Sziasztok !
lmóni : mi is megyünk a talira.
Nekünk teljesen mindegy, hogy hétköznap vagy hétvége.
Max ha olyan helyre megyünk ami nehezen megközelíthető akkor én szívesen felkapok valakit a pályaudvarnál. Nekem a keleti és a nyugati van elérhető távolságba.
A kocsi meg elvisz plusz egy mamát és babáját.
Nálunk nagyon jól megy a hozzátápi. Ádi mindent megeszik kivéve a sima krimplit. Na az abszolút nem ízlet neki.
Ma spenót volt a menü. Tettem bele sűrítésnek egy kicsi krumplit és, hogy legyen valami édes íze raktam bele almát is.
Nagyon bejött neki.

kis Popey
Silka : nálunk sem issza meg Ádi a sima vizet. Én vettem HIPP Málna-Csipkebogyóval és Alma- Citromfű granulátomos teát.
Ez nagyon ízlik neki és napi 120ml-t megiszik belőle.
Felváltva kapja egyik nap ez a másik nap a másikat.
És egy kicsit több granulátumot teszek bele mint ahogy írják a dobozon és nagyon bejön neki. Érdemes kipróbálnotok főleg ha kap már szilárd kaját is.
Nem alvós babásoknak kitartást.
Ádám olyan mint egy mormota állandóan tudna aludni. Remélem ez így is marad. Igaz én is szeretek aludni a nap bármely szakába.
Lányok nálunk viszonylag szép idő van így szerintem délután megyünk sétálni.
Tegnap is voltunk. Úgy sütöt a nap, hogy folyt a hátamon a víz olyan meleg volt. Persze az árnyékba hűsebb volt.
Öltöztetés : én ha megyünk sétálni akkor így öltöztetem. Body+vékony pamut naci+zokin+vékony kardigán+kendő a nyakba+vékony sapi ( én már nem adog rá téli vastagot mert csak megizzad ) + a maci ruhánk aminek a felső gombját már nem gombolom be. Be a mózesba és egy vékony takaró és a szélvédő ha kell.
Én már alig várom, hogy ezt a maci ruhát letehessük. Utál Ádi öltözni és annál mindig borul nála a bili. De sajna anya az erősebb így elviseli.
Na lépek megyek felkeltem mert most bónusz alvása van és alszik már vagy fél órája.
Mindenkinek kellemes napot és aki teheti menjen sétálni.