A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

az lesz ha nem múlik.... :(
nem tudtok valami jó fotó szerkesztő programot???
valamelyik topikban láttam,hogy a mama pocijára rátettek egy kiscipőt és a poci fekete-fehér,a kiscipő meg színes maradt...olyan édi...
Vendég

csiri-biri!

Le tudod tölteni a paint shop pro X2-t, azzal lehet ilyeneket csinálni, ha egy kicsit bírod az angolt, akkor könnyen használható is a progi! :)

Én is azzal szoktam szerkeszteni. Sajnos csak 30 napig használható. De szerintem jobb mint a photo shop (300 ezerért), ez meg csak 25 ezer. Ha esetleg a 30 nap nem elég szórakoztató! :)

A kijelöléssel tudsz játszani, és akkor beállítható hogy a képenmelyik rész milyen színvilágot kapjon! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Ma voltam a terheléses vércuki teszten... UTÁLOM!
Na, azért túléltem, de mind a 2 kezem szét van bökve.
Du. meglesz az eredmény, remélem minden okés, és nincs gond a cukrommal.

Amíg várni kellett a 2. vérvételre, elmentem vásárolni, megvettem húsvétra a csoki-nyuszikat+tojásokat. Csak finom-féle csokiból, mert a vackot úgysem eszik.

Hát, kisebb fajta vagyon volt , annyi a rokon gyerkőc, pedig nem giga nagy nyulakat vettem ám, csak szolídan.

Kép
zmimi

Bogyra!
köszi!mindjárt letöltöm és kipróbálom!
eredménnel majd jelentkezem!
Köszi!
Vendég

Mimi - én is ma voltam és ultraszar volt! Nekem csak holnap lesz eredmény, állítólag át is küldik a házidokimhoz. Szuper hogy oda is mehetek órákat sorban állni (a mai a 2 óra helyett 3,5 volt!!) :evil: .

Csiri-biri - sok-sok folyadék, mindenképp cukor- és tejmentes! Egyél főtt krumplit, natur husival, háztartási kekszet, ilyesmit! Ha bírod szedni akkor B6. Ha nem javul vagy hánynál is, viszont mindenképp doki, nehogy a bébi lássa kárát! Jobbulást kívánok!! :wink:
Vendég

wera, együttérzek... sztem ez a legrosszabb vizsgálat a terhesség alatt... :evil:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Ma volt nálam a védőnő! Nem gáz, nagyon rendes, csak nekem ez még furi :) Beszélgettük vagy másfél órát. Mondjuk én azzal nem értek egyet, hogy ödémásodásra az a megoldás, ha kevesebbet iszunk, de ezt én majd tudom. Nem azzal függ össze, mennyi folyadékot viszek be.
Tegnap sikerült beszélni a szülésznővel, elvállalt. Március végén kell hívnom, aztán április elején bemegyünk hozzá a klinikára, megmutatja a szülőszobát, meg megbeszéljük amit meg kell :) Már várom :) Tök izgi, hogy már ezeken kell agyalni, mindjárt szülünk :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Délelőtt vásárolgattam, azért jövök csak most. Sikerült jó sokat költenem!

Wera - nagyon csini a pocak, hihetetlen hogy máshová nem is hízol! Jó genetika! Nekem sajna megy egy kicsi a popóra is. :oops: Szép menyasszony leszel! Már csak 4 nap!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csiri- biri - jobbulást! Ha nem múlna azért nézesd meg magatokat! Rosszullét nekem is volt néhány az elmúlt napokban, de vuk nem.

4D Genesist mi is fontolgatjuk, csak időpontot kellene kérni. Szerintetek mikor érdemes, mármint hányadik héten?

Keményedés - tegnap este és ma délelőtt is volt, a sok sétától a has alján feszítő érzést éreztem - pedig már tényleg csiga módjára közlekedem - és kemény is volt a pocak, csak ilyenkor nem tudom, hogy a Picur feszíti ki magát, vagy ez az a bizonyos méhösszehúzódás. Mindenesetre nem volt kellemes, úgyhogy ma még többet fogok feküdni.

Stella - hozzám csütörtökön jön a védőnő. Ilyenkor körbe is néz, vagy ez is csak egy sima beszélgetés csak otthon?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Hazahoztuk az új autónkat :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eladó egy nagyon jó állapotban lévő Pierre Cardin babakocsi hordozóval lábzsákkal együtt 30.000ft-ért!!
érd:0630-6166916

További kellemes pocakoskodást! Kép Kép
ruby1

Sziasztok!
Ma voltam dokinál,igaz csak jövő héten kelett volna de ezek a keményedések nem hagytak nyugodni!!
Minden ok a méhszáj is!!!
Napi egy deci vörösbort javasolt!!
Az jól ellazít!!!

Gigi gratula a szép új autóhoz!!!

Móni 29. hétbe léptél!!!Nem 28.Irigy is vagyok!!!!
Vendég

Stella: ki lesz a szülésznő? Egy hét múlva megyek a dokihoz és én is rákérdezek, hogy kit ajánl, és főleg, hogy el tud-e vállalni.

Wera és Zmimi: örülök, hogy túl vagytok a cukroskínzáson! :wink:

Gigi: raksz képet a kocsiról? Légyszi!!!

Bárány: nálunk is nagyon bevált a vörösbor (2 dl/nap) :wink: és szerintem neked is jó lesz! Örülök, hogy minden oké! Remélem, picit megnyugodtál!

almaani
Kép
almaani

Apa ma festi a babaszobát!!! (a háló már kész van) Olyan vagány zöld lesz, hogy CSUDA!!! :lol: :lol: :lol: Majd csak akkor teszek fel képet, ha már a dekorok is rajta lesznek és a padló is kész, de szerintem pár napon belül rakom! Ja, és a függönyt is meg szeretném venni a héten.
Sajnos a munka egyre kevésbé köt le, pedig még május elejéig dolgozni szeretnék. Na, majd látjuk.

almaani
Kép
almaani

Nálunk most vásárlási stop van,mert már nem férek a szekrénybe...:-)
Letiltottak!!!:-)
De amiket mostanában ti vásárolgattatok,azokat annyira nézegetném!!!Légyszi-légyszi-légyszi!Rakjatok fel képeket!!! :roll:
Vendég

Ani! Kerekesné Csilla lesz, az én dokim szeret vele dolgozni, meg viszont is :)
Gigi gratula az új autóhoz! Légyszi fotózd le!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Gigi - ez szuper hír, biztos nagyon boldog vagy!!!!!!!! Jó hamar megérkezett!

Bárány - örülök, hogy minden oké!

Almaani
- várjuk a képeket! Nem semmi, hogy még mindig dolgozol! Én fél óránál többet sem ülni, sem tenni-venni nem tudok.

Csiri-biri
- nálunk még kong a szekrény az ürességtől, jobban örülnék ha már meglenne a nagy része, mert ahogy bírom magam, nagyon félek mi lesz később.

Tegnap már azon bőgtem, hogy nem hiszem el mennyire gyenge vagyok és nem bírok! Pedig szeretnék és van bennem tettvágy, mennék, csinálnám, ezer tervem van és persze tennivalóm és ettől úgy el vagyok keseredve, hogy nem tudok semmit csinálni. Na jó, azt hiszem belőlem is előtört a kétségbeesés, bocs csajok, de ki kellett írnom magamból!!!!!!!! :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Stella: eddig mindenki őt ajánlotta, biztos tud valamit a nő! :lol: :wink: Na hátha nekem is összejön! Voltál már kórházlátogatáson?

Mankabi: Megértelek, én is feleannyi dolgot tudok elintézni, otthon néha úgy érzem, hogy ez nagyon sok! Még szerencse, hogy Apa segít mindenben, és kímél mindenben, amiben tud. Pedig szerintem én még egész jól viselem a terhességet, csak mindig egyszerre ezer dologgal foglalkoztam és most ezeket csökkenteni kell. De nem bánom, mert mindez a mi kis tüneményes drága picuri Patrikunk miatt van!!!! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Én sem tudom mi lenne velem, ha nem ilyen lenne a férjem. Takarít, főz, mos, bevásárol ha kell, mindenben segít és persze mellette dolgozik. Csak nekem rossz ez a tehetetlenség.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Almaani,2 decit is lehet egy nap :shock: ?????
Akkor annyit fogok!!!!
Remélem a végére nem leszek alkoholista :D :D :D
Vendég

sziasztok,

wow Gigi, gratula az új verdához.
aki ma volt terhelésesen annak gratula a túléléshez. nekem tegnap volt meg az eredmény, és minden tökéletes. nagy parám a vashiány volt, de az is jó, pedig útálom a zöld kajákat és nem is szedek semmiféle vitamint. :D

Móni: 28. hét ejjha... ;)

bogyra: rendeltem 6 rucit a www-ről. csakazurammegnetudja. :lol:

mia_snow

én is szoktam inni vörösbort, hetente 1-2-szer, de akkor lecsúszik a 2 deci. voltunk múltkor görög étteremben, ott 2 deci mazsolabort ittam meg, aaaannyira finom volt, mmmmm. nyammm. na jo mondjuk attól kicsit zizi lettem, szerintem erősebb volt, mint más, mezei borok szoktak lenni. :D

viszont lehet, hogy ezért nem vagyok vérszegény? merthogy ezen mindenki csodálkozik, se vashiány, se vérszegénység, pedig annyira nem figyelek oda a kajára. sőt.... kifejezetten kerülöm a spenótot. :D

mia_snow

Bor: legalább vidáman telik a hátralévő 3 hónap! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:47-kor.
pironya

Pironya!
Én is neked :D De komolyan :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:47-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:48-kor.
pironya

Pironya: elhiszem, hogy kiakadtál! Még jó, hogy utána bepótoljátok. Meddig tervezed, hogy dolgozol? Mennyi idegeskedéssel jár a munkád?

almaani
Kép
almaani

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:48-kor.
pironya

Pironya: nem lehet könnyű. Nekünk saját cégünk van, ezért merem még bevállalni a 2 hónapot, mert eléggé én osztom be az időmet, és próbálom a lehető legkevesebb stresszel csinálni, de néha nem könnyű. De azért örülök, hogy még dolgozok, főleg hogy rugalmasan.

Tudjátok mit kívántam meg? Sajtos-tejfölös lángost! :roll: De nem nagyon tudok olyan helyet a városban, ahol ilyenkor még kapnék, csak reggel. Na ezzel most bajban vagyok! :oops:

almaani
Kép
almaani

Nektek vannak nagy "kívánós"rohamaitok? Eddig nekem nem volt, csak néha a gyümölcsök iránt, de most ez a lángos nagyon foglalkoztat! :lol:

almaani
Kép
almaani

Bárány
Én már mikor ajánlottam a borocskát :wink:
Vendég

almaani: néha igen. ezzel a lángossal felcsigáztál, szerintem holnap reggel el is nézek ide a főútra, van ott egy lángosos. :D igaz az is csak 3ig van nyitva asszem.

megfájdult a fejem. :?

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:49-kor.
pironya

Én most küldtem le két kakaós palacsintát, nálam ez a visszatérő desszert és persze a húsleves.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka
Húsleves... az nálunk minden héten van... 1-1,5 kiló marhahússal, sok-sok zöldséggel...
Milyen jó azt lepapizni a bébinek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi tényleg rég mondtad már a borozást!!
Hát most bepótolom,soha életemben nem boroztam de a cél érdekében menni fog!!!(martiniztem)mielött még antialkolistának hinnétek :lol:

Kaja:nagy bánatomban be szoktam zabálni,és fekve gondolom nem sok kalóriát égetek!!Képzelhetitek,hogy akkora leszek mint egy zsírsertés :?
Spenót:imádom
Húsleves:imádom
Palacsinta:imádom
Vendég

Nah, végre tudtam aludni egy nagyot, most már sokkal jobban vagyok! :)

Én annyira nem tudok terhes lenni hogy spenótot kívánjak! :lol: Viszont lehet h elcsesztem mert pont tegnap felejtettem el bevenni a Gravidát és lehet hogy ez a mai véremen már látszik!? Még azzal együtt is elég keveske volt a vasam a múltkor úh most bizti még szednem kell pluszban is. Na mind1, ez legyen a legnagyobb bajom!! :wink:

Ani - visszatérve a kívánósságra, én világ életemben olyan voltam, hogy ha kitaláltam vmi kaját magamnak, addig mentem utána (vagy kuncsorogtam Anyunál :D ) amíg elő nem kerítettem. Anyukám sokszor mondta is, hogy "mi lesz veled ha terhes leszel..." hát, ilyen szempontból semmi változás! Ha valamit megkívánok, azt eszem! :twisted:

KÉpzeljétek mit ettem a cukorterhelés után: kakóscsigát! Nem vagyok normális! :lol: Csak akkor esett le amikor Apa megjegyezte az orra alatt hogy "basszus, neked semmi cukor nem elég"! 8) Na ja!
Most pedig brokkolifőzeléket ettem hogy adjak a vitaminkészletemnek is! Istenkirály volt!!! :D

Bari - gratulálok a jó eredményekhez! Nem lesz itt semmi baj, meglátod!! Remélem most megnyugodtál egy kicsit!! :wink: Aztán most már nem elkalandozni mindenfelé a világhálón hülye rémtörténeteket olvasni!!!! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Bárány: szia!!! hogy vagy?
Én fekvés nélkül is annak érzem magam. Nem könnyű megbarátkozni ezzel a hírtelen mérettel, súllyal (legalábbis nekem)

Én is tegnap voltam a terhelésesen! Amikor megittam, (egy húzásra) kezdtem aggódni, hogy biztos cukros vagyok, mert nem volt tőle semmi bajom. Nade fél óra múlva azt sem tudtam, hogy vegyem a levegőt, nehogy roszul legyek.
Még a reggelit követően is émelyegtem. De hős voltam, és kibírtam a melóhelyemen a napot!

Csir-Biri: Nekem nem kell többször terhelésesre mennem!

Na még ha eszembe jut valami, írok.

Most ne haragudjatok, nem tudom ki rakta fel a képet a kicsiről, de nagyon szép baba! GRATULÁLOK!!!!
bszilvi25

Bettié volt a tündi-bündi kis bébi!! :wink: Én még ma is visszalapoztam hogy megnézzem, annyira tetszett! :D
Vendég

Sziasztok :)

Bárány, klassz, hogy benézegetsz azért néha, tényleg nagyon hiányzol! Ügyes vagyok, hogy sokat pihensz, de azért szorítok, hogy a doki szabadlábra helyezzen legközelebb.

Bluebox, azért az klassz, hogy a dudor eltünt. Milyen volt a szülőszoba-látogatás?

Mankabi, hát, én is voltam már fittebb, de azért egész jól vagyok. Mióta nem stresszelek, a keményedések száma drasztikusan lecsökkent.

Wera, szép poci :)

Csiri-biri, van most valami hányós-fosós vírus, de az ellen nem nagyon lehet mit tenni... teázz sokat, pótold a folyadékot mindenképp!

Gigaboszi, gratula az új verdához! Milyet vettetek?

Pironya, huhh, nem irigyelek... én is középvezető voltam, még így is nagyon nehéz volt leállni, de a Te helyzeted még nehezebb... Azért igyekezz pihenni, amennyit csak tudsz!

Most jöttem a dokimtól, Gabi 1150 gramm, és nagyon rendes baba a doki szerint, mert szépen beállt arccal a kijárat felé. A dokim szerint esélyes, hogy már nem fordul meg, hanem így marad. Ja, és 2 héttel nagyobb a koránál, valószínüleg nem várja meg a kiírt dátumot (06.16), hanem június elején megszületik... Izgi :)

Kép
elan

Elan! Az tényleg izgi!!!
Holnap én is megyek dokihoz is és védőnőhöz is.
bszilvi25

Bárány!
Tényleg a 29.-be léptem, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Holnap megyek dokihoz,és nagyon remélem hogy sikerül képet csinálni a kis Mirkoról,mert a multkor el olt bujva. :) :roll:
Vendég

"Én annyira nem tudok terhes lenni hogy spenótot kívánjak!" wera ezen hangonsan felnevettem. :D ezjóóó. :D amúgy én is így vagyok ezzel. inkább rágcsálnék vascsövet, minthogy ilyesmit egyek. :lol: mondjuk nálam a brokkolifőzelék is kizárt. túl zöld. :?

mia_snow

Kép

Sziasztok! Voltam ma a Genesis-be!!! Nem bírtam tovább, el kellett mennem. Szóval, Ő Kristóf:) 1059 gr. Azt mondták, nem lesz kicsi baba:) Annyira jó volt látni.
Voltam dokinál is, megkérdeztem, hogy az a dudor a hasamban mi lehetett???? Azt mondta, tényleg megpattanhatott ott bent valami, de mivel elmúlt, semmi gond. Megtapogatta, azt mondta, biztos lesz még sajna, mert nagyon feszűl a bőr, de nem káros. Kitartás. Kész lett a cukorvizsgálatom is. Megdícsért doki bácsi. A szülőszoba látogató nagyon jó volt. Megnéztük a szülőszobákat, meg mindent. Még a mai termést is megmutatták:) Nagyon édibogyók voltak:) Irígy is voltam:)
bluebox

Szegény babóca, képzeljétek, a lepénybe temeti az arcát végig. Szegény csajszi, nem győzte tisztítani a képet, de mind hiába. Úgy néz ki, mintha nem lenne a karján semmi husi, csak csont. Pedig a többi felvételen, olyan karja van, hogy csak na:)
bluebox

blubox!
Nagyon édes a babód tök jol látszik az arcocskája,gratula hozzá. :wink: :D
Remélem holnap este már én is képpel jövök. :roll:
Vendég

bluebox: nagyon éédii! :)
egyébként mi is így jártunk, végig vagy a méhlepénybe fúrta magát, vagy a két keze volt az arca előtt keresztben. akkor úgy döntöttünk hogy nem lesz több 4d, elég egyértelműen nem szereti a kölök. :(

mia_snow

Talán a 32 hét után megpróbálkozom még 1 utolsó 4d-vel, hátha mutat valamit a kiscsávó:) Ha nem, akkor így jártunk:) Gondolom gondolja magába, miért vagyok olyan kíváncsi, hisz nézhetem egész életemben:) Remélem így lesz. Teljesen beindultam a szülőszoba láttán:) Már nagyon szeretnék ott lenni:) Megkérdeztem a Genesis-ben, mi lenne ha most születne meg a baba????? Azt mondta, hogy mostmár teljesen életképes, csak 1 hónapig inkubátorban kellene lennie. Kicsit megnyugodtam:) Na nem mintha tényleg most szeretnék szűlni, csak azért kicsit nyugtató az a tudat, ha bármi történne, már akkor is életben maradna. Lehet hogy hülye vagyok, de engem ez nagyon érdekelt:)
bluebox

Bluebox, nagyon jó ez a fotó! :) Mi is megyünk jövő héten szerdán, szintén a Genesisbe; én akkor leszek 26 hetes és 2 napos.

Igazából a 28. héten akartam menni, de a hölgy, aki felvette, lebeszélt róla. Azt mondta, melső fali lepénynél, főleg, ha még hozzá is bújik a baba, és az összes magzatvíz a háta mögött van, a 28 héten esélytelen jó képet csinálni. Úgyhogy megpróbáljuk most, bár, ugye most elég nagy már. Próba-cseri :)

Kép
elan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: