A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gyuzsó,
végrevégrevégre :lol:
hogy vagytok???Micu???

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!

Kati! nagyon aranyosak a gyerekeid!!!imádnivalók :D
az gáz ha ilyen rosszindulatú az a kislány a FAnni,mert tényleg valahogy anyukájának kellene rendeznie a szitut, mielőtt mondjuk más leszólná őt is meg a gyerekét is... :? szegény gyereknek akkor így nem sok barátja lesz...de vajon mitől lesz ilyen rosszindulatú egy gyerek??? alapvetően mindegyik olyan aranyos, bújos, barátkozós, érdeklődő, nem??? egyszer Encit lökte fel egy kiscsaj a rendelő várójában, az anyja azt mondta: csak megsimogatta..mondom ti így simogatjátok egymást????erre elszégyellte magát :oops: tele volt a váró. Én alapvetően béketűrő vagyok, de azt nem szeretem ha hülyének néznek, és azt sem ha egyes anyukák tracsiznak és lesz--ják hogy mit csinál a gyerekük...és elvárják hogy más figyeljen oda???aztán megsértődnek ha szólsz...na ilyenkor pulzus 250 :evil:
és bizony kinyitom a számat... mert elsősorban nem a gyerek a hunyó.....nem?
Vendég

Köszi Lányok, Zsu külön. :D
Kati, nagyon szép ez a két lurkó együtt, olyan jó őket nézegetni, az ember lánya kedvet kap egészen... :wink: Na ez a Fanni. Vagyis anyukája, biztos nem hagynám én sem szó nélkül... ÉnBenőkém is tud nagyon agresszívkodni (harap, üt, rúg), de LEGALÁBB leállítom, megfogom a kezét, azt mondom, nem szabad, ez nagyon csúnya. Szóval tétlenül és szó nélkül tűrni. Ha ez a szegény gyerek nem kap visszajelzést a szüleitől, akkor eszébe sem jut(hat), hogy hülyeség, amit tesz. Az sem jó, ha orrba-szájba szidnak egy gyereket, mert az is előfordulhat, hogy épp azért csinálja, mert akkor kap figyelmet. Igyekszem akkor figyelmet szentelni a gyerekemnek, amikor jó. Na hosszú volt.

Nekünk kellett a dokinéni, hogy összekapjuk magunkat. Ma már minden a rendes kerékvágásban haladt, leszámítva persze a fognyűvő manók látogatását, hőemelkedés, de legalább többi ok. Rohamos tempóban javulunk, persze azért rajta lesz gyermeken minden szemem holnap, és akkor ha minden összejön, CSATLAKOZUNK Margitszigeten. Olyan jó, hogy jöttök Linocs és Bori. (Legalább valaki lökdösi utánunk a babakocsit, amíg szaladok a gyerek után. :oops: )
vbea

cukipofa: nagyon helyesek a gyermekeid! Az összebújós kép.... nagyon-nagyon szép!!!
A dokim 4 kg körülinek becsülte a gyermeket... Épp ennyit híztam a terhesség alatt - a többi hozott anyag volt életem korábbi szakaszából :)
linocs

Sziasztok!
Csak röviden tudok jönni, névnaposok, hófordulósok minden jót!

Örülök, hogy Borsa is előkerült, remélem Emma már teljesen jól!

Kati,
Kisjankónak van egy sárga hólapátja, kölcsönadja?

Úgy néz ki, csütörtökön tudunk menni Veletek. Kisjankó is jöhet? Csak mert vele nehézkes haladni, Zsu már tudja.

Ennyire futotta, muszáj mennem még mosogatni, meg sérót rendbe tenni. Jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Halihó...

Mi is mennénk, de hogy tudnám megoldani Dani ebédjét????????
Ő 1 körűl már enne, de ott nem tudom neki megmelegíteni :?

Na mindegy...majd töröm a kis buksim...
De ha lesz bébiszityó akkor lehet megyünk csak Orsival. KisJankózhat :D de akkor sehogy sem fogunk haladni :D :D :D

Fanniról!!!!!
Láttam anyukán, hogy baromi lestrapált...Fanninak van kistesója is.
Nagyon szar lehet neki, hogy ilyen szerencsétlen lánya van.
De tény és való, hogy elég volt belőle ennyi...ha mégegyszer hozzányúl Orsihoz a lapátjával akkor ha tetszik ha nem, ha bunkó vagyok ha nem...fogom a lapátot és ráverek a kezére :?
:oops: :oops: :oops:
Az tuti nem nyúl többet Orsihoz...
A többi gyerekkel a legnagyobb "balhé" az, hogy elveszik egymás homokozóformáját és akkor megy a vita...de asszem ez normális...
Orsi pl baromi érzékeny arra ha elviszik a motorját (ami tele van a matricáival). Na szoktam is szólni, hogy inkább ne vagy csak rövid időre vigyék mert az a gyenge pont. És ezért nem is szólok neki, mert végülis mindenét odaadja csak ezt nem szívesen...

Kép

Kép
cukipofa

húúú, tök jó, egyre gyűlünk a sétára!!!

Kati! Nem tudom, ti milyen gyorsan értek haza, de nekünk 1re már legkésőbb itthon kell lennünk ebédelni és aludni. De ha a szigeten akarod megetetni Danit, szerintem jó megoldás lehet, ha tűzforrón pakolod el a kaját, pont ebédidőre lesz megfelelő hőmérsékletű. Egy barátnőm gyakran csinálja ezt.

Eni! Remélem rendbejön Benő, és ti is tudtok jönni!

Györgyi! Sajnálom, hogy Jázmin taknyos lett! Ha Jázmint félted a levegőzéstől, akkor ne gyertek, de ha a többi gyereket, akkor szerintem nyugodtan! Szabadban szerintem nem fertőznek! Persze nem akarok a többiek nekvében beszélni, ez csak az én véleményem! :oops: Meg hát addig még meg is gyógyulhat!

Kati-Paklincs: hozzátok csak a nagy gyerekeket, nem hiszem, hogy a mieinktől túl gyorsan lehet majd haladni, de az biztos, hogy nem egyirányba... :lol:

Ki jön még???

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Én vagyok ma az első ilyen még sosem volt :D
Úgyhogy gyorsan el is küldöm nehogy valaki beelőzzőn! ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szóval a csütörtököt még nem tudom nekem ugyan az a problémám mint Katinak csak nálunk 12 kor van ebéd és nem tudom hogyan melegítsek.... meg mi tuti késnénk is mert 10re kell doki nénihez mennünk 9 hós kontrollra :(

Képek nagyon tutik Dani-Orsi ölelgetős, Melinda-Eszter alvós Balu a párnával! :D
és Linocs pocak hatalmas!!!!!

Köszi az Emma bókokat tényleg sokat erősödödd ügyesedett mostanában....

Eni!
Örülök hogy javulófélben vagytok! Kérdezted a tejpépet Emmát pl fogja de szerintem ez egyéni dolog....
Boldog 1+1+1 et :D

Kriszta!
Kaka manó odaért? Szorítunk! Pocaklakó hogy van? És a te lelked?

Gabi!
Gólyák remélem már odaértek teljes gőzzel hajtjuk őket felétek!

Adri!
Jók az új képek! ;)

Zsófi!
Léna hogy van, nem hiányolja a szopit? És Te hogy vagy?

Veronikusz!
Remélem róka koma messze jár tőled!

Steffi!
Olvastam..... :roll:

Ancsa???

Györgyi!
Jázminnak jobbulást!

Emese!
Kisjankót is hozd! Akarom hallani az Alföldet ;)

Emmus most pár napja kopp kopp kopp alszik így a táskákkal már nem jutnék Torontóig csak max Pécsig.....

Orsi

borsa

Zsófi most olvasom a kajatippedet és jónak tűnik ;)

Orsi

borsa

Ja és utolsó ígérem!
Andi én egyből felismertem nálatok a szöszke Ádi herceget ;)

Kép

Orsi

borsa

Borsa
Nagyon-nagyon boldog szülinapot
Balázs,Bálint,Andi
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi-szülinap van?! :shock: BOLDOG SZÜLINAPOT, ORSI TŐLÜNK IS!!! Szerencsét hoztál...

...ugyanis megvan életünk legeslegelső ÁTALUDT ÉJSZAKÁJA! :D :D :D Azért nem rossz, 13 hónapos. :shock: Persze nem 12 óráztunk, mert bőven 6h előtt ébredtünk, de éjszaka egy nyössz sem volt. Én azt sem tudom, mikor aludtam utoljára egyben 7 órát. :roll:

Figyelem ma is Benőkét. Orsi, alapesetben nekünk sem árt(ott) a tejpép, csak védőnéni szerint tartózkodjunk a laktóztól, amíg hasmegy. De már tegnap sem hasment. Szóval... :D

Györgyi, szerintem is, ha picit folyik az orra Jázminnak, de jól van, semmi egyéb, akkor nem is igen fertőz.

Kati, 12h-ra én is itthon szeretnék már lenni. :wink:
vbea

Sziasztok, jó reggelt!

Én a v30 Vali vagyok, csak bonyodalom van a belépéssel, ezért regisztráltam újból. Nem jutott eszembe a jelszó, letiltott a sok próbálkozástól, majd kértem jelszóemlékeztetőt, de a régi munkahelyem mail címével vagyok regisztrálva, ahonnan ezek szerint már nem érkeznek meg a levelek. Kértem a rendszeradmin segítségét, de még nem kaptam választ, és hát a mai reggelt nem hagyhatom szó nélkül, ezért vagyok így itt...

Andi beelőzött :D , pedig azért siettem, hogy

Borsa, boldogságosságos boldogságot kívánjak szülinapod alkalmából!!!

Sajnos a holnapi nap nekünk az Ákos dömping miatt nem megfelelő, pedig a délelőtti időpont nagyon csábító! Azért ne felejtsétek otthon a fényképezőt lécccci!

Igen, mi voltunk Andiéknál, és nagyon jól éreztük magunkat a mini cyber csajszi randin! Hamarosan csalogatok elő képeket én is a fényképezőből.

Rohanok, mert szólít a fiatalúr... Szép napot mindenkinek!

hali, vali
valli

Eni, jaaaj de jó! Örülök az átaludt éjszakának, csak így tovább!
Lehet, ám, hogy hozzánk jöttek az álommanók, mert nekünk ma elég ébredős esténk volt.
Te is beelőztél! :D
valli

ENi,
szuper!!!!
Benő ügyi vagy!!!!Csak így tovább :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Köszi csajok!
Én meg elfelejtettem mondani, hogy Ádám és Balu, hogy megismertem ám őket ketten... :oops: Vali/Andi, közel laktok egymáshoz?

Azért nagyon elkiabálni nem akarom, hisz az egy alkalom nem rendszer, de nekem már ez is AJÁNDÉK. :D
vbea

Csajok, rotajárvány van, most már Bp-en is. :(
vbea

Lányok köszönöm :D Nagyon kedvesek vagytok!

Eni gratulálok! Ez tudom milyen nagyo szó, csak így tovább!

A vicces a dologban hogy 23 éve én is a Kútvölgyi kórház 5. osztályán születtem! Köszönöm szépen a Mamámnak! :D

Orsi

borsa

Borsa
A sok kipihent anyuka megelőzött, de ezúton kívánok nagyon boldog születésnapot!!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni, simán lehet, hogy oda is elért a vírus. :(

Nem lakunk nagyon közel, kb 25 perc autóval, de a XVIII. ker Pest azon a végén van, amerre mi lakunk.
valli

Borsa,
23. év :shock: :shock: de fiatal vagy........

Borsika?Linocs??Veronikusz??Gabi??és a többiek???

emano/Andi
KépKép
emano

és a tegnapi randiról...

Kép

Kép jaj, ha nekem ikreim lennének... :lol:
valli

Vali
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi, ha írtál privit, küldd el ide is kérlek! Köszi
valli

Andi, Vali
Nagyon jók a képek. Biztos jót játszottak! :D
Én mindig ikrekre vágytam, de már nem bánom, hogy nincs.

Veronikusz
Hogy vagy? Mi van veletek?

Eni
Remélem, nem rotavírus! :oops:

Én biztos nem megyek veletek sétálni, szeretném az udvarunkat bababiztossá tenni. Van egy kis tavunk, amit kicsit át kell alakítani és körbekeríteni, de ha kész lesz minden, szeretettel várunk benneteket! :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Csak a többiektől látom, de én is hadd csatlakozzam:
Borsa, sok-sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!!!

Újból a rotavírusról volt szó a híradóban: vigyázzatok a gyerekekre!!!

Amúgy nekem sikerült összeszednem valami megfázás-félét: fáj a torkom, folyik az orrom - brrrrrrrrrrr - úgyhogy megy az oscillococconum, a homeogne9, méz, kínai olaj, tea... Szóval, ha ez nem múlik holnapra, akkor nem megyek sétálni, nem akarok ilyen "kedves" ajándékot vinni nektek...
linocs

Ákosnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Orsi!
Boldogságos szülinapot!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi-Vali!
Tényleg édesek együtt, persze én is felismertem őket.

MSE!
Ti is jöttök holnap? Hát ez tök jó! Férjed is jön? Az enyém igen :lol:

Többieknek is örülök persze, Kati, Orsi bizti van megoldás!

Eni!
Hú nagy-nagy gratula! Tud ez a kicsi fiú! :lol: Jöttök?!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Adri, én is megmerevedtem egy percre, amikor a rotáról volt szó. De be kell látnom, hogy ez a hasmenés már abszolút múlóban, és jajnemakarok naturális lenni, de nem "beteghasmenés" volt. Hőemelkedés van, de az is vándorol, szó sincs magas lázról, kiszáradásveszélyről meg pláne. Na meg ott jön az a sok fog, szóval mi más?! :roll: Óh tavacska, deszép.

Ikrek. A jómúltkor láttam a viasaton egy műsort. Házaspár elvileg meddő. Született egy kislány, majd egy év múlva négyesikrek, újabb egy év múlva hármasikrek. És még akarnak. :shock: Viszont elfelejtettem minden gondomat, amikor őket néztem. :wink:

Szóval Steffi, megyünk. :wink: Ha szakad a hó, vagy tornádó lesz, vagy ilyesmi, csak akkor nem. :D
vbea

Eni!!!
Hurrrááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Rotavírus :( Ez engem azért aggaszt, mert a házban sok anyuka nem nagon figyel, hogy kir mit aggazst rá. Én meg már későn tudom meg, hogy beteg-volt, vagy még mindig az. N amjad ma figyelmeztetem őket. Most már napi 2x is udvari hancúr van a fiúk együtt motorznak, ökörködnek, tök jó :)

Holnapi séta, mi sem arra fogun menni, amerre ti, hiszen van egy motoros Benedekem :D DE MEGYÜNK? gyertek Orsi, Kisjankó!

mtunde

Tünde,
csomi???megérkezett???

emano/Andi
KépKép
emano

Tegnap este már nem tudtunk jönni.. egyébirányú kötelezettségek, úgymint György Miklós Őfelsége.. :lol:

Orsi,
sok boldogságot kívánunk Neked!!
a füled meg jól megrángatjuk délután!!!

Eni,
gratula Benőnek és nektek is az átalutt éjszakához!!!!!!
nagyon ügyik vagytok Mindhárman!!!
jesszus, micsoda sztori... azért én 8 gyerektől picit megijednék!!

Györgyi,
gyógymanók elküldve Hozzátok takonykór-mentesítésre!! láttunk tegnap a késő esti híradóban! :wink:

Vali, Andi,
milyen szép ikerfiúk!! és hogy hasonlítanak a mamájukra!!! :lol:

Linocs,
gyógyulgass gyorsan!! pihi ezerrel!!!

Adri,
jók az új vonalzó-fotók!! ügyi vagy!!!
kis tavacska.. :lol:

Veronikusz, Ancsa???

KépKép
Kép
gyuzso

Benőnek tuti 1+1+1-es vonalzója van!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Melindának boldog boldog hófordulót!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Tavaly ilyen volt.
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggelt!

Mi megint csak 9kor ébredtünk :oops:
Holnap ébresztem őket, hogy időben el tudjunk indúlni... :?

Borsa!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon boldog boldogot!!!!!!!!!
23????? Tényleg fiatal vagy...melletted öregnek érzem magam...

Eni!
Nagyon ügyik vagytok...remélem mostmár szokás lesz nálatok az átalvás...
Én is láttam a műsort...az egy dolog, hogy ennyi gyerek van, de hogy mennyi idősek!!!!!! Csúcs!!!!!
A kislány oviskorú lehet...az első 4es ikerpár még nem tud járni csak négykézláb közlekednek...a második eresztés meg még icipici...és ott ugye meghal az egyik baba, mert ő is 4en voltak...és milyen szépen eltemették!!!!!!!!!!!!

Végülis úgy csinálom, hogy mielött elindulunk elötte benyomok Daninak egy krémturót és viszek kiflit :wink: tuti ami tuti alapon...Orsi biztos megeszi ha más nem :D

Gyuzsó!Micunak két neve van????? Vagy György a vezetékneve?????
És kitől örökölte a nevét???? Ilyen szép régi nevet már csak ritkán kapnak a gyerkőcök...sajna...
Férjeméknél mindenki Lajos....de én nem akartam mégegyet...tiltakoztam!!!!!! Így most Bencs Dániel Lajos.
Én úgy akartam, hogy Bencs Lajos Dániel (sztem így jobban hangzik), de a férjem rosszul mondta a csecsemősnek és így maradt :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Adri
jujjjj,ez nagyon szép :lol:

Nekünk is 2nevünk van:Szabó Balázs Gergő :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!!!!

Borsa!!!Isten éltessen nagyon sokáig boldogságban és jó egészségben!!
(Úristen de fiatal vagy :oops: )
Kép
Vendég

Adri! de szééééééép!!! na sikerült nagy képet felraknod!!!ügyi vagy!! és jók nagyon a vonalzók!!!
Vendég

Kati,
igen, az édesapa György vezetéknevű :lol:
de először úszáson is Gyurizták :lol: :lol:
én dédimet hívták Miklósnak, édesapám második neve, de tetszett, így kapta
első 5 napban díjmentesen változtatható a név, úgy tudom.. :roll:

Adri,
szép a tavatok!! kacsák nincsenek?? :lol:

gabi,
küldjük a gólyát, itt nincs dolga!! :lol: :lol:
de azért rakjál ki az ablakpárkányra néhány béka-komát! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Eni!!! de jó!!! nagyon örülök hogy átaludtátok az éccakát :D :D lehet hogy Beni is rájön milyen jó dolog a durmolás :D :D :D

Borsa! várom a gólyádat :D :D nem'tom ideér-e?
De köszönöm neked előre is.. :D :D

Vali! akkor úgy jártál mint én a múltkor a belépéssel, nekem is van másik nevem itt a fórumon... :D írtam privit igen, de elküldtem akkor VAlli -ra is!! :D :D remélem odaért....
Ákosnak boldog névnapot kívánok!!!
Vendég

Gyuzso! kint brekegnek az ablakban ,velem együtt :D :D :D
Kép
Vendég

Gyuzsó
Kacsa sajna nincs(csak 2 kutya+1macska), de kecskénk volt, csak mindent lerágtak.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gyuzsó
Három éve volt.
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gyuzso!
Nekünk György Ádám van a "rokonságban"...zongoraművész...véletlenűl nem rokonok?????? :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Borsa!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!

mi megvagyunk, de nem túl fényesen. Kata vasárnap estére elkezdett köhögni, most már alig van hangja. Hétfő óta lázas. Tegnap DU szerintem félre is beszélt. :cry: :oops: A kúp beadása ... hát szóval ... nem egyszerű, de mikor már én is sírtam, megengedte és még ő vígasztalt. Szofi éjjel 4-5x, Kata 7-8x kelt. Köszönjük jól vagyunk. Szofi jól van. Tegnap volt bölcsiben is DE, de levakarhatatlan a két lány egymásról. Remélem nem kapja el!!! Nem egyszerű. DU. viszem Katát dokihoz. Szegénynek a jobb szeme tisza véreres. :cry: Most épp Hófehérkét néznek. Itatom ezerrel. Nem is sorolom fel, hogy mennyi mindent adok neki, hogy kilábaljon. Most már jó lenne egy kis nyugi. Nekem az árnika krém elmulasztotta a fájdalmat a kezemen, de a pukli még ott van. Róka koma még mindig itt, bár azt kívánom, hogy gyakrabban jöjjön, mert sokszor csak szenvedek, de nem tudok megkönnyebbülni. Hát ez van. Majd jövök ha tudok.

addig is mindenkinek jó egészséget!!! vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kösziiii.
Gyermek koránkelésének meglett az eredménye, ismét lefejelte az etetőszéket. :lol: Nem tudom, van-e az egészhez valami köze annak, hogy egy órával ezelőtt megcsócsált egy teafiltert, amire az van írva; "guten abend". :shock: Nagyon rá van kattanva Benőke mostanában a füvekre. :D

Adri, a tó gyönyörű, a kecskék fenomenálisak (voltak). :wink:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: