Neeem, Nono, nem arra értettem, hogy ITT mondják, hogy kicsi a hasam. Közvetlen környezetem, meg az oviban, stb. akiken ki tudok akadni, hogy néznek rám, mi fájhat vajon nekem ilyen kicsi hassal??
Énis mondtam már itt, hogy nincs nagy hasa vagy nagy hasa van... meg nekem is mondtdák sokan, hogy nem óriás, de itt még senki nem röhögött ki, hogy ugyanmá, mit akarok én ezzel a minihassal.... úgyhogy másokon akadtam ki, nem rajtad/rajtatok!!!!
Mezsó! Drukk nektek, de már szerintem sem lenne baja, ha megszületne. Gyönyörü súllyal rendelkezik!!!!!
Épp ma mondtam a védőnőnek, hogy én a 37.héttől túrázni fogok, Zolit minden este leteperem vagy 2 menetre...

legyen meg az esküvő, beadva a személyi kérő papir a névváltozás miatt (azt már úgyis küldik postán, ha kész van) oszt nekieshetünk a kisasszonynak. Nem feltétlen kötelező megvárnia a kiirt időpontot!!!
Bambika!
Ez a gyerekviselkedés nálunk is hasonló!!

Ma úgy voltam, hogy Attilát úgy ahogy van, felképelem az óvóda kellős közepén. Elkezdett nekem hisztizni, hogy márpedig ő nem veszi fel a cipőjét egyedül... vagy fél órát könyörögtem neki, hogy vegye fel, mert nem tudok hajolgatni és egyébként is, egy 7 éves gyereket már ne az anyja öltöztessen... ja, és tépőzáras a cipője... Nem, csakazért sem vette fel!

Fogtam és kimentem... vagy 100-ig elszámoltam, visszamentem és közöltem vele, vegye fel, nagyon szépen kérem. Nem, ő nem veszi fel! Ráadtam, de úgy vágtam ki az ajtón, hogy puffant... és ismét elszámoltam nagyon sokig, hogy ne verjem el, de istenesen! Nem tudom, ilyenkor mi üt belé, de én robbanóhatáron vagyok. A másik, mikor ő nem akar oviba menni (bár néha nem csodálom, ilyen kretén helyre) és akkor húzom végig emelkedőn felfelé a 25kilóját....

úgyhogy nálunk is van csodás nap! A kicsi meg olyan rendesen viselkedik... néha ő is megbolondul (de szerintem csak azért hogy ne lógjon ki a sorból), de neki elég egy rászólás eréjesebben és abbahagyja. Attila kiröhög, ha kiabálok vele, de már akkoris, ha a seggére húzok.
De ez csak egy-két dolog a sok közül, amivel boldogit.... minden napra van neki tartalék, amivel kihoz a sodromból... komolyan, mintha direkt élvezné (az apja ilyen sajnos)!!!!