[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Vera!

Na ez már valami! :lol:
Az meg,hogy ettől függetlenül nyügi volt előfordulhat,de már akkor lényegesen javulni látszik a helyzet!
Az alvásról: Nem baj,ha néha rajtad alszik!(Emlékszel mit mondtam erről? :wink: )

Az Espumisan is jó! :lol:

Na és a párod,hogy áll az alvással?
Anyukád van még?
Vendég
 


Panny!
Mi van má!
Lehet,hogy tényleg szülsz?

Nálunk esik az eső! :cry:
Kép

És hüvi is van!
Még jó,hogy előtúrtam a tavaszi cuccokat! :shock:
Vendég
 


Alziza!

Aludni, de kakikilni is csak az ölemben tud :lol: (ma csak egyszer volt mégcsak ilyen pelus, de megint ruhacserével járt).
Azt hiszem lassan más pelus után kell nézni, mert ebben a Pampers 3-6 kg-ban időnként mellé sikeredik az akciója.
Alvás: szerintem a párom jól alszik akkor is amikor sír a gyerek (csak időnként kel fel), de hát nem is várom el tőle, h. Ő vegye fel (megszoptatni úgysem tudja helyettem), meg másnap nem akarom, h. mint a mosott sz..r menjen be dolgozni.

A tegnap esténk egész jól telt: 10-11-ig nyügi volt és sírt, majd elaludt, éjfélkor és 3-kor evett,de rögtön visszaaludt utána (igaz ekkor nem is macerálom a mérleggel) és csak 7-kor kelt.
Anyu elment ma reggel (szégyen bevallani, de rendesen be voltam/ vagyok tojva, mert azért teljesen más mindent egyedül csinálni).

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

 
 

Pannival nemtom mi van, mert meglestem a márciusi topicban, de ott sem irt egy ideje... :roll: lehet, hogy télleg meghozta Olivért a hidegfront???
Nekem is nagyon sokat keményedik a pocim az elmúlt napokban!!

Vera!
Boldogulni fogsz egyedül is hidd el! :wink: Vannak babák, akik sirósabbak, frontérzékenyebbek, hasfájósabbak... tegnap-tegnapelőtt a szél is fújt...
Na és ha néha rajtad alszik el? :) Én volt, hogy csak azért raktam magamra és altattam, mert nekem úgy esett jól éppen, pedig nem lett volna muszály... de ha még ráadásul nyügisebb is és úgy altatod magadon, teljesen ok!! :wink: Te érzed, mikor mi a jó neki!!

Én csak annak nem vagyok hive, hogy egész nap kézben legyen a bébi... na azzal azért el lehet rontani, de keményen.
Olvasom is más topicokban, hogy majdnem egész nap rajtuk van a gyerek napközben a hordozókendőben... :roll: háááát, nem tudom... egy időre az okés, de hogy szinte egész nap??? Szerintem nem jó, mert totál hozzászokhat és akkor a jóisten se fogja a kiságyban marasztalni ha mégis anya elunja vagy már nem birja a hurcolászást... :roll: De mindenki a maga dönt, mit tesz és mit nem a saját gyerekével, csak én ámulok néha másik topicokban ha ilyet irnak... de lehet, velem van a baj... Véleményem szerint kell, hogy a gyerek megtanulja, neki a kiságyban van a helyecskéje tenteidőben... nem anyán még főzés közben is!
Ezt nem neked irtam Vera, csak úgy jött a gondolat közben!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Vera!
Nem lehet,hogy elég még a kisebb?
Zalán sokáig hordta,még 4 kg fölött is!Nem igazán a kiló számít hanem az alkat! :lol:
Mi pl. még csak most váltottunk a 4-9kg-ról a 7-18kg-ra! :lol:
Mert ugyan a 7 kg-t már rég átléptük,de abból mindíg kijött ha hígabbat kakált! :roll:

Zalán nagyon sokat volt a kezemben és nem "romlott el"!
Nem sétáltam vele,csak rajtam aludt,pihent!
Úgy gondolom,hogy 9 hónapig ringattuk Őket a pocakunkban,éreztek minket ,nekik is meg kell tanulni aludni nélkülünk!De ez nem megy az egyik pillanatról a másikra!
Nálunk ez úgy volt,hogy még kaja közben elaludt,aztán be az ágyba.Aludt mondjuk 1-1,5 órát és felébredt.Aztán kivettem mert látszott rajta,hogy még fáradt és rajtam még aludt tovább!
Én imádtam ezt és neki meg jó volt! :lol: Csak hiányzott neki a közelség!
Aztán szépen lassan megtanult "jól" aludni! :lol:

Viszont ringatással annak idején sikerült Alexet elrontani!
Az más!Ő nagyon hasfájós volt 3 hónapos koráig!Volt,hogy éjszaka is üvöltött szegény!Kínunkban nem tudtunk mit csinálni járkáltunk vele és ringattuk! :roll:
Na ezzel el lehet rontani! :oops:
Amikor már 10 kg volt nem volt vicces,főleg éjszaka! :shock:

De azzal,hogy simán rajtad alszik,biztos nem rontod el! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Még nem szülök :wink: még 2in1 :wink:

Csak tegnap doki,ma CTG,védőnők,közben itt vannak a lurkók.....szal mindig intéznem kell valamit és nem volt időm jönni.

Vera!

Nálunk a mi Márkunk :wink: is sokat aludt az apukája mellkasán és egyátalán nem" romlott el "ő sem...sőt.Igényelte a testközelséget és ehhez "meg is van minden joguk" :wink: hisz olyan fura lehet nekik a biztonságos pociból a hideg,nagyvilágba kijönni...
A Krizsike meg az én mellkasomon szeretett napközben szundizni,de az nekem is annyira jó érzés volt :wink:

A nagyfiamat egy éves koráig ringatni kellett,csak úgy aludt el... :? Többször ébredt éjszaka,amikor már nem szopizott akkor is kelt inni......a kicsi meg kezdetektől egyedül aludt el este és 2 hós korától átalussza az éjszakát(addig is csak szopizni kelt fel)
Szal mások a gyerkőcök....

pelus:meg kell találnototk Márk alaktához a legjobban illőt.Pl.nekünk csak a Pampers vált be,tesómnak meg csak a Libero.

Figyi,minden etetést mérsz??Ha elfogadsz egy tanácsot,ne stresszeld magad ezzel!!!Ha annyira akarod tudni hogy mennyit eszik,elég egy nap egyszer mérni(vagy hetente).

Pumpóka!

Itt a kért kép(sztem elég béna lett :? )
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hú Panny, már megijesztettél itt mindenkit!
Ez aztán a tekintélyes pocak :D Elég lehet már cipelni:-)

Olyan hamar megnőlnek a gyerekek, olyan rövid az az időszak amikor tényleg ringatni, ölelgetni, babusgatni lehet őket, hogy szerintem érdemes kihasználni minden egyes percét! Egy picibaba érintése, ölbevétele olyan hatalmas dolog, hogy egyszerűen nem lehet megállni, hogy ne vegyük fel. szerintem meg lehet (és meg kell) találni azt az egyensúlyt, hogy a baba is tudja, anyának van más dolga is, meg azért a közelség kellő mennyiségben meg legyen. Nincs még ugyan gyerekem, de 9 éves koromtól állandóan "babasitterkedtem", így rengeteg tapasztalatom van gyerekekkel. Kicsikkel és nagyokkal. Persze a saját baba biztosan más lesz.

Jó hétvégét mindenkinek!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Hú, hol vagytok csajok? Mi ez a nagy csönd? Még csak az idő sem tavaszi, hogy kint lehetne kóricálni? Mindenki elutazott hétvégére?

Tegnap én megint nagyon szarul voltam :roll: Megint volt Vukk, aztán meg alig bírtam mozogni. Valamitől nagyon bekeményedett a hasam, felfújódtam, és feszített mindenem. Aztán bevallom, bűnöztem.. Én imádok jó meleg vízben fürdeni a kádban. Tudom, ezt most nem szabad, de egy kicsit beleültem. Igaz nem olyan forró vízbe mint szoktam. Annyira jól esett!!!! Utána jobb is lett a közérzetem. És ugye ami jó a mamának.... öröm a babának :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Röné! Hasonló problémával küzdök én is,már minden bajom van!
Tök éhes vagyok,de nem bírok sokat enni!
A hasam olyan mint egy lufi! Mint mikor jól bezabálok és mondom a családnak,hogy szúrjanak belém egy kést,hogy leengedjek-kb. így érzem magam most is!
Áron baba lelkessen mocorog szerencsére,időnként a jobb oldalon összekuporodik vagy nemtudom mit csinál de az nem annyira jó érzés! :cry:
Időnként szúr jobb vagy bal oldalon,néha még alulról is nyilal egyet!
Kész vagyok!
Ez a front vagy mi a jó isten?
Egész du. pihiztem!
Olyan nehéznek lrzem a hasam,de nem keményedik meg semmi!
Bárcsak lenne itthon egy uh!!!!!! :lol:
Bár azt így is érzem,hogy mozog!
Phonendoscóppal meghallgattam,hát úgy háborognak abeleim,hogy csak na!
Remélem az a baj!

BORZASZTÓ!!!!!!!!
Én is szívesen elmerülnék egy kád forró vízben,dehát ugye forró nem lehet meghát én annál parásabb vagyok!
Ja! Nekem is majdnem volt vuk,de aztán meggondolta magát!

Kép


Kép
ibm
 
 


Röné!
Szerintem jobb azért ha mellőzöd a fürcsit egy ideig :roll:
Rókakoma lehet még fog látogatni egy pár hétig, nekem néha még most is vannak reggelente rosszulléteim.
Bár szerencsére azért nem mindennap :wink:

Panny!
Örülök hogy még egyben vagy, már gondoltam hogy talán-talán...
Még egy picit bírjon ki odabenn Oli baba :wink:
Szép a pocid :D
Én szerintem mikorra szülni fogok, úgy megszokom majd a tekintélyes pocakomat, hogy hiányozni fog utána :lol:

Ibm!
Mikor erősen nyilal nem segít egy Magne b6? :roll:
Nekem olyankor nyilal, mikor fújom az orromat, ami elég gyakori tevékenységem mostanában :( főleg hajnalban...felkelek hogy nem kapok levegőt, utána meg nem tudok jó ideig visszaaludni.

Kép
kimma
 
 


Kimma!

Mikor erősen nyilal nem segít egy Magne b6?

3X2-t szedek!
:shock:
De volt már 4X2 is!
Nem keményedik,nem az az érzés ami szokott!
Bár nem is tudom mibajom,semmi se jó!
Remélem holnap jobb napunk lesz!
Valamit most muszály lesz ennem,mert már kopog a szemem!
Max. utánna elrepülök!!! :lol:
Csak akkor valószínűleg már nem fogok rajta röhögni!
Na jók legyetek,holnap jelentkezem!

Mindenkinek jó éjt és szép álmokat!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Egy szem MagneB6-ban 50 mg magnézium van. Lehet kapni olyat is, amiben 250 mg van. Pl. Béres-féle. Nem értem, miért a Magne B6-ot javasolják az orvosok. Anno én is mondtam az orvosomnak, hogy másfajtát szedek. Erre azt mondta, mindegy, milyet, csak szedjem. Pedig nem mindegy, árban sem.

Jó pocaknövesztést!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Boeske!
Megörültem amikor láttam,hogy Te vagy az utolsó hozzászóló!
régen írtál ide!
De most sem valami sokat! :(

Hogy bírod a 3 gyerekes létet?
írj egy kicsit magatokról! :lol:

Hú,csajok nálunk nagy vihar volt!De láttam este a híradóban,hogy máshol is!
Kép

Nálunk Zalán extra nyűgös!valószínűleg jön a rágófoga!Nyálzik,mint egy kis bulldog! :roll:
Reggel 8-kor kelt és most már újra alszik!
Vendég
 


Sziasztok!

PAnny, jó hogy végre hallunk rólad!

Ibm, én is hasonlóan nyűgös vagyok. Puffadásnál kicsit segít az Espumisan tabletta, a védőnőm azt mondta azt lehet, meg a Renni-t is. Azt még nem vettem, de az utóbbi napokban néhány Espusmisant megettem..

A lufi érzés is ismerős. Olyan vagyok, mint egy 5 hónapos. Meg is állapítja mindenki kapásból, hogy terhes vagyok, mondanom sem kell :lol: Pedig még nem is járok annyira előre.

Alziza, lehet, hogy ez a bolond idő is megviseli a gyereket, nem?
Ma szép napos, de állítólag jövő hétre megint telet mondanak :evil:

Nekem a nyilallásokra, meg a szurkálásra azt modnta a dokibácsim, hogy teljesen normális, nyúlnak a szalagok.. Akkor is kényelmetlen. De lányok meg kell mondjam őszintén, kínoz a sok terhességi tünet, de szeretem is, mert élvezem hogy terhes vagyok. Örülök neki nagyon, és elviselek minden nyavalyát, csak tudjam kihordani ezt a kiskölköt. Tegnapelőtt miután kihánytam magam, kedves párom füli vigyorral mondta, hogy jól van, jó kis kölök lesz ez.. Imádni való pasas nem?? bezzeg ha nekik kéne kihordani! (persze nem engedném át ezt a dolgot a világ minden kincséért sem neki!)

Rönééé



Kép
röné
 
 


Röné! Szerencsére megszűntek a panaszaim,valószínűleg tényleg csak emésztési probléma volt,mert ma 2x is mentem egy helyre :oops: és azóta minden oké!
Csak visszatért a hányingerem a tejes,kakaós dolgoktól,de azért muszály megennem!
Remélem te is jobban érzed magad!
Vigyázz magatokra!

Sziasztok

Mindenkinek szép napot!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Röné!
Nemsokára elmúlnak ezek a rókás dolgok, vogasztaljon ez, utána majd nem győzöd nyitogatni a hűtőajtót.

Panny!
Olyan csinos kis pocid van :wink: , sehol egy csík, szerencsés alkat.
Pelusról: most vetettem a párommal Huggies new born-t (2-5 kg-ig).
Na ma ebből is sikerült kikakilni, de nem olyan mértékben, h. a háta is szaros volt a gyereknek, csak egy kicsit folyt mellé, viszont méretben lehet, h. eggyel nagyobb kellene ebből már.

Pumpóka/ Alziza!
Nem bánom már, h. rajtam alszik el, mert végre hajlandó aludni, de amint elaludt beteszem a kiságyba, ahol időnként felkel, de sokszor bealszik:
Kép

Kép

Szerencsére úgy néz ki hat a Mecsek Baby tea, mert már nem fáj a pocakja (vagy csak nagyon ritkán) evés után, az estéket meg átalussza miután evett 2-szer, 3-szor (szopi után szinte azonnal visszaalszik).
Reggel 9-11 körül van egy kis nyűgösködés, de istenem, melyik gyereknél nincs ilyen.

Pocakos kismamák: Nem akartok pocakfotót felrakni?


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!
Olyan képed nincs, ahol nyitva a szeme??? :)

Én raktam pociképet nem olyan régen... meg most Panni is.
Ibm nem akar minket megörvendeztetni a pocakkal... :roll:
Bár most csütörtökön csináltam egyet, az jobb lett, mint az előző, felrakom, és remélem, nem emlékszem rosszul és nem ez volt ami már itt van... :lol:
De ez most veszett növekedésbe kezdett! Az esküvői ruciba ma belebújtam anyu kedvéért is és hát pár nap alatt is nőtt a kincsem, mert feszült a pocakon, ami akkor még nem, amikor megkaptam... :roll: úgyhogy szerintem muszály leszek kiengedtetni belőle anyósommal, mert 3 hét alatt még rengeteget fog nőni! :shock:

Ma is rettenetesen keményedek, ahogy tegnap is, most picit fájdogál is... elegem van a frontokból! Tegnap úgy éreztem, szülni megyünk órákon belül, annyira sok összehúzódásom volt!! :roll:

Kép Kép
Vendég
 


Pumpóka!

Azért még ne menj szülni!!Próbálj meg pihizni!!!
Szép a pocid,csinos vagy :wink: Hát 3 hét alatt még tényleg fog nőni az a pocó,úgyhogy lehet kivetetni a ruciból... :wink:

Vera!

Klassz, hogy rendeződött a kicsi sírása :wink: Ügyik vagytok!!

Mindenkinek üdv :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ibm, örülök, hogy jobban vagy! Lehet, hogy ki kell tapasztalnunk, milyen kaja után jön ez a rossz érzés. Bár én nem nagyon eszem kényes dolgokat.

Nekem csak a szurkálás maradt meg, de az a szalagok nyúlása miatt van ha jól tudom. Más már nem volt a hétvégén szerencsére. Sőt a terhesség kezdete óta most először kívántam csokit! Lehet, hogy innen kezdődik a kívánós korszakom? Nem lenne jó, mert még nem kéne híznom...

Vera, Márk hogy viselte ezt a szeles viharos időt? Gondolom sétálni nem nagyon mentetek ebben az időben..

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Készítettem egy mai hiányolt pocakfotót,Anyu szerint a képen sokkal kisebb mint amúgy de azért elküldöm nektek!

Íme Áron baba lekhelye ma reggel:

Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok

Vera!
Mennyit változott Márk! :shock:
Édes nagyon! :lol:
Látod,ahogy telik az idő,úgy alakul minden! :lol: Menni fog ez!!!

Röné
A szurkálás teljesen normális! :lol:

Csini pocik!!!
Vendég
 


Ibm! Csinom a pocak neked is! És szép méretes, vagyis normálisan méretes, nemúgy mint az enyém!
Pocakfotókat elnézve igazán rámjön a para, hogy még ha időre születik is (amit sajnos nagyon kétlek) kicsi lesz.
Még a barátnőm is kedvesen megjegyezte a héten, hogy a fiúkkal nagyobb hasam volt, mint most. Anyám meg azt, hogy végre már egy kicsit látszik, hogy terhes vagyok... :evil: :evil: :evil:
Zoli is, hogy na, már azért gömbölyödik... és ilyenkor üvölteni tudnék és mindenkit lepofozni helyből!!! :twisted:

A magnéziumot továbbra is túladagolom! Jelentem Panni, nem akarok szülni még... :roll: de ezek a frontok, meg párom kedves hozzá(m)állása nem az időre szülésnek kedvez. Pedig amennyire várom már az április közepét, annyira szeretnék 2in1 maradni addig. Baromira félek, hogy kicsi súllyal születik, ha idő előtt jön, mert bár a méretei a doki szerint tökéletesek, a súlyát mindig jóval kevesebbre saccolja, mint a nagy átlag! És én ezen kivagyok bukva! Főleg, hogy a hasamon sem látszik, hogy minnyá szülök! :?

Napok óta azt álmodom, hogy szülök. És Zsófi elfér a két tenyeremet összerakva a kezemben... borzasztóan ébredek! Parám ez a koraszülés, de nagyon. Ja, és itthon szülök általában és Zoli mindig a másik szobában van és magamra hagy! Már lassan aludni sem merek, bár nagyon szarul alszom, talán fél órákat egyben, mert sehogy sem jó, meg Zoli horkol, rámfekszik, stb...

Úgyhogy éppen azon gondolkodtam, hogy én fogom kifejleszteni a kismamák hibernálását az utolsó hetekre úgy, hogy a bébi közben fejlődik odabent, mi meg átalusszuk a kiirt időpontig az időt. És akkor nincs stressz, nincs koraszülés stb....

Asszem bekattantam!!! :twisted:
Vendég
 


Jaj

Röné

Az e heti képed:
Kép
Vendég
 


Ibm!

Igazán csini pocó! :wink:

Pumpóka!

Ne parzázz a kiscsajszid méretei miatt,ha a doki azt mondja minden OK,akkor az úgy is van!És az hogy a fiú
kkal nagyobb volt a hasad,semmit nem jelent hisz először is a lányok általában kisebbek,meg teljesen más most a kiscsajszid génállománya,szal máshonnan másokat örököl,mértekeben isSzal NO PARA,OKSA??!! :wink:

A rémálmok meg sajan természetesek...sok pocakos számol be hasonlókról...
Miért írod hogy rossz Zoli hozzáállása??Miben?Nem megértő veled vayg nem segít vagy mi a gond?

Az enyim apa is kicsit kivan már a" hormonjaimtól"...tegnap pl.azt kezdtem el ecsetelni neki ha netán velem valami történik a szülésnél akkor hogyan és kivel nevelje fel a gyerekeinket....(kikötöttem hogy csakis anyuval és nem az anyóssal!!)Nekem ezt fontos tudnom hogy biztonságban lennének a gyerekeim mind erkölcsileg,anyagilag és lelkileg!!Na erre apa teljesen lehülyézett hogy minek agyalok ilyeneken...persze én se készülök elpatkolni, de minden szülés azért kockázat és akinek van már gyereke(főleg 2 is)szal felelősséggel tartozom értük és úgy érzem erről is kell beszélni.Hülye vagyok,mi???!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


basszus, írtam egy csomót és eltűnt a hozzászólásom....jaaaj.
na jó akkor csak nagyvonalakban:

ibm: lufi érzés nálam is van, nagyon nem szeretem. :( Espumisant fogok szedni azt hiszem.

pumpó: ne izgulj a hasad miatt. szerintem teljesn erendben van a mérete. amúgy meg van még 4-5 heted nem? Én is Minibaba voltam, így hívtak a nővérkék a születésem után (2500g).

alziza: nekem nem tudsz heti képet mutatni?

panny: jaj, de izgi, nemsokára idő van!! :)

vera: Márk nagyon tündér, jó neked, hogy anyud ott veled az első hetekben, nálunk ilyen nem lesz sajnos, ettől parázok is kicsit. De gondolom az anyai ösztönök úgyis segítenek iylenkor.
lei
 
 


Lei!
16.héten a babó :lol: :
Kép

Kép
kimma
 
 


kimma: köszi :) pont ilyesmi pózban volt a 4D-s UH-n is a miénk :)
lei
 
 


Ami!
nagyon csini a pocid! :wink:


Panny!
Nem csodálkozok hogy kiakadt a párod :lol: - pláne az anyu-anyós téma is...szerintem fordított esetben te sem reagálnál másképp :wink:

Kép
kimma
 
 


Panni!

Sajnos abszolút nem úgy viselkedik, ahogy ilyenkor illene. A terhesség előtt többet segitett, többet volt velem, mint most. A háztartásba abszolút nem segit be, sokszor még ha kérem sem, úgy csinál, mint aki nem hallotta meg, vagy azt mondja, jó, holnap megcsinálom, aztán holnapra meg "elfelejti"!
Rendszeresen a haverjaival sörözik munka után, ahelyett, hogy hazajönne, bár most pár napja volt egy csúnya kiborulásom és megmondtam neki, hogy most választ, vagy ők, vagy én, amennyiben tovább folytatja, lehet költözni elfelé! Azóta hazajár, bár igazából sok hasznát nem veszem, mert két értelmes szót nem tudok váltani vele, mindenre csak hümmög.
Mindent én intézek az esküvő körül is. Három hete kérem, hogy menjünk le ha szabadnapos a rendezvényszervezőhöz a zenét megbeszélni, semmi. Mindig vmi más halaszthatatlan dolga akad (aludni, tv-zni, anyjához menni stb.)... ma lent voltam egyedül, mert legalább tisztában akartam lenni az árakkal (nem árt tudni, mire számitsak, mert ebben a pénztémában is magamra vagyok hagyva) és 17-ig legkésőbb le kell adni, mit kérünk, mit nem, kiválasztani a zenét, különben semmi nem lesz. Már néha nem is bánnám, komolyan, hátam közepére ez az egész is.... ilyen összehúzódásokkal baromi kellemes lesz fél órát végigkinlódni 3 hét múlva mosolyogva... :evil:
Tegnap éjjel is összevesztem vele, vagyis én szóltam be neki, de láttam, hogy milyen arcot vágott... szóvá mertem tenni, hogy ha már bent cigizik a konyhában, hát lesz kedves kinyitni az ablakot, hogy tán ne fulladjak meg a füsttől, amivel tele a lakás olyankor! Mert ki nem megy, hova gondolok én??? Az biztos kényelmetlen, állva szivni, kényelmesebb igy, nem kell felöltözni, tespedhet a széken és nyomhatja közben a játékot a telcsijén! :evil:
Én is cigiztem, de mindig tekintettel voltam a körülöttem lévőkre, akik nem szivták...
Most pedig nem kapok este igy sem levegőt rendesen, hát még ha hazajön és telefújja a lakást láncban egyikről a másikra gyújtva... :evil: Miért kell nekem megfulladni (nem beszélve a fiúkról) azért mert ő lusta kimenni???
Áhhh, ne is kérdezz ilyeneket, hogy mi bajom, mert regényeket tudnék irni és elég OFF!!!! :(
Vendég
 


sziazstok.
Jó régen nem írtam elnézést.
Drusza
nagy gratula a babához :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok én rejtélyes vagyok most mert csináltam tegnap meg ma reggel orákle tesztet az első pisiből és ez jött ki de szerintem naggyon korai és a hőm is lement meg olyan tojglim lett hogy csak na de viszont a délutáni LHtesztem meg halvány
Kép
Kép
És olyan vihar volt itt szombaton hogy majdnem ott maradtam mert belekerültem a közepébe.
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Kimma!

Sztem meg teljesen normális ,hogy az ember egy ilyen"nagy"esemény előtt kicsit számot vet...én se akarok elpatkolni csak gondolati síkon beszéltem a témáról..de egyébként nem vagyok ezzel egyedül...a Várandósság/Márciusi topocban a többi csajszinak is voltak hasonló gondolatai... :?

ja és anyu-anyós téma:igazából ettől nem akadt ki,mert ő is tisztába van a heyzettel,a gyerekeink imádják anyukámat,mert Ő úgy áll hozzánk és a lurkókhoz,és eléggé távolságtartóak az anyóssal mert Ő úgy áll hozzájuk...sajna ezzel a párom is teljesen tisztában van,szal e miatt nem akadt ki...

Pumpóka!

Ez nem jó hogy most így álltok a pároddal...
Talán mindketten kicsit idegesebbek vagytok az esküvő,szülés miatt...neked meg még ott vannak a hormonok is...
És hidd el,a legtöbb pasi így viselkedik hosszabb-rövidebb ideig...
Sajna nálunk mis akad efféle viselkedés amitől én is nagyon kiakadok...aztán valahogy kiengesztel...
A cigizés tényleg durva és ne is hagyd ,mert a passzív dohányzás is nagyon káros rád meg a gyerekekre is.Ezen a téren nálunk hál'istennek nincs gond...a párom max.1-2 szálat szív naponta de azt is csak kizárólag a melóhelyén,itthon tilos,de ő sem engedné meg még a vendégeknek sem hogy a házunkban rágyújtsanak...
Remélem hamarosan rendeződtök és vigyázz magadra!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni!
Erre a depire nincsen valami homeos gyógyi???
Mert én annyira próbálom rózsaszinben látni a világot de nem megy. Próbálok nem kiborulni dolgokon, de mégis hülyére bőgöm magam.
És nem idegesitenek ezek a dolgok, hanem borzasztóan szomorúvá tesznek és ez a rosszabb. Meg az, hogy egyszerüen nem tudok tenni ellene és az, hogy Zoli sem próbál a kedvemben járni kicsit sem, hogy könnyitsen rajta.... elképzelése sincsen, mit érzek és könnyü azt hajtogatnia folyton, hogy már megint hisztizel... :cry: ahelyett, hogy kicsit többet törödne velem.
Nem akarom a terhesség utolsó heteit napi 24 órás bőgéssel tölteni! De nem tudom, mit kezdjek magammal!
Lehet, hogy keresek a gyógynövényboltban valami nyugtató teát, amit ihatok is, hátha segit! Mert ez már kezelésre szorul! :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Panny! Szerintem is normálisak a gondolataid,persze,hogy félünk azért,hogy mi lesz ha!
De semmi baj nem lesz!
Én is olvasom mindig a márc. topicot,szépen beindultatok és látod mindenki boldogan mosolyog aki túl van rajta!
Mi is így leszünk vele nemsokára!
Ti "egy kicsit előbb" mint én,de majdcsak sorrakerülünk!

Pumpóka! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom a párod viselkedését,de szerintem is mindketten ingerültebbek vagytok!
Remélem hamarosan minden megoldódik!
És bizony ne hagyd magad!
Milyen zene lesz nektek amiért fizetni kell?
Nálunk semmiért nem kell csak aki akar az ad az anyakönyvezetőnek!
Meghát persze külön a virágok,étterem ilyesmi,de ott nem!
Kitartás!!!!!!
Megy a drukk és vigyázz nagyon magadra!
Hidd el életed embere is a fejéhez kap nemsokára!!!!!!!!!

Mindenkinek jó éjt és szép álmokat kívánok!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Na ezt szeretem amikor termeltek! :lol:
Így tovább! Kép

Lei!
Jaj,dehogynem!
Csak Rönének azért kezdtem mert Ő még nem volt UH-n!
De itt van a Tiéd is:
Kép

Harivera
Ez biza 2 csík!Nem is oly halvány! :lol:
Vendég
 


Pumpóka!
Háát..
Nem tom mit írjak erre! :(
Sajnálom!
Kép
Vendég
 


Alziza, csak gyorsan bekukkantottam, nem is akartam írni. De köszönöm! Vigyázz, mert teljesen elkényeztetsz az ajándék képekkel, és már alig fogom várni hogy jőjjön a következő :lol:

Tök jó látni, a múltkorit a párom is látta, és tetszett neki. Végre látja ő is, hogy már nem csak egy kis "masztka" :P

Pumpóka, nagyon sajnálom, hogy pont most ilyen nehéz a helyzeted. Remélem kedves leendő férjed hamarosan észhez tér!
A legjobbakat kívánom neked!

Panny, ezek a gondolatok bennem már most megfordultak. Én mindenképpen anyukámra hagynám a babámat. A párom is megbízható, meg szeretné is a gyereket, de én csak az anyut tudnám elképzelni.. Nagyon szoros vele a kapcsolatunk. A 12-es UH-ra is ő jön be velem. Neki ez most egy kis vigazs, mert utána két nappal műtik. Apa meg jöhet a 15 hetesre :P

Rönééé



Kép
röné
 
 


Pumpóka!

Egyébként biztos hogy van homeos hangulatjavító,stresszoldó bogyó!!Van a közeletekben olyan gyógyszertár ahol kicsit értenek is hozzá???Mert érdemes lenne megérdeklődnöd!!Homeos cuccot lehet egész nyugodtan kismamiknak szedni!!

Röné!Ibm!

Akkor megnyugodtam hogy nem csak nekem fordultak meg ilyen gondolatok a fejemben.... :wink:

Harivera!

Akkor ez most HCG teszt vagy LH???
Mert ha az előbbi akkor nagy Garatula!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni!
Köszi, van egy nagy gyógyitár a körúton lent, ahol van homeos rész, megkérdezem még ma. Mert ha van, akkor veszek, kerüljön bármibe is. Én egyébként nem nagyon hiszek benne (egyedül a náthára való segitett), de most ha kapok, nagyon fogok hinni benne, hogy használ, csak csináljon valami pozitivat! :(

Ibm!
Ti hol házasodtok? Minnyá átjelentkezek énis oda! Hát ez a második kerület, tudod, úri környék (hogy szakadjanak meg)....
6900 Ft a zene a polgárira (bevonuló, gyürüváltás-aláirás, szülőköszöntő, zárózene) persze, lehet zene nélkül is, de miután a drága párom kitalálta, hogy Evelinnek lehetne vmi szerepe (igy illett vmi ruhát is venni neki, ami cirka 5ezer volt, erre az egy alkalomra, de az én fiaimnak megjegyezte, hogy azért ne költsünk túl sokat ruhára, pedig nekik csak inget kell venni meg nyakkendőt, ami kettejüknek kerül annyiba, mint a kislánynak egyedül a ruha és a fiúk tudják hordani később is, ballagás-anyák napja, fényképezés), eredetileg a sziromszórást ruházta volna rá, de azt nem engedi az önkormi (hála az égnek!), igy a gyürüket fogja behozni, tehát ebből adódóan kell a bevonuló zene és nekem is igy (marha nagy örömömre) be kell vonulni! És ha csak ezt az egy zenét kérem, többet sem, akkor is ugyanennyi, mert ez a csajszinak a munkabére, aki rendezi a zenéket! Mondjam a többi árat is?
Pezsgőzés tanúkkal: 2400.- , Fotós 24db kép + a cd: 16000.- , szülőköszöntőre csokor: 2600.- tól 5400.-ig! Gyertyagyújtás: 1800.-..... no, persze ebből mi semmit nem kérünk, csak a zenét. Szülőköszöntőt sem szeretnék, mert egyébkéntis nagyon jó lelkiállapotomban hülyére zokognám magam anyámon, főleg egy olyan zenére, na má csak az kéne! Meg nem lesz rajtuk kivül senki, hát akkor meg minek? Plusz lóvé, ami most nincsen! Nem pezsgőzünk, 1 üveg ennyiért :shock: ebből veszek vagy 4 üveggel otthonra és mindenki annyit iszik, amennyi beléfér! Gyertyát miafrancnak gyújtsunk? Nem keresztelő ez! A fotóson gondolkodom még, de majd Zoli eldönti, hogy kell-e... meg az anyagiak eldöntik...
Úgyhogy még ez is... gondolhatod, mennyire boldoggá tesz ez a rengeteg kiadás... és persze oldjam meg egyedül, annyira félvállról veszi... pedig anyósom felajánlotta, hogy előtte odaadja (már múlt hétvégén akarta) a nászajándéknak szánt pénzt, hogy tudjunk belőle vásárolni, ami még kell.... három napja könyörgök, hogy beszéljen az anyjával, hogy a héten átmennénk érte, mert az önkormit is ki kéne fizetni, meg a ruhám meg Evelin ruháját, stb. ... de nem, mindig elfelejti... :twisted: na, nem is lovallom bele magam, inkább megyek a gyógyszertárba gyogyóbogyóért!!!
Vendég
 


Pumpóka!

Hát rohanok a dr-hez,de ezt nem bírtam ki míg visszajövök!!!!!!
Ahogy olvastam amit írtál csak merezgettem a szemeimet!
Nálunk egy üveg pezsit kell felvinnem egy nappal előtte,ebből mind a 12-en iszunk,mert aztmondta a nő ilyenkor mindenki kap nem csak a tanúk ha ennyien vagyunk!!!!!!!!
Zene lesz,de mi is vihettünk volna ha akarunk!
Gyertyagyútjás a szertartás része!
Szülőköszöntő szintén(itt fogok bőgni mint az állatt!),csokrokat megrendeltem a virágosnál (2 szülői,egy menyasszonyi+1 asztalidísz)
ezekért az anyakönyvvezető elmegy szombat délelőtt,hogy ezzel en kelljen foglalkoznunk!
Csak magunkat és a gyűrűket kell vinni és nem kell bevonulni,biztos kitörném a nyakam!!!!!! :lol:
Tortákat kell még rendelnem!
Fotóst nem ajánlottak,de majd a család fotóz,azt nem is akartunk!
Naggggggggyon durva amiket leírtál,még mindig nem tértem magamhoz!!!!!!
Jaj te szegény,remélem a párod összeszedi magát és mostmár besegít!
Homeos bogyó asszem Sedatif pc vagy valami ilyesmi! :oops:
Nemtudom hogy kell írni,de már halottam róla!
Keress rá a neten ha még otthon vagy!

Nyugodalmas szép napot neked!
Mostmár tényleg húzok a dr-hez!!!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Pumpóka!

Sajnálom, h. a párod idegesebb most a kelleténél, nem akarom védeni, de biztos ennek tudható be a viselkedése. Megértelek téged is és nem könnyű a helyzeted 33 hetes terhesen az esküvői cécó után rohangálni. Anno amikor én szerveztem a miénket (5 éve, szűk 50-es körben, vidéken) a párom ugyanígy nem vette ki belőle a részét, volt is emiatt rengeteg vitánk.
Szóval kitartás kislány, márcsak a baba miatt se húzd fel magad és próbálj meg ne idegeskedni annyit.

Pocakfotókról: Aranyos mindenkié.

Panny!
Ilyenekre ne gondolj, amiket írtál, nem lesz semmi baj, hamar hipp-hopp túlleszel az egészen és lesz egy gyönyörű szép 3. babád.

Vera!
gratula!

Kimma!
Istenem de csöpp a kicsid, de hamar megfog nőni, és nemsokára a karodban lehet.

Lei!
Biztos, h. meglesz az az anyai ösztön, meg így legalább rögtön egy család lehettek a pároddal, nálunk az én párom csak akkor mert már jobban közeledni a babóhoz miután anyukám elment (ekkor már muszály volt neki is időnként felvennie, ha én elakartam menni pisilni).

Na gyorsan elrohanok, mert azt hiszem ébredezünk (ma nagyon rendes volt a gyerkőc: 9 óta alszik, így minden háztartási dolgot eltudtam végezni).

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Hááááhhhh, visszajöttem a gyagyagyógyitárból!!! :twisted: :twisted:
Beújitottam egy homeos, gyagyáknak való gyógyit... :twisted:
A gyógyszertáros ajánlotta, persze előtte szegény vagy 5 könyvet meg mindenfélét végiglapozott, mire megtalálta, mert ehhez volt odairva egyedül, hogy "terhesség alatt a depis tünetek felerősödnek" szal erre is ajánlják... de alap lehangoltságra meg ingerlékenységre is! Sepia a neve... de ezen kivül volt vagy 4 féle még ilyesmi tünetekre, de az egyikre azt mondta, azt nem ajánlja, mert olyan gyógynövény van benne, amit terhesség alatt nem kéne! Szal már ott kiadagolta nekem az első 5 bogyeszt... és azt mondta, hogy nem baj, ha felerősödnek a tüneteim, mert azt jelenti, hogy akkor használ. Még nem erősödtek, bár most nincs, aki felhúzzon! Sőt, tök nyugisnak érzem magam... biztosan pszihésen már hat! :lol: :lol: :lol:
Majd kiderül holnap, mert Zoli ELVILEG szabadnapos lesz... ha nem, akkor is kiderül, mert akkor meg azért fogok padlót és üvöltök majd!

Ibm!
Csúcs, komolyan, hogy máshol nem kell fizetni és nem ennyit!
Na, ez a második kerület! Itt nem szabad lakni!!! Mondom én, de sajnos én ide vagyok kötve, amig nagymutterék fel nem dobják a pacskert, mert haszonélvezők (csak nem itt laknak, hanem vidéken), és addig nem tudom eladni a lakást, mert nem irnák alá! :evil: De elmondani nem lehet, mennyire gyűlölöm ezt a környéket. Itt laksz, már meg vagy bélyegezve, hogy akkor bizti tele vagy lóvéval... azért van ennyi gondom az oviban is, azt hiszik, f...som a pénzt (már bocsánat) és minden héten le akarnak húzni vmilyen "vettünk ezt meg azt a csoportnak" felkiáltással! :evil: Na, tőlem aztán várhatják! Mondtam, majd ha nem kérnek a fiúk édességet a boltban hazafelé, akkor adok az ovinak... mert ezeket csoportpénzen kivül kérik (amit év elején befizetünk, és elvileg abból állnak mindent egész évben... ELVILEG!!!)

Na, felhúztam magam, mégis hat a gyógyi!! :twisted: :twisted:
Vendég
 


szegény pumpó! Nagyon sajnállak. Én pár hete voltam ilyen lelkiállapotban, akkor volt is nagy vitánk párommal. Szerencsére azóta rendeződtek a dolgok, nem mellesleg valószínűleg a szex hiánya is okozhatta a helyzetet, mert azóta többször is voltunk együtt és most midnen a legnagyobb rendben. Legalábbis én ezt hiszem :)
Remélem a bogyók segítenek lenyugodni!!!

ibm: remélem te is jól vagy!!

harivera: tényleg ez most milyen teszt volt???mert pozitívank pozitív, az biztos. :)
lei
 
 


Sziasztok!

Lei! Köszi,jól vagyunk.
Ma voltam dr-nél,csak vizsgálat volt,azt mondta ha rendesen mozog nem csinál állandóan uh-ot,tudod 2 hetente járok!
Apa is le volt tőrve,hogy már megin tfotó nélkül jöttem haza!
Mondtam neki,hogy majd szombaton,akkor megyünk 4d-re,majd hozom a képeket!

Pumpóka! Igen,sexhiány is okozhatja,de ezt meg kell értenie és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem segít a nyugibogyó!
Majd jelentkezz,hogy mi újság!

Lei! Dr-hez mikor mész? Uh?
Most nézem a vonalzódon,hogy hogy rohan az idő!!!!!!!
Az enyémen ennyire nem tűnik fel!


Jók legyetek!

Szép napot!

Kép


Kép
ibm
 
 


Lei, a te babád már egész jól néz ki :lol: Neki már lehet sejteni a fotó alapján, hogy milyen szülőktől származik :wink: Az én picikém most még jobban hasonlít egy ufóra :lol: De imádom ezt a kis ufóbaby-t!

Pumpóka, kérlek nagyon vigyázz magadra! Próbálj meg ne idegeskedni, sétálgass egy kicsit. Nagyon sok olyna dolog történik most veled, amelyek nem a nyugodtságot segítik elő. Szerintem egy esküvő szervezése alapban feszültséggel jár. De neked most magadra és a babádra kell gondolnod!

Harivera, örülök, hogy ismét hallunk felőled! Ez azt jelenti, hogy nem vártok, hanem máris élesbe megy a babaprojekt?? Gratula, és megy a drukk!

Figyelitek? Már 11 hétnél tartok!!! :D

Rönééé



Kép
röné
 
 


ibm: holnap megyek egy dokihoz, akit találtam, kíváncsi miylen ember, mert ha szimpi és vállal is, akkor nála kéne szülni. Ha ne mjön be, akkor még talomban van egy doki a Mrgitban, akit az anyukám ismer, akkor megpróbálom még azt is. De jó lenne már ezen az orvosválasztáson túlleni....
Holnapután AFP és vércukorterhelés, rá két hétre meg genetikai UH.
Közben meg Húsvétkor Prágába megyünk barátokkal pár napra, meg a céggel síelni Ausztriába (én nem síelek, nyugi). Szóval legalább eltereli a figyelmemet ez a sok program és nem fogok izgulni mindenen :)

rön: igen, ilyenkor még olyan kis UFÓ szerűek. :lol: De akkor is édik.
lei
 
 


Lei!
És van már pici pocakod???
Vendég
 


Pumóka!

Én is közben utánanéztem és tényleg az az egyik bogyesz amit te is kaptál!!És higyj benne,OKSA??!! :wink:
Alapban már egy esküvőszervezés elég gáz,nemhogy még a hormomjaid is ott vannak....szal nyugi!!!
Egyébként nálunk Gödöllőn is sajna hasonló árba kerül az esküvő a Polgármesteri hiv-ban.Nekünk 2001-ben volt,már anno ki voltam akadva az árakon :x


Mindenkinek aki most jár vagy járt dokinál,gartulálok!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ez haláli Panni, én ebből veszek szülésre meg gyerekágyra is egy dobozzal... és röhögve megszülök... :lol:
Mostmár csak az adagolást kéne tudni... :lol: mert a végén túladagolom... bár akkor vettem be a gyógyitárban 5-öt meg most kb. 10 perce 5-öt... ma már nem óhajtok, mert Zoli még a végén elvitet szép fehér hátulkötős ruciban nagy vállas bácsikkal... :lol: ha meglát ilyen hejdejókedvüen az elmúlt napok kiborulásai és hisztériái után... :lol:

Meg tudod nekem nézni, hogy mennyit lehet ebből egy nap?
Gondolom a 2x5 az még nem túl sok.... :roll:
Ha jól emlékszem a könyvben 2-3x5 golyó volt irva egy napra... :roll:
Vendég
 


Pumpóka!

Én azt találtam hogy 2x5 golyó :wink: Hányas van neked?9ch?

Klassz hogy segített :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


neem nem ez nem hcg hanem LH teszt csak a reggelit jóstesztnek akartam használlni de ma kiderült hogy egy újjab pé-m van és a befutó pé mert ilyen erős soha nem volt nekem. De lehet hogy azért ilyen erős mert az előző pé-mnél baba lett és plussz még egy pé =baromi erős teszt.
itt a mai reggeli és a délutáni is. de holnap is fogok csinállni meg azután meg azután egészen jövőhét végéig.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: