A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Linocs
Gratulálunk!!!Isten hozott Fruzsi!!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs!
Gratulálunk mi is!!! Isten hozta a kicsilányt!!!

Kép
Kép
kriszta36

LINOCS!!!!!gratulálok!!! szép nagy baba Fruzsika!!! :D :D
FRUZSIKA
Kép
Vendég

Milyen jó ilyen hírekre jönni....

Ancsa! mostmár nekem is beleboszorkánykodhatnál egy babót a pocimba... Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Lioncs: Nagyon gratulálunk mi is nektek.Fruzsibaba Isten hozott :P

Első alkalom volt hogy Viktor nem ébredt fel éjszaka és nem sírt :lol:
Annyira boldog vagyok :lol:
Csak az a baj, hogy még mindig náthás :cry: lassan már 3hete
megyek segítek anyukámnak,majd még jövök

valentina

Valentina! de ügyes Viktor is,hogy már átalussza az éjszakát :D Reméljük náthából már hamarosan meggyógyul :D

Emano! a Nurofen mellett nem próbáltad esetleg a Panadolt...?mert valamikor az egyik hat a másik nem... legalábbis én gyerekdokim azt mondta mindig 2féle lázcsillapító legyen itthon.
nekünk a panadol mindig bevált, mert én kúpozni már nem tudok, nem engedi.... :oops: remélem már hamarosan meggyógyul Balu is!!! :D :D
Vendég

FRUZSIBABA ISTEN HOZOTT!!!

LINOCS, HATALMAS GRATULAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Linocs,
Isten hozta Fruzsi Kisasszonyt idekinn!!!

Andi,
Panadol sem hat??? az inkább lázcsillapító, mint a nurofen...
+++++++++++++++++++++++++++++ küldünk

Tünde,
kávé, süti... nyamnyam, ne is említsd!! :wink:
VillőBoró ma 1+1+1!!! :lol:

Valentina,
Viktos nagyon ügyi, hogy átaludta az éjszakát!!!!
nátha, huss el onnan!! :lol:

Gabi,
Debrecenben elfogytak a gólyák az Állatkertből!! elküldtük Hozzátok!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Na, itt vagyok megint, és most válaszolgatok-írok is!

Andi! Balázsnak jobbulást, remélem ma már nem lesz olyan magas láza! A kúp szerintem is jobb, mint a nurophen/panadol, de ez szerintem gyerekfüggő is!

Kriszta! Gratula a kisfiúhoz! Na meg nagyon ügyesek vagytok, hogy megoldottátok Panka kakigondját!

Veronikusz! Én sem tudtam hason aludni a szopipárnával sem, de valami hasonlót azért sikerült... a párnát "átölelve" aludtam, ott volt a térdem, a karom és a fejem alatt is, így sikerült félig hason aludnom... Most meg még meg úgy, hogy a két kezemet a csípőcsontok alá téve, megemelem a hasamat, de már nem sokáig fog... Érthető?
Szerintem hason csak úgy tudnál aludni, ha lyukas lenne az ágy a pocakodnál, nem? Vagy egy úszógumi? Csak az meg lehet, hogy kényelmetlen... Nemtom...
Nekem sima mikrogyöngyös szopipárnám van, nem lapult ki nagyon, úgy emlékszem...
Örülök, hogy Kata jobban.

Dokinál csütörtök este voltunk, minden rendben, csinált egy extra UH-t is, alig bírta becserkészni babócát, mindig elúszott... De minden rendben van vele is.
Legközelebb 2 hét múlva megyek tarkóredőmérésre.

Gabi! Tényleg hajtottuk feléd a gólyákat, remélem célba érnek!

Ancsa-Barbi-Steffi-Masni! Nagyon jók a bandázós képek!

Valentina! Ügyi Viktor, hogy átaludta az éjszakát, csak így tovább! A nátha meg majd szépen lassan elmúlik!

Akartam még néhány dolgot, de lyukas az agyam...

Ha valakinek elfelejtettem volna válaszolni, az szóljon lécci, nem bunkóságból csinálom, becsszó...

Jó ronda idő van, de azért szép vasárnapot!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Linocs!
Gratulálunk a kicsi lányhoz! Minden jót nektek!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

zuhog az eső........tiszta sár a kert, ja és vagy derékig ér a víz :D
szóval szegény gólyák ha jönnek is, nyakig sárosak lesznek :D :D de remélem ez nem tántorítja el őket..... :D Kép
Vendég

Zuhog ez eső :twisted: :twisted:
Balázs nem lázas 37 körül van, de nem akar semmit enni :cry: csak iszik nagyon sokat!!!(péntek óta nem nagyon evett semmit)
Lányok nagyon kivagyok..........

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! majd visszajön az étvágya hamarosan...de az nagyon jó hogy iszik!!!!!! húsleves???? az ősi gyógymód!!!
Vendég

Gabi!
nem ette meg tegnap :cry: :cry: direkt csináltam neki
most 1krumpliból csináltam pici sóval pürét azt megette, remélem nem jön ki

emano/Andi
KépKép
emano

De szuper hírre érkeztem!!!
Gratulálunk Fruzsi Neked és szüleidnek! sok boldogságot kívánunk a kinti élethez is!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Nagyon jók a bandázós képek, irigykedem minden találkozóért! Azért Andival próbálunk szintet tartani, tegnap pl. egy piros lámpánál futottunk össze kb 30 másodpercre. :D

Balunak küldjük a gyógypuszikat és a sok ++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t!

Kriszta, gratu a tökös kislegényhez, ha kell tanács szólj, már nagyon profi vagyok fiús dolgokban! :lol:
Azért jó lenne már Veronikusztól tanulni valami lányosat, bár remélem Ő is inkább majd hamarosan hozzám fordul a fickós tanácsokért. :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Nahát :D :D :D :D :D

Linocs nagy nagy gratula Nektek :D :D :D :D

Orsi türhetően van...szép nagyra nőtt az ajka...szegénykém tiszta lila... :?

Tünde!
Megkaptam ám a dvd-ket és igyekszem ígére, csak most annyira nincs időm...remélem este vagy holnap meg tudom oldani és akkor küldöm is vissza őket :D

Itt most épp kisütött a nap... :D

Kép

Kép
cukipofa

LINOCS:Gratulálok a kisbabádhoz :lol:
Jó egészséget, sok örömöt és boldog pillanatot kívánok Nektek így isemeretlenül is :D
dorka

KépKépKépKép
vdorka3

Linocs, gratulálunk Nektek! Kívánunk sok-sok tejcsit és egészséget, boldogságot!

KépKép
barimami

Emano! ha a krumpli bennmarad, az már biztató :D :!:
reméljük mostmár visszajön az étvágy!!!!!a krumplipüré tényleg azért jó mert az semleges....és nem bántja a pocit...

Más: Igaz, hogy eddig nem"tudományos" módszerrel próbálkoztunk...(tudod Kriszta, anno mondtam: egy kis vörösbor,lazulás,. :lol: )DE most kiváncsiságból , kiszámoltam ezt az ovulációs-kalk.-t. na most eszerint, a héten van /volt a termékeny napjaim, DE vettem ilyen minimikroszkópot (ami a nyálból mutatja hogy mizu) ami viszont az ellenkezőjét mutatta.
na?? szerintetek? párom mondta,hogy dobjam ki, és ne foglalkozzak ilyen hülyeségekkel, mert már eddig is sikerült 2er terhesnek lennem..... :oops: ezek nélkül a kütyük,-meg módszerek nélkül... valaki használt ilyet???
Vendég

Sziasztok!

Linocs, gartulálok Fruzsihoz!!!!!!!

Valentina, Adri, az orvosom Dr. Mészáros.

Kép
Kép
gabi82

Gabi, nekem nem használt a minimikroszkóp. Sose mutatott semmit.

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok Csajszik!

Remélem Emmus nem sértődik meg, ha Fruzsival kezdem, de Isten hozta Fruzsit köztünk, Linocs családnak szeretettel gratulálok!

Képzeljétek, Biribont olvasva bekalózkodtam a márciusi babák topicra és ott olvastam, hogy végül Fruzsi császármetszéssel született, a többi részletet meg majd Linocs remélem minnél hamarabb elmeséli. Aztán ott láttam, hogy Monácska is férjhez ment, vannak fent esküvői fotók(oszt ide mé' nem jutott? :wink: ). És mostantól a felhasználó nevem Lópici Gáspár... :)

És akkor most borntúbíwájd Emma boldog hófordulót!

Steffi,
a te képeid is nagyon jók és hogy összeraktad a szöveget a képpel! :wink: Úgy örültem, hogy Kisjankóról is készült kép.

Adri,
az egyik képen hosszú vékony lábam egy darabja megtekinthető, úgyhogy én végúlis rajta vagyok!

Jankó felébredt, szaladunk pis..., ezt elküldöm, aztán még jövök....

Kép
Kép
paklincs

Andi,
:( :( Annyira szorítok Nektek, hogy rendbe jöjjön most már Balu...Azért örülök, hogy ennyi keménység mellett is tudsz jönni...

Kriszta,
gratulálok a férfiemberhez! Meglátod, tök jó a fiúcska is, csak az első pelenkázásoknál meg fogsz lepődni... :wink:

Kati,
bár én Újpest drukker, de azért remélem, Orsi már nem sokáig lesz lila!

Gyuzsó, Tünde,
én subwayt nem is ismertem( :oops: ), de hogy írtatok róla, megnéztem az interneten, hogy mit is adnak ott. Ha van tejeskávé, egyszer ott is összejöhetünk(apucik meg esetleg őrizhetnék a porontyokat... :roll: )...

Olvasásprojekt, úgyhogy lépek, még gyorsan: Gabi, szorítok nagyon, Zsófi örülük, hogy kistesó jól van odabent.

LPG

Kép
Kép
paklincs

Emese, ejha, milyen kis leleményes vagy, mindent kifürkésztél! :lol:

Gabi, sajnos ebben nem tudok segíteni, de majd valaki biztosan! Egyébként férjednek talán igaza van, ne foglalkozz vele, úgyis sikerülni fog csodamódszerek ide vagy oda! :D De ha téged az megnyugtat, azért rásegíthesz ezekkel az extrákkal, ahogy érzed! :wink:

Andi, Balunak jobbulást! krumpli benn maradt??

KépKép
barimami

Fruzsi Isten hozott!!!!
Linocs, nem csoda, hogy olyan nagy pocid volt:)
Mielőbbi hazamenetelt, sok-sok tejcsit és persze sok boldogságot mindanyiotoknak! ♥♥♥

Olvaslak benneteket nagyjából, de most írni is van egy kis idő.

Olyan uzsit csináltam Ivánnak...nyami-nyami...
Meggy-eper-szeder(nyári fagyasztás) és alma. Az illata is őrült jó volt, hát még az íze! Tiszta nyár! Hát nem megette mind a piszok kölke :lol:

Tél végén mindig ennyi gyerkőcnyúzó nyavalya van? Vagy csak idén jött így össze...? Influ, rota, hosszúlázas....

Jóalvóknak gratula! Nem szólok hozzá a témához, mert nem bízom a lekopogás erejében :D Na átalvás azért még nincs.

Gabi
Én használtam ovulációs tesztet...Semmit nem ért :D Az a baj, hogy az ember annyira akarja, hogy a stressz sokszor közbe szól :? Én hőmérőztem és figyeltem a hüvelyváladékot és persze hozzá adtam a félidőt és így lett Iván. Ja, és persze mindehhez az is jött, hogy azt mondtam: Na ebben a hónapban biztos semmi nem lesz....LETT :lol:

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zsófi, szuper hogy jól vagytok és minden rendben!

Ja, és Subway nálunk is jöhet bármikor!!

KépKép
barimami

ezt most fényképeztem a gyerekszobából......

látszik a szivárvány??? 1 perc múlva már el is tünt :?

Kép
Vendég

milyen márciusi topik van???? mingyá megnézem...
de én csak ideírok, mert titeket ismerlek....(1er mentem át asszem a jános-ba, lett is baj belőle :oops: )csakis cyber csapat!!!! :D :D
Vendég

Isten hozott, Fruzsi!!! Linocs, gratulálok, nagyon ügyes vagy. Sok boldogságot, egészséget kívánok! Puszi. :D

Valentina, Viktor alszikhoz gratula, ügyik vagytok. :roll:

Gabi, azt tudom, hogy Benedek úgy került a pocimba, hogy előző hónapban tutibiztos voltam abban, hogy már terhes vagyok. Nem voltam, de egy hónappal később IGEN. :shock: :lol:

Remélem, vihar okozta megtépázott lelkek rendbejöttek valamelyest. Én tegnap voltam sárkány, mára jobb. :wink:
vbea

nem jött ki a krumplipüré!!!!!!!!

Itt megint iszonyatos szél van!!

Bálint rakja a cserepeket vissza!!!A szomszédos háznál fát vágnak.......és megint esik....

Gabi,
mien baj volt?? :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok Fruzsihoz!!!!!!!!!!! Sok-sok tejcit!!!!

Kriszta,
gratula Petihez!

Gabi,
Dobd el azt a tesztet nincs rá szükséged! A férjednek teljesen igaza van. Ne légy türelmetlen, jönni fog a baba, hamarabb is mint gondolnád!

hanna,
Köszi hogy érdeklődsz... Hányinger már távozott :lol: , kemény 1 kg-ot híztam is már!!!!!!!!!!!!!!!!

Emano,
Balunak jobbulást kívánunk!!! Nekünk anno a dokinő a sodioral-t ajánlotta kiszáradás ellen, sajna Rékánál sokszor előjön, hogyha beteg akkor se enni se inni nem akar! Amúgy ami a tetőt illeti kezet foghatunk, nekünk is megbontotta a szél.... A zsindelyek csak úgy repültek :cry: Holnap jön a tetőfedő!

Steffinek, Borsa-nak utólag boldog szülinapot!

Bandázos képek nagyon édesek!!!

Most ennyire futotta

puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Emano! hát tudod elmondtama véleményemet a kórházról, mert bnőm ott szült 2őt, meg most majd a 3at is, szóval ő mesélte a kórházi állapotokat, meg az "ellátást". szóval egyáltalán nem olyan a hozzáállás,mint a mi drága kórházunkban...szóval ezt tettem szóvá, lett is Kép igaz,hogy én még nem jártam ott,de nem is akarok....
szóval csak ennyi volt.... :? tanulság: tartsd meg a véleményed, ill. csak olyat mondj ami a másiknak is tetszik :lol:
Vendég

Sziasztok!

Fruzsi drága, Isten hozott! Nem csoda, hogy ekkora méretekkel segíteni kellett kijönni!

Lányok, ha apjukokat rá lehet venni a felvigyázásra, mehetünk subwaybe, aztán iszunk egy jó kávét. :) Mammutban pl van mindkettő egymás mellett.

Zsu
, állatkert, Debrecen... dejóó...

Gabi,
igaza van férjednek, ne görcsölj, te teherbe tudsz esni, és akkor fogsz teherbe esni, amikor eljön az ideje, ezt nem te szabályozod.

Emano,
nem baj, ha nagy betegség után nem nagyon eszik, idő kell neki.

mtunde

Gabi!
Ti mondtátok nekem mindig, hogy nyugi, hát most én mondom neked ugyanezt. Fiatalabb is vagy, mint én, kétszer már sikerült, hát nyugi.

Itt remélem, nem lesz tetőbontás, mert apjuk elhúzott síelni. És remélem, reggelre enyhül a dolog, mert mennünk kell a gyerekorvoshoz. Nem díjaznám, ha elvinne a szél.

Vica! Jó, hogy jöttél! És jó, hogy hányás szeva.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Most gyakorlatilag ezért kapcsoltunk be: FRUZSI, PUSZI NEKED IDEKINN IS ÉS ANYUKÁDNAK IS! Hát akkor úgy látszik, nem véletlen volt hasonló a hastérfogatunk, a lányaim is négy kilón felüliek. Sok tejcit, és jó babázást Linocs!

De ha már bejöttem: Gabi, szerintem a párodnak igaza van. De megértelek egyébként, a helyedben én is ilyesmiket csinálnék. De meglátod, egyszer csak oda se figyeltek és hopp... :)

Most se sikerül tovább szaporítanom a szót. Ja, még puszi az éjszakaátalvós Viktornak is!

Meg tudjátok mit? Mindannyiótoknak. :) :)

Kép

Kép

Kép
memme

Szép estét mindenkinek!
Kicsit én is kíváncsiskodtam a Várandósság-2008 márciusi babák topikban. És ott van kép Fruzsi babáról és Linocsról.
Gyönyörű szép baba!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

LÁnyok
Fruzsi kép
várandóság/2008 márciusi babák :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!
csak gyorsan mert fürdés van, de ezt fel kell tennem
Enci a fejére húzta a szennyestartója tetejét

Kép

Kriszta,Memme,Tünde,Vica! köszi tudom h igazatok van, de olyan türelmetlen vagyok....de ezt tényleg csak stresszmentesen lehet :D :D :D szóval megpróbálom lazán..... :lol:
Vendég

letöltöttem Linocs és Fruzsi képeket, ne kelljen átmászkálni
:D :D :D remélem nem haragszik meg érte :D :D :D
csakhogy a cyber csapat is lássa :D

Kép

Kép
Vendég

Kép
"Ez meg itt jó lesz igaolványképnek. Vagy Inkább wanted?" - Eszter[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

A fenébe. Amit meg írtam, az eltűnt.

Linocs, nagyon szépek vagytok. Az a kis rugdalózó meg - ha jól látom -, épp a zobatársam kislányán volt. Hát ettől is olyan családias a mi kedvenc ötödik emeletünk.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Jajj, Linocs! Annyira cuki Fruzsobaba!!! És ez a rugdalózó volt Lénán is, mindjárt keresek egy képet... Mostanában úgyis szoktam nosztalgiázni...

Tényleg, azt már múltkor akartam kérdezni, mert persze Tóth dokit elfelejtettem, hogy tudtok valamit a kórház sorsáról? Most épp mi az aktuális? Főleg azoknak szól a kérdés, akik mostanában gyakrabban járnak oda, Kriszta, Veronikusz!

Gabi! Látszik a szivárvány és gyönyörű! Na meg Enci a szennyestartóval! :lol:

Subway-t mi is szeretjük, nekünk még a kfc is bejön... Meg általában minden gyorsétkezde... :oops: De persze elég ritkán...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi! megmarad az tuti, multkor KirályKatival amikor találkoztam, akkor kérdeztem tőle.. ő mondta...hogy tuti megmarad! :D :D
Vendég

Memme! Eszter de gyönyörűűűűűűűűű :D :D
Vendég

Íme 2 kép Lénáról, A rugiban, 1naposan. Rajta kicsit jobban lógott ez a rugi, mint Fruzsin, dehát majdnem 1 kiló van köztük...

Kép
Kép

Memme! Eszter tényleg gyönyörű, és olyan jó, hogy egyre gyakrabban jössz!

Gabi! Ez jó hír, bár én akkor leszek asszem biztos abban, hogy ott fogok tudni szülni, ha már túl leszek rajta...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Memme
Eszternek boldog hófordulót!
Nagyon szép mindkét lánykád! :D :D :D

Gabi
A többiek már sok mindent mondtak neked, de elég nehéz "nem izgulni". Én azt mondom, próbálj ki mindent, hátha nálad az fogja biztosítani a nyugalmat!
Küldtem ma is felétek gólyákat!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Linocs!
Gratulálunk!!! Nagyon szép Fruzsi!!

Emmának
boldog hófordulót!!

Memme!
Eszter nagyon édi! És már 2 hónapos :)! Boldog boldogot!!

Kép

Kép
tikó

Linocs!

Szeretettel gratulálunk!
Nagyon szép Fruzsi!
Nagyon sok egészséget és tejcsit kívánunk!

sok puszi

ancsaboszi

FRUZSI!
ISTEN HOZOTT IDEKINT!!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!! VALAMINT SOK-SOK TEJECSKÉT!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: