A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

STEFFFFIIIIIIIIIII
de jóóóóóóóóó

Kép
gratulálunk

emano/Andi
KépKép
emano

Fúúú! most látom lementem 200 nap alá a szülésig!! :D

Lányok ma már voltak bölcsiben. Úsztam a csendben. :lol: legalább tudom intézni az itteni bölcsibe iratást. Bár az esélyünk nulla itt is. :oops: Majd beadom az első kerületben is. Hátha felvesznek végre önkormányzatiba.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

STEFFIIIIII!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
kriszta36

Steffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D :D :D
vbea

Biztos, hogy az UH időpont kérés új dolog, mert én meg mindig kedden jártam, amikor Vida UH-zott.

Zsófi! Te már megkérted Erikát, hogy legyen megint Veled? MIkor érdemes szerinted, mert én is kinéztem őt. Remélem nem lesz szabin július végén, mert nálunk ezért necces az egész. Tudod, nekem Király Kati volt, de ő most hozzánk hasonló cipőben jár :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Csak nagyon röviden. Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Jól vagyunk. A kisasszony ma már megmutatta milyen erősen tud szopni, lassanként lesz is értelme ennek az erőnek, és igazi tejet is kaphat, hisz még csak az előtej jövöget.
Mivel császár volt (a szülőcsatornába nem tudott a feje beilleszkedni, illetve a köldökzsinór a mellkasára volt tekeredve - így hiába nyomtam - kedvenc doktorom szavaival élve - nagyon ügyesen - nem tudott kijönni Fruzsi úgyhogy 4-től vajúdtam, majd negyed 12-kor döntöttünk úgy, hogy császár), ezért pénteken megyünk haza, akkor majd próbálok bejelentkezni. Addig is minden jót nektek!

Látom a képeket levadásztátok, köszönöm Gabi, hogy feltetted!!!!!
linocs

Lányok!
tudtok valahol használt kismamaruhákat áruló üzletet. :D Jó lenne 1-2 gatya, esetleg poló.

Zsófi!
te mennyiért vetted a szopipárnát??? tud vmi extrát??? szombaton láttam egyet ami nagyon tetszett. Ha U-alakban összehajtottad, akkor össze lehetett cipzározni, hogy a babó ne essen a két hurka közé és még a két vége felöl, egy zsákot rá is lehetett húzni, mint egy takarót. Olyan lett mint egy pólya. :D Igaz ez 8 ezer volt és most találtam 3990-ért is, ahol most nőnapig további 10% kedvezményt adnak. Nem tudom melyiket válasszam. :roll: :roll: :roll: Azért elég nagy a külömbség. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, akkor itt is gratula!! :lol: :lol: Nagyon potyognak mostanában a kisbabák, cyberbuli lesz bent a szülőszobán, az tuti! :D
Gabi, te leszel a következő, tutiiii! :wink:

Hanna, semmi gond! Egyébként igen, járunk úszni, sőt, most már a 3. babát csábítottuk oda (Ancsa és unokatestvérünk után) és most velük megyünk megint szerdán! Most már jutalékot fogok kérni Csilla nénitől!

By the way, Ancsa, szerdán megyünk 10re!! :D Ha esetleg te is pont akkor lennél ott!

Linocs, jó, hogy jelentkeztél! Ne aggódj, előtej után már tuti a rendes tejcsi jön! :wink: Császárnál meg amúgyis lassabb, sajnos ki kell várni! (babónak is)

KépKép
barimami

Steffi
Óriási gratula!!! Kép

Lányok, ettől a sok várandós vonalzótól egészen kedvet kaptam...

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Stefffiiii, most látom! Gratulálunk Nektek nagyoooon! Fantasztikus!!!

Mekkorra baby bummm! Mellettünk tényleg maradnia kell a kórháznak!

Kép
Kép
Kép
v30

STEFFINagyon gratulálok :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi anyu!
:D :D :D A Margitszigeten meg lapitunk, és azzal tereljük a témát, hogy letörpézzük a másikat?! :D Gratulálok, örülök nagyon!!!

Andi,
gyógyuljatok má' meg lécci! Írd, hogy mire tippel a doktor!

Kép
Kép
paklincs

Bocs Andi,
most látom,hogy már megírtad...

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz, nekünk is olyan szopipárnánk van, de azt a zsákot egyszer sem használtuk, tehát ha csak azért vennéd meg a drágábbat, akkor én nem ajánlom.
A cippzár viszont nagyon jó dolog, mert most már úgy használom szopihoz. Szinte mindig azzal szoptatok. A végét össze is lehet kötni. A várandóság alatt vettem, s alváskor használtam úgy, ahogy azt hiszem Zsófi mondta.

Ancsa, nekünk most délután csinálták éppen a lépcsőkaput, saját gyártmány, mert elég extra méretű a lépcső, ezért sajnos kész vásárlásában nem tudok segíteni.

Kép
Kép
Kép
v30

Linocs!
Gratulálunk!!!! Sok puszit küldünk nektek, örülök hogy jól vagytok! Várjuk majd a részletes beszámolót :D

Steffi!
:D

Gabi!
Most te jössz!!!!

Andi!
Jobbulást! A manóba hogy mindig van valami....

Később próbálok jönni!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok anyukák, kismamák!

Elég rég jártam köztetek, már csak Veronikuszt ismerem.

Drága Veronikusz, látom, nem lustálkodtatok. Gratulálok neked!!! És nem is dicsekedtél nekem mailben? Esküszöm a példaképem vagy, én még nem döntöttem az időpontot illetően, de ha sikerül, lesz hármaska.

Kedves Lányok, Anyukák, én két fiút szültem Sipos dokinál, tud valaki róla valamit? Most végül lehet szülni a Kútvölgyiben vagy nem? Köszönöm.
Andi.
(Áron 4 éves és Csabika 2 éves)
andry

Andry!
Jaj de jó itt látni téged!!!!!! :D :D :D :D
esküszöm, hogy ezerszer a fejemben voltál, hogy írok neked, de ..... :oops: :oops: :oops: Tikó nem szólt??? :lol:
Példakép??? :lol: A bölcsis beiratkozásnál ma a nő erősen megkérdőjelezte az épelmélyűségemet. :lol: :lol: :lol: Mondta, hogy ennyi segítség mellett, hát ??? biztos hogy ezt akarjuk?
Néztem a blogod! illetve néztem volna, ha még írnád, mert a titkosat nem tudom. Ezért is írtam volna, hogy megkérdezzem. "kutattam" utánad. :lol: Hidd el nem felejtettelek el. Különben a Tündét is ismered még innen!!!
Na majd írok egy hosszabb levelet. Csak kapjak levegőt a lányoktól meg ne rókázzam már! :lol:
Nálatok minden rendben?? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Audry, üdv újra itt! Steffi is nála szülte a kisfiát és a másodikat is nála fogja, plusz én is nála szültem és hozzá járok magánrendelésre, szóval ott van és praktizál, az biztos!!! Kórház jövőjét meg csak találgatni lehet, nekem 2 hete Sipi még nem tudott semmit mondani 100%ra, de szerinte se olyan egyszerű bezárni egy kórházat, de tényleg régen megy a huzavona! :? Az biztos, h a kórháznak itt lelkes szurkolótábora van! :lol:

KépKép
barimami

Veronikusz, hát igen, fazék nélkül nincs főzés! Gyerekzár ikeás volt? Kitartás, rókakoma már csak napok kérdése és odébb áll, ugye? :wink:

KépKép
barimami

Barbi!
nem, a Kenguruban vettem. De tény, hogy jól zár. :lol: Túl jól! :lol:
és igen! még 2-3 hét és lapulevelet köthetek a róka talpára :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

LINOCS: GRATULÁLOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!
képet nem láttam, mert hulla vagyok a visszaolvasáshoz, de tutira szép, milyen is lehetne.

lehet, hogy hülye kérdés, de hogy irogatsz ide, ha kórházban vagy?

STEFFINEk is gratula!!!!!!!!!!! :D :D
most ismét eltűnök, mert végre aludnom is kéne.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka! Linocsnak Apa bevittea laptopot, kútvölgyi online :wink:

Steffi!
a megérzéseim nem csalnak!!!! Krisztának is "megéreztem"ill.mondtam...most nálad is ráéreztem :lol:
irigykedem is!! :lol: és szívből gratulálok nagyon nagyon!!!!!!
Gólyácska! itt várlak, léci gyere :D Mindenki pocakos körülöttem!!! énisénis
Vendég

STEFFI!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D

Én ooooolyan irigy-irigy mindenkire... :oops:
És volt képed végig lapítani a szigeten????? :lol: :lol: :lol:
Meg persze Apának is... :lol:

Ancsa!
Na jó akkor most megmondom Neked mi van...
A Ti gólyátok külön szám szeretne lenni...így majd csak pár hét múlva megy felétek.
Nem akar a "tömeggel" együtt születni...ő bizony külön jön, hogy mindenki csak és kizárólag Rá figyeljen és Érte izguljon... :D
Ja meg persze így hogy ennyien szűlnek hely se lesz az osztályon... :lol: :lol: :lol:

De most már nem látom át a dolgokat...kellene új lista, hogy ki mikor kivel :D :D

Én Danit Síposnál szűltem és a sogornőm hozzá jár Vörösvárra :?

Kép

Kép
cukipofa

Nem Ancsa!!!! Gabi!!!!!!! :oops: :oops: :oops: bocsi...

Kép

Kép
cukipofa

Phű, mindent végigolvastam...

Fuzsibaba gyönyörű!!!

STEFFI HATALMAS GRATULA!! Tényleg nem került ez szóba a szigeten... :lol: :lol:

Mindenki másnak pedig kitartást, betegeskedő babáknak MIELŐBBI JOBBULÁST, kórháznak továbbra is drukk!!

Na vissza a sütő és falfestéknézegetéshez... :? Konyhabútor holnap jön, albérletet 2 hetes határidővel felmondtuk, ha más nem, a híd alól akkor már lesz időm írni... :lol:
Vendég

Steffi!!!!

Csak egy napig nem olvasok, és követhetetlenek vagytok, Lányok!

Holnap igyekszem táblát frissíteni, Steffi, kérek kiírás dátumot :)

mtunde

Steffi,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a legjobbakat Nektek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Köszi mindenkinek! :oops: :oops: Nem bírtam már magamban tartani... Csüt-ön igen lapítottam, aznap voltunk dokinál, de ott van ahol lenni kell, egyke :roll: és 4-5 hetes pici petezsák látszodott :D Szerdán reggel megyek laborra.

Adry!
Én sipinél szülök idén és nagyon rendi volt csütörtökön, tökre örült! Ha van valami extra kérdésed jöhet priviben is!

Kriszta!
Én meg gratulálok a kisfiadhoz! Én éreztem...

Zsófi!
Léna picinek! Drága nagyon!

Gabi!
Minden gólya ott van, lehet, hogy már pocaklakó ott is van vagy vándorol a kis fészke felé! 20-a körül pozítivat tesztelsz!

Tünde!
Okt. 25, Sipos és lesz szülésznő is majd azért ezzel picit várok még.

Na megyek aludni! Jó éjt mindenkinek, Gabiéknak különösen :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

cukipofa
Igen, az én Ivánom az! :D Miből jöttél rá? :lol: VAn az újság végén egy hosszúújjú szopispóló reklám. Azon is ott vagyunk mindenhónapban. Rémes egy kép :? Én, mint egy tehén olyan vagyok rajta, Iván meg mint valami kis droid :? 2006 novemberi számban hónap kismamája voltam. Mivel elírtak ezt-azt (pl.születési dátum és apa neve :evil: ) így próbálnak egyenlíteni :lol:

Steffi
Szuper!!!!! Úgy irigyellek :oops:

Mindenki pocakos.... Én is akarok!!!!! Tudom, ezzel nem titeket kell nyaggatni :lol:
MA voltam barátnőmnél...5hetes a pici lány. Teljesen bezsongtam. Olyan csöpp és imádnivaló...

borsika
Mindjá-mindjá kész a kecó!!! :D :D :D

Sinlac
Már csak receptre van és 1300ft, de ha tejézékeny a baba, akkor a doki felírhatja speciálisan és úgy csak 296ft!!!!!
Ezt a gysztárban mondta a lányzó. Dokinéni hallgatott róla, mint sz... a gazban :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Köszönöm szépen a linkeket és a tanácsokat.Hát a Brendon már ki van lőve azután jöttem ide fel, hogy megnéztem a honlapot, és a Férjem volt is ott és már több helyen keresgéletem, és aztán jöttem! De sajna ilyen pici méret nincs. Ikeának nem látok ilyet sajnos a honlapján, pedig én is úgy emlékszem, hogy nekik is volt.
Minimanót még nem néztem, de holnap majd megnézem.
Már egyet találtam de sajna az sem elég kicsi!

Renáta
nagyon jók a képek!!

Vica,
Jó téged is látni!
:lol:

Gabi,
Lehet a hétvégi vihar megzavarta a gólyákat, most már hogy szép az idő, tuti a siker!

Nagyon köszönöm a rácsos képeket! Szuper!

Barbi,
Jajj de hülye vagyok, tényleg!!! Pedig akkor is mondtad, hogy Anyukádékhoz vetéttek!

Jajj de kár, mi is szerdán akartunk menni, de Apának sajnos sok minden közbejött, így holnap megyünk 10,30-ra!
Milyen volt a hétvége??? :wink:
Nem jött mail a tanfolyamról? Beszámoló?
Én holnap este megyek, de már előre félek, hogy Lara mit fog szólni, mert most megjött Anyu, aki imád, és lementünk a kocsihoz, és mire visszajöttünk már sírt. Nem bírja most nélkülem!

Steffi,
Akkor itt is nagy, nagy gratula! :wink:
Látom nem akartál a szerda miatt görcsölni! :lol:

Cukipofa,
De aranyos vagy!
És mekkora?

Nem értettem először, hogy mi van a gólyákkal!
De így már jó!

Zsófi, Veronikusz
Köszönjük a gratulációt! Édesek vagytok!
És hogy vagytok kedves kismamik?

Zsófi
De kis ügyes lehet Léna!!! :wink:

Veronikusz,
Komolyan? Pedig küldtem jó sok nyuszikát arra felétek, hogy elcsalogassák a komát! De talán most Ő is megy hogy jobb az idő, megy a gólyák után!
Jajj, ez nem jó álom, de mivel ha nem vagy boszi, így elmondtad, és nem fog bekövetkezni!
Ok? Megígérem!!!

Gyuzsó,
Hogy vagytok?
Milyen otthon???

Borsa
Milyenek az éjszakák?

Hanna drága,
Már olyan ügyes a kisfiad!!! És milyen nagy már!!!

Na megyek mert még sok a dolog!

Szép estét!

Puszi
Ancsa

ancsaboszi

Reni!
Nemtom...olyan rögtön első blikkre rá gondoltam...
Mondjuk az Iván név nem mindennapi...de érdekes rögötn rá gondoltam.
De ez nem valami verseny volt????? Mert láttam több olyan babát akik már valamilyen formában voltak az újságban...ezek szerint Ti is.
Meg a Véda is...meg még ismerős volt valaki...

Ancsa!
Holnap megmérem, jó??????
De mi a brendonban vettük ám...mindegy azért mérem...
Esetleg asztalos??????????

Kép

Kép
cukipofa

Andry, Komámasszony!

De jó, hogy írtál!!! Gyógyuljatok meg!!!

Kép
tikó

VICA! Isten éltessen nagyon sokáig!!Boldog szülinapot!!!

Kép

Majd gyere és mond, mi volt a dokinál...
Vendég

jó reggelt....

nagyon jólesik a drukk lányok.....pláne hogy tényleg babaeső van körülöttem :lol: :lol: :lol: tök jóóóóó

remélem ma szép idő lesz.... :D
na most mennem kell, reggeli :D
Vendég

Vica, nagyon sok boldogságot szülinapod alkalmából!!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Vica!!!!
Boldogságos születésnapot!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica!
boldog születésnapot Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Vica! Boldog Szülinapot!!!

Kép
Kép
kriszta36

Vica
Boldog születésnapot!!!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vica, Boldogot!!!

Heni
, olyan ügyes ez az Áron!

mtunde

Vica!! Boldog születésnapot kívánunk!!!

Reni,
nagyon eltűntél!! :lol: tesót terveztek??? :lol:
alig várom, hogy kezemben legyen a Kismama... :lol: csak otthon maradt Apával! tuti kiolvassa a betűket belőle, mire hazaérünk.. :lol:

Audry, Dorka
sziasztok!!!!!

Hanna,
jól vagyunk, szerencsére Miklós tartja a fix programjait itt is, most is szundi van :lol: de azért tegnap 2,5 órát sétáltatott minket délelőtt :lol: :lol: kis nyavalyás!!
Áron koma?? Hátad hogy van??

Steffi,
nem csodálom, hogy alig bírtad a jó hírt magadban tartani!!

Gabi
baba drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
sztem sem kell tesztelni az ovulációt!

Zsófi,
édes Léna picinek!!!

Orsi,
motoros csaj alszik? jó idő van sétihez??

MSE???

KépKép
Kép
gyuzso

Andi,
Balu hogy van?? soksok erőt küldünk Neked a gyógymanóinkkal!!!!

Bori,
tök jól álltok a kecóval!!!

Vali,
Ádám koma hogy van??

Veronikusz,
már nincs sok hátra és rókarudi elköltözik!!!!

Itt szutyok idő van.. :roll: mi lesz így a sétivel?? :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

Kép

mtunde

Kép
Kép

mtunde

Csini kislány

Kép

apával tévébámulás
Kép

néz
Kép

"ez az enyém!" Bene leginkább leszedi ezt a játékállványt magának. Ritka pillanat, hogy legalább Villő felett játszott vele.

Kép

mtunde

Jó reggelt!

Át-átcsángálok a szakdoli mellől...

Vica, isten éltessen! :)

Steffi, benneteket is... :wink: :)

De jó az a kép Enciről! Kis csinos. :)

Ivánról azt mondta a párom, hogy abszolút Iván. És jó feneke van! Az övé ugye? :)

Gyengélkedőknek gyógypuszi.
Pocakosok: rókamentes napokat.

Dorka, igen Erika is gátvédelemmel kíséri a szülést. Eszter lányom 4560 grammal született vágás és repedés nélkül. 35-ös fejkörtérfogattal. és olyan jó volt vele a szülés után amikor Eszter szopizott, és utána Erika karjába vette büfiztetni. Ott ültünk a félhomályban, halkan duruzsolgattunk, Erika maga a megtestesült biztonság, Eszter szuszogott a karjában...
És azon a héten nem sokat aludt. Nem tudom, honnan veszik az erejüket.

Általában véve a Kútvölgyi szülészetén nagyon jól működik ez a női bajtársiasság-dolog. :)

Mmm. Megyek dolgoz.

Szép napot mindenkinek!

Ja, szerintem a lányaim nem hasonlítanak, legalábbis a tekintetük) (majd teszek fel Melindáról is közelit), de én már nem látom a fától az erőt.

Kép

Kép

Kép
memme

Tünde!!!de szépek!!!! :D :D :D és tényleg nagyon csini abban a ruciban :lol:

Reni! te nem akarsz belekerülni a táblázatba?már csak azért is,mert te is leszel még pocakos is :wink: :lol:

Úristen mennyi pocakos van!!!! :D :D :D
Vendég

Tünde, most látom a képeket. Ilyen "Apa ölében" nekünk is van. Csak házi használatra, mert Apja alsónadrágban volt épp, amikor a kép készült. :) :oops:

Kép

Kép

Kép
memme

most az Okmányiroda miatt mérgelődöm, lejárt a lakcímkártyám- ez egy dolog, de már ezért is fizetni kell? 500Ft. jó nem sok pénz, de eddig ezért nem kellett, máskor is csináltattam már.... :evil:
nemigazhogy már mindenért fizetni kell!
na megyek mert rotyog a bableves, igaz nem bográcsban,hanem itt a konyhában :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vica: Nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk neked.

Steffi: ÓÓÓÓÓÓÓÓriási gratula :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem jövök este és ilyen hirek fogadnak,nagyon örülök nektek.

Gabi: baba drukkkk megy felétek,meg zavaróm a gólyát :lol:

Levágtam reggel a Viktor haját és nem tudom,de szerintem nagyon elrontottam :oops:
Várom a visszajelzéseket a hajáról.
Tegnap este:
Kép Meg van a lábam!
Kép hajvágás után
Kép
Kép Igy aludt el,Apa ölében

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: