A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpóka nekem is kicsit gondot okozott kivenni a képet, de aztán sikerült :D

Kép Kép
szõlõ

Azt meg majd a babó eldönti, hason szeret-e feküdni, vagy háton...Tomi pl. addig üvöltött, amíg hasra nem fektettem..akkor vége volt minden bajának. de háton az istennek sem aludt el...már a kórházban. Szóval, nekem nem sok választásom volt... :D

Könyvek: ugyanaz, mint az okos "szaklapok", vagy a védőnő, vagy a rengeteg anyai tanács...olvasd el, hallgasd meg, aztán dönts saját (és a babó) belátása szerint...de válassz ki vkit, legyen egy olyan anyuci, akinek a véleményére nagyon adsz. és mellé az ösztönök, nem lesz baj. Tominál még a pelenkázást sem mutatta meg senki, nemhogy a köldökápolást, de ment, mint akarikacsapás. A fürdéstől sem féltem, tudtam, senki sem fogja helyettem megcsinálni, abszolút nem paráztam... :D

Kép
babyteve2

Jelentem végigolvastam azt a kb. 15 oldalt, amivel lemaradásban voltam. Most sem tudom megígérni, hogy mindenre reagálni fogok, mert képtelenség, de azért próbálkozom.

Ami még eszembe jut: láttam nagyon sok szép fotót. Téjé nagyon helyesek és boldogok vagytok a képeken, gratulálok! Kata, Csöppke, Szibi csini pocik! Milyen bálna?????????? Mamacka: zsinórrágós kép cuki, lakás és poci szépen alakul és nagyon ügyes a kislegény, hogy megfordult. Emma babája is nagyon édes. Gumimaci! Helyes a legényke, kétség nem férhet a neméhez. Nyugi, senki nem áll rosszul, mert szerintem nem kiságyakban, babakocsikban mérhető, hogy mindent megadunk-e a babánknak. Biztos vagyok benne, hogy az igazán fontos dolgokat a te picurod is megkapja. Szöszi nálam a fekete-fehér pocakfotód a nyerő. A profi pocakfotósnak nagyon össze kell szednie magát, ha jobb képeket akar csinálni, mint a párod. Magika, szuper napotok lehetett az állatkertben, gyönyörű idő volt. Én két hete voltam a keresztlányommal, hihetetlenül élvezte. Zorróné, szuper lett a Beni sarok. Ja, és nagyon jó babaszekereket is láttam néhányat.

Recepteket köszönettel lementettem, egyszer ki is próbálom, de most diéta mellett nem megy, hogy a férjemnek elkészítsem én meg nézzem ahogy megeszi. Ételfotók?! Diétázó sortársaim nevében is mondhatom irgum burgum mindenkinek, aki ilyeneket felrakott. Ez kínzás.

Reágálások: Sajnálom, ha valaki mellőzve v. megbántva érzi magát. Szerintem ilyesmi senkinek nem célja ezen a fórumon, egyszerűen csak nagyon sokan vagyunk és sokat is írunk. Ráadásul így a vége felé már mindenkinek van valami nyűge, és érthető módon mindenki inkább azt tartja számon, akinek hasonlóak a próblémái. Én is előbb veszem észre, ha az ikresek nem jelentkeznek, és sokkal jobban számon tartom diétázó sorstársaim aktuális vizsgálatait, de ez nem azt jelenti, hogy a többiek sorsa nem érdekel. Én első babáimat várom így egy csomó kérdéshez tapasztalat hiányában sem tudok hozzászólni, ilyenkor azért hadd ne kelljen már mindig leírnom, hogy én ezt sajnos nem tudom, csak azért, hogy ne maradjon válasz nélkül a kérdés. Bár nem tagadom jól esett, hogy Babyteve tegnap már hiányolt, de én soha nem vettem magamra, ha senki nem keresett vagy nem kaptam választ a kérdéseimre. Úgy tekintettem, hogy más sem tudja v. nem volt ideje foglalkozni velem, kész. Ha meg mindenki reagálna a fényképeimre én azt már nem is érezném őszintének. Én korábban jártam olyan fórumon itt a Babaneten, ahol mindenki mindent számontartott, rákérdezett, megdícsért. Én szörnyűnek találtam azt a kötelező jópofizást. Szerintem itt pont jól működnek a dolgok, de ez legyen csak egy vélemény a sok közül.

Babyteve! Sajnálom, hogy ilyen rossz a közérzeted. A hányás nálam is gyakrabban fordul elő mostanság. De legalább nem kell feküdnöm.

Virág! Remélem néhány napon belül újra köztünk.

Mezsó! Nagyon ügyi vagy. Szerintem simán megúszod az inzulint. És különben is már csak néhány hét és utána úgyis mindannyiunkat elmúlik a terhességi cukra és mi is gyárthatjuk a keksztekercset és társait. Én így tervezem. :D :D

Kiscica! Örülök, hogy nincs komolyabb gond.

Örömmel olvasom, hogy lassan mindenki leteszi a lantot a munkahelyén.

Spock doktor könyve nagyon jó, nekem is megvan.

Köldökzsinórvér: Mi nem vetetjük le. Én is úgy tudom, hogy elég vitatottak a kutatási eredmények és amire jelenleg jó azt már másképp is meg fogják tudni oldani. Ezzel együtt azt gondolom, ha ez valakit megnyugtat és pénze is van rá annak mindenképpen hasznos. Szerintem ez is olyan kérdés, mint a légzésfigyelő.

Fülbevaló: Mirának lesz, én már a kórházban szeretném berakatni. Meg is vettem. Én úgy tudom, hogy az arannyal nincs baj. Egy dologra hívták fel a figyelmemet, hogy először ne fehérarany legyen, mert az állítólag jobban allergizálhat. Igaz, nem igaz, nem tudom, de én sárgát választottam.

Na most jól megkapjátok, teleírtam az oldalt és még nem fejeztem be, sőt fotóim is vannak. És ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek. :wink:

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Nem olvastam most vissza mert most jöttem, és megyek is dolgozni :( Csak azt akartam mondani, hogy voltam uh-n, minden oké, BPD 81 mm, FL: 60 mm, AC: 274

Becsült súly: 1820 g, kor: 31+2

És ami a lényeg: FEJVÉGŰ :) Sejtettem én hogy befordult, de olyan jó hogy tuti :) És be is van illeszkedve, azért fájok ott lent nagyon....

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt! :)

Benettke! Szerintem nincs csúnya babakocsi, én eddig is minden babajárgányt megnéztem az utcán is, mielőtt babát vártam. Mert tudtam, hogy ott egy pici emberke fekszik. Nagy a választék, nekem az óriáskerekesek jönnek be, de szerintem a tietek is szép. :)

Szőlő! A szemed miatt előre ne aggódj. Egyébként mikor mész a szemorvoshoz?

Tündéri kislány Csenge! :D

Mamacka! Köszi a pizza receptet, elmentettem.
Egész éjjel forgolódtam, ittam, mint egy kacsa, úgy belaktam pizzával. :D

Mary! Szépen haladtok a házzal. És örülök, hogy anyukádnak ismét nyugis pillanatai vannak.
Azért óvatosan pakolgass, vigyázz magatokra!

Pumpóka! Bocsi, de nem látom Zsófit a képen. :oops: Biztos nem ébredtem még fel.
De örülök, hogy minden rendben van vele. :)

Szofi! Köszönöm.

Zsuzsófi! Örülök a jó híreknek! :)

A betegeknek, diétázóknak és a még dolgozóknak kitartást!

Nekünk Fenwick könyvünk van. Ajándékba kaptam és nagyon örülök neki. Szoktam olvasgatni azt is és a Kismama magazint is. Tavaly vettem a többi ilyen lapot is, de túl sokba került, így kiválasztottam a Kismamát, ez tűnt a legjobbnak. Nem azt mondom, hogy majd a könyvet vagy a folyóiratot fogom lapozgatni a karomon a bébivel mielőtt pl. a fürdetést vagy a pelenkázást elkezdem, de azért szerintem nem árt tájékozódni. Most lesz először egy kisbaba teljes egészében a mi felelősségünkre bízva. Meghallgatom a sok okos tanácsot az öregebbektől, a fiatalabbaktól, a szakemberektől, elolvasom amit írnak és ezek alapján a megérzéseimre fogok hallgatni. Szerintem jobb több forrásból is tájékozódni. Ez nem árthat.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Képünk: messziről talán egyértelmübb hirtelen... jobbra a feje, a keze ökölben a szájánál... szal jobbról az első krumpli az orra, a második nagyobb gumó a keze, a többit nemtom, de ha sikerül kisilabizálni, tök olyan, mint egy 4D-s kép, csak fekete-fehérben... legalábbis a pofija...

Zsu!
Szép nagy a ti babátok is! A miénkhez képest legalábbis... :roll:

Ezekkel a könyvekkel csak az a bajom, hogy sok olyan anyukával találkoztam, akik olvasták és totál ki voltak borulva, ha az ő gyerekük valamit máshogy csinált, mint a könyvben leirt "etalon"... szal én nem értek egyet egyébként sem Spock nézeteivel (volt szerencsém beleolvasni könyvébe)... úgyhogy erről ezért nem nyitok beszélgetést!

Lituka! Merre vagy????
Vendég

Szőlő! 5:24-kor írni + dolgozol???????? Nyugi és tessék kicsit többet pihenni.

Emi! Ezt komolyan gondolta a főnököd? Naná, hogy nincs kedved már tovább dolgozni.

Kamilla! Szerintem érdemes konkrétan rákérdezni a dokinál. Én is féltem tőle, hogy ciki lesz, de megkérdeztem. Megmondta a konkrét összeget, hogy ennyit szokott kapni szülésért és még hozzá is tette, hogy egy szülésért, nem gyerekenként. Nekem jobb így, mert egyébként én is ennyit gondoltam, de legalább nem kell azon agyalnom, hogy jól gondoltam-e.

Mary! A 3 kg tényleg sok. Szerintem beszélj legalább a védőnőddel.

Pumpóka! Én egy pufók kis arcocskát vélek felfedezni profilból és közben nagyon megy az ökölgyömöszkölés a szájába. Jól látom? Nagyon cuki.

Zsuszófi! Csupa jó hír, szép méretek.

Rólunk: Jó kis zsufi napokon vagyunk túl. Hirtelen rámtört, hogy még gyorsan mindent elintézek, amihez ki kell mozdulni otthonról. Csütörtökön nőgyogyi, pénteken fél nap a háziorvosnál, fél nap a pajzsmirigy dokinál, szombat babalátogatás a hugoméknál, vasárnap Léghajó1 (tanfolyam a csecsemő betegségekről, balesetekről, újraélesztésről). Kicsit elszámoltam magam, sok volt ez már a 33. héten, úgyhogy tegnap csak szuszogtam egész nap. A dokinál szerencsére jó hírek. Gyerekek cáfolnak minden szakirodalmat. Méghogy ikrek nem tudnak megfordulni a 30. hét után. Az én drágáim mindketten visszafordultak fejvégűbe, pedig a 30. héten még farosok voltak. Remélem ezzel be is fejezték a forgolódást. Amitől egy kicsit megriadtam, hogy elég nagyok. Állítólag ilyenkor az ikrek már kisebbek szoktak lenni, mint az ugyanennyi idős egyes babák. Hát ők nem. Teljesen egyformák és külön-külön is megfeleltek egy 32 hetes egyes terhességnek. Kb. 4,5 kg a két gyerkőc, már nehéz cipelni őket.

Hugom kislánya nagyon tündéri. Egész más volt most látni egy kis csecsemőt, hogy már nemsokára a mieink is itt lesznek.

Ez a kérek enni, de azonnal arckifejezés:
Kép

Ez pedig a kaptam enni, köszi:
Kép

Kép

Kép
szofi74

Az igen, szép méretesek a babók!Külön-külön mennyi a súlyuk? Látod, hogy meg tudnak fordulni, csak meg kell velük beszélni :D
A Léghajó nem most vasárnap volt? (Én 24-re írtam be... :shock: Majd mesélj, mi volt!)
Bébi aranyos... :D

Kép
babyteve2

Na sziasztok!

Pumpi itt vagyok :D de jó legalább valaki hiányol :D
Annyira enrgikus vagyok és annyi dolgom itt a jó időben meg én fózök a héten hogy inkább csak olvasni volt időm..
Priviben is jeletkezem nemsoká…csak most is rohanok tovább…

Kész vagyok a ebéddel végre..májas gombás rizottó és tiramisu :D

Na én sem tudok mindig mindenkinek reagálni még igy sem hogy wordben irom meg a mondandóm és közben szépen haladok lefelé…

Kamilla : én tudom hogy hogy gondoltad..meg is értelek..sztem jó dolog aki leveteti..sőt nem csak a leukémiéra de azt is valljuk be hogy arányában nem is sok betegségre használhatjuk fel még egyenlőre.,ráadásul az erre vonatkozó magyar jogszabályok is kicsit homályosak..teljesen kiképztem magam belőle mert nagyon agyaltunk rajta..
Csak egyszerüen énis sok kérdésre nem kaptam választ..és a hematologusom sem erősitett meg igy nem vállaltuk be mert nincs meg rá egyben a pénzünk..részletekben nem akartam.
Meglenne rá a pénz akkor biztosan még igy is bevállaltuk volna hisz neked biztos megnyugtató lesz hogy ha baj van ,van mihez nyulni.
És sztem ez pont olyan dolog amiért senki nem szól meg senkit..se azt aki leveteti se azt aki nem..

Csenge nagyon édes..:D

Nem is tudom ki irta..én holnap lépek a 30. hétbe..de mégsem akarja kirugdalni a pocakom..pedig azt mondták hogy ugy lesz  mozog..de épphogy megérzem..olyan kis édesen simogat csak :D

Csöppke..ekkora pocit…te atyaég..:D nekem sehol sincs a tiédhez képest..

Amugy a hizásról..én multkor egy hónap alatt 4 kgt hiztam…de tudom hogy sokat is ettem akkor…minden eredményem tökéletes igy csak óriási leszidást kaptam..csak kicsit tulzásba ettem magam..amugy átlagosan 2kg jön rám havonta..nem direkt volt és nem is gondoltam volna hogy 4 kg rám jön..
De én betudom a sok hizást annak (az első 3 havira gondolok) is hogy nem cigizek ugye már még jó hogy pont terhesség elött tettem le..és amiatt is többet ettem első időkben és abszolút nem voltam hányós..az első 3 hónapot is végigzabáltam :D

Ja és furcsa…nekem is a 3. harmad eddig a legjobb..tele vagyok energiával..napok ota én fózök..kirándulunk..sétálok..minden nap reggel 8kor kelek..és még fáradt sem vagyok..csak az éjszakák durvák…

Gyereknevelési könyvek..nekem a suttogó tikai 1 és 3. van meg…de csak tapasztalatgyűjtésnek olvasom..tisztában vagyok vele hogy minden gyerek más..és nem bizti hogy megfelel e könyvek sztereotipiájának.
Jah…nekem jár mindkét kismama ujság..elolvasom azt ennyi..nem pánikolok hogy nálam vmi nem ugy van :D
Valamint megvan a az a 9 hónap című is…nekem az nagyon sokat segít..
De pl a Suttogót sokan nagyon le is hordják..pl..szoptatás témában stb..
Én sem abból fogom nevelni..itt van nekem az Anyukám :D
meg az anyai ösztöneim :D :D

ja Pumpi :D énis egy pillanatra nem értettem az UH képet..de már minden megvilágosodott :D
Vendég

sziasztok,

gyors bekukk.

Nekem sajnos most kezdenek fogyni a tartalékaim. Érzem, hogy egyre nehezebb és lassabb vagyok :( A képeken látható édes kicsi Csenge ugyanis egy energiabomba. Teljesen lefáraszt (mondjuk ez a dolga)

Nem tudom, hogy a még dolgozó lányok hogy bírják!!! Holnap megyek fogorvoshoz :( :(

Kép
Kép
mango.

Pumpóka! A magyarázatod alapján ismét megnéztem a képet és már be tudom azonosítani a testrészeit. :D Bár, a vonalzódon lévő képet még mindig jobban látom. :D Nagyon aranyos.

Szofi! Tündéri a hugod kislánya! :D Főleg a második képen, nagyon édes! Jó egészséget kívánok nekik! A nevét meg szabad kérdezni?
És örülök, hogy a babáid befordultak. Ekkora súlyt azért tényleg nem lehet már könnyű cipelni. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Benettke te arra a gumipárnára vagy mire gondoltál, amit az aranyeresek is használnak? :)

Gyereknevelős könyvek jól jönnek, ha egyszerűen nem tudod,h. mit kell csinálni a gyerekkel/gyerekekkel. Nem kell szó szerint követni, amit írnak, de legalább egy irányvonalat adnak, h. mit kellene csinálni. Nekem pl. a sírással voltak gondjaim, mert bele se gondoltam, h. pl. azért is sírhat egy gyerek, mert fázik, melege van, álmos, túl sok inger éri, éhes, szomjas, stb. és ezekben a könyvekben legalább le volt írva egy csomó tök egyszerű dolog, amire az ember agya a heti 6 óra alvás után nem gondol...

Lituka egy kis tiramisut, ha lennél kedves......

Szofi, olyan jó,h. ilyen ügyesek a babóid! Szépen gyarapodnak és még meg is fordultak!!

Fülbevaló
Csengének még nincs lyuk a fülében, viszont fülbevalója van már vagy 3 pár.. Így is jó kis husikás a fülcimpája, ráér később kinyújtani :) Amúgy semmi bajom a fülbevalóval, cuki a kislányokon, csak mi még valahogy nem akartuk

Köldökzsinórvér hát most még pont erre nincs pénzünk..

Kép
Kép
mango.

[quote="benettke"][ írta:benettkeb]Csöppke!

Poci szép, bagettet meg megkívántam. Sztem 7végén megsütöm, látom a blogodon van még pár kenyér reci, azokat nagyon szeretem kipróbálni :P bár én általában az ilyeneket a kenyérsütőben sütöm...más ízű lesz, ha nem ott?

Sziasztok, szép napot :)

benettke, nekem 1 hónapja van meg a gépem, azóta majd minden nap sütök valamit. :lol: Eleinte a sütést is a gépben csináltam, de aztán kipróbáltam hogy csak a dagasztás-kelesztés megy ott, a sütés már a rendes sütőben. És teljesen már ízű szerintem. A héja is ropogósabb, és csak annyival macerásabb hogy meg kell formáznod. :)

Köszönöm mindenkinek a poccdícséretet. :oops: :)

kalrka, én is csináltam már ilyen pzzás csigát, húdefinom :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="mezsó"]L írta:mezsóányok!!

Ez nem ér...feljöttem visszaolvasni,mert az uram most ment dolgozni,végigolvastam mindenkit,de törölték az agyamat... :evil: :evil:
Mamacka,magika,csöppke: ez nem fer a diétázókkal szemben hogy ilyen képeket tesztek fel ide!!!!Ez egy "szíven szúrás"volt számomra!!!A pizzát imádom,a keksz tekercs a kedvencem ugyancsak,és a kuglóf se nézett ki rosszul....Mégegyszer ennyi képet találok finomabnál finomabb kajákról komolyan mondom nem jövök egy darabig...így nagyon rossz hogy nem ehetek ilyet de mégis szembetalálkozok a szebbnél szebb képekkel... :( :( :( :(

Ne haragudj, erre tényleg nem gondoltam. :? Többet nem teszek fel, bocsi :oops: :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="kamilla306"]J írta:kamilla306ó reggelt!

Na sikerült mindent visszaolvasni.

Látom a köldökzsinórvér levétellel majdnemhogy egyedül maradtam. Na mindegy. Nem szeretnék belemenni ilyen vitákba, hogy mire jó, meg, hogy fejlődik az orvostudomány stb-stb, mert tény és való, hogy nem sokan engedhetik meg maguknak, de azért az túlzás, hogy csak a leukémiára jó.

Nem maradtál egyedül, én is írtam hogy valószínűleg levetetjük, de még futok pár kört az ügyben. :wink:

Hogy több pénzt illik e adni ikerszülésért? Passz. Talán igen, nem tudom. Na most jó sokat segítettem :oops:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ollem, örülök hogy megjavult anyukád :)A 3 kiló hízás hirtelen tényleg sok. Ha tudsz mérj vérnyomást. Pisit szokott nézni a védőnőd fehérjeügyileg?

Zsuzsófi, szép nagy már a bébid! :D És hogy fejvédű, tökjó! Reméljük így marad :)

mango lánya gyönyörű :) Elhiszem hogy nem könnyű mellette, Dominó is fullon pörög pár napja, alig győzöm :lol:

szofi, de gyönyörű ez a picúr :D Hú csajok, én tök kíváncsi vagyok már hogy kié lesz az első topicbaba :D Én majdnem a sor legévégn kullogok, úgyhogy mire kis Batyu megszületik itt már majd 2 hós gyerkőcök is lesznek :lol:

Mentem ablakpucc, szép napot! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

csöppke: áhh hát semmi baj a kuglófos képért :) én is bocsi hogy így szóvátettem,no de hajnalok hajnalán kissé érzékenyen érintett pláne üres hassal a sok ínycsiklandozó kép... :roll: Aztán úgy sikerült megnyugodnom,hogy hamar eszembe jutottak diétázó topiktársaim/téjé,szofi,nici és bocsi ha még valakit kihagytam :oops: /és nyugtáztam hogy ezek a képek nem csak nekem fognak rosszul esni,hanem nekik is. :roll: szóval nem gond... :roll:

szofi: örülök hogy jól vannak a babóid. :) Amit írtál,hogy külön külön is megfelelnek egy 32hetes baba méreteinek... :shock: :shock: hát csak gratulálni tudok hozzá!! :wink: Ikrek esetén ez nagy szó!!Lehet hogy egy kicsit neked is a cukrod tuningolja őket,mint az én picikémet is??Jajj már kíváncsi vagyok nagyon hogy mi a helyzet a pocilakómmal...csütörtökön megyek én is nődokihoz,de ő nem szokott súlyt becsülni,viszont jövő hét pénteken megyek a kórházba UH kontrollra a vesetágulat miatt,ott már becsülnek súlyt...Kíváncsi leszek!! :wink: 33hetesen volt 3350gram.Ehhez képest majd betöltött 36hetesen(annyi leszek jövő héten)kíváncsi leszek mennyi lesz. :) Jajj és a fejvégű fekvésnek is örülök,remélem jól érzik magukat odabent a csöppségeid így,és nem fognak visszaforogni. :wink:

zsuzsófi: grat a te babád jó eredményeihez is! :wink:

ollem: látom már megválaszolták a kérdésedet...szóval mérjél vérnyomást ha még eddig nem mértél,mert a toxémia nagyon veszélyes!!A 10.-e hogy szólj a dokidnak a dologról az meg nagyon messze van!!!!!!!Addig bármi történhet.De adja az ég,hogy tényleg csak a sok munkától vizesedj!!Ezért lenne jó ha mérnél vérnyomit,hogy tudd/tudjuk mi a helyzet!Ha 130 alatt van,akkor semmi gond,akkor csak szimplán vizesedsz,de ha felette...akkor azt mondanám hogy a dokidig meg se állj!!Szóval légyszi tájékoztass minket hogy mi újság vérnyomás fronton.Rendben?

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Már nagyjából visszaolvastam, termeltetek megint eleget tegnap este óta :) Este mire hazaértem melóból (fél9) már hulla voltam, így 9-kor már ágyban is voltam! Ma sajna kellett menni pár dolgot intézni az önkormányzatra, így a fél nap el is ment rá :(
Utána átmentünk apósékhoz, összeszereltük a babakocsit, és kipróbáltuk, nagyon szuper :) Ott is hagytuk most náluk, ott a nagy házban van bőven hely, gondoltuk addig sem kell itthon kerülgetni, de fájó szívvel hagytam ott, olyan jó volt tologatni, bár 2 hónap múlva a kis törpivel jobb lesz :)

[quote="gabo001"][ írta:gabo001b]graco: szerintem minden szín (kék, narancs, bordó) egy árban van. A Quattro tour delux-ok 100 ezer. Csak mindig a kéket akciózzák! Már nálunk is volt akcióban év elején, de akkor még nem tudtuk biztosra, hogy ezt akarjuk! (akkor is 60 körül volt)
Szerintem ha már nagyobb lesz, úgysem szeret hason feküdni benn. Akkor nem nagyon tudna nézelődni. Újszülött korra meg ott a mózes. Én abba is hátára fektetem mondjuk.

Hát én pl itt nálunk néztem a Brendonba (tudom drága hely, de akkor is) és ott van 10 ezer forint különbség a színek között! Lehet van némi különbség köztük, de szerintem írtó minimális, ahogy elnézem a méretei között, de amúgy ugyanaz!

Fülbevaló: Szandi 4 hetes volt, mikor kiszúrták a fülét! A kórházban csinálták meg, csak azért nem születésénél, mert aki ezzel foglalkozott ott csecsemős, szabin volt, és akkor ért csak rá! Szandi egy könnycseppet sem hullajtott, észre sem vette mit csináltak, az egyis csecsemős beszélt hozzá, a másik meg közben pikk-pakk megcsinálta! Itt sem (Szent Imre) volt ingyen, de megmondták előre az árát, és én is csecsemő fülbevalót vettem, aranyat, semmi baja nem lett tőle, azóta is az van még bent neki!
Szandi már most imádja a nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat, úgyhogy gond nincs belőle, igazi kislány :D
Jövőhéten szeretnék elmenni körbenézni fülbevaló ügyben második törpnek, mi hol mennyi, bár lehet azt is hagyom majd Ausztriára, kiderül, de tuti lesz neki is :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Benettke, szerintem tök jó a babakocsitok!
Pumpóka, megszenvedtem a babóképpel, de miután hátrébb mentem a monitortól, már teljesen jól láttam mindent, csak közelről torzított, édes nagyon :)
Szössz, Neked is "kellemes" ügyintézést ma, de jó, hogy már túl vagyok rajta :)
Szőlő, valami van a levegőben, én sem tudtam ma reggel aludni, bár én nem paráztattam magam :), de egyszerűen kipattant a szemem korán reggel, és hiába szorítottam össze a szemeim, nem akrtak leragadni :)
Inkább nekiálltam tévézni :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Gumimaci, Mango, Csöppke! Picurka nevében köszi a babadícséretet. A pici lányt Hannának hívják.

Mango! Nem csodálom, hogy fáradt vagy. Egy rohangáló gyerkőc mellett összehasonlíthatatlanul nehezebb a helyzet. Én a sógornőmön is mindig csodálkozom, hogy bírja. Ő is márc. végére van kiírva a második babával és van mellette egy örökmozgó kétévese is.

Babyteve! kb. 2200/baba. Igen vasárnap volt a Léghajó. Nagyon jó volt. Én amúgy elég parázós vagyok, és azt hittem, hogy ettől méginkább az leszek, de nem. Sokat segített, hogy más szemmel nézzem az egészet. Egy mentőorvos pasi tartotta, aki gyerekmentőn dolgozik (sajnos ő már mindent látott). Nagyon szimpi volt a hozzáállása. Bevallom őszintén, hogy én azt vártam, hogy itt mindenre konkrét választ fogok kapni. Lázas a gyerek? Ezt add be és elmúlik. Jelez a légzésfigyelő? Tedd ezt és minden oké, megint rendesen fog lélegezni. De neeem! Semmi nem ilyen fekete fehér, mindenre elmondták a lehetséges megoldásokat és mindig hangsúlyozták, hogy a döntéseket az adott helyzetben bizony a szülőnek kell meghoznia és fel kell vállania a következményeket is, de ettől nem szabad rettegni. Mint ahogy a bölcsőhaláltól sem. Tudomásul kell venni, hogy van rá minimális esély, azt a lehetőségekhez mérten kell csökkenteni. És ha nem fogadjuk el, hogy ezeket a pici életeket bizony el is lehet veszíteni, akkor örökké rettegő szülők leszünk, és ráadásul így nem tudunk egészséges lelkületű gyerekeket felnevelni. Igen ez tök logikus és elvileg nincs is benne semmi új, főleg annak aki már nevel egy vagy több gyereket, de nekem ilyen szempontból is jó volt. És persze maga a szakmai része is sokat adott. Babákon begyakoroltuk az újraélesztést külön a csecsemőkre vonatkozóan és külön a kisgyermekekre.

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!
Itt vagyok én, csak sohasem annyit, amennyit maradnom kéne, hogy utolérjelek Benneteket :) Ráadásul egészen biztos, hogy nem tudok mindenre-mindenkire reagálni, és nem szeretnék ezzel senkit megbántani.

Csöppke,

írjál inkább privit, ha kendős kérdésed van, ha tudok, válaszolok rá, de megkeresheted az Életmód/hordozókendők topikot is, ott nálam sokkal profibb kendős anyukák vannak. Ráadásul nagyon kedvesek és segítőkészek, biztosan válaszolnak neked. De én is szívesen segítek, ha tudok :wink: De nem tudom, meg fogom-e találni a kérdésedet a sok hozzászólás között.

Amúgy jól vagyok, irdatlan nagy pocakom cipelése ellenére is...Már olyan apró dolgoknak is tudok örülni, hogy a lányok végre levehették a fűzős bakancsot, és jöhetnek a tépőzáras félcipők...Nagyon nehezemre esik hajolni, és már a kisebbikem sem fér az ölembe.

Szép, tavaszváró napokat nektek, a fekvésre ítélteknek pedig kitartást kívánok!

Üdv,
Nuska+ (33+4)
nuska1

Csöppke!

Nálunk a védőnő nem néz pisit fehérjeügyileg.
csak vérnyomit mér és súlyt , meg beírkálja a kiskönyvbe. ennyi.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!
Először hozzád reagálok: a védőnők igenis tudnak mérni fehérjét, csak lusták, és inkább a dokira hagyják. Tőlem pl. mindig kérdezi, hogy mikor volt az utolsó labor, mert akkor néz legalább egy vizeletet. Egy kis tesztcsík az egész, olyan mint a terhességi teszté. Beleteszi a vizeletbe, reakcióba lép a tesztcsíkon lévő anyaggal, és ha "betúrosodik", akkor sok a fehérje, ami veszélyes. Úgyhogy mondjad csak a védőnődnek el a problémádat feltétlenül.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kerekes!

Nekem se a doki, se a védőnő nem néz vizeletet.
Nálunk ez nem "szokás".
Biztosan erre sincs pénze az itteni kórháznak... :( :x

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A mai kórházi adataim: köszönjük remekül vagyunk, és szintén bemutatkoztunk tornagyakorlat ügyileg CTG során. Megint úgy kellett lefogni a szívhangvizsgálót, mert állandóan arréb rugta. De minden adat oké. UH eredmények: BPD 86mm, TH 83mm, AC 276mm, Fl 68mm. Teljesen jó, a hétnek megfelelő, sőt most nyúltunk is egy kicsit. Viszont nagyon szeret haránt feküdni, nem hajlandó átfordulni. Vizsgálat elmaradt, mert a dokim volt ma a felvételin ügyeletes, és így a szülőszobán is. Most csak ránézett a leletekre, majd ment vissza, mert pár percen belül jött a következő szülése. Majd jövőhéten ismét. Már a takarító is előre köszön nekem, annyira megszokta, hogy minden héten megyek.
Judit! Te fogod ezt érteni, amit most írok. A Zita mondta nekem: lassan hozhatom magammal a berendezési tárgyaimat is, hogy berendezzük a szobámat, én úgy is ide hazajárok lassan. Az Ica (ultrahangos) meg hiányolt, hogy múlt héten nem nézett Uh-t. Megnyugtattam, hogy a doki nézte meg. Hát nem csoda jó, hogy hiányolják az embert? :D

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Ollem!
Ez nem pénz kérdés, hanem odafigyelés tárgya.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

[quote="kerekes97"]O írta:kerekes97llem!
Ez nem pénz kérdés, hanem odafigyelés tárgya.

Akkor nálunk se pénz ,se odafigyelés! :evil:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:25-kor.
Vendég

Sziasztok terhesek :!: :!:

Gumimaci, edes a kis futyised :!: Azt hiszem, a mondandomra senki nem reagal tema mar mindnyajunkban felmerult... :wink: aki akar, ir, aki nem az nem.

Egyaltalan csoda itt mindent vegigolvasni.... en bevallom, nem teszem :wink:

Bambikam, hat sirjunk, csak sirjunk :!: Olyan szep ez a babavaras :wink:

Pumpoka, te voltal az EGYETLEN AKI A koszmos KERDESEMRE REAGALT :twisted: :twisted: :lol: es koszonom szepen. Akkor az valami ekcemaszeruseg lehet.

Mehszajasoknak kitartas :wink: Kiscica80, az elsimult mehszaj a kozelgo szulest jelenti. Sejtettem, hogy amit leirtal, az nem jatek. De a 32 hettol mar olyan erettek a babak, hogy ha fekves mellett is beindul a szulesed, biztosan nem lesz semmi baj mar a babaval. Azert vigyazz magadra :!:

Mamacka, pocak, Snoopys bugyi es pizza klassz :!:

Csoppke, csucs, csikos has es szep alak, mint mindig. Nekem tudod te vagy a kedvencem :wink:

Mango, itt egy kis energy :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamilla, na hat hova gondolsz, ket gyerek dupla love. Dokinak is, meg szep :wink:

Benettke es akit erdekel: KOLDOKVER LEVETEL

Na, szoval csak azt akarom mondani, hogy utanaolvastam a koldokzsinorver levetelnek, es hat mi sem vetetjuk le. Azok utan, hogy mindeddig le akartam vetetni, mivel nalunk anyagiak nem problema.
Raszantam nehany orat es megallapitottam, hogy orvosszakmailag nem tartom indokoltnak.
Itt ahol elek, bizonyos nagy korhazak be is tiltottak kulsos cegek bejovetelet es koldokverleveteet a szuleszeteken, mert sarlatansagnak tartjak.
Itt 2 ceg foglalkozik ilyesmivel, gondolom Magyarorszagon is. A Cryo-save-et ismerem jobben.
Otthon 342.000. Ft-ert leveszik, elszallitjak es 20 evig taroljak (amennyiben nem serul a levetel alatt).
Itt ugyanez ketszer ennyibe kerult a Cryo-save-tol. Egyszoval hajmereszto az ara, de nem ez az, ami az en velemenyem atformalta. Raadasul aposomat nemreg leukemiaval kezeltek, sajat testvere csontveloje segitett neki. Tehat en meg azt is mondhatnam, hogy csaladban elofordult mar olyan betegseg, ami indokolna a dolgot.
Elkezdtem cikkeket olvasni nehany napja, milyen publikaciok jelentek meg eddig a temaval kapcsolatban. Ezek alapjan osszesen kb. 2000 transzplantaciot vegeztek eddig koldokverbol, amelybol egy sem sajat koldokverbol tortent (testver koldokverebol) es az eredmenyek vagy ugyanolyanok, vagy rosszabbak voltak, mint pl. egy allogen (sajat) csontvelotranszpalntacional.
Tehat csajok, a megoldas: nem a koldokver levetele, hanem sok gyereket gyartani, hogy legyen sok testveruk. Igaz, ez tobbe kerul 20 evre mint 1500 Euro, de tobb orom is.

De mondom, mindenkinek sajat dontese.
katavirag

[quote="nono26"][ írta:nono26b]Ollem! Csomag elindult! Sorry a késésért!

Oh. Köszi. Már nagyon várom. Akkor holnap után érkezik meg? Vagy mennyi idő alatt ér ide a csomag?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="nono26"][ írta:nono26b]Ollem! Csomag elindult! Sorry a késésért!

Oh. Köszi. Már nagyon várom. Akkor holnap után érkezik meg? Vagy mennyi idő alatt ér ide a csomag?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Katavirág,
Köszi az infókat. De még mindig nem lettem okosabb az őssejtekkel kapcsolatban, ergo, döntés még mindig nincs. (Val. színű mi több gyereket nem gyártunk, tehát ez a lehetőség kiesik...)Bevallom én elolvastam már máshol ezt az irományodat :oops: :oops: :oops: (és gratula a szuper autóhoz, ami nem lehetne defektes) :lol: :lol: :lol:
Emi,
Ne a munkahelyről menjél szülni, tessék lassan abbahagyni a melót. (Mondom én, akivel most kezdenek el úgy viselkedni, mintha leállna a cég, hogy elmegyek, így most mindent a nyakamba tolnak. És néha én is úgy érzem, hogy még húznám tovább az igát, de nem akarok a munkából menni szülni, másrészt kell egy kis hangolódás, készülödés, várakozás, na meg azért a szabiim amik megmaradtak tavalyról, ne törlödjenek el :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ollem,
Én nem nagyon értelek Téged. Írod a mostani problémádat, mindenki javasolja, hogy keresd fel a dokidat, de Te erre azt írod, hogy majd 10-én, meg nálatok nem szokás vizeletet nézni. Miért nem állsz a sarkadra és jársz utána a dolgoknak és kéred a dokit, hogy nézze meg? Ez a Te, és a babád érdeked! Ne csak elpanaszold a problémádat nekünk, hanem járj utána, hogy megnyugtassanak, ill. ellenőrizzék, derítsék ki az okokat. Bocs, nem fogok többször ilyent írni, de többször előfordult, hogy nem értettelek, hogy miért halogatsz olyan dolgokat, amik Rád és a babádra nézve egyáltalán nem mindegy. Még egyszer bocs, ha erős volt.
Szofi,
Gratula a babamérethez. Ne aggódj, szerintem ez tök jó. Szép nagy babák lesznek, nem kis törékenyek (bár a 3-4 kg-os sem óriás méret, amikor az ember a kezében fogja)
Pumpó,
Beeee, nekem is van Sprock (vagy mi) könyvem :lol: :lol: Jó anyámé volt még. Meg Suttogó is. és Picik és Kicsik is...Kölcsönadom ám, ha fáj rá a fogad:-)))))))))) (Még ki sem nyitottam őket, mert valahogy mindig találok valami IQ-sabb művet, pl. Story magazint, meg ilyeneket)
Sz. Imrések,
Lusta vagyok megkeresni a szöszke csaj utolsó tábláját, de ahogy irogattok, jó sokan vagyunk már, akik oda pályázunk. Már mi tele rakjuk a kórtermeket. És gondolom rajtunk kívül is lesznek mások is...Kik is megyünk, mikor is? Én ápr. 15 környékét lőttem be...
Gumimaci cukor evő csaj,
Ma jól vagy? Mi újság? Érdeklődök...Most pozítiv-simogatlak kerekessel, mezsóval, nonoval, szőlővel, babytevével és mindenki mással együtt. Ill. most Rátok gondolok és küldök egy kis meleg energiát! Ez a mai jó cselekedetem. (Meg a melővégzés, ami még vissza van.)
Üdv.: 1Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok!

Én általában elolvasok minden hozzászólást, nagyjából tudom mikor kivel mi van, és akkor is gondolok és drukkolok az ilyen-olyan nyavajákkal küszködőkre, ha egy szóval sem említem meg. (Pl. Kevinszpészit nem ismerem, de szinte minden nap eszembe jut, remélem jól van Marci baba).
A nevekkel is hadilábon állok, és egy pár nap eltelte után néha megkésettnek tartok egy-egy reagálást a részemről. Elnézést mindenkitől!

Egyébként én sem várok feltétlenül visszajelzést, mert már az is jó, ha leírom a nyűgjeimet vagy örömeimet. Remélem azért nem untatok vele senkit, ha meg mégis nyugottan ugorjatok át.

Egyébként meg tényleg tök jó ötleteket kapok tőletek, és ha nem olvasnálak benneteket, egy csomó mindenről nem tudnék, mert ugyan kitől hallanék róla. Védőnőm nekem sem egy csúcsszuper (ja vizeletet még nekem sem nézett egyszer sem, megjegyzem az orvos sem), max. majd a szülés előtt pár héttel mondana egy két infót a szülésznő.

Ja, itt jut eszembe a gátmasszázs olaj. Nekem mondott egy helyet a szülésznő, ahol lehet venni, nem kell kevergetni, kimondottan erre a célra van. (Mom park, Medicom rendelő). Nekem a 35. héttől javasolta.

Fülbevaló téma: ezt is a valamelyikőtök felvetése után néztem meg, olyan 7-8000 körül volt, ami kinézett valahogy. Azt hiszem erre most még nem tudunk áldozni, hátha kap valakitől (momentán anyura gondoltam).

Képzeljétek! A hétvégén kaptunk a férjem volt szomszédjától Angliából ajándékokat a baba számára. Többek között volt köztük egy vadiúj bébiőr, hát nagyon örültem, mert ez is azon a listán szerepelt, "ami jó lenne, de már nem marad rá keret".
(Egy Avent mellszívóval is megdobhatna valaki így.)

KépKép
KépKép
atizka

Bambi!

Semmi gond! Nem volt erős. Igazad van.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:26-kor.
Vendég

Jézusom ollem!!Komolyan...váááá...milyen egészségügyi ellátás van felétek?Komolyan kockásra marom magam! :evil: :evil: Védőnőnek törvény által előírt feladata a vizelet vizsgálata minden egyes tanácsadás alkalmával!!!Vagy tesztcsíkkal,vagy reagens oldattal de kutya kötelessége!!A nődokinak már nem feltétlen kötelessége...

Kép

Kép
mezsó

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiSz. Imrések,
Lusta vagyok megkeresni a szöszke csaj utolsó tábláját, de ahogy irogattok, jó sokan vagyunk már, akik oda pályázunk. Már mi tele rakjuk a kórtermeket. És gondolom rajtunk kívül is lesznek mások is...Kik is megyünk, mikor is? Én ápr. 15 környékét lőttem be...

Én május 18. körül leszek ott, remélem nem (sokkal) előbb.

KépKép
KépKép
atizka

Mezsó!

Megmértem a vérnyomim. 121/75
Ez jó ugye??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

nono: jajjj nagyon sajnálom... :( elhiszem,hogy le vagy lombozva!Pihenj sokat sokat!!Drukkolok hogy ne legyen semmi baj!A doki azt mondta hogy jóslófájások? :shock: :shock:

kerekes: örülök a jó eredményeknek! :)

bambi: "pozitív simogatlak!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon tetszik :lol: komolyan olyan jót mosolygok rajtad mindig! :wink: Én ma jól vagyok egyébként.Megpályáztunk önkormányzati lakást,tegnap kiderült hogy megkapjuk,holnap megyünk választani,hogy melyik lakást akarjuk,és annak már miénk is a kulcsa,és akár azonnal költözhetünk.Mi panaszom lehet ilyen hírek után? :wink: Jó a kedvem,a nap is süt,happy most minden!!! :D :D :D

Kép

Kép
mezsó

Szerintem rendben van ez a vérnyomi ollem! :wink: egyébként mennyi szokott lenni?

Kép

Kép
mezsó

Mezsó,
Ez szuper hír. Nagyon jó! Szépet, jót, nagyot, csendeset, jó állapotút tessék választani. És költözni. De Te ne emelgess, pakolász. Nagyon vigyázz magadra! Tessék bevonni embereket!

Na és, hogy a nap is süt! Ez egyszerűen fantasztikus!!!

Ollem,
A vérnyomid teljesen nagy könyv szerinti, azaz tökéletes. Néha mérjed ennek ellenére és jegyezd fel őket. A pulzusodat nem méri?

1Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok Mamik!

Kezd kinnt lehülni a levegő, így én is visszakucorodok a gépem elé.
Olvastalak Benneteket egész nap, mióta nem írtam.

Szofi
Nagyon édes a tesód babója!

Katavirág
Küldtem neked privit.

Mary
Hallgass Bambira, illetve ránk. Hidd el, h sokan nem csak a vakvilágba beszélnek.

Tegnap nekem is mindenki monda, h go doki azonnal. Én csak este akartam elmenni, de így hallgatva a többség szavára, mentem elsők között a rendelés legelejére. És sajnos látod, igazuk volt a lányoknak!!!
Hallgass rájuk!!!!!!

Bambi
Reméljülk, h mindenkinek jut legalább egy fórumos szobatárs az Imrében. Nagyon jó lenne. Biztosan mindenki jobb 'szívvel' feküdne bennt!!

Pumpi
Köszi, nekem is a magyarázás után ,már leesett az uh.kép.
Nagyon édi.

Zsuszsa
Örülök, h jók az eredményeid, éd h babó befordúlt.
Olvastam, h lassan megvan a név. MEgírod nekünk, vagy már írtad cssak átolvastam??

NOno
Vigyázz magadra! Basszus most aztán duplán átéreztem, amit írtál.
Pihenj sokat. És örülök, h ezek csak jóslok voltak.

Rólunk
Pihizek sokat, mert ahogy elkezdek mozgolódni atom kemény a pocim, és nem is esik jól.
Bár bűnöztem, és elővettem a porszívót tiltás ellenére, de azóta pihegek.
Szóval telik szépen a nap, főleg h ilyen sz
ép idő van, még elég jó a hangulatom is.

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="mezsó"]M írta:mezsóegpályáztunk önkormányzati lakást,tegnap kiderült hogy megkapjuk,holnap megyünk választani,hogy melyik lakást akarjuk,és annak már miénk is a kulcsa,és akár azonnal költözhetünk.

Mezsó! Ez igazán nagyon jó, akkor ugye már a babát oda viszitek haza?

KépKép
KépKép
atizka

Mary!
Ahogy Mezsó is irja, a védőnőnek kötelessége lenne minden látogatás alkalmával vizeletet nézni, hacsak nem előtte egy-két héttel volt a vizeletvizsgálat a laborban. Nekem csak akkor nem nézett!
A nőgyógyinak nem kell néznie, nekem soha egyik sem nézett eddig egyik gyereknél sem! Laborvizsgálatok + védőnéni... de ennek elégnek is kell lennie! Úgyhogy én a helyedben odaszólnék a védőnéninek legközelebb, hogy ugyanmá, mi lenne, ha igy a vége felé megnézné a vizeletedet is???
Enyém védőnéni is tesztcsikkal nézi, olyannal, ami mindenfélét kimutat, ha elszineződik... nekem is van itthon, hetente nézem önszorgalomból a vizeletem és havonta egyszer a kölkökét is (Atisét sajna muszi néha, a korábbi vesetályogai miatt)... igaz, hogy ez nem egy átfogó vizeletvizsgálat, de ha valami nagyon eltér a normálistól, észreveszem legalább és mehetek a dokihoz, hogy kérjen rendes labort! Hát, most minősitsem az ottani terhesgondozást Mary??? Nem, inkább nem nevezem terhesgondozásnak!!! :evil:
A vérnyomásod teljesen jó.

Bambi! :) Spock könyvet inkább köszi, kihagyom! :twisted:
Vendég

Közben látom, h Mary méri a vérnyomiját!! :D
Tök jó, tök jö!! :D :D

Mezsó
Óriási gratula a lakáshoz. :D :D
Ez ilyen gyorsan mey nálatok???
Aztán küldjél infót mindenről, gondolom nem sok időd lesz most ránk akkor :( :D !

Imrések.
Én ápr. 20a, de szerintem kb. max egy hónap és megjön MAszat. Nagyon úgy érzem. :D

Kép

kisscica80

[quote="mezsó"]S írta:mezsózerintem rendben van ez a vérnyomi ollem! :wink: egyébként mennyi szokott lenni?

Átlagban kicsit magasabb, de kb ennyi szokott lenni.

Bambi!

pulzusom nyolcvan valamennyi volt. Egyébként az általában mindig 100 körül van.

Na megyek a férjem elé, már lehet, hogy csak holnap jövök...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpi,
Oké, nem adom oda. De vannak mások is:
- nyál könyvek...tudod, amiben szerelmesek lesznek az emberek, de mindig van valami probléma, de aztán megoldják és nagyon szeretik egymást,
- nyelv könyvek (angol, svéd, spanyol),
- krónikák,
- világirodalom (metró újságtól rendeltek)
- egy csomó engol nyelvű regény,
- vavyan fable könyvek,
- wilbur smith könyvek,
- útikönyvek.

Csak azért, ha a 2-3 és fél gyerek (3: Zoli) nagyon unatkoznál...

Na jó, látszik, hogy nincs kedvem dolgozni és így ma is 6-ig biztos nyúzom ezt a rohadt gépet.

1Bambi

Kép
1bambi

kiscicó,
miért? ne siettesd! maradjon még!!!

pumpó,
írni sem tudok, kimaradt a gyerekes sornál a mellett. de szerintem érted.

Kép
1bambi

[quote="1bambi"]k írta:1bambiiscicó,
miért? ne siettesd! maradjon még!!!

Nem siettetem, csak bennem van ez a rossz érzés. Meg h doki sem mondott tegnap túl jókat. :cry:

Kép

kisscica80

Egy gyors kérdés attól aki Sz. Imrés. Hánykor kezdődnek az esti előadások? (A papírt "biztonságos helyre eltettem.)

KépKép
KépKép
atizka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: