A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Óh, Veronikusz, drukk megy a gyors felépüléshez kicsi fürtöskéknek! :roll:
vbea

Sziasztok!
És köszi a hiányolást!

Várom a holnapi sétát - érdekes lesz így, ismeretlen ismerősként :lol: Azért ma még memorizálom a becenevekhez tartozó valódi neveket, mert az nem megy.. :) :oops:

Borsa,
nagyon nagyon boldog szülinapot!!!
Milyen torta lesz??? :lol: :lol:

(Én is ott születtem. :D )

Adri,
gyönyörű ez a tavacska! De a kecskés kép is nagyon bejön!! A gyerkőcök biztos nagyon élvezték!

Linocs
jobbulást! Nekem még a grapefruit csepp segített - eddig ezzel megúsztam minden nyavaját a télen, kipp kopp.
Remélem tudsz jönni holnap. Mert én szólnék legközelebb, ha látlak, de csak 3 hét múlva megyek vizsgálatra (ha minden jól megy), és akkor Te már javában babázni fogsz :lol: :lol:

Benedek,
el ne engedd az álommanót, csak kölcsönbe!
Milyen tea volt? Ha ilyen hatásos, én is kipróbálom!

Veronikusz,
hercegnőknek jobbulást!

Most rohanok postára, bankba, ügyet intézni, kútvögyibe betegszabis papír miatt...
De este még benézek, vagy holnap reggel.
Holnap meg gondolom megismerem nagy csapatot az állatkertnél :lol: amint 10en 20 felé rohangáltok. :lol:
Ja és nagyon szívesen lökdösöm majd a babakocsikat :lol:
Vendég

Steffi! neked pedig holnap lesz a szülinapod,ugye? te is nagyon fiatal vagy....irigyirigy :oops:

Borsa!! ünnepelt merre vagy??? :D
Vendég

Sziasztok!

2. felvonás :) Borsa, boldog szülinapot! Gabi, ne izgulj, odaér az a gólya!

Etetés, ciki-nem-ciki, de én sokszor hidegen adtam oda Benének a konzerves kaját. Megette, és nem lett baja, de ha tudtam, én is melegen vittem, és nem hűlt ki. Most kiscsaj tejével fogom ezt csinálni, addig nem romlik meg.

Borsika, hallgatunk a becenevünkre is! :)

Kati! 9-ig ? Én is akarok!!!

mtunde

Ja és Emano, megjött már tegnap, csak nem voltunk itthon, ma délelőtt elmentem érte a postára, tuti jó rucik! Van, amit már most rá tudok adni! És végre nem rózsaszín. Anyum is meg én is jól bevásároltunk rózsaszínekből. Megjegyzem, sok helyen lányosból csak rózsaszín van :( Pedig szép a sárga is!

mtunde

Gabi!
Hát igen. De én már 26... És honnan tudod?????? Szerintem bandáznak Micáékkal! Remélem lesz kép a szerelmespárról, már jó rég volt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! lestem az iwiwen :wink:
Vendég

Na szép! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Igenigen,holnap Steffi a szülinapos :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Adri köszi a hiányolást,jól esik ha valaki hiányol :o
Szülinaposok, hófordulósok, névnaposak minsen jót nektek,sok puszi és ölelés :lol:
Holnap séta?
Láttom pár napig nem vagyok és lemaradok mindenről :cry: :cry: :cry:
És ha szeles és esős idő lesz akkor is mentek sétálni lányok?

Még nem tim mi lesz velünk én szivesen mennék sétálni,bár nekem már 8kor el kell indulni hogy 10re beérjek. :roll:
Bár így hogy járvány van még meggondolom.

Voltunk ma szemészeten és azt mondta a doki hogy ragaszszam le a szemét hol az egyiket hol a másikat. Hogy kiderüljön melyik szeme a gyengébb :oops:
Na rohanok mert felkellt.

valentina

Steffi! De fiatal vagy te is! Akkor holnap téged ünnepelünk! :)

mtunde

Kicsit rossz a naptárunk...valami bibi van benne a névnapokkal.

De szerinte ma van Viktor nap.

Boldog névnapot Viktornak!!!!!!!!

Holnapra írja Ákost...neki mikor van???????
És Edina???? Azt is mára írja... :?

Kép

Kép
cukipofa

Tünde
örülök hogy jók a rucik :lol: :lol:

Steffi
igen,igen, Te is fiatal vagy..........

emano/Andi
KépKép
emano

Ákos nap elvileg február 27-én van, de a szökőévekben minden csúszik egy napot, mert február 24. a szökőnap. Így tehát ma is van Ákos nap, de naptár szerint holnap is. :lol: Jó nekik, kétszer ünnepelnek egymás után. Ráadásul férjemnek szombaton van a szülinapja is. Minden egyszerre. :D

Veronikusz, gyógyuljatok!!!

Valentina, hogy derült ki, hogy Viktornak nem jó a szeme?
valli

Vali, ÁKOSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Én ezt a naptárdolgot nem értem... nekem is van Edinabarátnő, őt is egy nappal hamarabb köszöntöttem fel. :shock:
vbea

Kati, én sem értettem, de ez talán magyarázza a helyzetet :D :

A régi római naptárban a szökőnapot a március első; napját a Kalendae-t (Kalendis) megelőző hatodik nap (a mi február 24-énk) kétszer „mondásával”, illetve írásával iktatták a naptárba, úgy, hogy február 24. után ismét február 24-et írtak, vagyis szükségszerűen kihagyták a március elseje (kalendae) előtti V. napot, a mi fogalmaink szerinti február 25-ét. Így lett a szökőévi február hónap 29 napos; nem egy toldaléknap egyszerű hozzáadásával tehát. Ennek megfelelően, ha egészen pontosan kívánunk fogalmazni, a római naptár szökőnapja valójában nem február 24-e, hanem a mi fogalmaink szerinti február 25-e, amit a rómaiak a fent írtak okán „második” február 24-nek tekintettek. Olyan volt ez a számukra, mint a mi kétnapos ünnepeinkben a második nap, amely az ünnepet illetően az elsőhöz tartozik (húsvéthétfő, pünkösdhétfő, karácsony második napja). Tulajdonképpen ezt a két napot egyetlen napnak tekintették, mint ahogy mi a kétnapos ünnepeket lényegében egy ünnepnek tekintjük.
Nálunk a zavart a római gondolkodás különös logikája okozza: a napokat nem a hó elejétõl elõre, hanem a következő hónap elsõ napjától visszafelé számolták! Mi azt mondjuk pl., hogy 24 nap telt el a februárból, ők azt mondták, hogy a március elseje előtti hatodik nap van, vagyis még 6 nap van hátra március elsejéig. Mi visszafelé nézünk a hónapon belül, azt számoljuk, ami elmúlt, ők előre, a következő; hónap felé tekintettek, azt számolták, hogy hány napnak kell eltelnie még a következő hónap első napjáig.
valli

Aha...akkor nem is rossz a naptár :D csak egy kis kavar van benne...

Csajok...holnap picit késöbb tudunk menni...kb fél órával késöbb.
Hól kell leszálnunk a buszról????? És hol lesz a tali????
Az az állatkert zárva van még ilyenkor...vagy nem oda akartatok menni?????????

Kép

Kép
cukipofa

Kép

Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa,nagyon édi a szerelmespár :lol: :lol:
milyen nagyok ők is :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa: igen ma is van egy Viktor névnap,de mi a szeptember 5.-eit tartjuk,de azért nagyon aranyos vagy.

Valli: a szemészeten azért voltunk, mert a gyerekorvosunk azt mondta,hogy 1évesen kötelező elvinni a gyereket. Amugy meg szerintem nincs baj a szemével :oops:
Megkérdeztem a többi kisgyerekes anyukát erre felénk és mindnek ezt mondta a doki :?

Majd kipróbálom,hogy Viktor mit is szól a dologhoz....
Kép a baby taxival
Kép Keresztanyu beszorult!!!

valentina

Sziasztok csak bekukk,

Borsa: Nagyon Boldog Szülinapot!

Névnaposoknak Boldog Névnapot szökőnappal kavarogva, inkább nem sorolnám fel...

Cukipofa: az Ismeretlen Zongorista mellettünk lévő utcában lakott Pomázon és a tesója velem egy osztályba járt!

Képek szuperek, milyen nagy már Emma és Misu! No meg a kis tavacska nagyon szuper!

Séta, sajnos mi nem megyünk, mert már megbeszélt találkánk van erre az időpontra régóta, de nagyon kellemes időt kívánok nektek, és persze irigykedem, de majd a következőre próbálkozunk.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Borsa! szupik a képek!!! :D :D :D

VkBrigi???te merre vagy????
Ancsa??és te?

Eni! Benike ma is végigalussza az éccakát, tuti :wink:

A holnapi talihoz szép időt kívánok mindenkinek!!!
aztán fotózzatok és este kérjük a képeket!!!!! :D

Kép
Vendég

Lányok mindenkinek nagyon szépen köszönöm nagyon kedvesek vagytok jól esik! de tényleg :D
Átgondoltam a holnapot de szerintem nekünk sajna a doki után már nem fér bele :( Sajnálom nagyon de legközelebb remélem sikerül :D

Puszi mindenkinek!

Orsi

borsa

Sziasztok!

2 gyermekes anyaként különleges időpontban :) Képzeljétek, Bene ma úgy lefáradt (pedig csak délelőtt bandázott az udvaron séta után, ugye délután meg már nem alszik) hogy 7-kor, amikor teregettem a szobájukba, bejött, és lefeküdt az ágyába. Gyorsan fürdővizet gyártottam nekik, Villő úgyis nyűgös volt, és életemben először megfürdettem egydül a 2 gyereket, Bene ivott egy joghurtot, aztán megint bevonult a szobájába. Úgy mentem utána énekelni, meg betakarni, akkor azért szólt (mutogatott), hogy maradjak ott vele. Villő közben elpilledt vacsoráig.

Hihetletlen. Pedig apa mg van fenyegetve, hogy ha nem ér haza fürösztésre, keresztbe lenyelem, aztán elválok. :D Az már hab a tortán, hogy ma ténlyeg nem ért volna haza, de ez mindezek után derült ki, hogy csak akkor indult el.

Lehet, hogy vissza kéne csempészni a délutáni alvást Benének, de nem tudom, menni fog-e. Pedig ha délelőtt-délután tombol az udvaron a többiekkel, akkor szüksége lesz rá.

Dóri, Orsi
, sajnálom, hogy nem jöttök, de biztos hamar lesz legközelebb. Ja, Dóri, megfontoltam a tanácsodat a táblázat ügyében, és szerintem is egyszerűbb úgy, legközelebb, ha felteszem, szerintem megcsinálom.

Valli, köszi a segítséget szökőnap ügyben, történelem szakos létemre ezt nem tudtam, pedig szerintem illett volna tanulni az egyetemen...

apropó, péntek szombaton suliban leszek :) pénteken Villővel együtt!

mtunde

Sziasztok!

Már nagyon várom a holnapot! :lol: Viszek gépet, és majd teszünk fel ide, persze! Sajnálom, akik nem tudnak jönni, de szerintem most, hogy jön a tavasz, megint gyakrabban lesz majd séta. Ugye???

Kati! Igen, az állatkert még zárva van, de az állatok kint vannak, és kívülröl tök jól körbe lehet járni, Léna szokta élvezni. A palatinusnál kell leszállni a buszról és kigyalogolni a sziget pest felöli oldalára. Szerintem ott leszünk még fél órával később is, de elüldöm a számom priviben, és akkor rámcsöröghetsz, ha nem találnátok minket!

Valentina! Gyertek ti is sétálni, ha tudtok! Ha esik, akkor nálunk lesz buli, de szerintem nem fog, vagy inkább a meteorológusok szerint nem! :D Ezt a szemleragasztást nem értem? Miért lenne az egyik szeme gyengébb, mint a másik??? Mi is vittük 1 éves kontrollra, vmikor decemberben (kicsit késtünk...), és nekünk csak azt mondták, hogy néha nézessek vele úgy képet, hogy közben a másik szemét letakarom, hogy tornázzon a szeme, de ez a leragasztás fura... Főleg, ha semmi baja nincs... Na mindegy, ő tudja, én nem vagyok szemész... (csak az anyós...)

Gyuzso-Borsa! Nagyon cuki a szerelmespár! Majd legközelebb felétek megyünk sétálni!!!

Borsa! Boldog szülinapot neked!!!!

Steffi! Neked majd holnap személyesen! :wink:

Eni! Nagyon ügyes Beni, hogy átaludta az éjszakát! Csak így tovább!

Adri! Nagyon szép a tavatok, és viccesen néznek ki a kecskék a hintához kötözve! :lol: Legalább nem kellett füvet nyírni... :shock:

Veronikusz! Jobbulást Katának!!! Remélem Szofi nem kapja el! Te meg már mindjárt túl vagy az első hányós időszakon, remélem utána jobb lesz!!!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy tetszett a kép a tavacskánkról(hízik ám a májam, mert 95%-ban egyedül csináltam, saját terv alapján).

Valentina
Végre, hogy hírt adtál magatokról, egyébként a képeken nem látszik, hogy bármi baj lenne Viktor szemével, remélem nem lesz semmi gond vele.
A képeken egy huncut gyerkőcöt látok! Igaz? :wink:

Veronikusz
Nincs új a nap alatt! :oops: Gyógyulgassatok!
Gyógypuszi Katának, és akkor most kell a róka, vagy nem? :wink:

Borsa
Nagyon jók a képek! Álompár :D :D :D
(Dunakeszi és Őrbottyán közel van egymáshoz?)

Vali
Én is köszönöm a magyarázatot, bár kissé magas nekem, hogy három naptárban febr. 24-e után háromféleképpen vannak a nevek beírva. Próbálok eligazodni, és nem kihagyni a névnapi köszöntésekből senkit. :D

Szép napot kívánok nektek a holnapi sétához.
Remélem az időjárás is olyan szép lesz, mint az elmúlt napokban.
Mi sajnos iskolaidőben biztos nem tudunk veletek tartani, de várom a képeket! :wink:

Tünde
Hihetetlen, hogy gyerkőceid hogyan tudnak alkalmazkodni. Nálunk, ha apa nincs itthon időben, kemény csaták árán tudom őket az ágyba parancsolni.

Borsika, Linocs
Azért óvatosan a babakocsilökdöséssel! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ez kimaradt:

Borsa! Én szerencsére jól vagyok, ma végre szereztem kiskönyvet is!!! :D Léna meg jól megvan szopi nélkül, bár múlt héten látott néhány gyereket szopizni, akik idősebbek voltak nála, és akkor mondta, hogy anyu-cici, de nem sírt meg semmi. Ezen a héten meg látta egy barátnőm 5 hós kisfiát szopizni, és akkor már csak tök ügyesen mondta, hogy Áron-cici-eszik. Hát ennyi.

Tünde! Akkor jól elfáradhatott Bene! Ügyes vagy, hogy lefektetted a két gyereket egyedül! Azért a válást még fontold meg... :wink: A keresztben lenyelés még csak-csak, de válás? :wink:
A suliról majd számolj be, hogy mit tanult Villő!

Na, most már tényleg megyek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Adri, azért ez elég egyedi eset volt, mert Bene kidőlt a fáradtságtól :)

Zsófi, apa haazért, csak annyit mondott: úgysem hagynál itt. :wink:

mtunde

Sziasztok!

Esni nem fog csak fújni fog a szél és felhős lesz...akkor reggel még bakapcsolom a gépet, hogy hova kell menni a végén :D

Dóri!
Nem mondod, hogy Lacika osztálytársad volt...kicsi a világ...
Férjemék is Pomázon laktak és a sógornőm ott ismerkedett meg Ádámmal. Általánosban...és azóta is együtt vannak.
És most már nem is ismeretlen :D most már szabad, hogy ismerjék :D

Tünde!
Na ezt nevezem...tudom milyen nehéz...de látod megy ez...nekem néha a mai napig nem :oops:
Én is megfenyegettem férjurat... :D :D :D az a tuti :D

Steffi is fiatal, Borsa is fiatal...valaki írja már, hogy "cukipofa te is milyen fiatal vagy és már két gyerke is van!!!!" :D :D :D :D

Cukorfalat????? Vkbrigi??????

Veronikusz!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
cukipofa

Zsófi!!!!
Nem kaptam meg a számod... :(

Kép

Kép
cukipofa

cukipofa te is milyen fiatal vagy és már két gyerked is van!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2008. május 5. Millenáris Park

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

Csajszik!
Kérhetek én is egy tel. számot(nem tudom, Gyuzsó megy e holnap, az övé megvan)? Apjuk benyögte, hogy holnap ügyintéz, vagy mehetek vele reggel nagyon korán(ezt a két gyerköccel nem vállalom), vagy lehet, hogy fél 11 körül odaérünk, ha időben hazaér. Szóval nem tudom, hogy tudunk e menni, de ha mégis, csöröghetek valakire, hogy merre jártok?

Borsa,
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!
Kép

Steffi,
apjuk nem nagyon bír ellazulni ilyen csajos programokon, és mivel ő vezet, nem ihat, így szerintem inkább kihagyja :lol:

Veronikusz,
félelmetes Nálatok ez a betegséghullám. Jobbulást ezerrel!

Ancsa,
főzelék vacsorára úgy néz ki bejött. Köszi mégeccer.

Kép
Kép
paklincs

Most látom, harisnyaparti... :D

Kép
Kép
paklincs

Steffi! BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Kép
Vendég

Steffi!!
Boldog születésnapot kívánunk!!!![
/b]

és

[b]Cukipofa te is milyen fiatal vagy és már két gyereked is van!!!!
[/i]

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ küldünk!!

Tünde,
:lol: :lol: :lol: Bene kifáradt!! :lol:

Emese,
igen, harisnyaparti volt! :wink:
még nem tudom, megyünk-e a szigetre... reggel eldöntjük, ha felébredt a család maradék része is... :)!

Zsófi,
gratula a kiskönyvhöz!!! milyen okos Léna!!!!!

vali.
én is köszi a fejtágítást!!!
boldog névnapot Ákosnak!!!!

Adri,
kb. negyed óra kocsival, de dugómentesen! :wink: úgyhogy akár füstjeleket is adhatunk egymásnak Orsival!! :lol:

Valentina,
végre, végre!!! gyerekszemész vizsgálta?
pusszantjuk Viktort, olyan kis szeme-se-áll-jól Manó! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

azt hittem, ma én leszek az első. De nem :) Nem tudunk elég korán kelni, nem mintha erre gyúrnék, de ugye Bene tegnap korán feküdt :)

Paklincs, írok neked számot.

mtunde

Steffi
nagyon boldog születésnapot kívánunk
Balázs,Bálint,Andi
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Vali!
Én tudtam ám hogy Ákosnap 27. én van több okból is. A szülinapom miatt és a kedvenc énekesem ÁKos! Úgyhogy nagyon sok boldog névnapot neki :D

Adri!
Hát igen! Olyan közel lakunk hogy ha Emma megküldi azt az igazi csajos sírást szerintem Mica is hallja.... :D

Zsófi!
Ez jó hír! Ezek szerint a kisasszony könnyenn vette az akadályt, ez fontos hiszen így a te lelked is könnyebben veszi. Kiskönyv! De jó nekem akkortól olyan hivatalosnak tűnt a dolog, állandóan nézegettem :D Ez a láz másnál is van vagy csak én voltam ilyen gyagya? :D

Linocs????
Fruzsi-baba hogy van?

Tünde!
Le a kalappal a tegnapi fürcsi előtt! Nagyon ügyi vagy! Bene alvásánál esetleg próbáld meg hogy délután ha nem is alszik kicsit dőljön le egy mese cd vagy könyv társaságában egy órácskára talán kicsit pihen közben.....

Gabi!
Hogy vagy?

Lányok annyira sajnálom a sétát :(

Emese!
Főzi bejött? De jó!

Orsi

borsa

Steffi drága!
Nagyon sok boldogságot neked!

Veronikusz!
Hogy van a kis beteg?

Hajni? Ancsa? Adni?

Valentina jók a képek! Én is bébitaxira hajtok ám ;) Emma elkunyizza a mocikat amikor lemegyünk de a nagyobbak persze max 1 perci nélkülözik őket :D

Orsi

borsa

STEFFI!!!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!
:D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
talán Kata lassan javul. :)

Tünde!
nagyon ügyi vagy!!! :D :D :D :D

Lányok!
van valami tipp, hogy ha már nő az ember pocija, hogy lehet mégis hason aludni???? Én csak úgy tudok aludni. Az a szopi párna vagy más takaró a cici és a csípő alá?????? :roll: :?: :idea:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

STEFFI, BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT NEKED!!!

Azt hiszem, mi megyünk, remélem, arra sem fúj a szél, nálunk szép idő van... :wink:
vbea

Eni!
Alvás? gondoltam rátok!

Veronikusz!
örülök hogy Kata jobban van!

Orsi

borsa

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Steffi: sok-sok boldog születésnapot kívánok Neked!!!
Borsa: Fruzsi kisasszony élvezi a bentlétet - ficánkol, mint hal a vízben - nem óhajt egyelőre kijönni (habár, mintha tegnapelőtt este, és tegnap reggel a nyákdugó távozott volna :) )

Veronikusz: először is jobbulást a kis fürtöskéknek!!! +++ Hasonalvás: van egy nálam 1,5 hónappal fiatalabb kismama ismerősöm, aki még a 28. héten is hason aludt... Biztos nem ezt "írják fel" az orvosok, de a dokija azt mondta, hogy a babója úgyis jelezni fog, ha már nem jó neki. Ő a nagyobb pocakjával már használ szopipárnát, de előtte úgy feküdt hason, mint régen: minden nélkül.

Lányok! úgy tűnik, hogy minden okés, úgyhogy valószínűleg ott leszek 10 körül az állatkertnél!
linocs

Steffi,
még bízakodom, hogy személyesen is megcuppogtatlak, de ha nem jönne össze, ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Tünde,
köszi a privit, elmentve! :D

Kép
Kép
paklincs

Steffi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Jó időt NEKTEK a sétához!!! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggelt...
MI ma nagyon korán ébredtünk :D 8kor :oops:

Látom itt már nagy a nyüzsi!!!!

Paklincs!
Kaptál már számot????? Az enyém 06305362831
MI megyünk csak kicsit késünk, mert 10 körűl tudunk elindúlni...visszük Orsi motorját...úgy hátha gyorsabb.

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: