Dé,
Remélem, igazad van, mert szerdára már esőt mondtak. Lehet, hogy ez a babák baja???
Franyó, Réka,
Nálunk Orsinak olyan tányérkája van, minek az aljára lehet rakni egy nagy-nagy tapadókorongot, és egy kisebb nyomással rögzül. Nem kell vizezni vagy vmi, és így a gyerek sem magára nem tudja borítani a kaját, sem a tányért nem tudja a földre söpörni
Járóka: nekünk nincs, de anno szerettem volna. Ma már látom, hogy semmi értelme nem lenne, mert a gyerek a földön csodásan elvan. Ha pedig olyan a szitu télleg bele lehet tenni az ágyába. Persze nálunk a padlószőnyegen, meg kis lakásba el sem férne a járóka.
Maci2,
Hozzátápis kép nagyon jó. Nálatok hogy megy, bejött a csemetének? Nálunk az alma csak s.tök kíséretében csúszik
Asszem neki tök mindegy, csak s.tök is legyen benne, és akkor jöhet ezerrel
Momo,
Zsebi tündéri
Nálunk még az ülés nem megy, de már kutyázásból gyakran emelgeti a popsiját, és úgy rakosgatja a lábait előrébb. Csak az a baj, hogy a rugiban csúszik a rugi talpa, így inkább olyan brékes holdjárást pordukál a lány. De nagyon jó fej, mindig jókat rötyögünk rajta ilyenkor. Néha még félig ülésbe emeli magát úgy, hogy az egyik kezén támaszkodik, de még igazi ülést nem sikerült kieszközölnie
Kötekedő Timi buksijára nagy puszi - szerintem ez is a tanulás része mindkettőjüknek
Psandi,
Betegség
de vígasztaljon a tudat, hogy ez meg a te tanulásodat segíti
Sajnos lesz még rosszabb is (himlő stb). Szerintem nátha ellen más nem kell, de azért nem árt, ha látja orvos. Mi anno a takonyra csak porszívót használtunk, meg kaptunk még lázcsillapítót (amire hála istennek nem volt szükség), más nem kellett. Elli,
Anno írtam, hogy egy barátnőmék igencsak szenvedtek a szélgörcsöktől a 4 hós picivel. Nekik a BABYNOS csepp nagyon bejött. Nem gyógyszer, és direkt babáknak készült, patikákban érdeklődj, hátha segít.
Sofka,
Látom, nálatok is pörög az élet. Jobbulást
Marci milyen nagy lehet már, úristen 10kg??? Nem csoda, hogy alig bírod már a karodon. Télleg, kipróbáltad a kendőben arccal előre figurát? Bejött? Csajok, nálunk tegnap egész nap nyügi volt, alig aludt vmit a lány. Délután a 6-os evés után viszont úgy beájult, mint akit leütöttek. 9-kor ébresztettem, fél óra kómázás, aztán fürdés+hami. Nem evett vmi sokat, és utána egyből aludt is tovább. Már készültem, hogy éjszaka majd lesz hajcihő, de nem. Reggel is 6 után ébredt, és 7-ig elvolt az ágyában, dumált. Mire átmegyek, hát mit látok? A gyerekről a pizsialsó lekerült, azzal szórakozik. Merthogymár neki igazi pizsije van, mivel nagylány. Gondolom melege volt
8-kor visszaraktam az ágyába, hogy elmossam az üvegét, meg WC stb. Mire végzek, látom ám, hogy nyugton fexik, csak még mesél magának. Gondoltam, nem bántom, hátha elalszik, ha meg nem, átviszem magamhoz. És képzeljét, aludt fél10-ig. Na ez aztán a maratoni alvás. De most már mennem kell, hogy egyen is
puszi: heppi