Ma elvoltam turiba. Raktak ki egy csomó bébiruhát. Annyira édesek, tiszta újak. Kislánynak annyira jól be lehet vásárolni. Már nagyon várom, hogy én is vehessek.
Andy
Sajnálom, hogy ilyen szarul vagy. De reméljük nem leszel lázas.
Ditta
A gyed dolog úgy van, ahogy Nati írta. De mikor szülsz, kell lennie munkaviszonyodnak. A munkanélküli is jó.
Nati
Nem tudom, lehet rossz volt a teszt. Olcsó volt, lehet az a baj. Lehet elküldöm Leonak a görbém, hogy mi a véleménye.
Nem vettem rucikat, majd csak akkor, ha lesz baba és tudom milyen nemű, és ha minden rendben lesz vele. Addig nem.
Megnézem a priviket, köszi, hogy küldtél.
Most hogy elmúltak az ovus fájdalmaim megint kezdődik a mensis görcs érzésem. Fájdogál az alhasam mindkét oldalon. Nagyon remélem nem fog megjönni legalább 40 hétig.
Nati
Azért nem vagyok biztos, hogy a fertis vonal szerint volt ovum, mert a derekam még tegnap is fájt, meg a vesémnél is. Este óta nem fáj. Mondjuk aznap, mikorra a vonalat tette, akkor fájt a leginkább a hátam. Nem tudom. Ovu után is fájhat szerinted?
Lilla
Nálad még az is elképzelhető, hogy ha most volt ovud, mert akkor holnap megint feljebb kellene ugrania a hődnek.
Bárhogy is legyen ti is időben együtt voltatok.
Én is írtam nektek, hogy mennyire fájt az oldalam és akkor elvileg már megvolt az ovum.
Most meg az oldalamról áttért az alhasamra a fájdalom.
szélvihar.... nálunk jeges tornádó van és apósék kb 8m-es ezüstfenyője kidőlt, ill a villany zsinórja tartja.... szerintetek???
Megvillant a beszarásjelző nálam a jobb oldalammal nemtom mivan. Megpróbálom leírni....: olyan érzés mintha szét abáltam volna magam, mint amikor levegőt alig kapok csak nem a gyomrom környékén hanem szó szerint a fél jobb oldalamról van szó. Meg elég kemény is, meg olyan mintha zsibbadna, de nem úgy mint amikor a láb elzsibbad. NEm a legjobb érzés. NEm tudom mi lehet de nagyon félek. Lehet rossz helyen van a baba? Vagy ő is érzi és a beleimbe belegabajodott??? Mi lehet
magdolnam
Nálunk is hatalmas szélvihar van. Kutyi ki sem mozdul a házából. nagyon utálja a szelet. Én is. Tiszta zizi leszek tőle.
Lehet nyom egy ideget a lányod, nem? Próbálj meg négyképzlábra ereszkedni, hogy lógjon a pocakod és akkor talán áthelyezkedik Liza. És lazíts egy kicsit. Benn vagytok a házban, nem lehet semmi baj.
Anyósodékkal rendbe jött már ez a dohányzós dolog?
Hu Magdolnam, nem lehet, hogy elkapott egy idegszálat és azt nyomja? Nekem volt olyan, hogy nem tudtam emelni a jobb lábam mert éppen egy ideget nyomott, borzasztóan fájt és zsibadt... De ha aggaszt, és nem szűnik feltétlen menj dokihoz...Próbáltál ellenkező oldaladra feküdni, nem szűnik a nyomás?
Nehezen tudna belegabajodni a beleidbe. Elég furi így magam elé képzelni ezt. Esetleg még a fürdés is jót tehet ebben a dologban, ha az orvosod nem ellenezte az ülőfürdőt.
köszi csajok a nyugtatást, a pihenéstől 1picit jobb. Tuti hogy nyom valamit!!! De még beszélni is alig van erőm, kifáraszt ez a lány már most A dohányzós témát már nem hozzák fel hála égnek, bár kitudja, hogy ha meglátják megint akkor mi lesz a rekciójuk.
Anyóssal madártejtortát csináltatok nyami
sziasztok
most már kicsit jobban vagyok. megvolt a vitaminkúra ebédre anyunál husileves vadassal, most meg sonka kolbi szalonna paprika paradicsom és a meleg citromostea.egyre többet tudok enni. az jó, ugye?
kedden megyek tanácsadásra kíváncsi vagyok híztam e.
magdikám! pihenj csak tuti valamit nyomkod a csajszid. mi lesz még 4 hónapig?
márti! hogy vagytok?
Lilla! szerintem ha megy ma még hancúrozzatok, de szép a görbéd!
nati!
nem csodállom hogy a kutya sem akart kimenni nálunk is dörgött és sötét volt, édes volt a hugi lánya mert hozta a gyertyát::)
köszi tényleg jobban vagyok és olyan jó hogy már nem nyavajgok és azon jár az agyam hogy melyik iskolában melyik osztályban mit fogok tanítani júniusig.
és neked hasonló rosszulléteket kívánok, az én dokim azt mondta a hányás és az egésznapos hányinger jó jel, sokkal kevesebb a kockézata a vetélésnek.
láttad, 10 hét van köztünk.
apa mit szólt? mikor csinálsz még tesztet? én 4et csináltam, hogy biztos e, biztosan hülyének néáztetek.
kértél mér időpontot?
Lilla
nem tudom miért nem megy el az üzenetem, talán nem kompatibilis a progi a gépemmel.
Az én címemre kérd légyszi. Bár tök min1, nem titkolom előled a válasz.
Andy
Annyira jó, hogy végre jobban vagy. Én pont ezért nem is bánnám ha szarul lennék majd, mert akkor biztonságban lesz a baba.
neked jó tanítást!! Mikor mész vissza dolgozni? 10-én?
Azt nem írta, csak ennyit, amennyit ide is bemásoltam. De ha a 14. nap volt, akkor jókor volt a hancúr, csak kérdés, hogy nincs-e valami probléma nálunk. De biztos nincs. Remélem.
Nati
Nem írt vissza Leo?
Lehet, hogy majd csak hétfőn fog. Csodálkoztam is, hogy nekem ma válaszolt. Holnap ha magas lesz a hőm, elkezdem inni a palástot.
Nati
Én azért innám a helyedbe a palástfűteát. Hátha segít valamit.
Bár szerintem most normális ciklusod lesz. Időben volt ovud, akkor, amikor kell, a ciklusod meg szerintem 28-29 napos lesz, és akkor van elég idő a beágyazódásra is. Nagyon drukkolok, hogy hozzád is hamar odaérjen az a gólya.
képeket nem tudok feltenni a wellnessről, mert egyet sem csináltunk... pocifotót meg szintén már egy ideje, de holnap megkérem a férjemet.
nati, nem egyszerű a dolog hogy most akkor ki kivel van, de szerintem igaza van mártinak hogy az illető valószínű továbbra is olvassa amiket írsz úgyhogy megértem az óvatosságodat... különben meg forduljon fel...
ja, amikor jöttünk wellnessről hazafelé, láttunk három gólyát. rátok gondoltam.
na most azt hiszem megyek pihizni. mindenkinek jó éjt!
Megcsináltam a ma reggeli tesztet is, mindjárt mutatom, bár egy kissé csalódott vagyok, mert vastagabb teszt-csíkra számítottam....
Nati Az nem baj, ha már mensisen fáj a hasad, nekem is rögtön az ovu utáni napon már úgy fájdogált, el is könyveltem, hogy na, most sem jött össze.........Ne aggódj, nálam is így volt!