A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszi csajok a dicsike :oops: :D !!!!

Ágica!Küldtem privit!!Lehet kettőt is :oops:

KépKép
juba

gratula :oops: Na azért csak felzárkózom :lol: 8)

ííííííííííííííííííí.á_-.,,,,,íí.úéééplqx
xc
:lol: :lol: :lol: Ezt Nolka gépelte Nektek!

pusszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Köszi, lányok, a dicséreteket! :oops: :oops: :oops:

Juba, így már emléxem a képedre, csak kicsiben másképp hat (pl. glóriásan, ugye... ;-))). Jaj, imádom Bertust, különösen az arcocskáját! :lol:

Kép
Kép
irina

Anitja!Én ehhez a hozzátápihoz nem tudok mit hozzászólni mert én múltkor elkezdtem de fel kellett függesztenem mert Bertusnak hasmenése volt...
És hétfön keztem újra adni neki a sütőtököt.És azt vettem észre,hogy most nagyobb sikere van mint múltkor :D

KépKép
juba

Köszi Irina átadom neki biztos örülni fog mert szereti ha dicsérik :lol:
Mikor viszem pl. boltba és megdícsérik,hogy mennyire aranyos,szép stb fülig huzza a száját és majd kiugrik a kezemből örömébe :lol: :oops:
Annyira tud nevetni mindenkire, tök jópofa,mindenki mondja ilyen jókedvü kisbabát még nem is láttak.
A boltba és a gyógyszertárba nagyon szeretik,mindig dumálnak neki,ő meg csak rötyög :lol:

KépKép
juba

Juba megkaptam és tényleg kétszer. :D :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica!tudod biztosra akartam menni!! :oops: :lol: :lol:

Akkor ha lesz kép csak küld nyugodtan,de azért majd jelezd itt is,hogy küldtél,nehogy ne vegyem észre :wink:

KépKép
juba

ok :)

Kép

Kép
agica1126

na az avatarom is jó kicsi lett:)
küldöm a képet Juba:):):):)

Kép

Kép
agica1126

Ágica!Ezt avatarnak akarod?

KépKép
juba

Anitja, tejtermékek :shock: ? Én vagyok lemaradva, hogy azt csak 1 éves kora után...? :shock:

Irina, nagyon szépek vagytok, és tök jó látni rólad egy nevetős képet!!!!! :D
dettyk

Most van egy kis időm, Zsófi itt hetel mellettem. Már 2,5 órája van ébren, nem akar aludni. :)

Irina! Annyira jó a kép rólatok!!!! Nagyon tetszik! És az a mosoly!!!! Szépek vagytok na! :D

A mai sétánk kemény 5 perces volt, mert Zsófi megint kiverte a balhét a babakocsiban. Függőlegesen persze szép volt az élet. 8)
De már tudom mi volt a probléma. Később indultunk, túl fáradt volt, plusz még a nap is belesütött a szemébe, így jól behergelte magát szegénykém.

Ami újdonság: Megfogja az aventes cumisüveget, és beteszi a szájába, úgy iszik. Ha mellette van, akkor is felemeli, és iszik belőle. Annyira ügyi! :oops: :D

Amúgy lehet, hogy a rotavírus elleni védőoltás jó biznisz, de nekem megéri, hogy nem látom szenvedi a gyerekem, és nem lesz veszélyben (a rota miatt).
Az meg persze sajnálatos, hogy egy járványnak kell kitörnie ahhoz, hogy talán a TB támogassa az oltóanyagot.
Ma mondta egy gyerekdoki, hogy szerinte 10 éven belül kötelező védőoltás lesz.

Anitja! Tejterméket már most? :shock:

Juba! Nagyon jók a képek rólatok! Bertus továbbra is egy tünemény!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk apa itthon van, az lesz a furcsa, ha majd eljár dolgozni :cry: . Viszont Bence akkora rajongásnak örvend, ha hazajön a suliból, hogy csak na... :lol: .
Bohóckodhatunk mi egész nap az apjával, tojik a fejünkre, de ha meghallja Bence hangját, röpködés és kacagás ezerrel :lol: :lol: .
dettyk

Tejet 1 éves kor után, savanyított tejtermékeket mondott, amiben a tejcukor már bontott formában van.
A sajtot én sem értem :roll: még foga sincs :shock:

Timi26!!! Ti hol tartotok? Miket esztek?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ágica!Elküldtem!

KépKép
juba

Gremesi, jól jellemzi a rotás helyzetet, hogy nem tették még kötelezővé, ugyanakkor pl. én is kaptam a Gyermekorvosok Szövetségétől vagy mitől egy levelet, amiben a rota ellenes vakcinát reklámozzák. Elég álszent megoldás. (Mindezt teszik úgy, hogy ez egy igen drága vakcina, és főleg a szegényebb körökben terjed!) Szerintem is kötelezővé (=ingyenessé) kellene tenni, de a meningococcus ellenit is!

Kép
Kép
irina

terjed = mármint a rota :oops:
És: rotaellenes :oops:

Kép
Kép
irina

Szóval valakiknek nagyon érdekük, hogy
1. a rotával riogassanak (ettől még persze ez egy komoly betegség), hogy minél többen beoltassák a picijüket;
2. ne tegyék kötelezővé a védőoltást, hogy meg kelljen venni a drága vakcinát.
Ha ez nem biznisz, akkor semmi.

Kép
Kép
irina

Itt nálunk van egy baba aki egy nappal fiatalabb Bertusnál és ő már három hónapos korába kapott bébikaját :shock:

Most már joghurtot kap és fruppi üdítőt iszik :shock: :shock: Olyan mint a kubu maci csak olcsóbb.

Az agyam majdnem eldobtam mikor meghallottam,mondjuk az anyja nem hallgat senkire azt ad neki amit gondol.

Kicsit olyan mint ha nem lenne ki mind a négy kereke,de nem akarom bántani mert sajnálom elég szegények...

És látom mennyire örül mikor összefutunk,annyira szeret dumálni,mindig ujságolja,hogy mit tud az ő leánya :D

KépKép
juba

Ingyenesen letölthető babaszakácsköny, sztem nagyon jó :wink:
http://www.kismamablog.hu/konyvek/

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mielőtt félreérthető lennék: maximálisan megértem, aki beadatja a nem kötelező oltásokat (a rota ellenit is). Csak feldühödtem ezen az egész eljáráson, ami (megint csak) a szegényebb családokat diszkriminálja. Teszi ezt ráadásul riogatva. Majd ezek után még mindig nem teszik kötelezővé.
Na, csajok, lobbizzunk esetleg, hogy legyen kötelező oltás?

Kép
Kép
irina

Irina! Persze, ez valakinek biztosan nagyon jó üzlet, és kár, hogy egyes családok nem tehetik meg az ár miatt az oltás beadatását, és persze az is szomorú, hogy aki megteheti, annak 36.000 Ft-ot kell ezért fizetnie.
És gyerekek halnak bele egy olyan betegségbe, ami ellen van oltóanyag, csak éppen k.rva drága, és a szülők nem tudják beadatni...

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!Zsófika nagyon ügyes,hogy itatja magát!!!!!!!!!
Nekünk kb kétszert sikerült eddig megfogni az üveget mikor már alig volt az alján valami akkor ő is egyedül ivott és én is úgy örültem neki :oops: :lol:
Nem csináltál róla képet????????
Én akartam de pont le volt merülve :evil:

KépKép
juba

Anitja!Ez nagyon jó köszi!!!!!!!!!

KépKép
juba

Juba! Egyelőre nincs kép.

5 óta altatok..... Fél órája kitartóan üvölt.... már a kezét is lefogtam, hogy ne a fejét piszkálja, és ne vegye ki a cumit..... Ha belepusztul sem alszik.... :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!Külök álommanót :D

KépKép
juba

Az jó lenne, mert amint ellépek mellőle, összeszedi minden erejét, és sír.

Irina! Minden, ami baba-mama témával kapcsolatos, az jó üzlet. Ezekért az oltásokért bármennyit elkérhetnek, mert aki megteheti, az úgyis kifizeti, és beadatja a babájának.
Mikor a gydokink azt mondta, hogy még a tudomány mai állása szerint sem mindig gyógyítható a meningococcus, és nagyon csúnya betegség, Apával nem filóztunk, eldöntöttük, hogy beadatjuk. Az mondjuk "csak" 2 x 2800 Ft.

Kép
Kép
Kép
gremese

Basszus! Szeli nem aludt egy percet sem fél 2-től fél 6-ig. :shock: Persze csak az volt jó, ha függőlegesben van és szórakoztatom. (Egyébként ha nem álmos, elvan simán a játékaival.) De már rafkós ám! Megfigyeltem: sír, és aztán lesi, hogy mi a reakció, ha semmi, akkor újra görbül a szája. A kis huncut! :wink: :lol:
Beviszem a kiságyba, cumi a szájba, kijövök. Sír, bemegyek, és vigyorog ezerrel... :shock: :lol: Szivat a csaj rendesen! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Ne is mondd! :lol:

Zsófi most aludt el... 3 óta volt fenn. Tisztára átázott, annyit kajabált. De a lényeg, hogy alukál.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Csak egy pillanatra!

Irina: kiló festék nélkül is nagyon szép vagy!!! :D

Anitja: beszéltem a védőnővel, addig nem próbálunk új termékeket, amíg túl nem leszünk a vérvételen. Allergiatesztet is csinálnak! :cry:
Utána majd meglássuk, hogy mi lesz!

Tiszta para vagyok a vérvétel miatt!!! Bár páran sokkal nagyobb beavatkozásokon estetek át, én mégis előre sajnálom VikDant!

Mald még jövök!

Kép
Kép
timi26

Mesi: Akkor hatottak az álommanók amiket kaptál:):)

Juba: Köszi.Avatarnak szeretném

Timi26: Reméljük minden simán megy és VikDani ügyike lesz.Drukkolok nektek nagyon!!

Petra már alszik is nagyon fáradt volt.Minden alvásnál fel kelt valamire szegény.De most már reggelig nem kel fel.Ebben a házban mindig csinálnak valamit vagy fúrnak vagy kopognak hihetetlen.A panel átka :evil:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,

Mi ma megint jó sokat voltunk kint:-)
Meg voltam kozmetikusnál:-) igaz csak a szemöldökömet csinálta meg, de rögtön szebbnek érzem magam :roll:

Megjött ma a babakocsi, most már utazhatunk:-)

Csajok én azt vettem észre kb 3 napja, hogy a gyerek nem is nagyon akar szopizni, sokkal jobban örül a kanalas kajának.:shock: volt egy enyhe mellgyusziszerűség, akkor nyomatta 2 óránként a szopit, lehet megutálta. :shock: ma is tizóraira szopiztatni akartam, és ő mindent csinált csak ne szopizott. Cici be, kép be, kéz ki, cici vissza. Bepipultam és hoztam gyümit, azt persze megevett egy üveggel :shock:
A főztöm viszont nem igen izlik neki. Ma főztem répát almával, hát még öklendezett meg fuldoklott is :? üvegeset viszont bevágja.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

gyors bekukk! Mi jól vagyunk. Meggyet kóstolunk. Tetszik!!!

takarítás volt egész nap. anyósom vigyázott közben emmára, nagyon arik voltak! vigyorgás egész nap!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica!Én elküldtem kicsibe is és nagyba is!Remélem megkaptad!

Itt volt az elöbb az apukám mert a dágám délutános én meg egyedül nehezen boldogulok Bertussal mert este már nagyon elfárad és sokat sír.Ilyenkor azt akarja,hogy fogjam de akkor nem tok fejni,meg a fürcsis dolokhoz készülni...
Bezzeg most úgy viselkedett mint egy angyal :shock:
Mindig ezt csinálja ha van itt valaki olyan jó,hogy el se hiszem,apa mondta is ilyen jó ez a kislány! :shock: :roll: :oops:
De ha egyedül vagyok vele egy percre nem tehetem le :evil:

Szeret hülyét csinálni belőlem :lol:

KépKép
juba

Na mi van csajok altattok?
Bertus már vagy egy fél órája kidőlt,elég könnyen ment az altatás.

KépKép
juba

putty

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie!Mi van veled?Még mindig olyan rosszak az éjszakáitok?

KépKép
juba

Mesi!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
juba

Baj van?????????

KépKép
juba

Zsófi f9 óta alszik. Az egy órás üvöltés és fél órás alvás után a szokásos módon mosolyogva ébredt. :wink:

Timi26! Komplett allergiavizsgálatot egy sima vérvétellel is meg tudnak csinálni!
Nekem úgy csinálták meg pár éve. Ahol voltam, volt olyan gép. Nem tudom, hogy nálatok van-e, de sokkal egyszerűbb, mint végigszurkálni VikDanit. :(
Nekem így állapították meg, hogy allergiás vagyok: 12 fűfélére, a parlagfűre fokozottan, macskaszőrre, a rozs virágjára, és egy alternaria alternata nevű penészgombára fokozottan, ami a levegőben 10%-ban van jelen.

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Bertus is milyen rafkós! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, jut eszembe! Csináltam Zsófiról "beszélős" videót. Ha nem túl nagy, feltöltöm a gmail-re. Most aplikálom a gépre.

Kép
Kép
Kép
gremese

6 mega. nemsoká átküldöm.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese az jó lesz, majd Péterkém biztosan visszaszól neki, megpróbálom felvenni.

Heni
KépKép
heni81

De dúrva ez az allergia :evil: Valami nekem is lehet mert tavasztól őszi taknyom nyálam egybe van de még nem mentem el kivizsgáltatni.
VikDaninak szorítok nagyon!!

Bertus rofkós,szivatós stb :roll: :lol:

Hajrá mehet a cucc a g-mailre,mert a godzilla-mozillán meg tom nézni :D

KépKép
juba

rofkós=rafkó

KépKép
juba

Jaj, még csak félig ment át, mert Apa is netezik, és most le van terhelve a rendszer.

Kép
Kép
Kép
gremese

Apát ki kell iktatni :lol:

KépKép
juba

Heni! Ez még publikus. Zsófi olvas: Kép
Kép

Átment a videjóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
Kép