Czinkeb!
Nem akarlak letámadni, félre ne érts, de a dokid hozzáértését erősen megkérdőjelezném, ha hiányolja a "nagy" cisztákat PCOS-ban. Éppenhogy az 5-7 mm közti ciszták a jellemzőek a PCOS-ra!
A másik ez a szünet nélküli hormonozás. Hálistennek én megúsztam, de, ha jól tudom, Puregonos stimuk közt azért illik tartani pár hónap szünetet. De majd kijavítanak a többiek, ha hülyeségeket beszélek.
A Closty az egy dolog, a Puregon viszont már egy más dolog.
Meg az is furcsa, h. sosem volt tüszőrepi. Valamilyen módon volt kontrollálva, h. egyáltalán megrepedt-e a tüsző?
Az, h. a sok kis ciszta még mindig ott van, egyrészt nem jelent semmit, mert nekem abban a hónapban is még ott voltak, amelyikben teherbeestem, és mások is számoltak be hasonló dologról. A hiperandrogén tünetek csökkenése sokkal markánsabban jelzi a javulást, mint az UH kép.
Másrészt ennyi stimu mellett nem tudom, mire számított a dokid?
Nem akarsz hagyni egy kis időt a metnek?
Most, h. a saját bőrödön megtapasztaltad, h. ez az a dolog, amit sajnos nem lehet siettetni. Nem tudom neked megígérni (mint a dokik, h. " egy kicsit megstimuláljuk és lesz itt baba!"), h. ettől egyből terhes leszel, de ha elolvasod a honlapon a statisztikát, az azért elég bíztató!
És hidd el, tudom, h. mit érzel, tudom, h. mennyire türelmetlen vagy, én is éppen ilyen türelmetlen voltam és vagyok, de mostanra éppen elég spontán metes baba született, h. elhigyjem, h. ez a járhatóbb út.
És mégegyszer mondom, nem a kárörvendés szól belőlem, nekem is meg voltak már véve a stimus szurijaim, amikor a csodababa bekopogott az utolsó pillanatban. ( A szurikat utána Lara hasznosította igen eredményesen!

)