A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

jelentem: kakiltunk. beöntés. 6 pelus tele, most alvás.

Kép
Kép
kriszta36

Szép jó estét mindenkinek!

Üdv az újaknak Nekem Ferenci Erzsi /Böbe/ volt a szülésznőm nekem ő a nyerő. :lol:
De mindenki nagyon aranyos,kedves,segítőkész. :lol:
Gabi82: ki a dokid?

Na elteszem magam holnapra,mert nekem hosszú volt ez a nap.
Jó éjszakát mindenkinek.

valentina

Dorka
Én is dr. Vidánál szültem 3-at. A szülésznőm mindig más volt, de szerintem kérdezd meg őt is.
Ha kérdésed van, jöhet priviben is.

Gabi
Ki az orvosod?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi=Gabi82

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta
Végre! :D
Gratula Pankának!!! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri! Tudod, hogy van egy gyerekkori barátnőm Diósdon, akinek a sógora Pató? Nagyon régen nem találkoztunk, de megtaláltam iwiwen.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, örülök, hogy kijött... doki csinálta? vagy ti?

de jó, hogy fiú, 1 fiú-1 lány, úgy az igazi :)

mtunde

Linocs! merre vagy??????csak nem ma szülsz mégis?
4 évente lesz akkor szülinapja Fruzsinak...? :D

Kriszta! beöntés...jujjj, és hogy bírta Panka?mármint ha én Enci popsijához közelítek mondjuk kúppal,már vísít ,üvölt-úgyhogy én nem is tudok kúpot sem adni neki... :oops: de ügyik vagytok!!!!végre,,akkor tényleg dugó volt vaalahol....
és fiad lesz??? de jó..neveken gondolkoztatok már??
Vendég

Mi csináltuk. Ne tudjátok meg soha... :cry:

Én Pétert szeretnék. Ugye Veronikusz??? Lehet, hogy elkezdődött a fiús időszak...

Kép
Kép
kriszta36

Vagyis főleg a férjem csinálta, én csak asszisztálltam, meg puszilgattam. :oops: Meg én voltam a támasz a kakilásnál.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! mindenesetre nagyon ügyesek voltatok!!! de hát tényleg muszáj volt, mert nem is tudom hány napja nem tojt szegényke...még1er le a kalappal!!!

ANcsa????
Vendég

Jaj, ezer éve nem voltam!

Borsa, nagyon boldog szülinapot neked utólag is!

Sétás képek szuperek! Én sajna dolgoztam. :(

Kriszta, ügyik vagytok, hogy megcsináltátok!! Sajnos már muszáj volt...Gratula a kisfiús hírhez!! :wink:

Steffi, Ancsa igazoltan hiányzott ma, tárgyi bizonyíték lejjebb található.

Borsa, Emmus édes a mocis képeken! :lol: Nem egy szelíd motoros típus! :D

Újak legyen üdvözölve, SZÜLÉSZNŐ: ZACHÁR ERIKA!!!! :D :D

Andi, Balud tényleg mindenhová bemászik! :D

Balunak, Fürtöskéknek jobbulást!

Na, és akkor a magyarázat, h miért maradtak páran ma távol :D
Kép Kép Kép Kép

KépKép
barimami

Kriszta
Elég nagy a család, úgyhogy ha írsz közelebbi támpontot a barátnődről....(meg nem nagyon ismerek én sem mindenkit a férjem családjából)
A Péter nagyon szép név! :D :D :D
A beöntéses tortúra miatt le a kalappal mindhármótok(négyőtök) előtt.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Még egyben, habár este-éjszaka úgy gondoltuk, hogy ma már külön leszünk.
Van olyan, hogy egész éjszaka jóslófájások vannak? Este fél héttől éjfélig rendezett negyedórás, aztán elaludtam, aztán kétóránként arra ébredtem, hogy fááááj...
Szegény Gabit felhívtam 11 körül, ő azt mondta, hogy jóslók.
Most reggel is volt egy negyedórája.
Annyira nem taglózott le a dolog, csak úgy tűnik, tényleg közel a vég ;)
linocs

Linocs!!!
Fú de izgi!!Nemsokára babázhatsz
Nekem csak éccaka voltak jósló fájásaim!!

emano/Andi
KépKép
emano

SZia Linocs! ez tök izgi :D :D én nem tudok ebbe nyilatkozni,mert nekem nem voltak jóslók, meg igazából fájás se, csak furi érzés :D de sztem tényleg már nem sokáig lesztek 2 in 1 :D :D hajrá!hajrá!!!!

elég trutymó az idő :? esik az eső....nyálkás....nem is folytatom... Kép

Barbi!! de jóók a képek!!! nagyon szépek vagytok!!!Igen Ancsa Kép ez igazolt hiányzás, de azért jöhetnél néha
Vendég

Linocs, tényleg nincs sok hátra... meglátod, pikkpakk. Majd te is vetődj a nővérpultra, én majdnem ott szültem. :lol: :lol: :lol:

Andi, Balu jobban?

Kriszta óriási gratula Pankának, végre! :wink: A kistököshöz pedig no comment. ÖRÖM. :roll:

Éccaka sokszor keltünk, de nem baj. Lesz jobb is, mert már megmutatta Benci, hogy lehet... :D

EMMUS, BOLDOG 9. HÓFORDULÓT!
vbea

Barbi, szóval bandázás volt! :wink:
vbea

tegnap délután tejberizst csináltam, hagytam hogy Enci egyedül egyen :D nézzétek a képeken mi lett az eredmény...

Kép

Kép
Vendég

Eni! most valami lehet a levegőben mert mi sem aludtunk jól... :? front....
Vendég

merre van mindenki????
Vendég

Gabi, ez a csaj, kész!!! Nem irigyellek, a takarításért. :wink:
vbea

Sziasztok!

Lioncs: annyira izgi,én is otthonról szerettem volna a kórházba menni. :P :oops:

Kriszta: Nagyon ügyik vagytok,a Péter név nálunk is felmerült. 8)

Gabi: Enci nagyon aranyos :lol:

Olyan pocsék idő van,ki akartunk menni egy kicsit sétálni,erre elkezdet esni az eső :cry: :evil:

Többiek merre???

valentina

Borsa!
Emmusnak boldog hófordulót! :D

Kriszta!!!
Jaj de örülök, hogy sikerült neki!!! Kis Hős!
Gratula Petihez! Remélem én is csatlakozhatok majd hozzád! :lol:

Bandázós képek szuperek!!! Valaki nagyon profi fotós! :D

Gabi!
:D ez jó! Drága Enci! Én is tejberizst főztem tegnap, de Szofi kivételesen hagyta hogy etessem. :D Ő addig szaladgált és pakolt. :D

Na jó! megyek vissza szerelni. Olyan gyerekbiztosra szikerült a konyhaszekrény, hogy még én se tudom kinyitni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Csak beugrok. Melindát Apja úszni vitte, Eszter alszik talán...

Linocs!, nemsokára megváltozik a vonalzód... :) Néztem a fényképet - én is ilyen kaliber voltam. Mármint a pocakom. Mostmeg sehol sincs. Azaz ott fekszik az ágyon.

Gabi, Enci igencsak rád hasonlít nem?

Nagyon-nagyon szép képeket raktatok fel csajok.

Folyt. köv., Eszter bejelentkezett...

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok...
szép kis idő van minálunk
jégeső is esett, villámlott,dörgött- mintha nyári zivatar lett volna! hihetetlen :shock:

most próbálkozik napocska sütni,,,,

engem meg vár a vasalnivaló...... Kép

majd jövök.... Kép
Vendég

Emmusnak boldog hófordulót kívánunk!!!

Linocs,
hűhaaaaaaaaaaaaa!! :wink:
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Gabi,
én is mehetek hozzá disznólkodni? :lol:

Memme,
remélem szép napod lesz a kisasszonnyal!!

Kriszta,
kakit nagyon ügyesen oldottátok meg! hatalmas gratulaaa a kakikiszedéshez!!
Péterhez gratula, nagyon szép név!!

Képek szuperek, Te fotóztad, Barbi? :lol: :lol:
igazolt hiányzás elfogadva! :lol: :lol:

Andi,
Balu hogy van???

Kati,
Orsi szeme???

Mi hazajöttünk Debrecenbe, itt is taknyos esős idő van, nagy szél is volt... Unokázás ezerrel :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi,
mármint Hozzátok disznó módon enni! :lol:
itt nincs napocska... de vasalnivaló sincs! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Micsoda változások egy pár hét alatt....a képeket látva csak ámuldozom mennyit nőnek a gyerekek ilyen rövid idő alatt! :D

Barbi
Igazi profi képek, nagyon szépek!
...na és azok a Dani szempillák, valami fantasztikus! :shock: :D
Weboldalotok van már?

Ancsa
Lara is rengeteget nőt, mindíg nagyon csini és már mennyi fogacskája van... :D

Eni
Tényleg nem vagytok messze, ha erre jártok nagyon örülnénk Nektek! :D
Olyan szépen felújították a St László tér környékét és az a templom csoda szép!Varnus Xavér koncertre volt jegyünk utoljára oda, de Áron közbeszólt! :D

Adri
Matyi névnapról lemaradtunk, de utólag is boldog-boldogot! :D

Linocs
Micsoda pocak!!!Vagy már nincs is? MOst már tényleg drukk és alig várjuk, hogy jelentkezz! :D

Kriszta
Szegény Panna....és téged sem irigyellek...de túl vagytok rajta!!!
Jól vagy? Semmi hányinger?
Nálunk is van egy Péter, nagyon jó névválasztás! :wink:

Vica
Jól vagytok? Elmúltak már a rosszullétek?

Veronikusz
Végre jobban vagytok! Veled mi újság javult a dolog?
Kata is így eszik, vagy csak Szofi után kell szaladni? :D

Gabi
Tündéri a kép! Ilyennek is kell lenni minden albumba! :D

Orsi
Nehogy elfelejtsem:BOLDOG HÓFORDULÓT A MOTOROS KISÖRDÖGNEK!!!!

Gyuzso
Először Nagynéni, most meg a Nagyik...élni tudni kell! :wink: :D

Hanna

Kép
hanna09

Lemaradt:
Andi
Hogy van Balu?
Reméljük már jobban és ennyi volt a betegeskedés erre az évre!!!

Kép
hanna09

Lányok!
korábban vki írta, hogy sajnálja, hogy nem tönkölyös szopipárnát vett. Miért? az annyival jobb? vagy mert azt nem kell utántölteni mint a mikorogyöngyöset?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Megjöttünk, anyóséknál voltunk szülinapozni.

Köszi a gratulációkat. MIndkét ügyben. :wink: Azt mondta a doktornénink, hogy még egyideig adjunk neki lazítót (Laevolac vagy paraffinolaj), hogy könnyebben jöjjön a cucc, nehogy a rossz emlékek miatt ne kakiljon. Remélem egyenesbe jövünk.

Én röpke egy hét alatt olyan pocit növesztettem, hogy csak nézek. :roll: Úgy emlékszem, Pankával ilyenkor még alig látszott valami.

Linocs! Mizujs?

Bandázósok, sétálósok: irigy, irigy. Úgy látszik, ez nekünk márnem jön össze.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja igen:
Ancsa! Úgy akartam kezdeni tegnap: Igazi boszi vagy!!! (Csak az ügyek miatt össze voltam zavarodva.)

Kép
Kép
kriszta36

Emmusnak boldog hófordulót!

Dani is rosszul aludt, front tuti (pedig ő jól szokott aludni)!

Engem a jégeső, szélorkán ma a Margit-híd közepén kapott el, mondjuk kocsival voltam, de azért így is nagyon ijesztő volt!

Hanna, nem kevered te össze Mátét (Masni kisfia) Danival? Mátéról van a portré, Daniról csak egy kép Larával! :lol: :lol: Amúgy mi is megállapítottuk, hogy hasonlítanak! :lol: De naggggyon hosszú szempillával csak Máté büszkélkedhet! :wink:

Gabi, ezek a fotók!! :lol: :lol: Tejberizs nekem még mindig kedvenc ételeim közé tartozik, nem csodálom, hogy hamázta!! :D

Veronikusz, nekem nem tönköly volt, Dani mai napig azon fetreng, de nem töltöttük után, sztem nem lett olyan vészesen lapos! Szekrény kinyílt végül?? :D

Linocs, megy a drukkkkk!

KépKép
barimami

Hanna
Örülök, hogy jelentkeztél!!! :D :D :D
Áronról képek esetleg? :lol:
Mit csinál a fiatalember mostanság?

Gabi
Ez a vége, amikor azt mondják: Én ededül! :D :D :D

Kriszta
Megjelöltelek iwiw-en. Kíváncsi voltam a rokonra, de nem találtam meg.
Pocis fotót kérünk!!! :D :D :D

Gyuzsó
Tudsz élni! :D :D :D

Veronikusz
Tegnap bablevesről volt szó, nem tejbegrízről. :lol:

Barbi, Ancsa Steffi
Jók a bulizós képek! :D Lara végül melyik srácot választotta? Mert, ha még válogat,mi is jelentkeznénk! :lol:

Linocs
Itt a hidegfront. :D Csak nem? :D
A délutáni jelentésed elmaradt!

Andi
Balu ma?

Valentina
Mi elindultunk sétálni, mert ebéd után kisütött egy kicsit a nap, de elkapott a vihar. :evil: Még jó, hogy nem mentünk messzire.

Memme
Jó, hogy időnként hírt adsz magatokról. :D
Élvezte Melinda az uszit? :lol:
Eszter hagyott egy kicsit pihenni ma? Vagy dolgoztál a szakdolin?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Ma is suli volt, de most Villőboró nélkül. Nem lehet ilyen korán megterhelni a fejecskéjét. Apa ügyesen menedzselte a 2 gyereket, és még ebédet is főzött. Le a kalappal. Igaz, énis ithon voltam már 3-ra, de aztán még le is dőltem aludni :) királyság.

Emese
, legközelebb együtt megyünk Mekibe :) Bár, a subway nekem is a kedvencem! Csak abból nincs drive-in. És nincs sültkrumpli Benének. Apropó, szerette valaki a Wendy's-t? úgy sajnáltam, hogy kimentek Mo-ról, csakúgy, mint a Dunkin Donat's. Én állandó vevőjük voltam.

Linocs
, jelentkezz be, mert itt mindneki lerágja a körmét, nemrég még nekem is óránként életjelet kellett adnom, mert valaki mindig azt hitte, szülök :wink:

Be szoktam olvasni a Máv-os topicba, és annyian vannak szülés előtt az én dokimnál. Mondjuk elég népszerű is. És mindig nosztalgiázom, milyen is volt az a 3 nap, és úg sajnálom, hogy csak egy műtét erejéig volt dolgom a dokival, mert ő nem az a fajta, aki csak a kitolásra ugrik be, és jó fej, poénkodik, stb. Persze ez nekem így volt rendelve, ezen nem agyalok, de icipicit fáj, hogy ez az élmény tutira kimaradt az életemből, pedig ezúttal nagyon jó kezekben lettem volna. Viszont az tök jó, hogy ilyen nosztalgikus hangulatom van, Bene után nem szívesen emlékeztem vissza a kórházi napokra, akkor nem éreztem jól magam, túlságosan dolgoztak a hormonok. Bezzeg most. :)

mtunde

Sziasztok!
annyira jó hogy így érdeklődtök Balu miatt.......
Sajnos nincs jól :cry: :cry: egész éccaka lázas volt a nurofen sem segített,sírt, visított!Reggelre megint 38 fölé ment vissza a láza, nurofen megint nem segített!!!Délután megint 38 fok körül volt úgy hogy már kúpot adtunk neki és elkezdtem adni az antibiotikumot :cry: :cry: semmit nem eszik csak iszik!!Fáj a pocija,görcsölget szegény annyira visít fájdalmába :cry: :cry: :cry: délután is csak az ölembe akart aludni!!!
Én kivagyok, alig aludtam éccaka,piszok fáradt vagyok......és kimerült.Jelenleg úgy érzem sosem lesz ennek a betegségnek vége
:cry: :cry: :cry: :cry:

Ráadásul a vihar megbontotta a tetőnket 2-3 helyen,lehullot csomó cserép :twisted:

Emmus boldog hófordulót :lol:

Linocs merre jársz????MÁr babázol????????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Tudom mennyire fáradt lehetsz. Én talán most kezdek megpihenni. De holnap meg apa elmegy síelni 3 napra. Úgyhogy kezdödik előlről. Azt mondják, most ilyen nagyon makacs lázzal járó vírus van. Szegény Balu!

Adri! Írtam neked az iwiwen.

Linocs! Hajrá!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Andi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Borzasztó, ami nálatok történik mostanában. Kitartás!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Hát a szeme már jól van Orsibak, de délután rohant a nagyija felé az utcán és akkorát zakózott a házfalnak neki arcal, hogy a homlokán lett egy púp és a kis szájából ömlött a vér...de szószerint ömlöt... :cry: :cry: :cry:
Nagyon nehezen tudtunk rájönni, hogy most felszakadt vagy nem...de végül nem így nem vittük át a madarászba, de hatalmasra dagadt és baromi rosszkedvű szegénykém...
A szívem szakadt meg érte :(
ÚÚÚÚÚgy síííírt......

emano!
Kitartás nektek!!!!!!!
Nem tudom ki hogy van Vele, de makacs láznál a panadol és a nurofen nekünk nem használt csak a kúp...

Kép

Kép
cukipofa

Emmusnak boldog 9.et :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok! A márciusi babák topikban olvastam, hogy Linocs tényleg bent van már a szülészeten. Este 9-es hír: "20:58
Nikivel most beszéltem, azt mondta, hogy már 3,5 ujjnyi a tágulás Linocsnál, és több mint valószínű, hogy még ma meg lesz a baba
"

Nagy drukk Linocsnak! :D

biribon

Linocs megy a drukkkkkkk!!!!!!!!!! :lol: :lol:
köszi Biribon a hírt

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Sajnos nagyon sűrűek a napok, így csak olvasó üzemmódban vagyunk jelen. Remélem hamrosan majd visszatudok olvasni!

Linocs
megy a drukk értettek! :lol:

Kriszta,
:lol: Hát igen, de majd csak akkor mond hogy tényleg boszi vagyok, ha kibújt a kis Peti, ugye?

Veronikusz,
Sok sok puszi két fürtöskének!!!

Andi
Balunak is küldjük a sok gyógypuszit!

A séta képei szuperek!
Ügyes vagy Steffi!!!legközelebb mi is megyünk!

Borsa,
Lányod egyre vagyányabb! már nagyon kiváncsiak vagyunk rá! HIsz Larának alig vannak igaz barátnői! :lol:

és ha megengeditek akkor itt is pár kép a pénteki igazolt hiányzásról.

Kép Dani, Lara és a cumi! 8)

Kép Ezek a csodálatos kék szemek! :wink:

Kép Labdázni jó! 8)

Kép Úgy szép az élet, ha mindenki boldog! :lol:

Kép Az igaz barátok! :wink:

Kép Ők aztán megszakértik! :lol:

ancsaboszi

Linocs!

Hú, mikor ezt írtam fent, még nem is olvastam, hogy mi a helyzet!
Akkor nagyon nagyon drukkolunk!
és várjuk a híreket!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
jajj de izgi!!!!

Biribon,
hogy vagy??
rég "láttunk"!
Köszönjük a híreket!

ancsaboszi

Köszi! Jól vagyunk. Nálunk semmi előjele a szülésnek. Pedig már nekünk sincs sok hátra. Mondjuk a baba naponta feszegeti a méhszájamat. Azt azért érzem. És a doki szerint nagyon lent van már a méhszáj, és már el is simult, de teljesen zárt.
Be-be nézek hozzátok, de bekapcsolódni azért nem tudok. Nagyon sok idő lenne képbe kerülni és jelen lenni.

biribon

Linocs,
lehet, hogy már kívül tágasabb Fruzsinak??? ++++++++++++++++++++++++++-t küldünk!!!

Biribon,
Értetek is megy a drukkkkkkkkk!! Luca, ha akarsz bandázni Fruzsival a kórházban, ideje elnidulni!!

Ancsa,
köszi az újabb fotókat!!! nagyon tutkók!!
nálam a Steffi-Martin a nyerő, olyan édesek!!
de csak orrhosszal a Lara elmagyarázza a frankót után! :lol:

Andi,
annyira sajnáljuk, hogy Balu nincs jól.. :cry:
ezerrel küldjük a gyógymanóinkat Nektek!!!!!!

Kati,
Orsinak is hatalmas pussz a buksijára!

Adri,
hát igen, elkényeztet a családom.. :lol: és már Mica is jól elvan Velük, így nem kell szemmel tartanom őket! :wink:

Tünde,
én csak most fedeztem fel a subwayt magamnak, de nagyon bejön!!! :lol:
ügyes Apa!!!

Memme,
jól sikerült a tegnapi nap????

Mi pont megúsztuk a nagy vihart, de centiken múlott! :lol: persze megáztunk :wink:
az éjszaka sem volt tragikus, most pedig ragyog a napocska!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Remélem, senkit sem ért viharkár!

Linocs, hajrá, vagy már inkább gratulálunk? :)

Emano
, makacs lázra nekünk is csak a kúp jó. Bárcsak meggyógyulna már Balu.

Zsu, nekem még ezek a sokféle kávés gyorskávézók jönnek be, egyre több van. Süti, szendvics, fini kávé. Csak ritkán jutok ilyen helyre. Amíg Bene babakocsiban ülő volt, mindig ilyen helyen randiztam barátnőkkel, de ennek már vége :D

mtunde

Sziasztok!

Ezt az sms-t ma éjjel kaptam, de csak most olvastam, gondoltam gyorsan megosztom veletek:

"Ma 0.35-kor megszülettem 4250 gr-mal, 57 cm-vel. Nevem: Bene Fruzsina Tamara. A szüleim is jól vannak."

Ezt Linocs küldte...

Hatalmas gratula Linocsnak, és a "pici" Fruzsinak!!!

Majd még jövök, most megyünk reggelizni...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Linocs
Kép HURRÁ!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vissza: Szülészetek, kórházak