A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszi szépen a féléves köszöntéseket Mindenkinek, tünemények vagytok! :-)

Maggie: tudod, én tartok attól, hogy a következő baba is ilyen nagy lesz, és hát ez sem járt következmények nélkül (főleg a gátamat illetően)... elég ideges voltam a 32. héttől kezdve, amikor a 4D uh-n szóltak, hogy az átlagnál jóval nagyobb a baba. És hát mázlink volt, hogy végül természetes úton megszülethetett.

l. móni: értem :cry: remélem, átmeneti Grétikénél ez a nemalvás, tényleg nagyon nehéz lehet így Neked és neki is...

Silka: nagyon szorítok, hogy legyen fogacskátok mielőbb! Nálunk is nagy nyügi van, főleg késő délutánfele, sokszor alig húzzuk ki lefekvésig, annyira szenved. Bár apa szinte mindig jó kedvre tudja deríteni! :-)

Ágica: szurkolok Nektek a szemészeten!

Megkóstoltuk az almát (igazit, zöldségestől), csajok, háááááááát nagyon vicces volt: Ádi olyan arcot vágott, mintha a Világ Legsavanyúbb Dolgát adtam volna neki, úgyhogy a nagyját kitolta a száján, talán egy csepp lement... :wink:
Amúgy az ülcsiben nem tudunk enni, hétvégén meg kell vennünk az etetőszéket. Ádi úgy nézett a műanyag előkére, mintha egy kígyót akartam volna a nyaka köré tekerni... csak megszokja majd. Jut eszembe: az almalé, gyümölcslé stb. mivel jön ki a ruhákból?!
Tényleg, a bébiüvegeket nem gyűjtik sehol? Mit csináljon az ember majd egy csomó kis üveggel (mert egy része jó lesz erre-arra, no de sok?)?

TALI: mindenképpen mennék!

Kép
Kép
irina

KTimi! Ádinak milyen arcpakolásai vannak tényleg! Paradicsomos krumpli, most meg ez a spenót... :lol:

Heni! Hogy cumizik Péterke! :lol:
És köszönöm a gratulációt! :D

Regi! Apa milyen rendes! :lol:

Tali: Nekem is mindegy, hogy hétköznap, vagy hétvégén van.
Szerintem két héten belül nem kivitelezhető a kis betegek miatt.
Talán Húsvét körül... :roll:
Gyógyuljon mindenki!!! ++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Tényleg! Kifizetted az etetőszéket? :shock:

Nekünk is van málna-csipkebigyó HIPP-es granulátumos teánk, de azt én iszom, mert van benne cukor.

Irina! A foltokon talán a gyors kimosás v. áztatás segít.
Zsófi is az első ízeknél olyan képet vágott, mint aki citromba harapott. :lol:
Előbb-utóbb megszokja, és szeretni fogja! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hazaértünk

Regi,Viranka feladtam a csomikat.

Gremese: És hogy nézték meg Zsófi szemét?Olyanokat olvastam hogy előtte belecseppentenek vmi pupilla tágítót?És sokat kellett várnotok?

Amúgy csütörtökön mennénk.

Kép

Kép
agica1126

ááá dehogy fizettem ki...

Móni! Ha nemsokára lesz baba (reméljük :wink: ) akkor még jó lesz az az elevit, nem?

Jaj nem tudok többet írni, ugrál az ölembe...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ágica! Igen, pupilla tágítót cseppentettek bele. Legalább egy órát vártunk, mire rendesen kitágult. Nem fáj neki, csak félelmetes látvány, mert fekete lesz a szeme. Ha hozzátok haza, óvjátok a fénytől, mert a szeme nem áll vissza rögtön, és a tág pupillán keresztül ömlik be a fény.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: És te miért vitted Zsófit?
Már most parázok :roll:

Kép

Kép
agica1126

Szeli is fintorog MINDEN első falatnál. Pedig utána meg habzsolja!!! :wink:

Csajok! De hogy mit garázdálkodik a járókában! Az egyik pillanatban a járóka egyik felében hason, aztán a másik pillanatban a másik felén, hanyatt... :shock: Most megtalálta a bent felejtett vizes cumisüveget, és iszik, közben dumál... :shock:

Megjött az etetőszék! Van hozzá kerék, K.Timi!!! :lol:
Még arra kell rájönnöm, hogy dönthető. Remélem, 5-kor ki is próbáljuk!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica!!! Ezer köszönet!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Nagyon szívesen

Irina Boldog hófordulót Ádinak!

Heni: Nagyooooooon jó a videó ahogy cuclizik:):):)

A találkozóra mi is szívesen mennénk:)

Kép

Kép
agica1126

Ágica!

köszike :) :)

Irina!
Kis MiniszterelnökÚrnak boldog fél szülinapot :)
az After eight is bizarr nem ? én azt is szeretem :) először azt hittem öcsém félrebeszél :) szotyi meghámozva majd csokival bevonva :) ha marad taliig akkor viszek(bár ennek kicsi az esélye Míra is rákapott :) ) anyja lánya :)

KépKép
viranka

Regi képet kérünk!

Heni
KépKép
heni81

Regi!Kéjük azt a képet a hiper- szuper katicás etetőszékről!!!

Heni!Annyira jópofa Péterke azzal a cumival :lol: :lol:

Emese!Megmutiztam apának ahogy Zsófika repked,teljesen el volt áljulva tőle :lol: !

Nem elég,hogy talikor kihagyom ezeket a drága babákat és titeket de még a csokis szotyiról is lemaradok azért ez már túlzás ám :lol: :lol:

KépKép
juba

Ágica! Mert Zsófinak könnycsatorna problémája volt, de úgy néz ki, kinőtte, ahogyan mondták is.

Ne idegeskedj, semmi gond! Fényképezd le Petrát, és ahogy Regi mondta, nézd meg, piros-e a szeme mindkét képen!!

Kép
Kép
Kép
gremese

sziasztok,

Petike és Ádám angyon cukik. :)

csajok, ma olyan jól evett Lilla, tiszta boldog avgyok. :lol: :lol: :lol: 190 ml, 150 ml, 80ml, 190 ml... eddig és még 1x fog. :)
És a legjobb:
talán emlékeztek, h Lilla se teát, se vizet, se semmit nem ivott eddig.
max 1-2 kiskanállal. múltkor kínomban már rendeltem tupperware csőröspoharat. Na, abból maga 40 ml-ket iszik, eddig ma 140 ml-t kb.
van aventes, nubys, azok nem jók, de ebből... most ennek annyira örülök. :lol: :lol: :lol:
puha szilikon, könnyű, van fogója így nagyon ügyesen iszik. és nem csöpög, nem ömlik... áá, most ez az isten, h iszik... :lol: :lol: :lol:

Regi:
muti a széket.

Timi:
jobbulást Nektek. Sok ++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Evés után fogmosás :wink: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Hajni! Nagyon örülök, hogy Lilla többet evett!!! :D Elhiszem, hogy boldoggá tesz!!! Az ember úgy tud aggódni ezekért a csöppségekért... :roll: :)

Heni! Péterke nagyon aranyos, ahogy jár a szája a cumival!!! :lol: Ő is szokta beremegtetni a cumit? :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Kép Regi,Mesi Szerintetek???

Nagyon be vagyok sz....

Kép

Kép
agica1126

Juba jééééééééééé sikerült

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Én mindkettőt pirosnak látom. A bal szeme pirosabb, de mindkettő piros. Regi?
Ne aggódj!!!! Nyugodj meg!!!!! :)

Regi! Isteni a katicááááás etetőszééééék!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
És Szeli milyen ügyesen mos fogat!!!!! :lol: Nagyon jó!!!!!!!!!!!

Hajni! Küldtük mi a vudut!!!! Örülök nagyon! Hallottam, mekkora szikla esett le a szívedről!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: tudod már meséltem hogy az a rossz szeme ahol hiányos az írisz.

Kép

Kép
agica1126

Tudom! De ha mindkettőnek pirosnak kell lennie, akkor nincs miért aggódnod. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi a bíztatást:)

Kép

Kép
agica1126

Ágica!

piros szerintem is mindkét szeme :) épp ma jutott eszembe h. Peti h. kétségbe volt esve a kórházban mikor Petrust a kezébe adtad :) :)

Regi!
Nagyon jó dolga van Szelinek :) annyira szupi ez a szék :)

Juba!
nem tudom mikor megy Bazsa vissza a svédekhez,de majd szólok neki h. sokat hozzon és küldök Neked :) ja és unokaöcsémnek is ilyen vesetágulata volt kiskorában havonta pisiminta/Heim pál kórház és mivel nem volt semmi gond sógorék nem is vitték vissza egy idő után :) s most 8 évesennincs semmi baja :) de akár Ti is aludhattok ott ha Maggiék nem jönnének :) a lakás üresen áll :) :)

Hajni!
de jó h. eszik Lilla :) a többi csőrős vackot meg eladhatod :lol: lehet h. ő is olyan nagy evő mint Bálint? kispasi van h. 6 óránként eszik és kb. 3 perc alatt végez(ha meghallja Mírát hamarabb)

KépKép
viranka

Megint megnéztem az augusztusiak talis képeit. (Nem lehet betelni velük!) :D
Az ottani babáknak nincs sok hajuk - amennyire én jól láttam.

A mi talinkon meg sok hajasbaba lesz. Pl. Lincsi, Cica, Zsófi, Szeli, PankiPanna..... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica:
sztem is piros mindkettő szeme.

Regi:
szupi a szék.

Viranka:
és mekkora Bálint? ő mennyiket eszik?

Kép
Kép
h@jni

Hajni
7,8 volt kb 1 hete,szopizik,gőzöm sincs,nincs most mérlegünk(1 hó alatt most 20 dekát hízott )

KépKép
viranka

csak gyors bekuk.
A képek frenetikusak!Sok boldogságot az Ünnepeltnek!!!
Csatolok gyorsan pár képet!

Kép Elbújtam... hehe,
Szeretek olvasni...és az autókat nagyon szeretem, bár apa nem igen örül hogy szétszedtem az újságát...de hát ez van

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 68.139.jpg[/img]

Mikiegér arc! szeretjük!!!
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

na az elbújos képet nem sikerült feltenni, akkor mégegyszer.

szóval elbújtam
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Csak gyorsan, mert mindjárt fürdetünk.

Nem a pirosság a lényeg, hanem, hogy párhuzamosan áll-e. Szerintem egy kicsit a jobb szeme másként áll, de biztosat majd úgyis az orvos mond. Nagyon jól betudják mérni. Nyugi!!!!!
dmaggie

Gyorsan teszek fel két képet Gergőről. Neki nagyon durva tengelyferdülése volt.
Kép
Kép
dmaggie

Én is csak gyorsan, mert mindjárt pancsi, és már elég nyűgös :roll: .
Kicsit sétáltunk is, délután egész jó idő volt. Ma 3x aludt Panka :shock: :D ! Az utóbbi napokhoz képest ez haladás :lol: .

Nagyon jók a képek mindenkiről!!!!!

És íme egy videó arról, milyen kiváltságokat élvez a fiam: ezt a rajongást csak ő kapja :lol: , apa és én le vagyunk sajnálva :wink: . Apákat készítsétek fel fülileg, meg ne ijedjenek :wink: 8) !

http://videa.hu/play.php?v=sLYAOyBeyekXqdM2
dettyk

Lehet, hogy nem jól ment fel a Videára, vagy csak én nem hallom a hangot :shock: ?! Majd holnap megnézem, mi a bibi... :?
Ti halljátok?
dettyk

Viranka: Igen ,emlékszem te és én próbáltuk bíztatni meg emlékszel egyből hogy mondta:"Cica,Cica vedd el vedd el izzadok vedd el :D " De már az első nap profi volt miután hazajöttünk és megmutattam neki.De az volt a legnagyobb mikor a doki bejött hozzánk vasárnap civilbe és a szobatársnőm rohant be utána és nekem szólt hogy Ági ide nem jöhetnek be látógatók.Mire mondtam neki de ő a doki bácsim :D Erre úristen ne haragudjon...Mondjuk amilyen fiatal bárkim lehetett volna :wink: :)

Dettyk: Nekem volt hang.Nagyon jó!!

Maggie: Tényleg szegény Gergőnek eléggé...ÉS neki is letapasztották?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Megint elmaradtam egy kicsit :oops:

Szomorúan olvasom, hogy mennyi a kis és nagy beteg. Gyógyuljatok gyorsan! +++++++++++++

Irina: Ádinak boldog hatodik hófordulót! Kép Örülök, hogy Ádi sebe végre begyógyul!

Minden baba egytől egyig csodaszép!

Az utóbbi napokban éjszakánként már megint kétszer kelt Máté (ilyenkor evett is), úgyhogy elhatároztuk Apával, hogy megpróbáljuk, hogy mi van, ha egy kicsit hagyjuk sírni, mert nagyon fárasztó volt már mindkettőnknek. Hát csak öt percig sírt kb., mondjuk nekem így is a szívem szakadt meg, legszívesebben kikaptam volna. Viszont utána szépen aludt tovább és reggel hétkor mosolyogva ébredt. Ez volt tegnap, ma pedig már csak épphogy jelezte, hogy kell neki a cumi és már aludt is tovább. Olyan jó volt kicsit többet aludni. :oops: :D

Tali: Mi is szívesen mennénk.

K.Timi: Köszi, megkaptam!

KépKépKépKép
meryke

Ágica! Egy nagyon halovány eltérés mintha lenne, de szerintem ez nagyon minimális!!! És még lehet, hogy ki is növi. Úgy tudom, 6 hónapos korig kinőhetik még a babák. Nem lesz gond!!! :D

Mindjárt jövök vissza, csak reklamáció van...

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica, nyugodj meg kérlek. Nem akartalak riogatni, vagy ilyesmi. Várd meg az orvosi szakvéleményt! Egyébként meg olvastam valahol, meg mondta is valaki, hogy ilyen korban még ránézésre nagyon úgy tűnik, mintha kancsal lenne a gyerek. De ez valamiféle optikai csalódás, mert az orrnyergük és a szemek távolsága valahogyan bezavar a képbe. Sajnos már nem tudom pontosan, hogy hogyan van, de lehet, hogy rákeresek. De Gergőnél tényleg nagyon durva volt, olykor csak fehérnek láttuk a szemecskéjét. 14 hónaposan kezdtük el takargatni és szemüveget is kapott. Lehet, hogy holnap majd olyan képet scannelek be. Nagyon cuki volt benne, mára viszont már nagyon utálja a takarást. Hétvégén még mindig kell 1-1 órát. Viszont van, volt eredménye. Igaz operálták is a szemét, mert 6évesen még mindig több, mint 40 fok volt a két tengely között. Nyugi, nyugi, nyugi!
dmaggie

Regi:Szerintem is halovány de azért meg szeretnék nyugodni.
Forgás még mindig semmi.De már az oldalára is alig fordul.Helyette ülne állandóan.

Kép

Kép
agica1126

Maggie: Köszi.Igazi hős a te kis Gergőd:)

Kép

Kép
agica1126

Ágica ügyes vagy :D !Szerintem is csak kicsi az eltérés!!

Regi nagyon penge az etetőszék,látom Szelinek is tetszett!!

Kaquk Emmácska is nagyon édes!

Vrianka!Nagyon aranyos vagy köszönjük szépen,nagyon meg vagyok hatva!!

Dettyk!Nekem nincs hang :cry: !

KépKép
juba

Emmácska édes! :D

Álmoskás vagyok! Remélem, alszunk ma is! Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok annyira elrontottam a gyomromat,hogy mindjárt meghalok annyira fáj,már ittam szódaporeos vizet az általába használ de egyenlőre még semmi javulás.Ha ma már nem jönnék akkor az azt jelenti,hogy az ágyba vergődök mert nem lettem jobban. És akkor Jó éjt mindenkinek!!

KépKép
juba

Juba! Széntabletta! Az összeszedi a mérgeket!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

pár kép:
Kép
hasizmozok:
Kép
Kép
Kép
csá:
Kép
folt:
Kép

sztetek ez a folt mi?
doki szerint a nyála...
bármit eszik ilyen lesz utána...

Kép
Kép
h@jni

Juba: Ne add fel! Jobbulást:)

Kép

Kép
agica1126

I. Moni: mar rajta vagytok a babaprojekten??? de jo nektek, mar en is szeretenem, dehat a sulyom .... annyira varom mar, h fogyjak

Annyira edesek a babak, es mar olyan igazi babasok, eszrevettetek?? mar olyanok, mint a tv-ben. mondjuk en eddig is odaig voltam, meg vissaz, h milyen edesek!

a talira kitalaltam egy jo fotobeallitast, h mindn baba jol laccccodjon, mert a multkori nem volt az igazi, nem latszik jol az arcuk a csop kepen!

viranka: 16.ker-be koltozunk kertvaros, csaladi -mar nagyon nagyon varjuk, annyira szep haziko.

regi: az etetoszeket csucs!

Irina: Áadikanak boldog felevesseget! :)

akkor en is raknek fol kislinikemrol nehany uj kepet: Kép hat nem gyonyoru??? Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

jahh ma voltam egy konferencian web 2.0 symposium es ott talalkoztam a varoszoba szerkesztojevel - es tolmacsolom az uzijet; nagypn nagyon koszoni, h szakitottaok idot es leirtatok a szulestorteneteteket! teljesen odaig volt, h milyen jo kozosseg lehetunk! mondtam, h nana, igazi kis csapat vagyunk :D :D :D

Kép

Kép
mmarica

Hajni: Nagyon helyesek a gyerekek! Szerintem is lehet a nyáltól, vagy esetleg valami anyagtól. Nem dörzsöli pl. pelussal? Máténak is szokott lenni, főleg alvás után, amikor egy kicsit beleizzad a pelusba a kis arca.

Mmarica: Linike továbbra is csodaszép kis hölgy! :P

Juba: Hogy vagy? Ne legyél már beteg! +++++++++

KépKépKépKép
meryke

Hello Lányok,

köszi a teás infot. Kérdezni akartam, h van-e benne cuki, de látom Gremese válaszolt is rá. Kár érte. (Már a cukorért) Azért ma elugrottam a DM-be, hogy vegyek teát, de ott nem volt. Viszont vettem vagy 20 üveg bébikaját. Már husisat is, 6 hónapos kora után belevágunk ebbe is.
Valaki még régen kérdezte a gesztenyét. A Kecskemétinek van Gesztenyepüré-alma csirkehússal menüje. Vettem, majd ezt is kipróbáljuk :wink:

Annyira édesek a babák!

Regi, szuper az etetőszéketek!

Linike milyen ügyin ül. Apropó, Marica! Hova költöztök? Mi is 16-ban vagyunk. Ha akarod, válaszolj priviben :wink:

silka
silka

Marica nagyon édes Linike és a kis szobája, emlékszem annó még amikor pocakosak voltunk csak ámultam milyen hercegnő szoba várja a királylányt:-) és igen egy királylány lett a lakója:-) a cipőcske zabálnivaló!Majd tegyél fel közös képet is:-) meg a szobácskáról is:-)

Regi hát szuper a szék! Gondolom az ára is! Én csak ikeásat fogok venni, meg van olyan asztalra szerelhető már.

Hajni nagyon szépek a gyerekek! Én is a nyálra tippelnék!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: