A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sétálóknak szép időt kívánok!!!de úgy látom meglesz :D

Kép

Eni! Beni éccakája hogy telt most???

Kati! nagyon,- sőt iszonyatosan fiatal vagy és már két gyerekkel? hihetetlen :lol:
Vendég

Linocs! ha a nyákdugó távozgat,az már jelent valamit :D :D
de végül is nem leszel 1ül, ha esetleg séta közben jönne rád a szülés :wink: ugyhogy csak óvatosan!!!

Szegény barátnőm akiről írtam,hogy 2 hete szült (Laurát) tegnap jöhetett haza a kórházból a kislányával,mert ők is elkapták ezt a kurva rotavírust!!teljesen ki van szegény :cry: amit nem csodálok,mert a drágalátos családja is tehet róla,hogy elkapták,mivel betegen mentek látogatni :evil: nem véltelenülvan a 6 hét gyerekágyas időszak. Énis kitiltottam mindenkit, volt sértődés. de nem érdekelt. szegény bnőm megszívta a rokonságát.alighogy hazamentek szülés után, mehettek is vissza :evil: olyan felelőtlenek a családtagok,hogy nem igaz :evil:
és azért egy 2 hetes babának,szinte 0 az immunrendszere még.
szóval mindenki vigyázzon magára,babára!!!és a beteg rokonokat távol tartani!!
Vendég

Gabi!
Szegény barátnőd....
Nem értem betegen miért kell látogatni menni...............
Enci jól van????

Linocs
nyákdugó??? :shock: az jóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi, bár már biztos javába sétáltok, de azért nagyon sok boldogságot kívánunk mi is szülinapod alkalmából!!!

Köszönöm az Ákosok (apa is Ákos) nevében a köszöntéseket!

Ja, és ismét a régi nick nevemen vagyok. :-) Köszi a rendszergazdinak!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok!
Steffi: Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk neked
Adri: Viktor tényleg nagyon huncut,bár tegnap nem tom mi volt vele mert nagyon bujt hozzám.Most lesz csak igazán anyás???

Zsófi: Sajna a séta nem jött össze.Nem tom mi van velünk a héten ha dolgunk van mindig elalszunk. :oops: :?
Most is durmol a drága,pedig csak a boltba szaladtunk le.

Annyira sajnálom a sétát,úgy szerettem volna menni,de nem szeretném ha a többi babóca elkapná a Viktor orrfolyását. :oops:
Alig várom, hogy meggyógyuljon és akkor majd mi is bemegyünk a városba. :o

Remélem jól telik a séta,mert itt nálunk egész jó az idő.
Na rohanok főzni,mert az kimaradt. :oops: :oops: :oops:
Kép
V

valentina

Borsa, Steffi!

Isten éltessen benneteket!!

Kép

Kép
tikó

sziasztok,

mi hazaértünk. bene elaudt a kocsiban, így megvártam, míg felébred, aztán cuccoltunk fel. jól kifáradt. Borsa, igen, mese, zene, pihenés van ebéd után, elég is, ha csak sétálunk, de ha már rohangál, stb, akkor kevés. de úóbb, pláne, mert most már délután is udvarozás van. és akkor megint kifárad estig.

mindenkitől bocs, akinek nem köszöntem ma, vagy nem beszéltem vele, mi Emesével külön utakon jártunk, meg a gyermekeink is tőlünk :) a lányok még csak-csak... de azért jól éreztük magukat. legközelebbre javasolok egy zárható helyet ami az állatkertnél kisebb :D mondjuk a majomketrec már jobb. :D na nem, szóval pl a ligetben lévő zárt játszó tök nagy, és mégis átlátható.

Steffi, személyesen akartam, de most így: boldog szülinapot,
Eni, majd beszélgetünk máskor :) és
Linocs, Borsika, jó volt látni az utánpótlást!!!
Kati, Orsi kapott végül motort? ja és az 5 dvdt 2 tokban küldtem el.

mtunde

Sziasztok,
Mi már hazaértünk. Nagyon szép időnk volt. Jó volt titeket látni. :wink:

Én nagyon kevés képet csináltam, de Zsu, neked köszönöm, fantasztikusak. Feltennék egy Léna+Bencit, Linocs+Borit is! Mehet?

Egyelőre Benci, aki most 20-7h aludt, egy ébredéssel. POMPÁS! :D

Kép Benedekésállatok

Kép EniBeni
vbea

Tünde, ezt akartam még mondani. De akkor is jó volt látni. ÉnBeném is elaludt a kocsiban, de amint leértünk a teremgarázsban a nyugtató sötétségben kipattant a szeme. Érdekes, egész úton az arcába vágott a nap, erre jön egy kis árnyék... ez van, ma már nem lesz alvás délután. :roll:
vbea

Eni, nagyon jó ez a kép rólatok!

mtunde

Tünde, Gyuzsó csinálta. :D VÉGRE. Most már van aktuális közös képünk, azt hiszem, nincs 4 hónapja. :shock: KÖSZI ZSU.
vbea

Már alig várom a többi képet is, majd este nézem őket.

Délelőtt egyébként nosztalgiáztam, és nézegettem indulás előtt Bene kisbabafotóit. Hihetetlen, mennyire nem hasonlítanak :)

mtunde

Mi is itthon, Jankó horpaszt, Flórka meg pörög.

Tünde,
Kis sültkrumpli a nagy séta után? Ott ültünk bent a Mekiben, láttalak... :wink:

Eni,
szép kép. :)

Sajnálom, hogy többiekkel csak futólag, rohanásban, de Jankó annyira élvezte ezt a nagy teret, meg füvet, hogy muszáj volt rohanni(ha, vicces mozgáskultúrámat felvenni, így helyes) utána. Zárt játszótér prodzsektet én is támogatnám, bár olyan rossz, hogy akkor is minimum kétfelé kell figyelni, és nem lehet normálisan trécselni. Eccer összes apukát be kéne vonni...jó tudom, hogy költői voltam...

Steffi,
azóta is rágódom... Úgy sajnálom, ha nem reagáltam vmire, remélem most már eszedbe se jut,amit mondtál, hogy éreztél, hogy na... :oops: :)

Kati,
Orsi kedve most már remélem jobb. Legközelebb hozzátok Ti is a járgányt-aztán szaladhatsz velünk legalább Te is. Ha már ilyen fiatal kétgyerekes anyuka vagy, legalább bizonyíts!

Utánpótlás csapattól is nagyon rendes volt, hogy eljött, Linocs az a pocak tényleg hatalmas. Kiváncsi vagyok, hogy vetődik majd rá Mészi doktor bácsi(szerintem nekifutás vagy trambulin).Meg hogy mikor persze. :)

Kár, hogy többiek nem, de remélem hamarosan velük is lehet személyesen találkozni. Most szaladok, mert Flórka tiszta pelenkát követel, később még megpróbálok benézni. Képeket többi fotozó mami tegyétek fel, ha idő engedi, kiváncsi vagyok.

MS

Kép
Kép
paklincs

Eni,
jöjjenek a képek!!! :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Nagyon jó volt a séta, a mieink viszonylag egyhelyben maradtak, így még beszélgetni is tudtunk, egy kicsit. Legközelebb jöhet tőlem a zárt játszótér, de ott meg szerintem nekem kéne rohangálnom, hintába be, hintából ki, csúszdára fel, vödröt elvették jajj... Szóval az sem egyszerű... Lakás? Egy esős délutánon?

Eni! Jöhetnek a képek, persze!
Meg mindenki mástól is!

Jó volt veletek találkozni!

Valentina! Remélem legközelebb ti is, jobbulást Viktornak!

Mennem kell...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Linocs!
ezt a hason alvást nem nagyon értem. Nekem olyan volt (még sokkal kisebb hassal mit a 27.hét) a hason alvás, mintha egy medicinlabdát raktam volna magam alá. :shock: :shock: :shock: A parázástól meg végképp nem tudtam aludni. Minden esetre jó tudni, hogy van akinek sikerül. :wink: A szopi párnát meg meg kell fontolni! csak ezért venni egyet!!!??? :roll: Bár a nyugodt alvás mindennél fontosabb! :D (igaz ilyen már bő 3 éve nem volt :lol: )
Különben nem mára jósoltátok meg hogy mész szülni??? Igaz! hosszú még a nap! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata különben gyógyulni látszik. Ma már alig folyik az orra és még lázlehúzót se kellett bevennie. :D :D :D Csak az a fránya köhögés!!! :oops: :cry: Talán ici-picit a szeme is szebb.

Én meg szokás szerint ... :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
tényleg nagyon szépek vagytok így együtt!!!! :D :D :D

Jöhet a többi kép is!!! szeretnék irígykedni! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni
szépek vagytok :lol: :lol:

jöhetnek a képek :lol: :lol: :lol:
remélem legközelebb tudunk menni mi is....

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!

Én vettem szopipárnát, amikor Lénával voltam terhes, akkor azt gondoltam, hogy nem csak az alávshoz lesz jó, hanem majd szoptatni is fogok vele. Hát, arra majdnem soha nem használtam, de az éjszakáimat sokkal könnyebbé tette!!! Nemsokára megint előveszem. Szóval én cask ajánlani tudom!
Örülök, hogy Kata jobban van! Szofi ugye nem kapta el?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hello Csajok!

Jó volt találkozni veletek!!!! Mi még ráhúztunk a Kedvessel, és most értünk haza a sétából... De hiába minden: Fruzsi még mindig marad :) Majd a hétvégi hidegfront ;)
Rakjatok fel képeket!!!
linocs

Linocs!
de lennék most a helyedben! :D olyan izgi! :D

Zsófi!
eddig nincs jele annak, hogy elkapta volna Szofi, de Kata is akkor kapta el tőle, mikor Szofinak már szinte semmi baja nem volt. :x
Te is a hasonalváshoz használtad a szopipárnát???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
mikor mentek UH? Aztán verd az asztalt, kiváncsi vagyok mondd e vmit Mészi. Fürtős Kata, gyógyuljááá!

Kriszta,
remélem Panka most már jól, és amennyire lehet, Te is. Tudjátok már a pocaklakó nemét? Esetleg nevek?

Valentina,
remélem hamarosan Viktor is rendben lesz.Én nem voltam szemészeten még Jankóval. :oops: Na majd rákérdezek.
Képzeld, kb. 4-5 éves voltam, amikor anyukám elvitt, és két szemüveget írtak fel, egyiknek a jobb, másiknak a bal fele volt lesötétítve és két naponta kellett váltogatnom. Azt mondta a szemész, hogyha nem hordom, leáll a bal szemem működése. Aztán elmentünk kb. egy év múlva, egy másik orvos vizsgált meg, kiröhögte a diagnózist és közölte, hogy semmi baja a szememnek. Látásom azóta is, mint a sasé. Hát ilyen is van(volt). Régen.

Vali,
apja-fijának boldog névnap!

Andi,
Balu kapitány teljesen jól? Gyertek legközelebb Ti is!

Ancsa, Brigik(az egyikről tudok)? Borsa, Te is olyan keveset vagy mostanság! Csak nem émelyegsz időnként? :wink:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Mi is itthon...azóta már védőnéninél is voltunk...

Szóval Orsi lenyugodott. Én mondtam neki, hogy hozza a motorját, de azt mondta,hogy nem kell mert majd futkározik a gyerekekkel.
Na ehez képest volt egy közepes szintü hiszti a motortnemhoztukésnekemazonnalkellegy miatt.
Végül Jankó odaadta, de Orsi nem akarta visszaadni...aztán meg Martin labdáját akarta hazahozni...
Rá sem ismertem a lányomra...nem szokott hisztizni (vagyis már rég nem hisztizett).
Szóval lehet, hogy a cumihiány????? Ez volt az első hosszú utunk cumi nélkül...hát hiába...a cumi az egy jó villámháritó... :oops:

Ja és persze mire hazaértünk már tele volt Orsi szeme sárga trutymóval...kaptunk szemcseppet...

És akkor a képek!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Emese!!!
Te most provokálsz drága? :D Nincs még senki aki miatt émejegnék na... :D:D:D

Irigykedem nagyon a séta miatt képeket!

Eni nagyon szépek vagytok! :D

Veronikusz!
Nemsokára nálad is itt lesz az idő mint Linocsnál! ;)

Linocs!
Nyákdugó?? de izgi drukk ezerrel!

Tünde!
Ha Bene fáradt bizti beáll hogy kicsit lefekszik délután! Relax zenétől nem alszik el?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

A nap fénypontja!

Kép

Kép

Orsi

borsa

Borsa
wow :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Kép

Kép Gyere Léna, gyere

Kép

Kép

Kép Bene Orsi

Kép

Kép Pocók :-)

Kép

Kép Martin

Kép Végre motor

Kép kacsák

Kép

Kép
cukipofa

és persze a Babák is ott voltak :D

Kép Micu

Kép Deják kisasszony

Kép legifjabb hercegnő:-)

Kép

Kép
cukipofa

Nagyon tutik a képek :D

Orsi

borsa

naggyon jók a képek :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

csak 2 percre nem figyeltem :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Tutik a képek!!!!!

Eni, szívesen máskor is!!!

Tünde,
áhá, szóval mekdobálsz? :lol:

Emmának gratula a gépsárkányhoz!!!

Mi nem rég jöttünk haza, vacsi, esti játék fürcsi előtt.... majd holnap hosszabban...

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,
Kati, de jók a képeid!!! Tutik nagyon.
Andi, várunk legközelebb, meg persze Veronikuszt és Orsit Emmával (vadnak születtünk, mi? :wink: )...

Akkor feldobom azt a kevéske többit.

Kép LénaBene

Kép LinocsBorsiPocakok
vbea

Sziasztok!

Nagyon jók a képek és tlnyelg szép idő is volt a sétára!
Nem fújt nagyon a szél?

Csak gyorsan bekukk, Linocs még egyben látom, de nagyon készül már a kishölgy... :D

Tünde
Nem tudok privit küldeni, pedig holnap Peti viszi postára a csomagod, de nincs név, csak a cím,így meg nem szerencsés...
Megírnád? Köszi!

Hanna

Kép
hanna09

hali,
jók a képek. mééééég...

hát asszem nem találnánk megfelelő terepet, de ha váltogatjuk... persze a játszón is mozogni kell mindenkinek, csak legalább nem szöknek el a nagyok. lakás is jó, de jó nagy kell :)
hja, az én palacsintapartimnak is eljön az ideje! bár a lakás kicsi :) de sok jó ember...

Borsa, Bene elpilled a zenére, de aztán kipattan a szeme. Majd beáll, ahogyan eddig is minden, nem aggódom. Mint ahogyan az is, hogyan tud Villő aludni, ha délelőtt-délután kint vagyunk, levegőn nem alszik olyan mélyen.

Emese, ténlyeg ott voltatok???

Gyuzsó, hja, mérgezem magam, ráadásul mire betömtem, már Bene fel is ébredt, és itthon várt az ebéd. Csak olyan éhes ovltam, és nem bírtam elképzelni, hogy kibírom :)

mtunde

Hanna, írtam!

mtunde

Kati,
ma ilyen nap volt. Kisjankó sült krumplit tolt Flórka arcába. 8)

Borsa,
naná, hogy provokállak. :) De látod, jöttél is egyből.Feszülős motoros naci... :)

Tünde,
persze, hogy ott voltunk, csúszott épp a sajtburger, amikor kihajtottál. :)

Kép
Kép
paklincs

Háááát teljesen kivagyok...

A szemcsepp amit kapott ma Orsi...hát becseppentettem és 2 óra múlva Orsi fél arca beduzzadt és tűzvörös volt... :?
Viszket neki és folyik belőle a genya...
Gondolom allergiás rá...

Csak nem értem, hogy miért kellett most valami más szemcseppet adni mikor a másik (asszem brualmicin) mindíg bevált??????
Olyan pipa vagyok!!!!!! :evil:

Este már nem cseppentettem, de sajna szörnyen néz ki Orsi...

Nem tudja valaki, hogy a calcimusc ampullából mennyit ihat meg???? 5 milis....az egészet????? Vagy csak a felét??????

Kép

Kép
cukipofa

Hi!

Na fél hétre végül mi is hazaértünk :lol: Még felmentünk a kollegákhoz a duna towerbe, persze leállt a munka, aztán sétáltunk, gondoltuk martin alszik egyet. Aha, ahogy én azt elképzelem. Metrora szálltunk átmentünk a váci utcába ott is nézelődés ezerrrel, láttunk egy C&A-t így kénytelen voltam bemenni és venni magamnak valamit :lol: Aztán visszafelé a metron a nagy zajban meg minden végre elaludt martin. Aztán hazafele egész jól viselte az autózást. Na ez volt. Örülök, hogy találkoztunk azzal, aki kint volt! És mindenkinek nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!!

Adri!
Tényleg tök jók a képek! Nekem a kecskés a fenomén!:lol:

Veronikusz!
Gyógyulgassatok! Nem igaz, hogy mindig van valami!

Gabi!
Ma néztünk kint gólyákat és az összeset feléd írányítottuk!!!! :lol: Úristen, szegény barátnőd! Ez nagyon durva!

MSE!
Hagyd már! Mondom nem érdekes! És látod minden jó, ha a vége jó!!! Jó fej csaj vagy élőben is! És kis pöttömke!!! :lol:

Orsi!
Mi volt a dokinál! Jóóó a kép! :lol:

Képek én is:

Tesók, VillóBoró-Benedek Kép
Kép

Tesók, Jankó-Flóri Kép Kép
Flóri szólóban, cumi nélkül
Kép

Zsu Micája Kép

Nem tesók, Léna-Martin Kép

Zsófi
Kép

Léna1
Kép

Léna2 Kép

EniBeni-Zsu Kép

EniBeni-Zsu2 Kép

Orsi-Martin Kép

Csoportkép1 Kép

Csoportkép2 Kép

Orsi Kép

Martin Kép

Fú mit tornáztam, hogy a képek összhangban legyenek a felirattal vagy mivel! Tessék értékelni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hali Lányok!

A képek nagyon jók.
Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni. :( :cry: :?
Steffi: szép munkát végeztél a képekkel,ügyi vagy. :P

Nálunk mindenki alszik ár úgy hogy én is csatlakozom,
Jó éjt mindenkinek.

valentina

Valentina!
Ugyeeee?? Legközelebb ti is!

Ja aki valamelyikre igényt tart jelezze és küldöm! Az összeset felnyomtam, kicsit sok tudom, dehát...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
nagyon jó a képek :lol:

Tegnapi Balázs alakítás
Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Amúgy megy séta miatt irigyirigy, de remélem legközelebb mi is tudunk menni!!!!!

Kati
mi történt Orsi szemével???

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Hát ez a Balu! :lol: :lol:

Kati!
Tényleg most mi ez Orsi szemével??? Még nem is hallottam ilyet.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukipofa,

ha van otthon urtica urens homeobogyód, az nagyon jó allergiára, kivörösödésre... Ez ugyanaz az urtica, amit a szoptatáshoz szoktunk ajánlani. Gondoltam, hátha ...
Szeretettel
nováky_rita

Lénának, Ákosnak, Daninak boldog hófordulót kívánunk!!!

Kati,
Orsinak gyórs gyógyulást!!!
igen, allergiának tűnik.. írd fel a szemcsepp nevét, hogy máskor tudd!!!!
remélem mostanra jobban van!!

Andi,
Balu kapitány, a felfedező!! :lol:

Emese,
szóval Te is mekdobálsz! :wink: mi a subwayig húztuk (Dunakeszi madaras tesco) :lol:
adjál kolbászt is a sült krumplihoz, annaka Deják lánynak!! :lol:
ha jól látom, véget ért a napközbeni alvókirályság Nálatok!

Steffi,
ügyes voltál az aláírásokkal!!

nálunk kocsiig alvás, onnantól fent, kicsit kendőztünk 2 körül, akkor 2 pillanat pihi, majd úszás..
aztán csak este aludt el végül fürcsi után, de már húúúúúzós volt.. de ma nem keltünk 6-kor fel! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
Fürtöskék hogy vannak?

gabi,
barátnőd sztorija szörnyű... ididóta rokonság!! betegen gyerek közelébe!!!???

Pocakosoktól bejelentkezést várunk!!
Kriszta??? Memme?

KépKép
Kép
gyuzso

Cukipofa!
én egy ampullát két részletben szoktam odaadni, reggel 1/2 - este 1/2. Mielőbbi jobbulást! Szegény nagylány! :oops:

A képek egy szóval szuperek!!! :D olyan jó őket nézegetni!!! Remélem egyszer mi is részt tudunk venni!!! Most éjjel egy köhögési rohama se volt Katának. Viszont Szofi szórakoztatott. :lol: Éjfélkor evett, majd 1-kor már kelt. :shock: Majd bevittem magam mellé, mutattam, hogy mama itt, Szofi ott alszik és már nyújtózott is hogy rakjam le. :D Végül így nyomtuk 6.30-ig. Én 6-kor fel is ébredtem, mert hiányzott az éjjeli kelés. :lol: :lol: :lol:

Tünde!
nagyon édesek a gyerekek! :D Villő hogy figyel a kis gomb szemeivel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyuzso!
Micu haláli! Látom nem zavartatta magát. :lol: :lol: :lol:

Andi!
Balu magától mászott be??? :lol: :lol: :lol: de jó! :lol:

Paklincs!
én kedden megyek az Istenhegyire, de Mészi bácsi benézte, mert az még csak a 11. hét. :shock: Én szeretném ha a kórházi géppel is megnézné, mert szerintem az sokkal profibb gép!

Zsófi!
te mikor mész dokihoz???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: