A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Szisztok,

Steffi Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk, így picit megkésve!

Nagyon jók a fotók, remélem következőnek mi is tudunk csatlakozni. Babók nagyon édesek, Pocakok meg gyönyörűek!

Emmus és Balu fotói is jók, Emmus már milyen vagányan nyomja a mocin. Ez gondolom még a 4 kerekes verzió, ugye? Balu meg mindenhová bemászik :)

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Szép jó reggelt!

Beköszönök :) Egyben :)

Veronikusz: ha már betöltötted a 11. hetet, akkor a jövő hét kedd már nem 12. hét? Ebben a számításban még így a végén is bizonytalan vagyok :oops:

Zsófi: hogy én mennyire figyelmetlen vagyok... :oops: :oops: :oops: :oops: Nem néztem a vonalzóidat... - és tegnap meglepődve kérdeztem, hogy jön-e a második. Bocsánat, bocsánat, bocsánat!!!

Gabi: a gólyáknál én is gondoltam rád ;)
linocs

Lénának, Daninak, Ákosnak boldog hófordulót!

Mivel ez a hónap rövid és két fontos nap kimarad:
Emmusnak és Enikőnek is nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Sikerült végignézni a képeket! NAGGGGYON JÓK!
Sajnálom, hogy kimaradtam!
Szépek a gyerkőcök, csinosak a pocakok!

Gabi
Sajnálom ami a barátnőddel történt! :cry: Én is megpróbáltam kizárni az első időben az embereket, de ebből tényleg mindig sértődés van.
Nálunk közeli rokonok jöttek - szerencsére nem betegen - de sáros cipőben járták végig a lakást, még annyit se mondtak: bocs. Ez az első gyereknél történt, de azóta bekeményítettem.
Ennél csak az volt durvább, amikor főztek nekem ebédet. Lehet találgatni mi volt????
Bableves :?

Cukipofa
Remélem Orsi tegnap óta javul!!!

Veronikusz
Jobbulást Katának!
Szofi is szeret éjjel bulizni? :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggelt!!!!!

Hát az van Orsival, hogy ugye huzatot kapott a szeme...és sárga trutyi lett benne.
Ami semmi extra, mert nála előfordult már többször is...Daninál is sajna.
Mindíg a brualmicin cseppet kapták ami jó is volt...de most másikat kapott amit becsöppentettem és kis idő múlva úgy nézett ki mintha kapott volna egy jó nagy pofont :oops:
Tiszta piros lett és a szeme körűl bedagadt :cry:
Na mindegy este már nem csöppentettem, csak kamillával törölgettem...
Sajna reggelre átdörzsölte a másik szemére és most az is trutyis...
Enyhén be van duzzadva még a másik oldal és piros is kicsit...

Rita!
Van itthon!!!!!! Most adtam is neki...5ch....az jó????????

Gyuzso!
Orsinál érdekes dolog ez, mert ez a 3. olyan cucc amit felírtak és amit általában felírnak gyerekeknek és ő allergiás rá...érdekes... :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Kép

Kép
cukipofa

Jó reggelt jó reggelt!

Jó volt a tegnapi kis séta, nagyon jó volt látni a baba és mama arcokat, mostmár sokkal könnyebb mihez kötni a történeteket.

Napsütés, kacsák, sziget...Remélem legközelebb azok is tudnak jönni akik tegnap nem.

Én meg annyira hasznossá akartam magam tenni tegnap, hogy nekiálltam sütögetni, kísérletezni; rozscipó meg darázsfészek lett belőle..ennyit a diétáról :shock:

Orsi szeme hogy van?

Emma és a motor!!! :lol: Nagyon édi!!!

És a Balu tartó kosár!! Na ezért keresek én is olyan kocsit, aminek nagy az alsó kosara - a jobb helykihasználás végett. Felülre meg majd nyáron a dinnyéket pakoljuk.. :D

Most irány a piac, de még csak nagymami-kocsival..
Vendég

Steffi
Ügyi voltál a képekkel. :D :D :D

Zsu
Te ilyen magas vagy, vagy a többiek alacsonyak? :wink:
Nem ismertem fel mindenkit a képeken ám! Zsu, Eni, Borsika, Linocs, Zsófi,Martinapu, őket igen. Paklincs, Tünde és Cukipofa is ott van vhol? Nem igazán fordultatok a kamera felé!!! Ti sem szerettek fényképezkedni? :wink:
De a gyerkőcöket megismertem. Mind tündéri, aranyos kis kópé. :D :D :D

(egyébként a Margitszigeten vannak állatok? mi már régen nem voltunk arra... :oops: )

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Linocs!
hát én már nem is tudom :D :shock: :idea:

Adri!
Igen sajnos Szofi is imád bulizni. Eddig minden éjjel 2x, múlt hét óta 3x kel enni. :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: nem tudom mi baja van! Eddig tök jól evett, most meg nem akar nekem enni napközben. Így meg éjjel pótol. :shock:
Az ilyen rokonokat én is ismerem. Úgy kellett a nevelőmamámat is RÁNEVELNEM, hogy ha már nem jön segíteni nekem az elején, akkor legalább a cipőjét vegye már le az ajtóban!!! Azóta megtanítottam Katát és ő szól rá mindenkire. :D:D:D:D:D:D:D:D
Ja! És én bizony szóltam Szofi születésénél, hogy aki látni akarja, az a kórházba jöjjön be, mert utána nyugit akarok. Nem is volt sértődés és mindenki bejött. :D
JA! Egy story-t még elmesélek amitől még ma is agyvérzést kapok. :shock: Kata ugye nov. 22.-én született. Nos! Párom kedves ismerősnője a pasijával bejelentette, hogy 5 percre átugornak hozzánk szilveszterkor. Szuper! Hát abból az 5-ből kicsit több lett!!! Folyton kijárkáltam a nappaliba, hogy nem tudok aludni, de nem vették a lapot még éjfél után sem, hogy akkor haza kellene húzniuk. Hogy lehet valaki ennyire tapintatlan! Pedig látták hogy a férjemmel veszekedetem, hogy mikor mennek már el! Hát! Én azóta nem vagyok szívbajos ha a gyerekágyról van szó!

Cukipofa!
Remélem a homeo gyorsan segít!!! :oops:

CSÜTÖRTÖKÖN KAPOK KISKÖNYVET!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Dóri!
Igen 4 kerekű, tök jó stabil járgány és rózsaszínben is kapható ;)

Adri!
Köszi te mindenre gondolsz :D Egyébként Zsu nagyon szép magas, olyan modell alkat ;)

Tünde!
Biztosan be fog állni, nem akartam okoskodni bocsika :D Jól hallom hogy Meki volt? És már megintn lemaradtam... :D

Andi!
Nagy kópé ez a Balu :D

Borsika, Linocs
Nagyon csinik vagytok :D

Az összes kép szuper!

A dokinál tegnap minden ok volt megbeszéltük a kövi oltást azt a kókusz izét nem tudom hogy írják majd Zsu kisegít ő az én agyam.... :D
Emmus 76 cm 8980 g :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz!
Kiskönyv de jó de jó! (kicsit írigykedem ám... ;) )

Orsi

borsa

Borsa!
Motoros Emmus nagyon édes! :D még nem is láttam ilyen járgányt! A mázsálás meg szuper! Nő mint a gomba. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
tök jóó, hogy alakul az éccaka!!!
kiskönyvhöz meg gratulaaaaa!!!!
hamarabb kellett volna kidobnotok a bájos vendégeiteket!!!!!

Orsi,
aztaa, nem hiába lapátolja z elemózsiát!! :lol:

Adri,
1.78 m, sztem a mi gyerekeink között csak átlagos leszek, ahogy nőnek :lol:

Andi,
Balu totál helyrejött??? el tudtad adni a babakocsitokat?

nálunk házimunka+ csend (alvómicakoma..) :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Gyors leszek,Balu hányt 3x reggel óta és fosizott 1x hatalmasat!! 38fokos láza volt/van-e nemtom,mert alszik+kapottf élórája nurofent/
Beszéltem dokival mondta lehet hogy még a betegségtől lehet, de megyünk délután :cry:
Gyanús volt mert este 10-reggel 6ig aludt felkelt evett és aludt még 1 órát :shock:

Veronikusz
gratula a kiskönyvhöz :lol:

Gyuzsó
babakocsit sajnos még nem tudtuk eladni :cry: :cry: :cry:

Borsika
nem babakocsi amibe nagyjából egyedül bemászott,hanem az etetőszék alja :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
jaj ti szegények! ti se tudtok könnyen meggyógyulni! Reméljük nem lesz folytatása a dolognak!!! Jobbulást mielőbb! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzsó
Én 162 :cry: a súlyomat inkább nem mondom.

Borsa
Szép méretek!! :D Gratula!!!
Az én fiam megint alulmaradt! Odaállítottam a fali mércéhez, ott 72cm. Majd márciusban megyünk méreckedni.

Veronikusz
Szofinak utólag boldog hófordulót!
Kiskönyv :D :D :D
És ilyen ismerőseink sajna nekünk is vannak, csak akkor találnak meg, amikor gond van náluk. De akkor nem számít, hogy hétköznap van, másnap iskola, munka stb. Én felvilágosítottam őket, hogy mi a helyzet! :wink:

Na nekem mennem kell, Mátyás úr kiabál. :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Veronikusz
köszi
Lányok??
Te és a vörös :lol: :lol: ???

Én 155 cm vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Borsa
Emmusnak szép méretei vannak :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Balunak soksoksoksok++++++++++++++++++++++++gyógypuszi!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

SZiasztok!!!

de szupppppppppppik a képek!!! de jó lehetett, irigykedem.... :oops:
minden fotós ügyes volt!!!nem akarok kihagyni senkit :D

Adri! nálunk is bablevest főzött anyós,(szülés után) és csodálkozott h nem eszem, azt mondta: de leöntöttem az első levét.... :evil: mondom oké, hozzál akkor lencsefőzeléket is mellé :evil:

Borsa! Enci első motorja is ilyen volt,csak rózsaszín...csak ahogy nőtt, nem akart mocizni vele, aztán rájöttem h pici már neki, magasabb motort kellett vennem..azóta hajtja... szóval 1 motorral ti sem ússzátok meg sztem :lol: ahogy nőnek ezek a gyerekek!!! :D

Eni!!! hajrá Beni baby!!!!sweet dreams :lol:

Linocs,Borsika!csodálatos pocakfotók!!!irigyirigy :lol: :lol: :lol:

minden baba gyönyörűűűűűűű, és persze mamik is :D

Kriszta????
Brigik???Ancsaboszi???Monácska,Manóka??
Vendég

Andi!!! jaj :( Baluka gyógyulj meg!!!!!!majd gyere hogy mit mondott doki???szorítok 1000rel....

Cuki-Kati! mint Veronikusz én is úgy szoktam, felet reggel, felet este az ampullából....remélem meggyógyul hamarosan Orsika szeme is!!

Valentina nem is értem miért kellett szemészhez mennetek, én nem vittem Encit 1 évesen, sztem ha baj lenne vele úgyis észrevennéd...

nem tom még mit akartam....majd jövök
Vendég

Adri!
Úgy látszik senki sem ússza meg az ilyen ismerőst/rokont :D

Andi!
Köszi, a lányok remekül. Kata megint mint az ördög! Ezen látszik, hogy már nagyon javul. :lol: Nálam a Vörös még mindennapi vendég, de legalább utána egy ¼-1/2 órát jó a közérzetem. :D

Adri/Gabi!
Csak a bablevesről jut eszembe, hogy a lányok minden este a kádban BABLEVEST FŐZNEK. Most ki van adva, hogy azt kell főznöm. :D Még kicsit gyűjtöm az erőt hozzá, meg a jó nagy csipeszt az orromra. :lol:

Ancsa!
Merre jársz??? Remélem már teljesen meggyógyultatok!!!!

Györgyinek van felmentése. Tegnap is dolgozott.

Eni!
Hogy megy Beni alvása??? Majd kérjük a receptet Szofinak! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi
Anyós nálunk is lencsefőzelékkel jött. :D :D :D .(azt mondta, a nagyok szeretik, hát én így ebédre szendvicset ettem :cry: )

Ja, még azt akartam mondani, hogy barátnőm ikerfiainak ma van az első igazi szülinapjuk! Most 4 évesek(vagy 1?). :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

És annyit beszéltünk a bablevesről(főleg én), hogy azt hiszem, holnap azt főzök. Veronikusz: küldjek a lányoknak? :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Párom akar jövő héten a kertben főzni bográcsban: káposztás-csülkös bablevest!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Adri!
aranyos vagy, de pont az előbb raktam bele a babot a vízbe. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
én tudatlan!!! :shock: :oops: :D :D nem is hallottam hogy van ilyen bableves is! :shock: :D :D bizti fincsi! :D

Lányok!
nincs valakinek ötlete, hogy Húsvétkor hova lehetne menni gyerekekkel??? Csak mennénk és jönnénk. Én a szentendrei skanzent szerettem volna, de a férjem a tömeg miatt nem akar menni. Ráadásul rokonok jönnének Nyíregyháza mellől és az lenne a legjobb, ha valahol Bp és Nyíregy között lenne egy progi. Se ők, se mi nem akarunk itthon ülni aznap! Így meg félúton összefuthatnánk. Ott is 3 gyerek van.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi! Nagyon gyors gyógyulást Balu kapitánynak! Egyem meg, remélem, nem komoly, tényleg. Sokat gondolok ma rátok, és írd meg mindenképp, mit mondott a doki. Azóta hogy van? :?

Veronikusz! Mivel most már Nyíregyre/ről is működik az autópálya, így bármi jó, ami autópálya érintésével szóba jöhet, kb félút. Budapesthez közelebb van, de mit szóltok Egerhez? Mi imádjuk, jó éttermek, jó cukrászdák, kellemes belváros, ahol rohangálhat az összesen 5 gyerek. Nincs recept Szofinak. :roll: Bár tegnap este 22-23h iszonyat ordítás volt (fogacska sztem), nagy nehezen csillapodott le, viszont aludt 6.30ig. Azt hiszem, a 13 hónapos fiam elkezd aludni. Nos, ami az utóbbi időben változott, hogy pizsi alá adun még egy kombidresszt, és arra a hálózsák. Elővettem az ágynemű egységcsomagból a bébipárnát, eddig nem használtuk. (Azóta nappal is ez a sláger, már látom magam előtt, amint húzzuk magunk után pl a tesco-ban.) Esténként kap egy kis gyümis tápit, mert úgy vettem észre, a cicizés már csak kamu... és tényleg. Ennek ellenére kell még este. Röviden ennyi változott. :roll:
vbea

Veronikusz! Skanzen elvileg jó- de nem lesz tömeg. Legalábbis tavaly nem volt, és sztem jobban jártok ha Pünkösdkor jöttök, akkor sokkal több a műsor, meg a kirakodóvásár stb. Tavaly Húsvétkor semmi nem volt. Meg persze az időjárástól is függ...most korábban lesz ugye Húsvét. Szóval férjed ne aggódjon mert nem lesz tömeg...
tavaly csak 1-2 bódé volt, kürtöskalácsárus, meg ilyesmi, de Pünkösdkor van minden, de szó szerint.,.. csuhébaba,bőrdíszmű,kemencéslángos stbstb...pünkösdi királyt választanak stb... szóval sztem az jobb, műsor szempontjából,de ha csak magát a skanzent nézitek arra jó a húsvét is.
na jó hosszú voltam...
Vendég

Gabi, neked is köszönöm a sok kedves gondolatot, és lám! Szerintem azért kezdett el aludni, mert kétlábú, legalábbis azóta... Ma is leesett a feje az etetőszék tálcájára, elképesztő! :lol:

Kis csellel tesszük le este. Régebben csak én kínlódtam ringatással, cicivel. Ahogy írtam, cici már csak kamu, utána még aerobik megy a kiságyban. Na itt jön képbe az apja. Bemegy, azt mondja "nyugszik", majd beszél még hozzá vagy 15 percet, szép lassan elcsendesül a gyermek és elalszik. Nem tudom, hogy másképp érzékeli-e az apját, de tény, hogy velem bohóckodik, őt komolyabban veszi. (Pedig én vagyok a szigorúbb.) Hangsúlyozom, hogy erre Benőkének meg kellett érnie. Fél évvel ezelőtt tehettük volna a kiságyba... semmi értelme nem lett volna. Kellett akkor még anyaközelség a nyugihoz. :wink:
vbea

Jelentem a 4-5 kanál banán-alma-kex és lassan 1 deci tea bennt maradt (kb 40 perce ettük)

emano/Andi
KépKép
emano

Eni! nagy dicséret nektek!!!!Benike Képreggelig!!!!ügyi :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gabi: Én se értem ezt a szemész dolgot, de olyan a dokink hogy azt le se írom. Annyira.... :twisted:
Szóval minden hova szeret elküldözgetni, mert ő ráér. Úgy osztogatja a beutalókat,mint ha pénzt kapna utánnuk :cry:

Hófordulósok boldog Hófordulót

Minden kis betegeskedőnek soksok gyógypuszi, bár egy keveset megtartok magunknak is. :P

Én alig aludtam valamit az éjjel,óránként felébredtem,bezzeg a család férfi tagjai mélyen aludtak. Viktor fél hétkor kellt és nézet rám nagy szemekkel, hogy apa mért van itthon :o

Veronikusz: Ne is mond a húsvétott,hozzánk már bejelentkeztek anyósék,azzal a szándékkal, hogy Viktort viszik lócsólkodni :twisted:
Kérdeztem tőlük,de minek vinnék el???
Válasz persze semmi :cry:
Szóval nem tudom hova érdemes menni ilyenkor ahol nincsen tömeg.

Majd még jövök, ha enged a fiam.
Kép
Minden gyerek ennyire szereti a flakonokat??

valentina

ANdi!!! hurrrrrá!!hajrá Bali!!! :D nem lesz itt gond :D

Veronikusz! még azt akartam az előbb, hogy ugyanolyan ez a leves mint a csülkös-bableves,(ugyanúgy készíted) csak ebbe még teszel +ba savanyúkáposztát.... :D diétás :lol: :lol: :lol:
Kép
csak az a ciki h jövőhétre 1-5 fokot mondanak...nem tudom h lesz ebből kerti bográcsozás :shock: :?
Vendég

Gabi!
Ez olyasmi mint a székelygulyás? Hmmmm jól hangzik kár hogy én még nem ehetek babot... Nálunk vasárnap lesz gulyás a tesóméknál olyan szülinapi buli féleség keretében :D A rózsaszínt mi is néztük de olyan van a szomszéd kislánynak és ez amolyan konfliktus kerülés céljából lett sárga :D Gondoltam hogy nem az utcsó mocit vettük :D ;)

Veronikusz!
Kisfürtösök jól vannak?

Andi!
Ne már szegény Balu! Ugye nem rota? :shock:

Adri!
Én 169 cm.....

Orsi

borsa

Eni!
Benőke szuper ügyes! Adna Emmusnak is egy pár leckét? Örülök hogy végre ilyen jól alakul! Te is tudsz pihenni végre! Megérte kivárni! :D:D:D

Orsi

borsa

Andi,
jajaj! gyógymanók puszkákkal elküldve!!4 gyorsan gyógyulj Balu kapitány!!!

Veronikusz,
Szofi, boldog hófordulót kívánunk!!!
Eger szuper jó! de ha közelebb kell, budakeszi vadasparK?
kata jól, szuper!!

Valentina,
viccelsz, üres műanyag palack mindent visz! :lol:

Eni,
visz azért a zsebében apa 1 ampulla seduxent, nem?? :wink: :lol:
nagyon ügyik a Pasijaid!!

Linocs,
köszi a jelentkezést!!!

én csalok, biztos kosaras volt a gázleolvasó 31 éve.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni
Gratula Benőkének az alváshoz!! :D :D :D
(titkos recept esetleg? :D )

Gabi
Remélem, már nem lesz nagyon hideg, a jó időhöz olyan könnyű hozzászokni. :D

Borsa
Nálunk a 2 gyereknek 7 hasonló járgánya volt összesen. (mindet tönkretették, úgyhogy most szerezhetünk be újakat. :D )

Andi
Balu? Jobban van?

Zsu
Hol laktál 31 éve, hogy ott már akkor gázóraleolvasó járt? :wink:

Valentina
Látom a játékok nálatok is csak dísznek vannak! :D

Mi sajna húsvétkor itthon leszünk, apa büszkén viszi fiait locsolkodni. A lányom meg várja a locsolókat.
Skanzenba is készülünk, de Gabi ajánlása szerint megvárjuk vele Pünkösdöt.

Linocs
A mai napot még bírjátok ki egyben!!! :D
A március sokkal szebb hónap! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

[quote="phadri"]L írta:phadriinocs
A mai napot még bírjátok ki egyben!!! :D
A március sokkal szebb hónap! :lol:

Én (mi) is így vagyok vele: ezt mondogatom Fruzsinak is :)
linocs

Megjöttünk a dokitól, nem ROTA :lol:
valami baktériumos vmi, bárhol bármikor bárkitől elkaphatta (mert le van a szervezete gyengülve)
lázcsillapító kúp, deadelonia kúp,és ha rosszabúl van sumtrolim :cry:
Ebéd benne maradt,kaki se volt utána,viszont megint lázas :cry:
Diétázik :lol: egész 7vgn...
Elfelejtettem megkérdezni,hogy nincs-e vmi immunerősítő :? Gyuzsó nem tudsz vmit ajánlani????

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! örülök h nem rota!!!tudom nem vigasz, de a láz jó! (egy ideig) mert a szervezet így győzi le a bacit... nem könnyű,mert Enci is amikor lázas, én is adok lázcsillapítót, ha már nagyon nem megy le neki...

Borsa! én is 169cm... :D ja és nálunk isügyet kellett csinálni abból,hogy a szomszéd kislánynak szürke a mocija, így mi pirosat vettünk...így cserélgetik... :D
Vendég

Andi,
Béres csepp, broncho Vaxom, echinacea csepp..
propoliszhoz még kicsik szerintem..
de tényleg jó hír, hogy nem rota!!!!

Adri,
meg kell anyukámat kérdezni a gézóra-leolvasóról.. lehet, hogy mégios a postás volt?? :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok...

Most járok itt először, beleolvasgattam a beszélgetésekbe, összeszokott kis csapat vagytok :D Úgy gondolom fogtok tudni nekem segíteni egy kicsit....
Az első babámat a Kútvölgyiben szültem Vida dr és Rákóczi Ági felállásban, de ugye köztudott, hogy az Ági már nincs ott sajnos(nekem nagyon bejött ez a páros) így szülésznő-hiányban szenvedek :cry:
Szeretném a segítségeteket kérni szülésznőválasztásban :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?:
Esetleg van e olyan köztetek aki hasonló cipőben jár???
Előre is köszönöm a segítséget akár priviben is :!:
Jó egészséget, sok tejcit és még több boldog pillanatot kívánok mindenkinek :D
dorka

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Megjöttem a suliból, tök nyugis volt villő, és élvezte, hogy sokat lehet a kezemben :) jegyzetelni úgy is tudok :)

Adri, Paklincs és én különutasok voltunk fiainkkal, csak a végére értünk vissza, ezért nincs rólunk kép.

Borsa, dehogy gondoltam, hogy okoskodsz!!! Mindig jól jönnek az ötletek, hátha valamit nem próbáltunk, vagy nem gondoltunk rá. Egyébként ma is aludt, nagyapja vigyázott rá, és simán lefeküdt aludni. Van remény :wink: persze csak ha éjjel is rendesen és időben fekszik! :D

Apropó, nem akartam vele dicsekedni, pláne, hogy nem az én érdemem, de Villő már többször átaludta az éjszakát. Ő ugye elég ritkán, 4 óránként eszik, és ha úgy jön ki, hogy napközben megvan az 5 evés, akkor éjjel nem kel fel. Dehát ezt nem lehet szabályozni, mert ha hamar adok neki enni, kihányja :)

Emano, szegény balu, de jó, hoyg nem rota.

Veronikusz, nekem is a 11. betöltött héten, vagyis a 12-ben volt az nyakiredős uh. akkor már lehet.

mtunde

Andi! De jó, hogy nem rota!!! Én is tartottam tőle... :shock: Sok folyadék, pihi ( :roll: )...

Zsu, nemtom. Lehet, hogy leszíjazza, fogalmam sincs, én olyankorra off vagyok. :D

Dorka, én is Ágival és Vidadokival szültem. most tervezgetjük a másodikat. Nagyon jó volt együtt! Rita esetleg? :wink:

Tünde, Villő ilyen korán kezd suliba járni? :lol: Ügyi, nagyon ügyi lányka. :D
vbea

Sziasztok! Bocsi, hogy csak így berontok, de tudnátok nekem segíteni? Kellene némi információ a Kútvölgyi szülészetéről. Milyen lehetőségek vannak, milyenek a nővérek. Én még nagyon az elején járok, de a dokim miatt szeretnék majd ott szülni. De nem tudok a kórházról semmit.

Előre is köszi a segítséget!

Kép
Kép
gabi82

Hali!

Borsa! Steffi!
Nagyon-nagyon-nagyon boldogot kívánunk!

És a nagy hír: Kisfiam lesz úgy tűnik. :roll: Kicsit furcsa rágondolni, egy lány után, de azért tök jó. Egyébként én is így gondoltam az elejétől, csak nem mertem kimondani, mert azért mégis kétesélyes a dolog...

Panka nem kakált még mindig. Mindenféle módszerekkel próbáljuk kivarázsolni belőle a cuccot. Úgy tűnik már a végén jár a dolog, mert egy csomószor bejelenti, hogy kakilnia kell, de aztán nem jön semmi. Viszont reggeltől estig éhes, de nagyjából csak vajas kenyeret hajlandó enni paradicsommal. Én már nem tudom, mit csináljak vele.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
de jóóóóóóó!!!
Szilvát megpróbáltad???

emano/Andi
KépKép
emano

Próbáltam én mindent, de az is necces, hogy mit hajlandó megenni. Mert persze semmi olyat, ami hajtana egy kicsit is.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Szeret fürdeni? Mert a lubickolás szerintem jó hatással van a "dologra. Egész esti pancsi.
Kép

Szép estét mindenkinek!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta!
De jó! Pont ma gondoltam rád :D Kisfiú? Gratula! Nevek? Aszalt barack-aszalt szilva? Az jó édes hátha! Ja és még kamilla tea?

Gabi!
Hát ez a motorszín dolog nagyon fontos ám ;) Egymagasak vagyunk :D

Üdv az újaknak! Én Zahár Erikánál szültem és 1000 + 1 % ban elégedett voltam vele puszi innen is drága Erika! :D

Eni!
Nektek ma is tuti éccakát!!!!! ;)

Andi!
De jó hogy nem rota! Ezek szerint még is van jóhír ma igaz! :D Puszi Balunak!

Adri!
Ez a motor mennyiség nem semmi.... nálunk Emma a mocipénzt szerintem inkább kajára költi majd :D

Orsi

borsa

Tünde!
Ej de ügyi Villő baba! ;) és tök jó hogy Bene aludt reméljük az este is jó lesz!

Kati!
Orsi szeme hogy alakul?

Steffi? Ancsa? Barbi? Dejákné?

Orsi

borsa

Zachár Erika ma olyan kedvesen nézett rám, amikor kint vártunk az UH-ra. Olyan jó volt. Pedig én nem is vele szültem.
És most hétfő-szerda-péntekre be lehet időpontra jelentkezni UH-ra.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: