Nita! Virág! Ezek a vérezgetések sok mindent jelenthetnek, még közel vagytok a műtéthez, lehet ez az oka. Nem érdemes még ezen agyalni, hogy ez mitől van, lehet, hogy csak ez a hónap ilyen, aztán minden ok-s lesz, de kellhet pár hónap míg az ember lánya tényleg helyre jön. (Esetemben magától helyre sem jön). Már csak azért sem érdemes túlaggódni a dolgot, mert én tudom milyen minden hónapban ezen parázni, reménykedni, elveszíteni a reményt, betojni, hogy valami nincs ok, magamat az őrületbe kergetni és állandóan a tehetetlenséget érezni, visszavárni a régi szabályos ciklust, bemesélni magamnak, hogy biztos meddő lettem a műtéttől.... Ezzel nem használtam magamnak, rosszkedvű és depis voltam. Szóval ez úgyse vezet eredményre. Rossz várni azt is tudom. Rossz megélni, hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnénk, de ha folyton ezen agyaltok be fogtok csavarodni, mint én. Végül a doki úgysem tesz semmit, amíg legalább 6 mensi el nem telt. (Legalábbis az enyém szerint ennyit minimum kell várni bármiféle kezelés előtt). Szóval nyugi! Lehet ez egy ilyen hónap és minden oks lesz, látjátok itt mindenkivel rendbe lett végül minden és be is babásodtak már jó sokan!!!