Sziasztok!
Na, jól jártam a camambertel!!!!
Bevásároltattam apát, két darab camambert, szeleteltkenyér, stb. Péntek este bezabáltam vagy 6 szelet vajas-áfonyalekváros kenyeret másfél camamberttel. Lefeküdtem, két óra múlva ver a víz, ráz a hideg, kezem lábam remeg.....kirókáztam az egészet. Még szerencse, hogy ennyivel megúsztam, a múltkor (két hónapja ) a strandon egy csokis-dupla tejszínes goffry már maradandóbb rossz emlékeket hagyott bennem: egész éjjel úgy 20 percenként jött belőlem minden alul-felül, reggelre totál kimerülem két napig az ágyat nyomtam, semmi erőm nem volt.
Szóval, most még "olcsón" megúsztam, de egy időre elment a kedvem a camamberttől sajnos. Úgy látszik, ha az ember terhes, jobban kell vigyázni mennyit és mit eszik.. régen bármit ettem bármivel, semmi bajom nem volt. Életemben amire emlékszem kétszer voltam rókát fogni, egyszer 14 évesen szalmonellát kaptam egy hamburgertől (na, az aztán jó móka volt), aztán a nászút második napján (hol is másutt) egy jó kis ételmérgezést. Szóval ez most az utóbbi időben egy kicsit sok(k) volt
Amúgy a kívánósság listát nálam a citrom vezeti (mint a fiamnál, amikor Őt vártam), azzal a különbséggel, hogy most egy alkalommal max 3 db citromnál megállok akkor egy hálóval (0,5 kg talán?) simán megettem....
Az én pocim is már látható, át is adták ma a helyet a metrón, pedig reggel volt (este nagyobb)

Voltam AFP-n is, két hét az eredmény, utánna UH. Bejelentkeztem a 3D-s UH-ra is október 11-ére. Alig várom

Addigra már meglesz az AFP meg a nagy UH a dokinál, talán (bízom benne) minden rendben is lesz, és akkor már úgy megyek az UH-ra, hogy tudok a pofijában gyönyörködni, meg esetleg a nemére rákukkantani, nem azon parázni, meg van e mindene....
Nekem még nem mozog........Peti a 17+1 napon mozdult meg, azt mondják, a második hamarabb...hát ez nem töri magát......
Na, most már híztam 1,5 kg-t

de az AFP-hez 57 kg-t diktáltam be, biztos ami biztos. Hátha híztam egy hét alatt 0,5 kg-t
Nekem egy kérdésem lenne: Néha ha a hátamon fekszem, vagy hátradőlve ülök, a hasam baj alján, úgy féltenyérnyi részen lesz egy kemény kidudorodás. a doki a múltkor végigtapogatott, akkor gondolom nem volt ott. Mi lehet ez???? Igazán olyan, mint amikor a nagyobb magzat odatolja valamilyét. De ez nem mozog, ott van sokáig.
Tényleg. 17 hetesen mekkora a babó? Meddig tart a méhe az embernek? Meddig érdemes tapogatni, hogy mozog e?
Fruzsi!!! Mesélj majd, nagyon kíváncsi vagyok
Bizse: hűű ez tényleg nem hangzik jól, mindenképpen írd meg, mi van!!!! Én első olvasatra vakbélre tippeltem, de nagyon nagyon nem értek hozzá.
Luca! szerintem a gyógyszer elhagyással van ez kapcsolatban. Mit jelent a hasmenés? Naponta 5-ször? Vagy csak ha mész, mondjuk 2x egy nap, akkor lágyabb? Mert nem mindegy. Amikor én az esküvőmre készültem, és totál be voltam sózva, 3!! hónapig csak hasmenéses székletet produkáltam. Nem izgulsz te nagyon ezen a babán? Amúgy meg ha a dokid azt mondta, nincs gond, hidd el. De írd meg, mit mondott a doki!!
Bencebaba: én lemaradtam: miért szeded a b6-ot?? Hogyan vagy rosszul? Mi a baj??
Norci!! Jujj de jó, megint együtt! Ne izgulj, nekem annyira nem volt semmi bajom, hogy a 12. heti uh-n szinte rácsodálkoztam a dokimra, hogy jéééé tényleg? És él? És semmi baja??? Az égvilágon semmi bajom em volt. Biztosan lányod lesz

Ha Vilivel rosszul voltál, vele meg nem. Én ugyanúgy vagyok, kis különbséggel a fenn említett róka-komák

Hátha lány.......Mondjuk, ha nem, akkor majd egy jó pár év múlva még egyre rábeszélem Apát, bár egyenlőre hallani se akar róla...
Lányok, én elküldtem a mailt, ahova kelett, bekerülhetek én is a táblába???
No menek, mert Peti elaludt, a két éjszaka nem alvás után, most én is alszom egyet
Mindenkinek minden jót!!!!
Puszi: Kata
Péntekig megpróbálok rendbejönni, mert ott aztán elhatároztam, nem eszek sokat, csak sokfélét

Jó muri lesz ennyi kismama

Van nemdohányzó rész? Mert én felfordulok a cigifüsttől