[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Egyelőre ennyi, most kölcsönbe van a gépünk, de ha visszakapjuk, csinálunk még képet! bocsika, de van pár nem ide illő, csak egy könyvtárba lett mentve és én meg csak egyesével csatoltam a képeket!

További szép napsütéses délutánt mindenkinek! És bocsi, hogy teleraktam az oldalt!
Vendég
 


helló lányok!
Ma nagyokat sétálgattunk, de gondolom ti is!

Réka még mindig felkel éjszakánként és engem használ cuminak, tegnap is ez volt, de nagyon mérges lettem és kitettük a kiságyba.Hisztizett egy darabig,majd elaludt. Ez nagy szó, mert eddig ha kiraktuk, képes volt órákig sírni és nem visszaaludni.
Kíváncsi leszek a ma éjszakára.
Ti nem vagytok pár napja fáradékonyabbak?Lehet a front...
Na megyek is szunyálni.

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok! :wink:

Chrissy köszike a sok sok csodás képet! :P

Gyanixi hát igen csodás az idő,és ki is használjuk szó szó! Nagy sétákat tesszük.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

 
 

Sziasztok hoztam pár képet Dóriról..3napja készültek úgyhogy teljesen frissek..:)
és most ha még hagyja visszaolvasok...
Szar éjszakánk volt hűtőfürdő meg minden nagyon magas láza volt..semmit nem aludtam de sajnos napközben én nemtudok aludni..ti hogy vagytok evvel??asszem majd este 9kor holtfáradtan dőlök az ágyba:)...na reagálok mindjárt,kivi vagyok nagyon Gyanixi az orvosi eredményre...

Kép Kép Kép

Kép
nikky
 
 


Nikky: nagyon hasonlít rád Dóri és csini lány. Jó ez a kötött ruci.
Voltál Dórival dokinál? Mi a baja?

Kép
gyanixi
 
 


Én sem tudok aludni napközben, pedig rámférne. Fáj a hátam is.Ááááááá

Kép
gyanixi
 
 


na visszaolvastam...

Gyanixi
Örülök h megvan a probléma kulcsa..azt mondták mennyi időbe telik ezeket a bélbolyhokat rendbetenni??vagy hogy megy ez??
azért ez annyira gáz..mi még nem kaptunk antibiotikumot,de tudom sokszor hallom hogy ez az első dolog amit felírnak ha van vmi baja...minden rendben lesz és remélem hogy ezekután kis haspók lesz a lányodból!!!:)
nagyon édesek a kepek róla(sztem így sem kell aggódni a súlya miatt,márcsak belőled kiindulva sem!!)úgy értem te is egy szerencsésen vékony alkat vagy..bizti Ő is az...

Stella
Üdv nálunk..mennyi idősek vagytok..cuki a kiscsaj

Vicuska
Nagyon jók a kari képek!!!

Már nem emlékszem ki rakta fel,talán Chrissy..a fényképes tortát,de úgy gondoltam hogy Dórinak is ilyesmi lesz...
BTW Chrissy,nagyon cuki baba Martin...:)

Húha...
Én csak most kezdek fellélegezni így 10hónap után 1 gyerekből,ti meg rögtön belehúztok!!!:):)Hajrá én csak azt tudom mondani...1évig nagyon kemény lesz együtt velük sztem,de talán hosszútávon jobban megéri..bár a fene se tudja..sztem jöjjön akkor amikor jönnie kell..ha becsúszik úgy volt jó,ha nem akkor meg úgy...:)na ezt jól megmondtam...

Vicuska minjárt 1évesek lesztek..HIHETETLEN..

Gyanixi
Most látom már írtál is..
köszi..
hát érdekes volt a doki ügy,m tegnap délután láttam már Dórin h nem lesz könnyű az éjszaka és felhívtam hogy jöjjön ki reggel addig kihúzzuk...reggel telefonált h vigyem be inkább m nemtud kijönni...én meg sajna olyan vagyok h inkább adok neki pénzt csak jöjjön ki,nem akarom beteg gyerekek közé vinni h emellé is összeszedjen vmit...na mind1aztán megegyeztünk h előbb viszem 1órával az egészségesre és akkor még nem lesznek ott egészségesek,de legalább betegek sem...szóval lassan indulok vele aztán beszámolok róla h mi volt..

Kép
nikky
 
 


na nincs nagy forgalom...????!!!
na végülis tegnap kihívtam a dokinőt,m lázas volt Dóri és nehogy már rohangálnom kelljen egy 38.7fokos lázú gyerekkel az utcán(az egészségesre meg mégsem akartam bevinni,nem fer azokkal szemben akik az egészségesre viszik őket,legalábbis sztem,de a dokinő azt mondta csináltak már ilyet!!!
hát legalább tudom h mostantól mindenképp lemosom a méreckedőtől kezdve az összes dolgot amihez hozzáér...
na hát vmi vírus támadta meg a torkát,de már sokkal jobban van..sajna antibiotikunot kell szedni,de tudom h ez most muszály volt..szegénykémnek tegnap alig volt hangja..kaptunk vmi nyáklazító italt is..holnap kell vinnem,de hálisten már láza nem volt éjjel,kevesebb taknya is volt már és aludt 9-3ig,aztán 6ig és azóta is alszik..de közben a férjem is betegen fekszik itthon,én meg remélem az idegességtől legalább fogyok vmennyit:):):)!!!

hát viccet félretéve nem könnyű otthon 24órában egy beteg csecsemővel főleg nem egy beteg férjjel:):)!!

Gyanixi
A hátam nekem is fáj egy csomószor..az elején azt hittem a szoptatástól van,de már pár hónapja nem szoptatok és nem enyhül..el kéne menni masszíroztatni egyszer...:)

Nika
Neked pedig jobbulást,bár már olyan későn írok h tutira minden rendben...

Ja és akartam mondani h vigyázzatok a sok sétával m a "melegben" ezek a bacik vírusok sokkal hamarabb megtalálják a babákat..és állítólag már megteltek a fertőzőrészlegek a rota vírusosokkal...
azt meg talán jobb messzire elkerülni-már aki nem oltatta be!!

Kép
nikky
 
 


Sziasztok! :wink:

Tegnap nem voltam én sem aktív,mert babatalin voltunk,amit Gabika nagyon élvezett,és nagyon viselkedett! :P
Kép

Nikky jobbulást Dórinak. Teljesen egyetértek veled,én sem szívesen vinném a gyerekem a többi beteg közé.

Rota vírust nem csak 6 hónapos korig kaphatja el a baba elvileg? Én nem oltattam be,mert a dokinő ésa védönő is mondta,hogy ő már nagy nem kaphatja el.

Többiek? Tessék írni lányok!!!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi: a rotát nem csak 6 hónapos korig kaphatja el, hanem addig lehet a védőoltást beadatni, illetve nem oltás, hanem cseppek!

nikky: jobbulást nektek.Gondolom a doki mondta,h antibiotikum mellé kell normaflore, és az antibiotikum beadása után kb 2 órával kell adni!

Lányok: akiknek megjött szülés/szopi után a mensije, mennyire volt rendszeres? Mert nekem a múlt hónapban megjött, most 31 nap telt el és még semmi... :roll:

Kép
gyanixi
 
 


Szia Gyanixi!

Nekem Bence 5,5 hónapos korában jött meg, pedig még szopiztunk (még most is), s a 2. rá 37 napra jelentkezett. Szerintem még ne aggódj!!!A 3. már 30 napra. Lassan visszaállok a várandósság előtti szabályos, 28 napos ciklusra!!! :)

Szia Nikky!!!
Nagyon szépek vagytok Dórival, annyira rád hasonlít!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cukipofa!!!!

Szép napot!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Boszi..
Akár felnőttként is elkaphatod a Rotát csak annyira nem veszélyes,m te tudod h innod kell stb...a baba meg sokkal könnyebben kiszárad,nem akar inni,ezért szokott altalában mindig kórház lenni avége és infúzió stb...
Gabika csak nem főz a kiskonyhában????? :lol:
nagyon édesen koncentrál :wink:
mindjárt neki is itt a szülinapja..nem vagy bezsongva???én már most bevagyok,pedig még van 2 hónapunk..

Gyanixi..
Pénteken megyünk vissza a dokihoz(holnap)és azt mondta akkor h az augmentin(antibiotikum)szedése után-ha már befejeztük-akkor jön a normaflore....te egyszerre adtad neki???úgy én is ésszerűbbnek tartanám..
gondoltam már arra h adok neki natúr élőflórás yoghurtot..állítólag ez is jó antibiotikum szedésekor...valahol mintha hallottam volna..csak nemtudom m én még yoghurtokat egyálatlán nem adtam..de lehet h most itt az ideje..

Judithappy
jaj de jó h felőled is hallok..hogy vagytok??
köszi a dícséretet,és tegyél fel képeket...

Kép
nikky
 
 


Gyanixi
Nekem érdekes módon rögtön beállt a mensim...6hónapos volt Dóri mikor megjött és rendesen 28-29naponta meg is van,5napig...úgyhogy most kezdhettem a fogigátló szedését...persze elfelejtettem úgyhogy majd jövő hónapban újra megpróbálok emlékezni rá kicsit remélem több sikerrel :lol: úgy nem hiányzott ez nekem..én állandóan elfelejtettem bevenni..pedig bevetettem mindent felírtam a hűtőre,időzítve szólt a telefon..minden anyám kínja és mindig kimaradt!!! :x
viszont azt vettem észre h sokkal erősebben van meg mint anno...-márha nem bántok meg senkit a részletekkel.. :oops:

Kép
nikky
 
 


Sziasztok!

Nekem a mensi Gabika 4 hónapos korában jött meg,még szoptattam,de már nem volt sok tejem.Azóta rendszeresen 26-28 naponta meg is jön,és 6 napig tart fájdalom és hasfájás nélkül,ami szülés előtt volt nem is kicsit! :roll:

Nikky dehogynem be vagyok már szonga a szülinap miatt. A tortát én csinálom,ezért is izgulok,hogy minden tökéletes legyen. 9én lesz itthon a születésnapja,jönnek anyósék és a sógornőmék is. Anyuéknál is lesz szülinapozás majd 16án! :wink:
Rota ügyben akkor jól félreinformált engem a védönő,mert azt mondta,hogy nem kaphatja el már! :roll:
Nikky az nem kishonyha,amit látsz,hanem FP játszóasztal! :lol: Nagy sikere volt Gabikánál! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Nikky nagyon szépek vagytok. Gyanixi örülök hogy kiderült mi a baj.
Én is aggódtam a súly miatt múlthónapban nem hízott csak 10 dekát, most meg 1 hét alatt 70 -t. Remélem behozza. Nagyon aktív megy egész nap de úgy néz ki beáll a napi rend. Délelőtt alszik 30 percet, de délután 1,5-2 órát. Így nagyon jó.
Azt hallottam hogy a Kecskeméti bébikajától kórházba került pár gyerek, főleg attól amibe hús van. Úgyhogy most én főzök /eddig is főztem /, de most már elvétve se kap bébikaját.
Hoztam pár képet. Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép




KépKépKép
rena10
 
 


És egy kép lemaradt. Kép




KépKépKép
rena10
 
 


Sziasztok!!!

Nikky!!Íme a képek! :

Kép

Kép

Kép
így állok

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Anyával pózolunk :)

Kép
Kép
judithappy
 
 


Rena: ez a kecskeméti bébiételes ügy már nagyon régi, régen volt ilyen, h a csirkehúsos állítólag szalmonellás volt egyszer. De már nem!!
Helyes a lúrkód, látszik, teli van energiával.

Judithappy,Lányok: nekem is szopi mellett jött meg, még napi 2x szopizik, mondjuk keveset már!Amikor megjött, akkor csökkent le a szopik száma is!

Hát nekem sem fájt a hasam, inkább a derekam, pedig régen irtóra görcsöltem én is. Remélem a következőknél is így marad. A mennyiséget tekintve, nekem szülés előtt sem volt sok, minimális vér. Most erősebb volt annál, de nem gáz!Viszont 4-5 napg nekem is tartott!!
Bocsi a részletezésért!

Nikky: sztem add a normaflore-t az antibiotikum szedés alatt is, nekünk mindig így mondták. És az antibiotikum adagok között kell beadni.
A joghurt tényleg jó a bélflórákra, nekem egyszer egy ismerősöm mondta, h 1-2 hetes kúrát kell csinálni, sztem a kefír még jobb lehet!
Jobbulást nektek!

Ettike, nika, többiek: merre vagytok, mi van veletek?

Kép
gyanixi
 
 


sziasztok

mi is élünk csak ha itthol is vagyunk nincs időm gépezni.

meg olyan ideg vagyok hogy inkább Patrikozom ő megnyugtat.

képek aranyosak.majd ha már megoldódtak a gondjaink jövök és teszek fel én is:):):):)

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!
Nikky:nagyon édes Dóri.Szerintem is rád hasonlít :lol: Jobbulást neki!

Judithappy:nagyon nagyra nőttetek már és édesek vagytok.Ő pedig vegyes babó:rád is és az apukájára is nagyon hasonlít!

Rena10:gyönyörű kékszemű kisherceged van.

Mensi:nekem normálisnak mondható :roll: Bár most abbahgytam a gyógyit,ilyenkor van egy kis változás.

Ettike:mi a baj?Miért vagy ideges?Remélem minden hamar megoldódik!Probléma mindig van-mindenhol...

Már csak 5 nap és szülinapunk lesz!!!!

KépKép
vicuska
 
 


Mi ez a csend lányok??? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Rena,Judithappy nagyon jók a képek! :lol:
Ettike már minden ok? Nika?
Többiek merre?

Tegnap nem semmi vihar volt! :shock: 140km/h-s szél! Az ablakból néztük,és úgyis elég szörnyű volt a látvány!
Ma délelőtt is elég rossz idő volt,esett nagyon az eső,most már nem,süt a nap. :wink:
Apjuk elment anyjáékkal a temetőbe a nagyszülökhöz,én meg itthon vagyok Gabi babával.
Csajok probálta már vki a KNORR vadas alapot? Ha nem,akkor nem is ajánlom,mert nagyon pocsék! :evil: Vettem,hogy mára lesz jó kis kaja belőle,de már az íze is rossz,és még be sem sűrösödött! Mindig mirelitet vesszünk,de most csak ilyen volt sajna! :oops:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jó reggelt..

Judithappy
Nagyot nőtt Bálint mióta nem láttam,és sztem tökre az apukájára hasonlít(már ha nem bántalak meg)..Rögtön eszembe jutott róla egy régebbi kép amit feltettél...nagyon cuki..és te is nagyon csini vagy:):)
Mizujs egyébként veletek??minden rendben remélem...

Dorcas jól megszivatott reggel..felkelt reggel 7kor..orrszívás cseppentés,köptető,peluscsere,kajakészítés-simán felkeltem ezalatt-Őnagysága befalta a reggeli adagját és azóta szunyál...én meg próbáltam visszaaludni..mindhiába... :lol: hát így jártam..

Viszont nincs nagy pörgés errefele,pedig bizti nem kirándult senki a hétvégén :roll: :? :lol:

Boszi
Én nem próbáltam ezt a vadas alapot,meg nagyon nem is használok ilyen előre elkészített poros dolgokat egyedül a Rafinériát veszem vmi fokhagymás tejszínes csirkéset..na az viszont isteni...próbáld ki egyszer..

Én adtam a fogyókúrámnak a hétvégén..
Olyan fincsi banános-nutellás tekercset csináltam..hogy azonnal csinálnom kellett is egy másikat.. :D Dóri is imádta..tök édi volt..
meg csináltam vasalt csirkemellet-az is baromi jó lett..nem jönnek jól nekem ezek az esős napok :lol: :roll:
mehetek is ma edzeni keményen..
1ébként ki hogy áll a munkába visszamenetellel??Én már filózom néha h felhívom a főnököm és lassan visszamegyek..úgy nyár végére gondoltam...

Kép
nikky
 
 


Ja Gyanixi

Adom neki inkább én is a normaflort mellette úgy döntöttemu de csak egyszer egy nap..ma befejezzük ezt az augmentint és még 1-2hétig kapja tőlem...remélem nem lesz később sem problémája emiatt..
de akkor a Rékával most mizujs is??kap vmi gyógyszert vagy adnod kell neki vmi különleges kaját??vagy marad minden a régiben???

Kép
nikky
 
 


Mindig kihagyok vkit bocsi,de
Rena
Balázska arcát sosem fogom elfelejteni...annyira minden egyes képen úgy mosolyog..olyan kis édes kiegyensúlyozott...hihetetlen...nagyon cuki!!!!! :D Komolyan

Kép
nikky
 
 


nikky:most kapott Réka egy gyógyszert+normaflore-t,ami a bélbolyhokat rendbehozza és vitamint.Amúgy semmi különös kaja nem kell, annyi csak,h 2 hónapig nem ehet tejterméket.

Én szeptembertől mennék dolgozni,ha találok munkát,mert nekem gyed alatt lejárt a szerződésem a suliban,ahol dolgoztam és oda vsz nem tudok visszamenni.

Kép
gyanixi
 
 


vagyok csajok csak olvasó módban vagyok mert lassítottáka netemet majd szerdára visszagyorsittatjuk addig a táblát sem tudom feltenni :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!

Nikky!!
Köszi, Bálint :) :) :)-Bence baba nevében a bókot!!!Sokan mondják, hogy tiszta apukája, de az én kicsi kori képeim is tök ilyenek.De valóban néha tiszta Zoli, bár szerintem inkább vegyes bazár a gyerek!!!!
Légyszi írd már meg, hogy milyen az a vasalt csirke meg az a nutellás tekercs is felizgatta az ízlelőbimbóimat!!:) :) :)

Nekünk valószínű, hogy jön a második fogacskánk, mert megint olyan piros a fenekünk, mint mikor az első jött.Bár ez legyen a legkevesebb gondunk, ha a többi is egy mukk nélkül bújik elő, akkor nem lesz semmi gáz!!

Lányok!!Ti hogyhogy visszamentek dolgozni???Nem úgy van, hogy a babó 2 éves koráig nem vállalhat az ember lánya munkát?Vagy feketén akartok dolgozni? :) :) :)


Szép estét!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Judit: vállalhat az anyuka munkát hamarabb is.Ilyenkor az úgy szokott lenni, h a gyes-t hamarabb meg kell kérni, mivel gyed nem jár munka mellett, viszont gyes igen!Ennyi!
Én azért mennék szeptemberben dolgozni, mert egyrészt itt a bölcsiben évközben nem vesznek be gyereket(és Réka februári), másrészt a sulikban(mert tanítónő vagyok) általában szeptembertől vesznek fel embert!

Kép
gyanixi
 
 


Én mondjuk alappból gyesen vagyok igy állítólag a gyermek egy éves koráig nem lehet dolgozni. utána már igen:)

nika70
Salgótarján
 
 


JUDITHAPPY...
:oops: :oops: :oops: HOnnan az istenből jött a "Bálint"nemtudom...NE HARAGUDJ!!!Bence drága..nincs is Bálint ismerősöm...nemtudom mi volt velem...sorry..máskor inkább leellenőrzöm a neveket mielőtt leírom... :roll: :wink:

Nutellás egyszerű:
réteslapokat egymásra teszed olvasztott vajjal közte(ugyanúgyahogy a rétes is)elvágod 4részre,mindegyik aljába teszel egy fél kanál(vagy egész nálam :cry: :lol: )nutellát rádobsz egy negyed banánt(hosszába félbe majd keresztbe vágod,így lesz negyed)feltekered tojásfehérjét kenhetsz az aljára ha nem akar úgy maradni és úgy feltekered..vaj a tetejére be a sütőbe 200fok,10-12perc és írtó fincsi...

a vasalt csirke pedig végülis bármilyen pác lehet sztem a lényege hogy mikor a serpenyőbe teszed(először felforrósítod az olajat aztán mérsékled)közeped fokozaton és erre ráteszel egy nagy vízzel teli lábost(kivéve ha van otthon szenes vasalód!!! :lol: kétlem)szóval így a lábossal rajta 5-8perc aztán megfordítod és ugyanez a másik oldalával..egyrészt baromi jól néz ki másrészt én szeretem a vékony húsokat..
de a pác rajta most nekem:2fokhagymagerezd,1kk koriandermag,fél kk gyömbér,1ek barnacukor és 1dl szójaszósz volt...

Kép
nikky
 
 


Gyanixi..
hogy járhat le a szerződésed??határozottat írtál alá???vagy hogy??és nem lehet meghosszabbítatni???mióta dolgoztál ott??azért ezt nagyon nem tartom fernek...

Judithappy
Ha akarsz akár a szülés utáni napon visszamehetsz... :lol:
úgy van ahogy Gyanixi írta csak asszem talán még annyi hogy a gyest is csak akkor igényelheted munka mellett ha 4órás munkát végzel...szóval nem 8at...de ez csak valahogy bennem van..lehet nem így van..

Nika
Gyesen vagy???miért??hogy jöttök ki abból a pénzből??mennyi is ez pontosan..mert csak kbra tudom..30körül???

Kép
nikky
 
 


Sziasztok! :P

Gyanixi lejárt a szerződéset? :shock: Nem semmi,nem korrekt szerintem sem! Hogy lehet?

Nika hogyhogy GYES-t kapsz és nem GYED-et? Abból elég nehezen lehet kijönni gondolom! :roll:

Apjuk mától minden nap egésznapozik 6-19ig,mert egyik kollegájának meghalt a párja tegnap szívinfarktusban! :roll:

Nem voltam,mert apjukkal pihiztünk tegnap! :wink:

Tegnap jó sokat sétáltunk lent,vagy 2 órát,de ebben benne volt a posta,bolt és a gyógyszertár is!
Hát a postán megint felhúztam magam,de nem voltam egyedül. Nem elég,hogy 1 ablak volt csak nyitva a csekkeknek,erre egy pasi jött vagy 40db 1-2Ft-os hengerrel berolnizva,hogy azt is váltani szeretné vagy mit tudom én! :evil: Na hát mindenki örült nagyon neki! Mire ő bevette,meg számolni kezdte,meg valami papirt is kitöltetett a sor már kint állt. Egy nő szólt is már,hogy nem-e lehetne másik ablakot is nyitni,de a sorból egy másik nő nekiesett,hogy hova siet ennyire??? :twisted:
Aztán végül kinyitottak egy ablakot nagy nehezen. Így közel 20 perc után végeztem is.

A gyógyszertárban is felhúztam magam nem is kicsit!
Kiváltottam Gabikának sok doboz tápszert és a szurit. Kérdezi a gyógyszerész csajszi,hogy kérek-e zacsit. Mondom persze,azt megköszönném,mert nehéz lenne így kimennem. Fél perc múlva közli,hogy sajnos csak kis zacsi van,nagy nincs.
Erre mondtam neki,hogy nem baj,akkor 2 tápszert rakjon csak zacsiba,a többit már a honom alá csapom és kiviszem majd. Beletesz 1-et a zacsiba,és akarná a másikat,és nem megy bele. Ekkor már nagyon morgott,és rakta a másik zacsiba a terméket. Amikor a harmadikat zacsikozta,már odavágta úgy nekem,hogy majd szétrepett a doboz. :evil: Mert neki pocsékolni kell a zacsikat most,mert én azt kértem! Elnézést kértem,hogy én csak 2-öt kértem,nem 5-öt! De hát ki se tudnám vinni mondta! Minden egyes darabot odavágott nekem szó szerint,hogy nesze te hülye! Csak úgy zengett minden!!! :evil:
Nem tudom,de,ha több,mint 13.000at otthagytam nem kérhetek annyi zacskót,amennyire szükségem van ?Nem arra vannak,hogy gyógyszert rakjanak bele??? :twisted: Nagyon felhúzott meg is köszöntem a kedves kiszolgálást! A párom vissza is akart menni,de leállítottam,nem kell vitatkozni hülyékkel. Mondta,hogy el is kérhettem volna a panaszkönyvet is ilyen esetben!

Délelőtt meg nem voltam itthon,mert kimentem az Auchanba nyuszira vásárolni és Gabika névnapjára,apjuknak semmit nem kaptam sajnos! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hoztam pár képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


7végén ezt sütöttem :P

Diós piskótatekercs gesztenyekrémmel

Hozzávalók kb. 12 szelethez:
• A tésztához:
• 2 dkg liszt
• 6 dkg darált dió
• 4 tojás
• 8 dkg cukor

• A krémhez:
• 20 dkg gesztenyemassza
• 1/2 dl rum
• 4 dkg cukor
• 2 dl tejszín
Előkészítés: A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lisztet összekeverjük a dióval.

Elkészítés: A tojásokat habosra keverjük, beletesszük a cukrot, és vízfürdőre állítva addig keverjük, amíg a tojás kicsit langyos lesz. Kézi robotgéppel kemény habbá verjük. Óvatosan belekeverjük a diós lisztet, és a sütőlapra kenjük. A sütőben 15-20 percig sütjük. Amikor megsült a tészta, kivesszük. A papírral kihúzzuk az asztalra, 2-3 percet pihentetjük. Ekkor lisztezett deszkára fordítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és feltekerjük, félretesszük. A krémhez összedolgozzuk a gesztenyemasszát a rummal és a cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük, a gesztenyéhez keverjük. Megkenjük vele a piskótát, és feltekerjük. Hagyhatunk kevés krémet, és akkor kívül is bevonjuk a süteményt. Díszítjük, felszeleteljük, és tálaljuk.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ti lemostok mindent,ha leesik a szőnyegre,vagy vhova vmilyen játék? Én nem szoktam már,mert mindenhol mászik szinte.
Anyu szerint meg kellene,mert fertőzést kap! :shock:
Ha lent vagyuk nálunk,és kirepül a járókából vmi,már szalad és mossa is le rögtön. Ez a cumisüvegre is érvényes még akkor is,ha nem érintkezett semmivel! :shock:
Szerintem ez túlzás,szerinte viszont kell!
Ha otthon vagyunk szót fogadok,de itthon másképpen csinálom,mert egy babának nem biztos,hogy az a legjobb,ha minden mindig sterilizálsz szerintem! :roll:

Vmint anyu most ki is van eléggé,mert nem tud itt lenni Gabika szülinapján,kirekesztve érzi magát. Sajnos a mamát már nem lehet hagyni,így ő nem is tud szinte hozzánk eljönni,csak mi megyünk majd főleg. Lent is lesz szülinap,csak neki az a rossz,hogy anyósékkal előbb ünnepelek és nem tud itt lenni! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hát úgy vagyok gyesen hogy nem dolgoztam mielőtt szültem volna ert a postán megszünt a munkám 2004 ben aztán elköltöztem itt nem nagyon találtam munkát munkanélkülin voltam majd elmentem egy tanfolyamra közben lettem terhes és mikor végeztem szeptemberben már nem mentem el sehová dolgozni mert terhesen nagy pocival sehová nem vettek volna fel igy segélyen voltam szülésig. Hát nehezen jövünk ki de ha Gabi dolgozik akkor nagyon jól keres igy engedhetjük meg magunknak csak nem volt neki se nagyon munkája de most úgy néz kis beindul és akkor mi is ráncba tudjuk szedni magunkat:):):):)

27000 körül van a gyes vagyis egy ezressel több de lejön a tb belőle igy családival együtt ami szintén egy ezressel több mint tavaly 38000ft -ot kapok havonta :):):)

Táblát majd teszem csak most nem nagyon van időm de ígérem ma még felteszem :)

nika70
Salgótarján
 
 


Képzeljétek délután beszélgettünk a szomszéd asszonnyal,és nem lesznek szomszédaink mégsem ! HURRÁ!!! :lol:
Biztos emlékeztek,hogy meséltem,hogy láttam,hogy cigány banda itt költözködik és felújítanak. :twisted: Az egyik szomszédunk látta,és szólt a közös képviselőnek,mert ez önkormányzati lakás,és tilos kiadni! A Tulaj feketén akarta ezt csinálni! :evil: De ki lettek rakva! Szép kis banda volt ahogy kinéztek! Jobb is így nélkülük!!! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Most vagyunk pontosan 1 évesek!7:15-kor születtünk egy éve!Isten Éltesse sokáig a lányomat Polonkai Lottit!!!

KépKép
vicuska
 
 


Lotti babának nagyon boldog szülinapot kívánunk:):):):9

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


itt a tábla ha van változás szóljatopk mert az elmúlt napokban nem nagyon tudtam kivárni mire bejön a net igy nem olvastam teljesen még vissza:):):)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Vicuska nagyon boldog szülinapot kívánok én is Lottinak! :P

Kép

Mikor lesz a nagy ünneplés? :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boldog születésnapot Lotti babának!!!:)

Kép

Kép
Kép
judithappy
 
 


Köszönöm szépen a köszöntéseket,de megyek merzt rengeteg a dolgom...hiába,hogy szombaton tartjuk a "nagy"bulit azért mindenki mára is bejelentkezett!
Még tanácsadáson is voltam:8kg70dkg és 76cm.

KépKép
vicuska
 
 


sziasztok.

végre ide is eljutottam.

hiányoztatok ám :wink: :wink:

az apeh szórakozott velünk.és elég nehezen jutottunk dűlőre.majdnem elvették a lakást.aztán kiderült hogy ők voltak a hülyék.

én úgy tudom hogy gyes mellet a gyerek 1 éves kora utánn heti 20 órát lehet dolizni.

én is 38 at kapok össz vissz.szerencse hogy párom jól keres.így meg vagyunk.bár most megint nem kaptam még meg a pénzt.majd talán holnap.és ilyenkor mikor párom északás rohanhatok a postás után hogy adja oda ne csengessen itthol.még szerencse hogy normális postásunk van.

vicuska:

nagyon boldog szülinapot kívánunk Lottinak.

mi Patriknak husvétra és névnapjára egy triciklit akarunk venni.olyat amit tudok tolni.meg néztem ilyen alagutas sátort is a kisszobába neki.majd meglátjuk.

én nem mostam neki soha a játékait.a szőnyeget porszivózom az előszobát meg mosom fel.akkor a kezét is le kéne mosni percenként.

na dobok képeket csak még fel őket tennem.

Kép
Kép
ettike
 
 


Kép
Kép naaaa add ide
Kép
Kép

Kép
Kép
ettike
 
 


boszi: szerintem is tök felesleges mindig mindent fertőtleníteni. Nem árt, ha "kis kosz" is jut a szervezetébe, de komolyan, ez bizonyított tény, ha mindig mindentől óvjuk és agyontisztogatjuk, akkor az immunrendszere nem erősödik!

Munka: nem szemétség, ami a szerződés lejártát illeti, határozott időre szólt és miután lejárt nem köteles hosszabbítani, sőt én esetemben a suli számára nem lett volna értelme, mert nem tudtam nekik dolgozni, miközben itthon szoptatok. Most már tudnék,de most meg leépítés van!

Kép
gyanixi
 
 


ja, boldog szülinapot lottinak!!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok lányok! :wink:

Végre volt itt vmi mozgás! :P

Ettike már nagyon hiányoltalak,de végre írtál pár sort! Patrik nagyon cuki a képeken! Már így sétál mellettetek? :lol:

Gyanixi akkor már tudod hol fogsz dolgozni? :roll:

Én tiszta lázban Gabika szülinapja miatt. Jönnek anyósék+sógornőmék is,egyedül anyuék nem tudnak! :cry: De náluk is lesz ünneplés 16án majd! :P

Megrendeltem Gabikának az első kis kinti tavaszi cipőt.Méret szerint pont 18as még a lába,de 19est vettem inkább.

Ilyen lesz,csak sötétkékben:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Német ismerőseink megvették a mamámnak a kényelmi ágyat,és nemsokára viszik majd le neki. De szegényem most azon izgul,hogy hova lesz rakva,mert a régi ágyától nem akar megválni,és felfordulást sem akar a lakásban. :roll:
Anyu vele alszik 1 szobában,mert éjjel is sokszor ágytálazni kell. :roll:
Múltkor beletették a kerekes székbe,ki lett tolva az előszobába,és már nézte mi nincs a helyén,és neki állt törölgetni! :lol:
Éjjel az álmodtam,hogy tudodt menni,igaz csak mű lábakkal! :cry:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: