A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kamilla!
Azért vagyok tanácstalan, mert én is úgy gondoltam eddig, hogy a baba rakja ki valamelyik testrészét. De mostanában ez nagyon sűrűn megtörténik. :roll: Ilyen kis aktív lett? :D Mindig is sokat mocorgott, de azt hittem, már nem lesz annyi helye.
A magnéziumot már decembertől szedem, napi 3x2-t.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hát pont azért feszül jobban a has, mert már nincs annyi helye!
Mikor mész dokihoz legközelebb? Lehet, hogy neked is fel fog írni méhlazítót.
Nekem még azt is mondta a keményedésekre, hogy a kálcium pezsgőtabletta is jó rá, meg sok ásványvíz. Na meg persze a fekvés.

Kép

Kép
kamilla306

Erre nem is gondoltam, azt hittem majd kevesebbet ficánkol.
Jövő héten megyek terhesgondozásra, és 2 hét múlva magánrendelésre. (ugyanaz a doki itt is-ott is) Akkor megemlítem majd neki.
Kálciumot nem ajánlott még, de a fekvés már decembertől aktuális.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szöszke,
gratula a 34. héthez!!

Szofi,
mesés a babaszobátok. Nekem nagyon tetszik, főleg a falipolc :)

Most többre nem tudok reagálni, délután jelentkezem..

Kép
emi29

kisfruzsi,igen, én kérdeztem a fotózást. én is bejelentkeztem Anikóhoz. De aztán én megmondtam a páromnak, mert Anikó olyan e-mailt írt, hogy utána úgy gondoltam, hogy szólok a páromnak, nehogy megsértődjön, hogy őt nem viszem magammal. Ill. ha akar jönni, akkor elviszem őt is. Na, erre olyan megsértődés lett, de nem az előbbiért, hanem hogy miért nem jó az, amit ő fotóz. A probléma azzal van, hogy NEM fotóz. Alig van rólam 1-2 kép pocakosan...Szóval most kerüljük a témát, de én elmegyek...Val.színű többször nem lesz ilyen pocakom...
szöszi csaj,ne mérgesíts! hol van Neked plusz kiló? Butaságokat beszélsz!!!
szofi,jó a szoba, dupla ággyal :lol: :lol: :lol: ezt a szőnyeget néztem én is...de más lett.
zorróné,holnap öregedsz 1 évet? én amúgy rám nem jellemzően a knorr-os lasagne-t szoktam megvenni (minden benne van egy dobozban) és nagyon fincsi és nagyon gyors
kórházi csomag,már eszembe jutott :oops: :oops: :oops:
éjszakai izzadás, nekem is melegem van. amúgy fagyos szentnek lehetne hívni, de a terhesség alatt nem egyszer polóban flangálok esténként...
védőnő,itt sem néz semmit. 1x nagy kegyesen 10 mp-ig meghallgathattam a gyermek szíverését, aztán elkapta a készüléket...no comment. a dokinál csinálnak terhesgondozást, ott mindig néznek pisit, vérnyomit, súlyt, stb.
UH,[b]nem is mondtam. holnap megyek :lol: :lol: :lol: kiváncsi vagyok, hogy méhlepény és véráramlásról lesz-e szó. mert szerintem majd szólnom kell, hogy nézze meg (vagy mondja, hogy mit lát)
[b]gumimaci,
ÜDV MA IS!!!
katavirág, helyes, szűzies és vagány csaj vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pumpi,Mi a hallgatásod oka? Készülödsz?
1Bambi

[/b]

Kép
1bambi

Bambi,

megsértődött????? Ez jó. Tudod nálunk is ez a helyzet. Van kb. 3-4 kép, amit ő csinált rólam, de amiket nektek is mutattam azokat én. Apa nálunk is tud róla, mert nem tudtam befogni a lepcsest....de mégi hogy milyen képek születnek majd, az meglepi lesz! Még nem jelentkeztem be, de már ideje lesz nekem is!

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok Mamik!

Garázdálkodtam iwiwen, és jelöltem ide-oda. :D

Mamik
Nekem ma olyan nagyon rossz a kedvem. Fájdogál picit a hasam, és úgy be vagyok tojva ettől.
Küldjetek egy kis pozitív energit!!

Szofi
Csak kicsit porszívóztam tegnap, nem volt megerőltető. De szerintem többet nem fogok, mert most ha már pisilni elmegyek keményedik a hasam. Mármint a megtett táv alatt..
Nagyon szupi a szobátok.

Izzadás
Nekünk olyan szerencsénk van a lakásunkal, h szinte semmit nem kellett fűtenünk a télen. Éjszaka meg ált. lerúgom magamról a takit.
Én is érzem, h magasabb hőfokon műkszök.

Katavirág
Köszi, megkaptam. Készülök azért a rosszabbra, nehogy meglepetés érjen.
Héten 33. hétbe lépünk (vonalzó rossz), jó lenne ha még maradna 2-3 hetet.

Gumimaci
Pihizz sokat, ilyenkor már jellemzőbb a keményedés a súly miatt is.

Szösz
Grat. a 34. héthez. Úgy megy az idő!!

Többiek, akikre nem reagáltam.
Visszaolvastam, de törlődött minden. Így csak az utsó oldalra tudtam inkább reagálni, meg koncentrálni..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Az izzadás,

én eddig nem izzadtam, de azt észrevettem, hogy reggelente melegem van. Megmértem a múltkor és 37,2 volt a hőm.

KépKép
kisfruzsi

Bambi!
Legfeljebb arra, hol fogom felakasztani magam. Valószinü, e célra tökéletes eszköz lesz a menyasszonyi ruhám és fátylam együttes ereje... :twisted:
Jelenleg nem akarok létezni!
Igy csak néha olvasóban....
Vendég

sziasztok,

Katavirag, te honnan szedsz ilyen képeket??

Amúgy nálunk is hasonló a helyzet, mint sokatoknál: depi, álomkór, pocakkeményedés :( Tök szégyellem magam, de most nem vagyok az a boldog áldott állapotban lévő kismama. De szerintem ez nem csak az én hibám. Régen azt hittem az én kis rózsaszín álomvilágomban, hogy terhesnek lenni valami különleges kiváltságos dolog és ilyenkor az ember el van kényeztetve, meg valami különös tisztelet övezi. Hát nem. Még mindig nincs kész a babakocsiletoló, úgyhogy így a 32. héten is emelgethetem Csengéstől a babakocsit és cipelhetem, még jó, hogy csak kb. 20 kiló. Persze ez semmitmondó egy férfi közös képviselőnek, sose volt még terhes és még sose félt attól, hogy egy lépcsőházban jön rá a szülés.
A kicsit persze várom, meg már előre imádom, de ez tényleg nem állapot, hogy senki nincs tekintettel a terhes nőkre... és sajnos nem fogok tudni úgy visszaemlékezni erre a 9 hónapra, hogy de szép volt, mert nem az :( és különben is több kényeztetésre vágyom!!!!!!! na megvolt a hiszti 5 perc :)

a jó hírem az, hogy 2 napja telefonáltam a nőnek, aki összeadott minket, hogy kellene házassági anyakönyvi kivonat és ma meg is érkezett. Voltam ma dokinál is, de nem a sajátomnál, csak itt az sztkban beutalót kérni vérvételre és azt mondta a doki,h. zárt a méhszáj. (csodálkozom) :) Védőnőnél is voltunk, na találjátok ki hány kg. vagyok?? 69, asszem 63-ról vagy 64-ről indultam. Hát ilyem bodyzás mellett :) :)

Erről jut eszembe, amikor Szösszenet mondta,h. több, mint 10 kg-t hízott, de most is tök vékony. Nem is tudom mikor voltam én 60 kg. alatt. Nyilván még gimiben :)

Zorróné
küldtem privit. Kicsit későn reagálok, de kölcsönadhatod a főnököd, nem semmi a leltár, amit készítettél! És a Babó- sarok is tök jó!

Benettke, rájöttem, hogy IQ light pillanatomban mekkora hülyeséget mondtam neked! Nem is 0- a vércsoportom, hanem 0+. Ettől függetlenül Csenge besárgult.

Szofi nagyon jó a csemeték birodalma! Minden elismerésem a tied na meg a többi ikresé! Biztos írtad már, de nem emlékszem, lesz segítséged?

Kép
Kép
mango.

Pumpó
Mi vagy Zoli? Vagy mind2?

Kép
1bambi

Pumpi!
azért kár lenne a szép ruháért....

Kép
1bambi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom humorotoknál vagytok lányok!

KépKép
kisfruzsi

Nekem is tök rosszul esik, hogy nem készülnek (apa által) pocak-képek!!! De jó tudni, hogy ez nem csak nálunk van így.

Pumpóka, Te még esküvőre készülődsz, úristen én ebbe most bele se mernék gondolni. (de lehet, hogy ez csak a pár napja taró depis hangulat az oka)

Ja, a nyavalya-listához hozzátenném a fulladást/ légszomjat. Néha felemelem Csengét (pl. az etetőszékbe betenni) és el tudnék ájulni.

Csöppke te hogy bírsz a házi ördögöddel? Mi most kezdünk játszótérre járni, persze körbe kell futni a teret meg homokot kell kóstolni, szóval futás, hajolgatás minden mennyiségben. Közben hallgatni, hogy biztos véletlen csúszott be ilyen hamar a 2. gyerek. Hát nem :) De én csak naponta egyszer merem levinni, az is kikészít fizikailag. (jó, most már egy zoknit felvenni se egyszerű)

Kép
Kép
mango.

Kiscica, én naponta átlag 2x felporszívózok, mert néha Csenge rájön, hogy ha ropit/ kekszet taposol annak tök jó hangja van :) :)

Kép
Kép
mango.

hát igen a kisgyerekes mamik kemények!!!! :lol: 8)

KépKép
kisfruzsi

Szofi!

szép a babaszoba. nagyon tetszik!!! :D

Gumimaci!

neked gratulálok a hétfordulóhoz!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Szofi!
Nagyon szép a babaszoba. Ízléses, semmi túlzás.

Olvastam, hogy az Avent mellszívóról volt szó. Valaki azt írta, hogy az a legjobb. Melyiket érdemes? Az elektromosat, vagy a kézit?
emma2008

Kisfruzsi, rájöttem, hogy az előző terhességemben is (amivel kellett sokat feküdni) meg a mostaniban az a közös, hogy Csenge áll a középpontban....

Kép
Kép
mango.

:lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Emma, többen a kézi avent mellszívót ajánlották, h. az a legjobb

Kép
Kép
mango.

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:31-kor.
Vendég

Mango!
Én sem akarok belegondolni sem!

Bambi!
Jelenleg ott tartok, hogy kiteszem szivem-lelkem, mindent én intézek, azt sem tudom, mit csináljak még, mit aggassak magamra, hova legyek, hogy kismamaként is értelmesen nézzek ki az esküvőn, de ha valamit mondok vagy véleményét kérem ki, hümmög rá és kész, ezzel el van intézve.
Kimaradozik esténként, ahelyett, hogy azt a napi fél órát együtt töltenénk (kb. annyit látom egy nap)... mire hazaesik, már alszom, hajnalig képtelen vagyok fennmaradni, de nem is akarom látni a pofáját olyan állapotban....
Úgyhogy leálltam és lesz@rok mindent!
Kap egy hetet, hogy nyögjön valami értelmes mondatot felém, valami magyarázatot arra, miért csinálja ezt. Megkapta az utolsó sanszot... vagy változtat a hozzáállásán, vagy lépjen ki az életemből, de minél hamarabb! Mert ennél még az is jobb lenne! Nekem apa kell a gyereknek és egy olyan pár, aki nem csak éjszakai szállásnak használ...
Vendég

Pumpóka,

ez nagyon durva....akkor most akarja egyáltalán ezt az esküvőt?! Jó lenne, ha eldöntené, csak egy kicsit későn jött rá, hogy megbolonduljon!

KépKép
kisfruzsi

Huhh Pumpóka, nem irigyellek, azért én szurkolok, hogy jóra forduljanak a dolgok, remélem megjön Zoli esze!!!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Na, anyós már el is ment...! :lol: Egész kibírható volt, csak nem szeretem, ha bejelentés nélkül jön. Ill. 10 perccel előtte szól.

gumimaci! szerintem ez a babád lehet, mert én is ugyanezt érzem, mint te! van egy nagy púp, meg kemény, aztán elmozdul! Dokim is mondta, hogy valószínű ez a baba, meg olyan is lehet, hogy megrúgja a méhedet valahol, és ott bekeményedik a rúgás hatására pár másodpercig. Meg aztán itt a csajok is mondták, hogy az igazi keményedést azt megérezném, mert akkor feszül az egész méh. Nekem meg csak egyik része (ált. fönt jobbra). Persze magnézium + pihi nálam is van. Ez már amúgy is kell!

Szofi! Nagyon szép a babaszoba! :shock: Hol lehet venni illyen falmatricákat??? (csak azt ne írd, hogy Brico Store, Obi...stb, mivel vidéki vagyok)

Emma! én is a kézi Aventet veszem, többen ajánlották azt!

Kép
gabo001

Pumpó!
Ez elég szxrul hangzik!
Megijedt? Megbolondult? Vagy a hülye haverjai beszélik a fejébe a hülyeséget?
Mondtad neki is, hogy kap 1 hetet a döntésre?
Ezek a hímneműek nem egyszerű esetek...
Együtt érzek most Veled. Ez azért nagy pofon.

Viszont én meg megtartottam ma a külföldi nagyfejeknek az oktatást. Hmmmm, azt mondták, hogy ez kell nekik, tegnapra! Eddig csak elméletben hallottak a programról (és nem tetszett), de most ahogy megmutattam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, ilyen sikerek után sajnálom itt hagyni a melót (jó, ez kitart pár órát, aztán este meg amikor már nagyon fáradt vagyok, akkor meg mérges vagyok magamra, hogy miért dolgozok még este 6 után is...)

Bambi

Kép
1bambi

Pumpóka - Ez borzasztóan hangzik :( Remélem megjön az esze, és ez csak esküvő és baba-születés előtti férfi-pánik ..
Sajnálom :(

Atizka
- Hát tényleg lehet, hogy itt ennyiben kimerül a terhesgondozás. Nekem a múltkor megkérdezte, hoyg tud-e segíteni a baba-kelengye összeállításában .. Mondtam neki, hogy picit lekésett, mert minden megvan ..
A szülésről majd biztosan a baba 1 hónapos korában fogunk beszélgetni ..
Szóval én ezt nem veszem komolyan .. csak a pecsétek miatt járok ;)

Csajok, ne legyetek depressziósok!
Nekem pl. segít egy pocak-napoztatás az erkélyen egy jó könyvvel és egy fagyival, vagy sütivel ..
Kényeztessétek magatokat, amennyire lehet .. ne forgassátok be magatokat a rossz közérzetbe!
Én pl. tök jól vagyok .. pedig ha gyalogolok 10 percet, leszakad a derekam .. de akkor is élvezem ezt az időszakot. Imádom Alíz mozgásait, nyújtózkodásait (még ha néha fáj is) :)

Mondjuk akik dolgoznak a 30. hét felett azok előtt részemről is le a kalappal .. én nem bírnám :!: :!: :)

Kép
szösszenet

hát minden pasinak megvan a maga bogara. Nálunk az a téma rendszeresen,h. miért nincs minden nap kidomestosozva a lakás, meg ilyen kupi van, olyan mocsok, stb. pedig hetente min. egyszer kinyalom a lakást meg minden nap porszívózok, főzök mosok.
Mondjuk ez nem téma, ha a hűtőben kupi van, az fontosabb. Persze nem az én borotvahabomtól meg hajzslémtől foltos a mosdókagyló (de nem is az én nyakkandőim lógnak az előszobában) de mindegy. Haa úgy érzi, hogy ezt szóvá kell tenni, tegye, én ezen már csak röhögni tudok. Eleinte nagyon zavart, hogy mindent szóvá kell tenni, de ez szerintem inkább nevetséges, hogy azért az ő keze is benne van a kupicsinálásban, mégis én vagyok a hibás. Vagy nekem csak szó nélkül el kéne pakolni? Jajj azt hiszem azt a feleség és háziasszony szerepet még tanulni kell. Akkor se cserélném le az én kis szerelmemet, ha néha felbosszant!

Kép
Kép
mango.

Csatlakozom én is a nyűgös kismamik táborához! Először arra gondoltam, hogy leírom, milyen elegem van épp mindenből, de aztán visszaolvasva rájöttem, hogy nekem egy szavam sem lehet, mert én "csak" a melóba fáradtam bele, és nincs sem egy örökmozgóm (mint mangónak, meg nononak), akikre állandóan figyelni kell, sem olyan gondom a párommal, mint pumpókának, sem semmi nyavalyám (haskeményedés, fájás, szédülés, gyomorégés) mint itt sokaknak, úgyhogy arra jöttem rá, hogy inkább mégsem panaszkodok... csak próbálom kitalálni, hogy mikortól menjek el táppénzre, hogy a legkevesebb gondot okozzam itt benn! Csak ez azért nagyon szar, mert most hónapokra előre megcsinálok olyan dolgokat, amiket meg tudok, hogy ne legyen nagyon gáz a kiesésem, emiatt viszont hulla fáradt vagyok és ingerült! :(

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösszenet, osztom a véleményt. Én pl ma kicsit visszafeküdtem még lustizni, kb egykor keltem ki az ágyból..... :oops: Iszonyú jól esett. Most ágyban ebédeltem és annyira jól érzem magam. Már mondtam főniéknek hogy hétfőn megyek legközelebb és akkor megbeszéljük mi hogyan lesz a továbbiakban, de azt mondták, az alap hogy csak minden másnap vagy harmadnap megyek be az irodába.

Nekem most jelzett a szervezetem hogy sok lesz :wink: Komolyan veszem.

Kép Kép
szõlõ

Hát Mango,

nem gondolja, hogy mostmár segítenie kellene a háztartás vezetésében????? Legalább annyira, hogy elpakol maga után!
Énnem nagyon tudnám ilyen derűsen felfogni...

KépKép
kisfruzsi

Nono!!!

Küldjek egy kis jó kedvet???
Bár tudnék segíteni....Csinálj valami olyat, ami feldob...bár, ahogy olvastam a baba cucc beszerzés sem dob fel...
Nem lehet, hogy aggódsz a babád miatt??? Bár írtad, hogy nyugodt vagy, mert megérzésed szerint nincs baj...de ott legbelül meg nem lehet, hogy halálra aggódod magad??? Hm???

Pumpóka!

Remélem, hogy a pároddal rendeződik a helyzet. Jól vizsgáljátok meg a dolgot. Egy esküvő egy életre szól.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

hát csajok én is még pénteken bejövök egy fél napra, aztán pihi!!!!
Már nagyon rámfér úgy érzem. Most is majd leesik a fejem a nyakamról, olyan álmos vagyok+ tompán, de kitartóan fáj a fejem. De az a fronttól van, érzékeny rá.
Otthon pihi disszertációírás....alvás, készülődés. Jaj, ne dolgozzatok ti sem többet!!!! :wink:

KépKép
kisfruzsi

hát ő meg egész nap dolgozik reggeltől estig, hogy mi itthon tudjunk lenni Csengével (mármint,h. ne kelljen bölcsibe adni meg ilyesmi) Engem az sokkal jobban zavar, hogy szerencsétlen szinte csak pizsamában lát minket. És hétvégén se tud nagyon pihenni, mert akkor ügyintézünk (bevásárlás, posta, stb.) Amúgy szokott néha mosogatni meg főzni, de nekem inkább az lenne a legjobb, ha Csengét kergetné :) :)

Kép
Kép
mango.

Szössz, mennyi kalap van már előttünk :lol: :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

A keményedést arról lehet felismerni, hogy akkor szinte menni sem bírsz, annyira bekeményedik a hasad.

Csöppke! Majd mutatsz egy táblázatot?

A mellszívó tippeket köszönöm, akkor én is kézit veszek.
emma2008

sziasztok!

kisgyermekes mamik NONO ,MANGO és a többiek:én is eléggé kivagyok az örökmozgó kisfiamtól,nagyon nehézz türelmes anyaként helytállni,miközben azt sem tudja az ember lánya,hogy éppen hol fáj! :cry:

megszámolni sem tudom,hogy egy nap hányszor hajolok le valami játékért ami elgurul,és egy nap hányszor emelem fel a 13kg-os kis fenekét! :wink:

Ja és kezdek idegösszeroppanást kapni a MAZSOLA és TÁDÉ cimű DVD-től aminek egész nap mennie kell,akkor is ha oda sem pillant!

Én azt szoktam mondani,hogy az az alapvető különbség az első és a mostani terhességem között,hogy most nem csak belülről hanem kívüről is rúgdossnak! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Én ma szerencsére nem kell maradjak estig (8-ig), mert megyek délután a dokimhoz, mivel ugye múlthéten szülni kellett mennie, pont mikor én mentem volna hozzá :)
Így mindjárt lelépek, hurrá :)
Viszont a hétvége hosszú lesz, dolgozom péntek, szombat, vasárnap... bízom benne bírni fogom, ha nem, tuti én is hazavonulok!

nici

Mindenkinek derűs napot kivánok! Bár 2 napja én sem vagyok a toppon de már csak két napot dolgozom.
Bizti valami van a levegőben mert nem alszom furi a gyomrom, nem kivánok semmit enni és fáradt vagyok.
Tegnap voltam bent a barátnőmnél a korházban ugyanis vasárnap szülte meg a babócáját, hát lányok!!! az a meleg ami ott van kibírhatatlan meg lehet fulladni barátnőm 1 nap 3 szor cseréli a hállóingét mert úgy leizzad ugyhogy ha tehetitek a legvékonyabb spagettipántos hállóingeteket vigyétek be, nem is értem hogy kapnak levegőt!!! De a babáknak kell!

A folyosóra lehetett csak bemenni és a babát akkor hozod ki amikor akarod akkor van a szobádba amikor akarod de a szobába nem lehet látogatónak bemenni!! (ez az uzsoki korház)
Tegnap délutánig 7 baba született tehát a front megtette a hatását.
Minden anyuka halál nyugodtank lazának tűnt ott nekem, mintha meg sem kottyant volna nekik a szülés!! Furi!!
Viszont nem nagyon tudtam megkülönböztetni hogy ki az aki már szült, és ki az aki nem mert voltak olyanok akiknek iszonyatos nagy hasuk maradt.
Egyébként jó volt látni mindenn picurt ott a folyósón olyan békések és védtelenek!!! És nagyon nagyon picik!!!

Kép
geni

Nicci, én Halász Judittól vagyok kész meg a Kalákától. Gryllustól a Maszkabált szeretjük meg a Kolompost, Ghymest, de néhány cd-t szemmel meg tudnék már semmisíteni!!! Főleg a szövegre nem szabad odafigyelni, a tingli-tangli dallamok még hagyján :)

Benettke, megyek ma a Moszkvára fogorvoshoz, ha engem látnál csorgó nyállal, ne lepődj meg :) Csiszolják 2 fogamat, biztos lesz érzéstelenítő :(

Kép
Kép
mango.

Ja!!!
És sok kismami volt pizsiben és szabcsiruhában!!!

Kép
geni

ja és van egy rénszarvasunk, ami a Merry Christmast énekli naponta kb. 20x(szerencsére táncolni már nem tud) de nincs szívem kidobni, mert úgy örül neki a kis huncut!

Kép
Kép
mango.

Mango!
Háztartás??? Én úgy vagyok vele, hogy merjen szólni valamit és kikaparom a szemét! Ameddig ő képtelen egy kávéscsészét elmosni maga után, addig nekem se merjen semmit a szememre vetni!
Egyenlőre az a csoda, ha a zokniját kidobja a szennyesbe este!
Semmi, de semmi dolga itthon, mert mindent megcsinálok. Ok, dolgozik rengeteget, de basszus, azért amikor itthon van, odébbtehet egy kanalat. Mert még azt sem. Pénteken kértem, porszivózzon össze (50nm a lakás, tehát nem egy nagy dolog), mert én végigtörölgettem és kész van a derekam, meg a hasam is feszit nagyon! Ja, és az ő nővérét vártuk szombatra, anyukájáékat meg vasárnapra. Mondtam, hogy felmosom utána az egész lakást, csak a porszivóhoz hajolgatni is kell. Ahha.... ült és nyomta tovább a gépet! Ennyi volt a reakciója! Szombaton délelőtt felporszivóztam. Végignézte, hogy négykézláb nyalom az ágy és szekrény mellett-alatt a parkettát... No comment. Úgyhogy mondtam, majd ha ő is a kezébe vesz vmit, akkor nyithatja ki a száját, de amig a kaját is megrágom helyette, addig merjen szólni, hogy esetleg nem patyolat a mosdó, stb.
Úgyhogy ez lenne a legkisebb bajom... mert eddigis megcsináltam, ezután is meg fogom... de nem tudom, mi kell neki, ha ez sem jó, hogy egy szalmaszálat nem kell megfognia itthon, csak pihen amikor itthon van és a géppel vagy a telefonjával foglalkozik. Ja, vagy beszélget telefonon a munkatársaival! Erre aztán nem tudok gombot varrni! Engem sosem hiv fel, de őket igen, ha szabadnapos!
Na, befogom... mert ez OFF!
Inkább maradok olvasó üzemmódban, mert most értelmeset úgysem tudnék irni!
Vendég

Igen tényleg baromi meleg van bent!
Amikor a szülőszoba kukucskán voltunk volt bent vagy 26 fok az tuti!

KépKép
kisfruzsi

Pumpóka,

nagyon szar (bocsi), hogy ilyen tahó módon viselkedik Veled! Mindig is ilyen volt, vagy csak mostanában ilyen? KÉRDEZTED TŐLE, HOGY MI A P..CSA BAJA VAN??? bocsi benyomtam a caps lock-t

KépKép
kisfruzsi

Mango!

Halász Judit ne is mond,megvettük mi is a Szeresd a testvéredet című cd-t!

"Felkészülés a kistesó érkezésére"célból :wink: :lol:
De az idegbaj kerülget már tőlle ,száműztem a kocsiba ,már csak ott hallgatjuk! :wink:

A fiam imád táncolni, ami nem is volna önmagába nagy baj,de valamiért csak velem szeret,úgyhogy egy nap kb. 10-szer odaszalad és magával rángat táncolni+ van egy plüss pingvinje azt is hozza,körbe kell állni és a pinvin kezét is fogni kell,és úgy roppjuk! :lol: :lol: :lol:

Baromi nagy élvezet! :lol: :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Fruzsi!
Nem volt ilyen, amióta ezen a helyen dolgozik, néha megkattan (mostanában elég sürün). Beszélni vele??? Beszélhetek én hozzá, mint aki nem hallja. Ha letoszom vmiért, ül és néz maga elé. Ennyi a reakciója! Nem válaszol, mint aki nem akarja érteni, miről beszélek. De most úgy tünik megértette, mert irt vissza sms-t, hogy szeret és teljesen világos volt, amit irtam (hogy döntse el mit/kit akar)... Hát kiváncsi leszek, este nyög-e valamit... szerintem minimum egy bocsánat, hogy igy viselkedek elkélne ilyenkor.. de álom-álom, ezt az ő szájából sosem fogom hallani szerintem....

Na, megyek mosni!

Egyébként megjött postán a menyasszonyi ruhám és nagyon szép, totál mintha rámöntötték volna, sehol nem kell alakitani!

A lányának is megvettem a koszorúslányruhát a teszveszen!
Kép

Megérdemli egyáltalán, hogy foglalkozzak ilyesmivel???

Ja, az sms-t szerintem nem irta volna meg, csak sajnos más közlendője is volt, hogy Evelin eltörte a kezét és meg kell müteni is. Végülis ez volt a fő mondanivalója, a többi csak mellékzönge...
Vendég

Na lanyok, latom, itt kaosz van :lol: :lol: :lol: Vagy front. Vagy mi :?:

En hadd ne panaszkodjak :wink: A gyerek tekereg a hasamban es ez engem olyan de olyan boldogga tesz, hogy elfeledem a vizet a labamon, a plusz 15kilo zsirt a testemen, az aranyeres csomoimat, es a korlatozott mozgasteru ejszakaimat. A sex-rol meg ne is beszeljunk.... :lol:

Es meg egy kis humor... remelem, ez mar tetszik... :wink:

Kép
katavirag

Hali kismamik!

Most sikerült férjecskémnek megcsinálni a gépet, nem tudom mi baja volt, de már majdnem bediliztem tőle :twisted:

Szerintem nem tudom pótolni a több mint 3 heti lemaradást, de azért igyekszem!!

Lógok nektek esküvős képekkel, most küldök párat, remélem nem haragszotok miatta :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Eve

KépKép
eve@liza

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: