A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na mi ebbe szoktunk mostanság kint nyomulni! És az utolsó képen a legújjabb szenvedélye,mindig kint lóg a kis nyelve :lol: !
Kép Kép Kép Kép

KépKép
juba

Szép jó estét!

Beszéltem a Dörmögö játszóházzal. Fél mondattal lealkudtam az árból 20%-ot de még így is drága :( 2000ft/ gyerek. Mondjuk azt mondta a férfi, hogy még alkuképesek. :roll:

Nagyon fáradt vagyok. Rendeztünk a barátnőimmel egy beszélgetős napot 3 izgő-mozgó gyerekkel :lol: :lol: :lol: Vadvirág kalapot emelek ismét előtted :lol: :lol:

Maggie Szorítok szerdán. Örülök, hogy mész :lol:

Timi26 Jobbulást az egész családnak++++++++++++++++++++++

Kiskolbi Legalább egy vigyorgó, minden oké smilet küldj kérlek :roll:

Gréta cica is izzad szopi közben nagyon. Tiszta gyönygöző a homloka. Amúgy nem izzad.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba Berta nagyon csini. Igazán jól áll neki a rózsaszín :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jelezzétek kérlek, hogy ki jönne a talira. Ha tudunk egy körülberüli létszámot könyebb alkudni az árból 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka köszi a linket majd csemegézek onnan. Van egy jó pár játszóház.

Na eldugulok, nem szórakoztatom magam.

Jó éjszakát mindenkinek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26! Jaj..... Küldök százezer gyógyenergiát! Most felfüggesztem picit a többi vudut (Ádi sebének végleges bezáródása, Dmaggie szerdai orvoslátogatása) mert ez most fontosabb!!!!!
Holnap majd újra küldöm nekik is a vudut!!!!!!!

Viranka! De rendi vagy!!!!!!!! Dmaggie! Egy ilyen ajánlatnak nem leet ellenállni!!! (Rózsaszín kád!) :lol:

Izzadás: Zsófi egyáltalán nem izzad szopi közben, csak ha meleg helyen vagyunk, és úgy szopizunk.
Bezzeg, ha nagyon sír... Akkor este mindig van hajmosás is.

Ruha: 10-15 fokban: harisnya/nadrág, body. Erre jön egy másik naci, plusz kabátka. Takaró és/vagy lábzsák.

Juba!
Nagyon csajos Bertus!!!! Igazán csinka! :wink:

Timi26! Most, hogy írtad, átnéztem az augusztusiakhoz. Ez nem semmi, hogy ilyen hamar összehozták a kistesót! Ez szupi!!!! :D

Dmaggie! Az aksiknak feketepont! :evil:
Vegyetek újat gyorsan, hogy megcsodálhassuk Vacakocskát új satyóját! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

harisnya vagy nadrág + body

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie!
De szép méretei vannak Albertnek is. :D
Drukkolok neked szerdára.

Juba!
De csini Berta ebben a szerkóban :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Már sehol senki?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Csak beugrottam, elmesélni az örömhírt!!! Szeli fél 9-től 6-ig aludt, és csak 3/4 11-kor ébredt fel egyszer!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze én éjféltől óránkén néztem az órát, hogy "na, nem ébred?". :shock: :lol: De ettől függetlenül is sokkal kipihentebb vagyok!!!

Szóval ezek szerint tényleg a kis fogacskák miatt aludt éberebben.
Na, megyek, majd még jövök!!! Pusszantás!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Irina! Gratulálok a féléves fiadnak és jó étvágyat a mai almakóstolgatáshoz!

Kép

KépKépKép
bongyi

Juba! Micsoda csajos rucik! Nagyon jól áll Bertusnak!

Én melegebb időben úgy is szoktam öltöztetni Zitát hogy a téli bundazsákot adom rá továbbra is, viszont alá sokkal lengébben öltöztetem, nevezetesen vastag harisnya és hosszúujjú body.

Timi26! Csak szaladjon rajtatok át minél hamarabb most már ez a nyavalya! Apa még tartja magát?

Dmaggie!Szép nagy Vacakod van! Jó lenne téged személyesen is megismerni!

Regi! De jó :D !
Ma Zita is egész jól aludt!

Mi ma megyünk a - ne röhögjetek - négy hónapos oltásra Zitával, meg Levit is viszem kullancs elleni oltásra.

KépKépKép
bongyi

Bongyi, de édes vagy, köszönjük! :D

Juba: Bertus nagyon csinos és édes a kimenő rucijában! 8)

Regi: nagyon örülök a jó éjszakátoknak!

Remélem, Timi26-éknál minden oké (el is felejtettem írni, hogy nemcsak Vikdaninak szorítok, de minden családtagjának, aki betegeskedik, Őt magát is beleértve!).

Én nem t'om, hogy csinálja Ádi, hogy szinte percre pontosan fél7-kor ébred... :shock:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Ádinak Boldog 6. hónapot!

Kép

Regi!
Na látod csak átmeneti vot. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na, itt vagyok.

Ádinak boldog hófordulót!
Kép

Szóval ezer köszönet a drukkokért! Bejött! :D
Meg Szelivel elbeszélgettem :wink: este, hogy ha átalussza az éjszakát, akkor én sokkal kipihentebb leszek, és többet fogunk játszani! :D (Ez is zavart már nagyon, hogy nem volt energiám vele se jógázni, se tornázni, meg a mondókázást is abbahagytam, a fürdésnél éneklés közben ásítottam, meg ilyenek. Bosszantó! :evil: ) De ennek remélem, vége!!!

Tegnap még azt akartam írni, hogy Juba, Bertussal minden rendben lesz, helyreállnak a tágulatok, meglátod!!! ++++
Nagyon tünci! :D

Timi26! Milyen volt az éjszakátok? Remélem, hamar átfut rajtatok ez a fránya vírus!!! :( ++++++++++++

Viranka! :lol:
Hogy van a 3 gyerek? :wink:

Maggie! Szelinek is rohamosan csökken a nappali alvásideje. Tegnap 3x ¾ órát aludt… :shock:

Örülök, hogy elmész a vizsgálatra! Megy a drukk!!!++++

Én már jártam úgy, hogy túl sokat voltak az elemek a töltőn (a fényképezőhöz), és tönkrement az elem. :?

Mi már egy hete tavaszi sapit hordunk!!! :D Persze van kapucnija is a kabátnak, de az nem mindig kell ha süt a napocska! Remélem, ma is fog, bár nem sok reményt látok rá, ahogy kinézek az ablakon… :?

Irina! Akkor ezt jobb lett volna, ha előbb megcsinálják. De jobb később, mint még szenvedni!!! De jóóóó!!! :D :D :D
Szegény Ádi! Ez a fogzás egy agyrém! :(
Lehet, hogy Ádó egyszerűen csak izzadósabb! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, Bongyi, mi is 5,5 hónaposan kaptuk meg a 4 hónapos oltást :lol:

Gremese: bevállalós az a kismama, aki most augusztusra várja a 2. babát! (Nekem pl. már az sem jönne össze, hogy a csaknem 9 kg-os Ádit terhesen cipeljem -- félnék, hogy elvetélek...) Az külön szép benne, hogy így is akarták! :)

Kép
Kép
irina

Regi, köszi! :-)
Szerintem is Ádi izzadós fajta, csak a rémes kéthetes nátha után én már mindentől próbálom óvni, de az átmeneti idő, éjszakai leizzadás, központi kazán stb. miatt állandóan a megfázás fenyegeti (a szokásos egyéb okok mellett). Úgyhogy nyomatom a Cebion-cseppeket, napi 3-szor legalább Fluimar + orrtisztítás (akkor is, ha nincs benne semmi). Eddig bevált.

Kép
Kép
irina

Jó reggelt! :D

Gagyogó Ádónak boldog fél évességet!!!
Kép

Bio-kaja: szerintem nálunk lehetőségem sem lenne beszerezni :roll: , de nem is tenném...Én- főleg gyümit - öreg nénikéktől szoktam a piacon venni, akkor, amikor szezonjuk van. Nem hiszem, hogy ők agyonvegyszereznék, csak eladják azt a pár kilót, ami a kertben terem :roll: .

Juba, én is imádom a sütőtököt :lol: !! Előre félek magamtól, hogy majd megeszem Panka elől :oops: :lol: . Egyébként Bence nem szerette :shock: ...hihetetlen, hogy az én fiam... :wink: :D

Annyira szorítok nektek, hogy minden rendben legyen Bertussal :roll: . Nagyon jó, hogy ekkora minden napos feszültség mellett is meg tudod őrízni a humorodat :) , úgyhogy továbbra is várunk esténként chatelni :wink: :D !!

Csodaszép a kiscsaj!!! Hát ki mondaná már rá véletlenül is, hogy fiú?! :wink:

Maggie, te jó ég!!! Mekkora kis pasid van?! :wink: Fel sem bírnám emelni Panka után :oops: :lol: . Tényleg régen láttunk képet!! 8)

Mesi, a lökött család már megint nagyot alkotott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !! Csak aztán vigyázzon apa, mert a rehabos kislányának a felállás után következő megtanulandó mozdulatsor az lesz, hogy párnával püföljön titeket :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Öltöztetés: itthon vékony naci+ body és pulcsika, sétához erre jön a vékonyabb kocsizsák, vagy harisnya, vastag naci, body, pulcsi, mackófölső :wink: , kabát, és takaró.

Izzadás: szopizás közben, a könyökhajlatomban a feje, és csupa víz a haja :D . Ezen kívül nemigen izzad, de nem bírja a meleget (20-21 fokban már pirosodik a pofija :D , de nem izzad).

Timi26, mizu veletek :roll: ? Remélem, gyors lefolyású... :evil: !

Viranka de Frász, pöttyjelentést kérünk, amint végeztél a dokinál :roll: ! Ez a csokiszotyi nekem kicsit bizarrrr 8) :lol: !

Panka tegnap is 2x aludt, és elég jól elvolt :shock: . Délelőtt kb. 1,5 órát, délután 40 percet :shock: (a babakocsiban, 30 perc tologatás után aludt el, én pedig majd' elaludtam sétálás közben, olyan fáradtság jött rám :D ). Kissé korainak tartanám, ha úgy döntene, hogy neki már ennyi elég, még ha éjjel egész jól alszik is :roll: . Ma 1/4 6-kor ébredt, de simán visszaaludt 15 perc szopi után :D .
dettyk

3x ¾ = 3 x 3/4

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Ja, értem már, hogy ezért agyalsz rajta!
A központi kazánnal mi a baj??? Egyszer hideg van, egyszer meleg???

Mesi! Azért ezt a párnával püfölést megnézném!!! Vedd fel, hadd nevessünk!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Lehet, hogy a mi babáink meg utálták
pociban a meleget! :D

Ildike se bírja sőt a fiúk se.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja, még azt akartam írni (bocsi, de annyira örülök az éjszakának :oops: ), hogy egyértelműen lehetett hallani Szeli szuszogásán, hogy sokkal mélyebben alszik. :D Szerintem neki se volt jó ez az ébredezés! Ki tudja, milyen rossz szokást vett volna fel. Arról nem is beszélve, hogy a cumit is jobban megszokta volna... :? Pedig még nyikorogtattam is az ágyat... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Most csak azért ugrottam be,hogy gratuláljak Ádikánknak a fél évéhez,nagyon sok boldogságot neki!!! Kép És persze a szüleinek is!

Késöbb jövök visszaolvasok.

KépKép
juba

Visszaolvasás részeredmény :lol:

Irina
Ezzel a keléses témával engem sem nyugtattál meg :? de azért nem rinyálok, az ember annak örüljön ami van :)

Dettyk
Igen akartam is írni utána, h ilyen sóherek vagyunk :) a gyereknek csak egy kis műanyag rágókát adtunk lakjon azzal jól :lol:
De amúgy ő fini alamlevet kapott.
Jó ez a statisztika :shock:

Miléna
Zétinek gyógyulás

Valakinek volt kérdés, h kell e másik kocsi (Anikó azt hiszem te kérdezted):
No mi azért vettünk másikat, mert ami most van túl nagy és ha utazunk (200 km re egyik és másik család is) akkor nem fér be a kocsiba más a kocsitól szinte.
Valamint, ha BKV-val utazom nehéz és nem bírom felemelni...:( így ez most extra könnyű. Mi csak ezért vettünk másikat más esetben nem vettünk volna.
Ja és Pesten alig lehet elférni vele az utcán a kocsik mellett, mert viszonylag széles és a bérázni liftbe nem fér be. Így mi most mindkettőt használjuk attól függően hova megyünk.

A másik téma a csilli-villi babakocsi és én nem adok meg mindent a gyerekemnek, ha nem olyan van kérdéskör...Sense azt hiszem te vetetted fel. Szerintem te is érzed, h
nem a babakocsin fog múlni és a gyerkőc igenis érzi, h szereted, még akkor is, ha nem csilli villi az a kocsi. Ugyanakkor, ha most újra lehetne választani nem azt a kocsit venném meg amit megvettem.
És nem azért mert ez nem elég jó arra, h guruljunk csak vannak praktikussági szempontok aminek sajnos nem felel meg. Anno úgy éreztem, h ezek csak mind külcsín és nincs reális alapja az árának.
Mondjuk azt most is úgy gondolom, h kicsit el vannak szálva az árak, de azt hiszem meg tudnám találni az arany középutas megoldást..:)

Heni
Érdekes de nem, viszont nagyon kíváncsi volt és mindent meg akart fogni. A tányért, abban a kaját és az az alatt levő papír alátétet is megpróbálta megszerezni. Persze a poharak és tányérok is megindultak vele, így gyorsan
megpróbáltuk jobb útra téríteni :lol:
Nekem nem volt semmi másnap, veled mi volt??
Péterke nagyon vagány :) és ez a süti, tényleg 10 perces???

Minden babás kép SZUPER :)

Hajni
:( nem evés
Marci nagyon helyes és nagyon vagány ez az új haj.

Timi
Jéééézus ez a vérvétel nagyon gáááz. Remélem minden rendben lesz.

Mesi
Micsoda társaság :lol:
ÁÁ mázlista, h csak most. ÖRüljünk v szomorkodjunk?? te örülsz neki?

Bongyi
ÉN mert nem bírta a gyümit.

Most hogy Juba írta én is kaptam csakúgy virágot és ez tényleg csak úgy volt.

Babalátogatás :? khmmm...mikor pocakos voltam a fél világ ide akart jönni, de eddig szinte még senki nem volt babát látogatni. Egy kezemen meg bírom számolni :evil:
no ez lett a nagy lelkesedésből....

Ma zöld kakink volt, már majdnem neon zöld...:shock: gondolkodtam is rajta, h milyen foszforeszkálós cuccot etettem a gyerekkel, de semmi nem jutott eszembe....:)
csak anyatejet ivott/evett :) amúgy utána olvastam és ilyen esetben ez nem gáz.

Alvás nem alvás: mi is kelünk fél 2 körül majd fél 6. De sokszor van, h a kettő közt többször is felébreszt. Mert felsír, vagy elhagyja a cumit, vagy vergődik...valami mindig van.
Majd kinövi. Sajnos vagy nem, de 7-8 hónapos korukig ez tök normális. Azt mondta a védőnéni utána felírnak egy tejpépet, amit este kell adni vacsira, eltelíti és valószínű nem fog ébredni éjszaka.

Robesz, Levi boldog hófordulót

Megnéztem képeket videókat. Mindenki ééédes :) és Zsófi dumája hát nem találtunk apával szavakat. Már hallani véltük, h dezoxiribonukleinsav :lol: lehet le sem bírom írni :lol:

Sense
Úszás, almalé :lol:

Itt is nagyon gáz idő van, vízszintes eső, orkán és jég. Mindez tetőt térben elég izgi..főleg, h a szél nyomja be az ablakot és recseg ropog minden mintha hajón lennék.
Ma séta nem volt, helyette Camponába mentünk, megvenni öcsi névnapi ajándékát. Jót játszottunk :lol:
Remélem senkinek nem lett kára...

Nolka is cuki.

Viranka
Ügyes kispasi :)
Apátok, h van?? Pöttyök?

Marica
Azért gyere ha tudsz, legfeljebb átugrod a bolondozós chat-elős részt. Ha nincs időm én is átugrom. :) De néha jókat lehet rajta mulatni.
Nagyon édi lehet.

Timi
Dani jobban van??
Jajj most olvasom Rebeka is....++++++++++gyógyuljatok

KTimi
Ádi :lol:

Hajni
:cry: remélem megoldódik hamar a helyzetetek. Bár ha jó kedvű az azért jó, de próbálj meg ne nagyon aggódni.

Kacagós: Lilla is rötyög, ha mi nevetünk és a következő dolgokat találta mulatságosnak az elmúlt időszakban: halkan ham hammoltam aztán egy hangosabb hammal meghamiztam a pociját
van egy ruha labdánk anyu varta és Peti hülyeségből hozzámdobta. Na ezután kb 20 percig dobáltuk ő meg röhögte
polót a fejére dobjuk és levesszük. Most már odáig fokozta, h ő is le tudja venni
tik tak hangra
ding dongra
fürdőben anya fura formákat formáz a samponos hajából
Tali szerintem a Brendon jó hely már írtam asszem, h mi a másik csapattal is ott szoktunk talizni. Csak nehogy egy napra essen a kettő, mer akkor gááz van :)
Annyi baba nem fér el. Én úgy tudom oda nem kell előre egyeztetni meg ilyenek. Hacsak nem a Brendon tornatermébe megyünk, amit valaki már javasolt.
ÉSSS MI SZERETNÉK MENNI!!!!

Regi
Puszi Szelinek

Móni
Hááát érdekes majd írok közösbe...

Nektarin
wow 2 fog..rólunk közösbe

KépKép
KépKép
fleur

Irina! Gratulálok Ádó félévességéhez!!!!!!

Valahol azt olvastam, hogy a vitaminokat a baba sokkal-sokkal jobban hasznosítja az anyatejből, mintha közvetlenül neki adnád.
Így azt ajánlják, ha pl. több C-vitamint akarsz adni a babának, akkor Te szedjed, és így jut át Hozzá!

Tényleg bevállalós az a kismama, aki ilyen korkülönbséggel babát vállal. (Mint Vadvirág! :wink: ). De ez jó!!!!!! :D Ha így akarták, akkor ez szuper.
Én nem vállaltam volna be (direkt), de ha becsúszott volna, természetesen, akkor megtartjuk!!!

Érdekes, hogy a nulladik babánál, semmit nem mertem emelni. Túlzásba is vittem.

Zsófinál vezettem (ugye az utolsó napig/órákig), kukát tologattam, bevásárlózacskókat cipeltem (na jó, ha nagyon nehéz volt, azt Apával vitettem fel).
Persze mindenki óvott, de én éreztem, meddig mehetek el. Volt olyan, hogy nem tudtam kihúzni a kukát, mert olyan nehéz volt. Olyankor szépen visszamentem, és szóltam Apának.

Persze az első 12 hétben ezekkel is óvatos voltam!

Dettyk! :lol: Na meg a Viranka de Frász! :lol: :lol: :lol:

Regi! Éljen, éljen!!!!!!!!!! Most már kipihenheted magad!!!!!! :D

Timi26! HOGY VAGYTOK?????

Bongyi! Mi is már bőven 5 hónaposak voltunk, mikor a 4 hós oltást kaptuk! :wink:

Séta: Én ebben a jó időben egyszer úgy sétáltattam Zsófit, hogy levettem a sapiját, a kapucni csak jelképesen volta rajta, és teljesen kigomboltam a kabátját.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Oké, megpróbálom majd felvenni, hogyan püföljük párnával a gyerököt! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Irina Ádónak boldog félévességet Kép

Regi De jó :lol: Végre pihenhettél :lol:

Nappali alvás Gréta mostanában napközben maximum 1 órát alszik összesen!!!! Azt is kb 6-7 részletben :shock: Nem tudom miért, hisz előtte nagyon jó volt az alvókája. Ezeket az alvásokat úgy képzeljétek el, hogy tolat vagy épp forgolódik és a mozdulat közben egyszerűen beájul. Ez az ájulás tart kb 10 percig és aztán ott folytatja a játékot ahol abbahagyta. Próbáltam már altatni, ordított. próbáltam, hogy felteszem legalább a matracára, hogy legalább ott aludjon ha már beájult, ordított. Próbáltam sétálni vele sokat, hátha. Nem jött össze :? Kb 15 percet aludt a kocsiban és úgy ébredt, hogy úristen valamiről lemaradtam 8) Nézelődik a kocsiban és a tömegközlekedési eszközökön meg kispéciz magának valakit akit addig szugerál amíg nem vigyorog rá és dicséri körbe :lol: :lol:
Cserébe az éjszakákat végigaludja, 8-1/2-7, 7-ig alszik. Viszont a nappalok így egy kicsit, mit kicsit, nagyon fárasztóak :roll: Ráadásul apa mostanában csak a fürdés altatás után ér haza a munkából, úgyhogy mindent egyedül csinálok.
Míg írtam ezt a hozzászólást elaludt. De a csőrgője a kezében van :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönjük szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok!!! :D

Gremesi: ha érzem, hogy jön vmi nátha, extra C-vitamint szedek be (500 mg-osat), meg amúgy is random módom bekapdosok.

Kép
Kép
irina

lmóni! Jaj, ennyit alszik Cica? Nem csodálom, hogy elfáradsz. Pláne egyedül...
Én már hozzászoktam Zsófi 4x30 perces alvásához, de ehhez is iső kellett.

Irina! Oké, így dupla a védelem! :wink:

Fleur! Hát.... nem örülök a piros napoknak, de abból a szempontból talán még is, hogy ha így marad, és beáll rendesen, akkor tudjuk, mikor kell sűrűbben próbálkozni.
Hiszen csak fél év, és indul a tesó-projekt. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Én meg most vasat szedek ezerrel. A szopi miatt is, és a mensi miatt is, most extra adagra van szükségem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Esélyem sincs, hogy visszaolvassak, és vigyorgó smiley-t se küldök mert nincs rá okom. :(

Még mindig betegek vagyunk (most már családilag húz minket az ág :? ), Máté még mindig ezerrel köhög és szívjuk az orrát folyamatosan. Dokink azt mondta, szedjük továbbra is a gyógyszereket, majd elmúlik. A legborzasztóbb a hétvége volt: Máté csütörtök délutántól szombat délutánig (2 nap!) mindössze egy üveges bébigyümit és 60ml tápszert evett, ami ugye egyenlő a nullával. :shock: :( Mondjuk vizet ivott rendesen, de nagyon féltünk, hogy kórház lesz a vége. Szombat reggelre, mintha egy éjszaka alatt fogyott volna egy csomót, és törékeny kismadárnak tűnt. Aztán szép lassan elkezdett visszatérni az étvágya és a jókedve is, bár még mindig nem tökéletes.

Úgyhogy megyek gyógyítani/gyógyulgatni, meg persze dolgozni, Főnökúr megint betette a sebességet rettenetesbe. :?

Azért nagyon hiányoztok ám!!!!! :oops: Szeretnék mihamarabb ismét naponta jönni, és lépést tartani Veletek!!!! Sok puszit küldök Mindenkinek! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Móni! Vicces lehet Cica, hogy játék közben elalszik! :D

Egyébként észrevettem, hogy Szeli most nappal is könnyebben elalszik. Szerintem az alvás előtti ordítások (pár perces) is a foga miatt lehettek... :roll: Most 3/4 8-kor csak letettem, cumi és már aludt is. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi! De jó, hogy jelentkeztél!
Sok puszi Máténak!!!!!!!! És gyógyuljon pikk-pakk!!!!!!!!!
Kicsi Máté egyéééééél, erősödjéééél!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi! Mennek ezerrel a gyógyenerdzsik. Már aggódtam Értetek, de nincs meg a tel.számod... pedig megvolt... :?: Majd ha olvasod, elküldöd pü-ben? Köszike!

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi Jobbulást nektek. Az nem baj ha nem evett mikor beteg volt az a lényeg, hogy itta a folyadékot. Így nem száradt ki. Megy nektek a gyógy- és étvágynövelő energia++++++++++++++++++++++++

Lányok szed még valaki elevitet? Van egy darab dobozom, nagyon szívesen elküldöm.

Én multivitaminos pezsgőtablettát iszok és a vasat is úgy próbálom bevinni. Kevés sikerrel mert általában csak átszalad a szervezetemen. A kórházban adni akartak vért mert annyira rossz volt a vérképem ami sajnos azóta se javult :? Doki azt mondta, ha csökken a szopik száma be kéne feküdnöm kivizsgálásra. Nem igazán van kedvem hozzá. Szerintem inkább kihagyom.
A cebion mi si adjuk Cicának minden este. Olyan édi már várja, nyitja a száját, hogy csepegtessük bele :lol: :lol:

[/b]Regi[b] Nagyon aranyos mikor játék közben beájul, de örülnék legalább 1 kb 1 órán át tartó ájulásnak. Talán akkor tudnék főzni is meg kicsit rendeb lenne a lakás. De így is imádom őt :lol: :lol:

Augusztusi kismamát nagyon irígylem :oops: Szeretnék már én is ismét várandós lenni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok Grétacica azóta is alszik :shock: :shock: :shock:
Ez már kb 30 perc!!!!!!!!!!!!
Hamarabb kellett volna leírnom? :shock: :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Akkor küldök egy gólyát! :D
Kép

De akkor még ennyire se tudsz főzni, takarítani! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi Nem baj, csak jönne már a kistesó :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello!

Köszi, apával egész éjszaka váltottuk egymást a wc-n. Tiszta láz vagyok, gyerekek jobban vannak!
Megy visszafekszek mert itt ájulok el!

Kép
Kép
timi26

Második felvonás :lol:

Felülés, állás
Az én öcsim is teljesen kihagyta a mászás részt. Ő rögtön felállt és 9 hónaposan már járt. Nem tudom hova sietett ennyire :) Mondjuk eleven, de nem hiszem, h a kettő összefüggésben van.
Diszlekszia meg majd csak későb derül ki még nem isis.

Egyéni fejlődésre a másik példa, h barátném 9 hónaposa még nem mászik...viszont már majdnem beszél :shock: és az palackra vissza tudja tekerni a kupakot, ezt pont tegnap mondta.
Szóval ennyire eltérő lehet.

A Westend-es is jó helynek tűnik. Hely szempontjából szerintem sokmindenkinek jó lenne.
Kérdés mennyi....

Nektrain, Anitja, Juba a képek szuperek

Regi
Húúha Szeli négykézláb :)
Hehe Lilla is pont így szokott csinálni :lol: no mondjuk mostanában sajna nem :cry:
Védőnő :evil: no ez nagy segítség

Mesi
Kabát :lol:
Apa látom mindenfélével lelkesen próbálkozik :lol:
pirko :wink: akkor jó :)

Irina
HURRÁ!!!!

Heni
De legalább megvan az ok :)

Bébiétel azért szerintem nem igaz, h a bolti gyümi sz@r. Olvasta valaki a kismamában az erről szóló cikket. Abban pont erről volt szó, h mennyi mérgező anyag van a bolti árukban.
Azért meglepő, mert szinte semmi!!!!!!
Majd megpróbálom valahogy betenni, ha érdekel titeket.

Hajni
Pusszantás Lillának ++++++++++++++++hamar rendeződjön minden. Sztem sem volt felesleges és én is aggódnék.

Anitja
Ne hari még lógok a CD-vel csak nem jutottam el postára. A héten nem tudom, h el tudom e küldeni, de jövő héten küldöm mindenképpen. Bocsánat tényleg még 1x

Irinia
Lilla is izzad. Gyöngyözik a homloka. Főleg fürcsi után, meg mostanában, h ilyen meleg van.
Öltöztetés: van egy vastagabb átmeneti kabátunk, alá pulcsi, body. Egy vékony nadrág és arra egy vastagabb. Vagy harisnya, nadrág, vastag nadrág + vékony sapi és cipőcske

Viranka
Csokiszotyi :shock: :?

Ádi baba BOLDOG HÓFORDULÓT

Kiskolbi
:( :( :( Szegény Máté baba, puszi neki!!!!! Gyógyuljon hamar.

KépKép
KépKép
fleur

Timi26!

Gyógyuljatok meg hamar! Szegény!!!

Kiskolbi!

Máténak jobbulást!

Regi!

Szeli már négykézláb áll???? Szuper ügyes!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Lilla még mindig nyűgi, nagyon rosszul alszik, sokszor felsír, folyamatosan lógna a cicin és minden reggel üvöltve kel, most már több mint egy hete. Olyan rossz érzés, mert régen nem így kelt. :(
Tegnap beszéltem megint a védőnővel és úgy tűnik a tej nem elég tápláló neki. A gyümölcsözést már abbahagytuk, szval ezt ki lehet zárni. Azt mondta, h a fog terén még semmi nem látszik (mondjuk anya szerint attól még lehet, h ott is elindult valami....én már nem tom')
Kicsit most taknyos is, de szerencsére nem vészes.
Most az lesz a következő, h szerdán levisszük a védőnőhöz, meg az orvos is ott lesz és megnézik.
Ha nincs semmi baja akkor felírnak egy tejpépet és este azt fogja kapni, aztán meglátjuk. Védőnéni szerint nem tűnik betegnek (sztem sem)Tej nem tudom mennyi, mert folyamatosan üresre szipkázza mindkét cicit. Nehéz eldönteni, h éhes, a fog miatt vagy egyszerűen csak ennyire anyás lett :?

Ma amúgy miután a reggeli üvöltés után lehiggadt egy kicsit annyira édes volt. Bújt oda az apjához. Szépen odagurult hozzá :)
Apa meg alig bírt elszakadni. Mondta is, h elkésik a munkából :)

No pusszantás nektek!!

KépKép
KépKép
fleur

Hello Lányok,

újra gépközelben! Most nekiállok visszaolvasni. Mind a 12 oldalt. Feltéve, ha Lizkó engedi és szundizik tovább :lol:

silka
silka

Bakker, mintha nem is a mi gépünk lenne, olyan gyors!
Na csajok, küggyétek csak a gmail-re a videjókat! :lol:

silka
silka

Itt vagyok még, várom, hogy Máté felébredjen és tízóraizzon.

Köszönjük a jókívánságokat, igyekszünk gyógyulni.

Valamit sikerült elkapnom, hogy tali szerveződik. Mikorra? Mert ha addig meggyógyulnánk mindketten (mindhárman), akkor szívesen mennénk.

Timi: jobbulást! ++++++++++++

Móni: nagyon szorítok Kistesóhoz!!!! Dolgozzatok szorgalmasan! Dokit meg ne hagyd ki, nehogy baj legyen. Cicának egészséges Anyukára van szüksége!!!!

Fleur: Lilla végül nem lett beteg, ugye?

Lenne még egy kérdésem azokhoz, akiknek már megjött: Nektek simán visszatért a normális kerékvágásba? Kicsit aggódom, mert nekem most 20 naponként beköszön, mennyiség persze alig valami, de most pl. már 9. napja megvan. Szerintetek normális, hogy még rakoncátlankodik? Vagy simán ráfogható a Cerazette-re ("szabálytalan időközönként vérzés, esetleg ki is maradhat")?

Detti
KépKép
kiskolbi

Hadd írjak le még valamit, olyan büszke Anyuka vagyok :oops: :
Máté szobacirkáló lett!!!! :D Sikerül Neki pofáraesés nélkül lemászni a játszósmatracról, és mászva nekiindult a szobában. Tegnap a vasaló madzagját cincáltam ki a kezéből, és persze a porszívó gégecsöve is marha izgi (a folytonos orrszívás miatt mindig elő van készítve a porszívó). Azt hiszem, pakolhatunk... :roll:
Egyébként úgy mászik, hogy lábbal tök szabályosan, aztán mikor a kezét kell előretenni, leteszi a pocakját, előrenyúl a kezeivel, majd újra négykézláb áll, és mászik tovább lábbal. :lol: Nagyon édi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Szép jó reggel Mindenkinek!

Már ébren vagyunk 7 óta, de csak most jutok ide, Vacakocska elaludt. Ma du-n mennünk kell gyed-et intézni.

Irina, spontán szültem, illetve azt szoktam mondani, hogy spontán kinyomták belőlem a gyerekeket. (Bár Gergővel egyszerűbb volt) A két négy kilósnál ott lebegett a császár lehetősége, de végül nem volt rá szükség. Dávidnál annyira megsérült a méhem, hogy majdnem el kellett távolítani + rengeteg vért vesztettem, kaptam is utána vért. Ennyi, de én csak a szép részére emlékszem igazán. Ezt úgy el szoktam néha mondani, de nem riogatom ezzel az ismerősöket, barátokat, a várandós kismamákat. Leginkább azt szoktam mondani, hogy jó móka a szülés.
Ádónak sok boldogságot kívánok a félévességéhez!
Kép

Juba, hogy milyen édes Bertus!

Regi, szuper! Maradjon is így!!!
Végül adtál Szelinek homeós bogyót?

Bongyi, drukkolok, hogy jól menjen a dolog!

Fleur, én is ezerrel keresek babajárgányt. Pontosan azok miatt, amiket Te is leírtál. Nagyon szeretem a mostani kocsinkat, de a csomitartó tele van vele.

Móni! Megértelek, én is így vagyok, bár időnként Al baba többet alszik, de teljesen kiszámíthatatlan. Viszont ő nagyon jól tűri, ha takarítok, vasalok vagy éppen főzök mellette. A pihiszékében remekül elvan. Kivételek azért vannak. :lol: :lol:

Piros napok: nekem még nem volt hozzá szerencsém.

Kiskolbi! Mielőbbi jobbulást kívánok Nektek!

No, eddig tartott az alvás! :lol: Mennem kell! Megvolt a félóra. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Viki vagyok az augusztusi topikból, néha bekukkantok hozzátok (ahogy Ti is hozzánk :wink: ) Bocsánat, hogy "bepofátlankodok" és írok, de olvastam, hogy a talinkról beszéltek.

Tényleg nagyon jó volt, a helyet is csak ajánlani tudom. Kifejezetten ilyen bébiknek való. Én nagyon sok játszóházat felhivtam, de mind horror árat mondott, ez volt a legbarátibb ár. Mondjuk vidékről messze van... :roll: Nálunk egy anyuka vállalta be vidékről, hogy jön, a többiek pestiek vagy pest környékiek voltak és kocsival jöttek...

A másik ami miatt még irok: Az én lányom az aki már áll. Valaki irta hogy ez gond lehet később mert kimarad a mászás... Hát Fanni 5 hónaposan ült, 5 és fél hónaposan elkezdett mászni és nem volt még 6 amikor felállt :roll: Nem maradt ki semmi. Viszont semmit nem erőltettem, nem mutattam meg neki, egyszerűen csinálta... Orvos látta, szerinte ha magától csinálja nem gáz... Visszatartani nem lehet, állásból se tudom visszanyomni... De ne siessetek, mert rohadt fárasztó egész nap a sarkában lenni, hogy merre megy, mit csinál, éppen mibe kapaszkodik fel, és hogy vissza tud-e ülni, vagy eldől :?

Üdv Heninek is, remélem minden rendben van veletek :wink:

Még egyszer bocs, hogy jöttem, további jó babázást mindenkinek! :lol:

horvviki

Fleur! Szelinél még úgy lehetett látni, hogy a foga a gond, hogy a játékait drasztikusan gyömöszölte az ínyéhez, és dől belőle a nyál, de nagyond durván!!! :shock: Ilyet tapasztalsz Lillánál?

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi! Hát Máté nagyon ügyes! Bár én nem is csodálkozom, mert nagyon hamar négykézlábra állt!!! :D

Maggie! Igen, utolsó két etetésnél kapott 5-5 golyócskát a Chamomillából. Tegnapelőtt is kapott, de úgy látszik, most hatott. :D

Viki! Köszönjük az infót!!! :D Nem baj, hogy bekukkantottál!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: