Elöször csak a habot nyalta le róla eggyújjal, aztán apukája segíítségével beleugrott a közepébe, aztán kétujjal elkezdte enni a krémet és a banánt belőle !!! Féltem hogy valami baja lesz tőle de hál istennek nem lett !!
Pann
Nagyon jók a talis képek, aranyosak a gyerkőcök !!!
Dana
Nem bíztam a véletlenre a torta mancsolást, bár most már tudom az ülőgarnitúra is elbírta volna a takarófóliát !!
FIGYELEM aki ilyen tortamaszatolásra készül, nem elég a szőnyegre a fólia, kell az ülögarnitúrára is, mert miután Tomi beletenyerelt, odament az ülőgarnitúrához és elkezdte tapogatni !!
(birkaszőr elég rackás a vizes ruhás takarítás után)
Én is remélem, hogy nem lesz vegetariánus Tomi a kinti virágokkal, bár úgy látom most még mindegy, hogy fű, fa virág, mindent a szájába vesz !!
Pankaa
Nagyon fincsi lett a torta, tényleg mind a kettő, a túrós is és a gyümitorta is !! Csak az én kilóimnak nem hiányzott !!!
Milyen labdát veszel ? Tominak én puha plüssből vettem labdát( a lakás védelme érdekében )a belselyében csörög valami és meg lehet fogni egy kézzel is Tomi nagyon szereti !!
Sno
Nem Budán a Margit híd lábánál egy cukrászdában rendelte meg, bugris tigriseset akart, de azok nem voltak valami élethűek, így kiskutya lett, a fényképen nem látszik, de olyan mint egy fehér kis rackás puli !!! Mellesleg túrótorta volt a külseje meg marcipán, isteni fini !!!
Jó ötlet a cipős oldal azt is írjátok fel, hogy hol vettétek mennyiért !
(Holnap megyünk cipőt venni, csak ezért gondoltam )
Örülünk, hogy Sebi jobban van !!!!
Lassan készülök a dolgozóba, Hú de nincs kedvem !!!!
Nem menne el valaki helyettem ?????????????????????
A pukáék meg mennek a családipótlékot intézni a MÁK-ba !(mivel ezután nem a mun kahelyen keresztül kapjuk) Délelőtt intéztem a papírokat a netről !!!
Útálom a sapkát minek ????

Anya sapit igazít
Csak egy egész kicsit vagyok tortás