A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni! Én is a Chamomilla Vulgarist :D adom tegnap óta, remélem használ majd a lánccal együtt!!!

Szerintem is elég bonyi kitalálni, hogy mikor melyiket adja az ember... :roll:

Meggyütt a védőnő...

Kép

Kép
regcsiken14

Megjött a napocska küldöm is tovább:
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Köszi! Küldöm tovább!
Kép

Regi! De édesen ébred Szeli!!!!! :D
Apa látta, mondtam Ő is fiatalabb, mint Zsófi.
Erre elkezdte tanítani, hogy kell négykézlábra állni.
Zsófi persze nem akart, erre azt mondta, tiszta rehabos ez a gyerek... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk, őrületesen hasonlít rád Panka!

Regi, ügyesen áll négykézláb Szeli!

Kedves Juba! Nyugi, bár én mostanság nem tudok jönni esténként, bevallom, nekem nagyon hiányzik ez a kikapcsolódás, ha már részt nem tudok venni, én szívesen olvasom. Úgyhogy ne állítsd le magad!

Nectarin, Robesz mennyire ügyes!

Tali: szeretnék menni nagyon, bár még nem tudom, hogyan oldom meg!

Mesi, nagyon jó a kabát, hát még Zsófi a kabátban! Látom neki is tetszik!

Irina, de jóóóóóó! :D

Itt is süt a nap, már csak valami szél megállító vudu kéne....

KépKépKép
bongyi

Mesi! :lol: Én mindig akkorákat röhögök, hogy miket műveltek Ti!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Itt volt a védőnő, közölte, hogy örüljek neki, hogy Szeli eddig jó alvó volt, és hogy elég csak a cumit adnom a szájába... :shock: Egyébként fogalma sincs, mitől lehet... :roll:

Egyébként azt is mondta, hogy nincs biobolt a városban (ezt sejtettem :( ), így ha nincs kert a családban, akkor jobban járunk az üveges bébiétellel. :?

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon köszi mindenkinek a drukkot, HATOTT!!!! Drágák vagytok! :-)
Kép

Nektarin: éédes Robesz, főleg a különös fejfedős kép tetszik nekem!

Regi: milyen ügyes Szeli, nahát! Fogacska miatt drukkolok! Még olvastam egy Kin nevű gélről is, ami állítólag az ínyt puhítja, de nem ismerem. No meg a Viburcolt propagálják sokan, ez homeós kúp, csak egy ideig adni kell a bném szerint (napi 2-szer mondjuk 3 napig, és akkor kafán hat).

Juba: szerintem egy szabad fórumon mindenki akkor és úgy ír, ahogy akar, egyedül a topikrombolást nem szeretjük, de az meg eddig nem volt. Itt nincs értéktelen hozzászólás, és szerintem eddig megfért mindenki, eztán is meg fog. :-)

l. móni: drága vagy, ha összeírsz minket! Én mindenképp szeretnék menni a talira. Mindegy hova, csak hétvégi napon legyen, mert apa visz minket, és miatta muszáj. De gondolom, nagyjából ez is volt a terv.

Gremese: sebaj, majd belenő ebbe a szép kabátba Zsófika. Nem írt ruhaujjméretet az eladó? A méretszámozás valóban igen megtévesztő, érdemes centizést kérni. Mondom nagy okosan, de én is eddig csak egyszer néztem eszerint ruhát... :shock:

Helyzetjelentés: elkezdtünk gagyogni, apával 2 napja nevetünk rajta folyamatosan, ahogy mint egy kis ittas emberke a söntéspultnál Ádó mondogatja: ejejejej bababa! dedede bababa! :D :D :D

Kép
Kép
irina

Ja, Gremesém: valóban nagyon édes az a babakavalkád, ami az augusztusiak találkáján látható! Ami az álldogáló babát illeti: ő kb. 3-5 hónappal tart "csak" előrébb a többieknél, ő az, akit én csak "tornászlány"-nak hívok. Messze nem jellemző a mozgásfejlődése a korosztályára. Ülni sem kell még, most volt itt a védőnénink, és nagyon odavolt, hogy Ádi hogy ül, ha oldalt kitámasztom. No de magától...? Az (is) valóban ráér még.

Hú, holnap almázunk! ;-)
Még annyi mindenről akartam írni, de vhogy kifutottak a fejemből... :shock:

Kép
Kép
irina

Szegény Szelike!!Remélem mielöbb kibújik az a fránya fogacska!!És látom mennyire ügyes kislány elképesztő :lol: ! Regi én régebben adtam ezt a homeós bogyeszt Bertusnak amikor úgy gondolta.hogy a foga miatt nyügös(Nem az volt mert azóta sincs fogunk)Én egyszer adtam neki 17 órakor öt folyót,egyszer meglefekvés előtt.

K.timi!De édes Ádámkád!!Szereti a paradicsomos burgonyát??Melyik félét adod neki??Amit mi próbáltunk az annyira savanyu volt,hogy még én se ettem meg pedig az már durva ám :lol: !

Sense!Napközbe az alvás nálunk detto,minha fájna neki az ,hogy aludnia kell :shock:

Vrianka!Bálintnak jobbulást!!!

Robesz nagyon ügyesen ül a kádba :shock: :lol: ,édes kis pofija van!!!

Anitja!Nolkának gyönyörü szeme van!!!!

Hajni!Még mindig nincs semmi változás????

Timi26!Szegény gyerekek!Egyik elkapja a másiktól,nagyon nehéz ez igy!!Küldöm a gyógypuszikat Rebekának!!!

Dotildi!Te merre jársz??

Emese!Nagyon ari a kabátka Zsófikán!!Hipp-hopp belenő majd!!Az hordozót mi is kinőtük pedig úgy szerettem :cry: Mi is tutyinak hívjuk :wink:

Irina!Hála Istennek!!!Innentől kezdve már minden sinen van,gyorsan meggyógyul Ádika!!!

KépKép
juba

Juba, el sem nagyon fogom hinni, ha már nem lesz semmi baja Ádinak (azért persze várjuk meg a teljes sebgyógyulást)! Ilyen még nem volt, amióta Ő megvan!

Kép
Kép
irina

Bongyi!!Már olyan régen beszélgettünk,TE is nagyon hiányzol nekünk ha nem jössz!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Regi!
Megnéztem a berregős videót! HALÁLOS!!! :lol: :lol: :lol: Annyira édi rajta Szelina!
Azért gondoltam meg magam, mert olvasgattam most utána, és mindenhol azt javasolják, hogy kanál vagy pohár vagy csőrös pohár.
El is mentem rögtön a rossmannba (ez van nekem közel), és vettem egy csőrös poharat (szelepes). Nem szelepes már volt, de abból nagyon jön a cucc. Kipróbáltuk vízzel. Szerintem szívott belőle valamennyit. Majd próbálom adni neki naponta többször, hátha ráérez! 8)

Irina!
HIPP-HIPP HURRÁ :!:

Bio-kaja!
Őszintén szólva én nem hiszek ebben az egész bio-kaja mizériában. Szerintem csak akkor kell a gyereknek bio kaját adni, ha az egész család azt eszik. Gondoljátok meg! Fél (egy) év múlva amikor paprikáskrumplit főzöl, akkor csinálsz a családnak külön, és külön BIOKRUMPLIBÓL a Picinek. Lehet, lusta vagyok, de én ezt tuti nem csinálnám.
Mondjuk nekünk általában minden saját termés, de mi is használunk rovarirtót. És nem is hiszek abba, hogy lehet enélkül olyan zöldséghet / gyümölcsöt termelni, amiket néhol látok. Vagy ha mégis, az gyakorlatilag megfizethetetlen...

Ildikó
KépKépKép
sense4

HIPP-Híradó: :lol:
Van olyan ital is, hogy édesköménytea+alma: ebben sincs cukor. :D
Csőrös pohár: védőnénink szerint nem muszáj kipróbálni, ha megy a babának a sima pohárból ivás. Szerintem azért megnézem, mert Ádi elég mohó.

Kép
Kép
irina

Irina!El tudom képzelni,hogy micsoda megkönnyebbülés lesz ez most nektek! Bárcsak én is már ott tarthatnék,hogy el tudjam mondoni,hogy minden rendben van a veséjével!!! De szerintem ez jó pár évig még nem tehetem meg...
Na de én már annak is örülök ha nem lesz rosszabb neki,ha nem találnak bacikat a vizeletébe,nem nőnek a tágulatai.
Néha nem is hiszem el,hogy beteg hiszen olyan jókedvü,vidám,egy igazi kis ajándék ő nekünk :D

KépKép
juba

Univer Sütőtök-alma desszertbe sincs cukor. Most ettünk,feleztünk Bertussa :lol: (Kis koromba azt mondta anyukám ,hogy nagyon odavoltam a sütőökért,hát ez nem változott az óta se.Nem bírok ellenállni neki :oops: )

KépKép
juba

Sense! Én teljesen egyetértek veled! Eleinte külön mostam a babaruhákat, vasaltam mindent, a ruháit, a pelenkáit...
Ma minden egybemosok, még az öblítőt sem nézem, hogy szenzitív-e, csak az illata alapján választok. A pelusokat nem vasalom, a ruháit is csak akkor, ha megyünk valahova...

Van egy zöüldségesem, oda járok, onnan veszem azt, amit mi megeszünk, és abból csinálom azt, amit Zsófi eszik.
Én nem "parázom túl" ezt a bio-vegyszer témát.

Azt eszi, amit mi.

Ma mondjuk üvegeset adtam (zöldségeknél egyelőre inkább üvegeset adok, de már kezdek én is főzőcskézni neki).
Szóval Univer zsenge sárgarépafőzibe tettem párolt almát.
Apával megkóstoltattam, ő beleborzongott, és is húztam a számat. Inkább savanykás lett az almától.
Zsófi meg megkajálta az egészet... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Apa pacsit adni tanítja Zsófit! :shock: Persze ez sem jött össze!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Megnéztem én is az augusztusiakat,hát nagyon édes babák vannak ott is!Mennyire ügyesen ülnek.Az én kicsim még nem tud magától ülni de állandóan belekapaszkodik a kezembe,hogy húzzam fel,de olyan képet vág közbe mint akki ezerrel erölködik :lol:

Valaki kérdezte,hogy "nem mentek el a látogatók"?! Hát meg se érkeztek,az ilyet úgy nem szeretem amikor bejelentkeznek az ember készül rá aztán meg lemondják :twisted:
Volt egy ilye" kedves" látogató aki másfél hónapon keresztül minden hétvégére bejelentkezett aztán rendre visszamonta :twisted: Alig voltam ki akadva,akkor ne igérje meg,hogy jön,hisz nem kötelező!!!!

KépKép
juba

Sziasztok,

köszönöm Mindenkinek, nagyon drágák vagytok.

mivel reggel sem evett Lilla, így levittem a dokihoz.
1 hónapja 7080, ma 7480 így a doki szerint jó ez ne izéljek mááá.
picit piros a torka (most is, 1 hónapja is az volt) így kiharcoltam egy tenyésztést, szerdán lesz eredmény.
és mellesleg kötőhártyagyulladása van, kaptunk cseppet. :?
ma is alig evett, hajnalban jól, akkor 170.t, délelött 40 ml-t, most 1kor meg 70-t, de elaludt, így a babakocsiban álmában megitta a többit is.
Remélem a torka lesz az, akkor kap gyógyit és pár nap és vége ennek az egésznek.
Bár a doki szerint nem az, szval szte felesleges volt...
sztem meg nem. :?

sztem totál hülyének néz, h mit izélek, mikor hízik. arra, h 1 hete 7580 volt, annyit mondott, h ne mérjem hetente. :evil: :evil: :evil:

jaj, de jó nektek.. tali... mi messze lakunk.:(

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Szeli is kevesebbet eszik sokkal, mint egy hónapja, de ő hízik, így nem aggódom. (Pláne, hogy most is közölte a védőnő, hogy akkora, mint egy 8 hónapos baba... :shock: )
Végülis Lilla súlya se rossz, de szerintem az nem jó, hogy fogyott... :roll: De nem szakértek... :(

Bio zöldség: Lehet, hogy igazatok van... :roll: Mert ha meg rászokik az üveges kajára, akkor meg nem eszi majd meg a főztömet... Pedig én imádok főzni! :P Vagy arany középút: adok ezt is, azt is. Kész pássz! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Apa itthon volt 3 órát, hát persze Szelinek így minden happy!!! :wink: Még csak álmos sem volt! :lol: Pedig 3 órája nem aludt. :shock: Egyszerűen az is elég neki, hogy nyüzsgünk, és beszélgetünk. De jó lenne, ha mindig így lenne!!! :roll: :P
(De most letettem aludni.)

Kép

Kép
regcsiken14

Édes zsíroskenyér!

Kiteszem a lábam egy délelőttre és tessék.... :lol: Most csak gyorsan, ha elauldt Vacakocska, jövök bővebben is. Dél óta ébren van, semmi jelét nem mutatja, hogy álmos lenne.

Voltunk tanácsadáson. Paraméterek: 8590 g és 71 cm.
Ezek után úgy döntöttem, még nem kezdjük a hozzátápit. :lol:

Ja, és mindenkinek, aki aggódik jelentem, hogy szerda du-ra van időpontom a dokbácsihoz. Tisztára lelkiismeretfurdalást csináltatok nekem, pedig én télleg nem akarom elsunyizni a vizsgálatot, csak el kellett tolnom.

Pusz, majd jövök.
dmaggie

Juba, jól értem, hogy Bertus kinőheti a betegségét? Ez jó hír, még akkor is, ha még odébb van a teljes gyógyulás!

Kép
Kép
irina

Regi: nálunk is ez van, egész hétvégén alig volt nyűgös Ádi, mert apa itthon volt, meg ha apa foglalkozik vele, sokkal kezesebb. Hm... :shock:

Dmaggie: gyere is, ki vagyunk éhezve infókra!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Szopi közben beájult Vacakocska, van némi időm. Inkább hagyon a dagadt ruhát másra és jövök.

Huhuhú, már megint jó kis képeket láttam: Noel nagyfiúsan bögrézik. Robesznek meg főleg a rágókás képét imádtam. Zsófi egy tünemény, ahogyan az új kabátjában pózol. Szeli meg teljesen ámulatba ejt. Nagyon ügyes. Megnéztem a vidijót is, cukkancs nagyon. Még Gergő és Albert is megkuksizta. :lol:

Bálintnak, Vikdaninak, Rebekának, Lillának jobbulást kívánok! ++++++++++

Nos, mi jut az eszembe?

Talán a legfontosabb: Irina, nagyon örülök! Éljen, éljen, éljen! Gondoltam ma Rátok többször is!

Megnéztem én is az augusztusiak képeit. Csudapofák! Nagyon jó lehtett, ennyi baba együtt.....
A talin nagyon gondolkozom. Nekem nem egyszerű, se így, se úgy. Vonattal két és félóra, kocsival ugyan kettő, de mint már írtam nem vagyok egy nagy vezetős. Pedig nagyon jó lenne személyesen is találkozni Veletek!

Bio-kaja: nem tudom. Nekem mindig az jut az eszembe, hogy ok, nem használnak semmilyen vegyszert a növényekhez, de mit tudunk a talajról? Nem értek ahhoz sem, hogy a különböző vegyszereknek mennyi a bomlási ideje, de ez mindig felvetődik bennem.

Mozgásfejlődés: én továbbra sem erőltetek semmit. Majd csinálja a kölök, ha akarja. Időnk van mindenre. Nálunk egyébként volt már példa erre is, meg arra is. Dávid mindent nagyon hamar csinált. Még nem volt tízhónapos és már egyedül járt, Gergő kicsit lassabban haladt, de mire kellett, minden szépen megvolt.

No, most talán elég is lesz ennyi.
dmaggie

Maggie, köszönöm a ránkgondolást, éreztem! :-)))
Igazad van a nemerőltetéssel, csak ezt elsőgyerekesként olyan nehéz csinálni. Meg vmiért azt gondolom, ha többet tudna mozogni a babám, jobban lekötné magát (bár ez temperamentumfüggő is).
Biokaja: van bnőm, aki csak és kizárólag ebben gondolkodik. Felénk semmi biotermék nincs. Bizonyos dolgok (őszibarack, alma) lesznek a kertben, ami jó (gondolom, mert hogy ki mit ereszt bele a földjébe, az embere válogatja). De én inkább üvegeskajázok, minthogy apának időrabló különfeladatként biogyümölcs-vadászatot jelöljek ki (amikor így is későn ér haza).

Kép
Kép
irina

embere = emberére

Kép
Kép
irina

Dmaggie! Ez az! Mi van a talajban....
Én inkább nem foglalkozom ezzel. Nem idegesítem magam!
Eszünk mindent! :wink:

Apa most arra tanítja Zsófit, hogy mondja: "APA". :shock:
Persze Zsófi nem mondja, ezlrt párnával püföli. :lol:
Ja, és azt mondta, megmondja a kistesónak, hogy két hónaposan már járnia kell, mert az "előző" olyan béna volt. :lol: asifsduhfgsidfofioeiwserwvksuies kjei ejk sek fa hfkefkw kgw

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és azt mondta, megmondja a kistesónak, hogy két hónaposan már járnia kell, mert az "előző" olyan béna volt. :lol: asifsduhfgsidfofioeiwserwvksuies kjei ejk sek fa hfkefkw kgw

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Ne haragudjatok, de ennél a résznél:
[quote]a írta:sifsduhfgsidfofioeiwserwvksuies kjei ejk sek fa hfkefkw kgw

Apa bejött a képbe, és háromszor rányomott az elküld gombra. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Én próbálom követni, amit a védőnő mondott. Szárnyal a fantáziám. Üveges javítok fel, meg kutyulok mindenfélét.

Dmaggie! Azta! Micsoda méretek! Szép kiccsávó! :D
Majd gondolunk Rád szerdán nagyon, hogy minden rendben menjen!!!!
Fú de jó lenne, ha tudnátok jönni a talira. Azt hiszem Kaqk-ék is debreceniek. Ők nem jönnének? Esetleg ha összafognátok. Vagy valami pesti rokony, akol aludni lehetne... :roll:

De ha esetleg most nem tudnátok eljönni, a nyári terasz-talin ott kell lennetek, kifogás nincs! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Nem sajnos nem tudja elnőni esetleg a tágulatot de akkor még mindig ott van az osztott üregrendszer...

Emese!Apátok de lökött :lol: :lol:

Maggie! Nagyon drukkolunk neked szerdán!!!Bizony itt nincs kecmec mert amit ide leírsz azt mi betartatjuk veled! :wink: Gyere jó hírekkel!!!!!!!!!!!
Szép kis méretekkel rendelkezik Albert,de képet is kérünk róla!!!!!!

KépKép
juba

Juba: sajnálom nagyon :cry: Kezelhető?

Maggie: én már többször elmorfondíroztam azon, hogy egy törékeny nőből (mint te) hogy születhet ilyen nagy baba (merthogy belőlem nagy baba született, amögé még tudok érveket felsorakoztatni ;-)) Vagy nem is volt olyan nagy, csak fél év alatt nőtt ekkorára? 8)

Kép
Kép
irina

Két kérdés:
1. Mit adtok a babára átmeneti időben (10-20 fok között) kintre? Én most vettem átmeneti kabátot Ádinak, de alá kell majd még öltöztetni).
2. Nektek is izzad a baba szopizás (evés) közben? Nekem tisztára, de amúgy nem szokott (a hátát nézem, az nem nedves). Akárhány percig szopizik is, fürdik Ádi fejecskéje az izzadságban...

Kép
Kép
irina

Irina! Köszönöm,hogy érdeklődsz! Most két havont kell járnunk vizeletvételre ,négy havonta pedig uh-ra ahol nézik a tágulatát stb.Amennyiben ez nőne vagy rosszabbodna akkor megbeszélünk az urológussal egy időpontot ahol ő is megvizsgálja és eldönti,hogy mi legyen a továbbiakban.Elég-e a gyógyszeres kezelés vagy esetleg szügség van űtéti beavatkozásra.Eddig kétszer voltunk urológusnál az utóbi vizsgálaton az eggyik tágulatot nem látta(valószinű összehúzódott)azt mondta egyenlőre mindek oké(a helyzethez képest)és négy havonta kell kontrolra járnunk.

Én az utóbbi napokba amikor ilyen jó idő volt adtam rá egy harisnyát egy vékonyabb nadrágot,egy vastagbbat,felülre badyt,pólót,pulcsit és egy vastag pulcsit(amit én nercbundának hívok mert szőrös :lol: ) Sose tudom eldöntni,elég-e a ruha ,vagy sok??!! Majd dobok róla képet ha feltöltöm a gépre!
És Bertus nem izzad evés közbe ,én viszont igen mert össze vissza csapkodja a fejét,mozog ide-oda kész tortúra nálunk az evés!

KépKép
juba

űtéti beavatkozás=műtéti beav...

KépKép
juba

Irina! Bár Szeli cumisüveges, mikor még kézben etettem, mindig beizzadt a feje ott, ahol hozzámért. Az ülcsiben nem izzad.

Öltöztetés: 10-15 fokban: itthoni ruci (body + rugi) + van ilyen melegítő féle ruhája, az elég vastag, puha, és arra még a takaró. Lábzsákot még nem vettem le a babakocsiról. De ha nagyon süt a nap, akkor a takarót leveszem Szeliről.

Reagálnék másra is de agyilag kész vagyok... bocsi! :oops:
Hülye voltam, mert ma nem aludtam napközben. Lehet, hogy fél óra is sokat számítana... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Szelit letettem egy kicsit a földre (plédre természetesen), nehogy ne másszon azért, mert kevés a hely a járókában! :wink: Bár ez még odébb van, de hadd szokja. Az ágyra már nem merem feltenni (lásd Zsófi).

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Mi ma egész délután kint voltunk 6kor jöttünk be :shock: de olyan jó az idő:-)
Nekünk van átmeneti overálunk, abban nyomjuk.

Irina minden Univers kajcsi cucu nélkül van!

Emese vicces fickó a párod! :-)

Regi vigyázz is Szelire!Én nem tudok napközben aludni:-(

Heni
KépKép
heni81

Gremese: olvastad??? Az augusztusiaknál kistesó lesz augusztusban! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

VikDan délben újra kidobta a taccsot, után 4x volt hasmenése!
Csoportosan elvonultunk az orvoshoz, vírus, kaptunk mindenféle hasfogót, hányinger elleni gyogyit, stb.
Mióta hazaértünk Rebeka és a barátnőm kislánya felváltva hánynak, a barátnőm is, és én is küszködök a hányingerrel!
Szép éjszaka elé nézünk!!! :(

Amint tudok jövök!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Jaj, Timi, jobbulást Nektek és nyugalmas éjszakát!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Timi!
++++++++++++++gyógyuljatok :)

Maggie!
ezek a számok nem semmik :shock: óriásbébi vacakocska :)
van pesti lakásunk ami még megvan,akár ott is alhattok éjszakára :) rózsaszín kiskád is van :)

Irina!
de jó h. javultok :) piros paprikás csudakrém is segített,v. az utolsó beavatkozás?

Szeli!(már így hagyom :oops: )
én is inkább bogyót adok gyerekeknek mint vmi AB-t :)

Mesi!
a tutyi nálam is kapucni :) a kabát meg nagyon csini Zsófin :)

én meg olyan vagyok mint Szörnyella de Frász,mindenhol pöttyöt látok :evil: mintha Bálinton is lenne,holnap megyünk amúgy is dokihoz majd kiderül :)

ja :öcsém hozott Svédországból csokiszotyit :) hát az isteni :) szotyi csokival bevonva és színes is :)

szép estét,esti műszak alkosson sokat,h. kómás fejjel jó kedvre derítsetek :)

KépKép
viranka

Irina!

Ildike is izzad evés közben de nem csak ott ahol a kezemen
fekszik hanem az egész feje.

Timi26!
Gyógyuljatok meg hamar!

Mesi!
Apátok kész.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

www.jatszohaz.lap.hu
itt is érdemes körülnézni :)

KépKép
viranka

Halihó!

Délután Vacak Vacakovics kemény 40 percet aludt. :lol: A mai termése nem érte el a két órát! :shock:

Egyébként már nagyon ügyesen forgolódik az oldalára. Tovább is megy néha, csak még nem tudja, hogy a karocskáit hogyan kellene raknia. Ma a rendelőben is állandóan ezt csinálta, majdnem leesett az asztalról. Meg nagyon figyelte, hogy a mellette lévő 6hetes kislányt hogyan vizsgálta a dokibácsi. Mivel többen is voltak a váróban és még várni kellett a dokibácsira, hogy befejezze a rendelést a betegeknél kérdeztem az ismerős védőnőt, hogy engedjem-e magam(unk) elé a kicsit. Inkább őket is behívtuk. Tök jól elbeszélgettünk. :lol: Tündéri kislány volt. Olyan furcsa volt nézni, hogy nemrég még Albert is ilyen volt. :lol:

Irina, nem tudom, hogy hova férnek a gyerekek, de nekünk mindig nagy babáink voltak. Valszínűleg a terhességi diab. miatt. Dávid 4450 g. volt, Gergő a 37. héten 3450 g., Albert 4070 g. Igaz, hogy nem vagyok nagyon magas, sőt, de azért eléggé asszonyos az alkatom. (+ kilók) :lol:

Viranka, nagyon meghatottál. Gondolkodom nagyon, még meg kell beszélnem a pénzügyminiszterrel is a dolgot. :lol:
Csokiszotyi? Milyen az íze? Nagyon szurkolok, hogy ne bégetés legyen!

Juba, köszi Neked is! Majd beszámolok, bár a cit. eredményére várnom kell néhány napot.

Timi, szegénykéim. Ez a legrosszabb :( . Mielőbbi jobbulást kívánok. Remélem gyors lefolyású lesz, nem húzódik el sokáig! +++++++++ Millió gyógypusz!
dmaggie

Jajj Timi!Jobbulást az egész családnak,és a barátnődéknek is!!!Remélem mihamarabb túl lesztek rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldöm a gyógy enerdzsit!!!

KépKép
juba

Lemaradt!

Albertre az itthoni ruha fölé egy polár-féle nadrágot, kiskabátot adok. Ha hidegebb van, erre még kap egy bélelt mellényt. A kocsiban meg van lábzsák, pléd. Eldöntöm, hogy melyiket használom, avagy nem használom.

Ma vettem neki tavaszi sapit is! Keresnem kell akkumulátort a fényképezőbe. Az előzőeket elkezdtük tölteni, a töltő jelzett is, hogy kész. Csak éppen a fényképezőbe téve se kép, se hang. :evil:
dmaggie

Viranka, szerintem az Erős Pista nem igazán hatott, csak a kikanalazás. Most gyakorlatilag alig van már trutyi a sebből, forr össze -- öröm nézni.
Csokiszotyi? Felcsigáztál. Legalább meghámozták előtte? Már csak a csoki miatt kérdezem (elképzelem, hogy mondjuk a Túró Rudi csokirétege alatt lenne egy kemény hám, ami nem lenne ehető, majd alatta a túró... hm! ;-))))))))))))))

Maggie: ezek a méretek, jó isten! Hogy szülted meg a csaknem 4,5 kg-os babádat? Virankánk szült itt a topikban 4,5 kg-os babócát (de én sem panaszkodhatok: 4170 gr...), és van még jópár 4 kg-os (Linike, Vikdani és a többiek).
De jó lenne, ha tudnátok jönni a babatalira!!!

Mi ma a fogzás gyönyöreiben merültünk el ismét (ordítás, vigasztalhatatlan sírás, ami a Dentinox helyett jobbára cicizéssel múlt el -- ez utóbbi most már az univerzális gyógyír), fogak nélkül. Nekem mondjuk kereken 6 hónapja tűnik ugyanolyannak Ádó alsó ínye, onnan vigyorog két vonalka ránk, de semmi nem történik.
:shock:

Kép
Kép
irina

Köszi, lányok, az öltöztetéses, izzadós leírásokat!

Hörcsög, mi is izzadunk, ott is, ahol nem ér Ádó feje a bőrömhöz. Meg játék közben is, de a háta nem izzad le. Fura. Reggelre viszont a háta nedves, pedig csak vékony pamutrétegeket adok rá, abszolút nincs éjjelre túlöltöztetve. Nem értem...

Maggie: SZERDÁN SZORÍTOK NEKED!!!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: