a környezetkímélés addig érdekel, amíg nem kerül ennyire a sokszorosába. tehát a melltartóbetét esetén pontosan emiatt gondoltam venni, hogy ne kelljen annyit eldobálni és még olcsóbb is. (DM körny. kímélő pelust is vettem, drágább is volt, de át is ázott, úgyhogy hamar abbahagytam)
napkollektort nem tennék csak azért, hogy kíméljem a környezetemet, miközben kiadok két millát, ami két millát bizonyára környezetszennyező munkával szerzek. (pl. férjem olajos cégnél dolgozott eleddig...
úgyhogy nálam mindennek van egy határa, kevéssel többet áldozom, de sokkal többet nem. ugyanígy vagyok a globalizációval és a nagyáruház ellenességgel is. miután megtudtam, hogy manapság már a piacon árult cuccok 90%-a is ugyanonnan származik, inkább a nagy boltokban veszem, nem izgat a "segítsük a magyar árusokat" kérdés, mert pont a kereskedőket letojom, max. a termelőket támogatom szívesen; s nem vagyok saját pénzem ellensége.
az állam nyilván ezért támogatja a napkolletkrot, mert költséghatékony és környezetkímélő megoldás. hát támogassa is. ne csak marhaságokra jusson.
cicibetét bizonyára Avent lesz, mert azt lehet mindenhol venni. szépen kimosom és nem kell ezerszám venni.