Jó reggelt!
Irina, remélem tényleg összezárul a sebe Ádinak ++++
Hajni, hát nekem sincs más ötletet, úgy látom mindent kipróbáltál, az orvos kíváncsi leszek mit mond, ez nem állapot.
K. Timi, remélem hamar elmúlik a szájpenész, de tényleg énis úgy tudom, h bármikor visszajöhet, bármitől, cumi, cumisüveg, kézmosás stb.
Édes Ádám a képeken
Apával ne tessék veszekedni
Vásárlás az jó, én is elvertem 12 ezer forintot szombaton, természetesen Robeszra
Magamra is költenék, de dundus vagyok, semmi nem úgy áll, ahogy kéne
Dettyk, de jó a kép, hasonlít Pankára
Timi26, VikDani, de jó, h jól van, Rebeka remélem meggyógyul
Regi, Szeli szegénykém, most már kijöhetne az a fránya fog
Babaételek, hát igen, egyik másik színe, íze, nem az igazi, bár ezt Robesz felülbírálja. Mi nagyrészt saját készítésűt eszünk, és nagyjából mindig van benne alma, imádja. 3-szor ettünk eddig üvegeset, pedig van belőle bőven. A sajátot jobban eszi Robesz. Bár ugye még csak gyümölcsöt eszünk, de. és most már du. is, de úgyanúgy 5-6x szopizunk.
Amit még találtam
Hipp
erdei gyümölcs - alma: van cukor
Kecskeméti
alma - banán: nincs cukor
alma - sütőtök: van cukor
Nestlé
alma - banán: nincs cukor
Univer
sütőtök - alma - körte: nincs cukor
sárgarépa főzelék: nincs
Ja úgy látom a bébiitalokban mind van, azokat én ittam meg
Irina, amúgy mi fagyasztott barackot használunk, Robesznak bejött, persze almával, vagy banánnal keverve, ugye mi csak ezt a 4 gyümit ismerjük (alma, körte, banán, barack)
Tali, jaj már én is várom nagyon, mi kocsival megyünk, igaz Érdről, de mi megoldjuk, délelőtt azért már lehet közlekedni, lemegy a reggeli dugó, szóval mi alkalmazkodunk a vonattal, bkv-val érkezőkhoz.
Viranka, jobbulást Bálintnak, Apa hogy van?
Kiskolbi, Mátééééé?
Megyek megnézem a képeket (aug. tali) és a gmailt
Ja dobok még képet
apa vicceskedik
Nagyival
Fürcsi