[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Vikics ne izgulj a te fiacskáid is le fognak szokni a pelusról, csak lehet hogy ők késöbb egy kicsit, de nem fognak hátrányban lenni mert még pelenkásak, és ne hallgass senkire, hogy az én gyerekem már 1 évesen leszokott a pelenkáról..... meg ilyenekre, mert az hülyeség.
Az én nevelőapáp is mindig mondta hogy na mi lesz már sosem lesz már szobatiszta és én erre azt mondtam mindig, hogy de ha majd akar akkor szobatiszta lesz. Nekem a Máté tényleg akkor lett szobatiszta amikor akart, most nyáron még nem volt rá alkalmas de most már igen.

Niki.
Az nem jó ha csak 3-4 naponta kakil, adjál rá pelenkát legalább egy hétre amíg helyre nem jön a kakija. A fiam is ezt csinálta nem mert a wécébe kakilni, szinte egész nap rohangáltam vele mert mondta hogy kakilnia kell de sosem kakilt mindig közölte hogy már elmúlt nem kell, pedig a fiam reggel és délután kakilt mindig. Utána már elegem lett a rohangálásból és mondtam hogy nem érdekel akkor is a pelusba kakiljon, de már oda is nagyon nehezen tudott. Így kellett neki vagy 4-5 nap mire "megpuhult" a dolog és onnantól simán ment a dolog.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Nálunk a furcs az, hogy ha leteszem őket a délutáni alvásra akkor nem pisil be egyik sem. Pedíg ma is több mint két órát aludtak. Inkább 2 1/2-et! És aztán rárimánkodtam őket a bilire és semmi!! Szerintem visszatartották, nehogy a bilibe menjen. Én megbolondulok, ha felkelés után nem jutok WC-hez és ezzel más sem lehet másképpen nem? Nyafogtak a bilin meg siránkoztak. Mikor rájuk adtam a pelust felszabadultan énekelgettek. Na ezt bili és wc undorítisznek hívják? Vagy mi? A pelusozást is utálják! Egyszerűen nincs idejük rá foglalkozni vele. Személyes sértésnek veszil ha tisztába raknám őket. Tudom, hogy nem kéne siettetni, de már úgy szertném, hogy ők is tudják. Félek, hogy lecsúszunk a tuti óvónéniről ha januárig nem jön össze a dolog.
Bíztassatok még egy kicsit. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Anett: köszi a tippet de sajna az sem válik be. Hiába van rajta pelus fél a kakilástól :o( Tök mindegy mi van rajta ha rájön sír és próbálja visszatartani és így max 4 naponkét jön egy kicsi ami nagyon kemény. Már nem tudom mitévő legyek!

Vikics: Az, hogy már tudják szabályozni a pisilést már nagyon jót jelent szerintem. Próbáld meg azt csinálni ha még meleg van, hogy vedd re róluk a pelust és tedd oda a bilit. Egy párszor máshova pisilnek, de előbb utóbb rácsücsülnek :o) Vagy adj rájuk bugyit. Az kellemetlenebb ha belepisilnek azt érzik, hogy nem jó nekik. De biztos, hogy nemsokára menni fog. Állítóleg az se jó ha erölteti az ember mert akkor csak késik a dolog!!!

Sziasztok: Niki
lani
 
 

 
 

Sziasztok!

Niki!
Én már mindent próbáltam és semmi nem volt célravezető. Simán körbepisilik a szobát aztán ha észreveszem az árulkodó foltot a bugyin büszkén odavezetnek a helyszínre. De most már anniyra nem izgulok, mert felhomályosítottak, hogy ha netán januárra nem lennének szobatiszták azért tartják a helyüket az oviban. És ez a lényeg, mert annyira jó óvónénink lesz, hogy nem akarom elszalasztani.Az a ritka féle aki ha az udvaron vannak a gyerekek akkor játszik velük és figyel rájuk nem pedíg az árnyékba ücsörög és trécsel.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Ha már így az oviról esett szó,a Kelta ovit nem ajánlom senkinek.Barátnőm szegény sírva jön haza állandóan annyira bunkók a gyerekkel.
Volt olyan,hogy a gyereknek egész nap nem adtak inni,tegnap délben,ebéd után meg úgy adták ki a gyereket,hogy csupa kosz volt,a keze,arca mindene.
+ kőbunkó az ovónéni is.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Ovi téma: Vikics nem lenne jobb ha bölcsibe vinnéd a gyerekeket, bár lehet hogy ahová viszed az oviba ott nem vegyes csoport van. Ezt azért kérdem mert én most attam be a kicsit bölcsibe, igaz hogy vihettem volna én is februártól oviba de én jobnak láttam ha sok kicsi gyerek közt van és nem nagyobb gyerekekkel játszik. És hogy őszinte legyek egy kicsit sem bántam meg, igaz hogy a legjobb dadushoz sikerült bejutnunk, a csoportban 9-10 gyerek lézeng a dadusok nagyon figyelnek rájuk ha kint vannak az udvaron akkor 4 dadus figyeli a 20 gyereket és ha valamelyik gyerek homokból kiönt egy formát akkor mind a négyen rákezdenek énekelnek hogy süti süti.... vagy mit és akkor örülés van mert megsült a homokforma.
Igaz hogy a mi ovinkba vegyes csoport van ahol én nem láttam jónak hogy a 6-7 évesek között legyen az épp 3 éves fiam.
Én így csináltam és szerintem legalábbis remélem jól csináltam.

Ja és a Pais oviba se menjetek mert ott is szörnyűek, a barátnőm most vitte el onnan a gyerekét.

És ha már az oktatási intézményeknél tartunk mit tudtok a Medgyesi iskoláról, mert ez minket érintene.


Anett
Anett
 


Én annak idején a Medgyesibe jártam suliba.Hát akkor nagyon silány iskola volt,így utólag a tapasztalataim alapján.Középiskolába bekerülve küzdöttem a fennmaradásért,pedig ált.-ban jó tanulónak számítottam.
Most nem tudom milyen,azt tudom,hogy van balett meg tánctagozat.
A Zipit nem ajánlom,annak sincs nagyon jó híre?
Pais suli?

Vikics,
Szerintem is inkább bölcsibe vidd őket.Szerintem még bőven jobb lesz nekik,az oviba bekerülnek egy vegyes csoportba és annyi.A bölcsibe meg azért figyelnek rájuk,a Keltába nagyon jók a gondozónők.

Hédi
hedvig
 
 


és még a Hédi leveléhez

A bölcsibe nincs probléma azzal ha nem szobatiszta, nálunk mármint a fiam bölcsijébe van aki pelusos és van aki nem, de a gyerekek látják egymást hogy ki a wécébe ki a bilibe pisil és talán ez ösztönző lehet nekik, ja és persze ne felejtsük el hogy azért a kicsi wécé milyen vonzó lehet a gyerekeknek, meg persze utána a kicsi csapnál kezet lehet mosni, és van saját törülközőjük a saját jelük helyén. A fiam ezeknek örül nagyon boldogan mutatja hogy ő a locsoló kanna és neki hol van a törülközője, stb.
Ez persze Vikics a te döntésed én ezeket a dolgokat csak segítség képpen írtam le, én sem akartam bölcsibe vinni de tényleg nem bántam meg sőt, amikor megyek az oviba a lányomért mindig mondom magamban hogy de jó hogy inkább oda vittem mint a sok nagyobb gyerek közé.
Anett
Anett
 


Sziasztok, Lányok!

Én amondó vagyok, hogy ne erőltessük a gyerekeket a wc-re, bilire. Ez inkább ellenérzést vált ki belőlük. A szobatisztaság olyan, mint a járni tanulás: egészséges gyerek előbb vagy utóbb magától megtanulja, unszolás nélkül is. Nálunk is aktuális a téma egyébként, Dominik fiam két és fél éves, és még soha nem használta érdemben se a bilit, se a wc-t, de nem igazán foglalkozom vele. Tudja, hogy kell a wc-t használni, látja, hogy a bátyja és a felnőttek hogy csinálják, és időről időre felajánlom neki, hogy próbáljuk ki a wc-t vagy a bilit. Olivér fiamnál még nem voltam igazán tapasztalt, két és félévesen őt már erőltettem, aminek aztán jó kis lelki zavar lett a vége - állandó szorulása lett, mert inkább visszatartotta, mert bilibe nem akart kakilni, pelusba meg tudta, hogy nem szabad. Aztán ahogy elhagytuk a témát, rövid időn belül maga kezdett el wc-be kakilni is.

Szóval, ne izguljatok, szobatisztaság jön magától!

Üdv: Krisztina
krisztina
 
 


Szisztok

Nálunk meg új fejlemények vannak, a fiam ma felébredt délután az alvásból és egyből ment a vécére pedig volt rajta pelenka de levetettem vele és megtörtént a "csoda". Régebben megpróbáltam hogy pelus nélkül aludjon legalább délután de két sikeres nap után teljesen eláztatta az ülőgarnitúrát, mert kivételesen ott aludt, és így feladtam mert én nem fogok mindig ágyat sikálni.
De most a nagy örömömbe azért adok rá holnap is pelenkát, biztos ami biztos.

Anett
Anett
 


Sziasztok!
Hát nálunk itt a bölcsi siralmas!! Sokat járunk arra a fiúkkal és mindíg megnézzük micsinálnak a haverok (Levi meg az Áki)és csak azt látom, hogy trécselnek a gondozónők és le sem tojják a gyerekeket. Nemhogy énekelnének???!!! Állítólag ott az az elv, hogy a gyerek azt csináljon amit akar és ebbe ők sem szólnak bele. Hát köszönöm! Azért még lehet neki érdekeseket mesélni meg mutatni akár az udvaron is.
Nos én ezért sem akarom oda adni őket meg mondom mi meg szoktuk kukkolni az ovit is és a mi óvónénik egy tündér. Mindíg észrevett minket amikor kukkoltunk egy idő után és odajött, de csak 1 percre, mert a többiekkel kell foglalkoznia. Körtáncot jár a gyerekekkel és fogócskázik pedíg lehet 50 körül. Szóval nagyon szimpatikus. Én amúgy úgy láttam, hogy a fiúk csoportjában egykorúak járnak. Egy nagyobbat láttam, de az jóval nagyobb volt mint a többi.
Mondanom sem kell, hogy a többi óvónő csak lebzselt a napon a Márti néni kivételkével.
Szóval bölcsit nem akarok ezek miatt. Amúgy az én fiaim inkább a nagyobb gyerekekkel szeretnek játszani vagy nézni őket így még egy kicsit sajnálom is, hogy nem annyira vegyes a csoport.
A kis WC-t meg mi is megnézzük akárhányszor bemegyünk és a múltkor már rá is akart ülni a Dundi, de mikor ráültettem az már nem jött be annyira. Még amíg jó idő van néhányszor bemegyünk délelőtt játszani és majd mutogatom finoman. Kép
A pelus témával már megnyugtattatok némileg. Csak az nem volt tiszta, hogy noszogassam őket vagy hagyjam a fenébe az egészet és várjak míg maguk nem mondják, hogy ingerenciát éreznek.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Vikics,

Azért tegyük hozzá,hogy nem hiába van a bölcsi meg az ovi között különbség.Egy normálisabb óvodába mint pl. a Zipern.vannak foglalkozások,rajzolnak,festenek.A bölcsi nem erre való,sajnos,ott inkább csak megőrzik a gyereket.Bár nekünk a gondozónőnk nagyon jó volt a Kelta utcai bölcsibe,nálunk fogalom a neve.Olvastak,sokat táncoltak,rajzoltak.
Biztos neked is igazad van,hogy tetszik az ovónéni,de gondolj bele,hogy most azért még más.Majd,ha minden nap ott lesznek és a nagy gyerekekkel együtt.Ott nincs idejük 30 gyereknél,hogy a minden gyereknek segítsenek vetkőzni,öltözni,pisilni....
Jól gondold meg,nagyon sok gyerek nem alkalmas oviba 3 évesen,most már inkább bölcsibe hagyják őket.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!
Hédi!
Én már meggondoltam. Ha a szobatisztaság ok lesz a többit majd megtanulják ami nem megy annyira. Amúgy végignéztem egy ilyen udvarra való kimenetelt pont, és aki már le tudta venni a cipőjét meg fel, az segített azoknak akiknek nem ment. Nagyon kis családias csoportnak tünt. És mióta ott voltunk a Nándus kifejezetten megsértődik ha én akarok róla valamit levenni.
Ha meg nem lesznek érettek az ovira akkor inkább otthon maradok velük még egy kicsit. Anyósom amúgy is rosszul lenne ha beadnám őket bölcsibe. Inkább bevállalná őket amit persze én nem akarok.
Ki volt amúgy a bölcsis gondozónőtök?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia,

Lili a kettes csoportba járt,Gyöngyi néni volt az egyik Ági néni a másik gondozónőnk.Gyöngyit imádtuk,azóta is emlegetjük.
Ha megteheted menjenek januártól oviba,max.ha nem lesz jó kiveszed őket,és szeptemberben újból elkezdik.
Én is ilyen határozott voltam a bölcsivel,sokan leakartak róla beszélni.

H.
hedvig
 
 


Szia!
Két napja változás áll be a háznál! Megkérdeztem a Levikét, hogy ha már úgyis kakilnia kell nem-e ülne a bilire és igent mondott. vagyid "de"-t mert az igent soha nem mondják. Kép Perzse eredmény még nem volt semmi, de ez óriási haladás, hogy ráült és első nap 1/2 órát ült rajta ma meg mindketten egész délelőtt. (szintén sikartelenül) De telhetetlen nem vagyok. Ücsörögjenek még egy darabig és barátkozzanak vele.
Én 6 éves korukig kapom a dupla gyes-t úgyhogy abba még elég sok otthon töltött nap beleférne, csakhát nekem is vannak terveim amit meg szeretnék valósítani és ahoz némi plussz pénz kell. Kép De annyira nem sürgős az, hogy a gyerekek rovására menjen. Inkább valami otthoni melót keresek megint amit esténként vagy heti 2-3 napba bele lehet sűríteni. Adatrögzítés és hasonlókat.
Mekkora most Lili? Nekem olyan nagynak tűnik, pláne a fiúk mellett.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia,

Lili februárban lesz 3 éves,de ahogy elnéztem a gyerekeket ő a korosztályához képest magas.

Gratula a bilizéshez!Most már gyorsan fognak haladni a dolgok.Szombaton mész árulni a börzére?

Többiek nagyon eltüntek innen.Kép
Hédi
hedvig
 
 


Szia!
Én is abban reménykedek, hogy ez az első lépés, de most nagyon észen kell lennem nehogy megutálják megint. Nem is csesztetem őket csak ráültetem mindkettőt hátha. Ha fel akar állni akkor is csak megkérdezem nem-e kell mégis valamit csinálni és ha nem akkor mehet.
A nagy bőrzére gondolsz? Vagy most lesz a békásimegint? Most nem megyek sehová, mert a nagy bőrze miatt amúgy sem lenne forgalom, oda meg azért nem megyek mert családiasabb itt, max. szétnézni, de árulni nem. Amúgy amit nem sikerült eladnom a műv. házban a nagyrészét (a helyfoglalós téli cuccokat) már eladtam a babaszobán. Kép Tréningalsókat kellett volna vennem, de azt már vettem a kínai. Nagyon jó minőségű magyart 6db-tól 700ft/db-t. Úgyhogy már abból is bespájzoltam.
Te mész megint árulni???
Majd visszajönnek, ha egy kicsit hidegebb lesz és mindenki meghal az unalomtól. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Jól értem, akkor itt a Zipernovszky (?) úton a suli nem, de az óvoda jó hely? Van itt is bölcsi is? Ismeri valaki közületek? Az érdekelne, hogy nincs-e esetleg játszóház és gyermekmegőrzés az itteni bölcsiben. Több helyen hallottam, hogy csinálnak ilyet, be lehet menni délelőtt játszani a gyerekkel a többi gyerek közé, közben ismerkedik, és szokja a helyet, azután ha valami dolga van az anyukának, pár órára ott is hagyhatja. Olyan jó lenne egy ilyen lehetőség!

Vikics! Hol vetted a melegítőnacikat pontosan? Nekünk is kellene még pár darab az őszi kollekcióhoz. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!
Márti!
Én nem tudok ilyen helyről és ahogy elnéztem elég sivár a kelta u.-i bölcsi, de ezt Hédi jobban tudja. Belül még nem jártam. Nekem szerencsére ha van valami dolgom mindíg tudok valakit keríteni, de azért 1-2 alkalommal én is beadnám őket, hogy szokják a közösséget.
Ne haragudj, de nincs már kedvem leírni sokadszorra is, hogy hol vettem a cuccokat, de beírtam az Ikrek topicba idelinkelem Neked.
Okt 2. 10:43
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/discus.cgi
Ha így nem megy aakor átollózom Neked. De érdemes megnézni mert képeket is tettem fe bár nem túl színhű.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vagy inkább így keresd meg:
Babanet Társalgó » Gyermekek » Gyermeknevelés » Ikrek
Okt. 2. 10:43
Ha nem megy akkor ideollózom csak a képeket nem tudom.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

A Zipibe csak ovi van,bölcsi nincs.Az ovi speciális,montessori módszert alkalmaznak.Az udvar silány,de nagyon jók az ovónénik.

A Kelta utcai bölcsi nagyon jó,a kerületi rangsorban az első helyen áll (ezt nekem annak idején a kerületi bölcsik vezetője mondta).Az udvar nem a legszebb,de bölcsikbe még nem tesznek sok játékot.Ahova Lili jár ott sincs több játék,pedig 2 éves a bölcsi csak.
Megőrzés nincs az biztos,játszóház bölcsődében csak a Szérűskert bölcsiben van Kaszáson,az nagyon jó mi oda jártunk.Ott hagyni ott se lehet a gyerekeket.Viszont együtt ebédelnek a gyerekek úgy mint a bölcsibe,játszanak,énekelnek,tornáznak,és a gondozónő Kati néni egy tündér.700.-Ft volt emlékeim szerint.

Nem árulni megyek én sem a börzére,csak nézelődni.Játékokat,könyveket,ruhát hétvégén bespejzoltam Ausztriába Lilinek.
A nagy börzén viszont árulok majd.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!
Hédi!
Most hová jár Lili? Máshová irattad be? Amúgy ahoz képest, hogy egy hónappal idősebb a fiúknál nagyon magas!! Szerencsénkre, mert így hordhatják a mackó gatyáját. Kép Nekünk az most még jó lesz idén az tuti, de lehet, hogy tovább is.
Most megint elhatároztam, a leveledre, hogy elviszem a fiúkat a Kaszás bölcsibe játszani, de csak télen amikor minden uncsi lesz itthon. Mikor kell oda menni? 8-ra vagy 9-re?
Direkt bevásárolni mentetek Ausztriába? Bécsbe vagy csak a határvárosokba? Megéri? vagy ilyenkor leértékelések vannak?
Marcsi!
Megnézted??
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Lili most Budaörsre jár bölcsibe,mivel mi mind a ketten itt dolgozunk a párommal+erre is költözünk hamarosan.Mi is télen jártunk,9h-re jártunk emlékeim szerint,de érdemes megkérdezni az ebéd miatt.REggel mikor megszámolják a gyerekeket és annyi ebédet tesznek félre a játszócsoportnak.
Igen direkt vásárolni mentünk Ausztriába.A már több fórumról ismert Pandorfba illetve Bruckba szoktunk évszakváltásokkor járni.Lilinek nagyon szép ruhákat veszek kint,jó minőségben,cora áron.
Pl.most nagyon szép overálok voltak 20eurorért,volt 40ért is,de az már beszélt.

Hédi
hedvig
 
 


Nem hallottam még ezekről a városokról. Én általában mint írtam a piacra szoktam járni vásárolni és ott is ki lehet fogni nagyon jókat csak nem annyira egyszerű és sokat kell talpalni érte.
Gondolom azért pihenni is mentek nem? Vagy csak egy napra?
Ma drasztikus változás történt! Levike belepisilt a bilibe!! Közölte tök természetes hangon, hogy belepisilt. Mégcsak büszke sem volt magára. Én meg halálra dícsértem.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Gratulálok,nagyon ügyes!
Pandorfban egy nagy outlet bázis van,nagy márkák kiárusító helye.Mi családialg ruha mániákusok vagyunk,így nekünk megéri.Én is szoktam piacon meg börzén vásárolni,de azért szoktam "ünneplő"re jobbak is venni,meg az alap téli ruhatára inkább jobb minőségűt.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Mostanába ide sem néztem, mert gondoltam magamba úgysincs itt senki, de tévedtem, szinte végig sem lehetett olvasni annyit írtatok.
Vikics gratulálok a fiaidhoz bili ügyben, lassan de biztosan sprórolnak neked a pelenkával.
Az én fiacskám január végén lesz 3 ezek szerint szinte tök egyidősek a gyerekek, mármint a kicsik mert nekem van egy nagyobb lányom is aki jövőre iskolába megy, de ez egy külön téma, mert szörnyen nehz iskolát választani.
Szegény fiam ma beteg lett, képzeljétek a bölcsiből telefonáltak 13.30 környékén hogy a matyikám nagyon rosszúl érdet fel (ma aludt ott 3. alkalommal) és rettenetesen sírt, én ugye rohantam mint az őrült se pénzt se zoknit nem húztam magamra, mikor odaértem, éppen a gondozónő babusgatta próbálta nyugtatni de sikertelenűl, és plusz azzal fogadott hogy szőrnyen fáj a bal füle. Így a bölcsiből rohantam vele a rendelőbe hátha találok ott orvost mert ugye mikor legyen beteg a gyerek vagy pénteken vagy szombaton, szerencsére a rendelőbe volt orvos és szerencsére a fiam még mindig nagyon sírt ezért már mehettünk is be, de onnan elküldtek a fülészetre a vörösvári útra, így a rendelöből rohantam a piacra a férjemhez az autóért és onnan haza. Mondhatnám hogy szerencsére de a Vörösvári rendelőbe a fiam mintha meggyógyult volna, nem sírt, megint olyan rossz volt mint szokott, a dokinéni meg is kérdezte hogy ő lenne a beteg? De szerencsére semmi baja sem volt csak kipucolták a fülét mert volt benne agy nagy kosz ami fülpucolóval nem jön ki, és mondták hogy azért kezdődik neki valami ezért 2200,- Ft ki is fizettem a patikába, mert kapott köptetőt, kevert orrcseppet, cataflán cseppet, fenistíl cseppet, meg egyéb nyalánkságokat.
Hát jön a tél.
És bocsánat a kisregényért.
Anett
És Hédi merre vannak azok a bevásárló helyek? Az a Pandorf nem sok kis egyforma házakból áll?
Anett
 


Sziasztok!

Új hír!! Levente fiam tegnep este nem pisilt a pelusba viszon reggel a bilibe igen méghozzá tetemes mennyiséget! Kép Kép Kép Lassan, de biztosan haladunk! Holnap megyünk matricát venni a bilire, hogy még kívánatosabb legyen. Nem tudjátok hol kapok ilyesmit? Papírboltba létezhet vagy trafikba?
Anett!
Nem irigyellek a fül-ügy miatt! Szerencsére úgy olvasom azért jól végződött. Amúgy érzékeny a fülére vagy nem jellemző?
Ír csak kisregényt! Végre ez a topic is beindult. Kép
Hédi!
Azokat az egyforma házakat én is láttam már sokszor, ha azokról beszélsz. Nálunk sajna én vagyok ruhás, de a skacokat imádom öltöztetni. Az meg nem elegendő egy ekkora túrához. Mi évente 2x kimegyünk Nünbergbe. Arra felé nem tudsz valami jó kis boltot vagy bevásárlót. Arra még rá tudom venni a páromat.Megyünk szeintem január környékén akkor még talán akciók is vannak mint nálunk. De eddíg elég ego voltam mert csak magamnak néztem motoros öltözeteket. Kép
Milyen volt a bőrze vagy nem most volt?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Vikics! Igazd volt, itt a rossz idő, újra beindult a topik! KépKép Köszi a képet és az infót a nacikról.

Hédi! Neked is köszi az infókat a bölcsikről.
Pandorfban mi is voltunk, de én óriásit csalódtam benne. Iszonyú drágák voltak a gyerekruhák, 15-20 ezer forint körüli áron láttam kantáros nacikat, 30 fölött kabátkát, stb. Ráadásul a kínálat és a választék is kisebb volt, mint ahogy vártam. Ahol meg valami olyasmi volt, amit tényleg érdemes lett volna megvenni (felnőtt sportruházat) akkora volt a tömeg, hogy alig lehetett bejutni az üzletbe. Egy Nike edzőcipőt vettem magamnak 10 ezer körüli áron, de fél órát álltam érte sorba a pénztárnál. Bleeee... Lehet, hogy csak nagyon rutintalan vagyok, és nincs eléggé jó szemem az akciókhoz, de én tuti soha többé nem megyek Pandorfba. Kép
Viszont a hétvégén voltunk itt az új STOP.SHOP-ban, óriási C&A üzlet is van, és jó kis Kenguru Gold is. Hiába, nekem ez egy egy (a Kenguru) az, amiben még nem csalódtam. Kép Ráadásul ebben az üzletben nem csak 74-80 körüli méretekig vannak cuccok, mint pl. a MegaToys-beli Kengurúban, hanem a 86-os body-k még középtájon voltak. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

A Szérüskert utcai játszócsoport valóban nagyon jó mi is oda járunk nagyon jól érzi magát ott Barbi. Szerintem azoknak a gyerekeknek akik nem járnak bölcsibe de, hogy a közösséget szokják tökéletes :o)együtt játszanak, tornáznak, mondókáznak együtt megebédelnek és egy tüneményes nő figyel mindenre. 9-1/2-1 ig van. És 600 Ft.

A Pandorfról csak annyit, hogy szerintem nagyon jó. Az sem mindegy mikor megy ki az ember mert vannak nagyon jó leértékelések. Nekem a férjem kinnt focizik, és sűrűn jár oda. Múlt héten bevásároltunk ott a Barbinak, van egy minimexx üzlet és egy hatalmas szatyor ruhát vettünk neki amibe télikabáttól kezdve minden van. Szerintem nagyon megérte és nagyon szép cuccok. A sportcipők is jobb áron vannak mint itthon :o)

Sziasztok: NIKi
lani
 
 


Sziasztok,

Pandorban is kell fogni.Igen kis házak az auótpálya mellett.Mi általában a mexx-ben vásárolunk Lilimnek illetve magunknak.augusztusban nagyon jó dolgokat pulcsikat,felsőket vettem 3 euróért,most szeptemberben már drágább dolgokat vettem.De én úgy vagyok vele,hogy kellenek a gyereknek jobb ruhák is.Eddig úgy voltam,hogy majd én a börzén vásárlok..aztán amikor mentünk orvoshoz,bábszínházba,vendégségbe ott álltam a szekrény előtt,hogy nincs egy "szép" ruhája a gyereknek csak játszós.Azóta megpróbálom egyensúlyba hozni a két dolgot.Most vettem pl. 20euroért kertészt Lilinek,lehet drágának is nevezni,de ha mimőséget nézzük itthon 15e Ft lenne.Van még kint egy kik nevezetű hálózat,ott pl. nagyon olcsó ruhák vannak.Most voltak overálok nagyon jók 20eurorért.
A nike nagyon silány és drága.
Lili a kenguru goldhoz már nagy,és én nem is vagyok híve.
A börze silány volt.
Fül...Lilinek tavaly többször volt középfülgyulladása.Egyik alkalommal semmi tünete nem volt,sima nátha.A gégészeten "csodájára" jártak,nem láttak még ennyire gyulladt fület.A váladék teljesen betokosodott.
Azóta mi már jobban figyelünk,kis náthánál is irány a magán gégész.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!
Ha egy kirándulásnak veszitek akkor megéri biztos, de nekem már idejét sem tudom mikor volt utoljára egy szabad hétvégénk mikor semmi program csak úgy vagyunk. Nyár óta le akarom kövezni az előszobát, de már a kőnézésnél elakadtunk. Gondoltam már itt a hideg idő úgy sem megyünk sehová, majd nézünk, de a programok nem fogynak. Szóval nálunk max. akkor lesz ilyen bevásárlás ha az lesz a program, hogy megyünk a német barátainkhoz. Én azért szoktam vásárolni a corába jó cuccokat és nem is drága ha jó időben növik ki a régit. Kép Sokan utálják a corás cuccokat, de nekem még nem sikerült silány sz.rt kifognom. Mondjuk inkább Influx márkájút veszek azok divatosak és jók. És persze túrok is. Most is volt a vöröskersztnek turkálója a héten és otthoni-játszós ruhákból feltankoltam rendesen. Pulcsik-pólók-gatyák 40-100ft árban voltak. Néha belcsúsztam a 250ft-ba is. Kép És egy rémdrága 500Ft-os overált is vettem. Kép
Nálunk a fiúk szerencsérew nem fülesek. Viszont annál inkább orrmandulások. Kép Ajánlottál a Bronhovax-om kúrát ami ilyen felsőlégúti megbetegedések elkerülésére jó, de annyira bazi drága (3300/első hó/gyerek), hogy előbb kivárom másnak használ-e. Ti használtátok már???
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Igen,most szedjük a második dobozzal.A gégészünk ajánlotta,szerinte ez a legjobb.
Lili már nem orrmandulás,mivel nincs szegénynek.Kép
Hol van ez a vöröskeresztes turi?
Én imádok turkálni,de mostanában nincs semmi jó hely.
Szabad hétvégénk nekünk sincs sokszor,ilyenkor hetekre előre lefixáljuk szüleimmel a dátumot.
Most a nov.3-i éjszakára készítjük őket,megyünk a Robbie Williams koncertre.

H.
hedvig
 
 


Szia Hédi!

Abban teljesen egyetértek veled, hogy kellenek a gyereknek szép, új cuccok is. Mi rengeteg játszós ruhát örökölünk a Nővérem fiaitól, így turiba vagy börzére járnom nem nagyon éri meg, inkább csak ilyen kimozdulós ruhákat veszek Lacikának. De 15ezret tuti soha nem adnék egy nadrágért. 7-8ezer körül már olyanokat kapni, hogy megszólal, és egyrészt nagyon hamar kinövik, másrészt természetesen nem vigyáznak rá. Pl. az én kisfiam éppen ma törölte fel a fél Citibankot az egyik legvagányabb kantáros nacijában (fekete farmer), mert úgy döntött, hogy 22 hónaposan hason csúszni igen is vicces. Kép A hétvégén meg egyik barátunk kertjében esett hasra a legnagyobb sárban a vadiúj világosbarna kordbársony kertésznacijában. Akkor volt rajta először. Kicsit tartottam tőle, hogy sose fog kijönni a sárfolt, de a folyékony Ariel csodákra képes. Kép Persze ha 20 euroért láttam volna klassz nacikat, tuti, hogy én se hagyom ott. Kép Ezek szerint csak nem volt szerencsém. Kép
A Nike szerintem jó, de már a Kengurúról alkotott véleményünkből kiderül, hogy nem ugyanott szoktunk vásárolni. Kép Nekem lehetetlen hosszú, keskeny lábam van, mindehhez 38,5-es, és súlyosbítja a helyzetet a vérkonzervatív ízlésem. Kép Nagyon sokféle márkás edzőcipőt felpróbáltam már, de csak a Nike gyárt olyat, ami fazonra és méretre jó, és még tetszik is. Nálad melyik sportruházat-gyártó a gyerő?


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Szia Márti,

Én a pandorfi nike-ről beszéltem.Mi a párommal együtt - hű ez most nagyzolásnak fog tűni - csak nike sportruhát veszünk.Cipőt,szidőruhát,rövidnadrágot,bakancsot.
Én általában gyerekcipőt veszek magamnak,38,5 -ig van számozva és így jóval olcsóbb mint a női.
Sőt sajnos a férjem már túlságosan is nike függő,bár mostanában már vissza tudja fogni magát.
Amíg Lili kicsi volt vettem neki bodykat a kenguruba meg rugikat,de utána inkább átpárotlam a po bodykra,a rugik meg egy idő múlva nem kellettek.A többi kenguru goldos ruha meg nem tetszett.15e Ft-ot én se adnék egy gyereknadrágért,még egy overálért is sajnálnám,pedig lassan ennyibe kerülnek.

H.
hedvig
 
 


Kedves békásmegyeri Anyukák! Tudom, hogy ez egy babázos topik, de talán tudtok nekem segiteni. Nem rég költöztünk ide és jó fogorvost keresek itt a telepen. Azért fordultam hozzátok, mivel Ti mindent tudtok itt a telepről és gondolom a babavárás alatt felmerült a fogászat is. Én decemberre lettem volna Anyuka..de sajnos szomorú hírt kaptunk. Remélem hamarosan én is csatlakozhatom a békásmegyeri Anyukákhoz. Sziasztok és köszönöm a segítséget.
Éva
Éva
 


Sziasztok!

Hédi! Akkor én jól félreértettelek Nike ügyben. Kép A gyerekcipő 5let jól hangzik, legközelebb én is megnézem. Ezek szerint még pont "beleférnék". Kép
A PO bodikról annyi jót hallottam, hogy tavasszal minden kipróbálás nélkül betankoltam belőlük. Csupa PO bodykból állt a nyári készletünk, és nagyon nagyot csalódtam bennük. Kép Szinte mindnek 2-3 felvétel után megpattogott a varrás a nyakánál, oltári ronda lett, mert szinte hímzés jellegű, széles díszítő varrás volt. Nem is lehet megvarrni, kijavítani. Egyik-másik rondán el is nyúlt, pedig a drágább, bordás anyagból voltak. Szóval én PO bodyt ez életben többet nem veszek. Kép

Éva! Szerintem mindannyiunk nevében állíthatom, hogy szívesen látunk a topikban! Egyáltalán nem annyira csak babázós topik ez, hogy egy leendő anyuka bele ne férne. Mert gondolom úgyis meg fogjátok próbálni újra, és szívből kívánom, hogy legközelebb minden rendben legyen! Kép
Fogorvost én csak egyet ismerek itt (nem vagyok született békási Kép), de az nagyon tuti. A védőnő ajánlotta mikor pocakos voltam. Igazából gyermekfogász itt a lakótelepen, de van magánrendelője a közelben Csillaghegyen, ahol felnőtteket is fogad. Egy tündér, kedves, türelmes, és nekem szuri és fájdalom nélkül fúrt és tömött kismama koromban, szóval arany keze van! Kép Az aszisztensnője meg a Margit kórházban az UH-soknál dolgozik, úgyhogy mindig lefordította nekem az ultrahangos leleteket, amikből egy kukkot se értettem. Kép A doktornő neve Dr. Váczi Mária, a magánrendelési ideje kedd és csütörtök 16-20 óráig, és bejelentkezni rendelési időben a 240-62-06 számon. A rendelő az Igló u. 4. szám alatt van. Mondjuk ezek közel 2 éves információk, de még ma este megpróbálom felhívni, mert én is el akarok menni hozzá hamarosan, mielőtt a következő babát összehoznánk. Kép

Tényleg lányok! Tudja valaki, hogy manapság a fog pótlás TB támogatott akció-e? Szóval ha nem magánrendelésre, hanem a normál rendelőbe mennék, akkor is fizetni kellene érte? Mennyibe kerülhet manapság az ilyesmi?


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!
Márti!
Milyen árakon dolgozott a doktornő régebben? Emberi vagy horror?
Hédi!
Jó, hogy szóltál. Nem is tudtam, hogy még én is beleférek a gyerek méretbe. Pont akkora a lábam. Kép Sajnos most derült ki, hogy nov. 1-én megyünk német o.-ba és akkor bizony már és még semmi akció sincs úgy sejtem. Kép Hát mindegy, azért körül nézek itt-ott. Tudsz valami márkát amit az osztrákok-németeknél érdemes keresni? Mert jó és nem annyira drága. Most sajna a corába sincs semmi értelmes és már nincs sok hátra, hogy bokalengetők legyenek a fiúk gatyái.
Éva!
Én is csak pár éve lakom itt békáson, de fogorvost csak egyet ismerek azt is csillaghegyen és sajnos elég drága.Kép Szerintem is írj ide nyugodtan, ha ráérsz és van kedved. És fel a fejjel! Legközelebb még úgy is járhatsz mint én... egyszerre kettőt. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Szerintem a kik nevű bolthálozat nagyon jó.
http://www.kik-textilien.com ezen az internetes oldalon megtudod nézni a zaktuálsi akciókat.Vannak gagyi dolgok,de pl. én itt vettem nagyon jó sínadrágot Lilinek 15 euroért.
A cora szerintem egyre rosszabb,már vásárolni is inkább a tescoba járunk.
Én csak 1976 óta lakom Békásonm,de fogorvosnál utoljára békáson gyerekként voltam.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Vikics! Nincs viszonyítási alapom, mert más fogászati magánrendelőben nem jártam, úgyhogy nem tudom, drága volt-e. Sajnos nem is emlékszem, hogy mennyiket fizettem, de nem voltam elájulva tőle, az biztos. Most bejelentkeztem okt.30.-ra egy ellenőrzésre, meg meg akarom kérdezni én is, hogy az amalgám tömések kicserélése fehérre, és a hiányzó fog pótlása mennyibe kerülne, utána döntöm el, hogy kell-e az nekem. Kép
A soproni lányok a H&M-et, a C&A-t, a BabyOne-t és a Mexxx-et dícsérik Ausztriában gyerekruha témában. A H&M-et kiemelkedően, arról többen is írtak csupa jót, mikor a soproni topikban érdeklődtem. A férjem szülei ott laknak, így mi gyakran járunk arra.
A CORA-ra én nagyon ki vagyok akadva babaruha ügyben. A bébi osztályon végetér a számozás 74-80 körül, nagy ritkaság, ha 86-92 akad. (Az Influx nekünk is bevált Kép) A gyermekruha osztályon viszont nem igen akad 104-esnél kisebb cucc. Kép Pl. az egész CORA-ban nem találtam 86-os méretű nadrágot. Semmilyet. Kép
De ma volt egy jó kis sztorint a CORA-val. Nézem a honlapot, a Pampers és a Libero pelus akciós. Kép A francba, mi Huggiest használunk. Erősen gondban voltam, hogy vegyek-e valamelyik akciósból, mert az ára miatt megérné, de olyan sokat bosszankodtunk már pelenka miatt, hogy talán mégse... Erre a polcsor végén akciós felírat alatt bazi nagy halom Huggies pelenka van kirakva! Kép Ráadásul nagyon-nagyon jó áron! Nosza, vagy 4 nagy csomagot bedobunk a kocsiba. Benn a polcsoron meg látom ám, hogy ki van írva ugyanarra a pelenkára sokkal magasabb ár. Mondom Lacinak, hogy ne vegyünk mégse, mert tuti a magas áron fogják adni. Ő meg a jogaiban jártas vevő fogta a 4 csomag pelenkát, és elmesírozott vele külön a pénztárhoz. Ott persze a magasabb árat olvasták le a vonalkódról, ő reklamált, görkoris elhúzott megnézni, tényleg, az óriási nagy számokkal kiírt ár alacsonyabb. Jött a főpénztáros, mosolygott, közölte, hogy ja, ennyiért ő is betankolna, és simán megkaptuk a kiírt alacsonyabb áron. De ha nem lesz gyanús, engem megint simán átvágtak volna, mind általában. KépKép

Hédi! Szerintem is elég vacak a CORA, különösen az átalakítás alatt volt rémes. Azóta kicsit tűrhetőbb. Mondjuk nekem nem nagyon van választási lehetőségem, csak akkor jutok el TESCO-ba, ha nagyizni vagyunk Sopronban. Most az új Auchan-ban bízok, remélem, az szuper jó hely lesz. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok,

Márti,
A H@M persze,hogy jó,de szerintem drága.Mi azért járunk ki vásárolni,hogy olcsóm,leértékelve vegyük meg a gyerekruhákat.
Ha így nézzük nekünk a már említett kik illetve a mexx jött be.A mexx-be 7 euroért vettem pulcsikat,nagyon szépeket,jó minőségűeket.
Az auchan is egy nagy szar,a jó gyerekruhákat itt is elviszik hamar,nagy méretből soha nincs,csak a 3-6 hónapos kategóriából.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Egyszer tuti elmegyek ausztriába ahol Ti már voltatok mert ahogy olvasgatlak titeket tényleg nem drágák a ruhák. Elvileg én szerencsés helyzetben vagyok mert apukám svájcba lakik és egy évben 2x megyek hozzá a nyári leértékeléskor, és januárba a téli leértékeléskor, és így ott tudok vásárolni. Szegény fiamnak is vettem tavaly 2 téli kabátot és most nézem hogy nagy rá mind a kettő, sebaj majd jó lesz rá jövőre is, de azért a börzén majd megpróbálok egyett venni neki ami kényelmes és amibe a bölcsibe tud rendesen játszani. Erről jut eszembe, (lekopogom) de úgy néz ki hogy a fiam megszokta a bölcsit már csak egy kicsikét tiltakozik reggel de nem sír, és még ott is alszik, sőt már az összes gyerek fennt van de a fiam az utolsó aki felébred. És a másik dolog hogy szinte úri dolga van mert egész héten 2-3 gyerek volt a csoportba mert a többi beteg így 2 dadus és 3 gyerek volt a heti mérleg.
A jövő héten vasárnap börze lesz mentek? Én már nagyon várom, nem tudom miért, csak minden évben a nagy problémám hogy hogyan vásároljak és áruljak egyszerre.
Sziasztok
Anett
Anett
 


Sziasztok!
Hédi!
Köszi a linket, meg fogom nézni. A cora sajna tényleg nem a legjobb hely, de közel van és mivel sűrűn járok azért ki lehet fogni ezt-azt. Tegnap például vettem 1390ft-t cactus clone mackót alsóval és felsővel együtt. 24-36hó méret ránk még nagy is volt. Vettem is rögtön 2-2 garnitúrát. polár az alsó része és mackó anyag a felsője, jó színekben van. Mondjuk nem lesz ünneplő belőle az tuti, de játszónak tökéletes!
Én meg az összeg láncból a tescot utálom a legjobban. Engem ott akarnak átcseszni folyton. Bár biztos, ha sűrűbben járnék oda azért az is megszépülne a szememben. Kép
Márti!
Ezzel a mackóval nekem is alaposnak kellett azért lennem, mert több ízben is be kellett telefonálnom a gyerek osztályra, mert külömböző volt az alsó és a felső mérete. Persze ebből a méretből meg nincs millió kitéve. De a bébiosztályos lány nagyon kedvesen és készségesen segített mindenben. Kép
Én is az Auchanban bízok, hogy majd rivalizálnak a vásárlók kegyeikért és így jobb lesz egy kicsivel mindegyik. A corában már elkezdték a nyalizást rendesen. Megnagyobbították és már egy ideje a grillcsirke is 599ft. Kép
Anett!
Valóban szerencsés helyzetben vagy, hogy ennyiszer mentek "világot látni". Kép Bár mi sem panaszkodhatunk, vsak mi nyáron megyünk mindíg, motorral és eszünkbe sem jut babaruhaboltba bemenni. Nagyrészt azért, mert úgy sem tudnánk hová pakolni. Kép Én nem valószínű, hogy megyek a bőrzére, mert most vettem egy csomó cuccot a piacon meg itt-ott, és még megyek is a piacra. Legutóbb meg olyan kevés nekünk való cuccot találtunk. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok
Mindenki pakolászik a börzére?
Csak vicc volt, de azért már várom a vasárnapot már csak azért is mert szerintem poén az egész 5.45-kor kelek aztán bepakolás, utána át a barátnőmért, ha odaértünk a kocsiba reggelizünk és utána rohanás egész nap, jól el is szoktam fáradni már amikor jövünk haza felé.
Hogy vagytok? Annyian betegek "lekopogom" de mi most nem vagyunk, szegény Mátékám jár csak a bölcsibe a héten mert a lányomnak őszi szünet van, de a bölcsis dadusok mondták, hogy vigyem nyugodtan a fiamat mert már beszokott!!!!!!!! a bölcsibe és ne legyen neki sok kiesés hogy egy hétig nem megy,de már van változás is mert végre eszik is ott, és itthon ha adok nekik kaját akkor olyan szépen eszik, hogy egy csepp kaja sem megy mellé, mintha én nem mondtam volna neki már 100x hogy oda kell hajolni a tányér fölé, de úgy látszik a bölcsibe jobban hatnak rá.
Ennyi mára
sziasztok
Anett
Anett
 


Sziasztok,
Én pont tegnap este kezdtem pakolgatnia börzére.De hogy megmondjam az igazat,most nem vagyok olyan lelkes,semmi kedvem cipekedni a táskákat,kipakolni,lusta vagyok no.
+ ha árulok,hogy fogok vásárolni?Ez a lételemem.Kép

Lili jól van,bár reggel egy kcisit náthás volt a hangja.Most szedjük a 2. doboz bronhovaxumot,remélem,hogy használ.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hédi! Na, jól elvetted a kedvemet a H&M-től is meg az Auchantól is. Kép Pedig éppen most megyünk Sopronba a hosszú hétvégére, és Életem Párja hajlandónak mutatkozott átvinni Ausztriába. Sebaj, legfeljebb megint csak kirándulás lesz belőle, mint Pandorfban volt. KépKép

Vikics! Hajrá optimizmus! Kép Hátha mégis jó hely lesz az az Auchan! Kép

Jó börzézést mindenkinek! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok

Nektek milyen volt a börze? Szerintem szörnyű volt, mármint a használt ruhák téyleg használtak voltak, kopottak, szakadtak, már kedvem sem volt hogy akár egy kupacba is beletúrjak, ott nem is találtam a gyerekekre semmit, csak az újjak között találtam ezt-azt, de inkább a fiamnak a lányomnak nem nagyon. Az árulás sem volt semmi néhány emberke szó szerint kiborított pl. a lányom kabátját még 13.000,- Ft-ért vettem azt a nap végefelé már mondtam az egyikk nőnek aki nézte hogy odaadom 2.800,- ért , ő erre azt felelte hogy inkább a corába vagy a tescoba veszi meg mert ott csak 2200,- Ft pedig tényleg aranyos a kabát, semmi hibája nem kopott stb.
Ez volt, de ettől eltekintve szerintem jó volt mármint az hogy "szabad" voltam, a barátnőmmel este 18-ra értünk csak haza mert még bementünk az Árkádba meg ide az új TOP SHOP-ba.

B Márti
Voltál hétvégén kint? Elmesélnéd miket láttál mert már én is rágom a férjem fülét hogy menjünk ki mi is és úgy néz ki hogy november közepe felé ez meg is valósul, és ezért érdekelne mit láttál.

Sziasztok
Anett
Anett
 


Szia Anett!

Á, nem voltunk kinn. Csütörtökön mentünk Sopronba, na, aznap már nem volt kedvünk kimozdulni. A 220 km. kocsikázás bőven elég volt. Kép Másnapra meg 20 centis hó esett, nyári gumikkal és félcipőben valahogy nem volt kedvünk nekivágni. Kép Vettem Lacikának egy nagyon jó kis bundacipőt egy soproni bababoltban, legalább olyan tuti, mint a Siesták, és 6.990 Ft.-ból megúsztuk. Rögtön vizsgázott is a nagy hóban meg a másnapi sárban, máris állíthatom, hogy bevállt. Kép ASSO a márkaneve, ha jól emlékszem, Szombathelyen gyártják. A plakátjukon az állt, hogy 100 fogorvosból 94 ezt ajánlja. 6-nak nincs gyereke. KépKépKép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Én se jutottam ki a börzére, de a barátnőim mesélték, hogy nagyon rossz volt.
A babszobán olvastam, hogy volt lopás is.

Hihetetlen, hogy meddig fajult ez a dolog azért annyira szomorú Kép

Anett:
Mi voltunk kinnt szombaton Pandorfba de szerintem most nem olyan jó.
Eléggé ki van fosztva minden. Azért ki lehet fogni. Nem nagyon vettünk sok mindent, nekem télikabit, Barbinak bélelt nacit és inkább apróságokat!
A Mexx-be gyerekruha terén szinte semmi nincs csak 56-62-es méretek.
A sportboltok is eléggé ki vannak fosztva.
Szóval szerintem most nem volt olyan jó, de az ottaniak szerint november végén érdemes lesz kimenni, gondolom a karácsony miatt.

Nálatok teljesen megoldódott a kaki?

Sziasztok: Niki
lani
 
 


Sziasztok,

A börze egy nagy szar volt,többet nem árulok az már biztos.
Engem az,hogy gyagyi ruhákat árulnak nem zavart,csak az áruk!Én is árultam foltos pulcsikat - otthonra tökéletes még - 200.-Ft-ért.Vették is!
Én csak Békáson árultam eddig,de az itteni vásárlók előtt el a kalappal.Amennyi bunkó szülő -elnézést a kivételtől - gyült ott össze!Loptak,gusztustalanul alkudoztak,ócsárolták...
Barátnőm árult egy lego kardigánt,nagyon szép,kötött,800.-Ft-ért.Erre az egyik vevő bunkón-mert ha még csak érdeklődve - megjegyezte,hogy azért mert maga rávarrta ezt a 20Ft-os címkét azért kerül ennyibe?A kardigán 16eFt-ba került 2 évvel ezelőtt.
Adidas cipőt árultam,bőrt,1000.-Ft-ért a nő közölte nagy flegmán,hogy 450.-Ft-ot fizet érte.Elküldtem melegebb éghajlatra.

Pandorf...Ott tényleg ki kell fogni a jó cuccokat,a mexxbe volt,hogy 5 zacsival jöttünk ki,volt hogy semmivel.
De már mondtam lányok a kik-be kell menni,az a legolcsóbb,jó nem a mexx,de jó rucik szoktak lenni.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi: Hát ez nagyon komoly............. Azért nem gondoltam, hogy ennyire durva volt a börze.Kép

A kik nevü üzletet Pandorfban nem ismerem. Merre van ott?

Sziasztok: Niki
lani
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: