A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Azért én sem vagyok egy nagy horoszkóp hívő. Nem fog összedőlni a világ, ha mégis KOSok lesznek. Én mindegyik jegyről egy-két jellemzőt tudok csak, pl. a KOS "fejjel megy a falnak, nem hallgat senkire....." ez nem túl szimpi. A tesóm viszont BIKA és nagyon jó természete van. És állítólag a Bikák nagyon jól kijönnek a szűzekkel, ami a párom, meg apám is. És az apámra meg a tesómra tényleg igaz, hogy nagyon jó a kapcsolatuk.
Na, de ennyiben ki is merül minden tudományom. Az aszcendensről meg azt se tudom mi az, de nem is érdekel.

Nono! Ebből a szempontból jó, hogy nálunk egyszerre érkezik a két gyerek. Nem lesznek féltékenyek, mert már odabent megszokták, hogy ketten vannak. Szonjának nem lesz könnyű, én 2,5 éves voltam mikor a tesóm született és nagyon utáltam. Aztán ez később is így maradt. Persze már nem utáljuk egymást, de nem is mondhatnám túl jónak a kapcsolatunkat. Mondjuk szerintem az is közre játszott, hogy én extra módon el voltam kényeztetve a nagyszülők által, aztán nem bírtam feldolgozni, hogy már nem csak én vagyok.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Na, beszabadultam a DM-be, vettem énis Jessa "pelust" egy csomival, bár nekem volt itthon egy 30db-os Molicare inkont. betét, még anyától kaptam, de a DM-es nagyobbnak tünt, igy egy csomit vettem, az jó lesz az első napokra, úgyis 10 db-os, a többit meg majd itthonra.
Találtam szőlőcukrot, feketeribizli meg narancs izűt, rögtön egyet-egyet bedobtam a kosárba, bár egyik szülésnél sem ettem, de most ki tudja, mit kivánok meg... :roll:
Gondolkodtam, hogy veszek papirtörlőt, intim testtájaim fürdés utáni vizmentesitésére (törcsi helyett, ezt el lehet dobni, nem baj, ha véres lesz), de megláttam a babacuccok között olyant, mint a vattakorong, csak vagy háromszor akkora és téglalap alakú, 465ft volt és van benne egy adag... viszont mégis kisebb, mint egy tekercs papirtörlőt bepakolni, meg puhább is és a vizet is felszivja ugyanúgy, még higiénikus is, mert visszazárható. Tök megörültem neki....

Megjártam a gyógyitárat is, fél órát fárasztottam a csajszit, hogy nekem valami homeos gyogyó kell, de most azonnal, ami csillapitja a depressziómat és a kirohanásaimat... szegény vagy 5 könyvet végignézett, mire megtalálta a nekemvalót. Hát most már nekem mindegy volt, mit ad, nagyon akarom hinni, hogy használni fog és egy próbát megér, mert 500ft volt, nem is vészes, és pár napra elég. Ha használ, nem fogom sajnálni rá a lóvét, majd kevesebbet nasizok... :roll:

Celesztina! Ugyanolyan zsebes tárolónk van, mint nektek, csak a miénk rózsaszin és a Micimaci Malackával van rajta, nem Tigrissel... :wink: Én is rögtön beleszerettem, mikor megláttam. Az árába meg még jobban, mert nagyon olcsó volt! :lol:

Horoszkóp, látom téma... :)
Hát, ettől énis parázok... inkább kos, mint bika... bár kosból is van a családban (Öcsikém), veszettül önfejü, akaratos, önző, nagyon nehéz vele. Viszont bika Zoli nővére, aki meg még rosszabb! Bár női kost nem nagyon ismerek, csak pasit, viszont a bika nő borzalmas tud lenni. Jó humorú, odaadó, aranyos, viszont állati hangulatember! Épphogy rosszkedve van, már inkább ne szólj hozzá, sőt, inkább kerüld el jó messzire! Elég erőteljes természet.
Sokat számit az aszcendens szerintem! Nagyon sokat! Bár én nemtom, az enyém mi, ha vki tudja ezeket az órákat, megköszönöm... délelőtt 10óra 10perckor születtem. Egyébként mérleg vagyok horoszkóp szerint. És nagyonis! :)
Nálunk Zoli szűz, háááát.... :roll: nemtom, mi lehet az aszcendense, de szerintem ő tipikus szűz, nagyon nagy a szabadságvágya! Fiaimmal sem egyszerübb, Attilám bak... méghozzá a rosszabbik fajtából! Viszont a nyilas egy nagyon jó jegy, legalábbis pasiban tuti, Barnabásom az... szavam nem lehet rá, szófogadó, nagyon tudja szerettetni magát, de tesz is azért, hogy szerethető legyen, nem érdekember... ezzel ellentétben Attila igen....
Na, ezt jól kiveséztem.... szal énis kis kos hölgyre voksolok, ha lehet, mozgassa ki április elején a seggét, mert nem akarok bikát!!!
Vendég

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget.
Volt már téma a visszeresedés, vki írt vmi jó kis krémet ami használt, leírná még egyszer?! Tegnap vette észre a párom, hogy a térdém "mögött" van egy jó kis foltom. SEGÍTSETEK!
Na nekem ilyen még nem volt. :cry:

Na kezdek kicsit jobb kedvvel lenni. Már nem vagyok annyira nyűgös.
Bár ma kiakasztott a főnököm.
Pénteken beszéltem vele, hogy szeretném kivenni holnaptól (05-) a teljes évi szabimat, amit megadhatnak. Ma felhívtam, hát mit gondolok én majd Ők jelentkeznek és különben is írjam le és adjam be úgy. :twisted: Na írtam egy olyan email-t, hogy nem teszi zsebre, de még a vezérigazgatónak is elküldtem....... :wink:

No de mindegy nem bosszantom magam 1 ilyen hülye picsán.... :roll:

Remélem az én kicsim is marad bika,
Danim halak, de egyáltalán nem nyugodt természet :lol:

Visszaolvasni és reagálni rátok lehetetlenség.....

KépKép
Kép
xsara

Sziasztok!

Csak bekukk :)! Általában olvasó módban vagyok...de most nem bírom ki hogy ne reagáljak a horoszkóp témára!

A kosok védelmében szeretnék szólni :) Nincs a kos lányokkal semmi baj! Lehet picit önfejűek vagyunk...meg makacsok is, de az néha jól jön! A végtelenségig ki tudunk tartani az elhatározásunk mellett. Pl ha egy kos valamibe belefog akkor azt nem adja fel. Imád élni. :lol: Ha megtalálja a számára megfelelő partnert (nem könnyű) akkor az az ember biztosra veheti hogy jóban rosszban, tűzön vizen kitart mellette párja. A negatívum pl az, hogy eme jegy szülöttei hajlamosak a szélsőségekre. Szenvedélyes típus. Fogékony a művészetek iránt. Az tény hogy nagy szabadságvágy jellemzi ezt a jegyet, de ez kimerül abban, hogy ha nem érzi hogy korlátozva lenne akkor megnyugszik és nem feszeget semmilyen határt. Akkor van a baj, ha valaki megpróbálja betörni. :twisted:

Gyerekként nem volt velem semmi gond, végigaludtam az éjszakákat, csendben eljátszottam, nem voltam önző! sőt :)...

Kos fiúkról nem tudok sajna sokat...de majd Apor megmutatja milyen is az :)

A horoszkópnál tényleg jobban számít az aszcendens. Nekem pl ikrek.

Bárki bármit mond szerintem a horoszkópnak van némi alapja...de nem szabad a jegye alapján beskatujázni senkit :)

Kép
be_be

Sziasztok,
Én is túl vagyok a védőnőn. A hátamra annyit mondott, hogy használjak gyógycipőt, vagy gyógypapucsot. Na erről ennyit....
+16 kg-nál tartok, a védőnő mérése szerint pedig +13 kg-nál.
Jövő héten szerdán jön ki hozzánk ismét látogatóba. Akkor majd elmondja, hogy mit érdemes bevinnem a kórházba.

Olyan jó ma itthon, csak az a fránya telefon ne csörögne 20 percenként :( Már megjártuk a babaholmiolcsón.hu-t is. Vettünk frottír fürdőlepedőket, kádat, állványt, pelenkázólapot, takarókat.
Ezzel egy időre be is fejeztem a vásárolgatást Lilinek....

Délután szülésfelkészítőre megyünk a párommal. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, utána beszélünk a szülésznőmmel is.

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:09-kor.
Vendég

Xsara!A krém amiről szó volt: Plerudin Forte

Celesztina!Az én két nagyobb lányom között pontosan 23 hónap a korkülönbség. Mi úgy oldottuk meg, hogy amíg kicsik voltak, kapott kisebb ajándékot az is, akinek nem volt éppen névnapja vagy szülinapja. Szerintem minden gyerek igényli, hogy legyen saját névnapja egyedül, kizárólag őt ünnepeljék. Az ikrekkel ezt nem lehet összehasonlítani, hiszen közöttük egy különleges kapcsolat van. A közös ajándék szintén nem jó, mert majd vita lesz, hogy ki játszon vele, kinek a szobájában legyen stb.
emma2008

Nono!A vonalzódon láttam, hogy Szonja már 8 éves elmúlt. SZerintem elég nagy már ahhoz, hogy nem lesz féltékeny! Imádni fogja ő is a kistestvért, eszébe sem fog jutni a féltékenykedés. Ez inkább a kisebb korkülönbségnél okozhat gondot.
emma2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:09-kor.
Vendég

be_be

[quote]A írta: kosok védelmében szeretnék szólni :) Nincs a kos lányokkal semmi baj! Lehet picit önfejűek vagyunk...meg makacsok is, de az néha jól jön! A végtelenségig ki tudunk tartani az elhatározásunk mellett. Pl ha egy kos valamibe belefog akkor azt nem adja fel. Imád élni. :) Ha megtalálja a számára megfelelő partnert (nem könnyű) akkor az az ember biztosra veheti hogy jóban rosszban, tűzön vizen kitart mellette párja. A negatívum pl az, hogy eme jegy szülöttei hajlamosak a szélsőségekre. Szenvedélyes típus. Fogékony a művészetek iránt. Az tény hogy nagy szabadságvágy jellemzi ezt a jegyet, de ez kimerül abban, hogy ha nem érzi hogy korlátozva lenne akkor megnyugszik és nem feszeget semmilyen határt. Akkor van a baj, ha valaki megpróbálja betörni.

Ez tök igaz rám is! :) :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is kos vagyok igaz csak éppenhogy... (és én is harmadik kerületi! :) ) a fiam is az és egy tündér kedves aranyos manó, bár ha valamit a fejébe vesz azt véghez viszi roll: de ennek ellenére szófogadó.

Én nem hiszek a csillagjóslásban, mégis azt látom, hogy a jegyek tulajdonságai nagyon gyakran passzolnak és ezt nagyon érdekesnek találom... szerintem sok lehet abban is, hogy az ember épp milyen időszakban várja a babót, hiszen a mama hangulata kihat a babára és így formálhatja a személyiségét.

De persze ezek mellett rengeteg egyéb hatás is éri az embert, akár egy nehéz szülés is lehet nagyon erős személyiségformáló hatással a picire. ill. egyéb későbbi élmények tapasztalatok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

köszi a vonalzó tippeket!
...én továbbra se sokmindent veszek ki belőle! :) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Moti nekem is itt szóltak a lányok a Felicitas csomagról.

Xsara a teljes évi szabadsággal nem te rendelkezel, csak a 25%-kal. A többivel a munkáltatód. Azért óvatosan a szavakkal…. Ügyes legyél! Nálunk volt olyan, akinek nem is adta ki most szülés előtt, majd ha visszamegy. Nekem pl kiadta, csak aztán rögtön betegállományba kerültem, és így visszacsinálták a 24 napomat.

Kép
téjé

Csak bekukkantok. Nagyon kómásnak érzem magam, picit fáj a fejem. Mondtam, hogy nem nekem való a koplalás. :(
Nehezen telik a nap, pedig aludtam is egyet, az előbb keltem fel.

Kamilla! Szépen fejlődnek a babáid!:)

Téjé! Köszönöm a sült alma receptet. :) Ha már nagyon unom nyersen, kipróbálom.
Az EDÁhoz azért kell altatóorvost is fogadni, mert mióta ezek a leépítések voltak a kórházakban is, több osztályra jut csupán 2 altatóorvos. Ezért nem lehet azt, hogy őket „lefoglalják” a szülészeten. Bármi sürgős eset befuthat. Meg ott a sebészet és a többi osztály. Tehát ha ebbe gondolkodnék, akkor előre kellene beszélni eggyel.

Celesztina! Neked is köszönöm a receptet. :) Mindjárt kiderül, hogy csak almából is lehet változatosan falatozni.:) És köszönöm az együttérzést is.

Nono! Tényleg csak akkor tudok sok mindenre reagálni, ha külön dokumentumban gyűjtöm össze a hsz-aimat és utána bemásolom. Amúgy fél oldal elolvasása után már biztos semmire sem emlékeznék vissza.

Mary! Szépen alakul a házatok!:)

A tegnap a párom kimosta a babaruhákat, pelusokat meg a hálóingeimet, mikor beszáradnak ki is vasalja. Nem aranyos? :wink: Segítenék neki, de ő annak örül, ha én teszem, amit az orvos mond és nem kell miattam aggódnia.
A napokban bepakoljuk a táskámat is. Már az éjjel azt álmodtam, hogy szültem és nem volt kész a táskám, mindenem itthon volt. Remélem legalább április közepéig nem lesz szükség a csomagomra. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Xsara ja bocs most nézem már túl vagy rajta, akkor mindegy. Ne bosszankodj! Nem éri meg!

Kép
téjé

Mamacka!

Végre! Egy jegy társ! Nincs sok kos a topicban :( pedig jó ilyen időszakban szülni és születni! Anyu is nagyon örült neki, mert gyakorlatilag addigra értek be az idénygyümölcsök, amikortól azokat már én is ehettem...és ettem is :)

III. kerületi kismamát sem ismertem eddig! De jó, hogy Te is errefelé laksz!

Kép
be_be

Nono!Hát jól elnéztem! Azt persze nem tudom, te hány éves vagy. Most már gondolom, hogy a neved után lévő 26 az életkorod. Mindenesetre ennyire mélyen nem mentem bele a dologba.
emma2008

Ollem/Mary: nekem sem túl jó a vénám és a védőnőm egyszer azt mondta, van az a kis labdacs, ami kézizomerősítő vagy mi, sportboltban lehet kapni elvileg és az segít, hogy jobb legyen a véna is (mármint láthatóbb). Végül is én nem vettem, csak gondoltam leírom. Sajnálom, hogy összeszúrkáltak :(

Szőlő: nem is tudtam, hogy a szűzek ilyenek :) :wink: igaz, ált.isk-i oszttárson kívül csak lányom unokatesója szűz és ő még csak másfél (de nagyon nyugis egy baba)

Zsuzsófi: férjem öccse is halak és iszonyat hiperaktív (késői gyerek, még csak 4 éves)!

Szösszenet: klassz, hogy egy napon születtetek, akkor lehet közösen ünnepelni! 8) Nálunk 6 nap a különbség, ami nem túl jó, mert túl kevés, viszont a közös ünnepléshez meg túl sok :roll:

Kamilla: a nagylány kosom valóban fejjel megy a falnak (sokszor szó szerint) :lol: annak idején én örültem neki, hogy ilyen belevaló, vehemens lánykám lesz :D De biztos nem mindenki ilyen aki a kos jegyében született. Nagy-nagy pozitívuma a jegynek (legalábbis összes kos ismerősömnél ez van) hogy rendszerető! Már most kidobja a szemetet a kukába (legtöbbször) meg ilyesmi. Klassz :wink:
Pumpóka: a rózsaszínt is láttam, az is nagyon szép. Mi azért szavaztunk erre, mert Tigris most népszerűbb, mint Malacka.
Az aszcendens számításáról meg van itt egy oldal: http://astronet.hu/index.php?apps=aszcendens
Nekem nagymamám volt nyilas és ha választhatok tuti ilyen jegyű kisbabára szavaztam volna. No nem, mintha a mostani helyzet nem lenne jó, nem azért írtam persze.

Emma: igazad van a közös névnap kapcsán, azt meg persze nem akarom, hogy még szülőként én generáljak vitázási lehetőségeket a tesók között.

Kép Kép
celesztina

[quote="gumimaci_1"]N írta:gumimaci_1ici! Pont ilyen hálóinget kaptam hétvégén a tesóméktól. Csinos darab.:D

Szerintem is :) :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

A horoszkóp témához csak annyit, hogy az én lánykám szűz, és elég nehéz eset.... Apja nyilas, szinte minden "jó" tulajdonságát tőle örökölte :roll:
Én nagyon jó és nyugis gyerek voltam, arra számítottam, hogy Lili is ilyen lesz, ehhez képest kaptam egy örökmozgó, önfejű, akaratos kis boszit :lol: ... hát nem rám hasonlít. Amúgy én bak vagyok és általában nem illenek rám a jegy sajátosságai.

Szóval én nem adok erre....

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!

Eladó egy nagyon jó állapotban lévő Pierre Cardin babakocsi hordozóval lábzsákkal együtt 30.000ft-ért!!
érd:0630-6166916

További kellemes pocakoskodást! Kép Kép
ruby1

Sziasztok Lányok!

Én is olvasó üzemmódban...
Nemrég jöttem csak haza, mert munkahelyemre vittem be a táppénzes papírt. Kaptam sok pocidícséretet, meg hogy nem is híztam...stb olyan jól esett!! :D
De azért újra megállapítottam, hogy olyan jó itthon...

Emi! gyógycipő.... :lol: már csak ez hiányozna ... :roll: :lol: Még az én védőnőm sem beszélt róla, mit kell vinni a kórházba, a kelengyéről meg nem is beszéljünk. Én nem tudom, ezek azt hiszik, hogy a 35. hét után megyünk majd vásárolni???? Szerencse, hogy van már internet, na meg ti! :D

lepényérettség: szerintem így a 30. hét körül az I. fok az teljesen normális. De dokim szerint nem is fontos a lepényérettség, mert az áramlás a lényeg (flowmetria), és egy III. fokban érett lepénynek jobb lehet az áramlása, mint egy I. vagy II. fokúnak! Szóval az UH a lényeg, ezen látja a doki az áramlást. (nekem pénteken nézte Uh-al)

mamacka! jó, hogy előkerültél!! :D a vonalzódon én sem tudok semmit kivenni... elég fura

Én is lassan neki állok mosni babacuccokat (hálóingeim, köntös már ki vannak), csak még várok picit, hogy szép idő legyen a kinti teregetéshez! Akkor olyan jó az illatuk!
Tényleg lányok! a textilpelusoknak elég a 60 fokos mosás ugye?? (vadi újak)

Kép
gabo001

Sziasztok :D :D

Helyrejött a gépem,ujra gyors.Visszaolvastam jópár oldalt,a felére nem emlékszem.
Ami a lényeg:
Örülök,hogy mindenki aránylag jól van,a babók szépen fejlődnek.....

A pociképek nagyon szépek,csinik vagytok.

Horoszkóp:A férjecském kos,a tesóm bika.Hát,nem tudom melyik a jobb :D :D De hát ez nem kívánságműsor.

Vezetés-Szöszke te miért nem mersz egyedül vezetni?Fáj a pocid?Vagy rosszul vagy?
Nekem eddig még semmi gondom nincs sem a vezetéssel,sem mással.A volán mögé simán beférek,a pedált elérem...Hasam még nem fájt sosem,nem is keményedtem még egyx sem,magnéziumot sem szedtem....
Nem érzem,hogy a hasam gátolna bármiben is,kivéve a hasonalvást,és a kozmetikázást.(na meg hogy legyantázzam a bikinivonalam)

Amúgy tele vagyok energiával,nem érzékelem a frontokat sem,nem vagyok fáradékony.
Alvás 2 részletben.Éjféltől reggel 6-fél7-ig,és délután 4-5-ig.
Tehát rám nem vonatkoznak a pizsis reggelek.Nem alszom most sem többet,mint amikor nem voltam terhes.Csak az első 1-2 hónapban aludtam kicsivel többet,kb 8-ig,de utána helyreállt a bioritmusom :D :D

Na leléptem,mert betöltöm az oldalt.Vissza Szibi olvasóba :D :D

Kép
szibi

Ja,és voltam ma szemésznél,minden ok,tehát mehet a természetes szülés szerencsére.
Délután megyek szüléselőkészítőre először.Remélem az a "nagyonkedves védőnő"aki múltkor beállított hozzám nem lesz ott :?

Kép
szibi

Ma kezdem a 37. hetet! Mához 4 hétre szülünk!!!!

És matalálkozom a szülésznővel is!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

sziasztok,

csak beköszönök. Hűha, Klarka te már nagyon közeledsz a vége felé.....

Én fáradt vagyok, de nem tehetem meg, hogy pihengessek, mert a házi duracell-nyuszim mozgásban tart... Csak remélem, h. mindennel el tudunk készülni mire jön a kicsike! (épp a lakást akarom átrendezni kicsit)

Puszi mindenkinek, aki tud, pihenjen!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Sajna esélytelen hogy visszaolvassak...mióta nem voltam,hát termeltetek... :oops: 8)

Én most nem vagyok túl jól,lebetegedtem,hőemelkedés,torokfájás,orrfolyás,gyengeség. :? Ma azért elmentem NST-re(igen ez ugyanaz mint a CTG :) ).De meg kell ismételni a vizsgálatot majd csütörtökön,mert a baba szívhangja őrülten magas volt,azt mondta a nődokim valószínű a betegségem miatt,meg míg ott voltam belázasodtam.De félelmetes volt,mert 180-200-ra is felment!! :shock: :shock: :shock: Aztán a másik pillanatban meg 140-150volt,aztán megint 180-200! :shock: Szóval a láz miatt ő is cudarabbul érzi magát odabent.A doki felírt Augmentint napi 2x1-et,meg mondta hogy kuráljam magam ezerrel kifelé,mert így nem lehet még semmit sem tenni... :shock: :shock: Úgyhogy a gyanúmra,hogy meg akarja indítani,ezzel is utalt,hogy nem lehet így semmit tenni...Amúgy élmény volt az NST/CTG. :D 30percig non-stop hallani a kis pöttöm szívhangját. :wink: Maga volt a kánaán. :wink: Mivel az én védőnőm nem nézte sosem. :( Így élveztem a mai 30percet,és csütörtökön repeta!! :lol:
Egyébként: JÓSLÓ FÁJÁSAIM VOLTAK A VIZSGÁLAT ALATT KIMUTATHATÓAN!! 8) :) kb.6-7 db. És volt közte egy ami 40-es volt!! :shock: :shock: :D :shock: :shock: Az már egészen nagy!Mondjuk nem éreztem meg,csak annyit éreztem hogy elég hosszan és rendesen bekeményedett a pocim. :roll: Kíváncsi vagyok csütörtökön mi lesz a változás. :) De a tudat hogy kimutatható jóslófájások voltak...és készülődik valaki... :D Én boldog vagyok!! :oops: :D Csak most már azt kívánom,várja meg míg meggyógyulok,mert most félteném hogy elkapná ezt a nyavaját tőlem!

Na most be is fejezem,mert 1.sok már belőlem,2.iszonyat szarul lettem a széken való ücsörgéstől... :(

Kép

Kép
mezsó

mezsó! Biztos megvárja a picúr, míg meggógyulsz!!! olyan jól éreznek ők mindent, mikor mit kell tenniük!! Pihizz, gyógyszer, folyadék, sok-sok gyümi és meglátod pár nap alatt rendbe is jössz!
Amúgy én is ezért várom már nagyon az NST-t! Fél órán keresztül hallani a babám szívét!!! Hát az csuda jó dolog lehet! :D Védőnőm sem nézett egyszer sem szívhangot!!!! :evil: Bezzeg pisit kb. 10-szer már!
Hát igen jósló fájások ilyenkor már tök normálisak neked!

Kép
gabo001

Ez igen klarka :!: Te már a végefelé közeledsz.Még egy kicsi,és babázhatsz :D :D

Kép
szibi

Klarka! Gratulálok!! Már bármikor jöhet a pici, elég érett! Lassan tényleg beindul a topik... :lol: :?

Kép
gabo001

Bébikénk 30+4

Kép

Lábikó:

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Klarka!

Te hol fogsz szulni?

En ma voltam a szulesznomnel, megbeszeltuk a dolgokat, amit kell.
Ma eleg csendes nap volt a szuleszeten.
Alig voltak.
Barcsak ilyen napot fognek ki megint. Zolinal egyedul szultem egesz nap se elottem se utanam nem szult senki.

Ejjel megint gorcsoltem egy picit, de eleg volt annyira, hogy megint egy adag barna tavozott belolem.

Gondolom nyilik mar a mehszaj.
Penteken megyek az orvoshoz UH-ra.

Magi
Vendég

Kamilla!

Szupik a kepek.

Nagyon tetszik.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Horoszkóp téma: Én is Kos vagyok, egyezek a jellemzéssel, de a legjobb, hogy én is úgy tudom, hogy a kos és a bika nem illik össze, ennek ellenére a férjem bika, és egész jól elvagyunk. Bár őt idegesiti az én állandó "lángolásom", engem meg az ő túlzott nyugodtsága, lustasága. A gyerek is bika lesz, én is egy kicsit tartok attól, hogy meg fogok őrülni tőlük, mire valamit megcsinálnak, vagy elindulunk valahova, stb., de az az egy biztos, hogy nem lehet senkit sem beskatulyázni a jegye miatt, meg nagyon sokat számit az aszcendens is, sőt, talán még többet, mint a napjegy! Meg az én gyerekem lesz, és mindenkinél jobban fogom imádni, akárhányszor is bika legyen! Egyébként valaki emlitette, hogy a bika meg a szűz nagyon jól megértik egymást, ami biztos is, mert nálunk anyu szűz, és a férjemmel teljesen egy hullámhosszon vannak, mindenben egyeznek, nagyon jó a viszony is köztük, függetlenül attól, hogy anyósa. Remélem a picivel is igy lesz! :lol:
sirkici

Sziasztok Mamik!

Végre én is eljutottam odáig, h írjak Nektek! Eddig olvastam lelkesen, de pörgősek voltak a napok szombat óta, és írni már nem sok kedvem volt.

NE haragudjatok, annyi oldal tele lett pár nap alatt, h inkább ne reagálok most senkire.

Mi jól vagyunk, MAszat újabban megtalálta a hólyagomat, és jókat "ugrál" rajta. Sajnos keményedések megmaradtak, de már nem olyan dúrván, mint múlthéten.
És, ami a legrosszabb, mi egy új építésű lakóparkban lakunk, és a II. ütemet ma kezdték el csinálni. Persze nekünk meg az összes ablakunk az építkezésre néz. Szegény Maszatomat előre sajnálom, mert hogy fogok így szellőztetni meg őt is kitenni napozni?!

Na, hát rólunk ennyit röviden.

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Kamilla,
jók a képek! :D
sirkici

jaj Kamilla,annyira aranyos...és ezek a lábacskák....Úgy szeretem a babalábacskákat :D :D :D

Kép
szibi

Sziasztok!

nálunk egy ismerős megcsinálta mind a két lány horoszkópját (hozzáértő, nem sarlatán). Nagyobbikom ikrek, oroszlán aszcendenssel - Pumpóka, szerintem te is Oroszlán lehetsz, mert a lányom 10.12-kor született, Budapesten.
Kisebbikem Bika, Nyilas aszcendenssel, minden, csak nem nyugodt...:) Ma sebészeten meg röntgenen voltam vele, mert kiugrott itthon a hintából, és fájlalta a lábát. Szerencsére nincs baja :D
A férjem Kos, én Nyilas, de ő is végtelenül nyugodt ember, igaz, a szabadságvágya óriási :roll: Egyelőre remekül megvagyunk így, négyen, és várom, hogy Hármaska kibírja-e, hogy Kos legyen, mint az apja :wink:

Üdv,
Nuska+
nuska1

Kamilla, nagyon édes képek, és az a tappancs... :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Gumimaci!

Sajnálom , hogy diétáznod kell...és ma almanap...

Celesztina!

köszi a tippet a vénára, de azért annyiszor nem szurkálnak, hogy ilyen "segédeszközöket" szerezzek be. Meg eddig azért valahogyan mindig sikerült megcsapolniuk...
Ma is azt mondta a csaj, aki vette le a vért, hogy vigyázzak még sok problémám lehet ebből... :roll: De miért???

Mezsó!

Jobbulást neked!!!

Klárka!

Te már igen közel vagy...

Kamilla!

De cuki kis tappancsocska!

Mamacka!

Én már látom a vonalzódon a babát! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kamilla!
Nagyon édes a bébi!! :)

Huhh, hajrá lányok itt a finisben, szerintem Magi, Mezsó és Klarka közül lesz vki az első! Tegyük meg tétjeinket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem vmiért a sorrend is ez.... meglátjuk... :D

Nuska!
Most néztem meg az astroneten... Mérleg jegy-Nyilas aszcendenssel rendelkezem... triplán érzékeny... :lol:
Barnus Nyilas-Oroszlán (igen, néha tud azért más is lenni a kis nyilas)
Attila Bak-Rák (hát a rákot nem vélem felfedezni benne)
Zoli nemtom, hánykor született, de meg fogom kérdezni anyósomtól! :twisted:

Ja, egyébként a bika pasik egészen mások, mint a nők... volt bika pasim, no engem kiboritott a túlzott ragaszkodásával!!! Már nekem is sok volt, pedig nekem nagyon ki kell mutatni, hogy szeretnek, de ez sokkkk volt!!! :)
Vendég

Az én párom bika, és jó esetben a kis törp is az lesz :)
Szandi szűz, de asszem messze nem illik rá a jegy, örökmozgó, akaratos, makacs, és néha azt keresem rajta, hol kell kikapcsolni kicsit, hogy pihenhessek :lol:
Én skorpió vagyok, rám illik is izzig-vérig a dolog :) Azt mondják a bika és a skorpió nem illik össze, de 1 hónap múlva lesz 12 éve, hogy "nyúzzuk" egymást párommal, így talán erre is rácáfoltunk :)
Valami biztos van ebben a horoszkóposdiban, de nem minden esetben meghatározó szerintem! :)

nici

Kiváncsiságból megnéztem Szandi aszcendensét, érdekes :)

"Mint azt bizonyára tudta, ön a szűz jegyében született, újdonságként eláruljuk, hogy az ön által megadott adatok alapján aszcendense szűz."

Pedig tényleg köze nincs ahhoz, amit erről a jegyről írnak :lol:

nici

Na jó, azért találtam egy ráillő mondatot :)
"Szorgalmas, alapos, tudásvágyó."

nici

Kamilla: nagyon édi a bébi :D :D :D

Ollem / Mary: hát igen, én is ezért nem szereztem be ilyen labdát. Bár nekem a jobb egész jó, csak a balban nem találják soha. Nem tudom, mire gondolhatott a vértvevő...? Talán csak abból indul ki, hogy ő naponta hány embert szurkál, nem feltétlenül abból, hogy Téged konkrétan hányszor szurkálnak...

Nici: nekem is régebben egy asztrológus azt mondta, hogy nem fogjuk sokáig bírni egymást a párommal -bár már akkor is évek óta együtt voltunk...

Kép Kép
celesztina

Celesztina, szeretjük mi is "ölni" egymást, de asszem uncsi lenne enélkül az életünk :lol: És mindemellett meg imádjuk egymást, a lányunkat, és már lassan két kis királylány is fog rohangálni itthon :)
Vannak alap dolgok, amik biztos nem véletlenül lettek kitalálva a horoszkópban, de ezekben a mindennapi, meg szerelmi, meg havi dolgokban nem nagyon hiszek, hisz nálunk sem érvényesülnek! :)

nici

No megyek Szandiért az oviba, utána meg bejárjuk a családot, mindenki mára találta ki, hogy menjünk át valamiért :)
Sziasztok addig is :)

nici

SZiasztok!

Kata aszcendense mérleg, sokat nem tudok erről a jegyről.

Kata nem rossz gyerek egyébként, tény hogy önfejű, akaratos, és amit elhatároz meg is csinálja, de bújós szeretetteljes, imádnivaló :) Rettenetesen okos (ma pl lerajzolt egy fejet, szemmel, szájjal, orral) rengeteg dalt tud, és jól, motorikusan is igen fejlett, ugyanis legózik!!! Ledöbbentem mikor megláttam. Szóval nincs rá panaszom, csak kicsit többet kíván belőlem mint Bence.

Bence rák, ikrek aszcendenssel. Nagyon nyugodt, szófogadó, jószívű gyerek, aki imádja a többi gyereket. Szeret felnőttes dolgokat csinálni, pl rendszeresen főz, süt, takarít, és nem csinálhatom helyette, csak el kell mondanom, hogy hogyan csinálja. Szeret olvasni, mesét nézni, számítógépezni. Az oviban ugyanakkor vezető, minden gyerek hallgat rá, és segítőkész.
Szeret egyedül játszani, nem igényli a jelenlétemet.

Kíváncsi leszek a kicsire :)

Egyébként én bak vagyok, a férjem vízöntő, állítólag ez a két jegy sem illik össze :) Hát mi köszönjük szépen, imádjuk egymást :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szibi, de jo neked, hogy a bikivonalon gondolkozol meg..... :lol:

Be-be, orulok, hogy jol vagy. Ritkan jelentkezel. A kos temahoz annyit fuznek, hogy fiunk biztosan kos lesz es en orulok neki. Legyen csak ontudatos :!:

Kamilla, hogy birod az ikrekkel :?: Nem nehez a pocko :?: Aranyos UH kepek :!: Bikat szeretnel :?: Csak nem "Mark" az a titkos fiunev :?: :wink:

Mezso, latom, radjar a rud :wink: Gyogyulast :!: Mi a kulonbseg a CTG es az NST kozott :?: Egyaltalan hogyan merik a fajasokat :?: A skalan a 100-as a maximum :?:

Celesztina, de igen, nekem nagyon is hianyzik a hason alvas :lol:

Na kepzeljetek, en meg hogy betojtam mult ejjel: arra ebredek, hogy folyik valami a combomon, ahogy az oldalamon fekszem. Kipattantam az agybol, ki a budira. Pisiltem es figyeltem, jon-e meg valami, de nem jott. Szivem majd kiesett, na mondom magzatviz, szulunk, de meg nagyon korai lenne, kicsi a bebe. Visszafekudtem, nem birtam vagy fel orat aludni. Aztan megint pisiltem es semmi. Fajasok sem jottek. A mai napom akar a tegnapi. Nehany napja nekem is vannak alhasi fajasaim, de csak fel percig kb. A haskemenyedesek meg ugyanolyanok, mint korabban. Szoval megnyugodtam, hogy csak egyszeruen elengedett a holyagom egy pillanatra. Olvastam is mar ilyesmirol. Veletek fordult mar elo :?: :?: Ja, es a fiam napjaban 2x 3x csuklik. Eleg muris :lol:

Kép
katavirag

Ollem! Szépen alakul a házatok. Már ott is alszotok?

Mezsó! Gyógyulj meg gyorsan, és drukkolok nektek!

Olyan jó látni, hogy már néhány vonalzó alatt ott van az "ANYÁNAK MÁR NAGY POCAKJA VAN" felirat. Eddig csak a márciusi topikban láttam, hát már itt is nagyon készülődnek a babócák.

Moti, Borakata! Felicitas füzetet én sem kaptam a védőnőtől, de a felicitas.hu honlapra írtam, és két nap múlva el is küldték a füzetet postán. Ha nem is nagy dolog,amit adnak a kuponnal, szerintem a cumisüvegért már megéri elsétáni vele valamelyik kiváltó helyre.

Kamilla! Nagyon aranyos a bébitek pofija!

KépKép
KépKép
atizka

Pumpó! Akkor te leszel a bookmaker?
Szerintem Mezsó kezdi.
Májusiak közül meg betippelem Babytevét meg magamat, de kizárólag április végére!!! Na jó úgy 20 körülre.

Köszi a babadicséreteket! :)

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: