A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Borsa,

akkor jó! :wink:
és remélem jó a kedved!

akkor jó korán alszotok! és meddig???

Cukipofa,
elfelejtettem írni, hogy akkor most már mi is belépnénk a takarító brigádba!
lehet?
:lol:

ancsaboszi

Hát óránként kelünk kb és olyan fél 8 a vége.... de van hogy éjjel pár órát fent vagyunk! Na de nem bánom mert napközben mindent feledtet!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

hú, az kemény!

de minden jó ha jó a vége! :lol:

ancsaboszi

Ancsa!
ti jól vagytok???LAra???
mien tanfolyamra jársz???

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! de jó ,hogy Baluka már javul!!!meglátod hipp-hopp rendben lesz már, és nem győzöd majd adni neki a kaját,hogy felszedje a leadott kilókat :lol: :lol:

Gyuzso! te most Debrecenben vagy??onnan jelentkezel?
Vendég

Ancsa! nagyon nagyon rendes a kislányod,hogy ennyit segít neked!!!! :lol: :lol: :lol: és milyen ügyes!!!!!nagyon aranyos!
és az a pihenőszék - ha nekem ilyen lehetne :D
Vendég

Andi,

igen, köszönjük mi meg vagyunk! leszámítva a szeparációs félelmet (amit a másik oldal alján írtam), ami elég kemény, de hát nem sokat van nélkülem! :lol: így nem annyira gáz!

Fotosuliba járok!
:lol: Meguntam az idegenforgalmat, és most fotozni szeretnék babákat és boldog párokat szép ruhában! :wink:
ez a terv, de majd meglátjuk, mi lesz belőle!!

Gabi
igen, Gyuzsó Debrcenből is gondol ám ránk!!
:wink:

ancsaboszi

Fú ANcsa, fotóssuli az jó lehet!!!Én pont a napokban gondolkoztam,hogy mit is csinálnék szívesen,de nem sok mindenre jutottam :shock: Egyenlőre vmi itthoni munka jó lenne!!!

Gabi,
nálatok miújság????????

Körkérdés
nem tudom ki szedett cerazettet, én nem szedem vasárnap óta!!!
Kinek mikor jött meg kb utána!!Tom,hogy szervezet függő..........
kb mire számítsak :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

GAbi,

Hát igen, én is így godnolom, de ha nekünk is ilyen székünk lenne, hát akkor hol tartana a lakás? meg a ház, nem lenne kaja sem! :lol: :lol:

Andi
én nem ismerem!

ancsaboszi

Andi is vastaggal!

Gabi
ja nálunk Apának is van ilyen fotelje, csak nagyban, tévénézéshez! :wink:

ancsaboszi

Ancsa!
nálunk is van egy ilyen nagy fotel. A férjemé VOLT, MIELŐTT Szofi kisajátította. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsi székbe nem ül. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ancsa, Ákosnál nem emlékszem ennyire nagy ragaszkodásra, de tudod, az idő szépíti az eseményeket, lehet, hogy azért nem. Sztem tényleg hamar el fog múlni, mert rájön, hogy úgy is visszamentek hozzá. Ez természetes folyamat, bár elhiszem, hogy rossz lehet hallgatni a sírást.
Nagyon jó ez a képes beszámoló! :lol: Jól nyomja már Lara a mászást ezek szerint!

Alvás. Éppen olvasgattam, hogy ki mennyit alszik, amikor egyszercsak csönd lett a gyerekszobába. Megyek át, hogy már megint milyen apró rágnivalót talált Ákos után Ádám, erre mit látok...

Kép

Kép

Amúgy alszik délelőtt, 2 körül ebéd, mert Ákost el kell hozni a suliból és az eléggé bekavar, 3-4 körül lefekszik (nem alszik csak 30-60 percet), 8kor fekszik este, s reggel 6-7 körül kel fel. Eléggé változatosak az éjszakáink, most nem ébredt, de tegnap pl. kétszer is.

Borsa, én is szót fogadok kép ügyileg...

Kép Anya, azért én is had írjak nekik...

Kép Általában nincs bekapcsolva semmi zajforrás napközben. Tegnap bekapcsoltam Halász Juditot, Ádám percekig meredt a lejátszóra, hogy honnan is jön ez a hang.

Kép
Kép
Kép
v30

Andi, én szedtem a cerazettet, de hetekig tartó vérzéseim voltak tőle, tehát abba is kellett hagynom. Mivel folyamatosan vérezgettem, ezért sajna nem is tudom mikor jött meg utána, már megszoktam, hogy érkezik... :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Ancsa, ez természtes folyamat, ettől még menj ki a szobából, aztán menj vissza, és nyugtasd meg. Benénél is volt, aztán meg beszoktattam egy játszóházba, és elmúlt. Ott is fokozatosan csináltuk, 10-20 percre hagytam ott, volt, hogy végig sírt, kb a 6- alkalom után már nem, és 1 órára magára hagyhattam. Hidd el, anyukádnál is meg fog nyugodni, de először hosszabban fog sírni.

mtunde

Orsi, most olvasom, hogy milyen gyakran keltek. Vigasznak kevés, de nekünk is volt egy ilyen időszakunk. Kétszer is. Leghosszabb két hónap, de több mint két hónapja normalizálódott a felkelések sorozata, és most már elintézzük éjjeli 2x keléssel. Mostanában csak én kínlódtam, mert épp "jókor" keltett Bene, nem is voltam álmos, alig tudtam visszaaludni.

Nem jöttem mostanában, de Bene nagyon belázasodott hétfőre. Közel 39 fokokat mértem, de szerencsére csillapításra jól reagált. Hétfőn éjszaka egyszer ugatott is, de akkor még különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Tegnap délelőtt is elkezdett "húzni" egyik percről a másikra, azonnal hívtam a dokit. Jött is, nagyon rendi volt. Bene sajna kruppos. Éjszaka volt egy rohama is, de hála Istvánnak, meg a dokinéni tényleg alapos felvilágosításának és felkészítésének, teljesen higgadtan kezeltük a helyzetet. Meg is oldódott 2 perc alatt (hidegre azonnal ki, úgy ahogy voltunk, csak egy takarót dobtam Bencire). Megy a hidegpárásítás. Figyelem. És a sors fintora, hogy akkor rándul görcsbe a gyomrom, amikor Kicsike elalszik. (Roham többnyire ébredéskor jelentkezik.) A legnehezebb azt kezelni, hogy sírás, nyüglődés is kiváltja ezt az ugatást... szóval most pörgök.

Ha valakit konkrétabban érdekel, itt egy cikk, ami nekem sokat segített a (le)kezelésben, elég korrekt.

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=502
vbea

Sziasztok!

Cukorfalat: Igen dokit váltottam,mivel a Hegedűs a szülésen bent se volt és csak 2nap után került elő. Mivel a Teleki doki bent volt és ő vezette le a szülést /meg a többi doki,szülésznő,csecsmős és aszisztens/ így át mentem hozzá. És nem bántam meg :P

Lányok a képek nagyon tetszenek. :lol:

Adri: a hajvágó gépet még nem tudom nagyon kezelni,de igyekszem. :lol:

Steffi? Gabbóka? Merci?és a többiek?
Pár kép a múlt hétről.
Kép
Kép

valentina

Eni,

jaj szegénykém!
ez nagyon rossz!!!
:cry: :cry:
olvasni is szörnyű volt, és most hogy van???
Mielőbbi gyógyulást nektek!!

ancsaboszi

Eni!!
nagyon sajnálom!!!Az öcsém is kruppos volt!!!!De kinőtte,most volt 25 éves és teljesen elmúlt!!!Ám még most is emléxem az éccakai "ugatásaira" borzalmas volt.................

emano/Andi
KépKép
emano

Eni,
nekünk még az mondták hogy max 20 fokba aludjon és párásítani kell a levegőt+sokat szellőztetni!!
de ez a cikk nagyon jóóóó!
Öcsém is a László Kórházba volt, infúzión kapta a nyákolddót...
jajj annyira borzasztó annyira kicsik még...

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa
Nálunk Matyi is hasonlóan működik, mint Larád. Nem igazán tudom otthagyni senkire, mert rögtön sírva fakad, ha nem lát. Egyébként nekem is új ez a dolog, mert a két nagy nem volt ilyen.(vagy már nem emlékszem).
Kíváncsi leszek, húsvét hétfőn, hogy bírja a locsolkodást Apával, meg Marcival.
Remélem hamar rájönnek, hogy mással is lehet jót játszani. :wink:

Gabi
Én nézegettem a lakcímkártyámat, de nem találtam rajta érvényességi határidőt. Te hol találtad meg?
(egyébként minden iratomat gyorsan átnéztem, hogy érvényesek-e, mert az ilyen dolgokat elfelejtem)
Köszi, hogy eszembe juttattad!! :D

Gyerkőcképek nagyon jók, különösen Ádám elalvósa és Lara pakolósa tetszik. :wink: Alvós Balázs és Péter is édes. :D

Borsa
Nem semmi éjszakáitok vannak!
Kitartás.
Napközben tényleg csak fél órát alszik? Hihetetlen. Hogy bírja?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

jaj de jók a képek Vali!!! ez az elalvós tök jóóóóóóóóó
Enci multkor a kanapén ájult be mellettem,miközben itt gépeztem... :D

Emano! mi jól vagyunk köszi... éppen Shreket nézünk...
én is azon filóztam h vmit kéne kezdeni magammal...mármint vmit dolgozni kéne,mert a gyes az sajna semmire se lesz elég.. :cry:
lányok valami ötlet? ami itthonról is végezhető?? mert nálunk bölcsi szóba sem jöhet, mert csak maszek van ,havi 40e-ért. :evil:

Ancsa
!ínekem is van olyan fotel nagyban, lábtartó is van hozzá, az volt a szoptatós fotelem. :lol: most meg főleg Enci babái ülnek benne :lol:

Kép
Vendég

Adri! az én lakcímkártyámon azért van érvényesség, mert van állandó lakcímem, és van a tartozkodási helyem. és a tartozkodási hely miatt kell(ett) eddig 2 évente megcsináltatni, most legalább már 5 évre adták... de asszem az lesz a legegyszerűbb ha állandóvá teszem majd a tartózkodási helyemet...
na ez most jó hosszúvolt...
Vendég

Eni! nagyon sajnálom :( de én is azt hallottam,hogy kinövik.

Veronikusz! mikor szólsz Apukádnak?
Vendég

Vendég

Vendég

Jaj Eni, olyan sok helyről hallottam már a kruppról. Borzasztó lehet hallgatni! Ügyesek voltatok, hogy ilyen jól megoldottátok a helyzetet.
Beni ma 1+1+1+1. :D

Gyuzso, Ancsa, az előbb elfeljtettem, hogy köszönöm jól vagyunk Ádámmal, rengeteget eszik, néha túl sokat is. Pénteken megint megyünk a II. Klinikába. Újabb 4-5 óra, fülészet és hematológia szúrással. :cry:
Majd a jövő héten elmegyünk mázsálni a védőnénihez, vagy a dokinénihez.

Nekem még Népköztársaságos a személyim. 2011-ig érvényes. :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Eni!
ezt tényleg rossz volt olvasni. Szegényke! REmélme mielőbb kinövi!
egyszer nekem is mondta a doki néni, hogy ha ilyen van akkor mit kell csinálni, sőt egy kúpot is felírt, hogy amíg ki nem érnek éjjel a rohammentősök addig az segítsen. :shock: Hát ne tudd meg, hogy elsápadtam mikor ezt mondta. Épp vmelyik beteg is volt és mondta, hogy ez a legrosszabb eset, csak tudjam, hogy mit kell csinálni ha ez van. :shock: :shock: :shock: :shock:

Gabi!
nem tudom, hogy mikor mondom meg. Legszívesebben mikor már megszületett. Olyan egy ünneprontó .... onnantól csak a nyakamra járna idegelni! ez tuti! Szofi miatt is azóta hallgatom ... az is bőven elég nekem. Szóval majd, majd, majd, .....
Amilyen a megfigyelőképessége! Öcsémnek egy hete van köves fülbevalója! azóta se vette észre a papám :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
beszéltem a dokinénivel!!
hát 10 napig nagyon sehova sem mehetünk, sétálni is csak minimálisat!!!!Ahogy ő mondta ránk ne köpködjenek vmit :lol: :cry: :?
be fogok itthon dilizni, DE ELSŐ BALU KAPITÁNY!!!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

JA!
tegnap megkérdeztem a dokim, hogy kell-e időpont az UH-ra ha a kórházba megyek és azt mondta, hogy csak annak kell, akinek a dokija nem csinál UH-ot, mert ott ugye egy külsős doki csinálja meg neki. Szóval Mészihez nem kell, mert ő szonográfus is. :D
Különben meg jól kibeszéltünk mindenkit. :lol:

Linocs!
téged külön kiemelt, hogy milyen ügyes vagy, hogy csak 6 kilót híztál a terhesség alatt! :D Le a kalappal! Én még 12-nek is nagyon örülnék. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Most látom h az előbb 3or! küldte el az üzimet ez a hülye bbnet.
most meg alig akart felengedni,tök lassúúú :evil:

Emano! kifogod bírni!!! majd virtuálisan sétálgatunk addig itt :lol: :lol: meg most amúgy se tökéletes az idő,,, szóval hipp-hopp elröpül, aztán mehettek. addig is azért képeket dobálhatsz Baluról...no meg magadról is :lol:

jaj Veronikusz! ez olyan ....izé :shock:
nem is értem, inkább örülni kéne. Neked amúgy van tesód? mert ha nincs akkor pláne ,-örülni kellene az unokáknak,mert máshonnan akkor úgysem lehet. :oops: nem?
nem tudom...végül is mindenkinél másképpen van ez a dolog....
egy biztos: ez a te családod, és mostmár 5en lesztek. :D :D :D és ezt mindenki fogadja el és kész.

Gyuzso? mizu felétek???milyen az idő arra?

Emese?Kati?Brigik??Gabbóka?
Vendég

Sziasztok,

Veronikusz, szerintem jól csináltad, az viszont igaz, hogy bevállalós vagy. De később milyen jó lesz, hogy nagyjából egyidős gyerekeid lesznek, kb. egyforma gondokkal.(jegyzem nekem is) Sokat van hányingered? Hánysz is? Na majd mailben írom a blogcímemet, tudom, hogy nem felejtettél el, te többet írsz nekem, mint én neked. Én lusti vagyok mostanában írni.:-) De mondta "Tikó", csak nem hittem volna, hogy már ennyis idős kismama vagy. Azt hittem pár hetes.

Komámasszony, szia!!!!!

Kedves Anyukák, köszönöm a válaszokat. Sipiről említette valamelyikőtök, hogy priviben kérdezhetem, később élnék is ezzel a lehetőséggel, köszönöm, majd visszakeresem. Ne haragudjatok, a neveket nem nagyon tudom még.

Mtünde, szia, látom te is vagy még, akit ismerek.

Hogy lehet vki olyan ügyes, hogy csak 6 kilót hízik?
andry

Gabi!
van egy bátyám akit 17 évesen az IQ dokik a KÚTVÖLGYIBEN úgy megkezeltek, hogy most már élete végéig szellemi fogyatékos lesz. Le is van százalékolva. Szóval neki nem hiszem hogy lesz családja és hát van egy 20 éves link öcsém :lol: akit imádok (nevelőmamám szeme fénye). De ő mire elcsaládosodik .... papám szeptemberben lesz 74 éves.
Különben a papám puszta féltésből borít ki idegileg. Ilyenkor a csillagokban van a vérnyomásom. Jót akar, csak épp nagyon rosszul! :oops: Előre rettegek. :oops: Mind a ketten ki leszünk borulva. :cry: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!Eni! és akinek rossz a kedve, nektek küldöm... :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Veronikusz! jaj ez nem jó... ésmiazhogy félrekezeltek?? mit csináltak vele? mármint ha elmondható....17 évesen már szinte felnőtt az ember....
igen,tudom miről beszélsz,,,féltés,-aggódás stb. csak jót akarok...stb.
csak nekem senki ne mondja meg-nekem mi a jó, majd én azt tudom. igen nálunk is ebből szokott lenni galiba :shock:
Vendég

Andry!
inkább irok mail-t! :D
de lehet csak kicsit később, mert a két terrorista alszik. Ezt én sem hagyhatom ki. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csajok, köszönöm, tényleg jólesik, és őszinte az együttérzésetek. :wink:

Meglepően nyugodt vagyok, hisz ez az egyik legfontosabb dolog most (is). Veronikusz, ahan, az lehet a "rohamkúp", Rectodelt a neve. Nagyon bízom benne, hogy "ezen a szinten megreked" Benőke kruppja. Mármint hogy ügyeletig, kórházig pláne nem jutunk el. Mindenesetre rám is a frászt hozta dokinéni a tárgyilagos tájékoztatással, de éjszaka rájöttem, hogy pont erre volt szükségünk.

Andi, akkor te tudod... :? Tényleg ijesztő ez a hang. Most délelőtt is így ébredt. Balukapitánnyal szolidarítunk. Én nem is nagyon mertem ezt irtónyilvánossá tenni, de amikor költöztünk (tudod, kari előtt), hetekig szinte az orrunkat sem dugtuk ki. Sőt, azóta tán 3-4x mentünk el kifejezetten sétálni. Boltban, itt-ott jártunk, de nagy babakocsis séta azóta nemigen. Szerintem azért is szokott el tőle Benci. Ki lehet bírni, sőt, a végére én egész belekényelmesedtem ebbe a helyzetbe. De majd itt... sétálunk. Én sem viszem Bencit vagy egy hétig. Pedig mostanában olyan jó volt olykor kimenni 20-30 percre négylábon. Ő kettőn, én kettőn. :D
vbea

És tényleg ma 1+1+1+1! :lol:
vbea

Gabi!
többször megelektrosokkolták. Megsütötték az agyát, ahelyett, hogy megkérdezték volna, hogy mi a baja, meséljen, öntse ki a szívét vagy hogy valami nyugtatót adtak volna neki amivel jól kialudta volna magát. Na de hagyjuk! ezen már nem lehet segíteni. De ha lehetne szétrugnám a p...jukat!!!! Szakbarbárok!!!! Szóval van a Kútvölgyiben is állat! :twisted:

na megyek ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni! Nagyon sajnálom, hogy kruppos Benő, de én is azt hallottam, hogy ezt kinövik a gyerkőcök. Egy abrátnőm kisfia is kruppos, rajta ráadásul akkor jött ki először, amikor 2 éves korában hazahozták a kistesót... Ti "legalább" időben megtudtátok. Én is ezt a hidegre azonnal-t tudom.

Veronikusz! De jó, hogy voltál tegnap UH-n! És ez akkor már a tarkóredőmérés volt? nekem betöltött 13. héten kell mennem... Ki érti? Ez fura, amit Mészi mondott, merthogy Tóth doki is UH-s, nekem mégis be kell jelentkeznem, csak megmondta, hogy melyik nap lesz ő. Ki érti??? Papáddal meg ne törődj, így jó nektek, ahogy vagytok! :wink: Tudom, ez biztos nem könnyű!
Ki mindenkit beszéltetek ki? A dokikat, vagy minket? Ő is olvassa a fórumot?

Andi! Balu érdekében biztos megéri nem kimenni, bár valsózínüleg én is nehezen bírnám! Majd mi szórakoztatunk!

Húúú, nagyon jó az összes kép, Vali, Ancsa, Valentina, na meg a többiek, akiket kihagytam...

Reni! Elővettem ám a régi kismamát, és megnéztelek titeket! :wink:

Még akartam valamit, de leragadnak a szemeim... Mikor lesz ennek vége? Ma reggel 7.10-től 5 percen keresztül kalapált valaki a házban, ami pont arra volt elég, hogy felébressze Lénát... :evil: AZtán abbahagyta persze... Így még megkeresni és leszúrni sem tudom... :evil:

Na, megyek én is aludni, amíg hagy a kisasszony!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ó. Én csak olvastam egyszer a kruppról, már attól is beparáztam. Mielőbb múljon el. Ugye elmúlik? Ugye? Eni.

Renáta, , nem úgy gondoltuk, hogy oroszos, hanem hogy Ivános. Nem Ricsi vagy Jancsika, hanem Iván. Ez illik rá.

Dorka, Eszter második szülés, nem tudnám megmondani pontosan, olyan óra-másfél lehetett. Onnan kezdve, hogy el kezdtem érezni, hogy tolnom kell. Fokozatosan alakult most ki az érzés. De Melindát nagyon nehezen toltam ki, viszont abban lelki okok is közrejátszottak, aztán fájásgyengeség lett belőle, vállelakadás, de kibújt, Ági nagyon picit vágott. A váll miatt. Szóval az első hosszabb volt, Vidadoki dél körül bejött és 3/4 négyig ott állt mellettünk... Melindánál erőlködtem, ahelyett, hogy hagytam volna, Eszter meg ment magától.
Mindenképpen segít az INTIMTORNA is.

Mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

EmanoTényleg jó a fotosuli, bár még csak elmélet van, de már nagyon várom a gyakorlatot!!
10 napig még gyenge és elkaphat valamit? Vagy fertőz is?
:cry:

Veronikusz,
Hát ez a Szofi tud élni, hát Lara a nagyba még nem tud belemászni, de ami késik nem múlik! :wink:

És a név a tegnapi uh után sem változik Gabira? :wink:

Eni,

Hamarosan megint mehettek sétálni!!!
Sok sok puszi a kis drágának!!
És hogy viseli???
És a TE lelked?
Gratula a sok egyeshez!

Vali
Hát igen, nagyon gyorsan mászik már!! Mint a szélvész.
Így elaludta földön???
De drága!!!!
Hát egy kis informatikusnak is már ennyi dolga van!

Örülök, hogy szépen esztek!!!
Szuper!
Fú akkor a péntek nem lesz túl jó nap!!
Szorítunk!!

Vali, Tünde, Adri
Köszönöm nektek a választ a szeparációra! :wink:
Hát igen, ez nehéz, de majd elmúlik, csak tényleg rossz szegényt így látni!
Azért kimegyek mert muss!

Adri,
Hát biztos hogy majd a nagy nyüzsgés megzavarja,
Komolyan másik két gyermekeddel nem volt ilyen?

Valentina

Nagyon édes Viktorod!

Gabi
Akkor nálatok a babáknak is jó dolguk van!

Zsófi,
remélem most senki nem ébreszt fel Titeket!
pihizz sokat, amennyit csak lehet!!!

ancsaboszi

Ancsa!
nem fertőz, mert akkor sztem mi is elkaptuk volna!!!!
Igazából még nem lehet tudni mitől van vagy a 2 erős antibiotikum ami nem tett jót a beleinek, gyomrának vagy tejallergia!!Ez majd kiderül ha újból tejes tápszert ill. tejes dolgokat kap!!!!!
azért nem nagyon mehetünk sehova, mert nagyon le van gyengülve az immunrendszere.......

de majd abba 10 napba elszórakoztattok!!!!! :lol: :lol: :lol:
én meg majd az idegeitekre megyek :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi

Jajj szegénykém!
a kis drága!!!

Ok. :lol: :wink:

ancsaboszi

Kép
Kép
Almát eszem ropog a fogam alatt.... :D

Eni :( A kisfiú akire vigyáztam szintén kruppos volt nagyon ijesztő! Én egyszer a hűtőbe álltam be vele mert nyáron ott volt csak hideg, de reméljük hamar kinövi, mert ki fogja nőni!!!

Vali!
De édes :D:D:D

Valentina!
Viktor is cukor!

Ancsa!
Ez a pakolósdi :D

Gabi!
Bableves hogy sikerült tegnap?

Linocs 6 kg? de ügyi vagy! Kérjük a tuti tippeket ha hazaértél ;)

Még jövök Emma hív

Orsi

borsa

Ja Adri!
Neki elég ennyi csak nekem nem ;) Matyi mingyá 1 :D:D

Orsi

borsa

Zsófi!
igen ez nekem a 12. heti volt. (1,6 volt és 3-ig jó :D ) tök sokat moziztunk. Szuper volt őt látni. Még mindig nem hiszem el, hogy laknak a pocimban. :lol:
A bejelentkezést nem értem. Nekem azt mondta nála nem kell. :roll: Legközelebb bolondok napján (az kedd) kell mennem hozzá a privátba, majd utána talán hétfőn a kórházba AFP-re. Ha tudod te is akkor gyere! :D Hiába a 3. nem tudom hogy akkor mit csinálnak. LABORT???? (bezzeg az elsőnél vágtam mindent :D ráértem)
Nem tudom, hogy a fórumot olvassa-e vagy sem, de nagyon ismeri a dörgést. Ha olvassa biztos jól mulat. :lol: Linocsról is tudta hogy fórumos.

Borsa!
ja de kis édes! milyen kis ügyin eszik. :D Kis Szöszke, mint te.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!!!!
Nagyon zabálnivaló a kiscsajjjjjjjjjj :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Memme Az intimtorna mindenképpen segít, Berkével is tornáztam és határozottan jó volt :D MOst is elkezdtem újra

Mtunde 1979-ben születtem, Berke a Kútvölgyiben született 2006 10 23-án Dr vida és Rákóczi Ági segítségével. A III. kerületben lakom ha valamit kihagytam majd pótolom :D KÖszi a lehetőséget

Eni JObbulást és mindenképpen mihamarabbi teljes gyógyulást :!: :!: VAlamint kitartást Neked/Nektek.....

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Köszönöm szépen a hiányolásokat, Ancsának is írtam, hogy nem tudom mi van velem. Mióta Nagyjankó nyugdíjba vonult(ez most komoly), ezerrel tipródik anyukájáék építkezésén, non-stop én vagyok a gyerekekkel, estére meg hulla vagyok, nincs lelkierőm ideülni a géphez. Én asztat mondom tavaszi fáracccság...Meg elkezdtem osztálytalálkozót is szervezni.
Most is rohamléptekben irok, Jankó már fent, úgyhogy kiszambáznék még velük sétálni, ki tudja, milyen idő lesz holnap. Megpróbálok még este jönni és írni Nektek, de már nem merek ígérni semmit.

Ami így felületes olvasás után eszembe jut:

Steffi,
jól köszi. Csak nem elég a 24 óra...Pedig gyúrni kéne le egy kis hájat has comb fenék tájékról, de már nem tudom mikor álljak neki dobálni a csülkeimet. Este ha meg már elaludtak a kölykök, nincs lelkierőm, meg néha apával is jót kell tenni :oops: ...

Ancsa,
micsoda szorgalmas csajszi ez a Lara! Kisebb korában Jankó is lelkesen teregetett velem, aztán hamar lelohadt...Na de majd Flóra asszony(én kis naiv).

Andi,
annyira jó volt olvasni, hogy Balu jobban. Remélem Te is minél előbb pihenhetsz.

Veronikusz,
most néztem, hogy Szofi is minggyá 2. Ja, engem is érdekelne, kiket is?

Valentina,
sztem kifejezetten menő ez a rövid frufru(így írják?). És úgyis tök gyorsan megnő.

Eni,
Veled külön együttérzek, Nagyjankó nagyfia is kruppos volt. Nála 3 évesen kezdődött és 6 éves korára nőtte ki. Nagyon talpraesett, ügyes anyuka vagy, remélem, hogy hip-hop kinővi Beni ezt a kórságot.

Gabi,
neked továbbra is nagyon szorítok(csak fáj egy kicsit, hogy minden célozgatásom ellenére a mai napig nem küldtél nekem aranygaluska receptet) :wink: .

Még gyorsan szülinapos anyukáknak, hófordulós babáknak Monácskának házasságkötése alkalmából minden jót kivánok!Pusszantás mindannyiótoknak, ha tudok, teszek fel majd képeket is.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Borsa: Nagyon édes a kis csajszi

Lányok: Nem tud valaki véletlenül egy fül- orrgégészt?
Nagyon aggaszt a Viktor horkolása. :cry: :oops:
Csak szeretném megnézetni egy szakemberrel, hogy megnyugtasson vagy .... :cry:

Eni: szegénykém,sajnálom. :( És jobbulást nektek.

Na szaladok, mert itt van az állatorvos.

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: