Itt vagyok.... Huhh.... Nagyon mozgalmas napunk volt, mőst ültem le először.
Az összes baba gyömöszölnivaló kis drágaság!!!!!!!!
lmóni! Cica annyira szép. Nekem Ő olyan angyali szépségű. És négykézlábazik.... Az iggen!
És majdnem felállt?
Képzeld, ma licitáltam egy piros aprókockás kis kabátra. Megadtam egy maximumot, és jól túllicitáltak. Az eladó jól járt, mert 650 Ft helyett 2400 Ft-ért vitték el.
Nem baj, van szép kék kabink.
Viranka! Jobbulást a Zuradnak!!!!!! +++++++++
Rég raktam képet Zsófiról? Én meg mindig visszafogom magam, hogy ne tegyek fel - szerintem - túl sok képet.
Regi! Tényleg nagyon klassz a katicás etetőszék! És Szeli mennyire ügyesen fogja a cumisüveget....
Juba! Szépek voltatok az esküvőn! Az a lila kosztüm meg nagyon csinos! It is látszik, hogy Bertus tiszta Anyja!
Kaqk! Nálunk új rendszer van, amit Zsofka alakított ki. Ugye Emmácskával azonos volt az ütemezés.
f7-7-kor eszik, majd 4 óra múlva jön a következő szopi. Utána az evések kb. 3,5 óránként vannak. Kivéve az utolsó, mert bár mi van, f8-kor fürcsi, n9-ig alszik.
És ami a változás még, az első alvása 1 óra (30 perc helyett), majd alszik 2x30 percet, és a két utolsó szopi között nem alszik.
Én meg főzök, háztartás, stb....
Csoda, hogy alig jutok ide?
Anitja! Nolka milyen elégedetten kuksol ki a babakocsiból! Ügyesen vásároltál!
Anikó! Lehet, hogy én sem veszek új babakocsit. Ami van, azzal csak az a bajom, hogy nehéz. A másik meg nem bolygós, de hát meg lehet szokni.
Apa is azt mondta, minek újat venni.
Minitali: Zsófinak meg sem merem mutatni a képeket! Óvom a csalódástól!

(

)
Timi26! Hogy vagytok? Milyen sok csecsemőbetegség van, amit (remélhetőleg) kinőnek. Zsófi is a szemével, VikDan ezzel az asztmás betegséggel, bőrérzékenység...
+++++++++++++++++++
Zsófi ma pár pillanatra négykézlábra állt. Persze a meztelenkedés közben. Annyira édes, ahogy nyög ezerrel, hogy felnyomja magát.
Amúgy ma teljesen "bepörgött". Meztelenül - persze - körbe forgott az ágyon hasról hátra, meg hasra, meg hátra... így haladt.
És áttörés mutatkozik, ugyanis a sütőtökös csirke bábikaját felturbóztam párolt almával. Nem rajongott érte, de nem is akarta kiköpni, és az arca sem torzult. LEgalább 6 kanállal evett.
Fognak menni ezek a zőccségek.
Képzeljétek, anyukám ma mondta, hogy 9 hónaposan bilibe kakiltam, és mindig szóltam, ha kellett.