is (a rendszer ellen. no azért csak szolidan :)). szal szuper volt, na.
kerekpocak

A másik a Szabó Lőrinc kéttannyelvű-de nem kéttannyelvű osztály.
Ide tartozunk egyébként. Ez sem rossz, de teljesen más,mint a baár-madas.
Pénteken okosabbak leszünk. Mi van egy ilyen elbeszélgetésen,nem tudod?

Na mentem Borcsiért
logi

Na megjottunk

Csiposzures minden oke azt mondtak tokeletes ( :)semmi ujat nem mondtak)

Dokineninel is voltunk es azt mondta azok a feher pottyok mirigyek es nem kell vele foglalkozni, illetve kapott oltast is es megmertek 6780 gr. es 67 cm :shock: ennyire nem szamitottam

Ezenkivul volt ott egy vele egyidos kisfiu akinek megfogta a kezet es gagyogott neki, a kisfiu meg csak nezte nagy szemekkel aztan Anna hangosan panaszkodott nagyon edes volt, mindenkire mosolygott es az oltasnal nem is sirt - nagyon buszke vagyok a csajomra 8)

FAtima mirol beszelsz most miert kellene megsertodnom nem ertem :roll:

Az alvassal kapcsolatban ugy gondoltam hogy penteken megkockaztatom picit varialni nem attol felek hogy nem tudom eltolni 1 orat hanem hogy teljesen kimarad es akkor nem fogok majd vele birni es akkor semmi funny nem lesz az egesz talalkozoba...

Na szoval akkor pentek 4 ora es Arany J. mi mindenkeppen elmegyunk odaig aztan ha mar az elejen orditas van akkor hazajovunk

agi

Kép
cica_1

Ági: örülök, h minden rendben volt a csípőszűrésen, Anna jó kis súlyban van! :lol: Mennyivel is született?
Emmát is mértük ma, igaz csak itthon, 8,3 kg! :lol:

Zsófi, örülök, h Samu meggyógyult és tudtok jönni pénteken! :lol: Jónáspocak hogy van? Pihizel néha?

Klári: sajnálom, hogy nem jöttök. :( Sebaj, majd legközelebb!

Apropó péntek: nekem jó a 4ó, Arany János u.(Állatkert- legalább megpróbáltam :wink: ). Nem baj, ha esetleg Apa is csatlakozik? :?:

Köszi a hófordulós köszöntéseket, jólesett! :lol:

Zsu
svs

Ági! Örülök, hogy minden OK volt a csípőszűrésen! És annak is, hogy azok a fehér foltocskák nem szájpenész. :)
Na jól van akkor, már féltem, hogy esetleg megbántalak a véleményemmel vagy valami. :wink: Esetleg a pénteket próbáéd meg úgy, hogy a délelőtti alvást hozd egy kicsit korábbra, így garantáltan hamarabb lesz fáradt délután. Drukkolok, hogy sikerüljön és el tudjatok jönni a talira. Nagyon kíváncsi vagyok rátok! :)

Zsófi! Nem mondod, hogy te ilyen "szigorú" suliba jártál??? :) Tök jó. Én is szívesen járatnám Tareket hasonlóba, de ugye a vallás maitt kicsit vicces lenne. Így is sokat agyalok azon, hogy pl majd bölcsiben vagy oviban hogy oldják meg Tarek étkeztetését, mert ugye mi nem eszünk sertést vagy annak bármilyen származékát! :( Na de majd meglátjuk....

Zsóka! Hát igen! Tarek mindjárt 9 hónapos. Úúúúgy repül az idő! Borcsata meg suliba megy!!! Öregszünk bakker!!! :) :wink: :)

Klári! De kár, hogy nem tudtok jönni! :( Juli drága hogy van?
Az Ilcsi krémek tényleg faszák. Én régen használtam a narancsbőr ellenit és bevált. Asszem újra elkezdem. És azt mondod van kifejezetten cicire is? Jajjj de jóóóó lenne, ha használna valami. :roll:

Zsu! Sztem nyugodtan jöhet apa is ha van kedve. :)

fatima

Nekünk is jó az Arany J. u. Van saját parkolója? Mert ott elég necces parolni.

Nelly

Kép
breeki

sziasztok!

Kemeny torna utan itt vagyok... jol volt

Fatima - ha nem volnak kivancsi a velemenyeitekre nem lennek itt, ez logikus nem!!???

Niki ha a tesodnak jo akkor hozhatsz egy Vérpezsdítő testápoló , 250 ml a talira persze ha josztok de remelem igen, egyebkent milyen volt a bandazas?

Holnap megyunk Solymarra fiuzni :wink: de jo lenne valakinek a telcsi szamat tudni aki biztosan megy... en megirom Fatimanak, Zsofinak es Zsunak jo lenne ha nekem is elkuldene valaki hogy ha valami van tudjak kinek telefonalni

Klari kar hogy nem tudtok jonni szivesen megismertelek volna :(

Zsu szerintem johet apa en is szivesen vinnem de dolgozik :(

En is megnyugodtam hogy nem szajpenesz eleg macera azert azt kuralni ahogy olvastam...bar valahogy ereztem hogy nem komoly azert is vittem csak ma

jo ejt agi

Kép
cica_1

Sziasztok!

Mi sajna most nem tudunk menni a talira, de tudom, h. lesz még, amin ott leszünk.
Csak azt sajnálom nagyon, h. Zsófit már nem fogom egyben látni.:(

Ági, így nem tudok Neked vérpezsdítőt vinni. Tesóm tatabányán lakik, szal onnan kell hoznom és nem tudom mikor megyünk le.
Rendeljek tőle azért?
Megkérdezem mennyi.

Kép
niki30

sziasztok!

iszonyu ez a pangas a topicban de gondolom a jo ido miatt...

mi meg nem tudtunk elindulni de majd mindjart :)
Koszike a tel. szamokat

Niki most ne kerdezd meg itt lattam a parkban egy ilcsi kozmetikat majd ott veszek de ha bevalik akkor megbeszelhetjuk hogy a noveredtol veszem majd...
ja es nem fogunk talalkozni basszus pedig olyan jo lett volna :(
agi

Kép
cica_1

Rendben van Ági. :)

Kép
niki30

Csajok, én hulla fáradt vagyok!
Amióta tart az "éjszakát átalusszuk" projekt, azóta (2 hete) gyakorlatilag 5-kor kelünk! :shock: Nappal vagy sétálunk alvásidőben vagy főzök, vasalok..., amíg alszik, így eléggé ki vagyok purcanva. Ami önmagában nem számít, csak az a baj, hogy sokkal kevesebb türelmem van a kiscsajhoz, ráadásul mostanában nemigen eszik ugye délben, ez még rátesz egy lapáttal!
Mondjuk játszani nem lehet Emmával, mert állandóan csak állni akar, semmi más nem érdekli! :roll: Baromira lelkifurdim van, hogy minden alkalommal nekiállok hisztizni, ha nem eszik (tudom, hogy hülyeség és le kéne állnom). És ez a napokban tetőzik, úgyhogy ezért nem nagyon írok! :oops: Nem is igazán tudom, hogy miért "akadok ki" időnként, hiszen egészséges, szépen gyarapszik, fejlődik, szóval minden a legnagyobb rendben van. Én mégis türelmetlen meg ideges vagyok vele ilyenkor :cry: , ezért utálom magamat!

Szóval jelenleg tök rossz anyának érzem magam! :oops: :?

Na, bocsi, hogy rátok zúdítottam, de jólesett kiírni magamból!
Lehet, hogy kicsit kusza vagyok, de ez jól tükrözi a helyzetet!

Zsu
svs

Zsu! Ne hülyéskedj már! Nem vagy rossz anya, csak kicsit fáradt!!!
Én éppen ezért nem megyek le a délelőtti alvásánál sétálni (mondjuk 8-kor, de legkésőbb 9-kor hova is mennék?), mert amikor visszaalszik, én is visszafekszem. Aztán délután detto. Hál'Istennek az éjszakáink rendben vannak. Egyszer kel enni és kész. Mostmár napok óta nincsenek ébredések. És ettől függetlenül úgy érzem igenis pihennem kell napközben is. :) Mosni a mosógép mos, mosogatni meg a mosogatógép, vasalni meg nem szoktam. :) Cserébe mindennap fel van nálunk takarítva és 2 naponta főzök. Így amikor csak tehetem én is durmolok! :)

A kaja témával kapcsolatban meg tényleg csak azt tudom mondani, hogy nyugiiii!!! Úgy sem tudod megtömni. Valamiért most nem kíván annyit enni és kész! Ahogy már telóban mondtam, lehet hogy kicsit később kéne ebédeltetned. Ha éhes, tutira enni fog.
Amúgy meg mindegy, hogy jól gyarapszik-e vagy sem, az anyuka úgyis mindig parázni fog, ha nem eszik a gyereke. :(

Szóval fel a fejjel!!!! Minden OK nálatok, csak kicsit lefáradtál. :) Pihenj és meglátod mindjárt több türelmed lesz Emmussal. :)

fatima

Lányok mi már megint nem tudunk menni a talira, mert Apának céges megjelenése van családostul! :( És ez csak így most hirtelen! :x Valami külföldi partner van itt éppen, ezért a vacsi. A fene egye meg!

Zsu: ne viccelj már!Nagyon jó anya vagy, csak fáradt. Próbáld meg kicsit letojni a házimunkát, és pihenni. Neked is pihenésre van szükséged, hogy Emmussal teljes értékűen tudjál foglalkozni.
Tegnap, tegnap előtt án is ki voltam purcanva, éjszaka gyakorlatilag, félóránként, óránként keltünk. Sejtheted milyen állapotban voltam, és persze egy pillanatnyi türelmem nem volt semmire. Szóval ha Emma alszik, dőlj le te is!!!

A kaja témán meg próbálj meg nem aggódni, elfogyni nem fog, és ha igazán éhes lesz enni fog!

Nelly

Kép
breeki

Zsu, megértelek, h. kikészít ez a nem evés, de ettől Te még ugyanolyan jó anyukája vagy Emmusnak.
Nyugiiii!
Tudom milyen szar, még most sem úgy eszik Emma, mint azelőtt, de ezzel nekem is meg kellett barátkoznom, h. egyszerűen akaratosabb lett és már válogat. És nem etethetem bármikor. Persze irányítani nem hagyom magam és olyat nem játszunk, h. megyek utána a kajával, azt neeeeem, de elfogadom, h. annyit eszik, amennyit kíván.
Próbáld elfogadni, h. most ez van. Nyílván nem marad ez így, de most így eszik. Ha hízik, akkor aztán abszolute nincs okod aggodalomra.
Miket eszik egyébként Emmus?

Fatima, mi volt a Gekkóban?

Kép
niki30

Jajjj Nelly de kár, hogy nem tudtok jönni. :( Akkor megint alig leszünk. Zsu, Zsófi, Ági meg én. :( ENNYI????
Esetleg tegyük át máskorra vagy mi legyen???? :roll: :roll: :roll:
Bár mi a jövő héten vidéken leszünk, így akkor meg mi nem tudunk menni!!! :(

Niki! Nem volt semmi extra ma a GEKKO-ban. Kicsit le voltak lassulva a gyerkőcök, így light-osan nyomtuk. :) Utána akkorát aludt Tarek, hogy csak na! :) :) :)
És veletek mizujs???

Többiek merre vannak??? Edis, Bogi, Viki, Zizi (!!!!) stb stb....

fatima

Viki, mi van veletek? Beni hogy van?

Kép
niki30

Sziasztok!

Én is hasonlóan érzek m Zsu. Jaj, én teljesen paff vagyok. Éjszaka egy csomószor felsír, napközben alig akar enni, ráadásul aludni sem alszik túl sokat... Tegnapelőtt elmentünk a gyógyszertárba szakadó esőben. Gyógyszertár előtt lépcső, ami hagyján, m vhogy csak felszerencsétlenkedem a babakocsit, de hiába, m az ajtón nem fér be. Gyereket kiveszem, babakocsit kint hagyom, bemegyek a gyógyszertárba ahol q sok ember van, mindegyik látja h egy 10 kilós gyerek van a kezemben, de senki nem mondja h menjek előre. Hát itt akkora tahók az emberek. Én úgy kiakadtam ezen. Ráadásul volt egy nő, aki majdhogynem rámszólt, h döntsem már el h melyik sorban állok...

Kérdéseim: tudom, ezt már kérdeztem, meg választ is kaptam rá, de most a sógornőm elkezdett cseszegetni, h miért nem jött még meg és el kell mennem hormonvizsgálatra. Igaz ez???? Vagy benne vagyok még a normális tartományban?

A másik: Petra újabban a nyelvét nyújtogatja és olyan debil feje van. lehet h nem normális a gyerekem??? Úgy kétségbe vagyok esve...

Tali: pontosan mikor lesz és hol? Lehet h tudunk menni. Próbálom úgy tervezni a hazaindulást, h odaérjünk, csak hát a forgalomtól is függ.

Teri

KépKépKép
pruci

Zsu pihenjel ne kergesd magad az oruletbe kit erdekel a hazi munka addig amig nem erzed jol magad... ha kipihented magad mindent maskent fogsz latni

Teri nem reg nekunk is nyujtogatta a nyelvet es eleg fura feje volt de ez nem jelent semmit en azt mondtam hogy felfedezte a nyelvet aztan abbahagyta par nap mulva (meg furdes kozben is kint logott a nyelve-mi nevettunk rajta es mondtuk neki hogyleharapjuk :)) Azt nem tudom hogy benne vagy-e a normal tartomanyba de en ugy vagyok ezzel hogy egy vizsgalat nem arthat tehat biztos ami biztos es meg meg is nyugtat :)
NAgyon jo lenne ha eltudnatok jonni

Talit nem er lemondani jovo heten mi sem vagyunk

Ma a gyermekem haza fele az utat vegigorditotta majd megszakadt a szivem, aztan itthon folytatta mert a de. aludt 2,5 orat aztan semmi es fel hatig aludt az ejjel teljesen ki vagyok en is ettol az alvastol

most rengeteg a dolgom mert mar kezdtem osszekeszulni a szombati utazashoz

jo ejt es ne feledjetek holnap TALI
agi

Kép
cica_1

sziasztok. marha fáradt vagyok, szal csak gyorsan:

teri persze h bele esel a normál tartományba! a barátnőmnek 14 hónapos volt a fia, amikor megjött neki először! simán lehet, h 1 évig semmi! szal ne aggódj!

nyelv: samunak is volt ilyen korszaka! annyira szégyeltem magamat én is. tök olyan volt, mintha nem lenne ép.

tali: www.mazsolajatszohaz.hu (arany j. u.) és 4 órakor.

lányok: nem vagytok rossz anyák! csak kimerültek!!!
barátnőm mondta, h ha aludt akkor jófej mami, ha nem akkor rossz arc. hát sajnos mi sem gépek vagyunk, hanem érző lények! saját igényekkel, stb! szal mindenki RELAX! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!
kerekpocak

Fürdés megvolt, gyermek alszik! :lol:

Köszi lányok! Igazából nem is a „nemevés” a baj, hanem nekem kéne türelmesebbnek és nyugodtabbnak lennem. Az eszemmel tudom jól, hogy mit kéne tenni, csak a gyakorlat hibádzik! :oops: Jólesnek a megnyugtató szavaitok! :lol:

Jajj, Nelly, de kár!! :( Szonját is viszitek magatokkal?

Fatima: mesélj már, mi folyik a Gekkoban??? :roll: Holnap kocsival megyek-jövök, csatlakoztok? :?:

Niki: háát, eddig sok mindent evett: s.répa, f. répa, cukkini, krumpli, rizs, sütőtök, cékla, hagyma, borsó, karfiol, kukorica, csirkehús, pulykahús, marha meg egy csomóféle gyümit! Alapból jó evő (apja lánya :wink: ), csak ugye most nem! Amúgy a sütőtökös kajcik a favoritok!

Teri: most én mondom, hogy nyugi!! Ilyet ne is mondj! Petra biztos csak „megtalálta” nyelvét és ismerkednek!! :wink: Sajnálom, hogy nektek is nehéz napjaitok vannak, remélem csak túlleszünk rajta valahogyan! Ja, és nekem sem jött még meg, pedig nem bánnám! :roll: 4-kor van a tali, gyertek!

Ági: sztem ha már előrenéznek majd a kocsiban, jobban fogják bírni! Amúgy az anyósülésre teszed Annát vagy hátra? Hova utaztok?

Zsu
svs

Köszi a bíztató szavakat! Most megnyugodtam nyelvnyújtogatás ügyben. Igyekszünk a talira!

Egy kis vicc:

Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!

Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen."

Teri

KépKépKép
pruci

Teri! Király a vicc,a mit írtál! :lol:

Most én is elteszem magam holnapra....

Zsu! Köszi, hogy felajánlottad a fuvart, de mi babakocsival megyünk, mert Tareknak aludnia kéne a tali előtt. Ha esetleg tudom úgy alakítani a napot, mint ma, hogy 1-től vagy fél 2-től aludjon mondjuk 3-ig, akkor szólok időben és akkor tudunk menni veletek. Ezekszerint Tomi nem jön??? :roll: Hánykor akarsz indulni?

fatima

Húúú, látom mindenkinek nehéz időszaka van.
Csak fel a fejjel lányok, minden átmeneti, és semmi sem állandó!

Én is sajnálom a talit, de ha sikerül megoldani valahogy, akkor megyünk.

A vacsira nem visszük magunkkal Szonját, Anyukám alszik itt nálunk, ő lesz vele.

Nelly

Kép
breeki

Teri :lol:

Nelly: hátha.... :wink:

Fatima: Tomi munkából jön utánunk, arrafelé dolgozik :wink: Fél4 felé indulunk!

Kellemes, "átalvós" éjszakát mindenkinek!!!!!!

Zsu
svs

Na ehhez mit szóltok. A fölöttünk lakó most porszívózik!!! 1/2 10-kor! Normális??? A férjem tartóztat lent csak. :evil:

Nelly

Kép
breeki

Na ezt jól megírtam. Szóval ő tart vissza hogy ne menjek föl, és ordítsam le a fejét!

Nelly

Kép
breeki

Zsu - Cserszegtomajra utazunk a nagybatyamekhoz, de oda ugy megyunk hogy levisz Csabi es en hatul ulok Annaval - nem merek elindulni egyedul vele mert ma is amit orditott hat az nem semmi
Amugy hatul kell rakjam mert elol nem lehet a legzsakot kikapcsolni es ezen kivul az a legveszelyesebb nem??? vagy te hova rakod?

A hetre eleg volt a kocsizos kiabalasbol holnap ugy dontottem metroval megyunk es babakocsival, ha siras van legalabb meg tudom vigasztalni stb... Mar azon is gondolkodtam hogy eladom az automot mert ha nem tudunk vele kozlekedni akkor meg minek csak az a gond hogy imadom

Teri jo volt a vicc felolvastam apanak is :lol:

agi

Kép
cica_1

Teri! Bende 13. hónapos volt, amikor nekem megjött!!!
nyugi!!! nincs baj!
szoptatsz még? bocsi nem emlékszem :oops: :?
mangó

6-ig aludtunk mind3an!!!!!!! :lol: :lol:

Nelly
- felmentetek végül? Meddig csinálták? Szonját remélem nem zavarta az alvásban! (Nem lehet, h Juli volt :wink: ?) Rohadt idegesítő lehet :evil: , szerencsére nálunk nincsen ilyesmi, csak 4 lakás van a házban! :wink:

Ági:
az én autómban nincs anyósoldali légzsák, így előre teszem Emmát, ha egyedül vagyunk! De jó, egész hétre elutaztok? Nagyszülőzés lesz? Ha vennétek 0-18 kg-os gyerekülést, akkor már most is betehetnétek előrefele Annát, lehet, h azt jobban viselné? :roll: Mi már vettünk ugye, de az sima 9-18-as még nem haszánljuk, úgyhogy ez csak tipp :wink: !

Zsu
svs

Csajok!

Jó találkát! Érezzétek jól magatokat és csináljatok fotókat!!! Ok?

Sajnálom, h. mi nem leszünk ott, de majd legközelebb.

Nelly, nem csak orrot szívnak ők is?

Csók

Kép
niki30

Niki! Olyan kár, hogy nem jöttök. :( Na majd legközelebb.

Ági! Szerintem jó döntés, hogy nem autóval jöttök, hanem babakocsival. Sokkal kényelmesebb és még alszik is talán egyet Anna az úton. :) Ügyik legyetek!!! Ha bármi van, csörögj nyugodtan! :)

Zsu! Nem is tudtam, hogy autóztál már Emmussal kettesben! :shock: Azt hittem ma lesz az első kiruccanásotok kettesben autóval. Merre jártatok??? És milyen volt???

Nelly! Esti porszívózás... Nem semmi. Alapvetően azt nem értem, hogy bizonyos emberek hol voltak amikor a Jó Isten az észt és a toleranciát osztotta???? :roll: :roll: :roll:

Teri! Mi nagyjából egy időben szültünk, de még nekem se 100-as a mensim. Egyszer volt egy kis barnázásom, egyszer egy talán rendesnek (de kevésnek) mondható vérzésem, aztán megint egy kis maszatolásom és ENNYI!!!! Az utolsónál már elkezdtem szedni a rendes (nem szoptatós) fogamzásgátlómat. Pedig végül nem is véreztem. :shock: Tiszta lökött a szervezetem. :) Most kíváncsi vagyok mikor jön meg legközelebb.

Nyelvnyújtogatás! nem tudok hozzászólni, mert Tarek ilyet még nem csinált! De tuti, ahogy a többiek írják, csak valami játék lehet. :)

fatima

majd beszelunk a talin nagy keszulodesbe vagyok csomagolok, pakolok... majd bank, posta, bevasarlas sehol sem tartok aaaaaaaaaaaaa na puszi
agi

Kép
cica_1

lányok, tudom, h most nagyon fogtok utálni, de lemondanám részünkről a talit. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

tényleg iszonyúan bocsi, de annyira fáradt vagyok. abban reménykedem, h apa hamar hazajön és samuzik én meg ülök a kanapén és bámulok. egyszerűen nem érzem magamban az erőt a bkvzáshoz, meg a jövés-menéshez.
tudom, h nagy tirpákság ilyenkor lemondani :( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
jogosan haragszotok!

még egyszer bocsánat!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: