[quote]L írta:övöm le magam!
Bambi, miket beszélsz?Pont a szülinapodon??? Illetve csak beszélj, egyáltalán nem vagy sok!!!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!! Köszöntés volt?
Remélem, már nem fáj a hasad, elég rémisztő amit írtál (sírás kerülgetett annyira fájt..) Ja, a munkához pedig még kitartás!!
Örülök a jó híreknek Babyteve kapcsán, remélem még mindig jól és egyben vannak!
Pumpókaszerintem hagyd az antidepresszánsokat, és véletlen se gondolj szülés utáni depresszióra!!Nekem tegnap pl. eszembejutottál, amikor a Taxi 4-et néztük, benne 2 fiú gyerkőcöt. Tök jó lehet!! (Persze én könnyen beszélek még, 1 fiúcskával a hasamban)
Litukaüdv újra itt, majd jelentkezz, hogy sikerült-e a matracvásárlás. Örülök, hogy megkaptad a választ még időben!
Felsőaépp akartam írni én is hol vagy, mikor bejelentkeztél. Jó hogy újra itt vagy!
Katavirággratulálok a 35.héthez, nagyjából egyidősek vagyunk!!És én sem támasztom alá a ritkább magzatmozgásokat, nekem pár hete annyit mozog, szinte egész nap!!Előtte csak este volt hajlandó...Olyan jó érzés!
Kritta kérdezted: +8.5 kg-nál tartok,nem semmi hogy még milyen kondiban vagy, hogy ilyen edzéseket csinálsz!!Irigyellek!
Mezsó ez lesz az első ctg-d? Nekem jövőhétfőn lesz az első. Kíváncsi leszek mit írsz majd róla!!
Kisfruzsi gratulálok a babakocsitokhoz!Nagyon szuperül néz ki.
Atizka,Gumimaci örülök, hogy sikerült megvennetek nagyjából mindent. Néhány részletet elárulhatnátok, miket vettetek! Ja, Gumimaci sajnálom a vérnyomidat, és a gyümölcsnapot nem lehetne zöldségnappal helyettesíteni? Szerintem a zöldségek sokkal finomabbak (jó kis saláták) és szerintem még diétásabbak mint a gyümölcs.
Gabo, végül jó kis csomagot kaptál a Felicitastól!Megérte reklamálni!
Magika, gratulálok a 36. héthez, és nagyon jók a képek! Hangulatuk van, többször is megnéztem, mert nagyon megfogott!
Adri, és hol van az a + 10 kg???Nagyon csini vagy, és a pocakod nem is annyira nagy.
Zsuzsófi, sajnálom hogy végül nem jött össze a kórházlátogatás, remélem legközelebb menni fog!Ja, és jó a családi kép!
Bambi, olyan jól fogalmaztad meg, én is a gyerekágyas látogatáson elveszettnek éreztem magam. Biztos azért, mert a gyerekágyas kórtermekben döbbentem rá, hogy menni fog-e minden...bizonytalanság, kishitűség van/volt bennem. A szülőszoba vhogy nyugtatóbban hatott (ott nincs pardon, vhogy pedig kijön az a baba).
Timi[/quote]