A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Ejnye-bejnye - mihez kezdjek már megint egy laptetővel?? :oops:

:lol: :roll: :lol: :oops: :lol: :roll: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

bocs, kicsit eltűntem, de felügyeleti ellenőrzésünk van még 3 hétig...hulla vagyok estére. Nap közben meg pisilni is alig van időm.

Tegnap voltunk andrológusnál, és megállapíttatott, hogy a férjemnél minden rendben :D Katonák is megszaporodtak, 65-70 millió, és 70 %-uk virgoncan mocorog. UH-n is megnézték, erek is rendben vannak, szóval hajrá (doki azt mondta, szerinte 2-3 hónap stesszmentes élet és kész a spontán baba...majdnem megkérdeztem, hogy fizeti? :wink:

Ja, és a doki a Dévai Intézetet ajánlotta nagyon, szerinte a legjobb...na így legyen okos az ember lánya...más a Kaálira, megint más a BMC-re esküszik...

A nagy örömre elmentünk moziba, a Michael Clayton-t néztük meg.

Gerike, üdv közöttünk, remélem, hamarosan már pocakosként jössz közénk.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro: ezek fantasztius hírek! :D :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Alle!
Gratulálok apa teljesítményéhez! Hajrá spontán baba! Mutassátok meg, hogy neketek nem is kell lombik :D :!:

KisCsillag!
gratula a laptetőhöz! Sokat számít :lol: :lol: :lol: :D :D
dezsina

Hát de most mommmmeg.. Micsinájjak vele?? :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Figyelem!

Megváltozott az e-mail és az MSN elérhetőségem! :oops:
Aki MSN-ben szerepel, ma kapja meg a meghívóját! :D

Pussznya!

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok lányok!

biztos nem nagyon emlékeztek már rám, tavaly májusban jártam itt nálatok. azóta is szoktalak benneteket olvasgatni, csak írni nem nagyon szeretek, vagy tudok vagy mi :)

kiscsillag, nagyon szeretném megköszönni a kókusztekercs receptet, isteni finom :)
hajnóca

Szia :)

Ezek szerint a topiknak két Hajnóca nevű lakója van :wink:

Recept: nincs mit, én is úgy csóringáltam a netről :lol:
Jut is eszembe csajok, nem fogjátok elhinni, több hete nem csináltam kókusztekercset :lol: :lol: :lol: Hihetetlen :):D :lol:

hajnóca: lombikoztok? mennek a ragacsok!! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Egyre közeledik a péntek és minden kiderül, kezdek izgulni :)
Küldjetek sok-sok ragacsot, bár Nálam már eldönt minden, vagy pozítiv vagy negatív irányba. ( erre nem is merek gondolni )

puszi Lányok!
gerike
gerike

Hajnóca!
Én kifejezetten emlékszem Rád!
Hát tessék azonnal jönni! Nem csak olvasgatni! :D :!:

Kis-Csillag!
mit kell csinálni azzal a meghívóval? :shock: :?:
dezsina

Allegro!

Igen nagyon szeretnék már pocakos lenni, és mindenkinek nagyon szurkolok itt, mert Fantasztikus Emberek Vagytok Mindannyian!

:)
gerike

igen, én a "másik" még babanélküli hajnóca vagyok :)

lombikozunk, ez most az 5. nekifutásunk. remélem egyben az utolsó, mert sikerül :)

Dezsi, örülök, hogy emlékszel. egyébként gondoltam :)

megjöttek Anyumék ebédre, nektek is jó étvágyat!
hajnóca

Dezsi: majd amikor belépel messengerbe, elfogadod :D:D a régit meg lehet nyugodtan törölni.. :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szerbusztok Jányok!!!

hajnóca!!!

msot már egészen biztosan sikerülni fog én nagyon de nagyon de nagyon szurkolok!!!!!

gerike!!!

fuuuuuu..közeleg az idő.....na izgulj, lazits egészen biztosan minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!!!!!!!!és ott lapul/nak a baba/ák :wink:

Allegrobarbaro

szuuuuppppppper hírek!!!!!!!!!!!

Kiscsillag!!

Képzeld én nem szeretem a kókusztekercset :shock: persze annyra gyönyörűeket tettél fel ide múltkor, hogy megkivántam és vettem hátha már szeretem de nemmm 8) apa örült neki... :lol: én nagyon ksi béna házitündérke vvagyok...pontosabban nem vagyok az egyáltalán ezért kellett vennem :oops:

tegnap este megkaptam percre pontosan :wink: a repiszúrikátát...ezzel remélem elbucsuztam tőlük már nehezen viseltem a mindennapos szurikat,,,apa is már inkább sajnált mint élvezkedett :wink: 8)

mi is nagy állatkeri fotosok vagyunk, álljon itt egy szurikáta bucsuzóul a szúriktól :wink:

Kép

ma pisiltem egy mintaadó hcg tesztet, hogy ellenőrizzem a repesztő beadását....gyönyöjjjűűűűűű kétcsííííkos.... :lol: remélem két hét múlva is ilyen lesz :lol: :lol:
Vendég

MAMI!!!! Imádom a szúúúúúúúúrikátááááááááákat!! :D:D:D:D:D

Nincs meg nagyobbacskában???? :roll: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

dehoennem...

itt tessék nézelődni több méretben letölthető

http://www.desktopzoo.hu/mammals.html
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, sajnálom a nega tesztet, de majd legközelebb.

Allegro, nagyon jó hírek. :D Az intézetválasztásban a megérzéseitekre hallgassatok, szerintem mások véleménye nem számít, úgyis mindenkinek más jön be.

Gerike, drukkolok péntekre, addig is pihenj, nyomasd a fehérjét és a vizet!

Hajnóca, aki ilyen kitartó, az megérdemli méltó jutalmát. Ennek sikerülnie kell :wink:

Legyélmami, holnap lesz a nagy nap. Sokat fogok gondolni rád, és várom a híreket.

Kép
petne

Legyekmami!

Nagyon szurkolók én is Neked és bízom, abban, hogy sikerülni fog....
Nagyon félek már a péntektől, ha rágondolok, már a gyomrom görcsbe rándul...Istenem de boldog is lennék, ha ott lennének.
Mai napon amúgy is a baloldalon néha úgy szúrkálódik, hogy nem is tudom, mi lehet...talán bokszolnak :)

puszi Lyányok
gerike

olyan de olyan aranyosak vagytok :)

ragacsokat köszönöm, remélem jól odaragad a kis drágám (ugyanis csak egy pindúr lett beültetve, de ő a csúcs).

dezsi, olyan rossz, hogy olyan sokszor elkenődsz. képzeld én most olyan nyugis vagyok, hogy az fantasztikus. ebben sokat segjtett a pránanadi. nem tudom ismered e, de lehet ki kéne próbálnod :wink: de félre ne érts, nem akarok erőszakoskodni.

legyekmami, neked akkor holnap punkcióra nagyon szurkolok, hogy gyönyörű kis sejtecskéket nyerjenek és tudjanak akciózni legyekpapi katonáival :)

gerike, neked pénteken lesz a punkció vagy rosszul gondolom? picit még nem vagyok képben...

petne, köszke neked is. jó, hogy maradtak fagyibabáid, legalább az elejét megúszod a tortúrának. mennyi eszkimótok lett?

Allegro, én a Dévai Intézetbe járok és télleg nem tudok rosszat mondani róla. apa kiskatonáihoz meg gratula, nyilván te is segítettél a teljesítményében. na nem úgy :oops: gondolom :)
hajnóca

Gerike, az nem jó, hogy ennyire izgulsz. Próbálj meg valami másra gondolni, kösd le magad valamivel. Az idő is gyorsabban telik majd, és Te sem görcsölsz azon, hogy mi lesz. Mert az most nem tesz jót :!: :!: :!: Sikerülni fog, meglátod. Ha szúrkálást érzel, az egyébként jó jel :)

Hajnóca, nekünk 3 fagyibabánk várja, hogy megszülethessen. Remélem, minden rendben lesz, már alig várom az április végét.

Mostanában úgyis beköltözött az agyamba valami hülyeség. :evil: Azon parázom, hogy minden rendben legyen velem addig. Nehogy előjöjjön az endometirózis, nehogy cisztám legyen, meg hasonlók. Ha ez mind rendben, akkor meg majd lehet azon izgulni, hogy mindhárman szépen kiolvadjanak, és visszakaphassam őket... de ez még olyan messze van.
Lányok, olyan jó, hogy időközben szurkolhatok értetek, ez is olyan sok erőt ad :)

Kép
petne

de tök vagyok, gerike most nézem, hogy már a beült is megvolt :oops:
bocsi...
hajnóca

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk... elleptek a beteglátogatók, pluszu férjecském is itthon tanyáz, holnap jövök hosszan!

Legyekmami!
szurkolok, hogy jó sok petécskét nyerjernek!

Dezsi, a kinezről írok holnap.. :)

Geri, küldöm a babatapikat!!!

Szia Hajnóca, hogy különböztessünk meg benneteket? :) Ennek sikerülnie kell! És fog is!

Brumi
Vendég

hajnóca!

Semmi gond, én már pénteken megtudom, hogy anya leszek-e, és a ragik amiket kapok folyamatosan használtak-e.

Legyekmami!
Legalább annyi kis petesejtet kívánok, mint amennyi Nekem volt, szerintem elégedett lennél Te is :)

Petne!

Teljesen osztom a véleményed, hogy nem jó, hogy ennyire izgulok, dehát tudod, milyen érzés, amikor gyakorlatilag egy nap alatt vagy a mennybe vagy vagy a pokolba...de megfogadom a tanácsod igyekszem!

Brummadzag!
Küld azokat a tapikat gyorsan gyosan :P
puszi Lányok
gerike
gerike

Sziasztok lányok!
Engem az érdekelne, hogy mitől függ, hogy long vagy short protokollt alkalmaznak-e. Szerintetek, ha nálam minden ok, a férjemnél volt gond, akkor nálunk melyik eljárás lesz?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
lapulevélke

Sziasztok!

Dezsina
Sajnálom a nega tesztet...ne tesztelgess! Én most megpróbálom elfelejteni az olyan szavakat, mint pl. félidő, teszt.... Tudom nem könnyű :roll: :?

Legyekmami
Nagy drukk hétfőre :!: :wink:

Gerike
Mindjárt itt van péntek, és nagyon ügyin optimista vagy :lol: :wink:

Petne
Ne izgulj minden rendben lesz és hamar elrepül az 1 hónap is :!: :wink:

Kis*
Most nézem a vonalzód...te még csak 26 éves vagy :shock: ....szemtelenül fiatal :lol: :wink:

Brumi
Látom ügyin készülsz a beültire, csak igy tovább :!: :wink:

Bocsi, de csak ezt az oldalt futottam végig :oops:

Nekem még mindig nem jött meg, de nem foglalkozok vele, mert nálam ez a természetes. Nem akarok megint hormonokat szedni a semmiért. Persze, ha beülti miatt kéen az más lenne. Igy izgibb, hgoy mikor csípjük el a peteérést :lol: :roll: :? Tudom hülyeség ez igy.... :evil: :oops:
Vendég

sziasztok!

kis *: hogy érzed magad? gyógyulást kívánok!

alle: örülök a jó híreknek :wink:

gerike: drukk++++

hajnoca: üdv köztünk. drukk+++++

legyekmami: nagyon drukkolok++++++

zsani: hanyadik napon vagy már?

rólam: ma itt voltak anyósék, vásárolni voltunk. teljesen elfáradtam. holnap újabb vérvétel. ez az altatáshoz kell.

jó éjt!

katica
katica30

Sziasztok!

Még nem írtam ide, csak pár napja olvasgatlak Titeket. Nagyon zöldfülű vagyok a témában, még csak most emésztgetem, hogy egyenlőre természetes úton nem lehet babánk(alig több, mint 1 hónapja derült ki). 1 hét múlva megyek az első konzira a Forgács Intézetbe(a Dokim Sipos doktort ajánlotta). Nagyon-nagyon izgulok. Nem bánjátok, ha csatlakozom Hozzátok?

Szép napot mindenkinek!

Lulu
lululu1980

Sziasztok KislányoK!

Lulu!
Isten hozott minálunk! :!: :lol: :D
Kifejezetten örülünk, ha csatlakozol hozzánk :!: üdv a csapatban :wink: halkan megsúgom, hogy itt inkább lányok születnek :P :P :P

Zsani!
próbálom elefelejteni, de nem bírok kilépni a depiből. Hihetetlen vagyok. Ha megjön, akkor rendben leszek! És kezdődik minden elölről :evil:

Lapulevélke!
Szerintem a doki dönti el, és nem attól függ hogy apa miatt lombikozol, hanem attól, hogy a Te szervezeted mit igényel!!!

Gerike!
Megadrukkok!!!

Hajnóca!
Megadrukkok!!! (tetszik a vonalzó :wink: )

Brumi!
várom akkor az írásod
dezsina

Sziasztok!

A háttérből mindnekinek drukkolok!

Legyekmami! +++++++++++++

Gerike!+++++++++++++++

Lulu! Üdv itt!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lmami!
Drukk a punkcióhoz!És apának is sok-sok katonát kívánok mára!Na és jó randizást is!
Gerike!
Sok babaragacsot küldök,és asszem te kérdezted,hgy pénteken láthatjátok-e már őket.Nem,szerintem pénteken nem lesz uhu,majd rá két hétre,mert akkor már szívdobogást is láthattok.
Hajnóca!
Én is emlékszem ám :D Most akkor hol tartasz? :roll: Mikor volt a beülti?Babaragacsokat én is küldöm!
Lulu!
Üdv!Megkérdezhetem,hogy mi a bibi nálatok?
Katica!
Jóóóó csapolást :D
All!
Hűha,ez nagggggyon jól hangzik :shock: :D
És milyen volt régebben a létszám?És mit szedett a párod?
Ja,és gratulálok!!!!! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Zsani: akkor most jól lebuktam, igaz? :wink: :wink:
Igen, annyi vagyok - DE már nem sokáig :lol: :lol:
Mondjuk most EBBEN a percben érzem magam 99 évesnek.. :oops:

Lapulevélke: jajj de aranyos név :)
Dezsi jól írta, attól függ, hogy a Te szervezeted, a Te hormonháztartásod milyent kíván, ezügyben meg kell bízni az orvosodban is, rosszat nem akar! Gyere bátran gyakrabban! Hova jársz? :)

Katica: köszönöm, jelentem ÉN győztem!! Még azért vissza-vissza kullog ez a fránya egy nap többször, de én vagyok az erősebb :):D
Fránya dátha MONNYON le :lol: :lol:
Most olvasom, ma megint vámpírkodnak - drukkolok, hogy csak egyszer kelljen böknyi :wink: :wink:

Lululu: üdv. itt körünkben :) gyere bátran :D

LegyélMAMI!! HiperMegaGigaDrukkok mára! Várunk a jó hírekkel! Előre is jó randit a Tüszőcskéknek és a Katonáknak! :wink:

Petne: hogy vagy? Veletek is röpül ám az idő! :wink:

Dezsikém: én meg képzeld azért vagyok labilis-depis, mert nem merek apácskához közelíteni, mi van ha.. Mert ugye sose lehet tudni :oops: :oops: Mert ugye csodák léteznek, csak hinni kell bennük.. :roll: És hát még azért "messze" van július, hogy leteljen a 6 hónap.. :shock:

Nem tudjátok, lehet a DM-ben, Rossmannban LH tesztet kapni?
Kiváncsi lennék, hogy van-e egyáltalán peteérés, meg hogy mikor..
Mert most sok múlik ezen.. A vonalzóm szerint 13 nap van hátra, de hát ez ugye még igencsak kérdéses, hiszen csak a 2. vérzésre készülök.. Csak attől függ, hogy mikor lesz a hiszteró :shock: :shock:

Ráadásul olyan szottyadt vagyok mostanában, nem ártana egy labort nézetnem, kiváncsi vagyok a vérképemre, és a vasamra :D újabban úgy kell kirángatni az ágyból, ágyúszó sem riaszt fel.. Bezzeg korábban, előbb keltem mint az óra.. :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz: Tapolcán van UH amikor megyünk vérvételre :wink: :wink: És utána kell 2hetente járni uhura :wink: :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

lapu: üdv. a szervezetedtől függ, hogy melyik protokoll megy. ezt a dokid dönti el.

lulu: üdv a csapatban. megkérdezhetem, hogy nálatok mi a probléma?

hanna: mi újság veled?

dezsi: mikor tesztelsz újra?

kis *: én már vettem lh tesztet a rossmannban :wink: örülök, hogy te győztél :wink:

rólam: megvolt a vérvétel, egy szúrásból megúsztam. úgy tűnik, hogy a jobb karomon levő vénák kezdenek megjavulni (múltkor is onnan volt csak egy szúrás). ma délután 4 körül mehetek az eredményért. kissé megszédültem a vérvételtől, túl sok kémcsővel vettek tőlem. de már jól vagyok :wink:

katica
katica30

Szép jó reggelt Lányok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!

Nyulasz!
Én is úgy tudom, hogy Tapolcán lesz uh és vérvétel is, utána délben kell majd telefonálni az eredményéért.

Kis-Csillag!
Amikor délben felhívtad őket, mit mondtak gratulálunk sikerült a kezelés :) ??

puszi
gerike
gerike

bocs mégegy

azért engem ez a baloldali szúrkálódás nem hagy nyugodni, vajon mit csinálhatnak ott bent :)
Most már tényleg ennyi ez csak olyan zárójeles kérdés :) :wink:
gerike

Kis-Csillag! Lehet venni! De Pesten van egy hely, ahol nagyobb tételben olcsóbb. Ha gondolod, veszek neked és elküldöm postán.

Katica! Semmi extra! Veled vagyok! :wink: Én is csapoláson voltam ma. Drukk Neked is, hogy minden eredmény jó legyen!!!

Kép
hanna30

Kis-csillag,Gerike!
Ja,azt nem tudtam,hogy tapolcán kukucsolnak is.De azt gondolom nem csak délben mondják meg,mit láttak :lol: :lol: :lol:
Hanna!
És neked mihez kellett vérvétel?Csak nem HCG vérvétel volt?Mert ugye hallottunk már olyat,hogy" Valaki" csak úgy "lebukott",hogy már a transzfer is megvolt,és nem akarta,hogy drukkoljunk neki :lol: :lol: :lol:
Gerike!
Igazgatják a kispárnát :D ...vagy bokszolnak :D
Vendég

Katica!
most mit néznek a csapolásban?

Gerike!
csinálj vonalzóóót :P :)

Kis-csillag!
én meg azért vagyok depis, mert mindjárt megjön. és nincs is kedvem apához sem :evil: Semmihez sincs kedvem :evil:

Nyulasz!
írjál már valamit nekem is :oops: :cry: Mond, hogy teszteljek, vagy valami... :cry:

Hanna!
olyan titokzatos vagy :) Hol is tartassz, hogy most csapoltak Téged is :?: :)
dezsina

Csajok! Neeeeeeeem hcg volt! :cry:

Terheléses vérzukor és inzulin.

Majd csak májusban lesz a menet, ha minden ok. A múlt héten megcsináltattam a Leiden szűrést, ma meg ezt. Más már nem jut az eszembe, de megnyugszom, ha ezeket kizárom. :wink:

Kép
hanna30

sziasztok!

ez nagyon jó topicnak tünik és én is hasonló cipőben járok és szerintem jó dolog ha van kivel megosztani a tapasztalatokat.

Probáltam visszaolvasni de csak ezt az oldalt és probálom kihámozni kivel mi újság.

Katica!
Elöször hozzád irok te vagy hozzám a legközelebb.A kaáliba jártok és hol tartotok?

Lmami!
ma van a punkció nagyon szorítok jól sikerüljön a találka.

Hajnóca!
ez a jó hozzáállás ennek sikerülni kell.és kínánom hogy teljesüljön a kívánságod.

Gerike!
mennek péntekre a +++++++++++ drukkok.Ez hanyadik lombik volt?és egyben a várva várt +++++++++.

Alle!
Akkor nálatok minden esély megvan a spontán bébire ugye?örülök h a pároddal minden rendben.Megkérkezhetem h mi volt a baj?

Sziasztok

Kép

Kép
bellanitta

gerike: bizony, először megböknek vérvételre, majd utána a Tanár Úr bekukkant - én eddig mindig megvártam az eredményeket (inszemek, lombik) - és nagyon jó érzés volt, mikor felállt, kezet fogott és mondta, hogy "Gratulálok" - telefonban még nem tudom, hogyan közli a csodás hírt, de majd Te pénteken itt elmeséled nekünk, rendben :wink: :wink:

Katica: örülök, hogy ismét egy bökiből megúsztad!! :D :D

Hanna: érdekelne a dolog, mivel még messze van nyár! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hanna!
Légyszi írd le, hogy hogyan csináltattad meg a Leiden szűrést. Mármint hova mentél vele és csak vérből csinálják e és fizetél e. :?
dezsina

Dezsi!
Ne sírj,ezt csak Neked írom:VALAMI :D :D :D
(miért,azt mondani kell,hogy tesztelj :shock: nem úgy ismerlek :D )
Vendég

Nyulasz!
:lol: :lol: :lol:
mert elbizonytalanodtam. Mert a 20-21. napon véreztem icicpicit, aztán meg elmúlt, de a 24. napon nega volt a teszt. De ha beágyaztak volna a 20-21. napon, akkor már kellett volna hcg-t látnom. És már most lehet, hogy mesisen fáj a hasam és kész vagyok idegileg és elmebeteg vagyok... :cry: :cry: :cry:
dezsina

hanna: köszi, én is drukkolok neked a jó eredményhez :wink:

dezsi: ez a vérvétel az altatáshoz kellett. sajna lejártak a papírjaim, fél évig jók csak. ne légy depis, kérlek! :wink:

bellanita: üdv. te is a szegedi kaáliba jársz? írnál magadról néhány sort?

katica
katica30

Dezsi!
Na de miért kellett volna a 24.napon látnod?Tudod,hogy mindenkinek más,valakinek több hcg-t választ ki a vizelet,valakinek kevesebbet...(ezt a Kaáliban mondták nekem)Én azért még drukkolok! :wink: mert elég jól hangzik ez a beágyazódás körüli valami.Háááátha. :wink:
És nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,nyugi,OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ??????????????????????(bocs,ha hosszú lettem,de ezt el kellett mondanom)
Vendég

Igen
én is a szegedi kaáliba járok bárom a mensit és utánna kell telefonálnom most kezdjük az elsőt.és még tájékozatlan vagyok.A multhéten voltunk uh(középidös) nagyon sokan voltak és ez elég idegen még nekem.Amugy a doktornőhöz jáőrunk és ti? hol tartotok?
Üdv Anita

Kép

Kép
bellanitta

bellanita: mi is a doktornőhöz járunk. pár nap múlva, ha megjön a mensim, kezdjük a 2.lombikot. tényleg mindig sokan vannak, sajnos várni kell sokat. a doktornő nagyon alapos, jó kezekben vagy nála. megkérdezhetem, hogy nálatok mi a probléma? szegeden laksz?

dezsi: szerintem, tesztelj újra! és nyugi!

katica
katica30

Kis-Csillag!
Remélem nekem is feáll a tanár úr :) és közli a csodás hírt, hogy valaki bent lakik a pocóban! Köszi az infót

Dezsina!

Nyugi, tényleg igaza van Nyulasznak, sok csajszinál hallottam én is, hogy a teszt nem mutatta ki náluk, nyugi százszor! Mikor volt a beültid???

Bellanita!

A második lombik, csak az első nem ebben az intézetben volt..Úgye a második az már csak jó lehet nyugtass meg!!!!:::)))

Nyulasz!
Nem úgy gondoltam, hogy délben mondját meg, hanem a biztosat vérből látják és akkor mondják meg a tutit :) Te ne kötekedj :twisted:
:)

Legyekmami!
talán már túl van rajt...

puszi Lányok
gerike

Nyulasz!
igen nyugiiii, csak dinka vagyok és belehalok. De azért gondoltam hogy látom a 24. napon, mert 3 nappal a beágyazódás után már mutatni kell.
De gondolom, most is csak belemagyarázom, hiszen már érzem az enyhe mesis tüneteket. csak azt nem értem, akkor miért kellett az a pötty vérzés a 20-21. napon. Mi a fenének :?: :evil: Hogy megőrüljek :shock: :? :?: :?:

Bellanita!
üdv minálunk! :D
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: