Mi is megvagyunk, tetszik ez a kellemes idő, de a mai nem jött be.
Január óta apa szinte minden nap későn jön haza, hétvégén is dolgozik és marha fárasztó egész nap, egész héten minden nap estig Katával.
Még jó, hogy hétvégén 1-2 napot anyukáméknál alszik, így legalább este kicsit fellélegezhetek, akkor pakolászok, teszek-veszek, amit nem lehet Kata mellett, meg filmet nézünk, pihenünk.
Remélem ez a melós időszak márc. végén befejeződik és apa vigyáz délután Katára és akkor tudok gépezni jobban
Amúgy ide is beszoktam nézni a képeket szeretem ÁM nézegetni
Kata a zebráján ugrál, körbeforog, teljesen rendeltetésszerűen használja, naponta többször. Örülök, hogy megvettük. Csak a zenét utálom hallgatni ami szól
Mindent játszunk: fakockázunk, várat építünk, playmobil,duplo,fisher price little people emberkékkel, állatokkal játszunk. Formabedobó is alakul. Könyveket olvasunk. Rajzolunk, zenehallgatás. Minden nap ezeket. Ha meglátja a csigabigát akkor mutatja hogy kijön a csigabiga szarva a házából és mondja hozzá, de csak annyit érteni KI.
Egyébként végre rászántam magam és a tavaly vett poláranyagból varrok takarót, múlt hétvégén majdnem kész lett, még a virágokat kell rávarrni. Ha megyek anyáékhoz, ott a gép, befejezem. (végre) van egy másik takaró, azt lesteppelni kellene....majd egyszer csak kész lesz.
Tali nem lesz mostanság? Máltai játszó tetszik, mert be van kerítve és Kata szaladgálhat. Amúgy meg mhol tök sok a kutyakaki fuj...
bocsi, hogy csak magunkról...
teszek egy képet Katáról:
Edit