Sziasztok!
Ma szokatlanul korán keltem, még mindig kómásnak érzem magam. De a pici fiam úgy döntött, hogy ő már reggel 7-kor reggelizni akar.

Máskor is megrugdos ilyen korán, de aztán visszaalszik, csakhogy ma hajthatalan volt.

Bezzeg most tud nyugisan ülni és aludni.

:D:D
Olyan boldog vagyok! Sokmindent be tudtunk szerezni a tegnap a babának is, meg nekem is. Szinte minden ruhácskája megvan, amit a listára felírtam, fürdőkád, babaápolási szerek, pelus. A kedvencem egy kis fókás kék-fehér kabátka lábzsákkal kesztyűvel. Tudom, hogy májustól nem biztos, hogy fog kelleni, de ezt nem tudtuk otthagyni.

A kínaiban leértékelve 2500 Ft-ért volt, az apukája vette észre. És 68-ast vettünk, ami még talán ősszel is jó lesz. 1 kiskabátot amúgy is akartam venni, ha esetleg hűvösebb, szeles időt fognánk ki. Nyáron is előfordul.
Vettem hálóingeket, ezeket is inkább a kínaiban, mert 100% pamutok, vannak tűrhető kinézetűek (a párom csak ezeket engedte megvenni

) és 990 Ft-tól 1400 Ft-ig volt az áruk. Vettem sátorbugyit, Tena pelenkát, zoknikat, s még ezt-azt.
Nem találtam papir wc ülőkét. A dm-ben is néztem, de biztos vaksi vagyok. Mondjuk azt sem tudom, hogy néz ki, hol keressem, melyik polcon.
[quote="szösszenet"]
[color=darkblue]Nem bírom tartani az iramot
Meg mostanában férjecskémnek kicsit nyugisabb az élete, nem 23-24h körül érkezik a próbákról, így több időt tudunk együtt tölteni esténként
Így már érthető.
A hétfordulósoknak gratula! (csak így ömlesztve

, sokan vagytok

)
Örülök, hogy sokan ma leteszik a lantot.

Jó lesz pihizni egy kicsit mielőtt megszületnek a babák.
Akik még dolgoznak (remélem már ti sem sokáig) Kitartást!:D
Betegeknek jobbulást!
Bambi! Ma még vagyok egy darabig, de hétvégén eltünök egy kicsit. Nem olyan okokból, mint a múltkor

, hanem tesólátogatás lesz.
Eltüntek!!! Jelentkezzetek pár sor erejéig!