A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi!

Gyógyszertárban lehet kapni HIPP ORS 200-at ha nem javul VikDani állapota.Ez jó állítólag hányásra,hasmenésre.
sok++++++++++++++++++

mék mert apa fejem felett :) :)

KépKép
viranka

Köszi, szóval körte és banán. Oké! Akkor folytatjuk a sort! :D
Jövő héten jön a védőnő, hogy elmondja a hozzátápit... nem akartam mondani, hogy én már szétolvastam az agyam ezzel kapcsolatban. Remélem, homlokegyenest mást fog mondani... :?

Egyébként Ti a tízórait váltottátok ki először (már aki kiváltotta), és utána szopi vagy tejci, ha nem lakott jól??? :roll: Tök nem emlékszem már, hogy miket írtatok... :oops:

K.Timi! Ádám egy tünemény! Hmmm, látom ízlik neki a koszt!
Te főzöl vagy üvegeset adsz???

VikDannak, és minden betegesnek gyógypuszik.
Mesi! Zsófi hányt azóta??????

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Nem, Zsófi nem hányt. Mikor hasrafordítottam, és utána vissza, akkor hányt. Szerintem megnyomtam a pociját. :oops: De akkor is durva volt. :(
Most már békésen alszik. :D

Én ebédre adok neki főzit, utána szopi. Tízórai és uzsi után kap még gyümit.

Először az ebédet váltom majd ki, de az még nálunk odébb van.

Ami biztos, Zsófinak már tényleg nem elég csak a szopi. A főzelékek nagyon lassan mennek, csak almával megédesítve.

De nagyon szépen haladunk. Lassan, de biztosan. :)

KTimi! Ádi nem semmi!!!!!! :lol:

Timi26! Ma már másodszorra írod, hogy Rebusnak baja van. Mi a gond?
Az meg nagyon szupi, hogy VikDaniban az a kicsi tápi is bentmaradt! :D

Tali! Szerintem alkalmazkodjunk azokhoz, akik nem kocsival jönnek. Valahogy össze kéne szedni, ki hogy jön. Pl. Dettyk-ék a Nyugatihoz érkeznek, úgy kellene csinálni, hogy ne kelljen sokszor átszállni. (Nekik pont a Brendon lenne jó).

Megyek zuhizni, később jövök.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: semmi különös baja nincs Rebekának csak nyüszögve jött be 2x is. (Még itt vannak a barátnőmék, aztán a kislánnyal (3 éves) néha összeszólalkoznak!)

Örülök, hogy Zsófi "csak" a nyomás miatt hányt!

KTimi: csodaszép szemei vannak Ádinak!!! :D

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

No, ez sem túl gyakori, hogy Ádóbaba 20.45-kor már alszik... ;-)

Timi26: remélem, minden rendben lesz Vikdanival, legkésőbb reggel okvetlenül írd meg, hogy van, légyszi!

Gremese: egek, ezek a mozgások, akkor ezek szerint csak az ágyban és a járókában lehet hagyni a babát, különben... ajjaj! :-)

Kép
Kép
irina

Timi:
jobbulást VikDannak. ++++++++++

Emese:
nem semmi készleted van. :wink:

én most padlón.
Lilla már a pépet sem eszi meg. Ma 4x evett tápit, a vacsi 5 óra után, az előző kajához képest 70 ml volt.
fogyott 16 dkg-ot 1 hét alatt. bőghetnékem van... :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

K. Timi: Ádámod zabálnivaló kisfiú! Mizújs a szájpenésszel, javult?

Holnap kontroll a kórházban. Nem akarom elkiabálni, de mintha zárulna a seb.
Jó éjszakát! :wink:

Kép
Kép
irina

áá, szval az előző kaja után 5 órával evett 70 ml-t. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Hajni Nem lehet. hogy fáj neki nyelni? Előfordulhat az is. Nézesd meg orvossal lehet ez is egy ok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

K.Timi Ádámod nagyon édes :lol: És igen, szép kék a szeme :wink: :lol:

Timi26 Az jó, hogy legalább egy kevés benne maradt a pocijában. Remélem így is marad és holnapra rendbe jön.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni:
1 hónapja kezdte ezt a nem eszek dolgot, azóta a doki 4x volt. semmi baja, jókedvű, mosolyog. csak épp nem eszik.
eddig csak a tápi nem kellett, majd cseeréltem üveget, akkor abból ette, majd abból sem... akkor a pépeket ette, most 2 napja az nem kell, inkább a tápi, de abból meg max 100 ml-ket, szívja, majd vekeng, sír, újra szívja és ez megy....
de szerdán jön a doki, megnézetem újra, mert ez már gáz..
én idegileg már nem bírom... :cry:

Kép
Kép
h@jni

szval sztem a foga vagy nem tom... :?

Kép
Kép
h@jni

Hajni
Mi lenne ha másik dokival nézetnéd meg? Nagyon megértelek, hogy kivagy :( Kitartást. Próbáltál már esetleg gyümölcsöt adni neki? Azt se eszi meg?
Nincs ötletem mi lehet a baj :(

Megyek bújol apához egy kicsit. Jó éjszakát.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj, Hajni! Nyugodj meg! Sajnos fogalmam sincs, Lilla ezt miért csinálja, de lmóni ötlete is jónak tűnik. A gyerekek általában a betegségeket sokkal jobban viselik, mint a felnőttek. Lázasan is képesek vígan játszani.
Talán a torka piros, az fáj, de lehet, tényleg a foga...
Valami ok biztos van, olyan nincs, hogy már most fogyókúrázik. Arra még ráér! :wink:
Tényleg nyugi, amíg nem levert, hanem jókedvű, mosolygós, nincs semmi baj! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Egy szakvélemény nem szakvélemény!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni: hülye kérdés, de nézted már hogy a cumisüvegen nem tömődik-e el a lyuk? Velünk már párszor előfordult!

Kép
Kép
timi26

Timi:
vettem neki csomó cumisüveget, csőröspoharat, mindent.
egyikből ömlik, másikból nem jön jól.
most ami van neki ezen nem tömődik el, legalábbis asszem, de megfogom nézni legközelebb.
Most este sír, h éhes.. odamegyek cumi be, sír..
odaviszem az üres üveget, szívja, csinálok neki..
kész.. odaviszem, be a szájába... haha, sír, nem engedi, sír, elfordítja a fejét, nem szívja, sír.. kiköpi, sír és kb ezután kezdte szívni....most ezt is miért??
vettem sima tápit, banános tápit, ilyen tápit, olyan tápit. egyiket sem issza jobban... sőt...

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Próbáltad esetleg pohárból etetni/itatni, vagy kanállal adni a tápot? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát csajok én megnéztem az augusztusiak képeit, nagyon jók! Szuper helyen voltak! És annyira jó, hogy ott már minden baba ül. Nemsokára már nálunk is!

Ma anyunál voltunk, kisfiam igazi nagyfiúként viselkedett és képzeljétek ott is simám elaludt és aludt 2 órát! Pedig anyunál csak a mózesben alszik, amiben már ugye éppen hogy csak elfér. Muszáj venni oda is egy kiságyat!

Én szeretem, hogy chatelünk:-)

Timi kitartás, remélem VikDani gyorsan rendbejön.

Hajni neked is! Lillácska egyél szépen!

Emese mind a 3 szemed Zsófin legyen!!! ma anyuék is látták a beszélős kislányod:-)Nagyon édibébi!

Heni
KépKép
heni81

Vagy nem lehet, hogy kihűl a sok próbálkozás során, és az nem tetszik? Csak ötletelgetek... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese:
pohárból nem akar, kanállal menne neki, de múltkor a 40 ml 1 óra volt... és fele mellément...
eddig melegre csináltam itta...most újabban a langyi jó, de ma is félúton megmelegítettem, hátha...
de ha 1x abbahagyja onnét 1 kortyot sem tudsz beletukmálni...
anno Marcim is csinált ilyet, igaz ő picinek, ivott 60 ml-t pl. elaldut 20 perc és annyit ivott amennyi az üvegben volt..szval félálomban megitta. Lilla egy kortyot sem....

Kép
Kép
h@jni

Heni! De aranyosak vagytok! :D
Bizony, figyelek ezerrel. És tulajdonképpen nem mászik még (csak nyögve-nyelősen kúszik), de így is életveszélyes. :lol:

Anyósék már vettek egy kiságyat Zsófinak... Úgyhogy... hajrá.... :lol:

Ez a békásmegyeri talihely nekem is szimpatikus, de szerintem nyilatkozzanak a BKV-val, illetve a messziről jövők. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni! Ez elég érdekes! Szerintem is kérdezz meg másik dokit, vagy/és védőnőt. Minél több embert.
Kitartás!!!
Lilla egyél!!!!! +++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Köszönjük a dícséreteket.

Van, hogy főzők neki és van, hogy üvegest eszik.
Pl az almát csak az üvegest eszi. Szerintem is finomabb mint amit csináltam neki. Az elég savanyka volt ennek meg fincsi édes íze van.
A sütőtökkel nincs kedvem bajlódni így azt üvegest kap.

Holnap ebédre spenót lesz.

Egyenlőre úgy néz ki nem válógatós bár eddig a legjobban a Paradicsomos krumpli, a sütőtökös alma és a krimpli-alma-banán főzi ízlet neki.

Uzsira meg gyümit kap. A kedvenc a banán-alma.

Én ha üvegest veszek akkor nagyrészt HIPP-et mert nekem az a legszimpibb.
Van egy két márka ( nem szeretném sorolni ) aminek a színével nem vagyok megelégedve. Pl van egy már nem tudom melyik de annak a zöldborsója olyan mintha nem is az lenne.

Szájpenész : múlik bár a doki néni azt mondta 2-3 nap alatt elmúlik és miután elmúlt utána még 2-3 napig kenegessem.
Na ehhez képest kedd óta használjuk és még mindig van.
Irina : nektek mennyi idő alatt múlt el ?
Annyira sajnálom szegénykét úgy utálja amikor csinálom. Persze mindenki mást mond, hogy hogyan csináljam.
Én kajcsi elött csinálom mert álltalában kajcsi végére már alszik és akkor nincs szívem ezzel zaklatni.

Szerintetek ezt kinövik vagy ha nem múlik el akkor van valami következménye ?

Magánélet :
Sajna szombaton apával jól összekaptunk. Erre én mondtam neki, hogy ezzel eljátszotta, hogy én menjek anyósékhoz és a gyerek sem mehet. Erre mit ad isten anyósék megjelentek. Persze fagyos volt a hangulat. Erre a párom elkezd készülődni pakolja a gyerek cuccait és közli, hogy ő elviszi magával ha törik ha szakad.
Én meg mondtam vigyed. ( még soha nem voltak el kettesbe )
Elmentek én meg itthon maradttam egyedül. Első 5 percbe majd megszakadt a szívem, hogy nincs velem a gyerek. Persze 5 percenként akartam hívni, hogy mi van de a büszkeségem nem engedte.
Fél 2-kor mentek el. Én hajat mostam aztán elmentem csavarogni.
Bejártam minden baba üzletet és elcsaptam 20.000 ft-ot csak a gyerekre. Voltam a Minimanóba, Brendonba, Tescoba.
De bevallom kicsit jó volt. Olyan érzés lehetett mint amikor Gremese elment kiszellőztetni a fejét.
Aztán 6-kor haza értek a fiuk.

Na lépek mert apa elfoglalta a gépet.

Puszi mindenkinek jó éjt.
20200310173350

aztaaaaaaa az augusztusi babak mar nagyon ulnek! emese, ti vagytok kb vcelunk egyidosek! zsofi ul mar? kislincsi a pihiszekben felul magatol, de normal helyzetben meg nem. en ugy tudtam, h 8 honaposan ulnek fol maguktol. ti hogy tudjatok??

hajni: ma linike is nyuglodott kaja ugyben, nagyon eg tudlak erteni, h aggodcccc ... azt nem probatad, h kb 4 orat varni 2 eteets kozott - h jobban ehes legyen

ahogy kozeledunk a 7 honaphoz szinte minden nap van vmi uj
annyit kacag es mar egy ideje nem csak ugy, h ha nevetetjuk, hanem magatol is, vagy ha pl mi nevetunk vmin, akkor velunk rotyog rajta. meg kell zabalni! es mar egy ideje van egy uj sirasa is, amikor vkitol fel - huuuuuuuuuu hat az nagyon durva, annyira huppog, szegenyke.

Kép

Kép
mmarica

KTimi! Tényleg van olyan bébikaja, aminek szerintem sincs köze ahhoz, ami benne van, Én így voltam a Nestlé sütőtökkel. :?

Ne kapjatok összeeeeeee!!!!!!!!
A vásárlás mindenre gyógyír! Lélekápoló! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! A szájpenészt nem növik ki. Az bármikor előfordulhat. Könnyebben megkapják ott, ahol állat van, vagy éppen nagy nyári meleg. Ha nem mosol kezet... Bármitől. De nem okoz semmi problémát, ezt szépen ki lehet kezelni.

Mmarica! Én azt néztem, hogy az egyik augusztusi baba áll, egy székbe kapaszkodva. :shock:
Zsófi nem ül magától. Ha megfogom a hónaljánál, és ő ül, egyből a lábujjait célozza meg, így összecsukja magát, esélye sincs magától ülni. Ölben segítséggel persze megtartja magát, de az más.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mmarica! Zsófit nagyon könnyű megnevetetni, megkacagtatni. Apa mondta azt - miután vártuk az első tudatos mosolyt anno ( 8) )-, hogy amint nevetni tud, mi mindig nevettetni, kacagtatni fogjuk. És ez így is van. Mi amúgy is rengeteget nevetünk, viccelődünk, és ennek Zsófi is aktív részese.

Ma pl. uzsi után a pihiszékbe tettem, és nem teregettem, ő nézte. Az egyik ruha majdnem leesett a földre, én lehajoltam gyorsan utána, közben meg felkiáltottam, hogy JUJ!

Erre Zsófi elkezd kacagni. :D Nem is néztem, hogy engem figyel.

Na, onnantól kezdve 10 percen keresztül engedtem el és kaptam el jujogva-hajlongva ugyan azt a ruhát, csak hogy kacagjon. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hol vagytok már? Ha nem jön senki, akkor lassan lelépek......

Kép
Kép
Kép
gremese

és nem teregettem=én teregettem

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor jó éjt!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

akkor zsofi is egy jokedvu baba, linike is az. mi is sokat nevetunk itthon hangos es vidam csalad vagyunk, es linike is atvette! jah es mar van kedven jateka!!!!!!!

en is lattam, amin all a baba! de tudjatok, h ha kimarad a maszas, az diszlexiát okozhaz (es hipaeraktiv lehet a gyerek kesobb)

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Már megint én vagyok az első? Pedig én ezt már sokáig alvásnak számítom.......

Tegnap napközben visszaolvastam ám, csak már reagálni nem volt időm. MOst meg még nem nagyon fog az agyam és a memőriám se működik. Arra emlékszem, hogy Anitja Noeljéről láttam csodaszép képeket és aztán még Kőszegi Timi is tett fel Ádámról fotókat! Hát egyik fiú szebb mint a másik! Annyira édik és nagyon bírom ahogy egyre jobban jönnek a kajától maszatos arcok!

Timi26! Remélem Vikdan este már nem hányt, és az éjjel is rendben zajlott És kívánom, hogy ma már sokkal jobban legyen szegénykém!

Hajni drukkolok nektek, de sajnos nincs más ötletem mint a lányoknak!

Megyek, ha hagynak a csemeték még megnézem az ünnepeket, a gmailt meg az augusztusiak képeit!

KépKépKép
bongyi

Nem találok köszöntenivaló babát, anyukát, testvérkét! (Remélem nem néztem el, előfordult már hajnali kába fejjel!)

Szóval akkor szép reggel Mindenkinek!

Itt már most iszonyatos szél van, pedig reménykedtem a jó időben......

Tegnap rákerestem a Maggie által említett Müller boltra! Pesten nincs üzletük, de Vecsésen igen! Az szerintem közel van itt néhány embernek, ha érdekel valakit, megkeresem a pontos címet!

KépKépKép
bongyi

Kép

5-kor ébredtünk...3/4 6-kor sikerült visszatenni az ágyikójába :? ...mindjárt visszaolvasok, csak Bencének vasalok, pakolok, ébresztek, kakaót hozok stb., stb..... :D
dettyk

mi meg 1/2 6kor keltünk :) bálint iszonyatosan köhögött :( míra megy óviba :) mi pestre,meglátogatjuk dédipapát :)

marica
maradtok pesten v. vmelyik pest melletti településre költöztök?

tali:mi is nyugatiba érkezünk :) szerintem vmi közelebbi helyet kellene majd találni :) tuti van olyan oldal h. játszóházak lap.hu :)

regi
bakker olvastam is h. milyen szarul alszotok mostanában és mégis lükeséget kérdezek :oops: bocsi

mék mert míra divatbemutatózik,és félmeztelenül rohangál,bálint meg a kezemből nézi és vigyorog rá :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Nézegettem talihelyeket. A Westendben is van, de oda 4 éves kortól várják a gyerekeket.
Talán tényleg a Brendon lenne a legjobb:
http://www.brendon.hu/Stores.aspx?page= ... m&key=szki
mert a kék metróra kell felszállni, és a Gyöngyösi u-nál leszállni. Az egy jármű a Nyugatiból.
Bár nem tudom, hogy tudtok babakocsizni a metróban.

A Westendet is talán meg lehetne kérdezni, hogy tudnak-e fél éves babákat fogadni.
http://www.kolyokorszag.r8.org/

Ha gondoljátok, írok nekik.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, a Westend a Nyugatinál van pont, át sem kell szállni, csak átsétálni a vonattól.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Mesi!
Te már nagyon akarsz talizni
már avval is kelsz. :D :D

Anitja!
Édes Noel.Azt hiszem nem sokáig lesz a tied az a bögre. :D

K.Timi!
Ádidnak is nagyon szép szemei vannak
és neki is jó nagyok.
Jó képű kis pasi Ádi is. :D

Hajni!
Sajnálom,hogy Lilla nem akar enni.
De szorítok,hogy minden jó legyen.

Timi26!
VikDani hogy van?

A kecskeméti baba kajákat is a Hipp forgalmazza,
szerintem akkor nem sokban különbözik.
Írtátok a színét hát némelyiknek nem csak a színe de a szaga fújjj.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja, Nolka a bögréddel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !! Csak nem kávézik már :wink: :lol: :lol: ?!

Timi26, remélem jó éjszakátok volt :roll: . Vikdan jól van, nem hányt?

K.Timi, ez a testfestés :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Nagyon cuki Ádi :D !!! És csodaszép naaaagy kék szemei vannak :wink: !!

Hajni, nagyon sajnálom, új ötletem nekem sincs, de remélem, hamar megoldódik a problémátok :roll: !

Irina, remélem, minden rendben lesz, és véget ér a tortúra :roll: .
Mmarica, Bence 7 hónapos korában kezdett egyedül ülni, 8 hónapos korára teljesen stabilan ült...de van olyan baba, aki korábban kezdi :D .
De arról, hogy ha kimarad a mászás, diszlexiás vagy hiperaktív lesz a gyerek, még nem hallottam :shock: , viszont nagyon sok ilyen gyerek van a környezetemben, és nem tapasztaltam hasonlót...Bence is hamarabb állt fel és lépegetett az ágy mellett, mint mászott, és biztosíthatlak, se nem hiperaktív, se nem diszlexiás :D . De mint már annyiszor, most is hangsúlyozom, hogy minden gyerek más, ebben az esetben sem lehet általánosítani :roll: .

Mesi, van egy képem, amit eddig nem "mertem" feltenni, mert magam sem hittem (bár anyu váltig állítja, hogy nem rontotta el a képaláírást, engem ábrázol, a hátulján ez áll: Detti 6 hónapos:

Kép

De akkor mire mondja anyósom, hogy a mai gyerekek gyorsabban fejlődnek :shock: :lol: ?!

Megyek, megnézem az augusztusi babókat :wink: .

A Nyugatit azért említettem, mert úgy tudom, többen érkeznénk oda, és 1 órás vonatozás után jó lenne, ha minél közelebbre kellene BKV-zni, de természetesen mi is alkalmazkodunk :oops: :D . Ahogy a többségnek jó, úgy legyen 8) !
dettyk

Jó reggelt!

Olyan aranyosak vagytok, hogy így aggódtok!!! Tisztára meghatódtam!

VikDan jól van, nem hányt, viszonylag jól aludt, csak hajnalban kelt, rettentő éhesen, becupákolta a szokásos adagját és aludt tovább! (Ilyen már ezer éve nem volt!!! :D ) Most is jókedve van, mintha keresztül ment volna rajta a dolog!!!

Viszont most Rebeka hányta végig az éjszakát, lázas is! :(
Óvónővel beszéltem, azt mondja a fél óvoda ezzel volt az ügyeleten a hétvégén! :(
Úgyhogy most őtet ápolgatom!

Hát nekünk a tali egyenlőre csak álom marad!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Hajni! Ha Lilla fogyott is, akkor szerintem beszélj a dokival!!! (ja, látom, megy majd ki Hozzátok!) Lehet, hogy tényleg a foga szegénynek! :(

Kiskolbi! Nálatok mi a helyzet??? Tessék jelentkezni!!!

K.Timi! De azóta kibékültetek, ugye? :roll:

Mmarica! Én is úgy tudom, hogy 8 hónap körül ülnek fel a babák, de ez is biztosan nagyon eltérő.

Viranka! Semmi gond! :wink: Hirtelen megijedtem, hogy ellenzed a homeos bogyót... jaj! :? :D (Most meg én írtam majdnem megszólításnak, hogy Míra… :lol: )

Szeli nem szokott kacagni, csak ha puszilom a nyakát, de akkor sem egyértelmű kacagás, csak olyasmi. Inkább csak mosolyog / vigyorog egyfolytában. De azt kezdeményezi is! :D

Dettyk! Nem semmi, hogy kapaszkodva álltál 6 hónaposan. :shock: És tiszta Panka vagy a képen!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Akkor most meg Rebusnak mennek a +++++++++!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli az ínyével szorítja a cumit :shock: , de már észrevettem, hogy az etetőcumival is ezt csinálja, mikor vizet iszik. Tuti, hogy zavarja a foga. Lehet, hogy éjjel is emiatt kéri a cumit vissza... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Be kellett kennem Dentinox géllel Szeli ínyét, annyira üvöltött. Most talán sikerült elaludnia. Szegénykém...
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó, Lányok!
Kórház előtt még bekukk:

Hajni: de sajnálom a picidet, de nem értek a cumisüvegekhez sajna. Én is csak a fogzásra vagy más szájfájdalomra tippelnék...

K. Timi: nálunk 2-2,5 hónap alatt múlt csak el a szájpenész. Igaza van Gremesének, bármikor visszajöhet. Nálunk is hol jobb volt, hol rosszabb a helyzet, néha csak két apró fehér pötty utalt rá Ádi szájában. De tényleg van, ahol pár nap alatt vége, de engem ezzel a dokink nem is kecsegtetett (mint ahogy koszmóügyben sem).

Dettyk: Bencét felismertem! Hogy hasonlít rád! :-)

Timi26: jaj, de jó, hogy Vikdani jól van! ;-)

Regi: szegény Szelina... úgy sajnálom! Nekünk egyszer sajnos fájd. csillapítót is be kell(ett) vetni, annyira fájt a fogzás Ádinak.

Kép
Kép
irina

Viranka: jobbulást Bálintnak! Ez a köhögés még mindig a bárányhimlőt megelőző megfázáshoz tartozik (de "jól" megfogalmaztam :oops:)?

Kép
Kép
irina

Regi! Kitartás! Szegény Szeli! Csak kibújik az a fogacska!!!!! :)

Timi26! Jobbulást Rebekának, gondolunk Rátok, hogy minél hamarabb meggyógyuljatok! VikDanin bizti átment valami csúnyaság, szerintem Ő már jól van.
A tali miatt egy percet se aggódj, akkor fogunk talizni, ha az mindenkinke jó!!!!! Nem lóverseny! :wink:

Kiskolbi! tényleg! Mi újság? Máté jól van? Meggyógyult????

Dettyk! Ez nem semmi! Ebből is látszik, mennyire eltérően fejlődnek a babák.
Panka rettenetesen hasonlít Rád!!!!! :)

Én azt nem tudom, ha Zsófi pl. kihagyná a mászást, és felállna kapaszkodva, nyomjam le, hogy másszál?! :shock: :?:
Ha Ő meg tudja tartani magát, miért ne? Minden baba egyéni tempóban fejlődik.
A hugom pl. rengeteget mászott, én nagyon keveset, szinte nem is. Én ültem, és rövid időn belül álltam.
No nem 6 hónaposan... :wink:

Direkt nem ültetem, meg ilyenek, de ha valamit magától szeretne és tud csinálni, akkor azt engedni fogom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Milyen fájdalomcsillapító volt az?
Hamarosan jön a borostyánlánc, már visszaírt a csaj. Remélem, az is segít!!!

Majd írj, ha visszaértetek a kórházból!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Szorítok, hogy minden rendben menjen! Ha már azt látod, hogy zárul a seb, onnan tuti, hogy rohamtempóban fog gyógyulni! :D ++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: