Sense! Adhatod kanállal is, és pohárból is (pl. az aventesetetőcumi kupakjából) a gyümilét.
Hihetetlenül ügyesen isznak pohárból.
Én Zsófit két napos korában pohárból itattam, mert akkor még negyven fok volt. Nagyon ügyesen ivott. Csak arra figyelj - ha így próbálod -, hogy a nyelvére tedd a poharat.
Front! Ja! Tegnap lelkesen írom a napirendünket, erre ma viszaállt a régi rend, a 4x30 perc alvás. Az utolsó két kaja között is aludt. Fél órát az ölemben.
Egyébként nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de bekattant a babakocsiban. Még ki is kellett vennem. De persze függőlegesben egyből csöndbe maradt.
Utána nagynehezen elaludt.
Viranka! Én nem vittem ki az oltások utáni hőemelkedésnél, mert ebben az állapotban nagyon érzékeny a szervezetük, könnyen elkaphatnak valamit. Lázasan, betegen szerintem inkább pihenjenek otthon.
(A Coldrex, meg ezek a forró italok azért nem igazán jók, mert koffein van bennük. Csak felpörgetik a szervezetet, amitől azt érzi az ember, hogy jobban van. Ilyenkor a szervezetnek pihennie kell, nem pörögni. Ez nem tartozik a babasétáltatáshoz, csak úgy eszembe jutott).
Heni! Péterke mekkora könyvmoly!
Visszadumált Zsófinak? Édes!!!!!!!
Csatlakozom
Dettyk-hez: én is akarok ilyen rendetlen konyhát!
Timi26! Nem baj, hogy nem hízott. Ugye? És most megint váltottatok tápszert?
Az összes baba csodaszép! Nagyon szeretem nézegetni Őket!
Kiskolbi! Máténak jobbulást!!!! ++++++++++++++ Már nem emlékszem, miért nem akarsz neki tejpépet adni?